Zavřít
Pepř

Pepř

Nejnovější články na Seznamu na téma Pepř
  • Cooky

    Vydatná zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou: Poctivá polévka z kysaného zelí, která zahřeje i v největším mrazu a provoní celý byt

    Před 1 hodinou
    Zelňačka podle tohoto receptu s postupem patří mezi jídla, které bych klidně jedla každý den. Mísí se v ní výrazné i jemné chutě, které jsou typické pro českou kuchyni.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí plátky v hořčičné omáčce: Rychlý recept na krémové kuřecí maso s pepřem a hranolky

    Před 15 hodinami
    Recept na kuřecí plátky na pepři s hořčičnou omáčkou - jednoduchý a chutný pokrm plný kuřecího masa s pikantní omáčkou, která zaručeně osloví vaše chuťové buňky. The post Kuřecí plátky v hořčičné omáčce: Rychlý recept na krémové kuřecí maso s pepřem a hranolky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí plátky v hořčičné omáčce: Rychlý recept na krémové kuřecí maso s pepřem a těstovinami

    Před 15 hodinami
    Recept na kuřecí plátky na pepři s hořčičnou omáčkou - jednoduchý a chutný pokrm plný kuřecího masa s pikantní omáčkou, která zaručeně osloví vaše chuťové buňky. The post Kuřecí plátky v hořčičné omáčce: Rychlý recept na krémové kuřecí maso s pepřem a těstovinami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Recept na vepřové plátky na hořčici s bramborovým knedlíkem

    Před 20 hodinami
    Hledáte recept, který zvedne vaši večeři na novou úroveň? Mám tu pro vás něco speciálního – vepřové plátky na hořčici. Tento recept vám umožní prozkoumat novou hloubku chutí, kdy se sladká a ostrá hořčice spojuje s masem do něčeho neodolatelně lahodného. Takže na nic nečekejme a pustíme se do toho! Recept na vepřové plátky na […] The post Recept na vepřové plátky na hořčici s bramborovým knedlíkem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé sýrové lupínky: Zapomeňte na domácí brambůrky a upečte si sýr v troubě s kořením či bez

    Před 22 hodinami
    Sýrové chipsy místo bramborových ocení nejen příznivci low-carb stravy. O dietě se ale nedá mluvit, sýrové chipsy jsou pěkně kalorická pochoutka. Zkuste je upéct podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Vychytávky Ládi Hrušky

    Recept na šťavnaté kuřecí řízečky přímo z trouby

    Před 23 hodinami
    Servírujeme jednotlivé recepty a vychytávky Ládi Hrušky i nápady jeho zapálených fanoušků. Plnou nálož vychytávek, najdete na primaplus.cz
     Komentáře
  • Cooky

    Rychlé krémové špagety s dýní hokaido, osmaženou slaninkou a vůní tymiánu: Recept na chvíle, kdy se vám nechtějí vymýšlet žádné složitosti

    Před 1 dnem
    Udělejte si trochu jiné špagety, než jen se sýrem a kečupem. Tyhle jsou s dýní hokaido, opečenou slaninou a sýrem na závěr.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík

    Před 4 dny
    Plátky vepřové kýty obalené v mouce a potřené hořčicí, zatažené na tmavé cibuli a podušené ve vývaru. Jednoduchá česká klasika, která voní domovem a nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem. Proč si ji zamilujete Skvělá chuť z mála: cibule do tmava, plnotučná hořčice a vývar udělají všechnu práci. Jistý výsledek: obalení v mouce + krátké zatažení […] The post Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketové bramboráky z trouby: Křupavá dobrota v podobě chutného oběda i večeře

    Před 4 dny
    Kdo by nemiloval bramboráky. U nás doma jsou hitem tyto cuketové, které mají zajímavý šmrnc. A navíc nejsou smažené v tlusté vrstvě oleje.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová polévka s brambory a zeleninou: Hutná zimní polévka, kterou vařily naše babičky z toho, co bylo doma zrovna k mání

    Před 6 dny
    Poctivá zimní vepřová polévka připravená podle receptu s postupem je plná masa, brambor a zeleniny, krásně zahřeje a zasytí i v těch nejchladnějších dnech, kdy dokáže spolehlivě nahradit celý oběd.
     Komentáře
  • Cooky

    Smetanové kuře na paprice: Tohle kuře v paprikové omáčce uvaříš jednou a pak ho bude chtít celá rodina pořád

    Před 6 dny
    Kuře na paprice je výborný pokrm. Ne vždy ale máme čas se s ním mazlit a vařit ho dlouhé hodiny. Proto si připravte tuhle rychlovku podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Magazín Recepty

    Banán, pepř i grapefruit: Nevinné potraviny, které mohou měnit účinek léků

    Před 7 dny
    Chyba, kterou možná děláte i vy. Nevhodně kombinujeme užívané léky s potravinami, nápoji a jinými léčivy. Přitom právě jejich správná kombinace může zásadně ovlivnit, jestli léčba zabere a obejde se bez nežádoucích účinků.
     Komentáře
  • Cooky

    Pomazánka z vajec a mrkve dochucená majonézou a smetanou: Ideální na jednohubky a k čerstvému chlebu

    Před 7 dny
    Pomazánky jsou vděčné: můžete je udělat snad ze všeho a dochutit je přesně, jak chcete. Stejně jako tuhle mrkvovovaječnou pomazánku podle postupu krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Barevné ražniči z masa, klobásky a papriky, které udělá parádu v zimě i v létě: Chutná skvěle z trouby i z grilu

    Před 8 dny
    Ražniči podle tohoto receptu je vynikající, ať ho děláte na grilu nebo v troubě. Zkuste ho například s bramborovou kaší nebo rajčatovým salátem.
     Komentáře
  • Cooky

    Marinované opilé kuře pečené na plechovce od piva a k tomu křupavé brambůrky s bylinkami

    Před 8 dny
    Opilé kuře je sice vtipný název, ale pokrm je to naprosto božský, Vyzkoušejte i vy grilování s plechovkou piva.
     Komentáře
  • Cooky

    Italská rychlovka s českou duší: Špagety se slaninou, čerstvou zeleninou, jarní cibulkou, česnekem a taveným sýrem

    Před 9 dny
    Musím říct, že tohle jídlo je můj tajný trik! Vždycky, když se vrátím domů pozdě, jsem hladová a chci něco, co chutná jako z prvotřídní restaurace, ale je hotové do 20 minut, sáhnu po tomto.
     Komentáře
  • Cooky

    Uzené koleno v polévce s kroupami, zeleninou a bramborami. Lepší vývar do sychravého počasí si ani neumím představit

    Před 9 dny
    Vepřové uzené koleno lze zužitkovat na mnoho způsobů. Uvařte si z něj tuto výbornou polévku s kroupami, na kterou nezapomenete.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Žena-in

    Krémová kukuřičná polévka s kari, která zahřeje i v mrazivých dnech

    Před 11 dny
    Když se venku ochladí, není nic lepšího než miska horké, krémové polévky, která zahřeje tělo i mysl. Zkuste kukuřičnou polévku s jemnou konzistencí a voňavým kořením – recept, ke kterému se budete vracet po celý rok. Je rychlá na přípravu, zdravá a příjemně sytá, ideální jako lehký oběd nebo teplá večeře po dlouhém dni.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé květákové karbanátky se sýrem a k tomu brambory. Karboše sice bez masa, ale potěší i masožravce

    Před 11 dny
    Maso by se nemělo jíst pořád. Proto existují květákové karbanátky, které jsou naprosto výtečné a maso hravě nahradí.
     Komentáře
  • Cooky

    Vydatná a pikantní zelnice s paprikovou klobásou. Křimické zelí zahřeje i v mrazivých dnech

    Před 11 dny
    Zelnice neboli zelňačka je skvělým pokrmem, který zasytí a navíc dodá potřebné živiny, protože kysané zelí je blahodárné.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Tak úžasnou fazolovou polévku jsem ještě neochutnal!

    Před 12 dny
    Tato lahodná bílá fazolová polévka je krásně hustá díky bramborům, které jí dodávají jemnou krémovou konzistenci. Fazole spolu s kořením vytvářejí dokonale vyváženou chuť, která zahřeje a zasytí. Recept je jednoduchý, takže si tuto domácí dobrotu zvládne připravit každý. Stačí pár základních surovin a během chvilky máte na stole výbornou polévku. Vyzkoušejte ji a nechte se překvapit, jak skvěle může chutnat!
     Komentáře
  • Cooky

    České karbanátky s česnekem a voňavými bylinkami: Vyzkoušejte recept na smaženou klasiku s libečkem a majoránkou

    Před 12 dny
    Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí pizza s tenkým středem a nadýchaným okrajem: Italská pizza Vegetariana s kukuřicí a špenátem

    Před 13 dny
    Kdo by neměl rád pizzu? Pizza Vegetariana podle receptu s postupem. Kombinace kukuřice, špenátu a mozzarelly na domácím těstě s krásně vzdušnými okraji.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame

    Před 13 dny
    Plněné papriky s rajskou omáčkou jsou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Tento tradiční recept v sobě snoubí bohatost chutí a aromat díky pečlivě vybraným surovinám a postupu přípravy. Přestože se může zdát, že je příprava tohoto jídla časově náročnější, výsledek stojí za to. Plněné papriky nejen krásně vypadají na talíři, ale jsou také neodolatelně […] The post Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Neuvěříte, že není z masa: Veganská „slanina“ z rýžového papíru je křupavá, slaná a bude vám chutnat i pokud milujete maso

    Před 15 dny
    Veganská slanina z rýžového papíru podle receptu s postupem. Křupavá, slaná a kouřová dobrota, která vznikla na veganských blozích kolem roku 2015.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Neodolatelné zapečené brambory s masovými kuličkami: rychlá a chutná večeře

    Před 15 dny
    Zapékané brambory s masovými kuličkami jsou vynikající pokrm, který lahodí každému. Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí připravit rychlé a chutné jídlo pro celou rodinu. 1 kg brambor 500 g mletého vepřového masa 1 vejce 1 cibuli sůl a pepř podle chuti koření gyros 100 g strouhanky 500 g mrkve 500 ml bešamelové […] The post Neodolatelné zapečené brambory s masovými kuličkami: rychlá a chutná večeře appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Francouzské střapaté řízečky nejsou žádnou nudnou klasikou. Jemné kuřecí kousky, smetana, česnek a vůně z pánve z nich dělají malou slavnost na talíři

    Před 17 dny
    Jednoduchý a rychlý recept s postupem na nevšední způsob, jak zpracovat kuřecí maso, vám určitě zachutná.
     Komentáře
  • Zdravě živená

    Špagety s dýňovou omáčkou - Zdravě živená

    Před 17 dny
    Dýňová omáčka na těstoviny by měla být podle mě pěkně pikantní, protože sama o sobě je dýně poměrně univerzální. Zkuste, jak skvěle v to těmto chutím ladí
     Komentáře
  • Neuvěřitelná kuchyně Slanýho Toma

    Můj tajný recept na vepřové maso s dijonskou hořčicí dušené v kysaném zelí

    Před 17 dny
    Tohle je taková podzimní klasika, která krásně zahřeje a provoní celý dům. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a dijonské hořčice je prostě dokonalá.
     Komentáře
  • Zdravotnictví a medicína

    Krevety recept: lze je smažit, grilovat i jíst syrové. Jsou skvělým zdrojem kvalitních bílkovin a jódu

    Před 19 dny
    Krevety patří mezi populární mořské plody. V minulosti jste si je mohli dopřát hlavně v přímořských státech. V současné době jejich obliba stoupá a běžně se konzumují i v tuzemsku.
     Komentáře
  • Vlasta

    Domácí zázvorový shot proti nachlazení je hitem. S pepřem a kokosovou vodou bude ještě zdravější

    Před 19 dny
    V supermarketu stojí „ginger shoty“ klidně i 50 Kč za malou lahvičku. Litr pak vychází klidně i na 150 Kč, což je fakt raketa! Pojďte si tento zázvorový nakopávač vyrobit za zlomek ceny doma. Na sociálních sítích se to recepty jen hemží.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová játra v omáčce s rýží: Játra buď miluješ, nebo ne – tahle omáčka tě ale určitě přesvědčí

    Před 19 dny
    Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.
     Komentáře
  • Cooky

    Kompletní menu na nedělní oběd: Pečené kuře s brambory a mrkví na másle, jablečno-mrkvový salát a bábovka ke kávě

    Před 20 dny
    Nedělní oběd podle receptu s postupem. Pečené kuře, brambory, mrkvička a bábovka – klasika, která potěší děti i dospělé.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavé dýňové kari s cizrnou: Když máte dýni a nechcete z ní dělat polévku, zkuste toto jednoduché hřejivé kari

    Před 21 dny
    Z dýně nemusíte vařit jen polévku. Dýňové kari podle tohoto receptu je vhodné pro vegany a přinese do vaší kuchyně trochu exotiky.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční hodolanská omáčka podle tetičky z Olomouce: Brambory na kyselo s koprem, kabanosem a vejcem

    Před 22 dny
    Nádherná ukázka tradiční, regionální olomoucké kuchyně v tomto receptu na omáčku, na kterou by se rozhodně nemělo zapomenout.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pozor na pepř, banán nebo citrusy! Při kombinaci s některými léky mohou vážně poškozovat vaše zdraví

    Před 22 dny
    Málokdo to ví. Když nevhodně kombinujeme užívané léky s potravinami, nápoji nebo jinými léčivy, může nastat malér. Léky buď nebudou fungovat, anebo se jejich účinek znásobí. V obou případech hrozí vážně komplikace. Podívejte se, na co si dát pozor!
     Komentáře
  • Cooky

    Improvizace po „Znojemsku“: Hovězí s česnekem, cibulí a okurkami bez zbytečných debat

    Před 22 dny
    Znojemská to není, ale okurky tam jsou. Hovězí na česneku s cibulí, hořčicí a pořádnou dávkou domácí improvizace.
     Komentáře
  • Cooky

    Chilli krkovička s batáty: Pálivé a šťavnaté maso s výživnou přílohou. Při pečení provoní celý dům

    Před 22 dny
    Když se krkovička umí udělat, jde o naprostou dokonalost. Pochutnejte si na této chilli verzi s batáty jako příloha.
     Komentáře
  • Receptovník

    Chutné úsporné recepty: Jak nasytit rodinu a nepřijít na mizinu

    Před 23 dny
    V dnešní době, kdy jsou rodinné rozpočty stále více napjaté, je šetření peněz v kuchyni důležitější než kdy předtím.
     Komentáře
  • Cooky

    České drůbeží rizoto z trouby, které má s tím italským společný jen název – lahodný oběd z jednoho pekáče

    Před 24 dny
    Rizoto z trouby nepotřebuje okázalost, protože jeho kouzlo je v obyčejnosti. Je to jídlo, které spojí rodinu kolem stolu.
     Komentáře
  • Cooky

    Křehká kachna s jablky, která se rozpadá pod vidličkou. Podávaná s lehkým cuketovým zelím a nadýchaným kynutým knedlíkem

    Před 24 dny
    Kachničku se zelím a knedlíkem jste už určitě všichni připravovali, ale zkusili jste tu s cuketovým zelím a třeba i pečenou od večera do rána? Zkuste tuto delikatesu třeba letos.
     Komentáře
  • Cooky

    Dnešní oběd voní až na dvorek. Řízečky v těstíčku, kaše s cibulkou a okurka jako třešnička na talíři

    Před 25 dny
    Tohle maso voní ještě dřív, než se dotkne pánve. Pikantní marináda obejme každý kousek tak důkladně, že při smažení provoní celý dům.
     Komentáře
  • Jidlo.cz

    Cibulové kroužky v pivním těstíčku

    Před 26 dny
    Smažené cibulové kroužky obalené v pivním těstíčku jsou ideální chuťovkou pro posezení s přáteli u piva, k televizi nebo ...
     Komentáře
  • Cooky

    Bramborové placky se sýrem: Starý horalský recept ze zbylých brambor, který zahřeje i dnes

    Před 26 dny
    Bramborové placky jsou jedním z nejstarších a nejrozšířenejších jídel českého venkova. Není v nich nic přepychového a přesto chutnají slavnostně.
     Komentáře
  • Cooky

    Zapečená rajčata plněná mletým masem a sýrem: Rajčata na půlky, voňavé koření, spousta sýra a večeře je hotová

    Před 27 dny
    Zapečená rajčata podle tohoto receptu chutnají k obědu i k večeři. Využijte vlastní úrodu ze zahrádky nebo si kupte masitá rajčata.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Recept na kuřecí prsa zapečená na smetaně s brambory

    Před 28 dny
    Tímto receptem si můžete vychutnat lahodné kuřecí prsa zapečená na smetaně s brambory. Pestrá kombinace chutí a vůní zaručuje, že tento pokrm se stane oblíbenou volbou pro rodinnou večeři nebo posezení s přáteli. S jednoduchým postupem a běžně dostupnými surovinami můžete připravit výtečné jídlo, které potěší chuťové buňky všech. 4 kuřecí prsa 500 g brambor […] The post Recept na kuřecí prsa zapečená na smetaně s brambory appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Grilovaná krkovice se smetanovo hořčičnou omáčkou se zeleným pepřem

    Před 28 dny
    Grilovaná krkovice se smetanovo hořčičnou omáčkou se zeleným pepřem a domácí americké brambory je vynikající pokrm, který si můžete připravit jako hlavní chod na grilování nebo pro slavnostní oběd. Postupujte podle následujícího receptu. Grilovaná krkovice se smetanovo hořčičnou omáčkou se zeleným pepřem Suroviny pro grilovanou krkovici: 1,2 kg krkovice 2 lžíce olivového oleje 2 lžíce […] The post Grilovaná krkovice se smetanovo hořčičnou omáčkou se zeleným pepřem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Smažený celer v trojobalu s bramborovou kaší a domácí tatarkou: Obměna klasického řízku, kterou někdo miluje a jinému nesmí na stůl

    Před 28 dny
    Řízky pro vegetariány nebo pro ty, kdo jednoduše milují celer. Zkuste je podle tohoto jednoduchého receptu.
     Komentáře
  • Cooky

    Vylepšená hospodská klasika: Kuřecí prsa zapečená v troubě s rajčaty a cibulí, posypané strouhaným sýrem a bylinkami

    Před 29 dny
    Kuřecí prsa zapečená s cibulí, rajčaty a sýrem jsou lehké a šťavnaté jídlo vhodné pro každý den. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlý oběd i večeři, který zvládne každý.
     Komentáře
  • Cooky

    Gurmánská vepřová kotleta po srbsku, která je pastvou nejen pro oči a zaručeně nadchne milovníky masa

    Před 29 dny
    Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
     Komentáře
  • Cooky

    Lasagne s poctivým hovězím ragú a krémovým bešamelem. Italská klasika po našem, kterou milujeme

    Před 29 dny
    Italové vědí, co je dobré a tyhle skvostné lazaně jsou typickým italským pokrmem, který u nás doma nesmí chybět. Zkuste i vy!
     Komentáře
  • Cooky

    Podzimní vitamínová bomba: Křupavý salát z kysaného zelí, mrkve a papriky

    Před 29 dny
    Kysané zelí vám nic neříká, ale máte chuť na něco fermentovaného? Pak vyzkoušejte tanto křupavý salát, který skvěle doplní každé jídlo.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pivovarská bašta – poctivé vepřové na pivu s pórkem a cibulí

    Před 1 měsícem
    Pivovarská bašta je recept, který má charakter – jednoduché suroviny, poctivé vepřové maso a chuť piva, která dodá jemnou hořkost i karamelový podtón. Tento způsob úpravy masa se u nás doma vaří roky, hlavně když je chuť na hutnější, „hospodskou“ kuchyni, ale nechcete stát u plotny půl dne. Důležité je maso krájet opravdu na tenké […] The post Pivovarská bašta – poctivé vepřové na pivu s pórkem a cibulí appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Polévka z pečené dýně hokaido s cibulí a česnekem. Skvěle zahřeje v chladných podzimních dnech

    Před 1 měsícem
    Dýňová polévka podle tohoto receptu vás zahřeje v chladných a sychravých dnech jako je ten dnešní. Je rychle hotová a spolehlivě zasytí.
     Komentáře
  • Dáma

    Nakoukněte do světa starých řemesel: Jak perník provoněl středověk

    Před 1 měsícem
    Perník, voňavý symbol Vánoc i tradičních poutí, má v Česku překvapivě dlouhou historii. První zmínky o perníkářství pocházejí už ze 14. století, kdy se objevují první cechy perníkářů a tajné recepty plné koření a medu. Jak se perník kdysi vyráběl, proč byl považován za luxusní zboží a co zbylo z dávného řemesla dodnes?.
     Komentáře
  • Apetit

    Nejlepší kung pao v Praze? I luxusní restaurace dělají chyby: Který podnik překvapivě ovládl test a kde chybí klíčové ingredience

    Před 1 měsícem
    Pravidla jsou jasná: k pravému kung pao patří kuřecí stehna, pražené arašídy a brnící sečuánský pepř. Jak to ale vypadá v pražské realitě? Food kritik Robin Nguyen otestoval čtyři vyhlášené asijské restaurace a s překvapením zjistil, že autenticita je v Praze vzácná komodita.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavý řízek z bůčku s jemnou bramborovou kaší: Šťavnatější než z krkovice, dobře naklepat a pomalu smažit

    Před 1 měsícem
    Řízek z bůčku? Faktem je, že jde o nesmírně lahodné jídlo, které je sice trochu tučnější, ale o to chutnější. Mohu s klidem říct, že jsou to nejšťavnatější řízky.
     Komentáře
  • Cooky

    Myslivecké zelí je pochoutkou nejen pro myslivce

    Před 1 měsícem
    Myslivecké zelí je jídlo plné živin a chuti, které zasytí i po pořádném výkonu. Navíc podpoří imunitu. Uvařte ho podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Golubce, holubce či sarma: Zelné závitky s mletým masem a rýží přinesou do kuchyně šmrnc východu za pár korun

    Před 1 měsícem
    Plněné zelné listy s mletým masem a rýží, známé jako golubce či sarma, jsou klasikou východní kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a připravte si poctivé jídlo jako od babičky.
     Komentáře
Reklama