Zavřít
Omáčka

Omáčka

Nejnovější články na Seznamu na téma Omáčka
  • Apetit

    Švestky nasladko i naslano: Připravte si ta nejlepší švestková jídla, dochucovadla a dezerty – od bublaniny, kečupu po kachnu

    Před 2 dny
    Švestky mají jednu velkou výhodu – díky své dokonale vyvážené sladkokyselé chuti totiž perfektně pasují do sladkých i slaných pokrmů. Osvěží salát, bublanině dodá potřebnou dávku šťavnatosti nebo doladí omáčku k masu. Pod článkem najdete 34 osvědčených švestkových receptů.
     Komentáře
  • iReceptář

    3 geniální způsoby našich babiček, jak zahustit omáčky a polévky. Vyberte si!

    Před 3 dny
    Klasickou jíšku známe všichni. Pro mnohé je to jediný správný způsob, jak zahustit polévku či omáčku. Naše babičky samozřejmě jíšku připravovaly, ale také používaly zdravější, a přesto chutné jiné způsoby. Na mouku však zapomeňte. Jak jinak zahustit omáčku či polévku?
     Komentáře
  • Proženy

    Trhané maso je jednodušší, než se může zdát. Nepotřebujete na něj v podstatě ani troubu

    Před 5 dny
    Nedivím se tomu, jakou oblibu získalo trhané maso v posledních letech. Příprava je nenáročná, výsledek šťavnatý a nesmírně uspokojivý. Tahle verze vepřového s černým pivem a BBQ omáčkou má bohatou a příjemně kouřovou chuť a hodí se jako náplň do burgerů i k jemné bramborové kaši. A máte-li dobrý hrnec s těsnící pokličkou, ani nemusíte rozpalovat troubu.
     Komentáře
  • Estate

    Pravá japonská izakaya v Brně

    Před 5 dny
    Ani bistro, ani sushi bar, ale izakaya, kladou důraz na správnou definici podniku Manya jeho provozovatelé Margita Havlíková a Martin Rous. Brněnskou izakayu, tedy tradiční typ japonské hospody s jídlem, najdete přímo v centru města, v ulici Průchodní.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Lišky jsou královny hub. Ozvláštní každý pokrm a tělu dodají pořádnou dávku zdraví

    Před 6 dny
    Lišku obecnou poznají i ti, kteří se houbaření nevěnují. Tyto houby se velmi často používají v restauracích k výrobě omáček a dalších pochoutek, které si můžete objednat.
     Komentáře
  • #chálujlíp

    Delikátní recept na přípravu zvěřiny: Jelen po cikánsku s rýží

    Před 6 dny
    Jak už říkal Karel Prošek ve Smrti krásných srnců: zvěřina ti dá sílu na zimu. A maso jelena siky je jedno z nejchutnějších ze zvěřiny. A abych nedělal klasiku na smetaně nebo na víně, zvolil jsem tentokrát úpravu po cikánsku.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Slavnou chilli omáčku s kohoutem teď v regálech nenajdete! Srirachu si ale vyrobíte i doma

    Před 6 dny
    Pálivá omáčka sriracha je mezi ostatními ikonickou legendou. Zářivě červená lahev se zeleným vrškem a logem kohouta má své stálé místo v mnoha kuchyních i restauracích. Nebo spíše měla. Výrobce se totiž potýká s dlouhodobým výpadkem a není jisté, kdy se originální sriracha na pultech zase objeví. Přečtěte si příběh této slavné omáčky i tipy na její alternativy, které se aktuálně dají koupit. Nebo si zkuste podle našeho receptu vyrobit tuto fermentovanou chilli omáčku doma.
     Komentáře
  • Hrdina kuchyně

    Příprava křenové omáčky s hovězí masem a neloupaným a bramborem

    Před 7 dny
    Marie Doležalová a Martin Škoda vám předvedou, že opravdový hrdina kuchyně je sama ingredience. My vám zase předvedeme, že i recepty můžou být rychlé a jít rovnou k věci. Nezkrácené recepty a více zajímavých informací najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • Prostřeno

    Lahodné a rychlé zapečené kuřecí maso s fetou a gratinovaným sýrem

    Před 8 dny
    Existuje snad něco snadnějšího? Tohle krémové a pikantní kuřecí maso zapečené s fetou je dobrý oběd s nízkým obsahem sacharidů, ale také něco, co zvládnete udělat i na večeři po práci.
     Komentáře
  • Ženy sro

    8 tipů, jak vařit těstoviny jako profesionál

    Před 9 dny
    Uvařit těstoviny tak akorát al dente není jen tak. Vyzkoušejte osvědčené tipy, jak tuto disciplínu zvládnout jako pravý Ital.
     Komentáře
  • iReceptář

    Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Úplně jednoduchý a fantastický

    Před 9 dny
    Vařila ráda, často a ve velkém, protože jejím hereckým kolegům její pokrmy tolik chutnaly, že se u ní dveře netrhly. Herečka Stella Zázvorková byla skvělou kuchařkou, vyzkoušejte její úžasný recept na švestkový koláč.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Konzumací pažitky podporujete pokožku i fungování celého těla

    Před 11 dny
    Někomu chutná na chlebu s tvarohem, jiní ji milují v polévkách nebo omáčkách. Pažitka je velmi nenápadnou bylinou, která je příbuzná česneku a cibuli, ale přitom má jemnou a lahodnou chuť. Nejde o obyčejné koření pro lepší chuť, jedná se také o významný lék a jeden z nejlepších přírodních zdrojů mnoha důležitých složek, které vám umožní bojovat se stářím, zajistit si vysokou odolnost a správné fungování organismu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vyléváte vodu po uvaření těstovin? Chyba. Namočte si do ní chodidla

    Před 12 dny
    Voda z těstovin má širokou škálu využití, přičemž o některých z nich mnozí jistě už někdy slyšeli. Dá se použít při následné přípravě omáčky, díky obsaženým vitamínům a minerálům slouží jako dokonalé hnojivo na rostliny, a dokonce zastoupí přípravky na čištění mastných povrchů. Její schopnosti ale sahají ještě dál. Věděli jste, že je možné si z vody z těstovin připravit i například zázračnou koupel na nohy?
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Máte v lednici sýr a nevíte, co s ním? Vyzkoušejte sýrové chipsy nebo omáčku

    Před 13 dny
    Sýry patří mezi oblíbenou pochoutku takřka po celém světě. Mají bohatou historii a existuje jich mnoho druhů, které skvěle chutnají. Seznámíme vás s některými z nich a ukážeme vám, jak je využít v kuchyni!
     Komentáře
  • iReceptář

    Cuketová omáčka na špagety: Snadno si vyrobíte zásobu na celý rok

    Před 13 dny
    Cuketa, kam se podíváš. Pěstitelé jistě vědí, o čem je řeč. Cukety jsou totiž vděčná plodina, která nám poskytuje silnou sklizeň. Na jednu stranu ohromná radost, na druhou stranu… co s nimi?
     Komentáře
  • #chálujlíp

    Neskutečně lahodný rib eye steak s pepřovou omáčkou

    Před 13 dny
    Pokud máš k dispozici kvalitní hovězí maso, je grilování jedna velká radost. Já připravoval vyzrálý rib eye steak z Jestřebic s pepřovou omáčkou.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Šťavnatý steak s pepřovou omáčkou, kterou všichni dělají špatně

    Před 14 dny
    Vepřový steak s pepřovou omáčkou je již pojem a patří mezi tradiční hospodská jídla. Málokdo však tuto omáčku, která je výtečná, umí udělat správně. My vám proto představíme originální recept a zároveň poradíme, jak správně opéct maso.
     Komentáře
  • JenŽeny

    Nejlepší domácí tatarka: Vyzkoušejte recept, který je rychlý a chutná báječně

    Před 15 dny
    Tatarka patří k nejoblíbenějším studeným omáčkám a dipům. Co ji tak připravit v domácí verzi, která je poctivá a která obsahuje pouze základní suroviny bez přídatných látek? Máme pro vás recept na nejlepší domácí tatarku, kterou si rozhodně nebudete moci vynachválit.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?

    Před 15 dny
    Ke svíčkové jedině houskový nebo karlovarský knedlík, k rybě brambory? Může to tak být, ale taky nemusí. Zkuste pro jednou méně obvyklé variace a vaše jídlo získá nový chuťový rozměr!
     Komentáře
  • Befity

    Zhubnout lze i s těstovinami v jídelníčku

    Před 19 dny
    Od teď si můžete těstoviny vychutnávat bez výčitek svědomí – a dokonce s nimi zhubnout.
     Komentáře
  • #chálujlíp

    Buřty na černém pivu z grilu. Nezapomeňte zapnout plyn...

    Před 20 dny
    Buřty na černém pivu připravené na venkovním grilu mají o kouzlo navíc oproti přípravě v troubě. Opečeš si špekáčky a pokračuješ s omáčkou. Nesmíš si tedy zapomenout pustit plyn jako já 🤣.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak zahustit výpek k masu, aby měl opravdu grády

    Před 21 dny
    Pokud chcete vyrobit chutnou a lahodnou omáčku, pak se jednoduše naučte, jak zahustit výpek k masu, aby dal vzniknout něčemu, do čeho budete s radostí namáčet brambory nebo třeba knedlíky.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Domácí rajčata jsou jako stvořená pro výrobu passaty. Polévky, omáčky i pizza budou chutnat skvěle

    Před 22 dny
    Rajčatová polévka nebo omáčka, pizza i taštičky z listového těsta. Všechna jídla mají jedno společné, k jejich přípravě se používá rajčatový protlak, jinak také passata nebo pyré.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Holka u plotny radí: Jak na kuře na paprice podle originálního maďarského receptu

    Před 22 dny
    Kuře na paprice patří mezi naše oblíbená jídla. Považujeme tohle jídlo za typicky české, přestože původní recept pochází z Uherské říše, tedy z dnešního Maďarska. A dodneška tam tuhle jemnou delikatesu připravují Maďaři fantasticky. Proto jsem loni zkusila uvařit kuře hezky po maďarsky. A je to lahůdka!
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Francouzi v panice, v zemi došla tradiční surovina. Katastrofa, objíždíme benzinky, říkají

    Před 25 dny
    Králík na hořčičné omáčce, vejce mimóza, glazovaná medovo-hořčičná stehýnka nebo pravá francouzská zálivka na letní salát. To je pár položek z francouzského jídelníčku, na jejichž přípravu je potřebná hořčice. A ta teď ve Francii není. Jako mávnutím proutku prakticky zmizela z regálů v obchodech.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Populární chilli na stupnici: Jak moc ostré chilli snesete?

    Před 25 dny
    Věděli jste, že na světě existuje kolem 50 000 odrůd chilli papriček? U nás je k dostání jen zlomek z nich, i přesto však může být obtížné se mezi nimi vyznat. Stačí přecenit své síly a rázem máte postaráno o pořádně žhavý zážitek. Přečtěte si, co přesně u chilli znamená označení SHU, jak se v pálivosti papriček vyznat i proč zařadit tuto pikantní zeleninu do svého jídelníčku. Klidně i nyní v létě!
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Legendární znojemská omáčka a kuličky z mletého masa

    Před 26 dny
    Luxusní znojemská omáčka v kombinaci s masovými kuličkami vás dostane! Jedná se o jednoduchý oběd, který zvládnete za chvíli. Přeji vám dobrou chuť, Brepta.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak připravit ty nejlepší ovocné omáčky k masu i sýrům? Recepty v teplé i studené variantě

    Před 26 dny
    Letní slunečné dny přímo vybízí k vychutnávání si osvěžujícího sezónního ovoce i k pořádání venkovních párty a pořádných grilovaček. A co takhle to spojit? Teplé i studené ovocné omáčky tvoří s masem i rozpečeným sýrem neodolatelnou kombinaci. Máme pro vás několik užitečných tipů, jak ovocné omáčky připravovat a jaké druhy plodů volit, i tři recepty pro inspiraci. Dáte přednost omáčce citronové, meruňkové, nebo třešňové?
     Komentáře
  • Prostřeno!

    Podivné intriky v Prostřeno. Všechny soupeřky kritizovaly, co mohly

    Před 28 dny
    Prima pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na iprima.cz
     Komentáře
  • iReceptář

    Čaj z bobkového listu: Proč byste ho měli pít před každou dlouhou cestou

    Před 30 dny
    Bobkový list má snad každý z nás v kořence. Používá se k dochucení polévek či omáček. Málokdo ale ví, že tohle koření má i výborné léčivé účinky. Jaké?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vepřová panenka v máslové omáčce: Jemnější, než byste čekali

    Před 30 dny
    Vepřová panenka patří mezi jemné delikátní maso, které je vhodné na minutkovou úpravu. Nepotřebuje žádné složité dochucování, nejvíce jí sluší základní chutě. Připravte ji na másle, protože takto upravená panenka je šťavnatější a měkčí. S naším speciálním trikem si navíc ještě užijete hebkou omáčku.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Plesnivé burgery i prošlé omáčky: Nový ruský "McDonald's" hasí stížnosti zákazníků

    Před 1 měsícem
    Na sociálních sítích se objevují fotografie plesnivých housek, které lidé zakoupili v restauracích Vkusno a točka. Ty v Rusku nahradily McDonald's.
     Komentáře
  • iReceptář

    Bezlepková dieta: Tipy, jak vařit a péct bez lepku + 4 bezlepkové dobroty

    Před 1 měsícem
    Už nikdy žádné pečivo, koláče ani těstoviny? Ale kdeže, jen je potřeba správně vybírat a najít si dobré recepty.
     Komentáře
  • Fajntip

    V pořadu Vaření se Soukupem můžete najít tipy pro ještě lepší chuť vašich pokrmů

    Před 1 měsícem
    Možná vaříte pokaždé stejně jako kdykoliv jindy, a tak se není čemu divit, že chuť vašich pokrmů už nikoho nepřekvapí. Možná si myslíte, že na vašich jídlech zkrátka už nelze nic vylepšit. Ne vždy tomu tak je. Nejen v pořadu Vaření se Soukupem lze získat tipy na vylepšenou kulinářskou strategii.
     Komentáře
  • Feminela

    Naučte se připravit těstoviny jako v italské restauraci. Tři zlatá pravidla je dovedou k dokonalosti

    Před 1 měsícem
    Špagety, fusilli, tagliatelle, farfalle a desítky, možná i stovky dalších druhů těstovin si vydobyly srdce všech strávníků po celém světě a Češi nejsou výjimkou. Navzdory své oblíbenosti se však dosud plně nezažil správný postup jejich přípravy.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Slavné omáčky: Ta zeleninová není žádná Popelka! Takhle ji dělají šéfkuchaři

    Před 1 měsícem
    Připravit dokonalou a chuťově vyváženou omáčku, to je považováno za kuchařské umění. Ale chce to vlastně jen málo: ty správné a hlavně kvalitní ingredience a velkou dávku trpělivosti. Výsledek pak nezklame!
     Komentáře
  • MůjLife

    Chytře na rajčata: Připravte si čtyři super snadné základy pro další vaření a máte vystaráno!

    Před 1 měsícem
    Vymáčkněte z letní sezony maximum a zpracujte rajčata na čtyři univerzální základy, které využijete k vašim dalším kulinářským výtvorům. Málokteré zelenině pomůže tepelná úprava tolik jako rajčatům.
     Komentáře
  • Novinky

    Recepty z Třeboňska: rybí polévka, kapr s omáčkou, okoun na česneku či buchtičky s krémem

    Před 1 měsícem
    Krajová kuchyně jižních Čech se neobejde bez ryb, hub a brambor. Executive chef restaurace hotelu Zlatá hvězda v Třeboni Adam Furthner ukazuje, jak je možné skloubit tradici s moderním vařením.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Výtečná vepřová panenka na medu a jablíčkách

    Před 1 měsícem
    Vepřová panenka patří mezi nejkvalitnější kusy masa. Dneska jsem panenku připravil na medu. Chuť vepřové panenky na medu je opravu rafinovaná. Suroviny: vepřová panenka 600 g, med 1 dl, citrón ¼ ks, jablko 1 ks, česnek 2 stroužky, máslo 30 g, vývar 2 dl, sójová omáčka 2 lžíce, cukr 1 lžička, olivový olej, pepř a sůl.
     Komentáře
  • Apetit

    Grilujete? Zkuste mexickou salsu - pikantní omáčku, kterou připravíte do 5 minut

    Před 1 měsícem
    Salsy patří k Mexiku stejně neodmyslitelně jako tequila nebo limety. Prozradíme vám tajemství té nejlepší salsy, která je jako stvořená pro letní grilování a party pod širým nebem.
     Komentáře
  • Žena-in

    Barbecue, ajvar nebo mátová? Jak vybrat nejlepší grilovací omáčku

    Před 1 měsícem
    Propečený steak, křupavá zelenina, voňavý rozteklý sýr… kdo by odolal letnímu grilování plnému dobrot. K nim neodmyslitelně patří také studené omáčky a dipy, bez kterých si nejde správné grilování představit. Ať už fandíte pálivé chuti, nebo dáte přednost svěžím bylinkám, tu svou oblíbenou omáčku si určitě najdete i vy.
     Komentáře
  • Těhotnej kuchař

    Domácí demi glace, která vystřelí vaše steakové omáčky na úplně jinou úroveň

    Před 1 měsícem
    Domácí demi glace dostane tvoje omáčky ke steakům úplně do jiné ligy. Jedna kostička tohoto pokladu vystřelí pepřovou, houbovou nebo vinnou omáčku o několik pater nahoru. I přesto, že se demi glace vaří 24 a více hodin, tak práci s tím máš jen první hodinu, pak už jen sem tam doléváš studenou vodou.
     Komentáře
  • Proženy

    Místo masových koulí cuketové: s rajčatovou omáčkou se stanou skvělým letním jídlem

    Před 1 měsícem
    Masové kuličky zkuste projednou vyměnit za zdravou a lehčí alternativu z cukety a uvidíte, že si je oblíbíte tak, že si je uděláte i podruhé, potřetí... Skvěle poslouží samostatně třeba jako lehčí večeře anebo jako parádní příloha k masu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vývar, který nezkysne: Naše babičky věděly, proč si dát pozor na pórek a cibuli

    Před 1 měsícem
    Téměř každá rodina má svůj speciální recept na vývar, který se dědí z generace na generaci. A zrovna ten váš je samozřejmě nejlepší! Znáte ale starý trik, jak docílit toho, aby vám vývar nezkysnul a i po třech měsících chutnal jako právě uvařený?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nikdy nerozvařit knedlíky: Naše babičky používaly trik s utěrkou

    Před 1 měsícem
    Víte, jak na krásně nadýchané a dobré knedlíky? Vsaďte na ověřený recept a udělejte vše pro to, aby se nemohly rozvařit. Jak a co vše udělat? Zkuste některý z prověřených fíglů.
     Komentáře
  • Proženy

    Geniální příloha ke grilovanému masu: Salát z pečených paprik se sýrem si ale můžete dát i jako lehkou večeři

    Před 1 měsícem
    Když je rozpálený gril, téměř vždy na něj položím pár paprik. Grilovaná paprika je totiž ohromná surovina! Je jemná, má okouzlující kouřovou vůni a poslouží jako základ různých dipů, omáček i polévek. A výborná je i jako základ salátu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá

    Před 1 měsícem
    Jahodovou sezonu je třeba využít plnými doušky. Až budete mít doma košíček jahod a budete přemýšlet co jednoduše a rychle z nich připravit, vzpomeňte si na merendu. Tato jednoduchá omáčka zjemněná smetanou může být z jakéhokoliv ovoce, ale z voňavých  jahod je přece jen nejlepší.
     Komentáře
  • iReceptář

    Semena kopru jsou zázrakem pro ženy v menopauze. Naše babičky ho užívaly denně

    Před 1 měsícem
    Když se řekne kopr, většina z nás si vybaví (milovanou či nenáviděnou) koprovku. Ale omáčka není všechno, co kopr dokáže. Seznamte se s univerzální bylinkou, která vám zlepší zdraví i chuť...
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Jednoduché těstoviny s fantastickou omáčkou z čerstvých rajčat

    Před 1 měsícem
    Léto přeje těstovinám na všechny způsoby. Když ale není moc času, zvolte rychlé jídlo, které zasytí tak akorát, organismus nezatíží a bodne i vegetariánům. Zkuste penne s výbornou rajčatovou omáčkou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tajemství dokonalého ajvaru: Na přípravu stačí jen 4 suroviny, ale jedna je zásadní

    Před 1 měsícem
    Říká se mu veganský kaviár a balkánská kuchyně nabízí několik regionálních variant tohoto zázraku z paprik. Jak vypadá oblíbená omáčka k masu a jak si ji připravit?
     Komentáře
  • Proženy

    Nejlepší omáčka na grilování? Přidejte do ní kečup a colu!

    Před 1 měsícem
    Pravé americké barbecue potřebuje pravou americkou barbecue omáčku. A pravá americká barbecue omáčka potřebuje dvě suroviny s rozporuplnou pověstí: kečup a colu. Zvedáte lehce nesouhlasně obočí? Nemějte obavy. Je krásně vyvážená, má bohatou lehce uzenou chuť, příjemnou konzistenci a hodí se i k našemu českému grilování.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Recept na lívance z červené čočky se zázvorovo-jogurtovou omáčkou

    Před 1 měsícem
    To, že se z luštěnin vyrábí hamburgery a jiné masové náhražky, dnes už není tajemstvím. Co ale takové lívance z červené čočky? Pojďte si s námi tento recept vyzkoušet.
     Komentáře
  • Těhotnej kuchař

    Zapečené palačinky s tvarohem a vanilkovou omáčkou

    Před 1 měsícem
    Palačinky: 250g hladké mouky, 4 vejce, 600 ml plnotučného mléka, špetka cukru Tvarohová náplň: 500g plnotučného tvarohu, 80g cukru, 10g vanilkového cukru, 2 žloutky, rum (nebo citrónová kůra) Zálivka k zapečení: 200 ml plnotučného mléka, 100 ml smetany (31%+), 50g cukru, 20g vanilkového cukru, 2 vejce Vanilková omáčka: 250ml smetany (31%+), 30g cukru, vanilkový lusk
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak připravit bešamel? Pro tuto bílou omáčku je základem správný poměr surovin

    Před 1 měsícem
    Univerzální hnědou omáčku, hvězdu školních jídelen, znají všichni. A co bílou? Těch existuje více a jednou z nich je bezesporu i bešamel. Jeho přípravu zvládnou podle pár základních pravidel i úplní začátečníci a v kuchyni se z něj dá vykouzlit celá řada pokrmů. Naučte se vařit bešamel tak, aby se vám vždy povedl a inspirujte se našimi tipy na jeho dochucování.
     Komentáře
  • iReceptář

    Super rychlé jednoduché tvarohové těsto na jahodové knedlíky: Lepší jste nejedli

    Před 1 měsícem
    Pokud se stále nemůžete nabažit jahodových knedlíků, zkuste tentokrát tvarohové těsto. Budete ho mít rychle hotové, dobře se s ním pracuje a hlavně? Je naprosto lahodné.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Milovníci pálivého jídla by měli zbystřit – oblíbená chilli omáčka je v ohrožení

    Před 1 měsícem
    Pálivá jídla si získala mnoho příznivců po celém světě. Lidé vyhledávají pálivá jídla pro jejich zdravotní účinky nebo proto, že jim to zkrátka chutná. Tito lidé by pak měli zbystřit, protože výrobce oblíbené Srirachi omáčky hlásí výpadek ve výrobě z důvodu nedostatku chilli papriček.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší jahodová marmeláda: Bez cukru a s voňavou mátou. Zdravější nenajdete

    Před 1 měsícem
    Jahodová sezóna je konečně tady. Pokud jste vyrazili na samosběr na nejbližší políčko se sladkými červenými plody, určitě přemýšlíte, jak naložíte s plnými košíky jahod. Zkuste marmeládu s mátou a citronem.
     Komentáře
  • Echo24

    Ikonické omáčky Sriracha bude nedostatek. Může za to mizerná úroda chilli papriček

    Před 1 měsícem
    Hrozí nedostatek ikonické chilli omáčky Sriracha. Kalifornský Huy Fong Foods, který ji vyváží do celého světa, přestal přijímat objednávky od odběratelů. Důvodem je katastrofální úroda chilli papriček. Firma neví, kdy bude moci obnovit výrobu, ale oznámila, že neočekává obnovu výroby dříve, než v září.
     Komentáře
  • TN

    Oblíbená ostrá omáčka v ohrožení. Výrobce Srirachi má málo chilli papriček

    Před 1 měsícem
    Firma Huy Fong, výrobce oblíbené ostré omáčky Sriracha, má problém. Musela totiž pozastavit výrobu všech svých produktů. Může za to nedostatek hlavní ingredience, tedy chilli papriček.
     Komentáře
  • Novinky

    Oblíbená omáčka v ohrožení, výrobce má nedostatek stěžejní suroviny

    Před 1 měsícem
    Ikonická chilli omáčka Sriracha, kterou si zamilovali lidé po celém světě, je v ohrožení. Může za to akutní nedostatek chilli papriček, kvůli kterému jeden z největších výrobců varuje před výpadky v distribuci.
     Komentáře
Reklama