Zavřít
Bramborák

Bramborák

Nejnovější články na Seznamu na téma Bramborák
  • Žádný špeky

    Jaké je tajemství křupavého bramboráku: stačí přidat jednu surovinu

    Před 2 dny
    Bramborák je pro mnoho Čechů národní jídlo, ale důležité je, aby byl také dostatečně křupavý. Dlouho jsme hledali a našli jsem konečně tajemství křupavého bramboráku. Nejde přitom o tradiční český bramborák, ale jeho italskou obdobu schiacciatu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šumavský bramborák se salámem: Voní po česneku a majoránce

    Před 3 dny
    Křupavé, dozlatova osmažené bramboráky miluje asi většina z nás. Ten šumavský je navíc vylepšený salámem, nastrouhaným do těsta. Bramborákům dodá kořeněná uzenina zase trochu jiný šmrnc, tak vyzkoušejte!
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Jaké je tajemství křupavého bramboráku: stačí přidat jednu surovinu

    Před 6 dny
    Bramborák je pro mnoho Čechů národní jídlo, ale důležité je, aby byl také dostatečně křupavý. Dlouho jsme hledali a našli jsem konečně tajemství křupavého bramboráku. Nejde přitom o tradiční český bramborák, ale jeho italskou obdobu schiacciatu. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Recept na poctivé domácí bramboráky, které vám budou mizet pod rukama

    Před 8 dny
    Pokud vám dochází fantazie, co vařit k obědu nebo k večeři, máme pro vás zaručený tip, se kterým budete za hvězdu kuchařského umění u všech v rodině. Bramboráky jsou gurmánský zázrak doslova z ničeho. Stačí vám kuchyňský robot nebo obyčejné struhadlo, a kromě moučných brambor ingredience, které má doma každý.
     Komentáře
  • Proženy

    Bramboráky bez brambor i mouky: Čočkoráky jsou levné a zdravé placky

    Před 9 dny
    Máte rádi bramboráky? Pak určitě vyzkoušejte tyto jednoduché placky z červené čočky. Tvarem a strukturou se jim podobají, příprava je jednoduchá a obejdete se bez vajec i mouky. Výborné jsou jako příloha, se zeleninou obstojí jako lehké hlavní jídlo a je jenom na vás, jak je ochutíte. Já mám ráda výrazné chutě Indie.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Křupavé bramboráky jsou snem hospodyněk. Přitom stačí vyvážit množství vody a přidat lněné semínko

    Před 12 dny
    Mezi nejoblíbenější pokrmy patří bezesporu klasické bramboráky. Takto si můžete doma snadno připravit dokonale chutné a křupavé placky, které nebudou mít konkurenci.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Báč – pečený bramborák se slaninou

    Před 12 dny
    Vošouch, kramflek nebo báč (případně bác) jsou různá jména pro bramborové pokrmy, jejichž základ je dosti podobný bramborákům. Liší se v nuancích přípravy. Na Domažlicku se báč podával jako příloha k houbové omáčce s uzeným masem, pokud se udělal se škvarky, jedli jej lidé samostatně.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Mňamka pro líné kuchaře: květákové placičky s kuřecím masem

    Před 20 dny
    Všichni znají klasické bramboráky, ale naše kuchyně je daleko bohatší. Náš recept na květákové placičky s kuřecím masem je lepší a dietnější variantou klasických bramboráků. Tyto placičky se navíc hodí jak k tradičnímu masu, tak i pro potěší či k svačině.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka

    Před 22 dny
    Bramboráky patří mezi poklady české kuchyně. Podobné placky najdete v mnoha světových kuchyních, ale naše české bramboráky voní po česneku a majoránce. Vyzkoušejte prověřený recept na tradiční pochoutku, která umí vykouzlit úsměv na tváři. :-) Další skvělé recepty najdete na fresh.iprima.cz.
     Komentáře
  • Proženy

    Nejlepší bramboráky: Klasické jako od babičky, kynuté, plněné i z různých koutů světa

    Před 1 měsícem
    Když přijde řeč na bramboráky, diskuse bývá vášnivá: každá rodina má oblíbenou verzi a nedá na ni dopustit. Je to tak správně, staré rodinné recepty nás spojují s minulými generacemi a vyvolávají vzpomínky na dětství. Jestli hledáte dokonalý recept, nebo chcete zkusit něco nového, podívejte se na naše vyzkoušené tipy.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Skromně a chutně: Květákové bramboráky se sýrem

    Před 1 měsícem
    Moc nás těší, že se květák v posledních letech dostává na výsluní. Začalo to květákovou kaší, pokračovalo květákovou pizzou a teď se vnutil i do našeho národního jídla. S bramborami mu to ale sluší a v křupavém provedení jakbysmet. Ideální společník k večeři či jako chuťovka k pivu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví

    Před 1 měsícem
    Jitrnice, jelítka, tlačenka nebo ovar – to vše jsou dobroty, bez nichž se žádná klasická zabijačka neobejde. Pokud je zbožňujete, ale láká vás vyzkoušet i něco méně obvyklého, možná vás nadchne švajnfest. Tento krvavý bramborák však asi nejvíc ocení milovníci jelit a prdelačky.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Zlatavé domácí bramboráky na sádle. Radost pohledět a ještě větší ochutnat

    Před 1 měsícem
    Suroviny - 4 porce Bramboráky: brambory oloupané 600g sádlo 120g vejce 2ks smetana 80g mouka hladká 40g česnek 20g sůl pepř majoránka
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Skvělé bramboráky připravíte i bez vajíčka. Na své si přijdou vegani i lidé na dietě

    Před 1 měsícem
    Toto jídlo je skvělou možností pro rychlou večeři nebo oběd, když se nám nechce vymýšlet něco komplikovaného. Stejně si je užijí děti i dospělí. Klasickou ingrediencí je vajíčko.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý

    Před 1 měsícem
    Máte rádi bramboráky? A napadlo vás, že by šly udělat i nasladko? Za starých časů to bylo dokonce poměrně běžné a lidé si dávali bramboráky nebo bramborové placky s povidly nebo k bramborám vmíchali do těsta jablka. Zajímavostí však je, že šlo o specialitu s židovskými kořeny.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kapustová cmunda ze 100 leté úsporné kuchařky: Mnohem chutnější než bramborák

    Před 1 měsícem
    Chcete se najíst dosyta a levně? Co takhle zkusit kapustovou specialitu, kterou vařívaly už naše babičky?
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Křupavé a voňavé bramboráky, které provoní celý byt. Z talíře zmizí okamžitě

    Před 2 měsíci
    Nejlepší recept na jednoduché bramboráky, které se vždycky povedou a při smažení se nerozpadnou. Ingredience na cca 5 bramboráků jsou na konci videa.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Bramboráky z trouby jsou stejně křupavé a plné chuti jako smažené. A potěší naše trávení

    Před 2 měsíci
    Křupavé bramborové placky dokážou potěšit nejednoho gurmána. Bohužel smažená jídla nepatří mezi nejzdravější, a tak se snažíme hledat alternativy i u takových klasických jídel, jako jsou bramboráky.
     Komentáře
  • OnlyU

    Draniki: Rychlovka, která vyžaduje méně surovin než bramboráky

    Před 2 měsíci
    Český bramborák známe pravděpodobně všichni. I v jiných zemích se ale dělají bramborové placky a od těch našich se poměrně výrazně liší. V Bělorusku se například už od dávných dob dělají takzvané draniki.
     Komentáře
  • Proženy

    Bramboráky, které jsou báječně křupavé a hezky česnekové, ale o fous lehčí. V čem je trik?

    Před 2 měsíci
    Trocha ovesných vloček neudělá z bramboráků zdravější jídlo, ani výrobu nezlevní. Pomůžou vám ale nastavit hmotu, když máte málo brambor, budou křupavější a se zajímavou strukturou.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Recept na bramboráky bez vajec potěší nejen vegany. Zůstanou stejně křupavé a lahodné

    Před 3 měsíci
    Bramboráky patří mezi nejoblíbenější pokrmy, které se připravují k večeři nebo jako občerstvení k večernímu posezení s přáteli u sklenice piva nebo skleničky vína.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Fígl: Trhovci účtují bramboráky po gramech, výsledná cena otřese peněženkou i tělem

    Před 3 měsíci
    REPORTÁŽ: Za chyby se platí, chtělo se nám říct poté, co jsme o víkendu navštívili Olomouc. Místní adventní trhy totiž doslova sváděly k ochutnání všeho. Od sladkostí po slané věci. Pití nevyjímaje. Když už jsme si mysleli, že jsme okoštovali všechno, zavětřili jsme typickou vůni bramboráků.
     Komentáře
  • Receptovník

    Křupavé bramboráky i bez záplavy oleje: varianta z vaflovače je zdravější a chutnější

    Před 3 měsíci
    Bramboráky patří mezi nejvděčnější pokrmy, protože jsou rychle hotové a navíc chutnají dětem i dospělým. A nejen v tuzemsku, v obměnách se bramborové placky pečou nebo smaží po celém světě. Zatímco v Česku voní typicky majoránkou a česnekem, americké hash brown jsou z pouhých dvou ingrediencí a koření se do nich nepřidává. Problém bramboráků je jejich mastnota, v troubě se pečou příliš dlouho, co tedy zkusit je připravit netradičně ve vaflovači?
     Komentáře
  • Proženy

    Bramboráky jinak: zkuste je z jiné zeleniny a přidejte zakysanou smetanu

    Před 3 měsíci
    Nasládlá chuť batátů s příjemně kořeněnou vůní je kombinace, která vás potěší jak v doprovodu salátu, tak jako příloha. Podávat je můžete například s restovaným tofu nebo kuřecím masem.
     Komentáře
  • Jímeto

    Vošouch, cmunda, součást chanuky: Sláva bramboráků sahá až do Jeruzaléma

    Před 3 měsíci
    Snad každá domácnost má svůj vlastní recept na bramborák. Ale víte, kde se bramborák objevil poprvé a proč je součástí židovského svátku chanuka? Přinášíme vám i recept na správný český bramborák.
     Komentáře
  • iReceptář

    Takový bramborák jste ještě nejedli: Trik se škrabkou na zeleninu a kuřecí maso

    Před 3 měsíci
    Klasický křupavý bramborák s uzeným a kyselým zelím každý jistě zná. Vyzkoušeli jste však už někdy plněné bramboráky kuřecím masem? Jednoduchý, rychlý a sytý oběd, který všem zachutná!
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Fotky: Langoš za 150, klobása za 120. Vánoce rozzářily Staroměstské náměstí

    Před 3 měsíci
    Langoš za 150 korun, klobása za 120, trdelník za 90. Ani vysoké ceny neodradily Pražany a turisty od návštěvy vánočních trhů a rozsvěcení vánočního stromu na Staroměstském náměstí. Není divu - pandemie jim to dva roky nedovolila.
     Komentáře
  • Jak nás vidí svět

    Cizinci poprvé ochutnávají řízek v bramboráku

    Před 3 měsíci
    Maso v bramboráku cizince nejdřív zaskočilo, ale pak se ho nemohli nabažit. Chutnal však i zástupci Austrálie?
     Komentáře
  • Prostřeno

    Podzimní bramboráky

    Před 4 měsíci
    Podzim se nám pomalu chýlí ke konci, ovšem na Vánoce si ještě chvíli počkáme, tak proč si zbytek podzimu ještě trochu neužít?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Příborská trinčka speciál: Speciální bramboráky s bůčkem a sýrem si zamilujete

    Před 4 měsíci
    Že nevíte, co je trinčka? Nic jiného, než parádní, do křupava vysmažené bramboráky, provoněné česnekem a bůčkem a zjemněné sýrem. Jakmile tuhle lahodnou krmi jednou doma připravíte, už bramboráky možná ani nebudete chtít dělat jinak.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Cmunda po kaplicku: Jihočeský bramborák, plněný uzeným a podávaný se zelím je skvělým jídlem do podzimních plískanic

    Před 4 měsíci
    Cmunda po kaplicku je pokrmem, který se zrodil ve druhé polovině 20. století. V hospodách patřil mezi hity. Jedná se o verzi bramboráku s uzeným masem a připravit si jej můžete snadno i doma.
     Komentáře
  • Jímeto

    Cmunda po kaplicku: Zamilujte si jídlo poctivé lidové kuchyně

    Před 4 měsíci
    Poctivé staročeské jídlo, které si tu a tam vychutnáme k vydatnému obědu, leckdy poslouží i jako výtečná večeře. Všichni víme, co je cmunda po kaplicku – bramborák plněný kyselým zelím a uzeným masem.
     Komentáře
  • Jímeto

    Bramborák se smaženým vejcem. Tato netradiční kombinace vám učaruje

    Před 4 měsíci
    Kdo by nemiloval bramboráky? Při jejich přípravě voní celá domácnost. Dají se jíst samotné, jsou také skvělou přílohou k některým pokrmům – například klasickému flamendru.
     Komentáře
  • Kinotip2

    Páteční Prostřeno u Jindřišky: Ani v pátek Georgie nedal pokoj. Ale oproti Valentině z dalšího týdne je jako beránek

    Před 4 měsíci
    Jindřiška je rázná žena, která si v kuchyni umí poradit. Určitě je dobrou hostitelkou, a i ona správně předpokládala, kdo si výhru tohoto týdne zaslouženě odnese. Spolu s manželem mají ze svých vztahů šest dětí, a tak vaření pro více lidí pro praktickou zdravotní sestru není problém.
     Komentáře
  • iReceptář

    Houbařský bramborák, jak ho připravovala moje babička. Je nepřekonatelný

    Před 4 měsíci
    Myslíte, že bramboráky máte v malíku a lepší už být nemohou? Pak možná neznáte houbové nebo chcete-li houbařské bramboráky!
     Komentáře
  • Jímeto

    Bramboráky podle Romana Vaňka, které jsou křupavé a dozlatova usmažené

    Před 5 měsíci
    Bramboráky jsou oblíbenou podzimní a zimní pochoutkou. Je to jednoduchý a levný pokrm, který si každý může dochutit podle svého gusta. Ale důležité je nepodceňovat pár zásad při přípravě těsta a při smažení.
     Komentáře
  • TV Polar

    Zahrádkáři usmažili bramboráky ze 150 kg brambor

    Před 5 měsíci
    Stonavští zahrádkáři mají za sebou další z řady společenských akcí. Ve své klubovně na Stavech smažili bramboráky. Zájem veřejnosti ochutnat je, byl opět velký.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak na dokonalé bramboráky: Vyhněte se těmto chybám, radí šéfkuchař Roman Vaněk

    Před 5 měsíci
    Bramboráky jsou často sázkou na jistotu, hledáte-li rychlý a chutný pokrm, jehož příprava vás bude stát jen pár korun. Nezřídka se ale bohužel stává, že ve výsledku nevypadají úplně tak, jak bychom si je představovali – nejsou křupavé, chybí jim výraznější chuť, anebo jsou až neuvěřitelně nasáklé tukem. Víte, jak zmíněným problémům předejít? Zkuste je připravit tak, jak je dělá Roman Vaněk.
     Komentáře
  • Vaříme s Mozkem

    Křupavé a voňavé bramboráky se zelím, které provoní celý byt. Sousedé budou závidět

    Před 5 měsíci
    Jednoduchý recept na bramboráky se zelím, který zvládne každý. Zelí před přidáním do těsta zbavíme šťávy a pokrájíme na menší kousky. Ingredience na konci videa.
     Komentáře
  • Receptovník

    Dokonalé bramboráky bez jediného vejce: usmažení oblíbených placek už nic nebrání

    Před 5 měsíci
    Bramboráky jsou v Čechách neuvěřitelně oblíbené a milují je děti i dospělí. Navíc je často najdeme i v restauracích. Naše maminky i babičky do nich vždy přidávaly vajíčka, aby se těsto lépe spojilo dohromady. Pravdou je, že můžete bramboráky udělat i ve chvíli, kdy v lednici nenajdete ani jediné vejce. Jak to udělat, aby byly stále vynikající a křupavé? Je možné udělat bramboráky bez vejce?
     Komentáře
  • Maturita z českého jazyka

    Jak vznikají nová česká slova

    Před 5 měsíci
    Téma: Tvoření slov
     Komentáře
  • Receptovník

    Brambory zná celý svět. Korea má vlastní bramborák, v Chile se promění v kalorickou bombu

    Před 5 měsíci
    Většina z nás si bez brambor nedokáže představit oběd či večeři. Hodí se k masu, k polévce i do salátů, dají se z nich připravit bramboráky, bramborové knedlíky a spousta dalších oblíbených pokrmů. Zajímavé je, že ač je tato zelenina základem kuchyně mnoha zemí světa, připravují se z nich jiné pokrmy. V Kanadě i Dánsku Poutine je kanadské národní jídlo, které kombinuje bramborové hranolky, omáčku z masového vývaru a piva a mozzarellu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    MasterChef Česko 2022: Jak na "ligové" bramboráky podle Petry z týmu růžových? Jedna netradiční surovina jim dá šmrnc!

    Před 5 měsíci
    Jestli něco nezaměnitelně patří k podzimu, pak jsou to právě bramboráky. křupavé smažené placky z brambor hrály prim i v posledním díle kulinářské soutěže MasterChef Česko. Tři týmy mezi sebou soutěžily, kdo udělá ten nej nej bramborák! Získali jsme pro vás recept vítězů, přímo od jeho autorky, Petry L. Krajčinovič!
     Komentáře
  • Kinotip2

    Zatím nejzábavnější MasterChef vzal soutěžící po stopách Pepíka Hnátka. Kdo dostal červenou kartu a musel na lavičku?

    Před 5 měsíci
    Soutěžící si udělali ze sterilní studiové kuchyně výlet na fotbalové hřiště, kde se točil seriál Okresní přebor. A byli to vesničtí sportovní nadšenci, kteří po zápase ochutnali občerstvení připravené patnáctkou kuchařských nadšenců. Každý fotbalista potom vybral HOT DOG, který mu chutnal nejvíce.
     Komentáře
  • Jímeto

    Bramboráky mají nejen v Česku bohatou historii. Zkuste naše recepty pro inspiraci

    Před 6 měsíci
    Tento lidový pokrm, který byl oblíbený mezi slovanskými i germánskými národy a Maďary, je jedním z nejoblíbenějších jídel v Bělorusku a také Lucembursku. Připravuje se smažením z bramborového těsta a existuje celá řada vylepšených receptů.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Dokonalé bramboráky nemusí být nasáklé tukem. S jednoduchými triky budou zdravé a příjemně křupavé

    Před 6 měsíci
    Milovníci bramboráků mohou jásat. Existují recepty, podle kterých usmažíme dokonalé bramboráky, které přitom nebudou plné tuku, jak tomu bylo dříve.
     Komentáře
  • iReceptář

    Skladujte česnek roky: Takhle chytře to dělaly naše babičky

    Před 6 měsíci
    Správně uskladněný česnek vám doma vydrží mnohdy až do následující sezóny. Existuje ale ještě jeden dlouhodobější způsob uchovávání. Přemýšlíte jaký? Udělejte si domácí česnekový prášek, který vám vydrží celé roky.
     Komentáře
  • Apetit

    Cmunda po kaplicku: České retro jídlo začíná být zase populární. Jak si ji připravit doma de luxe?

    Před 6 měsíci
    Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu jižních Čech a provonět kuchyni majoránkou a česnekem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rozmáčkněte brambory kladivem a uvidíte, co se stane. Už je nebudete dělat jinak

    Před 6 měsíci
    Máte rádi brambory? Jsou výborné v hlavní či vedlejší roli našeho jídelníčku. A my vám teď ukážeme, jak si je obzvlášť vychutnáte.
     Komentáře
  • iReceptář

    Cuketové bramboráky na pánvi i v troubě: Klasické recepty na ty nejkřupavější

    Před 6 měsíci
    Stálý přísun cuket ze zahrádky nám přidělává jednu práci navíc – přemýšlení, co s nimi. Receptů jste asi vyzkoušeli požehnaně. Už si nevíte rady? Zkuste naše cuketové bramboráky!
     Komentáře
  • TN

    Ceny v restauracích letí nahoru. Češi narážejí i na těžko uvěřitelné částky

    Před 7 měsíci
    Svíčkovou za několik set korun nebo bramborák za 200 korun. To jsou ceny, které byste nejspíš očekávali v některém z vyhlášených pražských podniků. Jenže tak draho se můžete najíst třeba i v Beskydech. Podle odborníků se někteří podnikatelé snaží zneužít situace, kdy všechno zdražuje a ceny uměle nadsazují.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vyznáte se v bramborách? Poradíme, z jakých dělat kaši, bramboráky nebo polévku

    Před 7 měsíci
    Brambory jsou v kuchyni jednou ze základních surovin, kterou lze připravovat na opravdu nekonečné množství způsobů. Právě proto je důležité vybrat si vždy ten správný varný typ, abyste si při přípravě bramborových pokrmů co nejvíce usnadnili práci a zároveň jim dodali co nejlepší chuť a texturu.
     Komentáře
  • Zpíváme a hrajeme si s Rarášky

    Pět malých vrabčáků: Zazpíváme si o tom, jak se malí vrabčáci učí lítat

    Před 7 měsíci
    Společně s Rarášky Michalem a Edou a vrabčákem Pepinem se podíváme, jak se pět malých vrabčáků učí první krůčky, mávat křídly a na nos nepadat.
     Komentáře
  • Čtidoma

    Recepty na nejlepší bramboráky: Sladký, slaný, pečený, bez tuku i z cukety. S masem a škvarky je však naprosto bezkonkurenční

    Před 7 měsíci
    Bramborák, cmunda, bramborka, baba, kramflek, křápanec nebo vošouch. To všechno jsou krajové názvy pro bramborák, jak jej zná asi většina lidí. A snad ještě více než jmen má bramborák chutí. Připravit ho lze na mnoho způsobů, dokonce i nasladko. Jak ho udělat zdravý a chutný? Máme pro vás několik tipů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Babiččina cuketová buchta: Vynikající klasika, kterou si zamiluje každý

    Před 8 měsíci
    Cuketa je italský vynález. Ale i my Češi ji milujeme! A v koláčích a buchtách obzvlášť…
     Komentáře
  • TopRecepty

    Cuketové bramboráky: Jak na ně, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé

    Před 8 měsíci
    Jako každý rok nám začíná období, na které se mnozí těší a jiní je zase proklínají. Celé by se dalo shrnout do jedné otázky: Co ještě by se dalo udělat z cuket? Nejčastější způsobem jejich zpracování jsou cuketové placičky. Přečtěte si, jak dosáhnout toho, aby byly co nejkřupavější a nejchutnější.
     Komentáře
  • Tipy pro lepší domov

    Urodilo se vám hodně cuket? Udělejte z nich cuketové bramboráky. Je to snadné a rychlé

    Před 8 měsíci
    Urodilo se vám hodně cuket a už nevíte, co z nich uvařit? Zkuste cuketové bramboráky. Máme rychlý a snadný recept, který nejenže zvládne každý, ale všichni si i na výsledku pochutnají. U nás se po nich skutečně zaprášilo.
     Komentáře
  • České jídlo pohledem cizince

    Cizinec ochutnává hermelín v bramboráku na Svatém Hostýně

    Před 8 měsíci
    V této epizodě se vydám na vrch Svatého Hostýna podívat se na známé poutní místo, ale také ochutnat tradiční české jídlo. V menu mne zaujalo něco, co moc dobře znám, ale ještě jsem to nejedl v této kombinaci - hermelín v bramboráku. To jsem prostě musel ochutnat! Jak toto jídlo vypadalo a jak mi chutnalo se dozvíte v tomto videu...
     Komentáře
  • Lifee

    Josef Maršálek pokřtil unikátní kuchařku: Neuvěříte, co jeho tchyně přidává do jihočeské cmundy

    Před 8 měsíci
    Cukrář Josef Maršálek v rozhovoru pro Lifee.cz prozrazuje, proč nedá dopustit na jihočeskou cmundu od své tchyně Emy a jakou tajnou ingredienci do nich dlouhé roky přidává. Pochlubil se nám také tím, jakou radost má ze své zahrádky, kde mimo jiné pěstuje také exotické artyčoky a fíky.
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší masové bramboráky smažené na sádle. Budete je milovat

    Před 9 měsíci
    Bramboráky k české kuchyni neodmyslitelně patří. Podívejte se na zajímavou variantu luxusních křupavých bramboráků bez použití mouky a strouhanky. Stačí do bramboráků přidat vepřové mleté maso a máte hlavní chod jako vyšitý! Dobrou chuť vám přeje Brepta ❤️
     Komentáře
Reklama