Zavřít
Recepty

Recepty

Nejnovější články na Seznamu na téma Recepty
  • Extra

    Velikonoce jsou tady: Ozdobte stůl krásným beránkem, mazancem plným chutí a křupavými jidáši

    Před 3 hodinami
    Velikonocemi končí střídmé postní období, které započalo koncem masopustního veselí. Po čtyřicetidenním půstu se tak mohou lidé konečně opět pořádně nadlábnout. Na Velikonoční neděli se tedy vždy připravovaly bohaté hostiny – co by to bylo za prostřený stůl bez sladkých dobrot. K těm velikonočním patří beránek, mazanec a jidáše, na které jsme se podívali spolu s webem Toprecepty.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Tex-Mex specialita, která spadla do friťáku: Oblíbená chimichanga vznikla omylem a v zámoří na ni nedají dopustit

    Před 5 hodinami
    Láká vás ochutnat jednu ze specialit Tex-Mex kuchyně? Tak to jste tu správně. Máme pro vás super recept na chimichangu. Nic vám to neříká? Je to v podstatě plněná tortilla, kterou jen usmažíte. Geniální trik, který dodal obyčejné plněné tortille další chuťový rozměr. Pokud jste ji ještě neochutnali, tak je nevyšší čas to napravit. Pojďte si ji s námi uvařit, je to jednoduchá rychlovka.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Jak zpracovat záplavu vajec po Velikonocích: Jan Punčochář prozradil svůj speciální recept

    Před 6 hodinami
    Uznávaný český šéfkuchař ví, že úspěch skvělého pokrmu mnohdy spočívá v jednoduchosti. Porotce televizní gastronomické show Jan Punčochář prozradil svůj speciální recept, jak se rychle a zajímavě vypořádat se záplavou vařených vajec, která vznikne v rámci Velikonoc. "Dá se připravit skvělý salát, který je rychlý a jednoduchý. A hlavně vyjde na pár korun," uvedl pro ŽivotvČesku.cz a dále popsal zajímavý recept.
     Komentáře
  • Vlasta

    Příroda na talíři. Jarní mechový dort ze špenátu a jablečného pyré. Za hodinku hotovo

    Před 7 hodinami
    Sladkosti, které jsme pro vás letos připravili na předvelikonoční období, jsou sice poněkud pracnější, ale tak mimořádné, že za trochu víc námahy určitě stojí. Tyhle dorty vám zaručí zasloužený obdiv rodiny i svátečních hostů.
     Komentáře
  • Marianne

    Velikonoční nádivka, která zachutná celé rodině

    Před 8 hodinami
    Velikonoční nádivka se připravovala v podvečer Bílé soboty a druhý den, kdy končil půst, tedy na Velikonoční neděli, ji lidé jedli. Dodnes je jedním ze symbolických pokrmů Velikonoc i jara. Zkuste ji připravit podle našeho receptu.
     Komentáře
  • Top

    Rychlý velikonoční beránek: Hrníčkový recept

    Před 8 hodinami
    Mnoho z nás si nedovede Velikonoce představit bez tradičního velikonočního beránka. Pokud není pečení zrovna vaše největší hobby, i tak si můžete beránka připravit. S tímto receptem to bude naprosto jednoduché.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Co jíst na Zelený čtvrtek, abyste byli zdraví po celý rok? Vsaďte na zelená jídla

    Před 10 hodinami
    Zelený čtvrtek by se podle tradice měl promítnout i na talíři. Máme pro vás 10 receptů na zelená jídla, díky nimž dodržíte tradici a současně si pochutnáte.
     Komentáře
  • iGlanc

    Nejlepší velikonoční perníčky podle receptu Lucie Křížkové. Jsou hned měkké a není v nich žádný tuk

    Před 10 hodinami
    Jednou tvrdé, jindy nedopečené, perníčky nevyjdou vždy podle představ. Ledaže byste měli ten správný recept. Uživatelé sociálních sítí pečou už roky perníčky podle bývalé Miss a moderátorky Lucie Křížkové, protože ty její nemají chybu.
     Komentáře
  • Apetit

    Jakého si letos na Velikonoce upečete beránka? Připravte si klasický třený, tvarohový, kynutý nebo kakaový

    Před 20 hodinami
    Chystáte se letos péct velikonočního beránka a hledáte správný recept? Máme pro vás přichystané tipy na různá těsta od klasického třeného přes tvarohové až po kynuté. Poradíme vám také, jak péct beránka, aby se vždy povedl a těšit se můžete i na triky se zdobením.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Domácí majonéza 3 v 1. Vykouzlíte ji za chviličku a skvěle chutná s křupavými hranolkami podle našeho receptu

    Před 22 hodinami
    Hranolky jsou dokonalou přílohou k masu, a to grilovanému, vařenému, pečenému i k masovým směsím. Kupované však vyměňte za domácí, které jsou snadné a budou chuťově mnohem lepší. A co by to bylo za hranolky bez majonézy, že? I tu si podle našeho receptu připravíte, dokonce ve třech variantách. Která u vás vyhraje: klasická, papriková, nebo hořčičná?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Na Zelený čtvrtek připravte zelené jarní burgery s hráškem a špenátem

    Před 22 hodinami
    Když už je zítra ten Zelený čtvrtek, máme pro vás zajímavý recept, který rozhodně naplňuje jeho hlavní myšlenku – dát si k jídlu něco zeleného! Tento zelený jarní burger potěší každého vegetariána i milovníka grilovaných dobrot.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Pečeme velikonočního beránka. Jak upéct velikonočního beránka?

    Před 23 hodinami
    Velikonoce se nám kvapem blíží a s nimi je tu i tradiční pečení velikonočního beránka. Pokud se rozhodnete upéct si velikonočního beránka místo kupovaného z obchodu, můžete se těšit nejen na lahodnou chuť, ale také na zábavu a radost z kreativního procesu. V tomto článku se dozvíte, jak na to.
     Komentáře
  • FitŽivot

    Zdravé hranolky existují: Ty z kedlubny chutnají skvěle a posílí imunitu, kosti, srdce i svaly

    Před 1 dnem
    Kedlubna prokazatelně patří mezi ty vůbec nejzdravější druhy zeleniny. Často ji mnozí konzumují jen tak samotnou anebo si ji přidávají do nejrůznějších salátů. Věděli jste ale, že z ní můžete udělat i výborné hranolky?
     Komentáře
  • Nápady návody

    Máte doma tuňáka v konzervě a těstoviny? Nápad na chutnou večeři

    Před 1 dnem
    Občas se po náročném dni stane, že zatoužíme po něčem rychlém, snadném a chutném. Pro takové dny tu máme výborný nápad na večeři v podobě těstovin s tuňákem. Tato nádherná kombinace klasických surovin představuje jednoduchý, ale zároveň chutný a vydatný pokrm, který potěší nejen vás, ale i vaši rodinu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Tlačenka může být i bezmasá: Vyzkoušejte vaječnou velikonoční podle Ládi Hrušky

    Před 1 dnem
    Po svátcích často zůstávají v kuchyni nepoužitá vajíčka, ale nezoufejte! Máme pro vás skvělý způsob, jak je využít. Přinášíme recept na vaječnou tlačenku, která osvěží váš jídelníček a efektivně využije vaše přebytky.
     Komentáře
  • Jímeto

    Ušelo: Sladká velikonoční kaše, která se podává se skořicí a ovocem

    Před 1 dnem
    Velký pátek se blíží. Jedná se o velmi významný velikonoční svátek, během kterého mají děti ve školách a lidé v zaměstnání volno. Pojí se s ním celá řada tradic, mimo jiné například i konzumace ušela. Ušelo se dá dělat na dva způsoby.
     Komentáře
  • Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

    2 min

    Podcast
    Trhanec s kompotem na Škaredou středu

    Před 1 dnem

    ·

    2 minuty

    Škaredá, sazometná, nebo černá. Tak se v dobách našich babiček říkalo předvelikonoční středě. Proč a jestli se ještě stále vařila postní jídla, se dozvíme od Vladimíry Jakouběové a Jaroslava Hořeního.
     Komentáře
  • Jímeto

    Worcesterská omáčka: Málem se na ni ve sklepě zapomnělo, ale pak se stala hitem

    Před 1 dnem
    Původ worcesterské omáčky sahá do Indie, ale skutečně vznikla ve stejnojmenném městě Worcester v Anglii v roce 1835. Ačkoliv nejsou důkazy o tom, že omáčka opravdu vznikla tak, jak se popisuje, žádný jiný příběh znám není. A tedy se vychází z toho, že si ji opravdu objednal jeden lord, a pak se na ni ve sklepě zapomnělo.
     Komentáře
  • Vlasta

    Recept na tradiční velikonoční boží milosti. Pekla je i slavná Magdalena Dobromila Rettigová

    Před 1 dnem
    Už máte plné zuby velikonočních beránků, mazanců a jidášů? Zkuste to letos jinak a upečte fantastické boží milosti, tradiční velikonoční dobroty, které se pekly v minulých časech. Věřte, že jakmile je jednou ochutnáte, nebudete chtít už nic jiného.
     Komentáře
  • Tvoje místo

    Jaro v kuchyni: Trendy suroviny a nové recepty

    Před 1 dnem
    S nástupem jara se mění i inspirace v kuchyni. Nové sezónní suroviny a osvěžující chutě otevírají dveře k novým kulinářským dobrodružstvím. Přinášíme vám přehled trendů v oblasti jarní kuchyně a dva rychlé recepty plné jarních lahůdek.
     Komentáře
  • Marianne

    Domácí pribináček podle snadného receptu, který chutná malým i velkým

    Před 1 dnem
    Sladký tvaroh, neboli pribináček, jak se mu lidově říká podle stejnojmenného výrobku, je oblíbenou pochutinou nejen dětí, ale i mnohých dospělých. Vyzkoušejte snadný recept na tuhle tvarohovou svačinku.
     Komentáře
  • DIAstyl

    Velikonoční pohoštění pro diabetiky: Vyzkoušejte recept na mazanec ze špaldové celozrnné mouky

    Před 1 dnem
    Bílá sobota se blíží, a tak je nejvyšší čas připravit suroviny na tradiční velikonoční mazanec. Ať už jste věřící a vnímáte mazanec jako symbol odříkání a oslavy nového života, nebo jej jednoduše máte jen rádi a Velikonoce si bez něj neumíte připravit, zkuste ho letos vyzkoušet ve zdravější variantě. Díky našemu receptu ze špaldové celozrnné mouky si na kousku tohoto velikonočního pečiva mohou pochutnat i diabetici.
     Komentáře
  • iGlanc

    Jarní velikonoční dieta: Vsaďte na zelené potraviny. Na Zelený čtvrtek zkuste klíčky a avokádový chleba

    Před 1 dnem
    Drobná semínka se probouzejí a připravují na cestu vrstvou těžké zeminy. A sílu předají i vám, když si je ovšem ochočíte. Klíčení je skvělý rituál přivolávající jaro. Počasí se třeba ještě netváří, ale jedná se o způsob, jak se dostat k nejčerstvější surovině.
     Komentáře
  • iReceptář

    Velikonoční mechová roláda: Na stole skvěle vypadá a ještě lépe chutná

    Před 1 dnem
    Velikonoční mechová roláda je nejen chutným dezertem, ale i skvělým způsobem, jak přinést do vaší domácnosti pravou sváteční atmosféru. S její pomocí dokážete okouzlit vaše blízké a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky spojené s Velikonocemi. Tak neváhejte a pusťte se do přípravy tohoto moučníku!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Americký guláš: Pochoutka z USA vyzvala k souboji českou klasiku

    Před 1 dnem
    Americký guláš není úplně guláš, ale jmenuje se guláš. Je to dobrý recept z jednoho hrnce, takže je to vlastně rychlovka. Na tento recept budete potřebovat: 500 g mleté hovězí maso 1 ks cibule 1 ks stroužek česneku 2 ks paprika 2 ks bobkový list 1 lžíce paprika 1 lžíce bazalka 1 lžíce tymián 2 lžíce sójová omáčka 250 ml červené víno 300 ml voda 400 g nakládaná rajčata 300 g rajčatového pyré Olej Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "To není guláš." "Proč propagujete Američany?" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • NašeTéma

    Kuřecí stehna se zeleninou a bramborem trochu jinak

    Před 1 dnem
    Upéct kuře zvládne téměř každý. Dnes si ale vyzkoušíme pečená kuřecí stehna v trochu jiné verzi.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Vláčný a křupavý mazanec z fritézy podle 200 let starého receptu

    Před 1 dnem
    Mazanec je tradiční pokrm, který se u nás na Velikonoce dělá již po staletí. Recept na ten nejlepší má asi každá svůj. Tentokrát jsme zvolili osvědčený 200 let starý recept, ale rozhodli jsme se ho udělat v horkovzdušné fritéze místo v troubě. Výsledek je ohromný a určitě stojí za vyzkoušení. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Východniarska veľkonočná paska – tradiční slovenský moučník

    Před 1 dnem
    Paska je slovenskou odpovědí na mazanec či různé jiné pletence a bochánky, které doprovázejí křesťanské Velikonoce v různých zemích. Název je nepochybně řecký a na Slovensko, resp. jeho východní část se dostal s přistěhovalci pravoslavného vyznání. Je z jednoduchého kynutého těsta, ale pýchou každé hospodyně je nádherné zdobení z pletenců těsta, často ve tvaru kříže, či složité splétání.
     Komentáře
  • Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

    2 min

    Podcast
    Cibulové placky na Šedivé úterý

    Před 1 dnem

    ·

    2 minuty

    Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření mají recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení – cibulové placky. A také se dozvíme, jaké práce nejen hospodyně musely zvládnout na Šedivé úterý.
     Komentáře
  • Jímeto

    Mrkvový dort: Dezert, který je pro Američany spojen s Velikonocemi

    Před 1 dnem
    Každá země slaví Velikonoce trochu jinak. Liší se tradice, ale také jídla, která se podávají. Zatímco u nás se peče nádivka, beránek a mazanec, v Americe se tradičně na tyto svátky připravuje mrkvový dort.
     Komentáře
  • NašeTéma

    Avokádovo-vajíčková pomazánka: Lahodná a zdravá svačina

    Před 1 dnem
    Lahodná domácí pomazánka z natvrdo uvařených vajec patří k mým nejoblíbenějším. Tentokrát jsem ji zpestřila rozmačkaným avokádem.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Mladá kachna pečená s velikonoční nádivkou s mandlemi

    Před 2 dny
    Chystáte se na Velikonoce upéct drůbež? Pak si pročtěte tento recept na voňavou mladou kachnu, podávanou s domácí velikonoční nádivkou! Té dodají na křupavosti mandle a na chuti koření a voňavá slanina. Tak jdeme na to? :)
     Komentáře
  • NašeTéma

    Máte doma přebytek bílků? Upečte si chutný biskupský chlebíček podle Josefa Maršálka

    Před 2 dny
    Vyráběli jste doma žloutkový krém nebo vaječný likér a zbylo vám hodně bílků? Pak si zkuste upéct vynikající biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka, který pekl společně s Terezou Bebarovou v pořadu Buchty po ránu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Dokonalý mazanec: Mirka van Gils Slavíková zdůrazňuje důležitost správné techniky úpravy těsta

    Před 2 dny
    Přinášíme vám tajemství dokonalého mazance od jedné z nejuznávanějších českých cukrářek Mirky van Gils Slavíkové. S jejími jedinečnými triky a znalostmi se i vy můžete stát mistry mazancového umění a připravit ten nejlepší mazanec na sváteční tabuli.
     Komentáře
  • Jímeto

    Francouzská cibulačka chce čas. Výsledek ale stojí za to

    Před 2 dny
    Cibulačka je jedním z nejtypičtějších francouzských jídel, které je velmi oblíbené i u nás. Polévka, která zahřeje v žaludku, je zdravá a zároveň velmi sytá, takže vydá i za hlavní jídlo, je na přípravu poměrně snadná. Nesmí se to ale uspěchat. Původně byla cibulačka považována za jídlo pro chudé.
     Komentáře
  • EgoMan

    Řízky pečené v troubě jsou dokonale šťavnaté a mnohem zdravější

    Před 2 dny
    Řízky nemusíte jen smažit. Jejich příprava v troubě je mnohem zdravější a chutnější. Jejich výroba není nijak složitá, a dokonce není ani příliš odlišná.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pão de Ló: Portugalský piškotový dort nesmí na Velikonoce chybět

    Před 2 dny
    K českým Velikonocům patří moučník v podobě beránka. I v zahraničí se na tyto svátky často konzumují sladká jídla, ovšem zcela jiná. Například v Portugalsku je to dezert s názvem Pão de Ló.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Nepečené švestkovo-perníčkové kuličky od vítězky kuchařské olympiády: Vynikající a rychlá dobrota, říká Jaroslava Londová

    Před 2 dny
    Mezi oblíbené velikonoční sladkosti patří vedle beránka či mazance také perníčky. I když by se nabízelo vytvořit si jen pár kousků ve tvaru vajíčka nebo zajíce, slavná pekařka Jaroslava Londová nabídla webu Toprecepty.cz svůj vlastní speciální recept na delikatesu, která má s perníkem také hodně společného.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy

    Před 2 dny
    Beránek k Velikonocům neodmyslitelně patří a uvědomují si to i ti, kteří jinak tyto svátky moc neslaví. Například moderátorka Laďka Něrgešová na sociální síti přiznala, že Velikonoce ji „moc neberou“, ale beránek ano. A rovnou nabídla jednoduchý recept, dokonce s velmi podstatnou radou.
     Komentáře
  • Marianne

    Italský velikonoční moučník colomba podle snadného receptu

    Před 2 dny
    Colomba je tradiční italský moučník, který se připravuje na Velikonoce. Název v překladu znamená holubice a její tvar by také správně měl mít. V českých domácnostech se ale taková forma najde jen zřídka, přesto si na colombě můžete pochutnat. Připravte si ji podle snadného receptu.
     Komentáře
  • Vlasta

    Velikonoční mazanec podle Terezy Bebarové: Rozplyne se vám na jazyku, slibuje herečka

    Před 2 dny
    Ještě před časem si Tereza Bebarová nedokázala představit, že by trávila čas u trouby, ale teď vydává kuchařky. Vedle Josefa Maršálka se naučila brilantně péct a čtenářkám Vlasty prozradila recept na vláčný velikonoční mazanec.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Jak vyrobit domácí jogurt. Jde to snadno i bez jogurtovače

    Před 2 dny
    Jogurt je oblíbený mléčný produkt po celém světě. Možná si myslíte, že k jeho domácí výrobě je potřeba mít speciální jogurtovač, ale jde to i bez něj. Dnes si ukážeme, jak si vyrobit domácí jogurt bez jogurtovače snadno a rychle.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Jak zavařit jablka. Po zbytek roku se budou hodit do štrúdlu

    Před 2 dny
    Čekáte velkou úrodu jablek a nechcete dělat mošt ani jablka sušit, můžete vyzkoušet jablka zavařit a používat je tak po zbytek roku do štrúdlu nebo jen tak k snědku jako laskominu. Zavařená jablka vám vydrží klidně dva až tři roky, tak proč do toho nejít?
     Komentáře
  • Jímeto

    Velikonoční hrudka: Slovenský pokrm z vajíček

    Před 2 dny
    Ačkoli jsou k nám Slováci velmi blízko, jejich velikonoční zvyky se v mnohém liší. A to nejen v tradicích, ale také v tom, co se u nich na svátky podává. Většina rodin na Slovensku si nedovede představit Velikonoce bez takzvané velikonoční hrudky.
     Komentáře
  • Novinky

    Velikonoční pečení: tvarohový věnec, brioškový mazanec, beránek, čokoládový bochánek a pusinky

    Před 3 dny
    Do Velikonoc zbývá jen několik dní, a je tak nejvyšší čas začít i s tradičním pečením. Připravili jsme pro vás několik osvědčených receptů na oblíbené velikonoční moučníky.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pashka: Ruský velikonoční dort, kterým letos můžete ozvláštnit své svátky

    Před 3 dny
    Pashka je dezert pocházející z Ruska. Jedná se o nepečený tvarohový dort, který se v zemi podává především o Velikonocích. Vyzkoušejte si ho letos připravit doma i vy.
     Komentáře
  • Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

    2 min

    Podcast
    Vejce na kyselo na Modré pondělí

    Před 3 dny

    ·

    2 minuty

    V předvelikonočním období se v životě našich babiček prolínaly pohanské i křesťanské tradice. Jak se Pašijový týden projevil nejen v kuchyních, se dozvíme od Vladimíry Jakouběové a Jaroslava Hořeního. A vařit budeme vejce na kyselo.
     Komentáře
  • Apetit

    Zdravý dezert za pár minut? Vyzkoušejte sladkou avokádovou pěnu

    Před 3 dny
    Hledáte ten správný recept na zdravou snídani, svačinu nebo sladkou tečku? Avokádovou čokopěnu si zamiluje celá rodina! Podle našeho videa zvládne tento čokoládový mousse i úplný začátečník za pouhých pár minut.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová

    Před 3 dny
    Velikonoce si dlouhodobě uchovávají své jedinečné zvyky, spojené i s gastronomií. Jedním z kulinářských klenotů, který se v našich končinách s oblibou připravuje právě o velikonočních svátcích, je nádivka. Spoluautorka knihy Jarní Tradinář Martina Boledovičová nabídla webu Toprecepty.cz jedinečný recept na tu, kterou dělávala její maminka.
     Komentáře
  • Jímeto

    Celerová polévka: Zdravé jídlo plné vitamínů

    Před 3 dny
    Říká se, že polévka je grunt. Pokud patříte k lidem, kteří si bez ní nedovedou představit oběd, máme pro vás skvělý tip. Především ti z vás, kteří milují husté polévky, jistě ocení tu celerovou.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Božský mazanec podle Josefa Maršálka: Dokonalý výsledek zajistí pořádné nakynutí a horkovzduch

    Před 3 dny
    K Velikonocům neodmyslitelně patří mazanec. Připravujte se z podobného těsta jako vánočka. Aby se vám povedl, je potřeba dodržet několik základních pravidel. Nechali jsme si proto poradit přímo od slavného cukráře Josefa Maršálka. Navíc pro vás máme i jeho recept na luxusní, nadýchaný mazanec. My ho na Velikonoce určitě vyzkoušíme. Přidáte se?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy

    Před 3 dny
    Rádi zkoušíte stále něco nového a přemýšlíte, kterého beránka letos na Velikonoce upečete? A co takhle udělat toho podle slavného cukráře Josefa Maršálka? Těsto je vláčnější díky jogurtu, mramorované kakaem, lehce voní kávou a hlavně je neskutečně jednoduché.
     Komentáře
  • Vlasta

    Velikonoční perníčky podle Nikol Leitgeb. Snadné na přípravu a ihned měkké

    Před 3 dny
    Perníčky nepatří jen k Vánocům, ale také k Velikonocům. Zkuste si je upéct podle receptu influencerky Nikol Leitgeb. Jsou tak chutné, že jiné už chtít nebudete.
     Komentáře
  • iGlanc

    Nejlepší velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka. Recept, který musíte vyzkoušet! Je dokonalý

    Před 3 dny
    Pečení mazance je rituál, který se v mnoha rodinách předává z generace na generaci. Každá má svůj tajný recept, jak toto sladké velikonoční pečivo vyšponovat k dokonalosti. Co takhle si jej letos připravit podle receptu mistra cukráře Josefa Maršálka? Garantujeme vám, že bude hnedka pryč.
     Komentáře
  • Home

    Velikonoce se blíží! Co přichystat na stůl? S těmito 6 ověřenými recepty budete připraveni

    Před 3 dny
    Blíží se svátek Velikonoc, který si již tradičně spojujeme s barvením vajíček, pletením pomlázek a v neposlední řadě pečením dobrot. Ostatně, co by také byly Velikonoce bez kulinářských tradic? A právě proto vám přinášíme ty nejlepší recepty na tradiční velikonoční pečivo, ať už toužíte po chutném beránkovi, nadýchaném mazanci nebo sladkém jidáši.
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    Oživte Velikonoce podle tradic našich babiček: Tyto unikátní recepty a dekorace vás vrátí v čase

    Před 3 dny
    Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi i velké množství tradic. V našem článku se podíváme na to, jak vypadala velikonoční kuchyně a domácnost v nedávné minulosti. Pojďte se začíst a inspirovat se zajímavými recepty i dekoracemi, které vaše rodinné Velikonoce jistě hezky ozvláštní.
     Komentáře
  • Jímeto

    Sekaná s vejcem: Velikonoční recept, který vás zbaví přebytečných vajíček

    Před 3 dny
    K Velikonocům rozhodně patří vařená vajíčka. Jenže někdy je jich tolik, že se jich jednoduše přejíme. Pokud hledáte nějaký originální recept, který si kolem Velikonoc připravit, mám pro vás tip na vynikající sekanou s vajíčkem.
     Komentáře
  • Forum 24

    Jak přimět Putina jednat? Maříková prozradila recept na mír. Vondráček zas nebere vážně Medveděvův plán

    Před 4 dny
    Europoslanec a pražský náměstek za kulturu Jiří Pospíšil (TOP 09) se snažil od poslankyně Karly Maříkové (SPD) v pořadu Partie Terezie Tománkové zjistit, jaký má recept na mír a ta mu ho nakonec prozr…
     Komentáře
  • Prostřeno

    Nejjednodušší jablečný crumble na světě

    Před 4 dny
    Dezerty z jablek lze připravit na nespočet způsobů. Znáte jablečný crumble? Tento od Marthy Stewart připravíte velmi rychle a má potenciál stát se nejoblíbenějším rodinným receptem!
     Komentáře
  • Omeletky

    33 min

    Podcast
    Omeletky Haliny Pawlowské o koncích

    Před 4 dny

    ·

    33 minut

    Tématem Omeletek jsou konce. Několikrát jsem chtěla skoncovat s manželem. Jednou jsem si stěžovala mámě: „Už je půlnoc a Zdeněk není doma. Snad nemá jinou?“ Máma na to: „Ty hned myslíš na nejhorší. Třeba ho jenom srazilo auto.“ Uslyšíte povídku Haliny Pawlowské Moje velké černé aneb Za co se muži stydí. Věra Zikanová poslala báseň Domlouvám. A od Irmy Vitáskové uslyšíte povídku Hlavně že se žije aneb Když váš život dostane rychlost dravé řeky a samospád Niagarských vodopádů.
     Komentáře
Zajímavé recepty z české i světové kuchyně. Gastronomické zážitky různých chutí, barev a ingrediencí. Tradiční i netradiční jídla.
Zajímavé recepty z české i světové kuchyně. Gastronomické zážitky různých chutí, barev a ingrediencí. Tradiční i netradiční jídla.
Reklama