Zavřít
Pomazánka

Pomazánka

Nejnovější články na Seznamu na téma Pomazánka
  • TopRecepty

    Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují

    Před 10 dny
    Chystáte v létě oslavu? Kdo by měl chuť se dělat s nějakým náročným občerstvením. Ideální chuťovkou i do teplejších dnů jsou sýrové rolády. Hotové jsou za chvilinku, dají se udělat v mnoha verzích, jen je musíte dobře vychladit a rychle sníst. Jsou ale tak dobré, že to rozhodně nebude problém.
     Komentáře
  • iReceptář

    Fantastická letní pomazánka z pečené zeleniny ze zahrádky: Levná a hotová hned

    Před 15 dny
    Máte zahrádku plnou zeleniny a už nevíte co s ní? Pak je čas na skvělou letní pomazánku z pečené zeleniny, kterou si vychutnáte nejvíce na křupavém čerstvém pečivu.
     Komentáře
  • Apetit

    Rybičky z konzervy: Přes třicet snadných a levných jídel, na kterých si pochutnáte a navíc doplníte omega-3 mastné kyseliny

    Před 20 dny
    Jsou zdravé, jídlo z nich připravíte raz dva, a hlavně je můžete mít pořád po ruce. Sardinky, sardelky, tuňák, šproty a další rybičky z konzervy už čekají, jakou večeři z nich vykouzlíte. Během chvilky můžete mít na stole skvělou pomazánku, sendviče nebo těstoviny, po kterých se jen zapráší.
     Komentáře
  • iReceptář

    Přerostlé cukety: Jak je ještě skvěle využít? Polévka, pomazánka i ajvar

    Před 30 dny
    Sezóna cuket je v plném proudu. Stačí je nechat na zahrádce pár dnů bez povšimnutí a přerostou. Pokud je to i váš případ, poradíme, jak je rychle a skvěle zpracovat.
     Komentáře
  • iFaster

    Pomazánka z červené řepy 3x jinak: Česnek, křen a ořechy

    Před 1 měsícem
    Pomazánka z červené řepy je bohatá na nutriční hodnoty, chutná výborně a hýří barvy. Červená řepa má silné protirakovinné účinky. Připravte si pomazánku na 3 různé způsoby.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Mrkvová RAW pomazánka

    Před 1 měsícem
    Vymyslet v létě nějakou chutnou svačinku, která vás tak zasytí a zároveň osvěží, není vůbec jednoduché. Klasické pomazánky, salámy i sýry se v třicetistupňových vedrech špatně tráví, a kromě toho, že vám bude ještě větší horko, vás čeká i pořádný bolebřich.
     Komentáře
  • Novinky

    Britští vědci chtějí ochránit zrzavé veverky před šedými. Pomocí antikoncepce

    Před 1 měsícem
    Britští vědci hledají nové způsoby, jak ochránit původní veverky obecné před nepůvodními veverkami popelavými, které jsou přemnožené a ohrožují samotnou existenci domácí populace. Jedna z navrhovaných metod, kterou vědci právě začali testovat, je podávání antikoncepce ukryté v oříškové pomazánce. O vědeckém pokusu informovala stanice BBC.
     Komentáře
  • Ekolist

    Britští vědci chtějí pomocí antikoncepce ochránit zrzavé veverky před šedými

    Před 1 měsícem
    Britští vědci hledají nové způsoby, jak ochránit původní veverky obecné před nepůvodními veverkami popelavými, které jsou přemnožené a ohrožují samotnou existenci domácích veverek. Jedna z navrhovaných metod, kterou vědci právě začali testovat, je podávání antikoncepce ukryté v oříškové pomazánce. O vědeckém pokusu informovala stanice BBC.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Místo vybíjení antikoncepce. Vědci jí chtějí ochránit zrzavé veverky před šedými

    Před 1 měsícem
    Tradiční způsob regulace populace veverek popelavých je jejich vybíjení. Tito hlodavci se ale rychle rozmnožují a populace se záhy obnovuje.
     Komentáře
  • iReceptář

    Ideální večeře pro ženy nad 50: Nepůjdete spát o hladu a nastartujete hubnutí

    Před 1 měsícem
    Snažíte se shodit přebytečná kila? Zapomeňte na extrémní diety, které přikazují nevečeřet. Pokud chodíte spát hladoví, proces hubnutí se nenastartuje. Lehkou večeři si dopřát nejenom můžete, ale dokonce musíte!
     Komentáře
  • WomanOnly

    7 způsobů, jak využít mrkvovou nať. Hodí se do vývaru, salátu i pomazánky

    Před 1 měsícem
    Nať z mrkve nevyhazujte. Obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, navíc je chutná a hodí se do celé řady pokrmů. Podívejte se, jakými způsoby lze mrkvovou nať využít.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jednoduché domácí máslo: S čerstvými bylinkami je naprosto luxusní!

    Před 1 měsícem
    Na přípravě bylinkového másla není nic těžkého, přesto se s domácím bylinkovým máslem setkáte jen výjimečně. Nemusíte utrácet za sýry, uzeniny a různé pomazánky. Výjimečně lahodné domácí bylinkové máslo připravíte doma za chviličku.
     Komentáře
  • Receptovník

    Díky jednoduchému triku budou vejce nakrájená během vteřiny. Nepořádek a pořezané prsty budou minulostí

    Před 1 měsícem
    Nejen o Velikonocích se může doma nahromadit hromada vařených vajec, která je třeba spotřebovat. Vejce se naštěstí dají konzumovat v mnoha různých podobách a s trochou štěstí se vám podaří najít recepty, které vám zachutnají. To však neřeší jeden další zásadní problém – jak vejce rychle nakrájet bez toho, aby se rozmačkala? Zkuste tento důmyslný způsob, jak je rychle a snadno nasekat. Jak nakrájet vejce během chvilky?
     Komentáře
  • Tipy pro nádhernou zahradu

    Taky se vám plete tymián s mateřídouškou? Proč se jmenují podobně a jak je od sebe rozeznat?

    Před 1 měsícem
    Karolína nedávno zjistila, že dělá tymiánovou pomazánku z mateřídoušky. Jste na tom podobně? S námi se dozvíte, proč se rostliny jmenují stejně a jak je od sebe na sto procent rozeznat, takže už nikdy neuděláte tymiánovou pomazánku bez tymiánu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Svatba bez restaurace a bez masa? Jde to! Tohle jsou skvělé tipy na slavnostní vegetariánské menu!

    Před 2 měsíci
    Vegetariánská svatební menu nejsou žádnou výjimkou, ale jejich počet narůstá. Pokud se rozhodnete pro tento způsob hostiny, inspirujte se našimi tipy, abyste svatebčanům připravili dokonalý gurmánský zážitek
     Komentáře
  • Toprecepty

    Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák

    Před 2 měsíci
    Topinkových pomazánek existuje celá řada, tahle je snad jednou z nejsnazších. Základem je obyčejný sýr a cibule. Ovšem, dochucené tak, že ve spojení s křupavým opečeným chlebem vytvoří doslova ráj v ústech. A co víc, na přípravu je tahle pomazánka neuvěřitelně rychlá.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Pivní tvarůžková pomazánka - jednoduchá dobrota nejen pro pořádné chlapy

    Před 2 měsíci
    Tvarůžky buď milujete nebo je nemusíte. Pro každého milovníka je však největší dobrota tvarůžková pomazánka. Tento recept je navíc velice jednoduchý a zároveň neobvykle chutný právě díky přidanému pivu. Rozhodně si tuto jednoduchou a rychlou pomazánku vyzkoušejte a neprohloupíte.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Krémová a lahodná ředkvičková pomazánka s tvarohem a kozím sýrem

    Před 2 měsíci
    Ředkvičky jsou plné vitaminu C a nejlépe chutnají jen tak na krajíci s máslem. Pokud však chcete překvapit něčím výjimečným, připravte si podle našeho videoreceptu lahodnou ředkvičkovou pomazánku s tvarohem a ovčím sýrem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Květy pažitky jsou zdravotní zázrak: Pomazánka z nich chutná lépe než z listů

    Před 2 měsíci
    Pažitku známe všichni dobře, ale o používání květů se moc často nemluví. Květenství se většinou odstraňují, aby nedocházelo k vysilování rostliny, ale nic nemusí přijít nazmar. Květy pažitky jsou totiž velmi chutné a báječně se hodí třeba do pomazánky. Naučte se rychlou pomazánku z pažitkových květu i vy!
     Komentáře
  • TopRecepty

    Zeštíhlete do léta! S hubnutím skvěle pomůže obyčejný tvaroh. Jak jej nejlépe zapojit do redukčního jídelníčku?

    Před 2 měsíci
    Na hubnutí se využívá řada nejrůznějších potravin. Tvaroh je oblíbenou ingrediencí. Zjistěte, proč právě jeho konzumace přispívá k hubnutí.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší a nejjednodušší pomazánky k snídani: Zdravé a hotové bleskem

    Před 2 měsíci
    Připravte si několik jednoduchých pomazánek a hned bude vstávání a snídaně jednodušší i příjemnější. Tyto pomazánky se hodí nejen na snídani, ale také svačiny či piknik. Vyzkušejte tyto pomazáky ke snídani a začněte den chutně a zdravě.
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    8 lákavých pokrmů, které si připravíte z ředkviček. A tipy, jak je uchovat co nejdéle čerstvé

    Před 2 měsíci
    Možná vás překvapí, že ředkvičky se dají využít nejen ve studené, ale i v teplé kuchyni. "Já si většinou dávám ředkvičky jen tak samotné, ale jelikož si je pěstujeme na zahradě, máme jich pak najednou hodně a musíme je nějak zužitkovat. Pak z nich dělám saláty, pomazánky i dekorace," říká redaktorka Veronika. Vyzkoušejte její oblíbené recepty.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Krémová a lahodná ředkvičková pomazánka s tvarohem a kozím sýrem

    Před 2 měsíci
    Ředkvičky jsou plné vitaminu C a nejlépe chutnají jen tak na krajíci s máslem. Pokud však chcete překvapit něčím výjimečným, připravte si podle našeho videoreceptu lahodnou ředkvičkovou pomazánku s tvarohem a kozím sýrem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč při krájení cibule profesionální kuchaři nepláčou: Jednoduché triky

    Před 2 měsíci
    Cibule je základ – přidává se do guláše, pod maso nebo jako surovina do různých salátů a pomazánek… Nakrájet tuhle baňatou zeleninu je řehole. Co můžete udělat proto, aby to proběhlo bez jediné slzičky?
     Komentáře
  • TopRecepty

    Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá

    Před 2 měsíci
    Chcete se vytáhnout před návštěvou? Jednohubky chystá každý. Zkuste si připravit sýrovou roládu. Nebojte se experimentů. Plnit ji můžete různými pomazánkami nebo tam můžete srolovat i šunku.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Tipy na zdravější verze oblíbené Nutelly

    Před 2 měsíci
    Když se řekne Nutella, většina z nás ví, o čem je řeč. Oblíbená pochoutka u dětí i dospělých, přestože se spekuluje o jejím nezdravém složení, a to především kvůli velkému množství palmového oleje a cukru. Naštěstí je na trhu celá řada lískooříškových pomazánek, které mají kvalitnější složení, a tak si můžete vybrat její zdravější variantu. Anebo si vyrobit „Nutellu“ vlastní, co vy na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane, když kápnete citron do mléka: Přestanete kupovat tvaroh v obchodě

    Před 2 měsíci
    Pokud chcete jen malé množství tvarohu, pak tohle je právě něco pro vás! Vyrobit domácí tvaroh je opravdu nesmírně jednoduché. Všechno by se mělo zkusit, a navíc čerstvý vlastnoruční tvaroh s pažitkou nebo bylinkami je učiněná delikatesa.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Hermelínová pomazánka - neodolatelná chuťovka, která zachrání každý večírek

    Před 2 měsíci
    Hermelánová pomazánka je velice populární, a to jak k svačině, večeři nebo i jako alternativa na chlebíčky. Tato je navíc vylepšená i o další sýra a tak si můžete být jisti, že máte úspěch zaručen.
     Komentáře
  • Kreativní techniky

    Pažitková pomazánka

    Před 2 měsíci
    Výborná pomazánka s pažitkou a tvarohem.
     Komentáře
  • Menutovka

    Proč naše babičky fermentovaly tvaroh? Zkuste, překvapí vás úžasná chuť. Vynikající do pomazánek!

    Před 2 měsíci
    Dá se jíst samostatně, ale uvidíte, že odteď už se bez něj neobejde žádná vaše pomazánka! Navíc překvapí svou výraznou a libou chutí. Tvaroh se za časů našich babiček dával fermentovat proto, aby déle vydržel. Ingredience: 250 g měkkého tučného tvarohu (11 % tuku) v alu-folii (žádná vanička!), 5 g soli, cca 80 ml mléka. Na rozhudu dále: pažitka, chléb, olivový olej.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pikantní ředkvičky: 5 tipů, jak je využít do salátu, pomazánek, do polévky i při grilování

    Před 2 měsíci
    Pikantní ředkvičky k jaru patří. Někteří se ale obávají jejich štiplavosti, nebo nevědí, jak je upravit. S obojím vám dnes pomůžeme! Vysvětlíme, proč ředkvičky trochu pálí, jak je pálivosti zbavit i co s nimi v kuchyni.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Vynikající pomazánka z tofu, která vás ohromí

    Před 3 měsíci
    Pomazánku z tofu si jistě zamilujete. Vypadá jako vajíčková pomazánka, ale není to vajíčková pomazánka. Je o malinko lepší. Na lahodnou pomazánku z tofu budete potřebovat následující suroviny: tofu 200 g, lučina 60 g, majolka 1 lžíce, plnotučná hořčice ½ lžičky, (cibule ½ malé), kurkuma zarovnaná lžička, černá sůl a pepř. Připravit ji zvládne i začátečník. Dobrou chuť.
     Komentáře
  • Lifee

    Ředkvičky: Jarní pochoutka plná vitamínů se hodí do pomazánek, ale báječná je i v polévce

    Před 3 měsíci
    Ředkvičky neodmyslitelně patří k jaru. Rychle rostou a báječně chutnají i syrové. Neztratí se však ani v pomazánce s jogurtem. Znáte i další recepty z ředkviček?
     Komentáře
  • Domácí recepty

    Ředkvičková pomazánka: Výborný rychlý recept

    Před 3 měsíci
    Ředkvičková pomazánka je výborná a rychle hotová. Rychlý recept na zdravou snídani, svačinu či večeři. Ředkvičky najemno nastrouháme, vymačkáme z nich nadbytečnou tekutinu a pomazánku důkladně promícháme. Ředkvičková pomazánka je výborná s čerstvým chlebem, pečivem i topinkami. Skvělá je jako základ pro obložené chleby či tousty. Pomazánka z ředkviček chutná dětem i dospělým.
     Komentáře
  • Lifee

    Kedlubna: Na jaře je nejlepší syrová, zkusit můžete i pomazánku a recept s kuřecím masem

    Před 3 měsíci
    Kedluben, respektive kedlubna, je jedna z nejpopulárnějších košťálových zelenin v Čechách. Je nejen chutná, ale také zdravá. Obsahuje spoustu vitaminu C a vápníku. A není bez zajímavosti, že listy kedlubny mají víc živin než košťál.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku

    Před 3 měsíci
    V Prostřeno je tento týden Jana Yngland Hrušková. To je sice herečka a šoumenka, ale ve vaření má trochu mezery. Na jejích gastronomických kreacích by mouchy našel i televizní kuchař Babica. Ale drožďovou pomazánku si všichni pochvalovali. Jana ji dělala podle našeho webu Toprecepty.cz!
     Komentáře
  • eKuchařka

    Kapary: Netradiční dobrota provoněná slunečným Středomořím

    Před 3 měsíci
    Jsou poměrně malé, poněkud šišaté a nazelenalé. Kapary možná neokouzlí na první pohled, ale do jejich chuti je snadné se zamilovat. Je to však podobné jako s olivami. Buď je milujete, nebo nemusíte. A pokud patříte k té první skupině a kaparů se nemůžete nabažit, můžete si zkusit vyrobit jejich alternativu dokonce i doma.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Něco pro masožrouty: bulharská pomazánka

    Před 3 měsíci
    Pomazánky jsou něčím, co ocení téměř každý. Je to rychlá svačina, snídaně, ale i drobnost, kterou můžete pohostit svoji návštěvu. Ať už připravíte pomazánku, jejímž základem je zelenina, ryba nebo maso, neuděláte chybu. My si pro vás dnes připravili recept na pravou bulharskou pomazánku.
     Komentáře
  • Proženy

    Rychlá večeře i svačinka do práce: připravte si jarní pomazánku s ředkvičkami a řeřichou

    Před 3 měsíci
    Ředkvičky jsou jedny z prvních jarních plodin ze zahrádky. Výborné jsou do pomazánek, třeba do této, kdy jsem je zkombinovala se sýrem cottage a čerstvou řeřichou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Lahodné a zdravé avokádo: Jak ho skladovat, pěstovat a co si z něj připravit

    Před 3 měsíci
    Avokádo se v posledních letech u nás hřeje na výsluní popularity a zabralo si pro sebe významné místo. Ještě jste mu nepřišli na chuť? Máme pro vás základní tipy, které vám pomohou si ho oblíbit a třeba si ho i vypěstovat doma.
     Komentáře
  • Proženy

    Pomazánka z tofu s pažitkou

    Před 3 měsíci
    Fitness trenérka a výživová poradkyně Alena Vídeňská na jaře veškeré pokrmy obohacuje a zdobí jarními bylinkami jako jsou pampelišky, medvědí česnek i sedmikrásky. Dopustit ale nedá ani na klasickou pažitku. Právě z té můžete připravit lahodnou pomazánku, kam se přidává i uzené tofu.
     Komentáře
  • Proženy

    Pomazánka z medvědího česneku

    Před 3 měsíci
    Medvědí česnek patří k první jarní zelenině, která po zimě pročistí celé tělo. Je bohatý na vitaminy, minerály a silice, snižuje hladinu cukru v krvi, působí antibakteriálně a antivirově, pomáhá předcházet srdečně-cévním chorobám a chrání tělo před rakovinou. Vychutnat si ho můžete třeba v pomazánce, kterou si ráda dopřává nutriční specialistka Linda Vykouková.
     Komentáře
  • TopRecepty

    5 tipů na zdravé dobroty, které zvládnete připravit do 20 minut: Těstovinový salát, plněný wrap nebo kuskus máte hned

    Před 3 měsíci
    Recepty do 20 minut? Pokud pospícháte a chcete si připravit rychlou výživnou svačinu, oběd, nebo večeři, máme pro vás 5 užitečných tipů, podle kterých ukuchtíte lahůdky bleskovým způsobem. A ještě si pochutnáte!
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí

    Před 3 měsíci
    Pokud jste byli někdy v Řecku, určitě jste se s tarama salata setkali. Na první pohled vypadá jako pomazánka, označuje se ale jako salát a servíruje se tradičně v rámci mezze – hostiny sestávající z malých řeckých předkrmů, na kterou si Řekové potrpí. A nejlepší je samozřejmě s ouzem.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Chlebíčky co voní jarem: Recept na jednoduchou pomazánku s medvědím česnekem

    Před 3 měsíci
    Ještě donedávna zapomenutá bylinka, dnes se však dostává medvědí česnek do repertoáru oblíbených receptů českých profesionálních i amatérských kuchařů. Byla by proto škoda nevyužít naplno jeho sezóny, která bohužel netrvá tak dlouho. Vyzkoušejte například jednoduchou pomazánku na skvělé jarní chlebíčky.
     Komentáře
  • Domácí recepty

    Pažitková pomazánka: Výborný, jednoduchý a rychlý recept

    Před 3 měsíci
    Pažitková pomazánka je velmi chutná a v mžiku hotová. Tvarohová pomazánka s pažitkou je skvělá zdravá snídaně, svačina či večeře. Pažitková pomazánka je výborná s čerstvým chlebem, pečivem i topinkami. Jarní pažitka je plná vitamínů. Rychlý recept: Změklé máslo rozetřeme se solí. Přidáme pepř, tvaroh, smetanu a důkladně do hladka promícháme. Na závěr vmícháme nadrobno nakrájenou pažitku.
     Komentáře
  • Proženy

    Rychlá mazaná večeře: připravte si báječnou pomazánku s medvědím česnekem

    Před 3 měsíci
    Nedávno jsem vedla zajímavou diskusi na téma večeře v rodinách zaměstnaných rodičů. Díky expresní a nenáročné přípravě se poměrně vysoko umístily tzv. mazané večeře. Ti nejmazanější rodiče z nich dokážou udělat svátek a zapojit do přípravy i děti.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vajíčková pomazánka jako obláček? Trik je v důkladném šlehání

    Před 3 měsíci
    Pokud vám po Velikonocích zbylo větší množství vařených vajec, připravte si vajíčkovou pomazánku. Ačkoli se skládá pouze z několika málo ingrediencí, pro dokonalý výsledek je třeba dodržet pár pravidel přípravy. Vejce nikdy nevařte úplně natvrdo, používejte dobře roztíratelný základ a neodbývejte šlehání. Jen tak vznikne úžasně nadýchaná pomazánka, po níž se jen zapráší.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Nejlepší recept z vařených vajec? Místo pomazánky vyzkoušejte třeba skotské vejce

    Před 3 měsíci
    Pokud na Velikonoce barvíte a nebo si vykoledujete vařená vajíčka, dost možná si každý rok lámete hlavu s tím, jak je po skončení svátků jara všechny zužitkovat. Jestli u vás doma vajíčková pomazánka moc nefrčí, zkuste rodinu letos překvapit něčím novým. Znáte skotské vejce? Tuhle pochoutku byste rozhodně měli ochutnat!
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak spotřebovat vařená vejce? Připravte si luxusní velikonoční pomazánku jen ze 3 ingrediencí

    Před 3 měsíci
    Velikonoční pondělí je tu, a to znamená jediné. Doma vám určitě zbude spousta natvrdo vařených vajec. Co s nimi? Spotřebovat je můžete do skvělé velikonoční pomazánky, kterou budete mít hotovou do 10 minut. Navíc na ni kromě vajec budete potřebovat jen 3 další ingredience. Tak pojďme rovnou na ni.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Jemná vajíčková pomazánka s dokonale vyváženou chutí

    Před 3 měsíci
    Vajíčková pomazánka je jedna z nejoblíbenějších! A nemusíte ji připravovat jen na Velikonoce. Budete potřebovat následující suroviny: vejce 4 ks, máslo 20 g, sýr eidam 40% 30 g, majolka 4 lžičky, plnotučná hořčice ½ lžičky, malá cibule ½ ks, okurka 1 ks, pažitka, pepř, sůl a chilli.
     Komentáře
  • Extra

    Velikonoční vajíčka, kam se podíváš! Oblíbené recepty, které z vás udělají experty na vařená vejce

    Před 3 měsíci
    O Velikonocích jsou tradičně v oblibě jídla z vařených vajec, která se nahromadí po koledě s pomlázkou. Ať se jich sejde jakékoli množství, určitě je snadno upotřebíme. Ve spolupráci s webem Toprecepty.cz vám poradíme, kam všude se velikonoční vajíčka hodí.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak naložit se zbylou koledou: Nejlepší pomazánky z vajec

    Před 3 měsíci
    Jakmile skončí Velikonoce, snad všechny hospodyňky přemýšlí, co udělat s uvařenými vajíčky, které na svátky uvařily a obarvily. Není nic jednoduššího, než z vajec natvrdo připravit dokonalou vaječnou pomazánku. A to třeba i takovou, kterou možná ještě neznáte.
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Vynikající pomazánka: Ideální způsob jak využít vejce po Velikonocích

    Před 3 měsíci
    Po Velikonocích máme všichni doma vajec pěknou zásobu. Vajíčková pomazánka je jeden ze způsobů, jak je zpracovat. Příprava zabere jen chvilku a výsledek je dokonalý.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Lahodná vajíčková pomazánka, která se rozplyne na jazyku

    Před 4 měsíci
    Tato vajíčková pomazánka má výbornou chuť a zároveň je velice jednoduchá na přípravu. Její chuť je neodolatelná a zároveň vás připraví na blížící se Velikonoce. Vězte, že jen jedna miska stačit nebude, protože si ji celá rodina zamiluje.
     Komentáře
  • iReceptář

    Dokonalé pomazánky na chlebíčky hotové za chviličku: Škvarková je TOP

    Před 4 měsíci
    Pod velikonoční tabulí by se měl stůl prohýbat. Už máte napečeno, navařeno a vše připraveno pro sváteční hosty? Pokud přemýšlíte, co malého a rychlého nachystat, nezapomeňte na českou klasiku - obložené chlebíčky. Máme pro vás tři rychlé pomazánky.
     Komentáře
  • Recepty krok za krokem

    Velikonoční vajíčková pomazánka, po které se budete olizovat až za ušima

    Před 4 měsíci
    Nevíte co udělat s vykoledovanými vajíčky? Vajíčková pomazánka bude skvělou volbou, po které se jen zapráší.
     Komentáře
  • Frekvence 1

    Jídla, která by na Velikonoce neměla chybět na stole

    Před 4 měsíci
    Velikonoce jsou po Vánocích hned druhým nejoblíbenějším svátkem v roce. Pojí se s nimi spoustu tradic. Jednou z nich jsou i dobroty, které by na velikonoční tabuli rozhodně neměly chybět. Beránek, nádivka nebo vajíčková pomazánka, to je jen pár z nich. Informoval o tom server Proženy.cz.
     Komentáře
  • Jsme kočky

    Hummus jako lahodná pomazánka. Připrav ji třeba jako snack na party

    Před 4 měsíci
    Je libo chutnou a zdravou pomazánku jen tak se zeleninou k televizi nebo k pečivu jako rychlý snack na party? Není problém! Za lahodný domácí hummus ti všichni utrhnou ruce.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Brno je městem kuriozit, sami jsme k tomu mýtu přispěli, říká policejní mluvčí Ghanem

    Před 4 měsíci
    Jakub Ghanem v rozhovoru mluví o tom, v čem spočívá kouzlo brněnských policejních svodek a jaké jsou největší stereotypy o strážnících.
     Komentáře
Reklama