Zavřít
Omáčka

Omáčka

Nejnovější články na Seznamu na téma Omáčka
  • Cooky

    Tvarohové knedlíky s lesními borůvkami a domácím žahourem: Dopřejte si chuť léta z mražených i čerstvých borůvek v průběhu celého roku

    Před 5 hodinami
    Borůvky jsou zdravé a výtečné. Nacpěte je do těch nejlepších knedlíků s omáčkou žahour podle receptu s postupem, budete se olizovat až za ušima.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Obrácené řízky: Recept na vláčné maso ve šťavnaté omáčce

    Před 13 hodinami
    Zkuste naši originální variantu české klasiky s tímto jedinečným receptem na obrácené řízky. Plné chuti, šťavnaté a s křupavou slaninou - ideální kombinace pro každou příležitost. The post Obrácené řízky: Recept na vláčné maso ve šťavnaté omáčce appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zapékané brambory se žampiony a smetanou: Rychlý recept na krémový a sytý oběd nebo večeři

    Před 1 dnem
    Dochází Vám inspirace co uvařit k obědu nebo k večeři. Vyzkoušejte tyto zapékané brambory se žampióny a chutnou omáčkou ze zakysané smetany, toto jídlo je opravdu snadné a rychlé. Pojďme se společně podívat, co všechno budeme potřebovat a jak postupovat. 400 g brambor 200 g žampionů 5 vajec 1 cibuli 200 g zakysané smetany 100 […] The post Zapékané brambory se žampiony a smetanou: Rychlý recept na krémový a sytý oběd nebo večeři appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • extrainspirace.cz

    Nejlepší těstoviny ze supermarketu. Češi je milují, protože stojí jen pár korun a chutnají lépe než ty nejdražší

    Před 1 dnem
    Těstoviny patří k nejoblíbenějším jídlům vůbec a jednou za čas je vaří každý. […]
     Komentáře
  • Apetit

    Restaurace, kde hlavní roli hrají brambory, skromná surovina tady překonává maso

    Před 1 dnem
    Restaurace zaměřená výhradně na brambory? Realita překonává očekávání. Podnik s lakonickým názvem Brambory, který najdete přímo naproti pražskému obchodnímu centru Arkády Pankrác, dokazuje, že i ta nejskromnější surovina se může stát hvězdou fine-diningu. A to doslova na všech úrovních – od hranolek až po dezerty.
     Komentáře
  • Toprecepty

    „Ikea“ kuličky snadno připravíte i doma. Naučte se je podle videonávodu

    Před 1 dnem
    Masové kuličky z obchodního domu Ikea zná snad úplně každý. Někteří je milují tolik, že na ně do Ikea chodí, i když ani nejdou nakupovat. Pokud to máte do Ikea daleko, můžete si je připravit snadno i doma.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Minutkové kuřecí kousky v hořčičné omáčce: Recept na rychlý a luxusní oběd s hranolky

    Před 1 dnem
    Připravte si lahodné minutkové kuřecí kousky v hořčičné omáčce se smetanou. Rychlý a chutný oběd, který si zamilujete! Podávejte s hranolky nebo rýží. The post Minutkové kuřecí kousky v hořčičné omáčce: Recept na rychlý a luxusní oběd s hranolky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • UdálostiExtra

    Češi pořád skladují krabičky od zmrzlin, ale netuší, že si tím můžou uškodit. Jsou v nich nebezpečné látky

    Před 2 dny
    Možná to znáte i z vlastní kuchyně. Dojíte zmrzlinu, krabičku vymyjete a odložíte na hromádku. Jednu máte na omáčku pro babičku, druhou na zbytky od oběda, třetí čeká na koláč pro sousedku. Vypadá to chytře, úsporně a tak trochu ekologicky.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Jemnoučká vepřová krkovička na cibuli a okurkách, která se vám bude rozplývat na jazyku

    Před 2 dny
    Představujeme vám recept na jemnoučkou vepřovou krkovičku na cibuli a okurkách, která se doslova rozplývá na jazyku 🤍. Ideální volba pro nedělní oběd, návštěvu nebo kdykoliv, když chcete něco opravdu dobrého. Vepřová krkovička na cibuli a okurkách 800 g vepřového masa (krkovice) 160 g nakládaných okurek 350 g cibule Sůl a pepř 2 lžíce vepřového […] The post Jemnoučká vepřová krkovička na cibuli a okurkách, která se vám bude rozplývat na jazyku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Receptovník

    Omáčka je klíč: Masu dodá šmrnc a nečekanou chuť!

    Před 3 dny
    Maso a příloha, to je běžný pokrm. Posunout ho na vyšší úroveň může být snazší, než si lidé myslí. Stačí správná omáčka k masu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík

    Před 3 dny
    Plátky vepřové kýty obalené v mouce a potřené hořčicí, zatažené na tmavé cibuli a podušené ve vývaru. Jednoduchá česká klasika, která voní domovem a nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem. Proč si ji zamilujete Skvělá chuť z mála: cibule do tmava, plnotučná hořčice a vývar udělají všechnu práci. Jistý výsledek: obalení v mouce + krátké zatažení […] The post Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Marianne

    Z kuchyně vyhlášeného machra na omáčky: Připravte si univerzální silný základ podle Petra Hajného

    Před 3 dny
    Česká kuchyně je proslulá svými omáčkami, které tvoří významnou součást tradičních hlavních jídel. Dnešní recept je tipem na univerzální silný základ, věc, která je pro každou kvalitní omáčku nesmírně důležitá.
     Komentáře
  • Magazín Patriot

    Gaston Chilli jede. Pálivé omáčky z Ostravy uspěly na soutěži v Americe

    Před 3 dny
    Ostrava umí být pořádně ohnivá. Zásluhu na tom má Radovan Fron, který míchá vyhlášené chilli omáčky. Teď s nimi uspěl v Americe.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Křenová omáčka s uzeným masem a bramborem

    Před 3 dny
    Křenová omáčka s uzeným masem a bramborem patří medzi tie české jedlá, ktoré vždy pohladia žalúdok aj dušu. Jemne pikantná, krásne krémová a doplnená mäkučkým uzeným mäsom – jednoducho nedeľná klasika, ktorú si zamiluje celá rodina. Křenová omáčka s uzeným masem a bramborem 🛒 Co budeme potřebovat Máslo: 100 g Brambory typu B: 500 g […] The post Křenová omáčka s uzeným masem a bramborem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová krkovice na pivu se zeleninou

    Před 3 dny
    Vepřová krkovice pečená na pivu je voňavé, šťavnaté a fantasticky syté jídlo, které potěší celou rodinu. Kombinace masa, piva, zeleniny a slaniny vytváří dokonalý nedělní oběd plný výrazných chutí. Podává se s voňavou jasmínovou rýží – skvělá volba, pokud máte rádi domácí, poctivou kuchyni. Vepřová krkovice na pivu se zeleninou Ingredience: Na maso: Olej 4 […] The post Vepřová krkovice na pivu se zeleninou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept

    Před 3 dny
    Šťavnatá vepřová pečeně na cibuli a česneku 🧅🧄 je klasika, která nikdy nezklame. Pomalu dušené maso je měkké, voňavé a díky cibuli získá krásně sladkou chuť. Jednoduchý, domácí a spolehlivý recept, který zvládne každý. Vepřová pečeně na cibuli a česneku Ingredience 🛒 Vepřové maso (dle počtu porcí) Sůl a pepř Olej na smažení 2 cibule […] The post Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept

    Před 3 dny
    Šťavnatá vepřová pečeně na cibuli a česneku 🧅🧄 je klasika, která nikdy nezklame. Pomalu dušené maso je měkké, voňavé a díky cibuli získá krásně sladkou chuť. Jednoduchý, domácí a spolehlivý recept, který zvládne každý. Vepřová pečeně na cibuli a česneku Ingredience 🛒 Vepřové maso (dle počtu porcí) Sůl a pepř Olej na smažení 2 cibule […] The post Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

    Před 3 dny
    Vepřové plátky s omáčkou jsou jednoduché a nenáročné na suroviny. Maso se totiž rychle opeče a pak dusí v omáčce s cibulovým základem a worcesterem, která krásně zvýrazní chuť masa. Ideální volba pro rychlý oběd nebo večeři, ke které stačí uvařit jen porci rýže jako přílohu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněná vepřová panenka s kaštany a rakytníkovou omáčkou

    Před 3 dny
    Plněná vepřová panenka je výbornou volbou, když chcete připravit něco slavnostního, ale zároveň ne příliš složitého. Kombinace jemného masa, sladkých pečených kaštanů a výrazně ovocné rakytníkové omáčky vytváří krásně vyvážený a neobvyklý pokrm. Rakytník dodá omáčce svěží kyselkavý tón, který se skvěle doplňuje s máslovou jemností na závěr. Plněná vepřová panenka s kaštany a rakytníkovou […] The post Plněná vepřová panenka s kaštany a rakytníkovou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Sametová koprovka s hovězím vývarem, podávaná s nadýchaným houskovým knedlíkem

    Před 4 dny
    Někdo má koprovku rád, někdo ji nesnáší. A to je škoda, protože jde o českou klasiku, která má stálé místo v našich srdcích.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová panenka se žampionovou omáčkou: Recept na šťavnatou panenku se šťouchanými bramborami

    Před 4 dny
    Šťavnatá panenka naložená v česneku a dijonu, rychle zatažená na pánvi a dotažená v troubě do růžova. K tomu sametová žampionová omáčka a poctivé šťouchané brambory se slaninou a jarní cibulkou. Restaurace doma – bez složitostí. Parametry receptu: Marinování přes noc (min. 2 h) • Pánev ~ 10 min • Trouba ~ 20 min • […] The post Vepřová panenka se žampionovou omáčkou: Recept na šťavnatou panenku se šťouchanými bramborami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí směs z jedné pánve: Rychlý recept na šťavnaté kuřecí nudličky se zeleninou

    Před 4 dny
    Připravte si chutnou a rychlou kuřecí směs s paprikou, žampiony a pórkem. Tento jednoduchý recept je ideální pro večeři během rušného dne. Lahodné jídlo plné chutí máte hotové za pár minut! The post Kuřecí směs z jedné pánve: Rychlý recept na šťavnaté kuřecí nudličky se zeleninou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Asijské smažené nudle s kuřecím: Rychlý recept na domácí nudle s kuřecím a zeleninou

    Před 4 dny
    Smažené nudle si můžete připravit i sami, aniž byste museli chodit do asijské restaurace. Super chutné, se spoustou zeleniny, vegetariánské nebo s kuřecím masem. Asijské nudle jsou rozhodně jedním z nejjednodušších pokrmů z wok pánve. Tyto domácí asijské smažené nudle s kuřecím masem a zeleninou připravené během chvíle si zamilujete. Domácí asijské smažené nudle s […] The post Asijské smažené nudle s kuřecím: Rychlý recept na domácí nudle s kuřecím a zeleninou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Masové koule se sýrem v omáčce: Recept na šťavnaté masové koule, hotové za chvilku

    Před 4 dny
    Nevíte co uvařit k obědu a nechce se vám v kuchyni trávit příliš mnoho času? Krok za krokem vám představíme skvělý recept na masové koule se sýrem v lahodné omáčce s hranolkami. Příprava skvělého jídla vám zabere jen několik minut a vznikne vám lahodný plnohodnotný oběd nebo večeře. Masové koule se sýrem v lahodné omáčce […] The post Masové koule se sýrem v omáčce: Recept na šťavnaté masové koule, hotové za chvilku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Smetanové kuře na paprice: Tohle kuře v paprikové omáčce uvaříš jednou a pak ho bude chtít celá rodina pořád

    Před 5 dny
    Kuře na paprice je výborný pokrm. Ne vždy ale máme čas se s ním mazlit a vařit ho dlouhé hodiny. Proto si připravte tuhle rychlovku podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Pikantní klasika, která se nikdy neomrzí a vždy potěší. Vepřové v hořčicové omáčce

    Před 5 dny
    Vepřové maso v hořčicové omáčce: vepřová krkovice bez kosti 600 g, cibule 100 g, olej 30 g, máslo 20 g, mouka hladká 20 g, smetana 150 g, sůl, mletý pepř, bobkový list, plnotučná kremžská dijonská hořčice od každé jednu kávovou lžičku a vývar z kostí
     Komentáře
  • Jelizaveta Jelen
    naMédium

    Retro kantýna: UHO, buchtičky se šodó a další dobroty, které jsme obědvali za socialismu

    Před 6 dny
    Zatímco dnes řada lidí obědové pauzy v pracovní dny tráví v restauraci nebo nákupním centru, za minulého režimu se zcela běžně chodilo do závodní jídelny. Plastové tácy a skřípání příborů slyší mnozí z nás ve vzpomínkách ještě teď.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vyzkoušeli jsme nové menu u Radka Kašpárka: Nepřekonatelná žebra i hedvábná bramborová kaše aspirují na Michelina

    Před 6 dny
    Restaurace 420 na Staroměstském náměstí v Praze představila nové podzimní menu, které staví na sezónních surovinách, české tradici a moderním pojetí. Majitel podniku a oblíbený šéfkuchař Radek Kašpárek se rozhodl pro vstřícný krok k hostům. Nové pokrmy prezentuje na zvýhodněných „obědových menu“. „Sledujeme reakce hostů a pak se rozhodneme, jestli je zařadíme natrvalo,“ prozradil pro Toprecepty.cz.
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí maso s jemně pikantní omáčkou a rýží: Plnohodnotné jídlo, které voní po paprice a česneku, doladěné čerstvým koprem

    Před 6 dny
    Kuřecí maso v jemně pikantní omáčce připravené podle receptu s postupem kombinuje šťavnatá marinovaná prsa, paprikový základ s cibulí a svěží kopr, který zjemňuje pikantní tón omáčky a krásně ladí s rajčatovým pyré.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Voňavé masové šneky s cibulovou omáčkou a rozmarýnem. Jednoduchý recept, který si zaručeně uložíte

    Před 6 dny
    Vánoční masové šneky se sladkokyselou cibulovou omáčkou jsou předkrm, který vyniká výraznou chutí a překvapivě snadnou přípravou. Kombinují kořeněné maso, jemně karamelizovanou cibuli a křupavé listové těsto, takže působí elegantně a přitom nenuceně. Recept je ideální pro rodinné oslavy, vánoční návštěvy i večerní pohoštění, když chcete něco lepšího a přitom rychlého.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Rychlé kuřecí kousky na česneku: Recept na šťavnatý oběd nebo večeři, hotový do 15 minut

    Před 6 dny
    Pokud hledáte recept, který je rychlý, jednoduchý a přitom neuvěřitelně chutný, kuřecí soté na česneku je pro vás ideální volba. Je to klasické jídlo, které spojuje jemné kuřecí maso, voňavý česnek a krémovou omáčku s lehce rajčatovým nádechem. Kombinace másla, mléka a vývaru vytváří jemnou, sametovou omáčku, která perfektně obalí šťavnaté kuřecí kousky. Jako příloha […] The post Rychlé kuřecí kousky na česneku: Recept na šťavnatý oběd nebo večeři, hotový do 15 minut appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Jan Punčochář: Křepelka není drůbež, ale klenot! Trik, jak ji připravit na slavnostní stůl, aby se rozplývala

    Před 6 dny
    Šestý recept z videoseriálu s Janem Punčochářem je tu: plněná křepelka s tymiánovou omáčkou, karamelizovanou karotkou a šalotkou. Dokonalý slavnostní oběd, na který pozvete klidně i tchyni. Toto je pokrm, kterým se můžete pochlubit a který vám zaručí obdiv a přezdívku chef.
     Komentáře
  • Houbička v kuchyni

    Klasika asijských restaurací: ostrokyselá polévka s jidášovým uchem

    Před 7 dny
    Jednoduchý recept, jak si doma uvařit polévku s jidášovým uchem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pečený bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem

    Před 7 dny
    Pečený bůček patří mezi neporazitelné klasiky české kuchyně. Šťavnaté maso, křupavá kůrčička a poctivá cibulovo-česneková šťáva, která se dá použít i do omáček. Jednoduchý postup a maximální chuť! Pečený bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem 🛒 Ingredience: Plátky vepřového bůčku 1–2 cibule Sůl Česnek Drcený kmín Pepř 1 malá sklenička piva 🍺 Vroucí voda Vepřový […] The post Pečený bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Fazolky na smetaně – tradiční česká klasika

    Před 7 dny
    🥣 Někdy není nic lepšího než návrat k tradičním receptům, které voní domovem a vzpomínkami. Fazolky na smetaně jsou jednoduché, rychlé a neuvěřitelně dobré. Krémová omáčka dodá pokrmu jemnost a fazolky zůstanou krásně měkké. Perfektní jako příloha i lehké hlavní jídlo. Fazolky na smetaně 🛒 Ingredience: Fazolky (čerstvé nebo mražené) Osolená voda 1 cibule Mouka […] The post Fazolky na smetaně – tradiční česká klasika appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou

    Před 7 dny
    Tyto jemné, nadýchané noky připravované z jablek a dětské krupice jsou jednoduchým, ale velmi chutným sladkým jídlem. V kombinaci se svěží, lehce kyselou rybízovou omáčkou vzniká krásně vyvážený dezert, který na talíři i skvěle vypadá. Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou Na noky: 3–4 jablka (nebo podle chuti) 6-10 lžic dětské krupice (nebo podle potřeby) špetku […] The post Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vídeňská roštěnka s rýží: Recept na klasickou roštěnou s bohatou omáčkou a křupavou cibulkou

    Před 7 dny
    Připravte si pravou vídeňskou roštěnku, která se dusí do dokonalé měkkosti v bohaté cibulové omáčce a podává se s křupavou smaženou cibulkou a sypkou rýží. The post Vídeňská roštěnka s rýží: Recept na klasickou roštěnou s bohatou omáčkou a křupavou cibulkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • ČasProBydlení

    Jak na dokonale hladkou omáčku? Francouzi používají jednoduchou pastu z másla a mouky

    Před 7 dny
    Ti, co milují omáčky, dobře ví, že klíčem k co nejlahodnější chuti je správné zahuštění. Zatímco v Česku je běžné omáčky zahušťovat klasickou jíškou, není tomu tak všude na světě. Proto dnes přicházíme s tipem k vyzkoušení: alternativou z Francie.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Šťavnatý kuřecí plátek a pečené brambory: Rychlý recept na chutný oběd z trouby

    Před 8 dny
    Vyzkoušejte šťavnatý kuřecí plátek s jemnou máslovou kaší. Tento rychlý a jednoduchý recept je ideální na oběd i večeři. The post Šťavnatý kuřecí plátek a pečené brambory: Rychlý recept na chutný oběd z trouby appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí plátky na přírodno s domácí máslovou bramborovou kaší

    Před 8 dny
    Vyzkoušejte šťavnatý kuřecí plátek s jemnou máslovou kaší. Tento rychlý a jednoduchý recept je ideální na oběd i večeři. The post Kuřecí plátky na přírodno s domácí máslovou bramborovou kaší appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Žena-in

    Jemná smetanová omáčka s vepřovou panenkou

    Před 9 dny
    Jednoduchá smetanová omáčka hotová za necelou půl hodinku? A k omáčce šťavnatá vepřová panenka? Vyzkoušejte náš nový recept, který zachutná ve všední den i v neděli.
     Komentáře
  • Krajské listy

    V nemocnici aneb Jak jsem ho otrávila. Generál a já

    Před 9 dny
    Otrávila jsem generála. Tedy – podle něj. Celé drama začalo úplně obyčejně. Ohříval si zbytek nedělní omáčky. Nedělní omáčka byla v našem domě něco jako státní svátek – a knedlík? Knedlík byla relikvie. Stál u linky, díval se na ty dva nakrájené bílé měsíčky, jako kdyby se díval na malinké roztomilé dítě. Nebo na vzácnou ženušku, kterou kdysi v mládí možná měl, ale zapomněl na ni stejně jako na většinu rodinných výročí.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Novinky

    Falešná omáčka carbonara vyvolala u Italů pozdvižení. Ministr žádá prošetření

    Před 10 dny
    Za málokterý pokrm se Italové bijí tolik jako za omáčku carbonara. Pokud někdo při vaření zamění vepřový lalok guanciale za pancettu, nebo snad ještě hůře za anglickou slaninu, skoro jistě si vyslouží přinejmenším opovržení. O to větší vášně nyní vzbuzuje „falešná“ omáčka, která se ve sklenicích začala prodávat v Evropském parlamentu. Italy rozhořčila natolik, že se problémem zabývá i ministr zemědělství.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Znojemská hovězí pečeně s rýží – poctivá klasika s výraznou omáčkou

    Před 10 dny
    Znojemská pečeně patří mezi tradiční české recepty, které staví na pomalém dušení, kvalitním vývaru chutí a typické kombinaci cibule, koření a nakládaných okurek. Tento postup vychází z ověřené domácí přípravy, kdy se maso nejprve prošpikuje, zatáhne a poté pomalu dusí tak dlouho, až je měkké a omáčka bohatá. Co budeme potřebovat Maso a základ Hovězí […] The post Znojemská hovězí pečeně s rýží – poctivá klasika s výraznou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Těstoviny s nivovou omáčkou a kuřecím masem: Rychlý a spolehlivý recept

    Před 10 dny
    Máte chuť na něco jednoduchého, rychlého a přitom naprosto delikátního? Tahle nivová omáčka s kuřecím masem je ideální volbou. Stačí pár základních surovin, chvilka vaření a na stole máte krémový oběd, který potěší i náročnější strávníky. Díky kombinaci jemného kuřecího masa a výrazné chuti nivy vzniká omáčka, která si vás získá hned na první sousto. […] The post Těstoviny s nivovou omáčkou a kuřecím masem: Rychlý a spolehlivý recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Konec spekulací! Five Guys oficiálně v Praze. Otevírají na začátku prosince – a za obří porce si připlatíte

    Před 10 dny
    Burgery, hranolky, shakes – a pořádné porce. Americká legenda Five Guys míří do Prahy. Již brzy otevře svou první pobočku v centru města a chystá se pořádně zamíchat kartami na zdejší fastfoodové scéně. Připravte se na poctivé suroviny, ale i na ceny, které nechávají zavedené řetězce jako McDonald’s nebo KFC daleko za sebou. Co dělá Five Guys takovým fenoménem a kdy přesně to vypukne?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a hranolky

    Před 10 dny
    Panenka s pepřovou omáčkou a hranolky je oblíbená klasika, která spojuje jemné maso, pikantní omáčku se zeleným pepřem a křupavé hranolky. Tento recept je ideální pro sváteční večeři, nedělní oběd nebo když chcete potěšit rodinu něčím opravdu poctivým. Připravuje se snadno, chutná luxusně a voní po celé kuchyni. Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a hranolky […] The post Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a hranolky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou

    Před 11 dny
    Recept na šťavnaté cikánské řízky z kuřecího masa. Marinované v kořeněné směsi s cibulí, vajíčky a sójovou omáčkou, pak smažené dozlatova. Rychlé, chutné a ideální na oběd i večeři! The post Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí prsa v sýrovo-slaninové omáčce: Rychlý recept (25 minut)

    Před 11 dny
    ⏱ příprava 10 min · vaření 15 min · 🍽 3–4 porce · 🟢 snadné Šťavnaté kuřecí kousky v krémové omáčce z 31% smetany, ementálu a mozzarelly. Základ tvoří orestovaná slanina na troše oleje a másla – část si necháme na křupavou tečku navrch. Skvělé k těstovinám, rýži nebo gnocchi. Doporučujeme: Slané recepty Kuřecí recepty […] The post Kuřecí prsa v sýrovo-slaninové omáčce: Rychlý recept (25 minut) appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové plátky po srbsku s pečenou rýží: výrazná chuť a jednoduchá příprava

    Před 12 dny
    Recept na vepřové plátky po srbsku s bohatou omáčkou a pečenou rýží. Dokonalý pokrm pro rodinnou večeři, plný chutí a aroma. The post Vepřové plátky po srbsku s pečenou rýží: výrazná chuť a jednoduchá příprava appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Znojemská omáčka s rýží: poctivá klasika, která chutná vždy skvěle

    Před 12 dny
    Znojemská omáčka je klasika české kuchyně, která se těší velké oblibě u gurmánů po celém světě. Tato výtečná a aromatická omáčka s charakteristickým pikantním nádechem okurek a hořčice je ideální pro chvíle, kdy si chcete dopřát tradiční domácí pokrm plný bohatých chutí. Díky kombinaci hovězího masa, slaniny a zvláštního láku z okurek získá omáčka jedinečný […] The post Znojemská omáčka s rýží: poctivá klasika, která chutná vždy skvěle appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • V telce

    Vychytávky Ládi Hrušky: Bramborové placky, vánoční omáčka a sněhuláci bez sněhu

    Před 12 dny
    Nový díl oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky přinese originální nápady do kuchyně, dílny i na zahradu. Sledujte v neděli 23. listopadu na Primě.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové kostky v pepřové omáčce: jednoduchý a neuvěřitelně chutný oběd

    Před 12 dny
    Máte chuť na něco bohatého a kořeněného? Vepřové kostky v pepřové omáčce mohou být přesně tím, co hledáte. Je to jednoduché jídlo plné chuti, které se krásně spojí s hladkými bramborami. Pepřová omáčka dodá pokrmu pikantní tón, zatímco smetana a demi glace mu přidají hloubku a bohatost. Co budeme potřebovat: 3 plátky krkovice 2 lžičky […] The post Vepřové kostky v pepřové omáčce: jednoduchý a neuvěřitelně chutný oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Minutková pikantní kuřecí směs s hranolky: rychlý oběd plný chuti

    Před 12 dny
    Připravte si rychlou pikantní kuřecí směs s hranolky! Tento jednoduchý minutkový recept kombinuje kuřecí maso, omáčky a čerstvou zeleninu do lahodného pokrmu, který potěší celou rodinu. The post Minutková pikantní kuřecí směs s hranolky: rychlý oběd plný chuti appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněné vepřové závitky na žampionech: skvělý oběd podávaný s těstovinami

    Před 13 dny
    Plněné vepřové závitky na žampionech s těstovinami představují vyvážený a bohatý pokrm, který potěší každého milovníka masitých jídel. Vepřová pečeně, plněná šunkou, salámem, slaninou, kapkou a sýrem, nabízí neodolatelnou kombinaci chutí, doplněnou jemnou omáčkou a těstovinami jako přílohou. Tento recept je ideální na víkendový oběd nebo slavnostní večeři. Suroviny Vepřová pečeně Šunka Pivní salám Slanina […] The post Plněné vepřové závitky na žampionech: skvělý oběd podávaný s těstovinami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Neodolatelné hovězí na houbách: jednoduchý recept s fantastickou omáčkou

    Před 13 dny
    Hovězí plátky na houbách jsou lahodným a výživným pokrmem, který kombinuje kvalitní hovězí maso s bohatou chutí hub a aromatickým vývarem. Tento recept je skvělý pro rodinný oběd nebo slavnostní večeři a nabízí tradiční chutě s moderním nádechem. Ingredience: 750 g hovězího zadního Sůl a pepř Slunečnicový olej 1 cibule 2 stroužky česneku 400 ml […] The post Neodolatelné hovězí na houbách: jednoduchý recept s fantastickou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    „Jedineční jsme díky lyofilizovaným papričkám,“ říká Lukáš Zach. Ochutnejte jeho omáčky a pesta na Apetit pikniku

    Před 13 dny
    Jestli máme na Apetit pikniku něco rádi, tak to, že naše oblíbené produkty dostanou i „tvář“, že si můžeme s našimi kulináři popovídat osobně, ochutnat jejich novinky a podpořit je. Kam rozhodně zajdeme a vám to doporučujeme také, je stánek Lukáše Zacha, tedy zakladatele Zach´s pesto and chilli, kde to bude mít grády. Co on sám doporučuje ochutnat?
     Komentáře
  • Apetit

    Naučíme vás hovězí po burgundsku, které patří mezi francouzskou klasiku

    Před 13 dny
    „Hovězí po burgundsku je francouzská klasika všech klasik. Pokud ho ještě někdo z vás neumí, je nejvyšší čas to napravit,“ říká nekompromisně Roman Paulus, michelinský šéfkuchař hotelu Alcron. Hovězí maso se pomalu dusí s kořenovou zeleninou, bylinkami, česnekem, kořením a červeným vínem, až vznikne chuťově silná omáčka a v ústech se rozpadající maso.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Oblíbená bratislavská plec: jemné maso a lahodná omáčka s knedlíkem

    Před 13 dny
    Bratislavská plec je tradiční slovenský recept, který osloví milovníky bohatých a šťavnatých masových pokrmů. Jeho příprava je relativně jednoduchá, ale výsledek je dechberoucí a bohatý na chutě. Tento recept kombinuje měkkost a šťavnatost vepřové plece s bohatou omáčkou a zeleninovou přílohou. Ideální volba pro nedělní oběd nebo speciální příležitost, kdy chcete na stůl dostat něco […] The post Oblíbená bratislavská plec: jemné maso a lahodná omáčka s knedlíkem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
Reklama