Zavřít
Sádlo

Sádlo

Nejnovější články na Seznamu na téma Sádlo
  • Cooky

    Hrnková mramorová bábovka na plech: Buchta s kokosem, ořechy a rumovými rozinkami, kterou ráda nabízím návštěvám

    Před 13 hodinami
    Dvoubarevná bábovka z plechu připravená podle receptu s postupem spojuje vláčné hrnkové těsto s rumovými rozinkami, vanilkovou i kakaovou vrstvou a díky pečení v menším pekáčku si udrží výšku i krásnou vláčnost.
     Komentáře
  • Vlasta

    Staročeské sádlovky podle Mirky van Gils. Díky sušeným švestkám se doslova rozplynou na jazyku

    Před 1 dnem
    Málokterý recept je tak spjatý s našimi (pra)babičkami jako právě sádlovky. Malé, marmeládou zdobené cukroví je českou klasikou, která na popularitě rozhodně neztrácí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šumavský bramborák je výjimečný výraznější chutí a křupavostí. V zimě krásně zasytí

    Před 1 dnem
    Bramboráky patří k tomu nejoblíbenějšímu, co nám nabízí bramborové "kuchařky". Tradiční jídlo ze syrových strouhaných brambor je snadné na přípravu a provoní celé okolí výraznou vůní česneku a majoránky. Šumavské bramboráky jsou ale ještě trochu jiné. Provedeme vás jejich přípravou.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Úžasné koláčky s tvarohem a povidly: Recept na tradiční kynuté koláče plněné klasikou

    Před 2 dny
    Úžasné koláčky s tvarohem a povidly jsou skvělou volbou pro milovníky sladkého pečení. Jsou vhodné jako sladká svačinka, dezert k čaji či kávě nebo na zpestření rodinných oslav. Toto sladké pečivo je relativně snadné připravit a díky tvarohové náplni jsou také relativně zdravé. Navíc můžete s tímto receptem experimentovat a měnit náplň podle svých představ […] The post Úžasné koláčky s tvarohem a povidly: Recept na tradiční kynuté koláče plněné klasikou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Šumajstr: Jednoduché jídlo se staročeskými kořeny, které vás překvapí tím, jak je chutné

    Před 2 dny
    Ochutnejte staročeské jídlo zvané šumajstr. Jedná se o pokrm, který je velmi jednoduchý na přípravu, a přitom náramně zasytí.
     Komentáře
  • Nespěchej

    Žádné drahé krémy: Marie Tomsová sází na sádlo a chůzi do schodů

    Před 2 dny
    Marie Tomsová patří mezi nejznámější televizní hlasatelky, které se staly ikonou českých obrazovek. I přes svůj věk si udržuje neuvěřitelnou vitalitu a energii, kterou by jí mohla závidět spousta mladších lidí.
     Komentáře
  • Cooky

    Vánočka ze sedmi: Vánoce se blíží a je potřeba umět správně zaplést vánočky. S námi to zvládnete i ze sedmi pramenů

    Před 2 dny
    Vánoce se blíží a s ním pečení cukroví a vánoček. Bojíte se těch velkých? Teď už nemusíte – my pro vás máme recept ze sedmi pramenů.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavá dršťková polévka, která nakopne i po nejtěžším dnu: Dodá člověku sílu i živiny

    Před 3 dny
    Máte rádi klasickou „hospodskou“ dršťkovou polévku? S naším receptem si ji doma uvaříte velice snadno a rychle!
     Komentáře
  • Jelizaveta Jelen
    naMédium

    Retro cukroví z dob socialismu: Vánoce byly skromné, surovin jen málo a bílky jsme šlehali ručně

    Před 3 dny
    Adventní období začalo a v mnoha domácnostech se začíná pomalu připravovat cukroví. Dnes si můžeme vybírat z nepřeberného množství receptů a surovin. Naše babičky za minulého režimu ale často musely vyjít s málem.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

    Před 4 dny
    Křehké a krásně voňavé sádlovky jsou stálicí českého cukroví. Díky sádlu jsou neuvěřitelně jemné a doslova se rozplývají na jazyku. Do důlku může přijít vhodný džem nebo třeba lahodný oříškový krém, abyste mohli bez problémů připravit hned několik variant sladkého pohoštění. Perfektní volba na sváteční stůl i jako drobná sladkost k odpolední kávě.
     Komentáře
  • Prima Living

    Staročeské vánoční cukroví se sádlem: Upečte sádlenky a škvarkové koláčky

    Před 4 dny
    Objevte tradiční staročeské vánoční cukroví s vepřovým sádlem. Upečte si letos třeba sádlovky a škvarkové koláčky. Nebojte se dát do těsta sádlo! Troufnete si?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Úžasné koláčky s tvarohem a povidly: Recept na vláčné kynuté koláčky jako od babičky

    Před 6 dny
    Úžasné koláčky s tvarohem a povidly jsou skvělou volbou pro milovníky sladkého pečení. Jsou vhodné jako sladká svačinka, dezert k čaji či kávě nebo na zpestření rodinných oslav. Toto sladké pečivo je relativně snadné připravit a díky tvarohové náplni jsou také relativně zdravé. Navíc můžete s tímto receptem experimentovat a měnit náplň podle svých představ […] The post Úžasné koláčky s tvarohem a povidly: Recept na vláčné kynuté koláčky jako od babičky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Slané tyčinky z másla a sádla se sýrem a česnekem: Chutnají mnohem lépe než jakékoliv kupované

    Před 6 dny
    Domácí sýrovo-česnekové tyčinky připravené podle receptu s postupem provoní celý dům, jejich uzený sýr a česneková vůně láká k dalšímu soustu a poctivé těsto dělá z téhle klasiky nezaměnitelné slané mlsání.
     Komentáře
  • Cooky

    Vánočka ze sedmi pramenů: Vsaďte na tradiční recept a upečte dvě krásné vánočky, které díky sádlu a máslu vydrží měkké celé svátky

    Před 7 dny
    Vánočka není žádná žádná sranda. A co teprve, když ji máte uplést ze sedmi pramenů. Náš podrobný návod vám pomůže.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí kynuté koláče s pudinkem a drobenkou: Recept na tradiční, vláčné koláče

    Před 7 dny
    Nechte se unést lahodnými kynutými koláči s pudinkem, které budou skvělým doplňkem ke kávě nebo čaji. Tento recept vám ukáže, jak připravit dokonalé domácí koláče s bohatou pudinkovou náplní a chutnou drobenkou. Domácí koláče s pudinkem a drobenkou Ingredience: Těsto: 42g kvasnic 80g cukru 100g sádla 2 vejce 250ml mléka 500g polohrubé mouky Špetka soli […] The post Domácí kynuté koláče s pudinkem a drobenkou: Recept na tradiční, vláčné koláče appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Lidová nastavovaná kaše, která zahřeje a zasytí v chladných dnech: Brambory, kroupy, cibulka a zelí podle staročeské tradice

    Před 7 dny
    Nastavovaná kaše je krémový pokrm z krup, brambor a zelí, doplněný opečenou cibulkou – klasika české kuchyně podle receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí škvarky pečené v troubě – jsou křupavé jako kdysi škvařené v kotli

    Před 8 dny
    Domácí škvarky lze připravit i v domácí pekárně. Pokud jí vlastníte, můžete to vyzkoušet, ale nikdy nedávejte sádla více než do poloviny mísy, protože pustí tuk a zvětší tím svůj objem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Hledáte šťavnatý řízek s novou chutí? Zapečený řízek je nejlepší volba!

    Před 8 dny
    Sháníte skvělý a jednoduchý recept na jídlo, kterým o víkendu pohostíte rodinu a přátelé? Krok za krokem vám představíme skvělý recept na zapečený řízek s bramborami. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka! Vynikající zapečený řízek Co budeme potřebovat: Ingredience: 1 kg brambor sádlo […] The post Hledáte šťavnatý řízek s novou chutí? Zapečený řízek je nejlepší volba! appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční česká sváteční pečeně: Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím

    Před 9 dny
    Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím patří k nejoblíbenějším svátečním pokrmům. Poctivá klasika, která voní domovem a nikdy nezklame
     Komentáře
  • Cooky

    Já ji mám nejraději s hrnkem mléka: Kynutá bramborová buchta – zažene hlad na výletě i při „chlapské“ práci

    Před 9 dny
    Kynuté buchty nebývají vláčné, ale tato díky bramborám ano. Zkuste ji upéct podle tohoto receptu a nají se celá rodina.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křehké sádlovky s marmeládou: Staročeskému vánočnímu cukroví s netradiční ingrediencí nikdo neodolá

    Před 9 dny
    Sádlo se nehodí jen k namazání na chleba nebo na smažení. Můžete jej využít i do sladkého pečení a klidně i do cukroví. Třeba sádlovkám propůjčí dokonalou křehkost, v jejich chuti se ale sádlo nijak neodrazí. A hlavně, cukroví s ním vás vyjde mnohem levněji.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Cooky

    Vydatná a pikantní zelnice s paprikovou klobásou. Křimické zelí zahřeje i v mrazivých dnech

    Před 11 dny
    Zelnice neboli zelňačka je skvělým pokrmem, který zasytí a navíc dodá potřebné živiny, protože kysané zelí je blahodárné.
     Komentáře
  • Cooky

    Vymazlené francouzské brambory pro hladové krky: Vydatné zapečené jídlo s uzeným masem a smetanou

    Před 11 dny
    I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
     Komentáře
  • Petr Maňák
    naMédium

    Příprava domácího sádla a škvarků podle receptu kuchaře amatéra

    Před 11 dny
    Recepty na škvarky jsou vděčné téma. Objevují se poměrně často. Rozhodl jsem se přispět rovněž, svým dlouhodobě osvědčeným postupem přípravy. A vyvrátit některé zbytečné rady.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Letos zkuste tyto kokosové mini dortíčky: jednoduché, jemné a neuvěřitelně dobré

    Před 12 dny
    Toto tradiční cukroví je oblíbené již několik desetiletí. Recept byl pečlivě vyladěn, aby se dosáhlo dokonalého výsledku. Tyto dortíčky mají nezaměnitelnou chuť díky škvařenému sádlu a jsou ideální pro sváteční období, ale i během roku. Ingredience: Těsto: 300 g hladké mouky 120 g másla 100 g škvařeného sádla 100 g cukru moučky 100 g strouhaného […] The post Letos zkuste tyto kokosové mini dortíčky: jednoduché, jemné a neuvěřitelně dobré appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Fazolový eintopf z jednoho hrnce: Hustá fazolová polévka s klobásou a houbami, která zahřeje po návratu z venku

    Před 12 dny
    Fazolový eintopf podle receptu s postupem je rychlé a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které chutná skvěle i druhý den. A navíc krásně voní po lese díky houbám.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu

    Před 14 dny
    Vepřová kotleta dušená na houbách s rýží je vynikající pokrm, který spojuje šťavnatost vepřového masa s bohatou chutí čerstvých hub. Tento recept je ideální volbou pro nedělní oběd či slavnostní večeři. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to. Co budeme potřebovat 4 ks vepřových kotlet s kostí 2 stroužky česneku Sůl, dle chuti 1 […] The post Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Dotyk

    Křupavé bramboráky podle Zdeňka Pohlreicha: Přidejte do nich strouhanku, radí český šéfkuchař

    Před 14 dny
    Bramboráky jsou fenomén. Když se povede křupavý, voňavý a zlatavý bramborák, je to malý národní svátek. Jenže většina domácích pokusů končí u placiček, které nejsou křupavé ani trochu. A přitom existuje jeden jednoduchý trik, který dokáže udělat z obyčejného těsta křupavou lahůdku.
     Komentáře
  • Cooky

    Poctivá domácí sekaná pečeně pro rodinnou sešlost: Voňavý mix masa s česnekem a majoránkou, na který nezapomenete

    Před 15 dny
    Sekaná je maso, které potěší všechny české strávníky milující českou kuchyni. Připravte si ji doma i vy, nebudete litovat.
     Komentáře
  • Cooky

    Vánoční řízek s bramborovým salátem. Dvojka, která nikdy nezklame a bez které to nejsou ty pravé Vánoce

    Před 15 dny
    Jedno mají české Vánoce společné - bramborový salát k nim patří jako stromek a cukroví.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí zavařené vepřové maso ve vlastní šťávě: Vyměnila jsem už dávno kupovanou konzervu za domácí sklenici plnou poctivé chuti

    Před 15 dny
    Jestliže kupujete občas maso v konzervě, tak na zkuste toto domácí. Protože pro vás máme něco lepšího: Domácí zavařené maso ve vlastní šťávě.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Zapomenuté triky našich prababiček proti nachlazení i kašli

    Před 16 dny
    Zapomeňte na prášky z lékárny. Vyzkoušejte osvědčené přírodní recepty našich prababiček, které si poradí s nachlazením i bez antibiotik. V době, kdy byly léky vzácné a dostupnost lékařské péče omezená, se naši předkové spoléhali na ... více Příspěvek Zapomenuté triky našich prababiček proti nachlazení i kašli pochází z Pestrá Zahrada
  • CNN Prima News

    Prima pekařství: Za vyhlášeným chlebem i rohlíky se sádlem jezdí lidé do Dobřan i Plzně

    Před 16 dny
    Se seriálem Prima pekařství, který pro vás chystá redakce CNN Prima NEWS, se vydáváme na místa, kde se peče poctivě a s láskou. V Dobřanech už desítky let nepřetržitě živí vlastní kvas, ze kterého připravují vyhlášený chleba. V dalším pekařství zase dělají rohlíky, do kterých se přidává farmářské sádlo, a díky tomu vydrží vláčné několik dnů.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

    Před 17 dny
    Tradiční britský lardy cake se peče v jižních hrabstvích Anglie a patří mezi ikonické recepty anglického venkova. Připomíná sladký chléb nebo motanec, jehož kouzlo spočívá v kombinaci voňavého kynutého těsta, vrstviček sádla, cukru a sušeného ovoce. Perfektní ke kávě, čaji nebo jako sladká snídaně o víkendu.
     Komentáře
  • Cooky

    Škvarkové placky podle receptu z horské chaty na Černé hoře v Krkonoších

    Před 17 dny
    Tento recept je oproti některým, které znám, velice jednoduchý, protože se těsto nepřekládá. Jednoduše se nechá vykynout a peče.
     Komentáře
  • iReceptář

    Přidání malého množství mléka do silnostěnného hrnce chrání sádlo před připálením při úvodním zahřívání

    Před 17 dny
    Dříve bývaly zabijačky běžnou součástí života na vesnici a v zimním období k nim docházelo bezmála v každém domě. Účast celé rodiny byla vítaná a ani sousedé většinou nevyšli naprázdno. Co jste milovali nejvíce? Jitrnice, jelita, nebo dokonalé domácí škvarky?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Tyhle ďábelské topinky si zamilujete: masová směs, která vyvolá naprostou závislost

    Před 18 dny
    Tato Čertovská masová směs je plná bohatých a pikantních chutí, které zaručeně povzbudí vaše chuťové pohárky. Je ideální pro milovníky masa a kořeněných jídel. Při přípravě si můžete upravit množství chilli podle své preference, abyste dosáhli požadované úrovně pálivosti. Věříme, že tento recept vás potěší svou jednoduchostí a výslednou lahodností. Nechte se unést Čertovskou masovou […] The post Tyhle ďábelské topinky si zamilujete: masová směs, která vyvolá naprostou závislost appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Rychlá minutka z pánve: Pražský flamendr z vepřového masa s cibulí, paprikou a kapkou piva

    Před 18 dny
    Na zjemnění jídla můžete na konci přidat lžičku smetany. Oblíbená a skvělá restaurační verze je i s volským okem navrch.
     Komentáře
  • Cooky

    Bábovka, co voní po jablkách: Výborná jablečná bábovka s rozinkami. Vláčná, voňavá, prostě skvělá

    Před 18 dny
    Není bábovka jako bábovka. Někdy je to takový suchý kus těsta. Teď se ale všechno změní, protože vám přinášíme recept na jablečnou bábovku.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová játra v omáčce s rýží: Játra buď miluješ, nebo ne – tahle omáčka tě ale určitě přesvědčí

    Před 19 dny
    Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.
     Komentáře
  • Marianne

    Škvarky jako od babičky aneb jak si doma vykouzlit ty pravé zlaté křupance

    Před 20 dny
    Když člověk škvaří doma, čeká od toho vůni dětství i tu zvláštní radost, která přichází s prvním zakřupáním. Jenže pravda je taková, že škvarky umí potrápit. Stačí pár drobností a místo zlatých kousků máte v hrnci gumu nebo spálený smutek. Naštěstí se dá většině chyb předcházet.
     Komentáře
  • Cooky

    Masterclass: Tradiční recept na tažené závinové těsto, který se v rodině dědí po generace

    Před 22 dny
    Domácí listové těsto? Ano, víme, že je pracné. S naším návodem to ale zvládnete a váš závin bude jako nikdy dřív.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Časté chyby při škvaření sádla: Nulové podlití ani vysoká teplota nejsou v pořádku

    Před 22 dny
    Škvaření sádla je nedílnou součástí zabijaček, připravit si ho však můžeme i v pohodlí vlastní kuchyně. Je však potřeba udělat si čas, obrnit se trpělivostí a počítat s tím, že sádlo během škvaření "zamoří" výraznou vůní celý dům.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Využití zbytků ze svatomartinské husy

    Před 23 dny
    Svatomartinská husa je tradiční český pokrm, který se podává při příležitosti svátku svatého Martina. Jedná se o pokrm bohatý na chutě a možnosti využití. Co ale dělat se zbytky, které po takové slavnostní večeři zůstanou? V tomto článku se podíváme na několik tipů a triků, jak maximálně využít zbytky z této lahodné krmě.
     Komentáře
  • Cooky

    Lahodné domácí sádlo i dokonale křupavé škvarky snadno a bez námahy: Klíčem je trpělivost a vhodná teplota

    Před 23 dny
    Nostalgie, ale také přínos pro imunitu a zdraví pokožky: to je sádlo. Vyškvařit si jej doma zdaleka není tak složité, jak se může zdát!
     Komentáře
  • Toprecepty

    Výborný guláš z hlívy: Alternativu k masovému guláši připravíte rychle a snadno

    Před 24 dny
    Ještě jste guláš z hlívy ústřičné nezkoušeli? Neváhejte, připravte si ho a pochutnejte si! Hlíva je surovina dostupná po celý rok. Stačí ji osmahnout na cibulovém základu, přidat pár dalších ingrediencí a guláš je hotový.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    10 tipů, jak zpracovat svatomartinskou husu beze zbytků, od kůže až po sádlo

    Před 25 dny
    Když se řekne svatomartinská husa, většina z nás si představí pečenou čtvrtku nebo stehno s křupavou kůžičkou, zelím a nadýchanými knedlíky. Jenže z husy se dá vytěžit mnohem víc než jen sváteční oběd. Spolu s výkonným šéfkuchařem Lokálů Václavem Koubou vám poradíme, jak z ní dostat maximum a zužitkovat každý kousek masa či proměnit sádlo a kosti v kulinářské poklady.
     Komentáře
  • Cooky

    Bramborové placky se sýrem: Starý horalský recept ze zbylých brambor, který zahřeje i dnes

    Před 26 dny
    Bramborové placky jsou jedním z nejstarších a nejrozšířenejších jídel českého venkova. Není v nich nic přepychového a přesto chutnají slavnostně.
     Komentáře
  • Cooky

    Palačinky s jahodovým žahourem: Když slíbím k obědu tyhle palačinky, i ten největší lenoch přijde rád

    Před 27 dny
    Usmažit dobré palačinky může být těžší, než se zdá. Zkuste to podle tohoto receptu krok po kroku. Přidejte jahodový žahour a máte skvostný dezert nebo svačinu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Chyby v přípravě škvarků: Poradíme, jak na ně vyzrát a docílit zlatavých škvarečků

    Před 27 dny
    Ačkoliv jsou škvarky vedlejším produktem při škvaření sádla, nedáme na ně dopustit. Jejich vnější křupavost a zároveň vnitřní šťavnatost nám pokaždé učaruje. Důležité je během škvaření sádla a škvarků zbytečně nechybovat.
     Komentáře
  • Cooky

    Křehký jablečný koláč, nebo také štrúdl na plech: Každý mu říká jinak, ale křehké těsto a šťavnatá náplň chutnají všem

    Před 27 dny
    Jednoduchý recept s postupem na křehké těsto naplněné jablky, které má tradici už z první poloviny 20. století vás určitě dostane.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Recept na úžasné koláčky s tvarohem a povidly

    Před 28 dny
    Úžasné koláčky s tvarohem a povidly jsou skvělou volbou pro milovníky sladkého pečení. Jsou vhodné jako sladká svačinka, dezert k čaji či kávě nebo na zpestření rodinných oslav. Toto sladké pečivo je relativně snadné připravit a díky tvarohové náplni jsou také relativně zdravé. Navíc můžete s tímto receptem experimentovat a měnit náplň podle svých představ […] The post Recept na úžasné koláčky s tvarohem a povidly appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Náš dům

    Skvělý trik pro uchování cibule: strčte ji do mrazáku

    Před 28 dny
    Cibule patří mezi základní potraviny a je součástí většiny připravovaných pokrmů. Problém nastává s dlouhodobým uskladněním této suroviny. Jakmile totiž cibuli necháte ve spíži, má tendenci za pár dní shnít a zplesnivět. Skladujte pouze pevné a suché kusy. Ty, na nichž se již objevila plíseň, rovnou vyhoďte.
     Komentáře
  • Cooky

    Gurmánská vepřová kotleta po srbsku, která je pastvou nejen pro oči a zaručeně nadchne milovníky masa

    Před 29 dny
    Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
     Komentáře
  • Šikulio Vaření

    Ověřený recept na poctivé dušené zelí - červené i bílé! Úžasná a jednoduchá příloha

    Před 29 dny
    Pojďte si se mnou dneska připravit dušené zelí ať už červené nebo bílé se slaninou. Je to jednoduchá a úžasná příloha k pečenému masu, huse nebo kachně. Tento a další recepty najdete na našem webu https://www.sikulio.cz/
     Komentáře
  • Cooky

    Cmunda na plech se zelím, česnekem a pořádnou dávkou slaniny. Bramborák z trouby jak má být

    Před 29 dny
    Někdy se vám prostě nechce stát u plotny a smažit jeden bramborák za druhým. Proto pro vás máme recept na plech, který ušetří čas.
     Komentáře
  • Cooky

    Lehký berlínský bramborový salát bez majonézy a pořádný berlínský řízek

    Před 29 dny
    Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
     Komentáře
  • Cooky

    Škvarkový kynutý závin s jablky a voňavou náplní podle starého receptu: Rodinný klenot, který pečeme každé Vánoce

    Před 29 dny
    Hodil by se vám recept na dokonalý závin? Vyzkoušejte toto škvarkové těsto, které zaručí, že váš jablečný závin bude pecka.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Dobře upečené a ochucené kuře nahradí drahou svatomartinskou husu. Použijte sádlo, kmín a jablka

    Před 29 dny
    Nechce se vám utrácet za svatomartinskou husu? Upečte místo ní kuře. Správné dochucení ho promění ve sváteční lahůdku.
     Komentáře
Reklama