Zavřít
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

Nejnovější články na Seznamu na téma Zdeněk Pohlreich
  • Klatovský deník

    Dobrá zpráva, hospůdka U Štěpána proslavená Pohlreichem a steaky, se vrací

    Před 19 hodinami
    Velmi potěšující zprávu pro své příznivce sdělili manželé Štěpán a Zdeňka Rudovi, kteří se rozhodli znovu otevřít svou hospůdku U Štěpána ve Vojeticích u Petrovic u Sušice. V září minulého roku ji totiž uzavřeli a vypadá to, že potřebovali jen nabrat síly.
     Komentáře
  • Finmag

    Slavná Hospůdka U Štěpána z Ano, šéfe! se vrací. Jste báječní, otevřeme, hlásí

    Před 19 hodinami
    Loni v září oznámili, že už nemohou dále a po 14 letech končí. O smutném osudu slavné Hospůdky U Štěpána ve Vojeticích u Sušice, kterou proslavila hlavně účast v pořadu Zdeňka Pohlreicha, tehdy psal kdekdo. Dnes, po několikaměsíční pauze, však majitelé sebrali znovu dostatek energie. „Znovu otevřeme,“ hlásí s nadšením nejen stále početné fanouškovské základně.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Jan Punčochář otevřeně řekl, jak se mu líbí show Pohlreichův souboj restaurací. Kolegu ale odmítl hodnotit

    Před 1 dnem
    Známý mistr kulinářského umění Zdeněk Pohlreich (65) se nedávno po 13 letech přesunul z televize Prima, na konkurenční stanici TV Nova. Novinkou se pro náročného diváka stala gastro soutěž s názvem Pohlreichův souboj restaurací, kterou nejsledovanější komerční stanice začala vysílat v březnu. Koncept pořadu je jednoduchý - 12 špičkových restaurací bojuje o to, která je tou nejlepší. "Hodnotím to jako velmi povedenou věc, která divákovi přináší »do obýváku« špičkovou českou gastronomii. Líbí se mi to," zhodnotil pro ŽivotvČesku.cz věhlasný šéfkuchař Jan Punčochář (43).
     Komentáře
  • TVguru

    Varování pro Pohlreichův souboj restaurací. Diváky víc než „miláček a postrach gastronomů“ zajímala Modrá krev

    Před 2 dny
    Přestože tuzemské televizní stanice vysílají množství různých pořadů o vaření a jejich zlatá éra už je ta tam, překvapivě vznikají další. Tím nejnovějším je Pohlreichův souboj restaurací televize Nova.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Krůtí směs s bramborami a paprikou z jednoho pekáče

    Před 2 dny
    Krůtí maso patří mezi nejzdravější druhy masa pro svůj nízký obsah tuku a vyšší podíl vitaminů a minerálů. Jeho delikátní chuť se výborně snoubí s výraznější a šťavnatější zeleninou, jejichž chutě a vůně vstřebá a při pečení se nevysuší. Různobarevné papriky lahodí oku. A příprava? Ta je na tomto jídle vůbec to nejlepší! Jednoduše vše dejte do pekáče a nechte troubu pracovat za vás.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na briošku s paštikou podle vítězné restaurace Long story short z Pohlreichova pořadu? Šéfkuchař prozradil recept

    Před 4 dny
    Třetí díl Pohlreichova souboje restaurací skončil a do dalších kol postupuje olomoucká restaurace Long Story Short. Ta hostům podávala, mimo jiné, i nadýchanou briošku, tak trochu netradičně posypanou nastrouhanou paštikou. Recept nás zaujal natolik, že jsme jej pro vás od šéfkuchaře Petra Heneše získali!
     Komentáře
  • Olomoucký deník

    Olomoucká restaurace Long Story Short vyhrála u Pohlreicha. Ten nešetřil chválou

    Před 4 dny
    Velký úspěch zaznamenal olomoucký podnik Long Story Short, který teď soutěží v televizní kulinářské show Souboj restaurací. Do klání špičkových tuzemských podniků se dostal jako jediný z Moravy. Jeho tým soupeří s dalšími jedenácti top restauracemi z celé republiky a Zdeněk Pohlreich z nich vybírá ten nejlepší.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás

    Před 4 dny
    Ani třetí měření sil v Pohlreichově souboji restaurací se neobešlo bez dramatických okamžiků. V některých momentech se dokonce zdálo, že si restaurace hází klacky pod nohy samy. Přesto se oba podniky, soutěžící v kategorii "moderní česká kuchyně", popraly s výzvou velmi dobře a ukázaly, že se dají dělat zázraky i s tak běžnými surovinami, jako jsou celer a mrkev.
     Komentáře
  • Strakonický deník

    Pohlreichův souboj restaurací: Sůl a řepa ze Strakonic neuspěla. Ale netrápí se

    Před 4 dny
    /VIDEO/ Účastníkem třetího dílu nové soutěže Pohlreichova souboje restaurací je Sůl a řepa ze Strakonic. Ten vysílala ve středu 22. března ve 20.20 hodin TV Nova a je věnován moderní české kuchyni. Sůl a řepa změřila svoje síly s olomouckou Long story short.
     Komentáře
  • Extra

    Kuřecí zmrzlina nebo vepřové koleno s mangem: Zdeněk Pohlreich žasne

    Před 4 dny
    Zdeněk Pohlreich je známý tím, že je k moderní české kuchyni poněkud skeptický. V novém díle svého pořadu Pohlreichův souboj restaurací se však právě s takovou gastronomií setká. V menu budou i takové kuriozity jako kuřecí zmrzlina nebo vepřové koleno s mangem. „Nacházíme se období tzv. kuchařských hospod, kdy je šéfkuchař konečně hlavní postavou místo podivných investorů. A to je naděje do budoucna,“ pochvaluje si Pohlreich dnešní přístup moderních restaurací.
     Komentáře
  • Kinotip2

    Pohlreichův souboj restaurací: Pro někoho předražené blafy, pro jiné budoucnost české kuchyně

    Před 4 dny
    Tentokrát pozval Zdeněk Pohlreich do souboje dvě restaurace, které nabízí svým hostům jídla, jež označují za moderní českou kuchyni. Pokud nemáte zrovna chuť na kuřecí zmrzlinu nebo vepřové koleno s mangem, jste na tom podobně jako známý kuchař. Na tom si opravdu někdo pochutná?
     Komentáře
  • Život v Česku

    Facky a polévání vroucí polévkou. Šéfkuchař v Pohlreichově souboji restaurací popsal brutální praktiky svého bývalého nadřízeného

    Před 5 dny
    V nové epizodě Pohlreichova souboje restaurací, který se tentokrát bude věnovat moderní české gastronomii, nebude ani tentokrát nouze o dramatické okamžiky. Jeden ze soutěžících šéfkuchařů, jak ukazuje video, přizná děsivé praktiky jednoho z nadřízených, pro kterého pracoval v počátcích své kulinářské kariéry. Proto se sám dnes snaží ke své profesi přistupovat jinak. "Výjimečnost tvoří především to, že posloucháte vaše nitro a nepodlehnete názorům svého okolí," uvedl v tiskové zprávě pro ŽivotvČesku.cz sympatický mistr kuchařského řemesla.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!

    Před 6 dny
    Jiří Babica je bezpochyby jedním z nejznámějších kuchařů u nás. Ani ne tak kvůli svému kulinářskému umění, ale především proto, že dokázal masivně zasáhnout televizního diváka v době, kdy bylo pořadů o vaření minimum. Nebyly to však primárně Babicovy recepty, ale především hlášky, které zůstaly v paměti lidí až dodnes. Pojďte si je s námi dnes připomenout.
     Komentáře
  • OnlyU

    Zdeněk Pohlreich vzal na milost vegetariánské pokrmy. Diváci si změnu nemohou vynachválit

    Před 8 dny
    Zdeněk Pohlreich se v mediální branži již nějaký ten pátek pohybuje, i nyní běží v televizi pořad, v němž je hlavní hvězdou. Na prezentovaných receptech tak můžeme sledovat změnu Zdeňkových preferencí – steaky jsou čím dál častěji nahrazovány bezmasými pokrmy. Zdroj
     Komentáře
  • Deník

    Zdeněk Pohlreich: Tradiční česká kuchyně to bude mít hodně složité

    Před 9 dny
    Stačí vyslovit jméno Zdeněk Pohlreich a všichni jsou v tu ránu doma. Několik let šlapal na paty českým restauracím a uděloval jim rady, jak být lepší. Bylo to v časech, kdy byla úroveň pohostinství v Česku na špatné úrovni, což už je naštěstí pryč. Republiku zaplavilo množství fantastických podniků, kde se dá nádherně najíst. Které jsou z těch už tak skvělých nejlepší? Mistr Pohlreich to vyřeší během Souboje restaurací, pořadu, který právě vysílá televize Nova. Rozhoduje v něm nápad, koncept a kreativita šéfkuchařů.
     Komentáře
  • Extra v terénu

    Zdeněk Pohlreich: Slova o spolupráci s McDonaldem a omluva Jiřímu Babicovi

    Před 10 dny
    Jeden nejoblíbenějších českých šéfkuchařů Zdeněk Pohlreich se opět vrací na televizní obrazovky. Jeho fanoušci se na něj mohou pravidelně těšit ve zbrusu novém pořadu TV Nova s názvem Pohlreichův souboj restaurací. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvil nejen o novém televizním formátu, ale i o tom, co si myslí o spolupráci s McDonald’s, a o sporech s kuchařem Jiřím Babicou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za pět set, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy

    Před 11 dny
    Pokud také sledujete nový pořad Pohlreichův souboj restaurací, pak víte, že v dnešním díle postoupila pražská restaurace s názvem Dejvická 34. Vypravili jsme se tam pár dní po odvysílání dílu na VOYO. Víme, jak a za kolik se tam najíte, jaké chybky udělala obsluha i zda tento podnik stojí za návštěvu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Slzy dojetí, rychlé tempo a přesolené jídlo aneb Italský souboj českých restaurací pod dohledem Zdeňka Pohlreicha

    Před 11 dny
    Nestihli jste poslední díl pořadu Pohlreichův souboj restaurací? O postup do dalšího kola se dnes utkaly dvě skvělé italské restaurace, které potvrdily, že i Češi zvládnou italskou gastronomii s přehledem. A jak klání probíhalo a kdo zvítězil? O tom si můžete přečíst v našem článku.
     Komentáře
  • Budějcká Drbna

    Odborář Dufek šokoval svým výrokem o skopčácích. Už v době covidu nadzvedl nejen jihočeské podnikatele

    Před 11 dny
    Odborář Bohumír Dufek, který svými kontroverzními výroky poutal pozornost už v době covidu, opět nadzvedl část veřejnosti. Na víkendové demonstraci hnutí PRO Jindřicha Rajchla jako jeden z řečníků pronesl, že „skopčáci“ skoupili české firmy a je potřeba je zlikvidovat.
     Komentáře
  • TVguru

    Pot, slzy, vášně i radost z dobrého jídla. Ve středu proběhne souboj italských restaurací

    Před 12 dny
    Italská kuchyně je plná vášně, temperamentu, rozmanitých chutí a především čerstvých surovin. Nakonec se proti sobě postaví mezinárodně oceňovaná Dejvická 34 a teprve před rokem otevřená Di Nuovo.
     Komentáře
  • Lifee

    Zdeněk Pohlreich ukázal fotku, kde má ještě vlasy: Plešatění jsem tehdy maskoval přehazovačkou

    Před 12 dny
    Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (65), hvězda nové televizní show Souboj restaurací, se v autobiografii Šéf před časem pochlubil fotografií z mládí, na které má ještě vlasy. V rozhovoru pro Lifee.cz na toto období zavzpomínal a zároveň přináší radu pro muže nebo ženy, kteří o vlasy přicházejí.
     Komentáře
  • Extra

    Pohlreichův souboj restaurací v italském stylu: Obsluha se potrápí s místem i výslovností pokrmů

    Před 12 dny
    Známý šéfkuchař s drsným humorem Zdeněk Pohlreich vybírá nejlepší tuzemské restaurace. Ve druhém dílu gastronomické show Pohlreichův souboj restaurací se v italské výzvě proti sobě postaví mezinárodně oceňovaná Dejvická 34 a teprve před rokem otevřená Di Nuovo. Jak se oba podniky poperou se svými menu v zátěžovém testu, to se diváci dozvědí ve středu ve 20.20 na TV Nova.
     Komentáře
  • Proženy

    Úklidová guru Marie Kondo obrátila: Klidně mějte doma nepořádek

    Před 13 dny
    „Uklízení jsem teď tak trochu vzdala. Hlavní pro mě je užívat si čas s mými třemi dětmi,“ říká japonská úklidová guru Marie Kondo. Ve své nové knize popisuje, jak naplnit svůj život radostí.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Šéfkuchař z Pohlreichova souboje restaurací rád pracuje s vnitřnostmi. Obsluha z jeho restaurace neumí vyslovit názvy pokrmů, ukáže video

    Před 13 dny
    Nová epizoda Pohlreichova souboje restaurací zavede diváky do prostředí italských restaurací v Česku. Právě kuchyně ze slunné Itálie přitom v tuzemsku patří mezi ty nejpopulárnější a v oblibě ji má i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (65). Petr Hajný, jeden ze soutěžících premiérové epizody, kterou televize Nova odvysílá ve středu večer, pro ŽivotvČesku.cz prozradil, že největší předsudky z jeho repertoáru mají návštěvníci restaurace vůči vnitřnostem. Sympatický kuchař však, jak ukáže video, má ve svém podniku co zlepšovat. Především pak italskou výslovnost svého personálu.
     Komentáře
  • Apetit

    Pohlreich bude mít nový podnik. Tentokrát nepůjde o restauraci

    Před 13 dny
    Zdeňek Pohlreich po právu patří k ikonám české gastronomie. Vede tři restaurace, píše a vydává kuchařky, produkuje televizní pořady a v současné době ho můžeme vidět v novém pořadu, v němž hledá nejlepší restauraci v Česku. V podcastu Čestmíra Strakatého navíc prozradil, že chystá nový podnik – cukrárnu Dolce by Imperial.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením

    Před 13 dny
    Uvařit vejce se zdá jako jednoduchá disciplína, ale i ta má svá pravidla, při jejichž dodržení bude výsledek přesně podle vašich představ. Vyzkoušeli jsme na 10 čerstvých vejcích velikosti M, jak při optimálních podmínkách vypadá žloutek a bílek po minutách vaření.
     Komentáře
  • Apetit

    Rozhovor s Pohlreichem: Do 3hvězdičkové restaurace už radši nechodím

    Před 15 dny
    Zdeňek Pohlreich po právu patří k ikonám české gastronomie. Vede tři restaurace, píše a vydává kuchařky, produkuje televizní pořady a v současné době natáčí nový pořad, v němž hledá nejlepší restauraci v Česku.
     Komentáře
  • Fandíme filmu

    Hladoví po úspěchu: Teror ve špičkové kuchyni míří na Netflix

    Před 16 dny
    Pusťte si trailer thrilleru ze špičkové restaurace, kde se na samý vrchol musíte protrpět.
     Komentáře
  • ČK se ptá

    Zdeněk Pohlreich přibližuje souboj dvanácti restaurací i nejzáludnější soutěžní výzvu

    Před 16 dny
    Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací s novým pořadem. Tentokrát se ocitne v podnicích, kde to funguje. Soutěž Pohlreichův souboj restaurací nabízí klání, kdy se o prvenství mezi sebou utká tucet restaurací. Zdeněk Pohlreich během rozhovoru přiblížil, co na aktéry čeká a jaká z výzev byla nejzáludnější. Nestor české gastro scény nám dokonce poradil, podle jakých signálů poznat dobrou restauraci. 0:00 intro 0:24 Pohlreichův souboj restaurací 1:40 restaurační "hvězdná pěchota" 2:01 typy restaurací 2:24 tři výzvy 3:13 nejzáludnější výzva 4:09 semifinalisté a finalisté 4:21 špatné restaurace x fungující restaurace 5:08 zlepšení české gastronomie 6:31 jak poznat dobrou restauraci 7:51 oblíbený typ restaurace
     Komentáře
  • Čestmír Strakatý podcast

    Zdeněk Pohlreich: Je to tu úplně blbě. Kdo minulost nezažil, neměl by ji řešit. Už skoro nevařím

    Před 17 dny
    Mám rád slávu, říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich s úsměvem a nadhledem jemu vlastním. Vrátili jsme se k rozhovoru po delší době a hodně se toho změnilo. Když mluví o české gastronomické scéně, je daleko pozitivnější. I nová show Pohlreichův souboj restaurací je hezká. Možná až moc. Když hodnotí směřování Česka, nechybí mu naopak známá kritičnost a ostrost. Sílu svých slov si uvědomuje, chce se ale vyjadřovat tak, jak to cítí. Probrali jsme toho hodně, od oblíbených restaurací, pompéznosti některých českých podniků, až po rakovinu jeho ženy a to, jak tehdejší dobu prožíval a vlastně stále prožívá. 00:00 Kuchařský čas se naplnil CELÝ ROZHOVOR DLOUHÝ 72 MIN. NAJDETE JEN NA HTTPS://HEROHERO.CO/CESTMIR 03:28 Trendy, experimentování a očekávání 07:45 Zbytečná pompéznost 09:53 Michelinské restaurace v Česku 11:50 Nejsilnější restaurační zážitek v životě 13:17 Cesty za inspirací 14:21 Ceny jídla v restauracích 18:10 Pomoc vlády 20:48 Síla slov 26:00 Přínos české gastronomii 27:40 Návrat na obrazovky
     Komentáře
  • Lifee

    Zdeněk Pohlreich o Souboji restaurací: S vulgaritami jsem skončil, nemůžete 15 let dělat všechno stejně

    Před 17 dny
    Ve středu vstoupil na obrazovky televize Nova nový pořad Zdeňka Pohlreicha Souboj restaurací. Z tipů diváků bylo vybráno 12 podniků, které podrobí zátěžovému testu a vybere vítěze. V rozhovoru pro Lifee.cz slavný šéfkuchař přiznává, že s vulgaritami už je konec a z komentářů diváků si těžkou hlavu dělat rozhodně nehodlá. Bojí se ve volném čase chodit do restaurací?
     Komentáře
  • Kinobox

    Pohlreichův souboj restaurací upozorňuje na skvělé podniky, šéfovi však nenechává prostor pro jeho největší zbraň

    Před 18 dny
    „Všechny jsou skvělé, ale zvítězit může jen jedna,“ uvádí Zdeněk Pohlreich svou novou show, v níž se tucet restaurací popere o přízeň věhlasného šéfa. A stejně jako tato hláška je generický i samotný pořad, který Pohlreichovi nenabízí dost prostoru k projevení temperamentu.
     Komentáře
  • Kutnohorský deník

    Nový pořad Zdeňka Pohlreicha: první souboj ovládla restaurace Na Pašince

    Před 18 dny
    /FOTO, VIDEO/ Na Kaňku u Kutné Hory stojí na první pohled nenápadný zájezdní hostinec. Říká se mu Na Pašince a už skoro třicet let ho tady provozují manželé Renata a Miroslav Kopečtí. Právě sem jezdí za vynikající českou kuchyní lidé ze všech koutů republiky a dnes už je jen málo těch, co by neslyšeli o Pašince na Kaňku – "první Pohlreichově restauraci".
     Komentáře
  • Strakonický deník

    Pohlreichův souboj restaurací: Zájezdní hostinec U Jiskrů první díl nevyhrál

    Před 18 dny
    Zájezdní hostince U Jiskrů v Kbelnici na Strakonicku si prošel kulinářským peklem. Tým Martina Jiskry byl totiž účastníkem prvního dílu nové soutěže Pohlreichův souboj restaurací. Ten vysílala ve středu 8. března od 20 hodin TV Nova a byl věnovaný tradiční české kuchyni.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Nemístné poznámky obsluhy o »cecících«: Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu nestačí divit

    Před 18 dny
    Nová show Zdeňka Pohlreicha (65) diváky vezme na cestu po nejzajímavějších českých restauracích, které se utkají o titul té nejlepší. První díl přinese kromě kulinářské inspirace také šokující moment, ve kterém obsluha restaurace komentuje dotaz zákaznice nevybíravými připomínkami. Známý šéfkuchař tak bude opravdu nevěcně hledět. I přes tento incident ale známý kuchyňský mág vidí situaci poměrně pozitivně. "Za poslední roky se stav české gastronomie proměnil k lepšímu," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.
     Komentáře
  • Extra

    Zdeněk Pohlreich: Slova o spolupráci s McDonaldem a omluva Jiřímu Babicovi

    Před 18 dny
    Jeden nejoblíbenějších českých šéfkuchařů Zdeněk Pohlreich se opět vrací na televizní obrazovky. Jeho fanoušci se na něj mohou pravidelně těšit ve zbrusu novém pořadu TV Nova s názvem Pohlreichův souboj restaurací. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvil nejen o novém televizním formátu, ale i o tom, co si myslí o spolupráci s McDonald’s, a o sporech s kuchařem Jiřím Babicou.
     Komentáře
  • Proženy

    Odhoďte předsudky: býčí žlázy jsou lahodné, levné a téměř bez tuku. Jak je vybrat a zpracovat?

    Před 18 dny
    Dnes večer startuje první díl nové kuchařské show Pohlreichův souboj restaurací. Už teď si asi lze tipnout, který pokrm vzbudí nejvíc emocí. Při zmínce o býčích žlázách, varlatech – nebo chcete-li býčích koulích – totiž udělají nějakou grimasu i ti nejotrlejší strávníci.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Zdeněk Pohlreich nám prozradil, jak probíhalo natáčení nového pořadu i to, jak na sametově hedvábnou bramborovou kaši

    Před 18 dny
    Právě dnes startuje na TV Nova nový kulinářský pořad, Pohlreichův souboj restaurací. Při té příležitosti jsme "šéfa" trochu vyzpovídali. Co si myslí o pořadu samotném, jak se podle něj posunula česká gastro scéna za poslední léta, i od koho se sám učí, to všechno nám prozradil v tomto rozhovoru.
     Komentáře
  • Extra

    Zdeněk Pohlreich přichází s novým pořadem: Restaurace se budou otřásat v základech

    Před 18 dny
    Obávaný postrach všech restaurací Zdeněk Pohlreich (65) je zpátky. Po úspěšném pořadu na TV Prima Ano, šéfe! se ukáže v nové show, kvůli které přestoupil ke konkurenční televizi, jak sám prozradil i redakci eXtra.cz. Zdeněk se v gastronomii pohybuje už nějaký ten pátek, a i proto v Čechách podprůměrné stravovací podniky téměř vymizely. Nyní se ale nový pořad bude naopak týkat těch nejlepších z nich. Pohlreich v rozhovoru pro TV Nova láká diváky, na co všechno se mohou těšit.
     Komentáře
  • Deník

    Nemám rád restaurace, kde je špína vidět na první pohled, říká Zdeněk Pohlreich

    Před 19 dny
    Stačí vyslovit jméno Zdeněk Pohlreich a všichni jsou v tu ránu doma. Několik let šlapal na paty českým restauracím, aby ukázal, kde se dá dobře najíst. Doba katastrofální úrovně pohostinství v Česku je naštěstí pryč a republiku zaplavilo množství fantastických podniků, kde se dá výborně najíst. Které jsou nejlepší? Pohlreich to vyřeší během souboje restaurací, devítidílného pořadu, který právě vstupuje na obrazovky televize Nova. Rozhoduje v něm nápad, koncept a kreativita šéfkuchařů.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!

    Před 19 dny
    Nejprve učil české restaurace moderním gastronomickým procesům. Šlapal jim na paty, tepal je i za drobné prohřešky a tak se dnes i díky němu nemusíme bát do mnoha podniků zajít. Kvalitních restaurací zkrátka přibylo. Některé jsou známé a slavné, jiné méně. Právě mezi těmi druhými, ne tak profláknutými, ale neméně kvalitními, bude Zdeněk Pohlreich vybírat ty nejlepší.
     Komentáře
  • Kinotip2

    Zdeněk Pohlreich v novém pořadu hledá nejlepší tuzemskou restauraci

    Před 19 dny
    Už 8. března na TV Nova odstartuje Pohlreichův souboj restaurací. V zajímavých epizodách se představí 12 vybraných restaurací z celé České republiky, které se mezi sebou utkají o titul té nejlepší. V první epizodě poslali diváci Zdeňka Pohlreicha za tradiční českou kuchyní.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Pohlreichův souboj restaurací odhalí obsluhu neznalou etikety a kuchyni bez šéfkuchaře

    Před 20 dny
    Nová show Zdeňka Pohlreicha (65) diváky vezme na cestu po nejzajímavějších českých restauracích, které se utkají o titul té nejlepší. První díl přinese kromě záběrů, ze kterých se sbíhají sliny, také odhalení několika nešvarů, jak ukáže video, ve kterém je vidět, jak obsluha podává hostům talíře s jídlem přímo do ruky. I přes to ale známý kuchyňský mág vidí situaci poměrně pozitivně. "Za poslední roky se stav české gastronomie proměnil k lepšímu," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.
     Komentáře
  • TVguru

    Býčí žlázy, nevhodné vtipy i kuchyň bez šéfkuchaře. Jako první bude Zdeněk Pohlreich hodnotit tradiční české restaurace

    Před 20 dny
    Zděnek Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci. V prvním díle Pohlreichova souboje restaurací, ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní.
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Kuře na paprice podle Pohlreicha: Video, které zmizelo z internetu

    Před 21 dny
    Kuře na paprice! Jednoduchý recept na výtečné jídlo. S těstovinou, rýží nebo knedlíkem chutná nejvíc! Inspiraci máte, tak hurá do práce! Připravte si to nejlepší kuře na paprice, které jste kdy jedli. Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Olej Máslo Kuřecí stehna Cibule Červená paprika Vývar Mléko Smetana Pepř a sůl Domácí jíška
     Komentáře
  • Červený koberec

    Zdeněk Pohlreich odhaluje Pohlreichův souboj restaurací a přibližuje nejzáludnější výzvu

    Před 23 dny
    V soutěži Pohlreichův souboj restaurací se utká tucet restaurací ze všech koutů České republiky. Během prvních šesti dílů se proti sobě postaví vždy dvě restaurace se stejným zaměřením, např. česká, asijská, italská či moderní kuchyně. Zdeněk Pohlreich si pro soutěžní týmy připravil tři nelehké výzvy, a to ve stylu zahraniční show Ramsay’s Best Restaurant.
     Komentáře
  • TVguru

    Kdo se vyšvihne na špici tuzemské gastroscény? Pohlreichův souboj restaurací začíná…

    Před 23 dny
    Zátěžový test v podobě třiceti hladových Zdeňkových krků, tajný host v době nepřítomnosti majitelů i závěrečný duel v Next Door by Imperial.
     Komentáře
  • Super

    Pohlreich hlásí velký návrat na televizní obrazovky: Představí se v nové a nekompromisní show

    Před 24 dny
    Na TV Nova již brzy odstartuje Pohlreichův souboj restaurací. Kulinářská show postupně představí dvanáct špičkových restaurací z celé České republiky, které se mezi sebou utkají o titul té nejlepší.
     Komentáře
  • Filmtoro

    Pohlreich odstartoval další soutěžní hit. Sprosťárny mu ujíždí jako za starých časů

    Před 24 dny
    Zdeněk Pohlreich se po delší pauze opět vrací na obrazovky. Tentokrát pod záštitou Voya a TV Nova rozjel soutěžní show, ve které se střetávají výtečné restaurace ve vybraném gastronomickém konceptu. Jak je u restaurační ikony posledních let zvykem, občas mu ujede i nějaká ta sprosťárna.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Onigirazu – japonské rýžové sendviče s tempehem a zeleninou

    Před 24 dny
    Jsou to vlastně japonské sendviče, které připomínají sushi, jsou ale bohatěji plněné a příprava je mnohem snadnější. Onigirazu jsou pak skvělé jako svačina či jídlo do ruky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Poklady francouzské kuchyně: Slavnostní krémová česnečka s topinkou

    Před 24 dny
    Francouzi milují česnek stejně jako my, jejich česnečka se ale od té naší trochu liší. Krémovitosti je dosaženo jak rozmixováním, tak ale i zvláštním postupem, tzv. ležírováním, jemným zahuštěním pomocí žloutku. Ikonický postup haute cuisine se tady spojil s těmi nejbytelnějšími surovinami francouzského venkova, a vznikl tak luxus pro každého.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Luxusní bramborové placky z vařených brambor

    Před 24 dny
    Bramborové placky jsou přesně tím jídlem, na které potřebujete minimum surovin a výsledek je prostě báječný! Z brambor a mouky už naše prababaičky připravovaly placky na plotně a my se vsadíme, že jim pod rukama záhadně mizely stejně jako dnes :) Tohle neobyčejně obyčejné jídlo zkrátka miluje snad každý.
     Komentáře
  • Kritiky

    Pohlreichův souboj restaurací

    Před 25 dny
    Známe Zdeňka Pohlreicha, je to ten, co chodil do restaurací a chtěl u každé restaurace to nejlepší, přestože to byl pajzl nebo se tvářila jako hoch restaurace. Reality show Ano šéfe prošla mnoha restauracemi, kde se slavný to šéfkuchař snažil o vylepšení jídla pro její návštěvníky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Zdeňka Pohlreicha

    Před 25 dny
    Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů. Česká variace amerického národního pokrmu mac’n’cheese, tedy zapečených makaronů se sýrem, je perfektní ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Zatímco Američané je jedí jako přílohu, nám vystačí bohatě jako hlavní chod. Když tak si k nim připravte směs listových salátů, která je odlehčí.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Michal Viewegh o trapných začátcích: Máma mi doporučovala, ať jdu raději malovat

    Před 27 dny
    Oblíbený spisovatel Michal Viewegh (60) v pořadu Povídej zavzpomínal na své kariérní začátky a naznačil, co ho k jeho profesi vůbec přivedlo. Mimo jiné přiznal, že jeho první povídka se s velkým úspěchem nesetkala, a to dokonce ani u vlastní matky.
     Komentáře
  • OnlyU

    Zdeněk Pohlreich chodil od dveří ke dveřím a ptal se, zda ho nechtějí do kuchyně. Předtím byl úspěšným baseballistou

    Před 1 měsícem
    Zdeněk Pohlreich se proslavil svým kulinářským uměním, přitom se zpočátku kuchařem stát nechtěl. Věnoval se hlavně baseballu, ve kterém to dotáhl až do „nároďáku“. Po emigraci však jeho život nabral jiný směr. Zdroj
     Komentáře
  • VipShow

    Zdeněk Pohlreich a kruté začátky. V cizině škemral o práci a pomohl mu strýc

    Před 1 měsícem
    Ačkoliv vystudoval strojírenskou školu, vždy ho více bavilo a lákalo vaření. Nakonec známý český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (65) promluvil o tom, jaké to bylo dva roky v Austrálii, a že cesta, která ho dostala na výsluní, nebyla jednoduchá a musel si jí vyšlapat úplně sám!
     Komentáře
  • TVguru

    „Pro mě je Pohlreich absolutní nýmand,“ tvrdí Jiří Babica. Co dnes kontroverzní televizní kuchař dělá?

    Před 1 měsícem
    Jiřího Babicu si každý spojí s gastronomií jako úspěšného kuchaře, ale tento urostlý 196 cm vysoký muž je mnohem více! Je to youtuber, vášnivý sportovec nebo také gamer.
     Komentáře
  • OnlyU

    Zdeněk Pohlreich se ukázal jako kapitán hokejového týmu. Společně s kolegy získal peníze pro nemocnici

    Před 1 měsícem
    Zdeněk Pohlreich není jenom šéfkuchař a kritik restaurací. Většina jeho fanoušků o něm ví, že je také vynikajícím hokejistou. A ti, kteří o tom neměli ani tušení, se to dozvěděli přednedávnem. Se svým týmem se totiž kuchař zúčastnil charitativní akce Gastro Hockey Cup.
     Komentáře
  • Extra

    Kluk s kamením promluvil o své orientaci: Po žhavé líbačce se svým soupeřem už nic neskrývá

    Před 1 měsícem
    Influencer Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením se před pár dny objevil na tiskové konferenci Clash of the Stars. Na té ho promotéři představili jako aktéra blížícího se turnaje, ale tento moment zastínil snímek, který náhle obletěl český internet. Na fotce byl Ondřej zachycený během líbačky s jiným mužem. O své orientaci se influencer rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz. K intimnostem došlo s jeho soupeřem!
     Komentáře
Reklama