Zavřít
Palačinka

Palačinka

Nejnovější články na Seznamu na téma Palačinka
  • iReceptář

    Většina Čechů dělá palačinky špatně. Stále opakujeme jednu chybu

    Před 1 dnem
    Také patříte mezi neustálé palačinkové začátečníky? Stále se vám těsto trhá nebo připaluje k pánvi, někdy je příliš tenké a podruhé zase silné? Pokud dodržíte pár palačinkových pravidel, dočkáte se skvělého výsledku.
     Komentáře
  • Apetit

    Jak na dokonalé palačinky: Návod na vždy dokonale hebké a nadýchané těsto bez připálení

    Před 2 dny
    Palačinky patří mezi stálice a chutnají malým i velkým. Existují ale jednoduché a vždy fungující triky, jak si vždy zajistit dokonale hebké, nadýchané těsto? Ano! A my vám je prozradíme.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Moment, na který nezapomenu. Bouzková se po titulu odmění palačinkou

    Před 7 dny
    Za splněný sen označila Marie Bouzková svůj triumf na domácím turnaji Prague Open, který byl pro ni prvním vítězstvím na turnaji WTA v kariéře.
     Komentáře
  • České noviny

    Bouzková označila triumf v Praze za splněný sen, odmění se palačinkou

    Před 7 dny
    Za splněný sen označila tenistka Marie Bouzková svůj triumf na domácím turnaji Livesport Prague Open, který byl pro ni prvním vítězstvím na turnaji WTA v kariéře. Nasazená osmička porazila v dnešním finále dvouhry na tvrdých dvorcích ve Stromovce Rusku Anastasii Potapovovou jasně 6:0, 6:3 a zařadila tento úspěch výš než čtvrtfinále letošního Wimbledonu. Po turnaji si polepší ve světovém žebříčku o dvacet příček na 46. místo a jako odměnu si slíbila palačinku.
     Komentáře
  • Sport

    Kazila, tak jsem ji nechala hrát, popisovala úprk k první trofeji Bouzková. Za odměnu si dá palačinky

    Před 8 dny
    Za celý turnaj neztratila Marie Bouzková ani set a ve finále nečekaně rychle zametla i s Ruskou Anastasijí Potapovovou 6:0, 6:3. Čtyřiadvacetiletá tenistka díky triumfu na Livesport Prague Open slaví svůj první titul ve dvouhře na okruhu WTA. Podle statistik dokonce zvládla finále bez jediného vítězného úderu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Syndrom první palačinky: Proč se nikdy nepovede a dá se tomu vyhnout?

    Před 17 dny
    Palačinky jsou rychlovka, když vás honí mlsná a doma nic není. Ale i tenhle moučník vyžaduje určitou zručnost a zkušenost.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší těsto na dokonale tenké palačinky + 4 odlehčené letní náplně

    Před 20 dny
    Palačinky nejlépe chutnají, když jsou krásně tenké a lehké, jenže právě takové může být poměrně složité připravit. Problém nejčastěji tkví v těstě, které je příliš husté, nebo naopak řídké a palačinky se pak trhají. Není ale třeba věšet hlavu, s osvědčeným receptem zvládnete dokonalé palačinky levou zadní. S pomocí několika osvěžujících náplní z nich zase vytvoříte dokonalou letní večeři či oběd.
     Komentáře
  • iReceptář

    Poctivá rybízová marmeláda: Není nad původní recept našich babiček

    Před 21 dny
    Rybízové kuličky už se začervenaly a keře jsou obsypané. To znamená jediné - vrhněte se do sběru a připravte si skleničky na rybízovou marmeládu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tereza Bebarová miluje kachnu, nám ale prozradila recept na tyhle pohankové palačinky

    Před 25 dny
    S herečkou a moderátorkou Terezou Bebarovou jsme se potkali na křtu kuchařky Naše kuchařka 2 z edice Toprecepty. Při té příležitosti jsme ji i trochu vyzpovídali na téma ona a vaření a vaření pro děti. Nakonec nám i prozradila recept na své pohankové palačinky, po kterých se mohou utlouct i její dvě dcery, které toho podle jejich slov spíš víc nejí, než jí.
     Komentáře
  • KrásnéŽeny

    Dokonalé a nadýchané. Jednoduché tipy na přípravu, které povznesou vaše palačinky na vyšší úroveň

    Před 1 měsícem
    Taky milujete palačinky? Dají se připravit na tisíc způsobů. Základem pro dokonalou palačinku je však těsto, které vyžaduje zvláštní péči.
     Komentáře
  • iReceptář

    Třešňový sirup je zdravotní zázrak: Původní domácí receptura našich babiček

    Před 1 měsícem
    Třešně jsou sezónní ovoce a na našich stolech se objevují jen pár dní v roce. A právě teď je jejich čas. Užijte si je čerstvé, na koláčích i v knedlících. Ale myslete i na svůj pitný režim, který můžete občerstvit lahodným nápojem z tohoto báječného ovoce. Přinášíme vám recept na zdravý domácí třešňový sirup, který skvěle chutná a opravdu osvěží!
     Komentáře
  • #udrzksicht

    Mladší obličej bez námahy aneb cvičte a odpočívejte současně

    Před 1 měsícem
    Skvělý cvik k televizi nebo ke čtení knížky. Můžete relaxovat a zároveň udělat něco pro zpevnění obličeje. Nejen, že je to fajn, ale skutečně to funguje!
     Komentáře
  • Proženy

    Víkendová snídaně pro mlsné jazýčky: jogurtové palačinky s jahodami

    Před 1 měsícem
    Palačinky jsou oblíbená sladká dobrota a milují je děti i dospělí. Potěšte své blízké a připravte jim palačinky ve vyváženější verzi: jednoduché těsto je z jogurtu a ze špaldové mouky. A s čerstvými jahodami a domácí jahodovou marmeládou nemají chybu.
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Nejlepší kefírové palačinky se šunkou a sýrem: Dokonalá snídaně nebo svačinka

    Před 2 měsíci
    Rodina Vás za tento recept bude milovat. Kefírové palačinky se šunkou a sýrem hravě překonají klasický recept . Příprava je ale stejně jednoduchá.
     Komentáře
  • Deník

    Borohrádek slavil: Dospělí si užili rybářské závody, děti horu pěny i palačinek

    Před 2 měsíci
    /FOTO/ Dětský den a Májové odpoledne, které pořádá město Borohrádek jako nejvýznamnější kulturní akci ve městě, se vrátily po třech letech odmlky způsobené covidem zase zpátky, a jako tradičně na fotbalové hřiště.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Japonské lívance jsou nadýchané jako obláček, když dodržíte tento postup

    Před 2 měsíci
    V japonštině se sice speciálním lívancům říká fuwa fuwa, většinou jsou ale nazývány jednoduše japonské suflé lívance nebo palačinky. V Japonsku jsou oblíbeným pouličním jídlem a podávají se na mnoho způsobů. Díky jejich úžasné lehké konzistenci si na nich snadno vytvoříte závislost.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Flambování dodá pokrmu zajímavou chuť a ani vás neopije. Takhle jednoduše se dělá

    Před 2 měsíci
    Flambování není výsadou jen špičkových restaurací, s naším návodem je zvládnete i sami doma. My se vás dnes pokusíme přesvědčit, proč stojí za to ke flambování přikročit. Palačinky i jiné dobroty totiž díky této úpravě získají úplně jiný chuťový rozměr!
     Komentáře
  • Prostřeno! - Prima Pauza

    Jarní Vánoce v Prostřenu: co si daly krásky pod stromeček?

    Před 2 měsíci
    Prima pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na iprima.cz
     Komentáře
  • Jímeto

    Bánh khọt: Vietnamské mini slané palačinky jsou neodolatelným lákadlem pro turisty. Učarují křupavostí i náplní

    Před 2 měsíci
    Bánh khọt jsou lehké a jemné s křupavým zlatým těstem, které vydává příjemný zvuk při kousnutí a rozplyne se na jazyku. Zážitek je umocněný, pokud se křupavá dobrota zabalí do listu salátu či zelí s čerstvými bylinkami.
     Komentáře
  • TopRecepty

    V Prostřeno vařila herečka a kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Zkuste její palačinky!

    Před 2 měsíci
    V pondělním Prostřeno překvapila soutěžící povědomá tvář. K sobě domů na venkov je pozvala Jana Yngland Hrušková. Tak to tu ještě nebylo. Kandidátka na prezidentku v Prostřeno ještě nikdy nevařila. Kdo by čekal vetchou laskavou babičku, nemohl by se splést více. Jana všechny zaskočila svou živelností.
     Komentáře
  • Prostřeno! - Prima Pauza

    Pečené maso s bujónem, cheesecake a záhadný quiche v Prostřeno

    Před 2 měsíci
    Prima pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na iprima.cz
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jídelní rozmary Paula McCartneyho: Miluje makarony i špenátové palačinky! Tohle je jeho vyzkoušený recept

    Před 3 měsíci
    Zpěvák a člen slavné skupiny Beatles je už skoro půl století vegetariánem. Bez masa se obejdou i jeho děti. Chuťově však nikterak nestrádají, protože se všichni naučili vařit podle vegetariánských kuchařek, které vydala jejich maminka a Paulova zesnulá žena Linda.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Indonéské palačinky vás dostanou chutí a vůní kokosu. Takhle jednoduše je připravíte

    Před 3 měsíci
    Máte rádi palačinky? Ty klasické s marmeládou nebo nutellou se vám ale už omrzely a láká vás něco nového? A co takhle zkusit palačinky indonéské? Jmenují se dadar gulung a vypadají jako malé rolky. Úžasně voní po kokosu a navíc mají neobvyklou zelenou barvu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Japonské omeletky jsou podobné našim bramborákům. Jsou skvělé a zdravější

    Před 3 měsíci
    Odlehčete stravu a zkuste něco nového! Vyzkoušejte japonské omelety, které si můžete udělat pokaždé jinak a nebude vám po nich těžko.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Rychle na stole: Nejlepší jídla, která zvládnete připravit do 15 minut! Dáte si sýrové palačinky nebo máslovou tresku?

    Před 3 měsíci
    Zvládnout přípravu jídla do 15 minut je trochu náročné, proto pro vás máme různé tipy na jednoduché pokrmy. Rychlovky bývají nápadité. Nemusíte trávit dlouhý čas u plotny, a přesto se můžete skvěle najíst.
     Komentáře
  • WN24

    Super trik, díky kterému uděláte ty nejlepší palačinky. Stačí k tomu jediná ingredience

    Před 3 měsíci
    Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.
     Komentáře
  • iReceptář

    Zapečené palačinky se špenátem a smetanou. Levné a rychlé. Tyhle vás dostanou

    Před 3 měsíci
    Palačinky jsou nesmírně populárním pokrmem. Nejen proto, že jsou velmi rychle hotové, ale také díky tomu, že se dají připravit na mnoho způsobů, a to jak nasladko, tak také na slano. Oblíbená je například varianta se špenátem, sýrem a smetanou. Je rychle hotové a chutná božsky!
     Komentáře
  • Prostřeno

    Slané palačinky bez lepku

    Před 4 měsíci
    Chcete si připravit rychlou a chutnou večeři, ale nechce se vám zdlouhavě nic připravovat?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jednoduchý trik našich babiček, aby se nepřipalovaly lívance a palačinky

    Před 4 měsíci
    Lívance nebo palačinky děláte přesně podle receptu, smažíte je pozvolna, aby byly krásně zlatavé a uvnitř dobře propečené, ale stejně se setkáváte s tím, že se prostě rychle připalují, ať děláte, co děláte. Nebojte se, rozhodně nejste sami, kdo na tento jev často naráží. Naštěstí už naše babičky znaly jeden trik, který zajistí, že se lívance nebo palačinky nikdy nepřipálí.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Markéta v Peče celá země vykouzlila šmoulí vesnici. Stala se pekařkou týdne

    Před 4 měsíci
    Na konci každé epizody pořadu Peče celá země porotci vyhlásí pekařku týdne. Tentokrát ukázali na Markétu Tomáškovou z Ostravy, která předvedla parádní výkon.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Peče celá země: Jak na dokonalý palačinkový dort? Porotci prozradili, co je zásadní

    Před 4 měsíci
    Také sledujete pořad Peče celá země? Dnes měli soutěžící za úkol udělat palačinkový dort. Jeho výhodou je, že je připravený do hodinky a na přípravě není nic těžkého. Ovšem jen tehdy, pokud zvládnete dokonalé palačinky. Jak na to?
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Jak na perfektně nadýchané lívance, které se vždy podaří. Stačí do těsta přidat hrnek perlivé vody

    Před 4 měsíci
    Klasické staročeské lívance se bez droždí a následného kynutí neobejdou. Je to však časově náročnější, a proto se v dnešní době objevují mnohem rychlejší varianty lívanců, ve kterých je namísto droždí využíván kypřicí prášek.
     Komentáře
  • Proženy

    Palačinky, jak je neznáte: udělejte je zelené a přidejte nivu, houby a zapečte je ve smetaně!

    Před 5 měsíci
    Krásně zelené palačinky připravíte z čerstvého špenátu. Naplňte je žampiony a nivou a zapečte. Ať už zvolíte formu měšců, nebo palačinky naplníte a zapečete klasicky, pochutnáte si na efektní vydatné večeři.
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Inspirace na chuťovku: Tyto palačinky budou vaše děti milovat

    Před 5 měsíci
    Dokonalé palačinky s džemem. Jednoduchý recept na palačinky, které se zaručeně povedou. Těsto je na cca 6 kusů - podle velikosti pánve.
     Komentáře
  • Proženy

    Jako v Alpách na sjezdovce! Připravte si doma báječný císařský trhanec alias kaiserschmarrn

    Před 5 měsíci
    Milujete palačinky a piškotové omelety? Pak si zamilujete i rakouskou klasiku – císařský trhanec. A když ho doplníte rozinkami naloženými v rumu a poprášíte moučkovým cukrem, budete se rozplývat blahem.
     Komentáře
  • Zmlsané dějiny

    Netradiční palačinky podle prezidenta Edvarda Beneše mají jednu zajímavou ingredienci

    Před 5 měsíci
    Nepravidelná rubrika o oblíbených pokrmech velkých českých osobností. Druhý československý prezident Edvard Beneš se do naší historie zapsal poněkud kontroverzně, ale to neznamená, že nejedl zajímavá jídla!
     Komentáře
  • iReceptář

    Základní těsto na nekynuté lívance: Zde je správný postup, většina lidí ho nezná

    Před 5 měsíci
    Také si nedokážete představit víkendovou snídani bez lívanců či palačinek? Lahodná vůně, která se díky nim line celým bytem, je neskutečná a navodí pohodovou atmosféru celého dne. Čas strávený s blízkými je tím nejcennějším, tak si na něm dejte záležet.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Nadýchané palačinky s jablky. Vaše děti už nebudou chtít nic jiného

    Před 5 měsíci
    Palačinky sice přišly původně z Francie, ale postupem času zde zdomácněly a staly se velice populární, a to nejen u dětí. My jsme připravili zdravější variantu z celozrnné mouky a s jablky, ozdobené čerstvým ovocem a zakysanou smetanou.
     Komentáře
  • iReceptář

    Málo známé triky šéfkuchařů na těsto a smažení dokonalých palačinek

    Před 5 měsíci
    Palačinky jsou velmi oblíbené jídlo u dospělých i u dětí. A navíc ty možnosti a variace! Palačinky si můžete dát k snídani i k večeři, nebo jako chutný dezert. Na sladko i na slano. Všichni asi víme, že první palačinka je ta zkušební, a pak, když už máme perfektní těsto, se klidně vrhneme i do triku s obracením palačinek ve vzduchu. Jak ale udělat dokonalou palačinku?
     Komentáře
  • Prostřeno! - Prima Pauza

    Arogantní Petr rýpe do soupeřů, ale jeho večeře se nedá jíst

    Před 5 měsíci
    Prima Pauza pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na pauza.iprima.cz
     Komentáře
  • Fotr na tripu

    Plážový speciál z evropského Karibiku okoření medúzy i nejlepší palačinky na světě

    Před 5 měsíci
    Fotr na tripu se svými dcerkami zamířil na řecký poloostrov Peloponés a jeho přilehlé ostrůvky. Hledají pro vás nejkrásnější pláže, které se to rozhodně nehemží turisty. A jako bonus dostanete i recept na nejlepší palačinky na světě a varování před medúzami...
     Komentáře
  • iReceptář

    Pruhované palačinky: Zkuste je jinak. Vychytávka potěší oko i chuťové buňky

    Před 5 měsíci
    Kdo by nemiloval palačinky! Děti by je mohly snídat, obědvat i večeřet a i dospělí si na nich rádi pochutnají. Není nad pořádnou víkendovou snídani, kterou provoní domácí palačinky. A co takhle pruhované? Už jste je zkoušeli?
     Komentáře
  • Deník

    Jak snídají lidé v různých částech světa? Kaviár, palačinky, rybí tuk i rýže

    Před 5 měsíci
    Snídaně je základ dne, říká se. A platí to po celém světě. Ať jde o sladkou či slanou variantu, lidé si napříč zeměkoulí pochutnávají na nejrůznějších pokrmech. Od krémového kukuřičného dortu v Brazílii, tuniské cizrnové polévky, až po nadýchané ukrajinské palačinky. Existuje nespočet způsobů, jak nastartovat den a zpříjemnit si ráno. Přinášíme 21 rozmanitých chutí světa. Procestujte je s námi a nechte se inspirovat.
     Komentáře
  • Jímeto

    Krvavé palačinky: Netradiční náhražka vajec pobouřila lid. Skandinávská „pochoutka“ vznikla z nouze během dlouhých zim

    Před 6 měsíci
    Většina lidí miluje palačinky. Už jako děti jsme je zbožňovali, i jako dospělí si je čas od času s chutí dopřejeme – ať už na snídani, nebo prostě jen tak, když chceme něco dobrého na zub.
     Komentáře
  • iReceptář

    Palačinky z hlávkového zelí: Neznáte je? Vyzkoušejte je, nebudete dělat jiné

    Před 6 měsíci
    Palačinky z hlávkového zelí. Že to je podivné spojení? Pravda, možná to zní trochu zvláštně. Ale až ochutnáte, pochyby půjdou okamžitě stranou. Pojďte je s námi vyzkoušet a pište si, že na ně příště pozvete i přátele!
     Komentáře
  • iReceptář

    Dokonalé palačinky podle Florentýny: Triky, aby byly co nejtenčí a nepálily se

    Před 6 měsíci
    Usmažit palačinky tak, aby byly krásně tenké, zlatavé a lehoučké, je leckdy problémem, s nímž se potýkají i zkušení kuchaři. Klíč k úspěchu přitom tkví jen v několika málo pravidlech, která je nutné při přípravě tohoto nesmrtelného dezertu dodržovat. Tajemství dokonalých palačinek nespočívá jen ve správném poměru surovin, ale závisí také na povrchu pánve, kterou používáte.
     Komentáře
  • TopRecepty

    12 nejlepších receptů na palačinky: Dáte si čokoládové, se špenátem, nebo zapékané se sýrem?

    Před 6 měsíci
    Skvělá rychlá snídaně, večeře nebo parádní dezert. Palačinky mají široké možnosti využití, a to nejen nasladko, ale i naslano. Pojďte se s námi podívat na 12 nejoblíbenějších receptů na tuhle dobrotu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Fantastické Kašpárkovy palačinky s tvarohem a karamelem. Nejlepší recept

    Před 6 měsíci
    Milujete palačinky, ale toužíte po netradičním receptu, kterým překvapíte celou rodinu? Připravte si křupavé rolky plněné tvarohem, přelité karamelovo-čokoládovou omáčkou. Dokonalou chuť zajistí opražené ořechy a čerstvé ovoce. Zkuste palačinky podle šéfkuchaře Radka Kašpárka.
     Komentáře
  • To je fór! - Prima Pauza

    Vtipy dne: Otec se synem a dům radosti

    Před 6 měsíci
    Připomeňte si s Prima Pauzou legendární pořad To je fór. Vybíráme pro vás ty nejlepší vtipy, abyste mohli každý den začít s dobrou náladou. Další díly plné vtipu a humoru najdete na pauza.iprima.cz
     Komentáře
  • Deník

    Recept na snídani nejen pro děti: Palačinky s mixitellami, müsli a borůvkami

    Před 6 měsíci
    Originální krém, müsli a ovoce pozvednou sladkou pochoutku o několik levelů výš. Náplň a posyp navíc můžete libovolně pozměňovat, takže taková snídaně či svačinka jen tak neomrzí.
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Skvělý trik Zdeňka Pohlreicha, jak udělat palačinky nadýchanější

    Před 6 měsíci
    Palačinky jsou jedním z nejpopulárnějších sladkých jídel jak u dospělých, tak u dětí. V poslední době se dostávají na přední příčky v nabídce dezertů i v luxusních restauracích.
     Komentáře
  • iReceptář

    Palačinky podle Pohlreicha: Našel skvělý trik, jak udělat těsto nadýchanější

    Před 6 měsíci
    Když se zeptáte dětí, jaké jídlo mají nejraději, ve většině případů se kromě pizzy, hranolků či špaget s kečupem v odpovědích objeví i palačinky. A když jsou navíc jemné a nadýchané, stane se z nich doslova závislost pro celou rodinu. Stanou se stabilní víkendovou snídaní či večeří i u vás?
     Komentáře
  • Prostřeno

    Dopřejte si ke snídani palačinky s banány a šlehačkou

    Před 7 měsíci
    Jednoduchý recept na vydatnou snídani, kterou potěšíte každého strávníka, jak děti, tak i dospělé.
     Komentáře
  • Žena

    Tajemství nadýchaných palačinek: Víkendové ráno se bez nich nesmí nikdy obejít

    Před 7 měsíci
    Palačinky jsou jedním z těch jídel, kterým málokdo odolá. Podívejte se na recepty, které nabízí slanou i sladkou verzi.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Na palačinkovou rostlinu džem raději nemažte

    Před 7 měsíci
    Palačinková rostlina, botanickým názvem Pilea peperomioides, je velmi atraktivní pokojovkou s kulatě tvarovanými listy. Podle tvaru listů si také vysloužila svoje pojmenování. Pilea peperomioides pochází z provincie Yunnan (Jün-nan) v jižní Číně. Známá je i pod názvem “Chinese money plant“, protože stejně jako palačinku může její kulatý list připomínat penízek.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak vyšlehat dokonalou šlehačku: Jednoduché fígle, o kterých jste asi neslyšeli

    Před 7 měsíci
    Šlehačka ve spreji se s tou domácí vůbec nemůže srovnávat. Pokud jste tedy i vy podlehli lenosti a kupovali tuto chemickou přeslazenou hmotu, sáhněte si do svědomí. Když už hřešit, tak kvalitně! Připravte si tedy dokonalou šlehačku doma, poradíme vám fígle, aby byla skvělá!
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak péct palačinky zdravě a úsporně. Díky palačinkovači odpadne čištění sporáku a pánve

    Před 7 měsíci
    Palačinky jsou lahůdkou, kterou si rádi občas dopřejeme. Ne vždy se nám ale chce postávat dlouhou dobu nad mastnou pánví, zvlášť pokud na palačinky čeká více strávníků. Práci si můžeme usnadnit jejich pečením na palačinkovači. Výsledkem budou velké a tenké palačinky, které se připravují zcela bez tuku, proto jsou zdravější.
     Komentáře
  • Garáž

    Dakarský deník – Prokop jede třetí, závodníky trápí déšť

    Před 7 měsíci
    Můj milý deníčku! Je devět hodin večer a já mám v bříšku jak v pokojíčku. Byl jsem celý den venku, sluníčko svítilo, ale teď je pěkná zima. K večeři jsme měli maso na paprice a pak palačinky, snědl jsem tři. A vůbec… Tohle byl asi můj nejlepší den Dakaru, co jsem za ty tři roky zažil!
     Komentáře
  • iReceptář

    Těsto na francouzské palačinky: od našeho se liší jedinou ingrediencí

    Před 7 měsíci
    Víte, jak se dělají francouzské palačinky zvané crêpes? Proč jsou palačinky palačinkami a kde se vzal recept na jejich přípravu? Těsto se v mnohém neliší, a přece jsou francouzské crêpes a naše palačinky jiné.
     Komentáře
  • iReceptář

    Voňavé vánoční palačinky se skořicí, vanilkou a muškátovým oříškem.

    Před 7 měsíci
    Palačinky patří mezi neoblíbenější jídla dětí i dospělých. Placky, které se skládají jen z pár ingrediencí, lze obměňovat mnoha způsoby. Můžete si je dát naslano, zapéct je nebo je naplnit ovocem, tvarohem či marmeládou. Připravte si v době adventu vánoční palačinky s voňavým kořením.
     Komentáře
Reklama