Zavřít
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

Nejnovější články na Seznamu na téma Zdeněk Pohlreich
  • TVguru

    MMA Prostřeno: Hodně masa a avokádo na blacklistu. Jak se stravují zápasníci prestižní soutěže a jak jim to jde v kuchyni?

    Před 8 hodinami
    Už se těšíte na Prostřeno v příštím týdnu? Jak by ne, bude zápasnické. Matadoři MMA se sejdou u ploten a předvedou, jak se stravují, co umí připravit, a hlavně, jak fér budou?
     Komentáře
  • Jímeto

    Blumy vs. švestky: Naučte se poznat mezi nimi rozdíl a jak je v kuchyni zpracovat

    Před 14 hodinami
    Mnoho lidí si na první pohled blumy a švestky plete. Přitom není takový problém je rozeznat. Víte, jaké jsou mezi nimi rozdíly? Poradíme vám mimo jiné to, jak je zpracovat, pokud se vám jich letos na zahradě urodilo velké množství.
     Komentáře
  • Expres FM

    Nejdrsnější věznice světa: Bory šumí na Netflixu, vstupní prohlídka je drsnější než v Indonésii

    Před 17 hodinami
    Nejnovější – v pořádí už sedmá – série Nejdrsnější věznice světa na Netflixu zavádí v jednom díle svého protagonistu Raphaela Rowea v jedné ze čtyř epizod do české věznice na Borech v Plzni. Zdeněk Pohlreich explicitně běsnil hrůzou z toho, do jaké díry ho zase štáb poslal. Naproti tomu Raphael Rowe se po několik sérií…
     Komentáře
  • TVguru

    Šéfkuchaři největšího food festivalu Souboj na talíři LIVE si zahráli hokej, a to s Poborským, Haškem a Kukou

    Před 1 dnem
    V lednu se v O2 universum bude konat Souboj na talíři LIVE, což je největší food festival pod jednou střechou, kde návštěvníci ochutnají jídla těch nejvyhledávanějších restaurací v Česku.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

    Před 3 dny
    Plechovka sardinek se dá využít i jinak než na pomazánku nebo chleba s máslem. Zkuste to jako Španělé a připravte z malých konzervovaných rybiček skvělé tapas v aromatické omáčce. S opečenými bramborami a listovým salátem budou skvělé i jako plnohodnotná večeře.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Vejce Benedikt podle Zdeňka Pohlreicha

    Před 3 dny
    Pokud si chcete dopřát opravdu královskou snídani, vsaďte na klasická vejce Benedikt. Opečená žemle s kouskem šunky, na ní ztracené vejce s roztékajícím se žloutkem a to vše završené lahodnou holandskou omáčkou... Dokonalá harmonie! Další recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • Pražský deník

    Kuchaři proti fotbalistům na ledě. Forejt oblékl výstroj a vyzval Siegla a spol.

    Před 3 dny
    Extraligový led v pražské O2 areně přivítal v pondělí odpoledne hodně nezvyklé hosty. Před prázdnými tribunami a jen několika novináři si to na ledě v přátelském duelu rozdali špičkoví čeští šéfkuchaři a převážně fotbalové osobnosti pod hlavičkou Sigi Teamu. Hokejovou výstroj oblékl někdejší hráč NHL Jiří Hudler, bývalí fotbalisté Horst Siegl, Karel Poborský, Ivan Hašek a Jiří Jarošík nebo zpěvák Sagvan Tofi. Těmto a dalším osobnostem se pak v brance kulinářských mistrů postavil populární Přemek Forejt, kterého lidé znají z pořadu Masterchef.
     Komentáře
  • Novinky

    Český kuchař byl na stáži v nejlepší restauraci světa. Na výplatu tam člověk může zapomenout

    Před 3 dny
    Přestože studoval gymnázium, vítr Čecha Jana Michálka zavál k vaření. Poprvé k němu přičichl coby pizzař, gastronomie ho ale nadchla až při ročním pobytu v Kanadě. Po návratu pracoval mimo jiné v restauraci Entrée Přemka Forejta, vyzkoušel si také dvouměsíční stáž ve věhlasné kodaňské restauraci Noma, považované za jednu z nejlepších na světě. Jaké jsou aktuální trendy v gastronomii a co se člověk o jídle naučí při pobytu v zahraničí? O tom vypráví Michálek v nové epizodě podcastu Slepá mapa.
     Komentáře
  • OnlyU

    Španělská topinka: Jednoduchá a rychlá večeře, kterou oceňuje i Zdeněk Pohlreich

    Před 6 dny
    Klasická česká topinka je jen opečený chleba s česnekem. Když se ale řekne španělská topinka, začnou se sliny sbíhat dokonce i Zdeňku Pohlreichovi. S tou českou totiž nemá až na opečený chléb skoro nic společného. Jde o kulinářský zážitek, který zkrátka musíte zažít. Zdroj
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Poznejte tajemství korejských rýžových rolek kimbap. Ideální jídlo do krabičky hraje barvami i chutěmi

    Před 7 dny
    Název kimbap (nebo gimbap) znamená v překladu rolky z mořských řas (kim) a rýže (bap). Jedno z nejoblíbenějších korejských jídel není jen napodobeninou japonského sushi. Připravuje se bez syrových ryb a podává se bez omáčky, proto se perfektně hodí do krabičky na výlet nebo do práce či do školy.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou

    Před 9 dny
    Líčka dušená s kořenovou zeleninou jsou specialitou mnoha restaurací. Tento pokrm se hlavně spojuje s líčky telecími – právě tak jej proslavil Zdeněk Pohlreich ve svém Café Imperial. Často se tak upravují i líčka hovězí a nebo právě vepřová. Chutí se těm telecím vyrovnají a hlavně vyjdou mnohem levněji.
     Komentáře
  • AutoForum

    Česko a Slovensko prý kazí EU její snahy o snížení emisí CO2 u aut, je to k popukání

    Před 11 dny
    Nebýt to k smíchu, je to snad i k pláči. Na papíře to tak opravdu může vypadat, opustíme-li ale virtuální realitu stvořenou Evropskou unií, zjistíme, že skutečná realita vypadá úplně jinak. (Petr Miler)
     Komentáře
  • Zítřek

    Esa devadesátek. 15 díl: Kuřecí plátek s broskví. Dali byste si?

    Před 12 dny
    Určitě se najde mnoho samozvaných gastroexpertů, kteří při vyslovení pojmu kuřecí plátek s broskví napodobí dávivou reakci. Přitom v principu na tomto pokrmu nic špatného není - Asiaté si na kombinaci kuřete s broskví pochutnávají často. V Česku má ale toto jídlo špatnou pověst. Kvůli devadesátkám.
     Komentáře
  • Jímeto

    Ewa Farna jedla polskou krabičkovou dietu i jedno jídlo denně. Restaurace si vybírá

    Před 16 dny
    Má od pánbíčka boky jako skříň a za svoje tělo se nestydí. Alespoň takový vzkaz vysílá Ewa Farna světu svými písničkami. V minulosti se několikrát stala terčem kritiky právě kvůli své postavě. A ačkoli tvrdí, že je se sebou spokojená, vyzkoušela dříve nejednu dietu.
     Komentáře
  • Apetit

    Souboj na talíři bude mít festival: Kašpárek, Punčochář a Forejt vyzvou na souboj známé šéfkuchaře

    Před 16 dny
    Přední kuchařské hvězdy a spousta skvělého jídla. To vše přinese lednový festival hvězdných chutí Souboj na talíři live. Těšit se můžete na slavnou moderátorskou trojici, ale také na další hvězdy české gastronomické scény a mnoho dalšího.
     Komentáře
  • TopRecepty

    (Ne)souboj restaurací spojil soupeře z Pohlreichovy televizní show: Tisíce návštěvníků ocenily steaky, dršťky i kolena

    Před 17 dny
    Jedinečnou příležitost na jednom místě vyzkoušet, jak se vaří v podnicích, které se objevily v Pohlreichově souboji restaurací, měli o víkendu v Olomouci. Finalisté televizní show z Long Story Short zde totiž pořádali festival skvělého jídla.
     Komentáře
  • Refresher

    Jak Eliška a Damián vařili Prima marmeládu. Seriálová novinka je břichabol (Glosa)

    Před 26 dny
    V sobotním primetimu odstartoval nový seriál televize Prima. Nic pěkného to není, ale aspoň můžeš vyhrát mega.
     Komentáře
  • Alex a host

    28 min

    Podcast
    Varhaník Adam Viktora: Žádné varhany nehrají stejně, taková dvojice neexistuje

    Před 1 měsícem

    ·

    28 minut

    Varhany jsou nenahraditelným svědkem minulých časů a jejich zvuk se k nám nese napříč staletími,“ říká varhaník a dirigent Adam Viktora. Je také velký propagátor geniálního barokního skladatele Jana Dismase Zelenky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    All American Fest představí mistry grilu v čele se Zdeňkem Pohlreichem

    Před 1 měsícem
    Poslední prázdninový víkend 1. – 3. září bude v Praze patřit jedinečné akci All American Festu, který se stane oslavou nejen svobody, volnosti, motocyklů Harley-Davidson, adrenalinu nebo zábavy, ale i typické americké gastronomie. A k ní už nedomyslitelně patří grilování a burgery na všechny možné i nemožné způsoby.
     Komentáře
  • Finmag

    Covid i házení klacků pod nohy. Majitel hospody U Štěpána o vynucené pauze

    Před 1 měsícem
    Štěpán Ruda se svou ženou patří k nejvýraznějším tvářím české gastronomie. Kousek od západočeské Sušice provozují už řadu let hospůdku U Štěpána, kterou proslavila hlavně účast v televizním pořadu Ano, šéfe! Loni však překvapivě oznámili, že končí. „Neviděl jsem na své práci už vůbec nic pozitivního,“ vysvětluje dnes Ruda vynucenou pauzu pro magazín Reportér.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí a čatní z popraskaných mandlí

    Před 1 měsícem
    Využití lokálních surovin a jejich netradiční úpravy se stávají poslední roky hitem. Důkazem mohou být i výrobky moravské společnosti, která se rozhodla, že svým zákazníkům nabídne třeba marmeládu ze slaniny, smrkové želé nebo tradiční vejmrdu s chutí kdoule. O tom, že se jedná o zajímavé produkty svědčí i to, že je do svých restaurací kupuje i Zdeněk Pohlreich.
     Komentáře
  • Novinky

    Šéfkuchařka Eliška Hromková: Bývám ostrá, bez toho by to ani nešlo

    Před 1 měsícem
    „Co je pro Paříž hotel Ritz, pro Prahu je Alcron,“ napsal už Bohumil Hrabal. Kuchyni ikonického podniku, který nedávno převzal řetězec Almanac Hotels, nyní po Zdeňku Pohlreichovi i Romanu Paulusovi vede Eliška Hromková (31). Menu staví na moderní středoevropské gastronomii. Prim v něm hrají rostlinná strava, lokálnost a udržitelnost.
     Komentáře
  • Kafe

    Pravda o Pohlreichovu návratu na Primu: Upřímný komentář známého šéfkuchaře

    Před 1 měsícem
    Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na jaře po letech opustil televizi Prima, se kterou roky spolupracoval na pořadu Ano, šéfe! a místo toho zamířil na Novu, kde měl svůj vlastní pořad po vzoru zahraničních televizí. Poté, co byl Pohlreichův souboj restaurací odvysílán, se ale objevila informace, že kulinářský mistr se jako ztracený syn hodlá vrátit na Primu.
     Komentáře
  • Extra

    Zdeněk Pohlreich eXtra.cz potvrdil návrat na Primu: Ano, šéfe! se ale nekoná, zní z televize

    Před 1 měsícem
    Návrat ztraceného šéfa. Populární šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) se po účinkování v nováckém Souboji restaurací vrací do téměř mateřské televize Prima, jak zjistil Blesk. Hvězda zaniklého pořadu Ano, šéfe! pro eXtra.cz návrat potvrdila. Co dalšího nám prozradila? A půjde skutečně o comeback jeho legendárního pořadu?
     Komentáře
  • Super

    Velký návrat Pohlreicha na Primu? Přeplatili ho, zní z televize

    Před 1 měsícem
    Zdeněk Pohlreich (66) se má vracet na Primu, kde dlouhé roky působil v pořadu Ano, šéfe! i dalších kulinářských projektech. Odtud pak přešel na Novu do české obdoby zahraniční show Ramsay´s Best Restaurant s názvem Pohlreichův souboj restaurací.
     Komentáře
  • VipShow

    Budou nové díly oblíbeného pořadu Ano, šéfe! Pohlreich se vrací na Primu

    Před 1 měsícem
    Zdeněk Pohlreich se před několika lety proslavil v oblíbeném pořadu Ano, šéfe!, kde si bral na paškál české restaurace a podniky. Tato show se stala velice rychle populární a povětšinou za to mohly nesmrtelné hlášky oblíbeného kuchaře, kdy pro sprosté slovo nešel daleko.
     Komentáře
  • Extra

    Velké televizní zemětřesení: Pohlreich se z Novy vrací na Primu. Rozhodl pořádný balík peněz

    Před 1 měsícem
    A je to opět jinak. Šéfkuchař a televizní osobnost Zdeněk Pohlreich (66) přešel před časem z Primy na Novu, jenže jak zjistil Blesk, Prima ho nyní přetáhla opět k sobě – a rozhodně to nebylo levné.
     Komentáře
  • Apetit

    Kuchaři a kuchařky jsou podfinancováni, není divu, že utíkají do zahraničí, říká Dominik Unčovský

    Před 1 měsícem
    Dominik Unčovský se učil od Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha, poté pracoval v podnicích zvučných jmen, jako je La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Letos se stal vítězem domácího kola soutěže Bocuse d'Or a nyní se připravuje na evropské kolo. Zajímalo nás, jak naložil s výhrou a jak v jeho představách vypadá vítězství celosvětového kola.
     Komentáře
  • Flowee

    Nezdravé potraviny neexistují, říká Zdeněk Pohlreich

    Před 1 měsícem
    Co štve nejznámějšího šéfkuchaře v Čechách? Mediální šílenství a mladí v restauraci, kteří jsou zaboření do mobilů
     Komentáře
  • Lifee

    Nejslavnější vtípky prince Williama o plešatění: Kadeřníkům už moc kšeft neudělám, účes zvládnu žiletkou

    Před 1 měsícem
    Jestli je princ William (41) něčím pověstný, pak je to neuvěřitelný smysl pro humor, který zdědil po zesnulém dědečkovi Phillipovi. Naposledy vyloudil úsměv na tvářích všem divákům propagačního videa na YouTube, kde si vzal na paškál svou řídnoucí kštici.
     Komentáře
  • Lifee

    Nejslavnější vtípky prince Williama o plešatění: Kadeřníkům už moc kšeft neudělám, účes zvládnu žiletkou

    Před 1 měsícem
    Jestli je princ William (41) něčím pověstný, pak je to neuvěřitelný smysl pro humor, který zdědil po zesnulém dědečkovi Phillipovi. Naposledy vyloudil úsměv na tvářích všem divákům propagačního videa na YouTube, kde si vzal na paškál svou řídnoucí kštici.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Duchařina mé ženy je pro mě nedotknutelná věc. Já se zatím neotevřel, říká Pohlreich

    Před 1 měsícem
    Známý kuchařský mistr Zdeněk Pohlreich sám o sobě říká, že je cynik. „Duchařinu“ však své ženě víc než toleruje. Tomuto koníčku podle svých slov zatím nechodí naproti.
     Komentáře
  • OnlyU

    Cikánské řízky můžete připravit na více způsobů. Vyzkoušejte třeba ten podle Zdeňka Pohlreicha

    Před 2 měsíci
    Cikánský řízek se dá dělat na několik způsobů. Někdo nakrájí maso na nudličky, smíchá ho s cibulí a směs pak obaluje v těstíčku a smaží. Zdeněk Pohlreich nicméně maso zachová na plátky a nakládá ho do marinády z piva. Zdroj
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Studená polévka: Rajčatové gazpacho s okurkou podle Karadamommy

    Před 2 měsíci
    Záchrana horkých dní, kdy jen samotná představa vaření vyvolává pocení. Studená polévka vás perfektně osvěží a můžete ji pojídat pod slunečníkem nebo pít brčkem ze sklenice na lehátku nebo u bazénu. V termosce si ji můžete vzít i s sebou k vodě. Základem úspěchu je vyzrálá letní zelenina.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Tyto potraviny umí porazit stres! Bojujte s úzkostí správně zvoleným a zdravým jídlem

    Před 2 měsíci
    V dnešním uspěchaném a stresujícím světě se úzkost stala běžným problémem. I když jsou k dispozici různé způsoby léčby, zdravý životní styl a vyvážená strava významně přispívají k celkové vnitřní pohodě. Existuje několik potravin, které vám pomohou v boji s úzkostí.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Tortilha – pořádná bramborová omeleta po portugalsku

    Před 2 měsíci
    Syté omelety s přídavkem zeleniny jižní kuchyně milují. Výsostným zástupcem jsou italské frittaty i španělská bramborová omeleta tortilla, podobná spíš bramborovému koláči. Stejně jako ony má i portugalská verze řadu variant a možností dochucení. V uvedené verzi nechybí dva klasičtí zástupci tamní kuchyně, pečené červené papriky a pikantní chouriço, klobáska plná papriky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Sushi lze jíst rukama a zapíjet pivem aneb 7 překvapivých faktů, které jste (ne)věděli o sushi

    Před 2 měsíci
    Japonské sushi si lidé zamilovali takřka po celém světě. Z hlediska ingrediencí se jedná o jednoduché jídlo, které je při správné přípravě perfektně chuťově sladěno. Sushi je zkrátka fenomén. Je ovšem stejně tak zázračné i z nutriční stránky? A věděli jste, že se může jíst i rukama nebo že Japonci k němu pijí pivo?
     Komentáře
  • PrahaIN

    Kuchaři se bojí udělat kuře s broskví, uvedl michelinský Roman Paulus

    Před 2 měsíci
    ROZHOVOR: Česká gastronomie se za poslední roky změnila. Zmizely některé stálice jídelních lístků, pryč jsou i zeleninové oblohy. O vývoji v české gastronomii jsme se pobavili s Romanem Paulusem, prvním českým šéfkuchařem, který získal michelinskou hvězdu. „Pokud by dnes někdo chtěl udělat kuře na broskvích, tak se mu lidé budou smát, ještě než to ochutnají,“ řekl mimo jiné v rozhovoru pro server PrahaIN.cz.
     Komentáře
  • Deník

    Pohlreich miluje tenis a klaní se Vondroušové. Za chybu v Ano, šéfe se omluvil

    Před 2 měsíci
    Markéta Vondroušová hraje nejčastěji v Praze na Štvanici, po tréninku ráda zbaští těstoviny a kdysi dávno komentovala tenisové umění šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Pamatuje si to jen hrstka lidí, ale čerstvá vítězka Wimbledonu se v roce 2017 objevila v jeho pořadu Ano, šéfe.
     Komentáře
  • Extra

    50 milionů na michelinského průvodce: Kašpárek či Pohlreich jsou pro, ať si to platí sami, říká ekonom

    Před 2 měsíci
    Známý michelinský průvodce, který svým čtenářům vybírá ty nejlepší restaurace po celém světě, si za své služby nechává pořádně zaplatit. Padesát milionů korun stojí Česko pětileté účinkování v průvodci, který si dává za cíl vybrat ty nejlepší místa, kam zajít na jídlo. Právě poplatek společnosti Michelin teď rozděluje Česko. Zatímco známí kuchaři tvrdí, že nás zařazení do průvodce může dostat na labužnickou mapu světa, jiní tvrdí, že by podobné poplatky neměl platit stát. Šéfkuchaři své důvody popisují v otevřeném dopise.
     Komentáře
  • Refresher

    Kontroverzní miliony pro Michelina. Proč by je Česko mělo i tak zaplatit?

    Před 2 měsíci
    Komentář: Stát v minulosti proplatil řadě firmám mnohem vyšší částky, a to bez ohledu na to, jaký (a zdali vůbec) měly přínos. Tohle ale přínos má.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Vláda zaplatí Michelinu miliony za propagaci českých hospod

    Před 2 měsíci
    Za zařazení Česka do prestižního gastronomického průvodce Michelin zaplatí vláda miliony korun. Podle některých zdrojů má jít až o padesát milionů.
     Komentáře
  • Novinky

    Vláda se rozhodla zaplatit Michelinu desítky milionů

    Před 2 měsíci
    Vláda se rozhodla zaplatit poplatek společnosti Michelin ve výši deseti milionů korun za zařazení Česka do světového gastroprůvodce. Po jednání kabinetu to ve středu ministr dopravy Martin Kupka (ODS) s tím, že cílem je posílení turismus v České republice.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Šéfkuchaři protestují: Nerušte Michelina v Česku! Je to absurdní a smutné, jako by vláda "zakázala" Facebook, zuří Kalina

    Před 2 měsíci
    Michelinská hvězda je pro každou  restauraci tím největším oceněním, které může získat. V Česku ovšem v poslední době budí velké vášně. Reálně totiž hrozí, že si tuzemské podniky už nadále v průvodci „ani neškrtnou“. Zdeněk Pohlreich, Miroslav Kalina, Radek Kašpárek a další slavní profíci proto bijí na poplach a vyzývají vládu, aby české gastronomii pomohla.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Zdeňka Pohlreicha

    Před 2 měsíci
    Česká variace amerického národního pokrmu mac’n’cheese, tedy zapečených makaronů se sýrem, je perfektní ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Zatímco Američané je jedí jako přílohu, nám vystačí bohatě jako hlavní chod. Když tak si k nim připravte směs listových salátů, která je odlehčí.
     Komentáře
  • VisitChef

    Proč se mýlí Petr Honzejk ve věci Michelin v Česku aneb smažák si vzít nedáme

    Před 2 měsíci
    V pondělních Hospodářských novinách vyšla glosa Petra Honzejka ohledně podpisové akce Chceme Michelin v Česku. Zde je několik bodů vysvětlujících, proč se autor plete.
     Komentáře
  • Krajské listy

    Žebrácká polévka a jiné pochoutky do dnešní doby. Album Ondřeje Suchého

    Před 2 měsíci
    Předesílám, že titulek nemá se Zdeňkem Pohlreichem nic společného. Recepty jsem získával kdysi do knihy Pokrmy kořeněné smíchem (Z jídelníčku klaunů, komiků a herců). Zatímco v šedesátých letech byly knížky receptů podpultovkami, připomenu například Počítání nudliček v jarní polévce aneb 150 receptů staré čínské kuchyně od Vladimíra Síse (1966) nebo Vaříme na chatě od Jiřiny Šejbalové (1969), po roce 1989 se s kuchařkami roztrhl pytel.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Dejte Michelinu deset milionů, vyzývají špičky české gastronomie vládu

    Před 2 měsíci
    Zdeněk Pohlreich, Jiří Punčochář a další vyzývají vládu k zaplacení poplatku za to, aby mohlo Česko figurovat v michelinském průvodci. Ministerstvo pro místní rozvoj zatím požadovaných 10 milionů korun nezaplatilo.
     Komentáře
  • Forum 24

    Ne, šéfe. Stát by neměl platit restauracím michelinské hvězdy

    Před 2 měsíci
    KOMENTÁŘ / Skupina špičkových restauratérů v čele se Zdeňkem Pohlreichem požaduje po státu, aby uhradil francouzské firmě Michelin desítky milionů korun za zařazení domácích podniků do jejího gas…
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Limonáda s tajemnou silou: Sprite funguje jako nekonvenční marináda na maso

    Před 2 měsíci
    Až budete příště v obchodě s potravinami vybírat pěkný kousek steaku, nezapomeňte do košíku přihodit jednu bublinkovou sladkou limonádu – Sprite. Ve skutečnosti ji tentokrát nevypijete, ale využijete jako skvělou marinádu na maso.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Mezinárodní gastro ostuda je tu. Restaurace v ČR už v zoufalství chtějí vyzvat vládu, aby platila za zařazení do průvodce Michelin

    Před 2 měsíci
    Některé restaurace v Česku sbírají podpisy pod otevřený dopis pro premiéra Petra Fialu (ODS) a celou vládu s výzvou, aby stát zaplatil společnosti Michelin poplatek za zařazení do prestižního gastronomického průvodce. Akci podporují špičky českého gastrobyznysu včetně Zdeňka Pohlreicha, Jana Punčocháře nebo Jana Knedly, napsal oborový on-line magazín VisitChef. Situaci, která už působí značně komicky a zoufale, okomentoval pro ŽivotvČesku.cz šéfkuchař Radek Kašpárek, jehož restaurace Field opakovaně získala michelinskou hvězdu. Z jeho slov vyplynulo, že tohle »svět ještě neviděl«.
     Komentáře
  • Novinky

    Za vlastního michelinského průvodce musí Česko nejdřív zaplatit. Otevřený dopis vládě podpořil i Pohlreich

    Před 2 měsíci
    Některé restaurace v Česku sbírají podpisy pod otevřený dopis pro premiéra Petra Fialu (ODS) a celou vládu s výzvou, aby stát zaplatil společnosti Michelin poplatek za zařazení do prestižního gastronomického průvodce. Akci podporují špičky českého gastrobyznysu včetně Zdeňka Pohlreicha, Jana Punčocháře nebo Jana Knedly, napsal oborový on-line magazín VisitChef.
     Komentáře
  • VisitChef

    Chceme Michelin v Česku, žádá veřejnost a píše dopis vládě. „Patříme do západní Evropy,“ říká Knedla. „Je to bez diskuze“, souhlasí Pohlreich

    Před 2 měsíci
    Hlas veřejnosti v těchto dnech přerostl do otevřeného dopisu, který směřují vládě nejenom špičkoví kuchaři, ale i veřejnost, které osud gastronomie není lhostejná. Celé znění dopisu najdete v článku.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Pohlreich: Že se zdražuje? Hospoda musí přežít. Bramboru stokrát jinak bych si nedal

    Před 2 měsíci
    Hosté v českých restauracích se mají ve srovnání se zahraničím hodně dobře, přesto si stěžují a píšou negativní recenze. Nespokojený host se má ozvat hned a nebýt hrdina až doma u klávesnice, tvrdí šéfkuchař Zdeněk Polreich, hvězda televizní show Ano, šéfe! na Primě. Co si myslí o dětech a psech v restauraci nebo zdražování a za jakých okolností by vrátil jídlo?
     Komentáře
  • Události Luďka Staňka

    Neuvěřitelný život vůdce Wagnerovců: Lupič, prodavač párků i zabiják

    Před 2 měsíci
    Jevgenij Prigožin se narodil do dobré petrohradské rodiny, dostalo se mu vzdělání a místo krásné skvělé budoucnosti – se stal lupičem. Poznal vězení, prodával párky v rohlíku a nakonec si pořídil síť restaurací. Do jedné z nich se zamiloval Putin a Prigožin získal panovníkovu přízeň – mohl připravovat catering pro Kreml. Jenže nezůstal jen u jídla. Začal se věnovat i řezničině v oblasti lidského masa. Takový Zdeněk Pohlreich ruských ozbrojených sil!
     Komentáře
  • PrahaIN

    Hotovky od Pohlreicha končí v pražských restauracích jako násobně dražší speciality

    Před 3 měsíci
    Zdeněk Pohlreich je zřejmě nejznámějším zástupcem gastronomie v Česku, proslavil se různými pořady v televizi, z nichž nejvýraznější je cyklus Ano, šéfe! na TV Prima. Má i vlastní restaurace a v minulosti se stal tváří hotových jídel, jež se dovážela do supermarketů.
     Komentáře
  • Lifee

    Přitažliví muži bez vlasů: Hynek Čermák, Marek Vašut nebo Zdeněk Pohlreich jsou fešáci i s pleší

    Před 3 měsíci
    Marek Vašut, Hynek Čermák, Daniel Landa nebo Rudolf Hrušínský nemjladší. Co tyhle fešáky spojuje, je holá hlava, která je podle Daily Mail znakem chytrosti, dominance a jistého charisma. My jsme pro vás vytipovali 15 slavných českých mužů, kterým vlasy neubírají na přitažlivosti. Co o své holé hlavě soudí skladatel Michal David? A kdy přišel o vlasy šéfkuchař Zdeněk Pohlreich? Nebáli jsme se zeptat.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Šéf exkluzivně. Pohlreich promluvil o franšíze s Mama's i svém vztahu k Ostravě

    Před 3 měsíci
    Mama’s Burger se spojilo se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem, se kterým vstupují na trh s novou franšízou. Chystají taky kontejnery na klíč nebo produkty pro retailový prodej.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Ochutnejte 8 nejslavnějších letních koktejlů, které vás v horkém počasí osvěží i potěší

    Před 3 měsíci
    Léto je ideálním časem na relaxaci i setkávání s přáteli, a k tomu patří osvěžující koktejly, které potěší vaše chuťové buňky a zároveň dokonale osvěží. Ať už pořádáte večírek u bazénu nebo jednoduše odpočíváte na terase, těchto osm známých koktejlů vás jistě okouzlí. Od klasických nápojů po inovativní variace, tyto recepty jsou snadné na přípravu a zaručeně ohromí i vaše hosty. Tak vezměte shaker do ruky a vstupte do světa letních koktejlů!
     Komentáře
  • Portál řidiče

    Exkluzivní pohled do světa Tuningu: Tuning Show Trojhalí 2023 - 5th EDITION!

    Před 3 měsíci
    Pátý ročník akce  Tuning Show Trojhalí - 5th EDITION nás tak, jako každý rok překvapil ještě větším počtem aut nejen ve vnitřní hale, ale také venku na ploše. Pojďme se společně podívat na krátký report z této nezapomenutelné akce.
     Komentáře
Reklama