Zavřít
Roman Vaněk

Roman Vaněk

Nejnovější články na Seznamu na téma Roman Vaněk
  • VIPživot

    Babica versus Pohlreich: Kuchaři spolu měli dlouholetý spor. Došlo i na veřejné ponižování

    Před 2 dny
    Vyostřený spor mezi Zdeňkem Pohlreichem a Jiřím Babicou se táhle už léta. Nyní se zdá, že je u konce.
     Komentáře
  • Magazín osobnosti

    Eva Pavlová ohromila elegantní proměnou: Před návštěvou albánského prezidenta vyměnila šaty za pánský oblek

    Před 9 dny
    Eva Pavlová, první dáma České republiky, překvapila volbou oblečení, už po několikáté. Outfit složený z černého saka a kalhot místo šatů jí moc slušel.
     Komentáře
  • Magazín osobnosti

    Eva Pavlová v Národním divadle zazářila v krásných zelených šatech. Skvěle ladila k panu prezidentovi

    Před 15 dny
    Manželka prezidenta Petra Pavla už mnohokrát prokázala, že má styl a umí dobře volit vhodné oblečení. A při oslavách 17. listopadu tomu nebylo jinak.
     Komentáře
  • Magazín osobnosti

    Eva Pavlová sklízí komplimenty za svůj outfit v Den válečných veteránů: Lidé chválí i prezidenta

    Před 22 dny
    Prezidentský pár nezapomněl na Den válečných veteránů a uctil památku těch, kteří bojovali za svobodu naší země. První dámě to velmi slušelo.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Drsné přiznání bývalé manželky Ivana Trojana: Díky rozvodu se zbavila depresí a znovu našla štěstí

    Před 1 měsícem
    Z manželství se jí neodcházelo lehce, Klára Trojanová však věděla, že je to jediná cesta, jak zastavit depresi. Dnes má nového partnera a nadobro se zbavila léků.
     Komentáře
  • Vitalia

    Vyzkoušejte osvědčený recept na křupavé bramboráky. Česnek a majoránka nesmí chybět

    Před 1 měsícem
    Milujete bramboráky? Máme pro vás recept na vynikající křupavé, které se sice smaží na sádle, ale nakonec zase tak moc tučné nejsou. Zato díky česneku, majoránce a čerstvě namletému pepři skvěle chutnají.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Zmrzlý střed, uvařený okraj a k tomu „příchuť“ bakterií. Rozmrazování masa horkou vodou je podle známého kuchaře nesmysl

    Před 1 měsícem
    Časově úsporné triky z internetu slibují bleskové rozmrazení masa. Jenže podle kuchaře Romana Vaňka a řady potravinářských expertů je to mýtus. Horká voda proces nezkrátí, a navíc zhorší kvalitu i bezpečnost. Jak to tedy dělat správně?
     Komentáře
  • Apetit

    Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka chutná úplně všem

    Před 2 měsíci
    Na žemlovku postupně a opakovaně chodili všichni z redakce. S velkými lžícemi a pokud možno nenápadně. Žemlovka s tvarohem prostě nemůže nikdy zklamat, obzvláště pokud je proložená vrstvou strouhaných jablek s rozinkami namočených v rumu. Klasická tvarohová žemlovka je ideální způsob, jak přeměnit starší pečivo v sytý dezert nebo dokonce hlavní jídlo.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Eva Pavlová dorazila na cvičení Medical Man 2025 ve slušivém trenčkotu. Hned musela usadit všechny kritiky

    Před 2 měsíci
    Eva Pavlová na sociálních sítích ráda sdílí své aktivity. Ne jinak tomu bylo poté, co se zúčastnila cvičení Medical Man 2025 v Loukově. Pod příspěvkem se objevila řada hejtů. První dáma na urážlivé komentáře zareagovala.
     Komentáře
  • BetterLife

    Čtyři tváře houbové omáčky: Smetanové, voňavé i hříšně dobré

    Před 2 měsíci
    Když houby rostou, české kuchyně se mění v ráj vůní. Vybrali jsme čtyři recepty na houbové omáčky od známých kuchařů, každý trochu jiný, ale všechny výtečné.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Horká voda maso nerozmrazí. Odborníci varují před mýtem o rychlém rozmrazování

    Před 2 měsíci
    Časově úsporné triky z internetu slibují bleskové rozmrazení masa. Jenže podle kuchaře Romana Vaňka a řady potravinářských expertů je to mýtus. Horká voda proces nezkrátí, a navíc zhorší kvalitu i bezpečnost. Jak to tedy dělat správně?
     Komentáře
  • PrahaIN

    „A pak přijel Zdenda...“ Známý podnikatel z Ano, šéfe! nezapomněl, co mu změnilo život

    Před 2 měsíci
    ROZHOVOR: Ano, šéfe! mu před více než patnácti lety zcela změnilo život, říká v rozhovoru pro server PrahaIN.cz podnikatel Andrej Tlustý, který se svoji manželkou Petrou provozuje dnes už vyhlášenou restauraci U Tlustých v Lednici. Začátky přitom nebyly vůbec lehké: „Za rok podnikání jsme skončili ve ztrátě 750 tisíc korun.“
     Komentáře
  • Kinotip2

    Anna Kratochvílová se přivdala do slavné rodiny. Její tchán je Ivan Trojan

    Před 2 měsíci
    Herečku Annu Trojanovou pravděpodobně budete znát spíše jako Annu Kratochvílovou. Vdala se totiž teprve vloni. Tušíte podle jejího jména, kdo je jejím manželem?
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Eva Pavlová zaujala veřejnost svým modrým kostýmkem. Blýskla se při setkání s polským prezidentem

    Před 4 měsíci
    Začátkem července navštívil prezidentský pár Pavlových prezident Polska se svou manželkou. Obě dámy přitom hodnotila módní policie.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Eva Pavlová se ukázala v montérkách na poli. Pod svými fotkami přesto četla nenávistné komentáře

    Před 5 měsíci
    Eva Pavlová přes sociální sítě sdílela příspěvek, kterým své příznivce potěšila a ostatním takzvaně zvedla mandle. Ačkoliv první dámě montérky slušely, její práce na poli a obdivná slova směrem k Ukrajinkám vyvolala bouřlivou diskuzi.
     Komentáře
  • Médiář

    Končí videoplatforma Fameplay, která předloni nahradila Mall.tv

    Před 5 měsíci
    Internetová televize stavěla na původní tvorbě, teď pořady přesunula na YouTube a věří AI.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Eva Pavlová sdílela nádherné fotografie, které dojaly internet. Její slova jsou dle komentářů inspirací

    Před 5 měsíci
    První dáma nedávno sdílela na svém facebooku krásné fotky přírody, ke kterým přidala velké poselství. Dokonce i kritici jí vzdali hold.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Miluju českou kuchyni, říká moderátorka Kristína Kloubková a prozradila taky, co nejčastěji vaří pro svou dceru

    Před 5 měsíci
    Moderátorka Kristína Kloubková je, přestože to její postava neprozrazuje, vášnivou kuchařkou a konzumentkou dobrých jídel. Preferuje českou kuchyni, což oceňuje i její rodina, pečení si však musí odpustit. Proč tomu tak je, jaké jídlo hraje u Kristíny prim i který šéfkuchař ji naučil nejvíc, se dozvíte v rozhovoru pro Toprecepty.cz.
     Komentáře
  • Host Dopoledne pod Ještědem

    17 min

    Podcast
    Téma: Klíšťata na vzestupu

    Před 5 měsíci

    ·

    17 minut

    MUDr. Monika Hausenblasová, ředitelka odboru protiepidemického KHSL. Podle Českého hydrometeorologického ústavu je aktivita klíšťat v Libereckém kraji vysoká. Za poslední dva roky navíc v regionu vzrostl počet klíšťové encefalitidy o více než padesát procent. Jaké jsou příznaky tohoto onemocnění, jak mu můžeme předejít, v čem spočívá léčba lymeské boreliózy, a jak správně odstraníme přisáté klíště, nejen na tyto otázky nám odpoví hodinu před polednem ředitelka Odboru protiepidemického Krajské hygienické stanice Libereckého kraje, lékařka Monika Hausenblasová.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Eva Pavlová upořádala Dětský den na Pražském hradě. Za velkorysý počin však schytala i kritiku

    Před 6 měsíci
    Eva Pavlová společně s hradním týmem v královských zahradách Pražského hradu uspořádala akci pro děti. Radost v dětských očích, ukázky mladých talentů a všudypřítomný smích. Jak redakce In-Lifestyle zaznamenala, reakce jsou převážně pozitivní.
     Komentáře
  • Za Plzní

    Grilovačka podle umělé inteligence? Youtuber to zkusil za vás. Pochutnal si?

    Před 7 měsíci
    Tato doba je dobou umělé inteligence. AI pomáhá skutečně s lecčím a v řadě oborů už plánují, jak do několika měsíců začne nahrazovat konkrétní pracovní pozice. Někde už k tomu navíc i dochází. Skoro by se zdálo, že existuje jen málo oborů lidské činnosti, kam umělá inteligence nemá šanci dosáhnout, třeba oblíbené domácí grilování. Youtuber MAD BBQ vás ale přesvědčí o opaku.
     Komentáře
  • Vlasta

    Recept na ty nejkřupavější bramboráky. Šéfkuchař radí přidat pivo, horké mléko nebo jedlou sodu

    Před 7 měsíci
    Bramboráky jsou oblíbeným pokrmem našich babiček. Ač je v moderní kuchyni začínají nahrazovat méně tučné zeleninové placičky, které se nesmaží na sádle, a mouku nahrazují drcené ovesné vložky, na tradičních bramborácích si stejně rádi pochutnáme.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavá česká tradice: Chlupaté knedlíky podle Romana Vaňka

    Před 8 měsíci
    Chlupaté knedlíky - tradiční česká příloha, která si získala srdce mnoha milovníků domácí kuchyně. Svůj název mají podle mírně nerovného povrchu, který možná připomíná chloupky. Prohlédněte si recept s postupem přípravy na chlupáče.
     Komentáře
  • Vlasta

    Nejvyšší čas na regeneraci jater. Pozor na extrémní diety a nevhodné čaje, zpomalíte spalování

    Před 8 měsíci
    Jaro je tady. Máme za sebou několik měsíců s omezenou možností pohybu na čerstvém vzduchu, závěr roku s dlouhými svátky a zátěž ve formě častějších příležitostí k pití alkoholu během plesové sezony. Nejvyšší čas vzít relaxaci jater skutečně vážně.
     Komentáře
  • FACE TO FACE

    Bojíme se cukru, ale cpeme se prášky. Roman Vaňek odhaluje pravdu o „zdravíčkové době"

    Před 8 měsíci
    Je jedním z nejvýraznějších popularizátorů gastronomie v Česku. Stojí za úspěšným projektem Prakul, kde se věnuje vzdělávání nadšených amatérů i profesionálních kuchařů. Jeho knihy a pořady pomohly změnit pohled Čechů na jídlo, suroviny i vaření samotné.. Hostem talk show Face to Face René Kekelyho byl Roman Vaněk.
     Komentáře
  • Cooky

    S receptem na tradiční český bramborák podle Romana Vaňka se dá jen těžko jiný srovnávat. Dostane celou rodinu

    Před 9 měsíci
    Připravte si s námi tradiční bramborák, ale tentokrát podle receptu vyhlášeného šéfkuchaře Romana Vaňka.
     Komentáře
  • Apetit

    Navštívili jsme kurz vaření a naučili se zpracovat humra i pracovat s mušlemi a slávkami

    Před 9 měsíci
    Máte na talíři málo ryb a mořských plodů? Naučte se je správně připravovat s šéfkuchařem Pražského kulinářského institutu. Prozradí, jak oloupat krevety i jak zpracovat humra.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Překvapivý hudební vkus Evy Pavlové: První dáma se podělila o svůj seznam oblíbených skladeb

    Před 9 měsíci
    Eva Pavlová se snaží přiblížit běžným lidem, možná proto se podělila o výběr hudby, která je jejímu srdci nejbližší. Mnohé její vkus nejspíš překvapí.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Tajemství skvělého bramboráku: Jak českou klasiku připravují v Plzni a kde se vzal „vošouch“?

    Před 9 měsíci
    Cmunda, kramflek, křápanec nebo třeba sejkory. Co mají společného? Všechno to jsou staré dobré bramboráky. Česnekem provoněná smažená placka je jedním z pokladů rodinných kuchařek a liší se region od regionu, a to nejen v názvu. Redakce CNN Prima NEWS se podívala, jak se připravuje v Plzni, kde bramborákům říkají vošouch.
     Komentáře
  • Adbz

    Jak vylepšit bramboráky: Podle pravidla 1:1 vyjdou křupavé, ale zároveň šťavnaté uvnitř

    Před 9 měsíci
    Aby byly bramboráky vždy perfektní, musíte se držet správného poměru surovin. Na ten nedají zkušené hospodyňky dopustit.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Oběd do stovky? Popularita „tácovek“ v Česku roste. Expert objasnil tajemství jejich úspěchu

    Před 10 měsíci
    Menší marže a podstatně nižší náklady než u běžných restaurací. To jsou podle popularizátora gastronomie Romana Vaňka hlavní důvody nízkých cen v jídelnách, jejichž popularita mezi Čechy v posledních letech znovu roste. Tento fenomén však podle Vaňka není oblíbený pouze v Česku, velké popularitě se těší také v západní Evropě.
     Komentáře
  • Sport deník

    Lokše jako od prababičky: Tradiční recept, který se vrací do českých kuchyní a získává srdce nové generace

    Před 10 měsíci
    Králičí stehna na smetaně, Pivovarský tokáň, Chodský báč, ale také vynikající bramboračka nebo rýžový nákyp s ovocem. To vše dokázaly naše prababičky uvařit tak, že se vám už ve dveřích sbíhaly sliny. I z mála surovin dokázaly vytvořit chutné a plnohodnotné jídlo, které zasytilo celou rodinu. Nyní se do našich kuchyní vrací jeden prastarý recept, který rozhodně musíte ochutnat.
     Komentáře
  • Vlasta

    Vysoký glykemický index potravin brání hubnutí. Pozor na rozvařené těstoviny i bílou rýži

    Před 10 měsíci
    Většina redukčních diet staví na jednoduchém pravidle. Máme mít nižší energetický příjem, než jaký máme výdej. Když si sestavujeme jídelníček, hraje ovšem roli i něco jiného než kalorie.
     Komentáře
  • Vlasta

    Roman Vaněk si svou ženu vzal dvakrát. Bylo jim spolu tak dobře, až měli pocit, že si to zaslouží oslavu

    Před 10 měsíci
    Zakladatel Pražského kulinářského institutu, moderátor, autor řady kuchařek, které se staly bestsellerem, a mimo jiné také milující manžel. Nejen to je dnešní oslavenec Roman Vaněk. Víte, jakou sympaťačku má už řadu let po svém boku?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Bramborový průvodce aneb Jak se vyznat v odrůdách a nespálit se při nákupu

    Před 11 měsíci
    Brambory patří k surovinám, které mají v české kuchyni své místo celoročně jisté. Než se ale pustíte do bramborového salátu, domácích hranolků nebo bramboráku, osvěžte si, co vlastně o bramborách víte a jak vybrat tu pravou odrůdu nebo varný typ.
     Komentáře
  • Host Lucie Výborné

    26 min

    Podcast
    Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

    Před 11 měsíci

    ·

    26 minut

    V ukrajinských městech pro výpadky proudu mnohdy nefunguje veřejná doprava ani vytápění. „Zaplaťpánbůh, systém výstrahy funguje velmi dobře,“ říká zpravodaj Martin Dorazín, očekávaje další salvu raket na Nový rok. „Jsme naučení rozpoznávat různé druhy poplachů podle toho, čím Rusko útočí. Pokud jsou to drony, i ve velkých rojích, není to tak nebezpečné jako balistická raketa,“ líčí tamní každodennost. Jak se před drony musí chránit pekař, který evakuuje civilisty z fronty?
     Komentáře
  • Radiožurnál

    Gastronomie je zastavárna prožitků a příběhů psaných lidmi. Nemá rodný list, gender ani hranice, říká Roman Vaněk

    Před 11 měsíci
    „Gastronomii můžeme šoupnout do nějakého šuplíku potenciálních hranic, do nějakého regionu nebo mikroregionu, ale ne do hranic jako takových, protože ty se neustále mění,“ říká Roman Vaněk, autor kuchařských bestsellerů a popularizátor gastronomie. Bylo nové vydání jeho Velké kuchařky Čech a Moravy nejnáročnějším projektem, na kterém kdy pracoval? A proč příběh vídeňského řízku označuje za „typicky nádhernou kravinu“? Poslechněte si rozhovor.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Vaječný likér čtyřikrát jinak. Ověřené recepty podle kuchařů a blogerů

    Před 11 měsíci
    Vánoce se nezadržitelně blíží. Kromě cukroví k nim patří i vaječný koňak. Podívejte se na čtyři recepty kuchařských expertů, ze kterých si určitě vyberete. Ať už chcete rychlovku s tuzemákem nebo uleželý s kvalitním alkoholem.
     Komentáře
  • Super

    Klára Trojanová po čase opět ve společnosti: Na křtu kalendáře v novém střihu a s brýlemi, možná byste ji ani nepoznali

    Před 1 rokem
    Společenské akce navštěvuje spíš sporadicky. Po delší době se na křtu charitativního kalendáře objevila Klára Pollertová-Trojanová. Herečka se stala tváří měsíce leden, a slavnostní událost si tudíž nenechala ujít.
     Komentáře
  • Apetit

    Které foodblogy se vyplatí sledovat a co podle nich uvařit či upéct? Zkuste třeba vánoční cukroví podle Cat & Cook

    Před 1 rokem
    Přiznám se, že kdyby se počítaly hodiny strávené čtením o jídle a reálným vařením, pro pánve a vařečky by to nedopadlo dobře. Foodblogy, časopisy o jídle a kuchařky si ale můžou mnout ruce – mají mě lapenou. Ráda se podělím o své nejoblíbenější, a protože jich je víc, zahajuji tímto neoficiální seriál, ve kterém vám v příštích měsících představím dámy a pány, kteří se vaření věnují a neváhají své recepty sdílet.
     Komentáře
  • Apetit

    Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka: S naším videonávodem ji snadno připravíte i vy

    Před 1 rokem
    Žemlovka s tvarohem nemůže zklamat snad nikdy, obzvlášť pokud je proložena vrstvou strouhaných šťavnatých jablek a voňavými rozinkami namočenými v rumu. A co teprve žemlovka s tvarohem podle receptu Romana Vaňka? Tu miluje celá redakce Apetitu! Opakovaně a nenápadně ji ochutnával každý, kdo byl poblíž. Přeměňte i vy starší pečivo v dokonalý sytý dezert či hlavní jídlo.
     Komentáře
  • Nová Večerní Praha

    Soutěž s Vinařskou kuchařkou stále pokračuje

    Před 1 rokem
    Vinaři ze spolku Dunajovské kopce si pro vás připravili jedinečnou soutěž v rámci projektu Vinařská kuchařka, kdy ochutnáte výtečné pokrmy
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Jak se mlsalo v legendárním automatu Koruna? Levně, lahodně a trochu nezdravě

    Před 1 rokem
    V automatu Koruna na rohu Václavského náměstí se za dob předrevolučních dveře netrhly. Potkávali se tu dělníci, studenti, umělci i papaláši a všem chutnalo. Jaké dobroty se tu prodávaly?
     Komentáře
  • Asenior

    Cuketové hranolky jako hit léta 2024: Jak na ně nejen podle Romana Vaňka

    Před 1 rokem
    Cuketové hranolky jsou mnohem zdravější než ty klasické. Nemusíte je totiž smažit. Přesto jsou křupavé a velmi chutné. Konzumovat je doporučujeme s oblíbeným dipem.
     Komentáře
  • Nespěchej

    Roman Vaněk miluje nejen kvalitní pokrmy, ale také vlastní přenádhernou zahradu

    Před 1 rokem
    Kvůli tomu, že pracuje v Pražském kulinářském institutu, má Roman Vaněk hodně práce. I přesto se ale doma snaží být co nejvíce. Vlastní malou vilku, která se nachází nedaleko řeky Berounky a vypadá velmi útulně. Co o jeho osobním životě víme?
     Komentáře
  • Extra

    Vít Rakušan je nebezpečný sobě i své rodině. Když vařím, všichni musí z domu, přiznává

    Před 1 rokem
    Předseda STAN Vít Rakušan (46) byl dalším hostem letního pořadu Napřímo. Politik v nováckém pořadu připravil kuře na švestkách a moderátorce Báře Divišové prozradil detaily z politiky.
     Komentáře
  • Jímeto

    Roman Vaněk: Nezdravé jídlo neexistuje. Existuje jen nezdravé množství

    Před 1 rokem
    Roman Vaněk je v české gastronomii velmi výraznou postavou. Jedná se o autora kuchařských bestsellerů, moderátora a publicistu, s jehož tvrzeními nicméně občas odborníci nesouhlasí.
     Komentáře
  • Blízká setkání

    29 min

    Podcast
    To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

    Před 1 rokem

    ·

    29 minut

    To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní
     Komentáře
  • Blízká setkání

    32 min

    Podcast
    Důležité je smířit se s tím, že třeba nedojdete do cíle, radí autorka průvodců S dětmi v báglu

    Před 1 rokem

    ·

    32 minut

    Už tam budem? Otázka, která při cestách vytočí všechny rodiče. „Doporučila bych jim, aby se uklidnili a uzpůsobili trasu dětem,“ uvádí bloggerka a autorka Jana Červenková. Má ve svých knihách rady ohledně jídla na cestách? Kam s dětmi do Rakouska? Je vhodné cestovat s batolaty? Co na jejím blogu lidé najdou? Má sen, kam by se ráda podívala? Kam podnikla cestu se svojí dcerou? Podporuje ji partner v jejích aktivitách?
     Komentáře
  • Blízká setkání

    31 min

    Podcast
    Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

    Před 1 rokem

    ·

    31 minut

    „Já bych si přál, aby se stal opět moderní selský rozum. Máme se dobře, proto blbneme na kvadrát, honíme volné radikály a překyselení žaludku,“ uvažuje Roman Vaněk. Co původně vystudoval? Je focení pořád jeho láskou? Zmizí s novými technologiemi éra jídelních lístků? Pozná podle jídelního lístku kvalitu restaurace? Kolik má kuchařek? Je aktivním kouzelníkem?
     Komentáře
  • Jablonecký deník

    Kolem jablonecké přehrady běželi za pivem, osmý ročník Beer run opět bavil

    Před 1 rokem
    Největší pivní běh v ČR kolem jablonecké přehrady, svátek pro všechny, kteří si rádi zpestří sport anxiolytickými nápoji, je za námi. Nově letos zafungovala kategorie Prosecco run pro všechny odpůrce pivních mykotoxinů a Family run. Family runu se mohly zúčastnit celé rodiny s dětmi, podmínkou bylo dítě aspoň jedno. Výjimečně mohl jeden rodič od rodiny pít za oba.
     Komentáře
  • Jímeto

    Bramboráky podle Romana Vaňka: Tradiční česká pochoutka

    Před 1 rokem
    Bramboráky jsou pokrm, který pravděpodobně jednou za čas připravuje každý z vás. Někdo je má rád sladké, daleko častěji se ale dělá klasika s majoránkou a česnekem. Připravte si bramboráky pro změnu podle receptu Romana Vaňka.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Roman Vaněk o mužích v kuchyni: Největším hrobem je naše vlastní fantazie

    Před 1 rokem
    Roman Vaněk je známý popularizátor gastronomie a také autor několika kuchařek. Svou kariéru však začínal někde úplně jinde. Co všechno o sobě prozradil?
     Komentáře
  • Host Dopoledne pod Ještědem

    16 min

    Podcast
    Bořivoj Pohl: předseda KČT Lokomotiva Liberec

    Před 1 rokem

    ·

    16 minut

    Téma: Letní vejšlapy. Na koni, na kole, pěšky nebo dokonce naboso po stezkách, které jsou turistům bez bot určené. Jak nás přesvědčí předseda KČT Lokomotiva Liberec Bořivoj Pohl, fantazií se lidem, kteří se rádi hýbou, meze nekladou. Dozvíme se více o méně známých, ale zajímavých turistických trasách, na které můžou vyrazit méně zdatní jedinci i vozíčkáři.
     Komentáře
  • Liberecká Drbna

    Mistrovství ČR vodicích psů nabídne napínavou soutěž i zábavu

    Před 1 rokem
    Náměstí před libereckou radnicí a přilehlé ulice budou v neděli 9. června patřit nevidomým lidem a jejich vodicím psům. Koná se zde Mistrovství ČR vodicích psů – Memoriál Simony Karlovcové, které kromě samotného závodu přinese i zajímavý program pro veřejnost.
     Komentáře
  • Lifee

    Nejstarší syn Ivana Trojana je čerstvý ženáč: Františkovu krásnou novomanželku Annu můžete znát z populárního seriálu

    Před 1 rokem
    Nejstarší syn herce Ivana Trojana, novinář František Trojan (25), se oženil s o čtyři roky starší herečkou a baletkou Annou Kratochvílovou (29). Vidět jsme ji mohli v seriálech Specialisté nebo Metoda Markovič a talentovaná mladá herečka vyniká pohybovým nadáním stejně jako talentem pro audiovizuální tvorbu nebo jízdu na koni. Jak jí to sluší na televizní obrazovce?
     Komentáře
  • Žena

    Ivan Trojan přes víkend oženil syna. Snachou se mu stala herečka Anna Kratochvílová

    Před 1 rokem
    Nejstarší syn Ivana Trojana a Kláry Pollertové-Trojanové František se o víkendu oženil v pražských Nuslích. Svatba proběhla v utajení a skromně.
     Komentáře
  • Proženy

    Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

    Před 1 rokem
    Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem? Experti radí, jak poznat kvalitu a čemu se vyhnout

    Před 1 rokem
    Blíží se pálení čarodějnic a s tím i oblíbené opékání špekáčků. V těch se ale často nachází například i mouka, voda nebo kuřecí separát z kostí. Špatné složení pochoutky se často pozná až při samotném opékání. Jak tedy vybrat kvalitní špekáček?
     Komentáře
  • Vlasta

    Recept na šeříkový sirup podle babiček. Pomáhá při migréně i zrychluje metabolismus

    Před 1 rokem
    Milujete výraznou vůni šeříku? Ovšem šeřík není jen voňavá květina, která se hodí do vázy, aby vám provoněla byt. Dá se využít i jinak. Naše babičky z něj vyráběly sirup na osvěžující limonádu nebo ho využily při přípravě dezertů. Navíc má řadu zdravotních benefitů. Jak na něj?
     Komentáře
Reklama