Zavřít
Pomazánka

Pomazánka

Nejnovější články na Seznamu na téma Pomazánka
  • TopRecepty

    Pět nejoblíbenějších pomazánek na podzim: Jak na tu nejlepší vajíčkovou, skvělou česnekovou i zdravou tuňákovou

    Před 3 dny
    Pomazánky nikdy neomrzí. Jsou skvělou volbou jako vydatná snídaně, svačina pro školáky nebo rychlá večeře. Při jejich přípravě je dobré využívat sezónní suroviny. Víte, jaké pomazánky jsou nejoblíbenější na podzim?
     Komentáře
  • Vitalweb

    Tipy a zásady pro zdravé svačiny pro školáky

    Před 3 dny
    Zavděčit se malým školákům a vymýšlet každý den nové, lákavé a zároveň zdravé svačiny, které je uspokojí, nemusí být vůbec snadné. Navíc často zjistíme velmi brzy, že nám došla inspirace. Nějaký ten tip, třeba jen na obměnu ingrediencí, se proto bude určitě hodit.
     Komentáře
  • OnlyU

    Upečte si snadný dýňový chléb. Chutná skvěle se šunkou i sladkými pomazánkami

    Před 4 dny
    Dýňová sezóna je v plném proudu a jako každý rok i letos se chystám péct dýňový chléb. Je nadýchaný, křupavý, skvěle se hodí ke sladkým i slaným pomazánkám. A jeho příprava je poměrně snadná. Zdroj
     Komentáře
  • Apetit

    Královně českých pomazánek sluší různé obměny. Vyzkoušejte některou ze 14 variant vajíčkové

    Před 5 dny
    Vajíčková pomazánka nebo vajíčkový salát září nejen během svátků jara, kdy nevíme co s vejci. Jde celoročně o oblíbenou a jednoduchou náplň chlebíčků a jednohubek. Málokdo pohrdne chlebem s vajíčkovou pomazánkou k večeři či k svačině. Sklenice vajíčkové dobroty se hodí jako rychlá záchrana před hladem i nečekanou  návštěvou.
     Komentáře
  • Apetit

    Rillettes: Bezkonkurenční masová pomazánka, kterou za vás připraví vaše trouba

    Před 5 dny
    Francouzská kuchyně nejsou jen víno a sýry ale také lahodné masové pomazánky a paštiky. Jednou takovou je rillettes. Že jste o ní neslyšeli? Nenechte se odradit cizokrajným názvem, ve skutečnosti k přípravě postačí jen maso, sůl, pepř a vaše trpělivost. Báječně chutná na chlebu s malými kyselými okurkami, kosnišonkami.
     Komentáře
  • Domácí recepty

    "Škvarková" pomazánka: Recept na zdravou snídani, svačinu či večeři

    Před 7 dny
    Netradiční "škvarková" pomazánka je zdravou a chutnou variantou té klasické. Můžete si ji snadno a rychle sami připravit. Falešná škvarková pomazánka z pohanky je výborná s čerstvým pečivem, chlebem i topinkami. Pomazánka z pohanky je výborná a zdravá. Výborný recept na domácí pomazánku. Tip na zdravou snídani, svačinu či večeři. Jednoduchý a chutný recept. Škvarková pomazánka trochu jinak.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vajíčková pomazánka bez loupání vajec

    Před 11 dny
    Pomazánka je skvělá věc. Pokryje vám snídani, svačinu, večeři a ještě navíc pohostí i návštěvu… Vyzkoušejte tu vajíčkovou a nebudete litovat.
     Komentáře
  • Ferty

    Fantastická pomazánka z rajčat a balkánského sýru. Jednoduchá kombinace bez chyby

    Před 16 dny
    Klasických pomazánek má každý domácí kuchař ve svém repertoáru sice spoustu, ale vždy přijde chvíle, kdy se začíná porozhlížet po nějakém novém a zajímavějším receptu. S létem přichází velká úroda rajčat, proč si tedy nepřipravit chutnou a zároveň osvěžující pomazánku právě z nich?
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Camembertová pomazánka se šunkou: Lahůdka, kterou zvládnete do 10 minut

    Před 16 dny
    Tuto dobrotu budete dělat opakovaně. To je pomazánka se známým sýrem. Hodí se na chlebíčky i jednohubky. Ingredience jsou uvedené na konci videa.
     Komentáře
  • Apetit

    Čerstvou řeřichu můžete pěstovat za oknem kdykoli. Uplatníte ji do polévky, kaše i pomazánek

    Před 18 dny
    Řeřicha setá je úžasně nenáročná rostlina, kterou vypěstujete i na obyčejném talířku na okenním parapetu kdykoli během roku. Použít ji pak můžete na ozdobu všech slaných pokrmů nebo na chleba s másledm.
     Komentáře
  • Jímeto

    Francouzská cibulová pomazánka: Chutná skvěle s bagetou i krajícem českého chleba

    Před 19 dny
    Francouzi jsou sice proslulí především vínem a sýry, nicméně vynikající dělají také pomazánky. Třeba ta cibulová je skvělá na bagetky a určitě vám bude chutnat také k tradičnímu českému krajíci chleba.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    22 receptů na výborné pomazánky z podzimní zeleniny. Řepa, mrkev, křen, květák i dýně překvapí v nové roli

    Před 20 dny
    Pomazánky jsou oblíbenou chuťovkou, snídaní, svačinou i rychlou večeří. Každá rodina má své oblíbené recepty, které často točí. Zkuste rozšířit rodinný repertoár o nové kousky k jejichž přípravě využijte podzimní zeleninu. Překvapivé, netradiční, ale geniální!
     Komentáře
  • OnlyU

    Holandská pomazánka: Tvarohová dobrota, která se hodí pro hosty i na lehkou večeři

    Před 22 dny
    Chlebíčky a jednohubky se u nás dělají při každé příležitosti. Kdykoli mají přijet nějací hosté, připravuji na stůl rohlíky namazané pomazánkou a zdobené zeleninou. Jednou z mých oblíbených pomazánek je ta holandská. Zdroj
     Komentáře
  • Prima Living

    Panáčci v pruhovaném zeleninovém tričku: Rychlé, hravé a zdravé pohoštění

    Před 22 dny
    Čeká vás návštěva přátel a nevíte, jak jim připravit pohoštění, které bude hotové během chvilky a ještě je zaručeně pobaví? Připravte jim zeleninové figurky s česnekovou pomazánkou.
     Komentáře
  • Ostravský Gastrošéf Heřman Gazda

    Pomazánka z pečeného masa: Luxus, který si zamiluješ

    Před 23 dny
    Zůstalo ti pečené maso z oběda a nevíš co s nim? Zrob si pomazáku dobru jak cyp! Zabiješ dvě muchy jednou ranou a celá rodina ti vystaví certifikát mišulinského kuchaře! Váš Ostravsky gastrošéf.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Droždí nepatří jen do pečení: Udělejte si z něj pomazánku, knedlíčky i polévku. Vše levně a rychle

    Před 24 dny
    Droždí má mnoho lidí spjato především s pečivem, při jehož výrobě bývá potřebnou součástí. Stejně platné je ovšem droždí i při přípravě dalších pochoutek, a to jak v teplé, tak studené kuchyni. Například lahodná pomazánka je oblíbenou večeří v mnoha domácnostech.
     Komentáře
  • Lifee

    Zdravé svačiny pro děti podle Margit Slimákové: Jogurt s vločkami si udělejte přes noc ve skleničkách, místo šunky raději pomazánku

    Před 25 dny
    S příchodem nového školního roku vysvětluje odbornice na výživu Margit Slimáková (54) v talkshow Na kafeečko, jak by měla vypadat ideální zdravá svačina pro školáky nebo jak si večer usnadnit práci v kuchyni. Přidává také praktický tip na to, jak děti naučit jíst zeleninu.
     Komentáře
  • Hana Bordovská
    naSeznam Médium

    Jak zvládnout první den ve školce? Nebrečte

    Před 26 dny
    Možná si to teď nemyslíte, protože máte před očima maximálně tak špenátovou pomazánku, koženého peška a „Zavři ty oči!“, ale školka je super, fakt super.
     Komentáře
  • Jímeto

    Hanky panky: Jídlo s nelichotivými přezdívkami. Chuťově je ale vynikající

    Před 27 dny
    Hanky panky je předkrm, který se podává především v zahraničních zemích. Někdy se mu přezdívá také „polská chyba“ nebo „polská katastrofa“. Ačkoli to lákavě příliš nezní, ve skutečnosti jde o velmi chutné jídlo, které si oblíbíte. Toto jídlo spojuje mleté hovězí maso, klobásu a sýr, to všechno na opečeném toustu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Snadný recept na domácí guacamole

    Před 28 dny
    Avokádo poprvé používali Aztékové a od té doby je velmi vyhledávané pro své zdravotní účinky. A používá se i v jednom z nejoblíbenějších dipů všech dob — guacamole.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun

    Před 29 dny
    Kořenová zelenina je důležitou součástí české kuchyně. Kromě mrkve a celeru se dá skvěle zužitkovat i petržel. Můžeme ji použít do polévek, omáček, ale také se z ní dá vytvořit skvělá pomazánka. Stačí si petržel opéct v troubě a hned získá její chuť na intenzitě.
     Komentáře
  • Náš dům

    Zbyl vám lák z okurek? Hodí se nejen do pomazánky, ale i do Bloody Mary

    Před 1 měsícem
    Nakládané okurky jsou skvělé a každý jejich chuť známe. Lák z okurek je právě tou přísadou, která jim dodá skvělou chuť. Každý z nás má svůj recept, který je prostě nejlepší. Ne vždy ale množství láku odhadneme dobře. Může se tedy stát, že vám nějaký ten lák zbude. Co s ním? Rozhodně jej nevylévejte, protože má mnohá použití!
     Komentáře
  • Jímeto

    Bramborovou pomazánku připravíte i ze zbytků. Hosté ji ocení

    Před 1 měsícem
    Před pár dny jsem doma měla několik uvařených brambor a hledala jsem pro ně využití. Jelikož jsme čekali k večeru hosty, rozhodla jsem se udělat na chlebíčky bramborovou pomazánku. A na to, že šlo o pokrm ze zbytků, se po ní jenom zaprášilo.
     Komentáře
  • Jímeto

    Tapenáda z černých oliv potěší milovníky originálních chutí. Hotová je do 5 minut

    Před 1 měsícem
    Možná už vám dochází nápady na pomazánky, přesto ale chcete hosty pohostit lahodnými chlebíčky. A nejhorší je, když se ohlásí jen půl hodiny předem. S receptem na tuhle jednoduchou tapenádu ale můžete být i v takovém případě zcela klidní.
     Komentáře
  • Proženy

    Pecku z avokáda nevyhazujte, vypěstujte z ní pokojovku. Roste rychle, dobře vypadá a moc nepotřebuje

    Před 1 měsícem
    Plody hruškovce přelahodného patří v posledních letech mezi velmi oblíbenou pochoutku a zdroj mnoha cenných látek. Dělá se z nich tradičně guacamole, ale i pomazánky. Jestli jste to nepoznali, jde o avokádo. Věděli jste, že si z jeho pecky můžete vypěstovat pěknou kytku?
     Komentáře
  • Jsme kočky

    5 pomazánek, které běžně nejíme: vyzkoušej škvarkovou, hermelínovou i chalupářskou!

    Před 1 měsícem
    Zapomeň na chvíli na stálice, jako je vajíčková nebo česneková. Je čas na změnu. Máme pro tebe 5 receptů na netradiční pomazánky, které si zamiluješ. Jsou totiž fenomenální!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Škvarková pomazánka s vajíčkem a kyselou okurkou, ideální tradiční svačinka

    Před 1 měsícem
    Tradice zabijaček je u nás stále zakořeněná a množství dobrot, které z jednoho pašíka dokážeme vyrobit, je obdivuhodná. Jednou z nich jsou křupavé, dozlatova vysmažené škvarky, které můžete zobat jen tak – nebo z nich připravte tuhle vynikající pomazánku! Další recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • TopRecepty

    Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo

    Před 1 měsícem
    Přemýšlíte, jak zpracovat přebytek paprik ze zahrádky? Ideálním řešením je zeleninová pasta ljutenica, na níž jsme získali recept přímo od bulharské babičky Marie Shalamanovy, v jejíž rodině se tato omáčka z paprik, rajčat a lilku připravuje spoustu let a recept na ni se dědí z generace na generaci.
     Komentáře
  • Jímeto

    Delikátní sušenkovou pomazánku budete chodit pravidelně v noci ujídat

    Před 1 měsícem
    Kromě slaných věcí jako je šunka a sýr se dá na chleba či rohlík namazat také sladké. Marmelády a nutella ale už nejsou originální. Připravte si proto doma sušenkovou pomazánku, kterou ocení dospělí, ale především děti.
     Komentáře
  • OnlyU

    Budapešťská pomazánka: Výborná a až směšně jednoduchá na přípravu

    Před 1 měsícem
    Přemýšlíte nad nějakou novou pomazánkou, kterou byste na chlebíčcích okouzlili své hosty? Nebo máte jen chuť na něco speciálního, co si namažete k večeři na chleba? V obou případech vás jistě potěší budapešťská pomazánka, která je na přípravu až směšně jednoduchá. Zdroj
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami

    Před 1 měsícem
    Pomazánka z tvarohu, másla, světlého piva, feferonek a cibule je skvělý způsob, jak zužitkovat pálivé papričky a potěšit milovníky pikantních pokrmů. Pomazánka Palivec měla své místo i normách vydaných v roce 1964 tehdejším Ministerstvem vnitřního obchodu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Klasický recept na dokonalý hummus

    Před 1 měsícem
    Hummus je krémová, hustá pomazánka vyrobená především z rozmačkané cizrny a několika dalších zdravých ingrediencí, která se v posledních několika desetiletích stala celosvětově populární. Dlouho se užíval v zemích Blízkého východu a severní Afriky, ale dnes se běžně konzumuje také v Severní Americe a Evropě.
     Komentáře
  • Jak správně jíst

    Sýrové obžerství. Vyzkoušejte tři domácí bláznivá fitness jídla

    Před 1 měsícem
    Máte rádi měkký, rozehřátý, tekoucí sýr jako hlavní složku jídla? Potom musíte vyzkoušet tyto 3 nejoblíbenější šílená sýrová jídla, která v dietě opravdu miluju.
     Komentáře
  • eKuchařka

    Všestranný tuňák z konzervy: Do pomazánek, těstovin i smažených placiček

    Před 1 měsícem
    Mít ve spíži po ruce vždy alespoň jednu či raději dvě konzervy tuňáka se vyplatí. Hravě je totiž proměníte v plnohodnotnou, rychlou, levnou a zároveň i lahodnou svačinku nebo večeři.
     Komentáře
  • Receptovník

    Avokádová pomazánka je zdravější alternativou másla

    Před 1 měsícem
    Máslo je skvělá potravina, jež lze v kuchyni využít různými způsoby. Nejčastěji se používá místo oleje ke smažení, jako jíška v kombinaci s moukou nebo čistě jako pomazánka na pečivo. Ne všichni si mohou dovolit tuto potravinu konzumovat pravidelně, někdo dokonce vůbec. Určitě není dobrý nápad jíst máslo, jestliže chcete shodit nadbytečná kila. Pojďme si tedy ukázat, jaká potravina nahradí máslo bez toho, aby vám to narušilo hubnutí.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Recept na nejlepší cuketovou směs na topinky: S rajčaty a paprikami chutná fantasticky a připravit se dá i do zásoby

    Před 1 měsícem
    Máte ještě na zahradě cukety a už nevíte, co s nimi? Tak si je zavařte do sklenic, třeba v podobě lehce pikantní směsi s rajčaty, cibulí a paprikami, která se přímo báječně hodí k namazání na topinky, ale klidně i pod maso. V zimě za takové zásoby budete jen rádi.
     Komentáře
  • Apetit

    Kvasnicová pomazánka, kterou jedli vojáci. Její chuť můžete buď milovat, nebo nenávidět

    Před 1 měsícem
    Znáte australskou pomazánku Vegemite nebo její britskou variantu Marmite? Jde o tmavě hnědou pomazánku z kvasnicového extraktu, kterou vynalezl německý vědec Justus von Liebig v roce 1902 ve Velké Británii ze zbytků pivovarských kvasnic. Britové a Australani se dodnes nemohou shodnout, která země má lepší verzi.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Poctivá česneková pomazánka se sýrem

    Před 1 měsícem
    Česneková pomazánka nesmí na žádném stole s chlebíčky chybět... Vůbec nevadí, že je trochu aromatičtější, ale když ona je tak dobrá! Další recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • TV Polar

    Jednou z oceněných potravin na festivalu Pojez 12.srpna v Karlově Studánce bude pomazánka ze Staré Vody

    Před 1 měsícem
    12. srpna se do Karlovy Studánky sjedou výrobci nejrůznějších pochoutek na další ročník gastro festivalu Pojez. Organizátoři - MS kraj a MSTourism zde zároveň ocení ty nejlepší výrobce v soutěži Regionální potravina. Už teď víme, že mezi nimi nebude chybět farma U Stromovouse ve Staré Vodě.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Broskvová klevela: Ovocná pomazánka podle receptů babiček nepotřebuje moc cukru, hodí se na lívance i na maso a je rychle hotová

    Před 1 měsícem
    Klevela je speciálním druhem ovocné pomazánky, kterou s oblibou připravovaly naše babičky, v průběhu let se na ni ale trochu pozapomnělo. Recepty naštěstí zůstaly, a tak si ji místo marmelády můžete připravit i dnes, třeba právě v broskvové variantě.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Plejáda tipů na odpolední svačinky pro děti i dospělé

    Před 1 měsícem
    Honí vás mlsná? Nebo oběd nebyl tak sytý, jak jste si představovali? Nezapomínejte během dne na odpolední svačinky a doplňujte tak svou energii. Připravit si můžete sendviče, wrapy, pomazánky nebo hummus, ale také různé dezerty do skleničky, přesnídávky a tyčinky. Na výběr rozhodně máte, tak se pojďte pustit do vaření!
     Komentáře
  • Jímeto

    Egyptská pomazánka vás zaujme svou originální chutí

    Před 1 měsícem
    Už vás nudí všechny známé české pomazánky? Pokud jste té česnekové či salámové přejedeni, máme pro vás tip na pomazánku, kterou jste nejspíš ještě nikdy nejedli. Vyzkoušejte si doma připravit tu egyptskou. Hodí se na chlebíčky i jednohubky. Kombinuje chuť slaného sýru s paprikou a je oproti všem pomazánkám, které znáte, rozhodně originální.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nejlepší tuňáková pomazánka s vejci

    Před 1 měsícem
    Receptů na dobré pomazánky není nikdy dost, zvlášť těch rybičkových. Hledáte jeden osvědčený na oblíbenou tuňákovou? Mrkněte na tento. ;) Více receptů najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • Jímeto

    Milujete tzatziki? Zkuste jednoduchou pomazánku benedictine

    Před 2 měsíci
    Pokud máte rádi tzatziki, tuhle pomazánku, která je vynikající na chlebíčky i opečené tousty, si jednoduše zamilujete. Chuťově je totiž salátu z okurek a kopru velmi podobná. A její příprava je snadná.
     Komentáře
  • Ferty

    Vynikající sýrová pomazánka, ideální na topinky. Chutí překoná i tatarák

    Před 2 měsíci
    Máte doma starý chléb a přemýšlíte jak ho zužitkovat? Pak vás jistě napadlo si z něj udělat topinky. Co ale na ně, když nemáte chuť na maso a masová směs nebo...
     Komentáře
  • Ferty

    Vynikající sýrová pomazánka, ideální na topinky. Chutí překoná i tatarák

    Před 2 měsíci
    Máte doma starý chléb a přemýšlíte jak ho zužitkovat? Pak vás jistě napadlo si z něj udělat topinky.
     Komentáře
  • OnlyU

    Palivec: Hospodská pomazánka, která vám zachutná. Podlévá se pivem

    Před 2 měsíci
    Nejen pánové milují ostrá jídla. Znám celou řadu žen, které si v pálivých příchutích doslova libují. A patří k nim i mnoho mých kamarádek. Proto, když je k sobě zvu na filmový večer, dělám zásadně na chlebíčky pomazánku s názvem palivec.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut

    Před 2 měsíci
    Tvarohové pomazánky jsou v našich domácnostech populární. A v létě jsou naprosto ideální svačinou nebo večeří. Můžeme je připravit v různých variantách. Na každé z nich si určitě pochutnáte!
     Komentáře
  • Jímeto

    Gentlemanova pomazánka: Na toastech vám zachutná nejvíce. V kuchyni má ale i další využití

    Před 2 měsíci
    Gentlemanova pomazánka je něco, co by podle britských labužníků nemělo chybět v žádné lednici. Slaná sardelová pasta s česnekem má celou řadu využití, nejlépe ale chutná na obyčejném opečeném toustu.
     Komentáře
  • Apetit

    Starověké pomazánky: Znáte moretum, na které pěl ódy básník Ovidius?

    Před 2 měsíci
    Pomazánky tvořily nedílnou součást starověkého jídelníčku, pár receptů na ně se dochovalo ze starého Řecka. Chutnaly jinak než ty, které připravujeme dnes, ale to neznamená, že by nebyly dobré! Vydejte se s námi do minulosti a připravte moretum, tapenádu nebo česnekovou pomazánku s rybí omáčkou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák

    Před 2 měsíci
    Opět nám po roce pomalu nastává čas, kdy místo pozdravu říkáme: „Nechceš cuketu?“ Když se zkrátka zadaří, bývá cuket hodně a mnohdy dorůstají do obřích velikostí. Máte-li v plánu je spotřebovat sami, určitě vám přijdou vhod recepty na cuketové pomazánky, které jsou na letní večeře jako dělané.
     Komentáře
  • Jímeto

    Turistická pomazánka: Retro pochoutka, která vám nesmí chybět na žádné oslavě

    Před 2 měsíci
    Když se dělají oslavy u mých přátel, k nejtypičtějším pomazánkám na chlebíčky patří obvykle ta česneková nebo klasický bramborový salát na chlebíčky.
     Komentáře
  • Omeletky

    23 min

    Podcast
    Největší úkrok? Když jsem místo životopisu odeslala recept na jelení ragú. Omeletky Haliny Pawlowské

    Před 2 měsíci

    ·

    23 minut

    „Nesnáším krokoměry a chytré hodinky, co měří kroky. Raději se snažím držet krok s módou,“ přiznává Halina Pawlowská v Omeletkách, které se dnes věnují tématu kroky. Herec Vašek Šanda doporučí zajímavé filmy, ve kterých hraje hlavní roli osudový krok. Zazní povídka posluchačky Terezy Květoňové Internet kdekoli není úplnou samozřejmostí. Letní osvěžení nabídne recept na řeřichovou pomazánku.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Domácí jahodová pomazánka, ze které hravě uděláte výtečnou zmrzlinu

    Před 2 měsíci
    Jahody jsou lahodné a osvěžující červené plody, které jsou jednou z nejoblíbenějších odrůd bobulovin na světě. Jejich sladká chuť a atraktivní vzhled je činí oblíbeným ovocem pro mnoho lidí, ať už samostatně nebo jako součást různých pokrmů a dezertů. Kromě svého vynikajícího chuti mají jahody také mnoho zdravotních benefitů.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Pivní sýr: chutná a lehká pomazánka s množstvím benefitů

    Před 2 měsíci
    Tvaroh je oblíbeným mléčným produktem, který se těší velké oblibě po celém světě. Jeho jedinečná chuť a všestrannost ve vaření ho činí nejen skvělou součástí mnoha receptů, ale také zdrojem mnoha zdravotních benefitů. V tomto článku se podíváme na některé z klíčových výhod konzumace tvarohu a proč byste ho měli zařadit do svého jídelníčku.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Máte problém s obezitou u dětí? Dejte jim mléčné výrobky

    Před 2 měsíci
    Už kdysi dávno se nejedna studie zabývala dětskou obezitou a jaký problém to vrhá na naši populaci. Jenže, když dětem seberete pohyb, zakážete kroužky a donutíte je sedět u počítačů, tak se může stát jen jediné. Díky tomu nejen klesala schopnost učit se, ale i zájem o pohyb. Nicméně se alespoň díky jedné studii prokázalo, že určité mléčné výrobky mohou pomoci s obezitou.
     Komentáře
  • Jímeto

    Marmite: Záhadná pomazánka, která rozděluje svět. Díky zdravotním benefitům ale stojí za vyzkoušení

    Před 2 měsíci
    Už jste někdy slyšeli o pomazánce marmite? Pokud ne, nic si z toho nedělejte, britská pochoutka, která je velmi oblíbená také v Austrálii či na Novém Zélandu, se k nám ještě příliš nedostala.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Ultra jemná jahodová pomazánka. Zbytek dejte do mrazáku a máte zmrzlinu

    Před 2 měsíci
    Jahody se většinou využívají jen na sladké moučníky. Zkuste ale připravit tuto jednoduchou pomazánku, kterou si zamilují nejen děti. Je jednoduchá a můžete si ji dát jen tak, na chleba nebo do mrazáku. Tím z ní vytvoříte zdravou jahodovou zmrzlinu. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • Jímeto

    Sloní žrádlo je pomazánka, které musíte připravit plnou mísu. Jinak se po ní jen zapráší

    Před 2 měsíci
    Na dotaz, jaká je moje nejoblíbenější pomazánka, odpovídám vždycky stejně. Je to sloní žrádlo.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná

    Před 2 měsíci
    Máte rádi pomazánky? Snad žádná jiná se nehodí k létu lépe než ta chalupářská, a to nejen pro její název. Je snadná, rychle hotová, vynikající je na chlebu i na rohlíku a při její přípravě si vystačíte s tím, co máte obvykle vždy v lednici, ať už je to na chatě nebo na chalupě.
     Komentáře
Reklama