Zavřít
Dezerty

Dezerty

Nejnovější články na Seznamu na téma Dezerty
  • FitŽivot

    Velikonoční mazanec vhodný i do diety: Je bez cukru a plný bílkovin z tvarohu

    Před 17 minutami
    Rok se s rokem sešel a máme tu opět Velikonoce. Podobně jako u Vánoc, i k tomuto svátku neodmyslitelně patří několik chutných dobrot, které však nejsou moc vhodné pro dietáře. Jestliže držíte dietu, nezoufejte. Tento recept na zdravý mazanec uspokojí vaše chuťové pohárky a na vaší váze se neodrazí.
     Komentáře
  • Jímeto

    Sušenky s příchutí másla a mandlí. Ideální velikonoční dobrota

    Před 1 hodinou
    Na Velikonoce se ve většině rodin peče mazanec, mnoho mých známých dělá také beránka. A ani já samozřejmě v tomto ohledu nezaostávám. Kromě toho ale každoročně připravuji také sušenky ve tvaru velikonočních vajíček, které jsou vynikajícím pohoštěním ke kávě. Sušenky jsou velmi jednoduché, rychle hotové a chutnají celé rodině.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Zdravější verze velikonoční klasiky: Mrkvový beránek s vlašskými ořechy

    Před 2 hodinami
    Velikonoce jsou tady a přípravy vrcholí.
     Komentáře
  • Living

    I doma vyrobíte sametovou zmrzlinu jak od vyhlášeného mistra zmrzlináře

    Před 13 hodinami
    Pomalu se blíží období plné slunce a veder, kdy je zmrzlina takřka životní nutností. A kdo má doma kvalitní zmrzlinovač, vyrobí si přesně takovou, jakou má nejraději – a hlavně z prověřených surovin, bez éček a dalších nezdravých látek.
     Komentáře
  • Runwayonline

    Recept na nejlepší velikonoční mazanec. Musí vonět máslem a mandlemi

    Před 20 hodinami
    Barevná vajíčka, pomlázka, beránek a samozřejmě mazanec. Bez něj by Velikonoce nebyly úplné. A pokud jste si na něj až dosud netroufali, dnes se to změní. Naučíme vás ten nejlepší ze všech. Mazanec je klasika všech klasik. Ten koupený bývá často dost ošizený a když ochutnáte poctivý domácí, raději se ho naučíte.
     Komentáře
  • iReceptář

    K upečení tohoto beránka nepotřebujete váhu: Suroviny odměříte hrnečkem

    Před 20 hodinami
    Velikonoční beránek by neměl chybět na žádném svátečním stole. Zkuste letos rychlou variantu s kandovaným ovocem. Uvidíte, že sklidíte úspěch!
     Komentáře
  • GrapesMag

    Osterkuchen: Jednoduchý recept na tradiční velikonoční koláče ze Švýcarska

    Před 1 dnem
    Co by to bylo za Velikonoce bez tradičních velikonočních koláčů? Ve Švýcarsku k těmto svátkům zkrátka patří.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Francouzská velikonoční hnízda

    Před 1 dnem
    Chcete letos ozvláštnit velikonoční menu něčím zajímavým? Inspirujte se Francií a připravte si dezert pro sváteční tabuli pod profesionálním vedením Terezy Pachtové, majitelky a hlavní cukrářky brněnské patisserie Future Sailors Pastry. Připravila pro vás nevšední recept na velikonoční variaci božského francouzského dezertu Mont Blanc!
     Komentáře
  • Refresher

    Mezi tradiční velikonoční dezerty ve světě patří ricottový koláč nebo hot cross buns

    Před 1 dnem
    U nás vede jednoznačně beránek. Co se ale připravuje na Velikonoce ve světě? Přinášíme pět dezertů, které stojí za vyzkoušení.
     Komentáře
  • Jímeto

    Mrkvový dort: Dezert, který je pro Američany spojen s Velikonocemi

    Před 2 dny
    Každá země slaví Velikonoce trochu jinak. Liší se tradice, ale také jídla, která se podávají. Zatímco u nás se peče nádivka, beránek a mazanec, v Americe se tradičně na tyto svátky připravuje mrkvový dort.
     Komentáře
  • NašeTéma

    Máte doma přebytek bílků? Upečte si chutný biskupský chlebíček podle Josefa Maršálka

    Před 3 dny
    Vyráběli jste doma žloutkový krém nebo vaječný likér a zbylo vám hodně bílků? Pak si zkuste upéct vynikající biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka, který pekl společně s Terezou Bebarovou v pořadu Buchty po ránu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Dokonalý mazanec: Mirka van Gils Slavíková zdůrazňuje důležitost správné techniky úpravy těsta

    Před 3 dny
    Přinášíme vám tajemství dokonalého mazance od jedné z nejuznávanějších českých cukrářek Mirky van Gils Slavíkové. S jejími jedinečnými triky a znalostmi se i vy můžete stát mistry mazancového umění a připravit ten nejlepší mazanec na sváteční tabuli.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pão de Ló: Portugalský piškotový dort nesmí na Velikonoce chybět

    Před 3 dny
    K českým Velikonocům patří moučník v podobě beránka. I v zahraničí se na tyto svátky často konzumují sladká jídla, ovšem zcela jiná. Například v Portugalsku je to dezert s názvem Pão de Ló.
     Komentáře
  • Žena-in

    Zdravá snídaně či svačina: Tapiokový puding

    Před 3 dny
    Chtělo by to nějakou rychlou dobrotu na zdravější mlsání? Tapioka pudink u nás sice zatím není až tak známým dezertem, ale tapioka perly už běžně seženete i v menším městě. Pudink podle tohoto receptu je hned hotový, a navíc chutná skvěle studený i teplý. Připravit ho můžete z klasického, ale i rostlinného mléka – nejvhodnější je kokosové. Tak pojďme na to!
     Komentáře
  • OnlyU

    Císařský trhanec neboli Kaiserschmarrn: Oblíbený moučník císaře Františka Josefa I.

    Před 3 dny
    Císařský trhanec, v Německu známý jako Kaiserschmarrn, je jemně sladká trhaná palačinka, kterou měl v oblibě sám rakouský císař František Josef I. Podává se jako dezert, případně lehký oběd, s jablečnou nebo švestkovou polevou.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pashka: Ruský velikonoční dort, kterým letos můžete ozvláštnit své svátky

    Před 4 dny
    Pashka je dezert pocházející z Ruska. Jedná se o nepečený tvarohový dort, který se v zemi podává především o Velikonocích. Vyzkoušejte si ho letos připravit doma i vy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník

    Před 4 dny
    Pověstné řezy Šalamoun jsou plné kakaa, rumu i kokosu. Podle velmi jednoduchého receptu připravíte skvělý chutný moučník, po kterém se jen zapráší. A přitom není nijak složité ho připravit.
     Komentáře
  • Apetit

    Zdravý dezert za pár minut? Vyzkoušejte sladkou avokádovou pěnu

    Před 4 dny
    Hledáte ten správný recept na zdravou snídani, svačinu nebo sladkou tečku? Avokádovou čokopěnu si zamiluje celá rodina! Podle našeho videa zvládne tento čokoládový mousse i úplný začátečník za pouhých pár minut.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Luxusní dezert, který sloužil jako afrodiziakum: Vynikající tiramisu vzniklo omylem při přípravě zmrzliny

    Před 4 dny
    Tiramisu patří mezi oblíbené dezerty. Na jeho přípravě není nic složitého a chutná naprosto fantasticky. Patří do něj mascarpone, vejce a šlehačka. U nás v Čechách jsme si vytvořili i trochu light verzi, kdy do něj místo mascarpone dáváme pomazánkové máslo. To ale není případ našeho receptu na pravé italské tiramisu. Budete ho mít připravené za pár minut, ale ochutnáte ho až za pár hodin – tiramisu se totiž musí pořádně vychladit. Tak jdeme na to!
     Komentáře
  • iReceptář

    Karamelové slepičky: Připravují se skoro stejně jako vosí hnízda, jen se jinak zdobí

    Před 5 dny
    Pokud máte ještě k dispozici formu na vosí hnízda z Vánoc, určitě ji neuklízejte. Bude se vám totiž hodit při výrobě velikonočních karamelových slepiček. Dá to sice trochu zabrat, ale výsledek stojí za to, podívejte.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář

    Před 5 dny
    Piškotová roláda patří k velmi oblíbeným dezertům, obzvlášť pokud je naplněná lahodným krémem a posypána něčím křupavým. Jak ukázal Josef Maršálek v novém dílu pořadu Buchty po ránu, výroba takové dobroty není nic složitého a máte ji hotovou během chvíle.
     Komentáře
  • Top

    Nejoblíbenější dortové náplně, které zvládne i úplný začátečník

    Před 5 dny
    Upéct dort zvládne každý. Stačí, když budete důkladně dodržovat postup a při pečení nezapomenete kontrolovat troubu. Jakmile budete mít dortový korpus hotový, zbývá jediné – připravit si lahodné dortové náplně.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Vítěz Peče celá země: Pečení i pitvání musí být přesné. Červený diplom ale mít nebudu

    Před 5 dny
    "Nedávno jsem se dověděl, že glorifikuju špatnou životosprávu a nedostatek spánku," říká vítěz Peče celá země a student medicíny Vojtěch Vrtiška.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jedlé velikonoční dekorace: Voňavá marcipánová zvířátka si zamilujete vy i vaše děti

    Před 6 dny
    Velikonoce si zaslouží naši pozornost a také trochu práce navíc, která ale zaručí, že budou nejen veselé, ale také krásně barevné, optimistické a navíc chutné. Hlavně děti určitě potěšíme marcipánovými figurkami, které rozhodně nezruinují naši peněženku.
     Komentáře
  • NašeTéma

    Tradiční bábovka: S vaječným koňakem nebude suchá ani těžká

    Před 6 dny
    Co vás napadne, když se řekne tradiční moučník k odpolední kávě? Mně se vybaví jednoznačně bábovka. Oblíbila jsem si recept, kde přidávám do těsta vaječný koňak.
     Komentáře
  • FitŽivot

    Bábovka, kterou si mohou dopřát i věční "dietáři". Neobsahuje cukr ani pšeničnou mouku

    Před 6 dny
    Držíte dietu, ale chuť na sladké vás stále nepřechází? Připravte si zdravou bábovku, kterou si můžete s naprostým klidem vychutnat. Neobsahuje cukr ani pšeničnou mouku a zvládne ji i ten největší začátečník.
     Komentáře
  • Apetit

    Co upéct na Velikonoce? Třeba velikonoční dortíky. Cupcakes s máslovým krémem nikdo neodolá

    Před 6 dny
    Lahodné a vláčné muffiny s dokonale vyšlehanou čepicí a efektním barevným zdobením potěší koledníky i rodinu a přátele během velikonočního setkání. Jak na nejlepší velikonoční dezert vám prozradíme v našem videu a článku níže.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Dezert sladký jako hřích! Znáte historii tiramisu?

    Před 6 dny
    Možná vás překvapí, že tento globálně oblíbený dezert vznikl poměrně nedávno. Jeho popularita ale vzrostla přímo bleskově a dnes zná tiramisu celý svět. Možná proto, že jeho příprava je velmi jednoduchá a vlastně stojí a padá jen na správných výchozích surovinách.
     Komentáře
  • Domácí recepty

    Jednoduchý velikonoční dezert z listového těsta: Skvěle chutná a navíc krásně vypadá

    Před 7 dny
    Recept na výborný velikonoční dezert z listového těsta. Velmi jednoduchý a chutný koláč s výbornou tvarohovou náplní. Forma má průměr 24 cm, pečeme dozlatova cca 40 min v troubě vyhřáté na 180 °C. Plněný velikonoční koláč, tip na rychlé sladké recepty z listového těsta. Inspirace na netradiční velikonoční recepty. Na našem profilu najdete recepty z listového těsta, výborný velikonoční mazanec a velikonoční dort.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Lidé u její cukrárny škemrají, ať už otevře. Za dezerty s překvapením jezdí zdaleka

    Před 8 dny
    Láska k pečení a touha po dokonalém větrníku dodala mladé mamince z Českých Budějovic energii ke splnění snu o vlastní cukrárně.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému

    Před 8 dny
    Milujete perníčky? Tak proč si je kromě Vánoc nepřipravit i na Velikonoce? Stačí jen vyměnit tradiční hvězdičky a stromečky za vajíčka či kuřátka a hned máte velikonoční perníčky jako malované. Třeba jako ty od slavné perníkářky PerníKáči, která webu Toprecepty.cz poskytla svůj recept.
     Komentáře
  • Apetit

    Baskický cheesecake jde proti pravidlům: Nemá korpus, je spálený a propadlý. Přesto platí za nejlahodnější

    Před 8 dny
    Baskický cheesecake se pyšní se všemi nedokonalostmi, které byste u jeho klasického sourozence nesnesli – je na povrchu spálený, lehce popraskaný i propadlý… a přesto, nebo právě proto neskutečně dobrý. V čem tkví jeho kouzlo?
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Tiramisu, chia semínka nebo vánoční cheesecake? S dezerty do skleničky si tyhle chutě klidně dopřejete

    Před 8 dny
    Už vás nebaví klasické recepty a hledáte něco nového, co by oživilo vaši kuchyni a zároveň potěšilo oko i chuťové buňky? Přinášíme vám unikátní recepty, které se skvěle hodí pro každou příležitost. Připravte se na arašídovou pěnu s tvarohem, perníčkový cheesecake a další delikatesy, které vám představíme v tomto článku.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Čokoládový dort z mikrovlnky máte hotový za dvacet minut: Stačí pár ingrediencí a lahodný vláčný dezert je na světě

    Před 8 dny
    Vyrobit si doma dort je pro mnohé méně zkušené domácí kuchaře a pekaře velmi složitým úkolem. Představa dodržování složitých receptur, spojená s přesným pečením nahání hrůzu. Co když se ovšem dá skvělý dort vyrobit i v mikrovlnce?
     Komentáře
  • iReceptář

    Peče celá země: Retro řezy muzikál se staly hitem soutěže, zvládnete si je připravit i vy

    Před 9 dny
    Máte někdy chuť na něco sladkého a nostalgického? Pokud chcete zakusit chuť vzpomínek, může vám je připomenout tato fantastická retro roláda. Na přípravu je trochu těžší, ale nic, co byste nezvládli. Navíc chutná naprosto božsky.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Socialistické retro dezerty: Punčák, kremrole i věnečky. Tyto a mnohé další dezerty frčely za socíku

    Před 9 dny
    Moderní dezerty jsou skvělé a často i méně kalorické, ale proč se občas nevrátit zpět k osvědčeným zákuskům. S nostalgií všichni vzpomínáme na rakvičky se šlehačkou, špičky nebo indiánky. Velmi oblíbené ale byly i řezy všeho všeho druhu, od punčových přes žloutkové až po míša řezy, které se často připravovaly i doma a spousta lidí na ně nedá dopustit dodnes. Dají se totiž upéct jednoduše na plechu a skvěle chutnají nejen ke kávě.
     Komentáře
  • Apetit

    Jeptišky od Josefa Maršálka: francouzský dezert s čokoládou zvládnete podle postupu raz dva

    Před 11 dny
    Cukrář Josef Maršálek jede na čokoládové vlně. Na trh uvedl vlastní čokolády, doprovodil je obsáhlou knihou a čokoládový dezert nyní upekl i pro Apetit. Navíc nám prozradil, že chystá jednu exkluzivní jarní novinku.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pizzelle: Nejstarší italské sušenky, kterými si můžete vylepšit Velikonoce

    Před 11 dny
    Na Velikonoce mnoho lidí připravuje doma velké pohoštění. Tradičně se ze sladkých jídel dělají beránci, boží milosti nebo nejrůznější sušenky. Připravte si letos pizzelle, nejstarší sušenky pocházející z Itálie. Původně se sušenky vyráběly na takzvaný Svátek hadů. Šlo o den, který se slavil ve vesnici Colcullo v italském regionu Abruzzo.
     Komentáře
  • Super

    Vítězem 3. řady Peče celá země je Vojtěch Vrtiška: Zažil jsem tu nejkrásnější chvíle, svěřil se student medicíny

    Před 12 dny
    Třetí řadu oblíbené show Peče celá země vyhrál jedenadvacetiletý student medicíny Vojtěch Vrtiška! Hned v prvních dílech všem ukázal, že mu talent, nadšení ani nápady a preciznost nechybějí. Rychle se tak stal jedním z favoritů soutěže.
     Komentáře
  • Runwayonline

    Zdravé mlsání: Proteinová bábovka ze špaldové mouky chutná skvěle

    Před 12 dny
    Jak dobře jíst bez výčitek? Ideální je udržovat ve svém jídelníčku zdravou rovnováhu – například zařadit jídla, která jsou našemu tělu prospěšná, ale zároveň si na nich pochutnáte. Proteinová bábovka ze špaldové mouky k nim určitě patří.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vynikající dezert z dob Rakouska-Uherska: Po luxusním kremeši se jen zapráší

    Před 13 dny
    Upečte si oblíbený dezert z dob Rakouska-Uherska! Určitě ho znáte, říká se mu kremeš, někdy i kremšnit. Jedná se o naprosto luxusní a jednoduchý dezert, který je oblíbený snad v polovině Evropy. Na přípravu vám stačí jen listové těsto a vanilkový krém. Můžete ho však ještě vylepšit šlehačkou. Zaručeně se budete olizovat až za ušima.
     Komentáře
  • Apetit

    Poslední výzva Peče celá země dala soutěžícím zabrat. Co se skrývá za slavným dezertem Gâteau Saint Honoré a jak ho připravit

    Před 13 dny
    Technický úkol umí účastníky show Peče celá země pěkně potrápit. Jde o jedinou výzvu, jejíž obsah předem neznají a na niž se nemohou nachystat. Finalisté budou v posledním díle 3. řady čelit nástrahám Gâteau Saint Honoré, tedy dortu svatého Honoria. Jaký dezert se pod tímto francouzským názvem skrývá a jak se připravuje?
     Komentáře
  • Asenior

    Žemlovka jako od babičky

    Před 13 dny
    Někteří toto jídlo milují, jiní jej nenávidějí. U té druhé části, která nemá žemlovku ráda, určitě tato antipatie pochází ze školních jídelen, které tomuto jídlu na popularitě bohužel nepřidaly.
     Komentáře
  • Super

    Martina vyhrála 2. řadu Peče celá země a rozhádala Česko: Co dělá milovnice barviček a sýru Niva dnes?

    Před 13 dny
    Když Martina Kynstlerová odstavila své dvě soupeřky a vyhrála druhou show Peče celá země, diváci nechápavě kroutili hlavou. Měli za to, že vášnivá milovnice odvážných barevných kombinací na první místo rozhodně neměla. Během dvou let všem zlým jazykům dokázala, že si výhru rozhodně zaslouží.
     Komentáře
  • Domácí recepty

    Výborný dezert z listového těsta: Skvělý tip na rychlý jednoduchý recept

    Před 14 dny
    Hledáte chutné a rychlé recepty z listového těsta? Máme pro vás tip na výborné rychlé šátečky. Hotové budou za pár minut. Chutné šátečky s tvarohovou náplní ke kávě i čaji. Rychlý sladký recept z listového těsta. Pečeme dozlatova cca 20 min v troubě vyhřáté na 200 °C. Na našem profilu najdete i další tipy na rychlé sladké recepty z listového těsta a další výborné dezerty.
     Komentáře
  • Jímeto

    Boží milosti: Křehké velikonoční cukroví, které doplní váš sváteční stůl

    Před 15 dny
    Cukroví si většina lidí spojí s Vánoci. Pravda ale je, že se sladká pochoutka dělá často i během velikonočních svátků. Boží milosti jsou tradičním cukrovím, které se dříve dělalo na Velikonoce úplně běžně.
     Komentáře
  • Jímeto

    Bubble waffles: Pochoutka chudých z Hongkongu získala slávu díky instagramu

    Před 15 dny
    Bubble waffles pobláznily internet jako známá pouliční specialita z Hongkongu. Ve skutečnosti se ale staly slavnými až poté, co se objevily na sociálních sítích. Tato pochoutka, jejímž základem jsou vaječné vafle, byla totiž specialitou chudých regionů.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Luxusní čokoládová pěna podle 2 slavných šéfkuchařů: Potřebujete hořkou čokoládu, vajíčka a amaretto

    Před 15 dny
    Čokoládová pěna je vynikajícím a elegantním dezertem. I když se to na první pohled možná nezdá, její příprava je snadná a nezabere vám moc času. Základem je kvalitní hořká čokoláda. Abychom potěšili milovníky tohoto dezertu, máme pro vás hned 2 recepty na čokoládovou pěnu podle slavných šéfkuchařů. Vyhraje u vás Jamie Oliver, nebo Gordon Ramsay?
     Komentáře
  • Jsme kočky

    Scones: slaďoučká britská dobrota ohromí ještě zatepla

    Před 15 dny
    Miluješ sladké a máš chuť na něco aspoň trošku netradičního? Udělej si doma scones, britskou lahůdku, kterou rychle připravíš a ještě rychleji sníš!
     Komentáře
  • eKuchařka

    Nafoukaná, nakyslá, a přesto ji milujeme. Jak na tradiční bublaninu

    Před 15 dny
    Bublanina je možná doménou letního období, kdy je způsobem, jak zpracovat přebytky ze zahrádky. Zachutná však po celý rok. Podrobně vás provedeme přípravou bublaniny od základů, ukážeme, jak obměnit těsto a prozradíme triky se kterými se bublanina vždy povede.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Důmyslné triky na přípravu a pečení piškotového těsta

    Před 15 dny
    Chystáte se připravit odpolední dezert. Všechno do sebe zapadá, ale výsledný výtvor s nadýchaným těstem nemá zhola nic společného. Nezoufejte, poradíme, jak předejít všem katastrofám – třeba i s pomocí makaronů!
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vyzkoušejte japonské lepivé koláčky mochi. K přípravě vám stačí jen pár ingrediencí

    Před 19 dny
    Japonské sladké bochánky z lepkavé rýže patří pro svou žvýkavou konzistenci k dezertům, které buďto milujete, nebo jim nemůžete přijít na chuť. Záleží také na příchuti a náplni, kterých existuje nespočet variant. Zkuste si je připravit a ochutnat doma. Máme pro vás jednoduchý recept i několik tipů, jak dovnitř připravit tradiční (fazolovou) pastu a těsto dochutit nebo dobarvit, aby mochi na talíři hrály všemi barvami.
     Komentáře
  • Jímeto

    Velikonoční jidáše: Sladká pochoutka s medem a mandlemi symbolizuje zradu Ježíše

    Před 19 dny
    Jidáše jsou symbolem zdraví, plodnosti a hojnosti. I proto se nejčastěji dělají právě jako velikonoční pečivo. Jde o sladkou pochoutku, která se hned po dopečení potírá medem. Připravte si je letos doma i vy.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Rychlý nepečený dezert. Už za 10 minut z mléka a čokolády

    Před 19 dny
    Rádi byste nějaký rychlý nepečený dezert? Dnes si ukážeme, jak udělat nepečený dezert, který připravíte už během deseti minut ze dvou hlavních surovin, kterými jsou mléko a čokoláda. Bez ohledu na vaše kulinářské zkušenosti vám návod pomůže vytvořit čokoládový mousse dezert, který oslní všechny milovníky čokolády ve vašem okolí. Tak pojďme na to.
     Komentáře
  • Asenior

    Koblížky s domácí čokoládovou polevou podle Josefa Maršálka

    Před 20 dny
    Jednoduchý recept na domácí nadýchané koblížky s čokoládovou polevou od mistra cukráře Josefa Maršálka, známého usměvavého porotce z televizní soutěže České televize.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Zakousněte se do baletčiny sukně: Vynikající dort Pavlova vznikl na počest ruské baletky. Inspirací byla sukně

    Před 20 dny
    Dort Pavlova je nadýchaný dezert, který krásně vypadá a výborně chutná. Tento dort je pojmenovaný po ruské baletce Anně Pavlově. Pavlovu si můžete upéct na výjimečné příležitosti nebo si jí jen tak zpříjemnit nedělní kávu. Příprava tohoto dortu je jednoduchá a při jeho zdobení se můžete vyřádit. Pojďte si ji s námi upéct!
     Komentáře
  • Marianne

    Naše babičky věděly, proč péct bábovky. Vyzkoušíte recept na výbornou hrnkovou?

    Před 20 dny
    S bábovkami je to jako s gulášem – snad každá rodina má svůj zaručený recept. Těch je přitom nepřeberné množství. Forma jí pak dává krásný vzhled, a navíc jde o zcela univerzální moučník, jenž se hodí na jakýkoliv svátek i ve všední den.
     Komentáře
  • Jímeto

    Připravte si letos na Velikonoce vynikající vdolky. Je to snadné

    Před 20 dny
    Vdolky si můžete doma připravit prakticky kdykoli. Velikonoce se ale blíží a na svátečním stole by tato pochoutka rozhodně neměla chybět. Udělejte tak letos blízkým radost a potěšte je tímto tradičním pokrmem.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Malinový sen je ideálním dezertem pro Mezinárodní den žen

    Před 21 dny
    Malinový sen je jedním z nejoblíbenějších dezertů.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kubánské řezy: Luxusní čokoládový dezert s pařížskou šlehačkou je vláčný, na jazyku se doslova rozplývá a božsky chutná

    Před 22 dny
    Potřebujete přichystat luxusní dezert? Upečte si kubánské řezy s pařížskou šlehačkou. S přípravou je sice potřeba začít den předem, ale výsledek za to stojí. Tento zákusek si zamilujete a nezklame ani na oslavě.
     Komentáře
Reklama