Zavřít
Zelí

Zelí

Nejnovější články na Seznamu na téma Zelí
  • StyleUp

    Mladší a zářivější pokožku můžete mít i vy díky tajné ingredienci. Kysané zelí není pouze k jídlu

    Před 4 dny
    Kysané zelí dokáže zázraky, a to nejen v kuchyni, ale hlavně v péči o pleť a pokožku. Jestli nechcete používat chemické prostředky na pleť, můžete sáhnout do domácích zásob, kde zelí určitě najdete. Navíc to není jediná potravina, která se hodí k výrobě domácích masek, zábalů nebo peelingů. Díky zelí můžete mít mladší pokožku Zelí je vynikajícím prostředkem pro to, abyste omladili svou pleť.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Svatým grálem ve zdravé výživě je zelí

    Před 12 dny
    Byly doby, kdy mělo zelí hodně špatnou pověst. Ale ty už jsou dávno pryč! Dnes se o něm říká, že nesmírně prospívá trávení, imunitě i pleti, což odborníci jen potvrzují.
     Komentáře
  • Jímeto

    7denní dieta se zelnou polévkou. Jde to rychle, ale pozor na jojo efekt

    Před 16 dny
    Potřebujete zhubnout v krátkém čase? Pak zkuste sedmidenní dietu se zelnou polévkou, která je často označována jako nejlepší cesta k rychlému hubnutí. Dieta trvá týden a slibuje úbytek hmotnosti 3 až 5 kilogramů.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Hlávkové zelí lze snadno zbavit všech škůdců lusknutím prstu: Vše zařídí správně aplikovaný kuchyňský ocet – nejlepší řešení

    Před 19 dny
    Zelí může padnout za oběť mnoha škůdcům – můžete se však před nimi ochránit jednoduchým způsobem s použitím obyčejného octa.
     Komentáře
  • Adbz

    Hlávky zelí budou obrovské a nepopsatelně chutné. Vaši úrodu ochrání obyčejný ocet ve správném poměru s vodou

    Před 20 dny
    Zelí je tradiční plodinou, která chybí v málokteré užitkové zahradě. Jeho výhodou je vysoký obsah živin, které je možné získat konzumací zasyrova. Oblíbené je i nakládání zelí.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Vyživení zelí tak, aby letos plodilo opravdu maximálně. Stačí smíchat 4 složky, které perfektně vyživí celý záhon

    Před 30 dny
    Zelí je velmi náročná plodina, tedy alespoň co se živin týče. Vyživte ho tím správným způsobem a získáte bezkonkurenční úrodu.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Plánujeme intenzivně pěstovat zeleninu aneb jak si vyzkoušet samozásobitelství

    Před 1 měsícem
    Do konce vegetačního období zbývá v červnu ještě asi 100–120 dnů. Podle toho můžeme plánovat, jak a kde budeme pěstovat zeleninu a kterou.
     Komentáře
  • Deník

    KFC muselo v Austrálii sáhnout k neobvyklému kroku. Salát nahradilo zelím

    Před 2 měsíci
    Společnost KFC, gigant v oblasti rychlého občerstvení, byla v Austrálii nucena začít dávat do svých hamburgerů a wrapů zelí. Země se totiž potýká s nedostatkem listového salátu. Oznámení o změně ve složení pokrmů oznámila firma poté, co úrodu zeleniny zničily masivní záplavy.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Hlavní tajemství pěstování čínského zelí, aby bylo ještě šťavnatější a chutnější než to kupované: Takhle to dělají profesionálové

    Před 2 měsíci
    Naučte se, jak pěstovat pekingské zelí na záhonku, aby bylo vždy nádherně křupavé, lahodné a plné vitamínů. Není to těžké.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?

    Před 2 měsíci
    Páteční večer v Prostřeno patří Martinovi Šustříkovi. Ten se rozhodl svým hostům ukázat, jak chutná slovenská kuchyně. Jako polévku bude podávat svou oblíbenou slovenskou kapustnici. Shodou okolností však zelňačku už v pondělí uvařil i Martin Šoman. Tak která z nich hostům bude víc chutnat?
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Hlávkové zelí ještě nikdy nebylo tak chutné ani velké: Znásobte letos svou úrodu radami od profesionálních zahradníků

    Před 2 měsíci
    Zelí je u zahrádkářů velmi oblíbeno díky velkým hlávkám, které skvěle chutnají, dlouho vydrží a obsahují mnoho vitamínů. Naučte se ho pěstovat správně. Hlávkové zelí ještě nikdy nebylo tak chutné ani velké: Znásobte letos svou úrodu radami od profesionálních zahradníků.
     Komentáře
  • Vitalia

    5 druhů zeleniny, které pomohou zatočit s vašimi kily

    Před 2 měsíci
    Zelenina je bohatá na vitamíny, minerální látky, antioxidanty a vlákninu, která dokáže dobře zasytit, a je tak skvělým pomocníkem při hubnutí. Z hlediska udržení štíhlé linie je benefitem zeleniny i nízký obsah kalorií. Která zelenina je nejlepší? Brokolice je bohatá na vlákninu a překvapivý je i obsah bílkovin. Ve 100 gramech syrové brokolice je jich okolo 3 gramů. Vláknina společně s bílkovinou na delší dobu zasytí, proto by brokolice v redukčním jídelníčku neměla chybět.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Takto mě babička naučila pěstovat pekingské zelí i bez zahrady. Řídím se její radou už mnoho let a vždy mám velkolepou úrodu

    Před 3 měsíci
    Pokud si chcete vychutnat domácí pekingské zelí, ale nemáte zahradu, už si nemusíte dále zoufat. Tato geniální metoda pěstování váš problém vyřeší.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Cmunda po kaplicku: Staročeský recept, který krásně křupe i chutná

    Před 3 měsíci
    Cmunda po kaplicku je tradiční jihočeský recept, i když je oblíbený po celé republice. Jde v podstatě o kombinaci chutí, které češi prostě milují. Většina z nich ale neumí udělat bramborák do hněda a křupavý. Naštěstí vám poradíme jednoduchý trik, jak udělat bramborák správně.
     Komentáře
  • ZdravéStravování

    Zelím proti bolesti kloubů. Tajná zbraň našich babiček pro okamžitou úlevu

    Před 3 měsíci
    Dušené zelí s knedlíkem a pečeným masem je tradičním českým jídlem. Zelí je kromě upotřebení v kuchyni ideální i jako obklad v případě bolestivých kloubů.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Peče celá země: Pět nápadů na úžasné slané dobroty plné křupavých škvarků a kysaného zelí

    Před 3 měsíci
    V sobotu čeká soutěžící pořadu Peče celá země opět slaná a vpravdě chlapská výzva. Jejich úkolem tentokrát bude upéct nějaké slané pečivo ideální k pivu. Místo vanilky, rozinek se budou při pečení používat škvarky a kysané zelí. Pokud vás slané pečení rovněž láká, můžete se inspirovat.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Podle čeho vybírat odrůdy zelí pro pěstování na zahradě

    Před 3 měsíci
    Pro pěstování zelí máme v Česku vhodné klima a půdu v zahradách i na polích. Není divu, že historie šlechtění zelí tu sahá až do 18. století.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Vyberte si z nepřeberného množství druhů zelí to svoje nejoblíbenější

    Před 3 měsíci
    Odrůdy zelí patří mezi tradiční zeleninu. Představujeme vám nejdůležitější druhy zelí a poskytujeme tipy a informace o sezoně, obsahu živin a přípravě.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Pádné důvody pro častější konzumaci zelí

    Před 4 měsíci
    Chcete silnější imunitu, ukázkovou srážlivost krve a bezproblémově fungující trávení? Žádný problém. Dejte si zelí, které zároveň podstatně snižuje riziko rakoviny i předčasného úmrtí.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Jak na nejlepší dušené zelí? Zkuste trik s karamelem a mouku vyměňte za bramboru

    Před 4 měsíci
    Jednou ze základních surovin staročeské kuchyně je nepochybně zelí a zejména pak jeho kysaná varianta, která je bohatá na vitamíny, živiny a další tělu prospěšné látky. Tuhle tuzemskou superpotravinu můžete navíc upravovat mnoha způsoby.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Lehký a křupavý salát Coleslaw, který s přehledem připravíte za pár minut

    Před 6 měsíci
    Coleslaw je zelný salát, který si svou jednoduchostí a skvělou chutí získal prakticky celý svět. Jedná se navíc o velice univerzální záležitost, protože si ho můžete vzít jako dobrou svačinku, nebo ho použít jako přílohu k masu.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Zelí je víc než příloha k masu. Doplní důležité vitamíny a uleví při zánětu

    Před 6 měsíci
    Zelí není u nás příliš populární, ale naše babičky si tohoto druhu zeleniny velmi vážily a často ho využívaly, jakmile se objevily určité neduhy. Zelné zábaly jsou skvělé na bolesti kloubů, zánět prsou nebo angínu. Naučte se, jak si připravit efektivní zábaly, díky kterým se zbavíte nepříjemných problémů. Velmi oblíbená je také šťáva získaná ze zelí, protože stimuluje imunitní systém, pomáhá v boji proti anémii a vředům.
     Komentáře
  • inStory

    Nepodceňujte klování a agresivitu mezi slepicemi. Zabraňte katastrofě včas

    Před 6 měsíci
    Pokud pozorujete u vašich slepic vzájemnou agresivitu, určitě to nepodceňujte. Jedná se skutečně o vážný problém, který může vyústit až v kanibalismus.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na nejlepší slovenské halušky? Zapomeňte na vejce a brambory raději nestrouhejte!

    Před 6 měsíci
    Malé nočky z brambor se snad vybaví každému, když padne zmínka o slovenské kuchyni. Halušky se připravují asi v každém slovenském kraji, postupně se propašovaly i k nám a zakotvily na Valašsku. Slavnější jsou ty s brynzou a se špekem, ale i strapačky s kysaným zelím stojí za to.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pavlišovský řízek: Legendární specialita se zelím a knedlíkem „rozhádala“ dvě česká města

    Před 7 měsíci
    Ne všechna vyhlášená česká jídla mají český původ. Řízek k nám přišel z Vídně, inspiraci pro vepřo knedlo zelo jsme našli v bavorské kuchyni. Když ale vše spojíte dohromady, vznikne vám krajová specialita, kterou neseženete nikde jinde v rámci naší republiky. Říká se jí pavlišovský řízek.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Tradiční hostina na Boží hod: Jak na kaštanovou polévku a křupavou kachnu?

    Před 7 měsíci
    Štědrý den, to je kapr, případně řízek, bramborový salát - a tečka! Na první svátek vánoční, na Boží hod, ale bývá zvykem servírovat drůbež. Nejběžnější je kachna nebo kuře, skvělá je ale také husa či dnes trochu opomíjená perlička. K tomu červené zelí a knedlík a chybět by neměla ani kaštanová polévka. Že nevíte, jak na to? Nevadí, poradíme vám!
     Komentáře
  • inStory

    Skladujte zelí klidně i na balkoně. Vydrží vám až do jara

    Před 8 měsíci
    Ne každé zelí se hodí k uskladnění. Pro dlouhodobé skladování jsou nejvhodnější hlávky o hmotnosti okolo 2 kg, na kterých se ponechají 2–3 obalové listy.
     Komentáře
  • Přístav - Prima Pauza

    Modelka Ivana

    Před 8 měsíci
    Vše podstatné ze seriálu do dvanácti minut? S Prima Pauzou žádný problém. Nejzásadnější scény seriálu, ve kterém si Martin Dejdar, v roli Marka Skály, pronajme společně s Filipem Blažkem, alias Romanem Marešem, hospodu s příznačným jménem Přístav. Všechny díly v nezkrácené podobě na iprima.cz.
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Jak uskladnit zelí, aby vám vydrželo až do jara a zůstalo stejně šťavnaté a dobré

    Před 8 měsíci
    Jestliže pěstujete zelí poprvé a ještě v této oblasti nejste tolik zběhlí, pak je vhodné připomenout, že ne každý druh pěstovaného zelí je vhodný k uskladnění přes zimu. Některé druhy jsou určené k přímé konzumaci, jiné zase k nastrouhání a další potom k uskladnění.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Jak uskladnit zelí na zimu tak, aby si zachovalo všechny vitamíny a chuť až do jara. Známe metody pro sklep, půdu i balkón

    Před 8 měsíci
    Naučte se, jak uskladnit hlávky zelí na zimu tak, aby vám opravdu dlouho vydržely v perfektním stavu. Nepřipravujte se o úrodu zbytečnými chybami.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Domácí kysané zelí nás udrží přes zimu fit. V jedné ingredienci ale mnoho lidí chybuje

    Před 8 měsíci
    Přežít ve zdraví celou zimu? Pak je na čase připravit si kysané zelí do zásoby! Kysané zelí patří mezi lokální superpotraviny, které jsou doslova za pakatel. Příprava není nikterak složitá, ale začátečníky může zarazit množství použité soli, kterou je nutné přesně odměřit, aby zelí chutnalo dobře. Kolik se ho musí použít na jeden kilogram zelí a jak připravit dokonalou vitamínovou bombu, která posílí organismus a ochrání před respiračními onemocněními?
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Jak uchovat zeleninu co nejdéle a co nejlépe?

    Před 9 měsíci
    Radost z vlastní úspěšné sklizně zeleniny prodlouží správné uskladnění. Připomeňme si osvědčené postupy a rady, jak plodiny uchovat.
     Komentáře
  • Feminela

    Zelná polévka může být to nejlepší, co jste kdy jedli. Náš recept si zamilujete

    Před 9 měsíci
    Zelná polévka neboli podomácku zelňačka je prosté označení, pod nímž se však může skrývat celá řada různorodých polévek. Některé jsou čistě se zelím, jiné s bramborem, klobásou a do dalších se přidává smetana.
     Komentáře
  • Prostřeno! - Prima Pauza

    Neuvěřitelný bordel! Jarka má místo bytu skladiště, nic nedovaří ani neochutná

    Před 9 měsíci
    Prima Pauza pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na pauza.iprima.cz.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Křupavé kysané zelí je nejlepší na imunitu. Přípravu zvládne každý

    Před 9 měsíci
    Kvašené zelí má v historii nezastupitelné místo a jen díky němu mohli mořeplavci doplout až do Ameriky, nebo vydržet hladomor na Sibiři. Jde o jeden z největších zázraků přírodní lékárny, který je jednoduchý na přípravu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Bílé nebo červené zelí? České či moravské? Vyznejte se v naší nejoblíbenější příloze!

    Před 9 měsíci
    Pečená kachna by bez něj nebyla úplná, stejně jako vepřové výpečky a samozřejmě vepřo-knedlo-zelo, které ho má i v názvu. Zelí prostě k pečenému masu patří stejně tak neoddělitelně jako to „knedlo“. A stejně jako u knedlíků musíte volit zda bramborové či houskové, ani v případě zelí to není úplně jednoduché.
     Komentáře
  • Zahrádkářská poradna

    Vyrobte si tu nejpřirozenější zásobu vitaminu C na celou zimu

    Před 9 měsíci
    Podzim je tu, zima ho bude následovat, a tak je potřeba myslet na to, jak podpořit imunitu. Pokud si naložíte pár kilo kilo zelí a budete ho uzobávat, jen tak něco si na vás nepřijde. Jeho správná příprava jde pak ruku v ruce s tím správným druhem zelí a šikovnými pomocníky.
     Komentáře
  • Hrdina kuchyně - Prima Pauza

    Masová dobrota se zelím z Polska, kterou si musíte připravit

    Před 9 měsíci
    Marie Doležalová a Martin Škoda vám předvedou, že opravdový hrdina kuchyně je sama ingredience. Prima Pauza vám zase předvede, že i recepty můžou být rychlé a jít rovnou k věci. Nezkrácené recepty a více zajímavých informací najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • Fajntip

    Práce na zahradě je příjemnější než dřina ve fitcentru a funguje stejně

    Před 10 měsíci
    Podzim už tradičně patří k období, kdy zahrádkář sbírá nejvíce odměn za péči, kterou od jara zahradě věnoval. Příroda člověka ráda zkouší, ale nakonec ho vždy odmění. Pobyt na čerstvém vzduchu s pořádným protažením celého těla je přesně to, co vám udělá dobře.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Při nakládání zelí musí zůstat šťáva, určitě ji využijete

    Před 10 měsíci
    Čas nakládání zelí právě nastal a mít kysané zelí v zimě rozhodně stojí za to. V každém případě se vyplatí najít si správný recept na nakládání zelí, který pochopitelně nabízíme i na našem webunašem webu. Jinak je ale také třeba mít nějaké ty zkušenosti, jinak se vám celý proces může poněkud zkomplikovat a draze zakoupené zelí pak můžete vyhodit na kompost. My se v následujících řádcích na některé aspekty podíváme podrobněji.
     Komentáře
  • Orlický deník

    Sezona zelí je tu. V Bučině denně našlapou deset tun, „ujdou” i 18 tisíc kroků

    Před 10 měsíci
    /FOTO, VIDEO/ Jen těžko bychom v Pardubickém kraji hledali člověka, který se nikdy nesetkal s pětisetgramovým bílým pytlíkem s popiskem Bučinské zelí. To pochází právě z obce Bučina a stojí za ním rodina Meclova, která dodnes nepoužívá žádné moderní technologie a stovky tun kysaného zelí každoročně poctivě šlapou všichni členové rodiny. V říjnových dnech si do Bučiny u Vysokého Mýta mohou zajet také zájemci o krouhané zelí.
     Komentáře
  • MeziŽenami

    Zelí: obsahuje vitaminy, minerály, podporuje hubnutí a pomáhá snižovat chronický zánět

    Před 10 měsíci
    Zelí patří mezi nepostradatelné ingredience české kuchyně. Kromě toho, že bývá součástí tradičních pokrmů, jako je vepřové s knedlíkem, pečená kachna nebo oblíbená zelňačka.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Také v září je na místě závlaha košťálové a listové zeleniny

    Před 10 měsíci
    Košťálová zelenina zahrnuje druhy náročné na zalévání. Hodí se pro ně závlaha postřikem. Listová zelenina se liší potřebou vláhy v různých obdobích růstu.
     Komentáře
  • inStory

    Jak snadno si doma vyrobit super zdravou kvašenou zeleninu

    Před 10 měsíci
    Kvašená forma zeleniny je velmi zdravá. Navíc můžeme zeleninu uchovávat dlouhou dobu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Nejméně oblíbenou zeleninou je celer a zelí. Což je velká škoda.

    Před 11 měsíci
    Jíte celer a zelí? Každý čtvrtý se těmto přírodním pokladům obloukem vyhýbá. Ale proč vlastně? A o co tím zdraví bohužel přichází?
     Komentáře
  • inStory

    U kterých druhů ovoce a zeleniny můžete plísní napadenou část odříznout a které musí rovnou letět do koše

    Před 11 měsíci
    Zná to každý. Chystáte se připravit oběd nebo večeři a zjistíte, že některou z potravin, kterou jste měli připravenou, napadla plíseň.
     Komentáře
  • Tři Tygři

    TŘI TYGŘI | Lumír a Milan - Konflikt v baru

    Před 11 měsíci
    Bar je nebezpečné místo, kde ke konfliktu není nikdy daleko...
     Komentáře
  • Babicova televize

    Luxusní bůček z grilu a křenové zelí. Ochutnejte Babicův prasečí burger

    Před 11 měsíci
    Na rozpáleném grilu tentokrát Babica připravil výborný prasečí burger. Použité ingredience: bůček, sůl, pepř, sladká paprika, drcený nebo mletý kmín, cibule, kysané zelí, čerstvý křen, houska na hamburger a hořčice,
     Komentáře
  • inStory

    Pět zdravých domácích superpotravin. Vyzkoušejte tyto levné a spolehlivé produkty

    Před 11 měsíci
    Lidé se někdy v honbě za zdravím orientují jen na různé exotické produkty. Jsou drahé a ne vždy mají takový účinek, jaký čekáme.
     Komentáře
  • Šéfem za pár minut - Prima Pauza

    Šťavnatý burger s uzeným masem a salátkem coleslaw

    Před 1 rokem
    Jak vařit natolik skvěle, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady legendární pořad Zdeňka Pohlreicha, díky kterému se i vy můžete stát „Šéfem za pár minut!“ Další vyvoněné recepty na iprima.cz
     Komentáře
  • S Italem v kuchyni

    Tradiční česká ryba jinak: Kapr s rukolovým pestem

    Před 1 rokem
    Grilování po italsku. Emanuele Ridi vám naservíruje neotřelé recepty s pomocí svých slavných hostů, a to během pár minut. Celé kulinářské zážitky najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • Ohnivý Kuře

    Souboj o nejlepšího kuchaře v hotelu Grand

    Před 1 rokem
    Jakub Prachař a Jan Dolanský, neboli kuchaři Mike a Burák, se vydávají do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovali zděděnou hospodu a splnili si tak sen o vlastní restauraci. Všechny díly kuchařů z Ohnivýho Kuřete v nezkrácené podobě na iprima.cz
     Komentáře
  • Šéfem za pár minut

    Česká klasika ve vaší kuchyni: Uzené koleno s červeným zelím

    Před 1 rokem
    Jak vařit natolik skvěle, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady legendární pořad Zdeňka Pohlreicha, díky kterému se i vy můžete stát „Šéfem za pár minut!“ Další vyvoněné recepty na iprima.cz
     Komentáře
  • Flatify

    8 Fermentovaných potravin a nápojů na podporu trávení a zdraví

    Před 1 rokem
    Fermentace je proces, který zahrnuje bakterie a kvasinky štěpící cukry a pomáhá zvyšovat počet prospěšných bakterií nebo probiotik, které se nacházejí ve vašem střevě. Probiotika jsou spojována s řadou zdravotních výhod, včetně zlepšeného trávení, lepší imunity a dokonce i většího úbytku hmotnosti.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Hojení zlomenin lze urychlit správným jídelníčkem

    Před 1 rokem
    Dokáže takové zelí, mrkev, avokádo nebo brambora popohnat hojení zlomené kosti? Jednoznačně ano, shodují se lékaři! A jak je to s česnekem a cibulí?
     Komentáře
  • inStory

    Vypěstujte si zelí na balkoně. Jde to v obyčejné bedýnce

    Před 1 rokem
    Vypěstovat zelí dokáže i úplný začátečník. A dokonce i ten, který nemá zahradu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Zelí hravě zatočí s mnoha neduhy

    Před 1 rokem
    Že se různá onemocnění dají kurýrovat bylinkami, to je běžná praxe. Jenže s bezpočtem neduh dokáže zatočit i zelenina! Vězte, že obyčejné zelí má takové schopnosti, které pro vás budou novinkou a zároveň i šokem. Proč by vám doma nemělo chybět?
     Komentáře
  • ZdravéStravování

    Pískavice řecké seno, zelná šťáva: Přirozené metody, které účinně bojují s žaludečními vředy

    Před 1 rokem
    Žaludeční vředy patří mezi choroby postihující západní svět, protože souvisí především se špatnými stravovacími návyky, nezdravým životním stylem a přemírou stresu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Zelí je jednou z nejpodceňovanějších potravin

    Před 1 rokem
    Kdy jste si naposledy dali takové zelí? Že je to už dlouho? Zbytečně se připravujete o silnější imunitu, ochranu před rakovinou i podporu kognitivních funkcí!
     Komentáře
  • ZdravéRady

    Listy kapusty pro vaše zdraví. Kdy je můžete využít?

    Před 1 rokem
    Kapusta je zeleninou, která je v obchodních domech běžně dostupná, a to za velmi přívětivou cenu. Byla by proto škoda, využít její potenciál jen při přípravě pokrmu. Její schopnosti totiž můžete využít také při domácím léčení.
     Komentáře
Reklama