Zavřít
Recepty

Recepty

Nejnovější články na Seznamu na téma Recepty
  • Apetit

    Jaroslav Sapík a jeho tip na levné jídlo: Játra v majoránkové omáčce vás přesvědčí, že časy vývařoven jsou pryč

    Před 1 minutou
    Šéfkuchař Jaroslav Sapík má rád maso. Kuchař, který neumí bourat, by prý u něj v restauraci nemohl pracovat. Ve svém archivu má i mnoho receptů na různé pochoutky z dnes trochu opomíjených vnitřností. S námi se podělil o tip, jak upravit telecí nebo kuřecí játra.
     Komentáře
  • Jímeto

    Jane Fonda vypadá i v 84 letech skvěle. Jaký je její recept na to být v kondici?

    Před 49 minutami
    Talentovaná herečka ověnčená dvěma Oscary, dvěma BAFTA, Emmy a sedmi Zlatými glóby, Jane Fonda, se během své desetiletí dlouhé kariéry v Hollywoodu stala známou pro mnoho věcí.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Ochutnejte tagliatelle s mangoldem a rajčatovo-hořčičnou omáčkou

    Před 2 hodinami
    Jak zpracovat mangold? Vyzkoušejte náš vegetariánský recept s těstovinami a rajčatovo-hořčičnou omáčkou.
     Komentáře
  • iReceptář

    Fantastické brownies z červené řepy: Zdravější sladkost nenajdete

    Před 2 hodinami
    Milujete sladké? Tak to byste měli vyzkoušet populární čokoládový moučník. Upečte si brownies z červené řepy. Sklidíte úspěch, a navíc budete servírovat naprosto zdravou a lehkou delikatesu.
     Komentáře
  • Jímeto

    Vyzkoušejte tvarohový koláč nestárnoucí Zdeny Studenkové

    Před 2 hodinami
    Slovenská herečka Zdena Studenková, kterou u nás proslavila především role v komedii S tebou mě baví svět, oslavila tento rok 68. narozeniny, ale její vzhled by jí mohly závidět i ženy o deset let mladší. Za mladistvou vizáží stojí zdravý životní styl, ale také chirurgické zákroky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    V rýžovaru nevařte jen rýži. Připravte v něm perfektní rizoto nebo asijský pokrm

    Před 3 hodinami
    Rýžovar je velmi šikovný kuchyňský pomocník, zvláště, pokud jste milovníkem rýžových pokrmů. Prostředí v tomto malém hrnci vykouzlí perfektní rýži, ale dokonce v něm lze připravit celý hlavní pokrm. Stačí k rýži přidat další ingredience.
     Komentáře
  • Deník

    Domácí vaření v inflaci ušetří peníze. Vsaďte na vnitřnosti i odpad ze zeleniny

    Před 7 hodinami
    S každým dalším nákupem saháme hlouběji do peněženky a řada lidí omezuje nákup surovin, které dříve běžně kupovala, a hledá levnější alternativu. Šidit tělo ani chuťové buňky nemusíme. Podle odborníků jde úspora ruku v ruce se změnou v jídelníčku, kam je dobré zařadit i vnitřnosti nebo málo využívané druhy masa i zeleniny. Pomůže také zavařování.
     Komentáře
  • Vitalweb

    Zdravé a nápadité svačiny na letní výletování – pro děti i dospělé

    Před 9 hodinami
    Léto je v plném proudu a s tím jde ruku v ruce také cestování, výlety, pobyty u vody apod. Ať už plánujete jakoukoliv cestu, jisté je, že přijde hlad nebo chuť na něco dobrého. Proto je dobré s sebou vždy mít něco připraveného, abyste doplnili energii, zbavili se únavy a nenechali si hladem kazit cestovní náladu. Co si na cesty připravit, pokud víte, že vám nestačí jen ovoce, zelenina nebo müsli tyčinky?
     Komentáře
  • Liberecká Drbna

    Cukrář z Turnova popsal recepty z Českého ráje. Jeho kuchařku vystavuje muzeum

    Před 23 hodinami
    Ladislav Jína byl cukrářem, který svůj profesní život strávil v Turnově. Během let popsal nepřeberné množství receptů, které sesbíral do rukopisu. Ten nyní vystavuje turnovské Muzeum Českého ráje.
     Komentáře
  • iReceptář

    Blesková omáčka ke grilovanému masu podle Pohlreicha: Vynikající a super rychlá

    Před 1 dnem
    K létu grilování prostě patří. Jste vášnivým „masožravcem" a chcete si masíčko něčím vylepšit? Zkuste super rychlou omáčku podle šéfkuchaře Zdenka Pohlreicha, jinou už dělat nebudete.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní

    Před 1 dnem
    Borčš, vareniky nebo pampušky patří mezi typická ukrajinská jídla. Jak se správně připravují, na to jsme se zeptali v restauraci Babiččina zahrada, a to přímo dvou odbornic na slovo vzatých, profesionálních ukrajinských kuchařek.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Hodně pije vodu, má ráda olivy a tenhle osvěžující melounový salát

    Před 1 dnem
    Jedna z nejsledovanějších žen světa by se klidně mohla postavit na přehlídkové molo. Manželka britského prince Williama, vévodkyně Kate má postavu, kterou jí leckdo závidí. Přitom i ona si občas s chutí dá čokoládový dort.
     Komentáře
  • Apetit

    Vyrobte si vlastní sugo omáčku z rajčat, která vám celý rok bude sloužit: Dvanáct receptů s ní jako tipy na rychlé večeře

    Před 1 dnem
    Proměňte přebytky rajčat v úžasně dobrou a všestranně použitelnou omáčku! Poradíme vám, jak sugo vyrobit a přidáme i inspirativní tipy, jak si ho vychutnávat až do příští sezony.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Okurková limonáda a další šikovné tipy na využití okurek

    Před 1 dnem
    Okurková limonáda: Okurky jsou sladké, šťavnaté a jinak vcelku neutrální chuti, takže snesou sladkou i slanou úpravu. Na slano je důvěrně známe, ovšem sladká varianta si k nám teprve začíná razit cestu. Například okurková limonáda je už několik let hitem v našich restauracích, byť různé kvality. Pojďme si udělat opravdu poctivou, domácí a ideálně z čerstvě utržené okurky.
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    28 min

    Podcast
    #66 Self-care s dětmi. Stíháme si holit nohy nebo zajít s kámoškou na drink?

    Před 1 dnem

    ·

    28 minut

    Tak jsme zpět! Čtrnáctidenní pauza bez nahrávání nových dílů nám, myslím, prospěla. Jsme zrelaxované a tak jsme si řekly, že si o tom našem odpočinku s dětma poklábosíme. Máme vůbec čas samy na sebe? Jak se o sebe staráme? Poslouchej a dej vědět, jak se Ti epizoda líbila...
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Víkendové obědy na X způsobů!

    Před 1 dnem
    Už vás neustále nebaví vymýšlet co své rodině uvaříte? Po celém náročném pracovním týdnu si chcete odpočinout, jenomže vaření je jen na vás? Zkuste naše tipy na víkendové obědy a rozhodně do toho můžete zapojit i vašeho partnera nebo děti!
     Komentáře
  • Receptovník

    Šťáva z kopřiv pročistí krev a zpevní pokožku. Doma připravená přinese nejlepší účinky

    Před 1 dnem
    S kopřivou se setkal už asi každý z nás, i když vzpomínky na toto setkání nejsou zrovna příjemné. I přes bolestivou zkušenost bychom ale kopřivu neměli zatracovat, jelikož obsahuje spoustu cenných látek a její šťáva čistí krev, udržuje pleť i vlasy ve skvělé kondici a pomáhá při chudokrevnosti. Můžete si ji připravit i sami doma. Nikoliv plevel, ale bylinka Kopřiva není jen tak obyčejný plevel, ale léčivá bylina.
     Komentáře
  • Proženy

    Piškotová roláda s tvarohovo-ostružinovou náplní. Prostě moučník, který nemá chybu

    Před 1 dnem
    Nevíte, co s ostružinami? Lehké piškotové těsto, nadýchaný tvarohový krém, to všechno dohromady je dokonalý letní dezert, po kterém se jen zapráší.
     Komentáře
  • iReceptář

    Klevela není zaklínadlo. Proč ji naše babičky z ovoce vařily každý rok

    Před 2 dny
    Název tohoto pokrmu skutečně zní jako nějaké staročeské zaříkávadlo, nedejte se však mýlit. Klevela je ovocná dobrota, kterou s oblibou připravovaly kdysi dávno ženy svým dětem a vnoučatům, ale chutnal i dospělým. Tuhle dobrotu si určitě uvařte i vy.
     Komentáře
  • Bejvávalo

    Zapomenuté recepty z melounů podle našich prababiček

    Před 2 dny
    Zajímá vás, co jak dokázaly zpracovat sladké zralé melouny naše prababičky? Můžete si to vyzkoušet sami a podle melounových receptů z roku 1916 si připravit třeba melounovou šťávu nebo melounový kompot.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Skromná kuchyně: Placky ze zbylé bramborové kaše, podávané se švestkovým rozvarem, chutnají skvěle

    Před 2 dny
    Doba si žádá více šetření a tak se mnoho domácností vrací k principům, které v kuchyni uplatňovaly naše babičky. Tedy využít veškeré potraviny a nic nevyhazovat. Třeba i zbytky bramborové kaše, kterou ohřívanou už nikdo nechce.
     Komentáře
  • iReceptář

    Cuketové placky podle Pohlreicha: Rychlé, levné, s geniálním vylepšením

    Před 2 dny
    Rychlovka k večeři se vždycky hodí, proto pro vás jednu výtečnou máme - cuketové placky! S receptem se svěřil šéfkuchař Zdeněk Pohlreich ve svém pořadu a jak sám říká: „Je to sympatický bezmasý jídlo.“
     Komentáře
  • Jímeto

    Sezóna cuket je tu. Vyzkoušejte netradiční cuketovou buchtu podle Laďky Něrgešové

    Před 2 dny
    Laďka Něrgešová je známá herečka a moderátorka. Když zrovna nepracuje, věnuje se svým koníčkům. Jedním z nich je vaření a pečení, kdy se o své originální recepty ráda dělí na svém Instagramovém účtu.
     Komentáře
  • Proženy

    Bohatě plněná krůtí tortilla s křupavou slaninou a zeleninou

    Před 2 dny
    Také se občas necháte nalákat na svůdné obrázky bohaté náplně v kupovaných wrapech, ale pak ji uvnitř marně hledáte? Tak tahle tortilla vás nezklame: jemné krůtí maso doplňuje kousek křupavé slaniny a bohatá zeleninová obloha.
     Komentáře
  • iFauna

    Nechce se vám kupovat předražené, obarvené dobroty? Vyhrňte rukávy a zkuste domácí pamlsky pro psy

    Před 2 dny
    Rádi byste znali složení všech těch laskomin, které svému psovi za odměnu kupujete? Snažíte se vybírat ty kvalitní, nicméně je pravda, že ne všechno výrobci prozrazují, a hlavně – nic se nevyrovná domácí kuchyni. Co takhle svému mazánkovi upéct domácí pamlsky pro psy?
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak efektivně uchovat rajčata i dva roky? Jednoduše, bez soli a octa

    Před 2 dny
    Milujete rajčata a rádi byste si jejich skvělou chuť chtěli dopřát i v době, kdy už na zahradě dávno nejsou? Aby ne, nicméně nákup rajčat v supermarketech vám zmiňované gastronomické zážitky rozhodně nepřinese. Ideální je proto uchovat si rajčata přímo ze svého záhonu. Alternativ uchování rajčat je spousta. Jmenovat bychom mohli třeba zavařování rajčat, sušení rajčat nebo výrobu kečupu a mnohé jiné postupy. My pro vás máme velmi jednoduché řešení se vším všudy. Potřebovat budete takřka jen rajčata.
     Komentáře
  • DIAstyl

    Recept na zdravou slavnostní večeři: Šťavnatá vepřová panenka v sezamu

    Před 2 dny
    Vepřová panenka je vůbec tím nejlibovějším a nejchutnějším kouskem vepřového masa. Při správné úpravě se rozplývá na jazyku. Problém je v tom, že většina amatérských kuchařů mívá strach z vysušení masa při tepelné úpravě. Stačí však dodržet pár jednoduchých kroků a pokrm bude přesně podle vašich představ. Inspirujte se lahodným a zdravým receptem, kterým potěšíte i toho největšího mlsouna!
     Komentáře
  • Proženy

    Cuketa netradičně: Ugrilujte ji a spolu s kukuřicí a sýrem umíchejte báječný salát

    Před 2 dny
    Sladké kukuřičné klasy jsou oblíbenou pochoutkou na grilovačkách jako bezmasý chod či chutná příloha. Můžou být ale i součástí chutného jednoduchého salátu s grilovanou cuketou, rajčaty a balkánským sýrem.
     Komentáře
  • Runwayonline

    Na cestách za gurmánskými zážitky: Churros

    Před 2 dny
    Každý, kdo kdy navštívil Španělsko nebo Mexiko, se s touhle dobrůtkou určitě setkal. Patří k národním pokladům a prodává se téměř na každém rohu. Churros si můžete dát k snídani, svačině nebo jen tak, když máte chuť osladit si život. A připravit si je můžete i doma.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Rajčatové polévky, které budete milovat: Ve variaci s čočkou nebo cuketou jsou vítaným zpestřením jídelníčku

    Před 3 dny
    Rajčata krásně dozrávají, tak proč si nepřipravit výbornou polévku. Rajčatové polévky vůbec nemusí vypadat tak, jak jste byli zvyklí ze školních jídelen. Máme pro vás šest variant, které si zamilujete.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Piškotové řezy s meruňkovo-pudinkovým krémem podle Martiny: Nedělní zákusek od vítězky Peče celá země

    Před 3 dny
    Vzpomínáte na pořad Peče celá země? Jeho letošní vítězka, Martina Kynstlerová, nezahálí. Nedávno vydala svoji první kuchařku, od srpna vede v pražském kulinárním studiu kurzy pečení a pilná je i doma u plotny. Tentokrát upekla jemný piškot, který fantasticky doplňuje krém s pudingem a meruňkami.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí bylinkový olej: Základní nejjednodušší postup krok za krokem

    Před 3 dny
    Každá bylina působí jinak. Některé uvolňují od bolestí, jiné hojí rány. Tyto voňavé bylinné oleje s blahodárnými účinky si dokážete vyrobit sami doma.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Špekáček na pivě z remosky: Na co si dát pozor a jak pokrm dokonale vyladit

    Před 3 dny
    Špekáčky na pivě patří už dnes mezi oblíbenou klasiku. Proč si ji nepřipravit právě v remosce. Rychlé a jednoduché jídlo oceníte, když nebudete chtít ztrácet čas postáváním u hrnce.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Kalábrie na talíři: Jihu Itálie vládne feferonka a tento fantastický mřížkový koláč crostata

    Před 3 dny
    „Špička“ italské boty patří k nejchudším oblastech Itálie. Turisté tu ale oceňují nedotčenou přírodu, srdečnost a pohostinnost místních obyvatel a hlavně úžasnou kuchyni. Jednoduchou, ale přitom nesmírně chutnou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pečeme s Ivou: Letně laděné rohlíky jsou plné rajčat, voní bazalkou a česnekem. Překvapte jimi návštěvu nebo kamarády u grilu!

    Před 3 dny
    V kuchyni se kupí zralá rajčátka ze zahrádky a už nevíte, co s nimi? Třeba vám zachutnají tyto rohlíky, jejichž těsto je zaděláno rozmixovanými rajčaty, bez přidání jiné tekutiny. Rohlíky se odvděčí úžasnou oranžovou barvou střídy, chutí rajčat, bazalky a česneku.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Limonáda z netřesku báječné letní osvěžení z netradiční bylinky. Splést se nemůžete

    Před 3 dny
    Limonáda z netřesku: Netřesk, zvaný také zlatý kořen, je jako nenáročná a velmi dekorativní rostlina ozdobou mnoha našich zahrádek a skalek. Netřesky se poměrně rychle množí a krásně kvetou, málo se ale ví, že jsou také léčivou bylinou a dokonce mají uplatnění i v kuchyni. V horkých dnech nám přijde asi nejvíce vhod chladivá limonáda.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Tipy na nejlepší domácí limonády: Zkuste jamajský punč nebo melounovku

    Před 3 dny
    Léto ještě zdaleka není u konce a letos budete ještě nejednou přemýšlet, jak se příjemně osvěžit a zchladit. Ládovat se nanuky a přeslazenou zmrzlinou je sice fajn, ale rozhodně ne zdravé. Zkuste to jinak – s vynikajícími domácími limonádami!
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Ovesné sušenky s rozinkami

    Před 3 dny
    Ovesné sušenky s rozinkami jako od babičky! Podávejte je se sklenicí mléka a vychutnejte si ovesné sušenky, které vás vrátí do dětství, doporučují kuchařští odborníci z webu Better Homes & Gardens.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Nezdá se vám přezrálý banán už vhodný k jídlu? Omyl

    Před 3 dny
    Banány, ač exotického původu, se zabydlely v naší kuchyni stejně jako jablka nebo mrkev. A kromě výroby nejrůznějších dobrot z nich se dají použít i mnoha dalších směrech - slupka je vůbec dar z nebes, který oceníme v kosmetice či v péči o květiny. Co ale s banány, které nám už přezrály a nestihli jsme je zpracovat? Rozhodně je nevyhazujte.
     Komentáře
  • České noviny

    Výrobci: Léky na recept kvůli inflaci nezdraží, nemusí být ale dostupné

    Před 3 dny
    Léky na recept podle výrobců většinou nezdraží, protože jejich cena je regulovaná. Nemusí být ale dostupné, protože je lze prodat výhodněji do zahraničí. Tržní cenu mají volně prodejné léky, kde růst brzdí konkurence. Nárůst zhruba odpovídá růstu cen potravin. ČTK to dnes v reakci na nově zveřejněná data o inflaci za červenec řekli zástupci České asociace farmaceutických firem (ČAFF) a Asociace inovativního farmaceutického průmyslu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Babiččin recept na zapečený chléb

    Před 3 dny
    Ať už k obědu nebo večeři – tento vydatný zapečený chléb se špenátem a houbami chutná vždy dobře. Pokud nevíte, co dnes k večeři, máme pro vás babiččin recept.
     Komentáře
  • Čtidoma

    Sezona rajčat vrcholí: Nechte se inspirovat jednoduchými recepty z rajčat na každý den. Hotovo máte za chvíli

    Před 3 dny
    Vařit ze sezonních surovin je nejen moderní, ale i zdravé a cenově výhodné. Využijme proto nyní voňavá a čerstvá rajčata, kterými se to na zahrádkách, balkónech a v obchodech jenom hemží. Pokud si je kupujete, navštivte raději vašeho oblíbeného farmáře nebo si vybírejte ta, která mají některou ze značek kvality. Jak můžete rajčata využít? Inspirujte se našimi jednoduchými recepty.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak udělat tu nejlepší zálivku na sushi rýži

    Před 3 dny
    Milujete sushi, ale na jeho domácí přípravu jste si ještě netroufli? V tom případě určitě oceníte tipy pravého sushi mistra a majitele značky ColorSushi Lukáše Neckáře. Díky jeho radám snadno sushi zvládnete udělat i doma. V již druhém díle seriálu o sushi se dozvíte, jak nejlépe dochutit sushi rýži.
     Komentáře
  • Proženy

    Šťavnaté vepřové plátky na žampionech: Stopa vína v omáčce udělá divy

    Před 3 dny
    Tahle nenáročná úprava vepřového masa se dobře hodí i do horkých letních dní. Lahodná omáčka se stopou bílého vína a voňavým tymiánem je příjemně svěží a žampiony dodají chuť a hmotu navíc, takže vám k nasycení postačí menší kousek masa.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Lesem vonící houbová bramboračka s česnekem: Jak ji připravit, aby chutnala božsky

    Před 4 dny
    Houbová polévka má spoustu podob a každý má zaručeně tu svou, na kterou nedá dopustit. Vyzkoušejte tuto houbovou bramborovou polévku se zeleninou. Báječně voní a ještě lépe chutná.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Nepečený bebe zákusek: Osvěžující dezert ke kávě voní smetanou a čokoládou

    Před 4 dny
    Na pečení si netroufáte nebo nemáte čas či potřebné vybavení? Nevadí! I tak můžete svým blízkým naservírovat skvělý dezert ze sušenek, tvarohového krému se smetanou a čokolády, která tomu všemu dá pověstnou poslední sladkou tečku.
     Komentáře
  • Apetit

    Připravte si lívancové cereálie, bezmasou slaninu, žebra z kukuřice a další originální a rychlé pochoutky, které ovládly internet

    Před 4 dny
    Na sociálních sítích najdeme mnoho inspirace z oblasti gastronomie. A ty nejlepší se často brzy stanou virálními! Pojďte s námi ochutnat bezmasou slaninu, zahradní foccaciu či bleskové těstoviny s fetou a rajčaty.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Nemáte čas se doma ráno nasnídat? Tyto recepty na snídani do ruky musíte vykoušet!

    Před 4 dny
    Snídaně je základ dne a pokud patříte mezi ty, kteří ráno spěchají a nezbyde jim čas na to si v klidu vychutnat svou snídani, máme pro vás skvělý tip! Vyzkoušejte recepty na snídaně, které si můžete bez problému zabalit a vzít si je s sebou na cesty.
     Komentáře
  • Jsme kočky

    Mrkvový salát s řeckým jogurtem: osvěží, zbystří zrak a zažene hlad

    Před 4 dny
    Říká se, že mrkev je dobrá na oči. A je to pravda. Ale víš, že má i jiné zdravotní benefity? A že jich není zrovna málo! Abys ji nemusela chroupat jen tak, připrav si ten nejlepší mrkvový salát.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Nejlepší makaróny se sýrem

    Před 4 dny
    Tento způsob přípravy těstovin se sýrem je vhodný i na sváteční tabuli. Neváhejte a pusťte se do vaření. Jen pár surovin a máte za chvíli hotovo, doporučují kuchaři z webu Southern Living.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Zavařování okurek je hračka: Vyzkoušejte náš recept na luxusní nálev

    Před 4 dny
    Chystáte se zavařovat okurky? Domácí jsou prostě nejlepší. Ale jak na to, aby byly křupavé a měly tu správnou chuť? Důležitý je nejen výběr samotných okurek a přidaných ingrediencí, ale i toho, v čem je zavařujete. Poradíme vám, jak na okurky jako od našich babiček.
     Komentáře
  • Jímeto

    Milujete čerstvý sýr? Vyrobte si jej doma. Je to jednodušší, než si myslíte

    Před 4 dny
    Milujete čerstvý sýr, ale jeho rostoucí ceny vás odrazují od jeho koupě? A napadlo vás, že si jej můžete vyrobit doma? Možná vás překvapí, že je to velmi jednoduché.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá

    Před 4 dny
    Když chcete ochutnat to nejlepší ze Středomoří, vypravte se na Maltu. Maltská kuchyně je dosud skrytý gastronomický skvost. Je škoda, že často se vnímá jen jako odnož kuchyně italské. Nejmenší ostrovní stát Evropy však nabízí úžasný gurmánský mix.
     Komentáře
  • Aplausin

    Menzelová s Bebarovou vystavily hubená těla v plavkách: Řekly recept, jak na to po čtyřicítce!

    Před 4 dny
    Mají postavy, o kterých sní každá žena. Zvlášť pak ta, která odnosila tři děti a už dávnou sfoukla na dortu čtyřicet svíček. Herečka Tereza Bebarová (47) a producentka Olga Menzelová (44) prozradily recept, jak se ke štíhlému tělu dopracovaly.
     Komentáře
  • Proženy

    Maxi čokopiškot s meruňkovým želé: Nadchne i jako dort

    Před 4 dny
    Máte rádi čokopiškoty s ovocným želé? Upečte jejich maxiverzi! Obří sušenka snadno zastane roli překvapivého letního dortu a při jídle se chvíli budete cítit jako Gulliver v krajině obrů. V sezoně bude nejlepší želé ze zralých meruněk.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Nejlepší moučníky z cuket a švestek: Tahle zdánlivě zvláštní kombinace funguje skvěle. Přesvědčíme vás o tom!

    Před 5 dny
    Cuketa a švestky? Ačkoliv se to na první pohled nezdá, jde tato kombinace výborně dohromady. Pojďte se podívat na různé kombinace těchto dvou úžasných potravin.
     Komentáře
  • Refresher

    Recept na domácí bezinkovou šťávu nabitou vitamíny

    Před 5 dny
    Poradíme ti, jak vytvořit z květů léčivého bezu černého parádní šťávu bez chemie.
     Komentáře
  • Jímeto

    Horoskop: Tato znamení vaří striktně podle receptu. Na návštěvy chodí zásadně se zápisníkem

    Před 5 dny
    Někteří lidé jsou skvělými kuchaři od přírody. Dovedou odhadnout, co všechno do omáčky přidat, aby byla dokonalá, jaké množství mouky odsypat, aby koláč chutnal jako to nejúžasnější jídlo na světě.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Nejlepší čokoládový dort všech dob

    Před 5 dny
    Když máte chuť na opravdu dobrý dezert, připravte si tento třívrstvý čokoládový dort s bohatou krémovou polevou, radí odborníci z webu Better Homes & Gardens.
     Komentáře
  • Feminela

    Veganská jahodová bublanina je hotová během chviličky. Ideální pro návštěvy i k nedělní kávičce

    Před 5 dny
    Nadýchaný, lahodný, čokoládový a veganský. Dezert, který se vám dnes chystáme představit, má všechny výhody, které si jen dovedete představit.
     Komentáře
Zajímavé recepty z české i světové kuchyně. Gastronomické zážitky různých chutí, barev a ingrediencí. Tradiční i netradiční jídla.
Zajímavé recepty z české i světové kuchyně. Gastronomické zážitky různých chutí, barev a ingrediencí. Tradiční i netradiční jídla.
Reklama