Zavřít
Kobliha

Kobliha

Nejnovější články na Seznamu na téma Kobliha
  • Receptovník

    Domácí koblihy jsou nadýchané a lehké. Jednoduchý recept zvládne i začátečník

    Před 5 dny
    Koblihy jsou spojovány s masopustem, kdy se smaží a rozdávají během veselých průvodů masek. Ale tahle dobrota se nemusí připravovat jen v tento čas, nýbrž kdykoli, protože koblihy chutnají skvěle a milují je děti i dospělí. Jenže postupovat podle tradičních receptů je zdlouhavé, chtělo by to najít recept, který odpovídá dnešní rychlé době. A naštěstí tady je recept, podle kterého zvládne nachystat koblihy kdokoli.
     Komentáře
  • Receptovník

    Při smažení koblih je nejlepším tukem sádlo. Při použití oleje je nutná opatrnost

    Před 8 dny
    Pečení koblih nebo fánek je každoročním zvykem v karnevalovém období. Chcete-‍li je připravit, potřebujete nejen recept na chutné těsto, ale také znát správný proces přípravy.
     Komentáře
  • Receptovník

    Do těsta ke koblihám se hodí přidat alkohol nebo citron. Nebudou pak při smažení nasakovat tuk

    Před 12 dny
    Na zelený čtvrtek je nezbytností konzumovat koblihy. Podle populární pověry je to velmi chutný způsob, jak zajistit své štěstí do konce roku. Koblihy jsou určitě nejchutnější čerstvé, takže neztrácejte čas stáním v dlouhých řadách do cukrárny. Před vstupem do kuchyně si přečtěte tyto tipy a koblihy nebudou absorbovat tuk.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Nekomplikované koblihy z trouby

    Před 15 dny
    Tradičně se koblihy smaží na tuku. Pokud byste si ale koblihy chtěli udělat doma méně komplikovaně, máme pro vás recept na koblihy z trouby.
     Komentáře
  • Receptovník

    Oblíbené koblihy a fánky jsou plné cukru a kalorií. Někteří lidé by se jim měli úplně vyhnout

    Před 19 dny
    V karnevalových pochoutkách jednoznačně vyhrávají koblihy nebo fánky. V tomto období máme přimhouřené oči před mastnými dobrotami. Třeba si však dávat pozor, protože kromě vysokého počtu kalorií mají tyto pokrmy i vysoký glykemický index. Lepší domácí než kupované Bohužel nikdo nám nedává složení v cukrárně, a proto bychom se měli spoléhat na pověst podniku.
     Komentáře
  • Bety

    Něžné přezdívky posilují vztahy

    Před 22 dny
    Připadá vám něžná přezdívka typu „čumáček či koblížek“ infantilní? Chyba. Máte problém se hluboce intimně a citově propojit s partnerem. Naopak dvojice používající tyto přezdívky – v intimní komunikaci doma – tvoří spokojenější a funkčnější vztahy. Samozřejmě cukrováním a používáním těchto intimních přezdívek by dvojice měla šetřit na veřejnosti.
     Komentáře
  • Receptovník

    Při smažení koblih je důležité sáhnout po správném tuku. Jídlo pak bude mnohem zdravější

    Před 27 dny
    Chuť koblih je určena množstvím faktorů, včetně tuku, na kterém je smažíme. I když nestačí hledat výživovou hodnotu v tukových pochoutkách, neznamená to, že je můžeme připravit z čehokoliv. Výběr správného tuku je důležitý, aby vysokokalorické pochoutky nezničily naše zdraví. Vyberte si menší zlo Výběr tuku na smažení není jednoduchý úkol a nedává příležitost zvolit si jednoznačného favorita. Smažení je jedním z nejhorších způsobů tepelného zpracování.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody

    Před 1 měsícem
    Masopustní úterý je vrcholným dnem masopustu. Zatímco u nás si ale masopustní úterý nedokážeme představit bez koblih, ve světě se dělají třeba i palačinky. Proto se tento svátek v mnoha zemích označuje jako Palačinkový den.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu

    Před 1 měsícem
    Když se řekne kobliha, představíme si ty kulaté plněné marmeládou. Na podobných si pochutnávají i v sousedním Polsku a i jejich častou náplní je marmeláda, dokonce i méně tradiční šípková. Kromě klasických náplní je pro polské koblihy neboli paczki typická i náplň pudinková. Koblihy jsou díky ní vláčné a chutnají prostě skvěle.
     Komentáře
  • Apetit

    Masopustní pečení aneb Od pagáčů, přes boží milosti až po koblihy

    Před 1 měsícem
    Nejem masem živ je člověk. Během masopustu přijde k chuti i kousek pečiva. Ať už to budou vypečené rohlíčky nebo chleba, na který si namažeme škvarkovou pomazánku, nebo dozlatova vysmažené kobližky či křehké boží milosti, zalahodí našemu požitkářství, kterému se během únorového hodování nehodláme vůbec bránit.
     Komentáře
  • Knihobaze

    Masopustní koblížky bez cholesterolu podle Pavly Momčilové

    Před 1 měsícem
    Tvarohové těsto je vždy zdravější – obsahuje více bílkovin. Bílkoviny potřebujeme nejen my senioři, ale hlavně děti ke svému vývoji a růstu.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Masopustní koblihy – usmažte si ty nejlepší podle osvědčeného receptu předávaného po generace a na moderní náhražky zapomeňte

    Před 1 měsícem
    Masopustní koblihy: Koblihu dnes již nikdo nepovažuje za sváteční jídlo, jako tomu bylo dříve. Koupit se dá v každém obchodě s pečivem denně. Přesto domácí voňavý koblížek usmažený na sádle nebo přepuštěném másle a za horka obalený v cukru, ať už s jakoukoli náplní, chutná úplně jinak než ten z pekárny.
     Komentáře
  • iRozhlas

    V Polsku slaví Tlustý čtvrtek, kdy je dovoleno sníst všechno sladké. Zkonzumují až 100 milionů koblih

    Před 1 měsícem
    Sníst všechno, co je sladké, než nastane předvelikonoční půst. Tak by se dal krátce popsat Tlustý čtvrtek – jeden z nejoblíbenějších svátků v Polsku. Letos připadl právě na 16. únor. Tou nejznámější dobrotou se během staletí stal pączek nebo chcete-li kobliha. Poláci jich na Tlustý čtvrtek snědí kolem 100 milionů.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Boží milosti byly v minulosti lidovou obdobou hostií. Jak je připravit, aby byly krásně křehké a křupavé

    Před 1 měsícem
    S masopustem si většinou spojujeme koblihy, na sádle se ale v masopustní dny a na Tučný čtvrtek především, připravuje ještě jedno pečivo – boží milosti. Toto křupavé cukroví z jednoduchého těsta mělo obvykle tvar obdélníku s prokrojeným středem, někde se ale dělaly i mašličky nebo růžičky.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Pokud chcete být po celý rok zdraví, musíte mít ve čtvrtek večer mastnou pusu

    Před 1 měsícem
    Poslední masopustní čtvrtek, či Tučný čtvrtek, je takovým rozloučením s celým masopustním obdobím. V dobách minulého režimu, se u nás na něj sice trochu zapomnělo, ale postupně se opět stává tím nejdůležitějším a oblíbeným dnem z celého masopustu. Víte však, proč jej vlastně slavíme a proč se mu říká zrovna tučný?
     Komentáře
  • Proženy

    Sladké a smažené: Nejlepší recepty na koblihy a další dobroty nejen na masopust

    Před 1 měsícem
    O nadcházejícím masopustním víkendu se bude linout z oken domů i paneláků neodolatelná vůně smažených koblih častěji než kdy jindy. A když ji ucítíte, velmi pravděpodobně na ně dostanete chuť. Recepty už hledat nemusíte, vybrali jsme pro vás ty nejlepší.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Upečte si letos delikátní masopustní švédské koblížky semlor – příprava je triviální a v ústech se rozplynou jako obláček

    Před 1 měsícem
    Masopustní švédské koblížky semlor:  Zní to jako protimluv, kobliha je přece smažená. Ale vězte, že švédské koblížky nebo houstičky (jako doslovný překlad některých jejich názvů) se skutečně pečou. Semlor, stejně jako naše koblihy, se pečou nejčastěji v období masopustu. Pokud chcete ochutnat něco nového, upečte si tyto lahodné koblížky.
     Komentáře
  • Vlasta

    Pravda o pečivu: Lepek nezavrhujte, šťastnější vás neudělá. Rohlík ani kobliha vás nezabije

    Před 1 měsícem
    Je to základní potravina, která má spoustu podob a ještě víc možností využití. Poslouží k snídani, obědu, večeři i svačině. Nicméně v poslední době se stále častěji vynořují doporučení pečivo z jídelníčku vyřadit.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Koblihový speciál: sladké recepty, které oceníte nejen během masopustu

    Před 1 měsícem
    Vrchol masopustu už se nezadržitelně blíží. Letos nám vychází na úterý 21. února, tak máme ještě chvíli čas na přípravy. Čeho? No přece masopustní hostiny, kterou se celé toto období běžně zakončuje. A pro mnohé je to také čas, kdy si vychutnávají ty nejlepší masopustní koblihy. Proto jsme pro vás připravili článek s různými koblihovými recepty, abyste mohli výběr této sladké pochutiny zase trochu ozvláštnit.
     Komentáře
  • Runwayonline

    Zapomenuté recepty: Bramborové koblihy podle receptu z roku 1932

    Před 1 měsícem
    Občas nezaškodí zalistovat ve starých kuchařkách a sešitech po babičce. Najít tam můžete úplné poklady. Například bramborové koblihy. Za pár korun s nimi zasytíte celou rodinu. A ta chuť! O tom že se za první republiky vařilo levně a chutně není třeba spekulovat. Je to tak.
     Komentáře
  • Jímeto

    Připomeňte si masopustní tradice poctivými domácími koblihami. Zkuste marmeládové nebo makové

    Před 1 měsícem
    Svátkem Tří králů začalo letošní masopustní období, které bude trvat až do 2. března. I když již význam masopustu pomalu upadá, určitě neuškodí si ho připomenout například přípravou masopustních koblih.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Švédské koblížky semlor: Zkuste si letos připravit tuhle tradiční masopustní pochoutku

    Před 1 měsícem
    Doba masopustu se kromě zabijaček a masových dobrot z nich neobejde ani bez masopustního pečiva na „odlehčení“ masové chuti. O správném odlehčení nemůže však být ani řeč, protože masopustní pečivo bývá většinou smažené a tedy také tučné. Švédské koblížky semlor nejsou výjimkou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice

    Před 1 měsícem
    K masopustu patří hlavně koblihy, za starých časů se ale převážně na venkově pekly na masopustní bály a další veselice i jiné druhy pečiva. Jedním z nich byly třeba vrkoče. Sladké koláče z kynutého těsta připomínaly šátečky a rozdávaly se u muziky nejlepším tanečníkům.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému

    Před 1 měsícem
    Snad nikdy není na koblihy lepší čas, než teď v zimě, v období masopustu. A kdo jiný by nám s nimi poradil lépe, než slavný český cukrář Josef Maršálek. Prozradil nám nejen svůj recept, ale přidal i pár šikovných tipů. Pokud se jimi budete řídit, budou i vaše domácí kobližky jako… zkrátka jako od cukráře.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné

    Před 1 měsícem
    Dostali jste chuť na koblihy, ale na ty z kynutého těsta si netroufnete? Tak zkuste jejich zjednodušenou nekynutou verzi. Malé koblížkové jednohubky se připravují ze snadného tvarohového těsta a když je vylepšíte navíc rozinkami, budete se oblizovat až za ušima.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Masopust 2023: Kam se letos vydat za maškarami, na nejlepší jitrnice a dozlatova osmažené koblihy?

    Před 1 měsícem
    Je vám vždycky po novém roce líto, že je po předvánočním shonu nějak klid? Naštěstí hned po Třech králích nastává čas masopustu, který letos oficiálně potrvá až do 22. února. Na veselení se tak bude času až až. I v letošním roce bude masopustních akcí celá řada. Tak si najděte tu, která vás nejvíc láká.
     Komentáře
  • JenŽeny

    Recept na masopustní bobíky: Toto jednoduché šlehačkové cukroví je skvělou náhradou za koblížky

    Před 1 měsícem
    K tradičnímu masopustnímu pečivu nepatří pouze boží milosti, koblihy nebo koblížky. Sladkou pochoutkou jsou také báječné masopustní bobíky, které velmi snadno připravíte z pouhých tří surovin. Vyzkoušejte následující recept na masopustní bobíky a výsledek si budete rozhodně pochvalovat.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Velký přehled: kde si užijete masopust 2023. Plus videorecepty na koblihy

    Před 1 měsícem
    Také se mu říká fašank, ostatky nebo končiny. Ale když budete masopust vnímat jako karneval radosti, je to vlastně úplně totéž. Kde si ho vychutnáte doslova všemi smysly?
     Komentáře
  • JenŽeny

    Smažené minikoblížky zvané myší ocásky neboli myši vás vrátí do dětství. Připravte si je během masopustu

    Před 2 měsíci
    K období masopustu nepatří pouze masopustní koblihy. Dělala vaše maminka nebo babička, když jste byli malí, také sladké smažené koblížky zvané myší ocásky neboli myši, které se posléze obalovaly v moučkovém cukru? Pojďte si s námi tento tradiční recept připomenout.
     Komentáře
  • iReceptář

    Masopustní vdolky ke kafíčku. Takhle je dělala naše babička a my je milovali

    Před 2 měsíci
    Vdolky jsou českou specialitou, i když je můžete najít také třeba v Bavorsku. Je to malý moučník, který má u nás dlouho tradici už z dob, kdy se lité buchty a složité zákusky ještě vůbec nedělaly. Vdolky mají také několik obdob, ale nic nepředčí klasická povidla se šlehačkou na nadýchaném vdolečku lehkém a maličko mastném.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané

    Před 2 měsíci
    Koblihy k masopustnímu veselí tradičně patří. Toto období vždy bylo plné různých jídel. Masopustní koblihy z trouby jsou dobrotou, kterou musíte vyzkoušet. Jak na ty nejlepší?
     Komentáře
  • Jezdci

    Rothchild a jeho libůstky. Šampion miluje koblihy, nejvíc ty s polevou

    Před 2 měsíci
    Mclain Ward má doma zlato z XVII. Panamerických her z roku 2015. Získal ho s ryzákem Rothchildem, jehož původně vůbec nechtěl jezdit a o němž říká, že mu udělil mnoho cenných lekcí. Valach, který už ukončil kariéru, má roztodivné libůstky.
     Komentáře
  • Extra

    OBRAZEM: Zákulisí volebních štábů: Nerudová vyfoukla Babišovi koblihy, Pavel vzal raut po vojensku

    Před 2 měsíci
    Češi se dnes dozvědí, kdo postoupil do druhého kola prezidentských voleb. Už od dopoledne fungují volební štáby jednotlivých kandidátů. Redakce eXtra.cz se vypravila do štábu Petra Pavla, Danuše Nerudové a Andreje Babiše, aby zmapovala nejen atmosféru a prvotní reakce kandidátů po vyhlášení výsledků, ale i zákulisí. Podívejte se, jaké občerstvení nabízí jednotlivé volební štáby a jak to na místě vypadá.
     Komentáře
  • Liberecká Drbna

    Mladík s nožem v ruce chtěl po lidech drobné. Dostal i dvě koblihy

    Před 2 měsíci
    Mladík chodil po Liberci a chtěl po lidech drobné, když je nedostal, vytáhl nůž. Vyděšení lidé mu pak dokonce dali i dvě koblihy. Liberečtí policisté ho brzy zadrželi a za loupež může jít do vězení až na pět let.
     Komentáře
  • Proženy

    Koblížky bez kynutí: Připravte si je z nadýchaného tvarohového těsta

    Před 2 měsíci
    Recept na tyto výborné nadýchané koblihy z tvarohového těsta je vyladěný do dokonalosti. Postup je přitom tak jednoduchý! Pak už stačí jen servírovat s oblíbenou zavařeninou nebo čokoládovou pomazánkou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Německý Silvestr a Nový rok: Nesmí chybět aspoň porce kysaného zelí pro každého a koblihy plněné hořčicí

    Před 2 měsíci
    Němci milují tradice. Přátelé a rodiny se scházejí, aby společně strávili poslední hodiny starého roku a přivítali rok nový. Na stole je řada typických domácích jídel. Kysané zelí nebo půlnoční luštěninová polévka a mnoho dalších. Když se zvedají skleničky k novoročnímu přípitku, jsou v nich bublinky. A nemusí to být pravé šampaňské nebo drahý sekt – stačí dobré šumivé víno.
     Komentáře
  • Špetka Slovácka

    Fašankové koblihy: Sladká dobrota ze Slovácka, která nemůže chybět na žádné masopustní hostině

    Před 2 měsíci
    Recept na tradiční sladkou dobrotu, která nemůže chybět na žádné masopustní hostině - fašankové koblihy!
     Komentáře
  • Super

    Takhle pečuje Muž roku Josef Kůrka o svoji těhotnou lásku. Oba si přejí chlapečka a plánují spolu velkou rodinu

    Před 3 měsíci
    Muž roku 2016 Josef Kůrka (31) a hvězda TikToku Angie se společně těší na svého prvního potomka. Že je Pepa muž snů, to dokazují slova potetované krásky. "On je fakt milionovej. Cokoliv, co chci, tak to mám," pochvaluje si. A Pepa nadšeně souhlasí. "Já bych řekl přímo úžasnej," vtipkuje.
     Komentáře
  • VipShow

    Jaromír Soukup se s tím nepáře. Podle něho je Kolečko rozkydlý koblížek a Hofman milovník prostitutek!

    Před 3 měsíci
    Jaromír Soukup pravidelně komentuje to nejžhavější dění ze světa českých celebrit a showbyznysu. V jeho pořadu VIP svět, který se vysílá na TV Barrandov, se tentokrát zaměřil na milostný trojúhelník Kolečko, Vignerová a Nesvačilová. A aby toho nebylo málo, nezapomněl poukázat na milostné pletky Martina Hofmana s prostitutkami.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Na Zemi je 8 miliard lidí. Ekonomie koblihy říká, zda nás planeta ještě uživí

    Před 4 měsíci
    ANALÝZA. Počet lidí na světě podle OSN dnes dosáhl osmi miliard. Lidstvo se tak ocitlo na hraně, kdy už spotřebovává víc zdrojů, než je dlouhodobě udržitelné. Nechce-li vyhynout, musí zásadně změnit životní styl.
     Komentáře
  • iRozhlas

    ‚Takovou skrýš jsme ještě neměli.‘ Bavorská policie chytila muže vezoucího vlakem pervitin v koblihách

    Před 4 měsíci
    Bavorská policie našla při kontrole ve vlaku z České republiky koblihy, které měly místo marmeládové náplně malé sáčky s pervitinem. V souvislosti s kuriózním záchytem nyní vyšetřuje 33letého muže, který se vlakem vracel do Německa, pro podezření z porušení zákona o omamných látkách, informoval ve středu deník Kölner Stadt-Anzeiger.
     Komentáře
  • Novinky

    Ve vlaku z ČR odhalila bavorská policie koblihy s pervitinovou náplní

    Před 4 měsíci
    Bavorská policie našla při kontrole ve vlaku z ČR koblihy, které měly místo marmeládové náplně malé sáčky s pervitinem. V souvislosti s kuriózním záchytem nyní vyšetřuje 33letého muže, který se vlakem vracel do Německa, pro podezření z porušení zákona o omamných látkách, informuje ve středu deník Kölner Stadt-Anzeiger.
     Komentáře
  • Cuketka peče

    Smažené i pečené: Jak na koblihy dvěma způsoby

    Před 4 měsíci
    Tady vám ukážu, jak na klasické koblihy oběma způsoby - smažené, ale i ty pečené. Ty pečené jsou spíš buchty, ale pokud nechcete smažit, tak se dají v nouzi připravit i takto. Směs másla a sádla je na koblihy neuvěřitelně chutná! Rozpis najdete na konci videa.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané

    Před 4 měsíci
    Na první pohled vypadají jako pocukrované koblížky, na sociálních sítích ale tyto bochánky z kynutého těsta vzbudily doslova poprask. Na rozdíl od koblih se ovšem jablečné bochánky nesmaží, ale pečou v troubě. Voní skořicí a chutnají přímo úžasně. Kdo by odolal?
     Komentáře
  • Pochoutkový rok

    8 min

    Podcast
    Zámecký kunštátský perník je dědictvím rodiny Marie Šafářové, který si vychutnává už pátá generace

    Před 4 měsíci

    ·

    8 minut

    Porotu Pochoutkového roku zaujal recept, se kterým se do soutěže přihlásila Marie Šafářová z Poličky na Vysočině. Po uležení je to nesmírně vláčný a chuťově jemný perník plný bohaté náplně. Je to jako svátek v puse, když si dáte kousek.
     Komentáře
  • Pochoutkový rok

    3 min

    Podcast
    Sladká historie značky Deli. Cukrovinky z Lovosic mířily do světa už za první republiky

    Před 5 měsíci

    ·

    3 minuty

    Už přes 100 u nás patří Deli k tradičním cukrovinkářským značkám. Dodnes sídlí v Lovosicích stejnojmenná továrna. I její osudy věrně ilustrují dějiny 20. století. A plným právem patří do publikace historika Martina Krska Nejslavnější značky Ústeckého kraje.
     Komentáře
  • Pochoutkový rok

    29 min

    Podcast
    Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 10. 2022

    Před 5 měsíci

    ·

    29 minut

    Soutěžní recept na sladko: Plněné ořechové trubičky na skle od Vlasty Pospíšilové. Jak správně smažit koblihy poradí Josef Maršálek. Historie sladké tyčinky Deli.
     Komentáře
  • Pochoutkový rok

    1 min

    Podcast
    Koblihy neumí smažit každý, ale od Josefa Maršálka víme jak na dokonale usmažené koblihy

    Před 5 měsíci

    ·

    1 minuta

    Neznáme jediného člověka na planetě, který by pohrdl správně a dobře usmaženou koblihou. Aby se nám povedly, potřebujeme dobře zpracované řidší těsto a správně zakoulené a nakynuté koblihy.
     Komentáře
  • Jímeto

    Mini koblížky z jogurtového těsta i obalené ve skořici. Ty musíte ochutnat

    Před 5 měsíci
    Jsou sladké, měkoučké, roztomilé a hříšně sladké – přesně tak lze popsat mini koblížky. Kdo by je neměl rád! Je to sladká dobrota, na které si dokážou pochutnat malí i velcí. Také máte rádi koblihy? ...
     Komentáře
  • Novinky.cz: Domácí

    Guláš, koblihy, pivo, svařák a hoďte to Nagyové. Babišovi na dobytí Jihlavy hodně záleží

    Před 5 měsíci
    Vedení hnutí ANO včetně předsedy Andreje Babiše ve čtvrtek vyrazilo do Jihlavy, aby před druhým senátním kolem podpořilo kandidátku Janu Nagyovou proti dosavadnímu šéfovi Senátu Miloši Vystrčilovi (ODS). Na akci dorazilo podle odhadu asi 400 lidí. ANO si pro ně připravilo pohoštění zdarma ve formě guláše, koblih, piva či svařáku. Ve velkém se opět rozdávaly také reklamní předměty s logy „Za Babiše bylo líp“ a nechyběl ani karavan. Z pódia lidem zpíval Bohuš Matuš.
     Komentáře
  • Novinky

    Guláš, koblihy, pivo, svařák a hoďte to Nagyové. Babišovi na dobytí Jihlavy hodně záleží

    Před 5 měsíci
    Vedení hnutí ANO včetně předsedy Andreje Babiše ve čtvrtek vyrazilo do Jihlavy, aby před druhým senátním kolem podpořilo kandidátku Janu Nagyovou proti dosavadnímu šéfovi Senátu Miloši Vystrčilovi (ODS). Na akci dorazilo podle odhadu asi 400 lidí. ANO si pro ně připravilo pohoštění zdarma ve formě guláše, koblih, piva či svařáku. Ve velkém se opět rozdávaly také reklamní předměty s logy „Za Babiše bylo líp“ a nechyběl ani karavan. Z pódia lidem zpíval Bohuš Matuš.
     Komentáře
  • Jihlavská Drbna

    VIDEO: Solidarita není kobliha, vzkázal lidem Miloš Vystrčil na dnešním předvolebním koncertu v Jihlavě

    Před 5 měsíci
    Park ve Smetanových sadech dnes od 16 hodin ožil koncertem, na němž vystoupili podporovatelé současného předsedy Senátu Miloše Vystrčila (ODS), jenž postoupil do druhého kola senátních voleb v obvodu 52. V něm poměří síly s Janou Nagyovou, která kandiduje do Senátu za hnutí ANO 2011. Ta byla dnes také k vidění na setkání s občany, to začalo v 15 hodin na parkovišti v jihlavské Křížově ulici.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc

    Před 5 měsíci
    Milujete koblihy? Tato sladká dobrota se připravuje v různých verzích po celém světě. Portugalské bolas de berlim nápadně připomínají ty berlínské. Ostatně v překladu jejich název znamená doslova berlínské koule. Portugalci ale koblížky dělají větší a navíc je plní lahodným žloutkovým krémem.
     Komentáře
  • Fonetech

    Vědci našli u supermasivní černé díry Sagittarius A* podivnou kapku horkého plynu

    Před 6 měsíci
    Podivná kapka horkého plynu sviští kolem supermasivní černé díry Sagittarius A* ohromující rychlostí, oznámili vědci z Evropské jižní observatoře.
     Komentáře
  • Apetit

    Jak na domácí donuty jako z donuterie: Jednoduché triky cukrářů, od těsta až po plnění a zdobení

    Před 6 měsíci
    Donuty jsou tradičním americkým zákuskem, který se těší oblibě téměř po celém světě. Aby ne. Kdo by se nezamiloval do nadýchaného těsta, jež se rozplývá na jazyku. Jíst je můžete jen posypané moučkovým cukrem, ale i nazdobené tak, jak bývají v donuteriích. Přesně takové zvládnete vytvořit i doma!
     Komentáře
  • StyleUp

    Sladká kobliha k snídani zní jako ideální start dne. Ve skutečnosti je pro tělo pohroma

    Před 7 měsíci
    Snídaně je pro většinu lidí základem dne, bez kterého si nedokážou představit svůj odchod do práce. Velmi důležité jsou ale potraviny, které se rozhodnete svému tělu poskytnout. Koblihy jsou přitom jednou z nejhorších možností, které můžete vzít do ruky. Víte, k čemu povede pravidelné snídání této sladké smažené dobroty? Nejdůležitější jídlo dne si zaslouží každý z nás Mnoho lidí dnes nemá příliš mnoho času, a proto sáhnou po rychlé snídani do ruky.
     Komentáře
  • ČasProBydlení

    Sordo Madaleno Arquitectos vytváří v Mexiku klubovnu ve tvaru koblihy

    Před 7 měsíci
    Z křížem lepeného dřeva a vulkanického kamene vznikla kulatá budova podél jezera, kterou navrhlo mexické studio Sordo Madaleno Arquitectos.
     Komentáře
  • Receptovník

    Snídaně je základem dne, sladká kobliha ale patří mezi ty nejhorší varianty

    Před 8 měsíci
    Snídaně je základem a startem každého dne. Jednoznačně by se nikdy neměla vynechávat a zároveň by měla být dostatečně výživná a zdraví prospěšná. I přes toto obecné povědomí, o kterém ví každý z nás, mnoho lidí hledá každé ráno nějakou zkratku. Možná za to může ranní shon a špatný time management nebo třeba lenost… Tak či tak výsledkem zůstává, že sem tam někteří z nás ráno nesnídají vůbec nebo sáhnou po koblize.
     Komentáře
  • Vortex

    Na Kickstarter míří česká hra inspirovaná filmy studia Ghibli

    Před 8 měsíci
    Podnikavý dráček ze hry Dragon's Wandering Tavern láká na relaxační hratelnost a koblihy.
     Komentáře
  • Fonetech

    Vesmírný teleskop Jamese Webba bude studovat černou díru, která vypadá jako kobliha, ale spolkne celou planetu

    Před 8 měsíci
    Dalekohled Jamese Webba bude zkoumat černou díru Sagittarius A*, která se krmí planetami a asteroidy. Má hmotnost jako čtyři miliony Sluncí.
     Komentáře
Reklama