Zavřít
Bobkový list

Bobkový list

Nejnovější články na Seznamu na téma Bobkový list
  • Domácnost a zahrada

    Zazimovaný bobkový list: 3 chyby, kvůli kterým listy žloutnou, hnědnou a keř na jaře hůř roste

    Před 9 hodinami
    Bobkový list je krásný a stálezelený keř, který vyžaduje správné zazimování, aby nás těšil i příští rok. Proto se vyhněte nejčastějším chybám, které způsobují žloutnutí nebo hnědnutí listů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Moderní feng-šuej využívá bobkový list nad vchodem jako symbol ochrany a stability domácího prostoru

    Před 2 dny
    Máte rádi, když je za věcmi denní potřeby symbolika, trocha mystiky nebo prostě hezká tradice? Jestli ano, pak sáhněte po bobkovém listu čili vavřínu.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí utopenec v pikantním nálevu: Hospodská klasika, která v domácí variantě chutná ještě lépe

    Před 4 dny
    Pro utopence už nemusíte běhat do hospody, můžete si je připravit doma. Tyhle v pikantním nálevu jsou prostě luxusní.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční česká sváteční pečeně: Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím

    Před 9 dny
    Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím patří k nejoblíbenějším svátečním pokrmům. Poctivá klasika, která voní domovem a nikdy nezklame
     Komentáře
  • iReceptář

    Nálev s hořčičnými semínky a bobkovým listem pomáhá udržet nakládané cukety křupavé i po pár měsících

    Před 9 dny
    Máte každý rok zahradu plnou cuket a přemýšlíte, jak je uchovat co nejdéle? Zapomeňte na staré rady: existuje jednoduchý trik, který používají i profesionální kuchaři. S tímto postupem si cukety uchováte až tři měsíce a navíc si připravíte lahodnou nakládanou dobrotu.
     Komentáře
  • Cooky

    Uzené koleno v polévce s kroupami, zeleninou a bramborami. Lepší vývar do sychravého počasí si ani neumím představit

    Před 9 dny
    Vepřové uzené koleno lze zužitkovat na mnoho způsobů. Uvařte si z něj tuto výbornou polévku s kroupami, na kterou nezapomenete.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Cooky

    Vydatná a pikantní zelnice s paprikovou klobásou. Křimické zelí zahřeje i v mrazivých dnech

    Před 11 dny
    Zelnice neboli zelňačka je skvělým pokrmem, který zasytí a navíc dodá potřebné živiny, protože kysané zelí je blahodárné.
     Komentáře
  • ČasProBydlení

    K voňavému prádlu po praní vám dopomůže i obyčejný bobkový list

    Před 12 dny
    Máme rádi vůni čistoty, takže když z pračky vytáhneme ručník a nevoní zrovna po fialkách, je zklamaní. Ale nebojte, mám pro vás trik, který vaše prádlo provoní a najde užití i pro ty liché ponožky, které se vám doma válí v šuplíku.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame

    Před 13 dny
    Plněné papriky s rajskou omáčkou jsou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Tento tradiční recept v sobě snoubí bohatost chutí a aromat díky pečlivě vybraným surovinám a postupu přípravy. Přestože se může zdát, že je příprava tohoto jídla časově náročnější, výsledek stojí za to. Plněné papriky nejen krásně vypadají na talíři, ale jsou také neodolatelně […] The post Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Oblíbená bratislavská plec: jemné maso a lahodná omáčka s knedlíkem

    Před 14 dny
    Bratislavská plec je tradiční slovenský recept, který osloví milovníky bohatých a šťavnatých masových pokrmů. Jeho příprava je relativně jednoduchá, ale výsledek je dechberoucí a bohatý na chutě. Tento recept kombinuje měkkost a šťavnatost vepřové plece s bohatou omáčkou a zeleninovou přílohou. Ideální volba pro nedělní oběd nebo speciální příležitost, kdy chcete na stůl dostat něco […] The post Oblíbená bratislavská plec: jemné maso a lahodná omáčka s knedlíkem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Spojením šťavnaté krkovici a špekáčků na pivu vzniklo jídlo, které bleskově navodí pocit pohody

    Před 15 dny
    Spojili jsme šťavnatou vepřovou krkovici a špekáčky na pivu a vzniklo jídlo, které umí bleskově navodit dokonalý pocit pohody. Tuhle fantastickou fúzi buřtů na černém pivu a masopustního vepřového snadno upečete v troubě, takže je téměř bez práce. Jednoduchý recept na špekáčkovou klasiku v moderním kabátku.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí masová tlačenka jako od řezníka. Jednoduchá zabíjačková pochoutka, kterou zvládne každý. Stačí ji dobře ochutit – a je prostě skvělá

    Před 16 dny
    Zabíjačky jsme dělávali na slovenské vesnici každý rok, později i dvakrát ročně. Vždycky se spotřebovali všechny části prasátka a jedním z produktů tohoto zpracování byla právě domácí masová tlačenka.
     Komentáře
  • Marianne

    Začněte pít bobkový list s jablkem. Tento odvar má pozitivní vliv nejen na imunitu

    Před 16 dny
    Stačí hrnek vody, půlka jablka a pár bobkových listů a v kuchyni najednou voní podzimem i starými časy. Odvar z bobkového listu a jablka není žádný zázračný lektvar, ale umí tělu jemně ulevit při trávení, nachlazení i únavě a příjemně zahřeje v sychravých dnech.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční hodolanská omáčka podle tetičky z Olomouce: Brambory na kyselo s koprem, kabanosem a vejcem

    Před 21 dny
    Nádherná ukázka tradiční, regionální olomoucké kuchyně v tomto receptu na omáčku, na kterou by se rozhodně nemělo zapomenout.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Uvařte bobkový list s jablkem. Odvar má pozitivní účinky na zdraví

    Před 22 dny
    Jak z názvu vypovídá, jedná se o nezvyklou kombinaci. Sílu tohoto odvaru však znaly už naše babičky, které využívaly sílu nejrůznějších přírodních produktů. Chuti odvaru se bát nemusíte. Naopak je docela příjemná. Poradíme vám, s jakými neduhy tento nápoj zatočí.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vykuřování bytu bobkovým listem osvěžuje vzduch a přispívá k pocitu uvolnění během podzimních měsíců

    Před 27 dny
    Bobkový list zná většina z vás především z kuchyně, kde se používá jako koření. Víte ale, co se stane, když si pomocí něj vykouříte byt? Podívejte se.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Zatočte s moly a roztoči pomocí přírodního repelentu a osvěžovače vzduchu v jednom

    Před 28 dny
    Bobkový list, známý také jako vavřín, má široké využití nejen v kuchyni, ale i v kosmetice nebo domácnosti. Jeho aromatické silice dokáží odpudit různé škůdce a zároveň zlepšit kvalitu vzduchu v místnostech. Tento jednoduchý přírodní ... více Příspěvek Zatočte s moly a roztoči pomocí přírodního repelentu a osvěžovače vzduchu v jednom pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Lahodný salát z rajčat, který dokonale zasytí i v zimě: Po zavaření vydrží čerstvý několik měsíců

    Před 28 dny
    Báječný salát z domácích rajčat i v zimě? Žádný problém! Zavařený rajčatový salát s cibulí je správnou volbou!
     Komentáře
  • Kondice

    Lidé věří, že se zbaví myší pomocí bobkového listu. Funguje na ně ale něco jiného, tvrdí vědci

    Před 29 dny
    Bobkový list se dlouho považoval za přírodní zbraň proti myším a krysám. Jenže nová vědecká zjištění ukazují, že tahle babská rada má vážné trhliny. Bobkový list sice obsahuje vonné látky, které působí na hmyz, ale myším nevadí.
     Komentáře
  • Náš dům

    Proč dávat bobkový list do mouky? Trik, který pomůže předejít mnoha problémům

    Před 1 měsícem
    Bobkový list není jen koření, které používáme v kuchyni při vaření. Má mnohem rozsáhlejší využití. Proč je dobré dát bobkové listy do mouky? Věřte, že tento jednoduchý trik vyřeší nejeden problém.
     Komentáře
  • Sport deník

    Nenápadný zázrak ze spíže. Bobkový list ulevuje kloubům, ledvinám i trávení

    Před 1 měsícem
    Znáte ten pocit, když se ráno sotva hýbete a klouby protestují? Nebo když se ozve nepříjemná dna? Přitom ulevit bychom si mohli bylinkou, kterou máte pravděpodobně dávno ve spíži. Dáváme ji do svíčkové či vývaru, ale její skutečnou sílu na klouby a záněty zná málokdo.
     Komentáře
  • Cooky

    Kozí rohy v nálevu s česnekem a hořčičným semínkem: Pikantní domácí zavařenina, která nám nesmí chybět ve špajzu

    Před 1 měsícem
    Nakládané kozí rohy jsou klasika pro milovníky pikantních chutí. Křehké a lehce kyselé papriky skvěle doplní grilování, uzeniny i domácí chleba.
     Komentáře
  • Cooky

    Srbská vepřová plec s dušenou rýží: Když se sejde parta a vaří se pro všechny, nesmí chybět toto vepřové maso s paprikou z Balkánu

    Před 1 měsícem
    Ochutnejte Balkán na talíři. Vyzkoušejte recept krok za krokem na srbskou vepřovou plec s rýží – poctivý pokrm plný vůní, chutí a pohostinné atmosféry.
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí vývar z pečených kostí s domácími nudlemi: Pomalu tažený vývar, který voní po celém domě a nepotřebuje žádná dochucovadla

    Před 1 měsícem
    Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Proč všechny pokojové rostliny potřebují bobkový list a proč to ví jen zkušené hospodyňky

    Před 1 měsícem
    Pokud se vyhýbáte chemii při pěstování rostlin a dáváte přednost přírodním metodám, určitě vás potěší jednoduchý domácí recept, který dokáže oživit i chřadnoucí pokojovou rostlinu. Bobkový list, který má doma téměř každý, totiž není užitečný ... více Příspěvek Proč všechny pokojové rostliny potřebují bobkový list a proč to ví jen zkušené hospodyňky pochází z Pestrá Zahrada
  • Sport deník

    Dva lístky, které pomohou víc než čekáte: čaj z bobkového listu pomáhá při bolestech, zánětech i nadýmání

    Před 1 měsícem
    Bobkový list známe především jako koření do polévek a omáček. Tento nenápadný zelený lístek může být ale i účinným přírodním lékem. Stačí zalít pár listů vroucí vodou, nechat vyluhovat a máte hotový nápoj, který vám pomůže při celé řadě zdravotních neduhů.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradice, ale ne pro každého: Hovězí srdce na smetaně si možná nedá každý, ale pro jeho milovníky je to čistá lahoda

    Před 1 měsícem
    Jak připravit hovězí srdce, abyste si pochutnali? Zkuste tento recept s postupem včetně výborné omáčky.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Naše babičky vkládaly bobkové listy do mouky. Věděly proč

    Před 1 měsícem
    Bobkový list se řadí mezi nejznámější koření. Své místo si určitě najde v jakékoli kuchyni. Možná jste ale nevěděli, že má využití nejenom v zavařeninách, guláši a mnohých jiných pokrmech. Funguje totiž skvěle i jako odpuzovač nejrůznějšího hmyzu, který by mohl jinak zlikvidovat mnohé potraviny. Už naše babičky dobře věděly, jak takové bobkové listy mohou fungovat a k čemu se nejlépe hodí. My se v následujících řádcích na jejich účinky podíváme mnohem podrobněji.
     Komentáře
  • Cooky

    Slepičí vývar, co se s kuřecím nedá srovnat – pomalu tažený, servírovaný v talíři zvaném koryto

    Před 1 měsícem
    Myslíte si, že kuřecí a slepičí vývar je jedno a to samé? Dle mého názoru nesrovnatelná záležitost. Zkuste si někdy koupit na polévku místo kuřete slepici a nechte jí dlouho a pomalu táhnout. To si teprve pochutnáte.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Je mi jedno, jak to dělají babičky. Tohle je nejlepší kapustová polévka

    Před 1 měsícem
    Zapomeň na nudné recepty z kuchařek – tahle kapustová polévka je všechno, jen ne obyčejná. Hustá, voňavá a plná chuti, která tě po prvním soustu přenese zpátky k teplu domova. Ať už prší, nebo padá sníh, tenhle recept na poctivou kapustovou polévku tě spolehlivě zahřeje i rozveselí. Je mi jedno, jak to dělají babičky – tohle je prostě nejlepší kapustová polévka, kterou zvládne každý. Žádná nuda, žádné sáčky, jen čerstvá zelenina, uzené a pořádná dávka domácí pohody. Klikni na video a zjisti, proč tenhle recept sbírá pochvaly ze všech stran! Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Cooky

    Bůček na česneku a kmínu, k tomu knedlík jako peřinka a sedlácké kyselé zelí se slaninou, co pěkně štípe do nosu

    Před 1 měsícem
    Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
     Komentáře
  • Cooky

    Nostalgická šťovíková polévka s křepelčími vajíčky a špekovou jíškou: Tradiční recept našich babiček, na který by se nemělo zapomenout

    Před 1 měsícem
    Znáte šťovíkovou polévku? I když se to může zdát zvláštní, je opravdu výborná. Kulinářský poklad našich babiček.
     Komentáře
  • Náš dům

    Zázrak zvaný bobkový list: Proč ho dát ke dveřím při odchodu z domu a k čemu ho využít v koupelně

    Před 1 měsícem
    Bobkový list je známý pro své využití v kuchyni jako koření. Proč odborníci doporučují jeho umístění ke dveřím při odchodu z domu? A jak ho rovněž využít v koupelně? Vyzkoušejte a uvidíte.
     Komentáře
  • Cooky

    Podzimní hit: Nakládané houby na kyselo s česnekem a koprem

    Před 1 měsícem
    Zpracujte své podzimní úlovky z lesa. Naložte houby do octa s koprem a česnekem podle tohoto postupu. Skvělá pochoutka k masu i na obloženou mísu.
     Komentáře
  • Kondice

    Bobkový list nepatří jen do vývaru. Pomáhá hojit, klidní nervy a uleví vám při nachlazení

    Před 1 měsícem
    Znáte ho nejspíš jako koření, ale list vavřínu pravého, jak se keř správně jmenuje, se využívá i jako léčivka. Na podzim se hodí vědět, že se užívá při nachlazení, chřipce a kašli. Inhalace par z bobkového listu uvolňuje hleny a usnadňuje dýchání.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Bobkový list v troubě: Úžasný trik pro čistší troubu a lepší vůni v kuchyni

    Před 1 měsícem
    Bobkový list, běžná přísada v kuchyni, skrývá mnoho dalších využití, která vás možná překvapí. The post Bobkový list v troubě: Úžasný trik pro čistší troubu a lepší vůni v kuchyni appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Vlasta

    Lepší než botox. Bobkový list má přírodní liftingový účinek. Vyrobte si masku, krém nebo tonikum

    Před 1 měsícem
    Omáčkám a polévkám dává tohle koření nezaměnitelnou chuť. Nenápadné zelené sušené lístky ale umějí mnohem víc než jen okořenit rajskou. Zatočit dovedou i s prvními známkami stárnutí.
     Komentáře
  • Cooky

    Pořádný bedlový guláš – houbový eintopf z bedel, které letos rostou na každé louce i pastvině

    Před 1 měsícem
    Houby mám nesmírně ráda, jak jejich sběr, tak jídla z nich. Vloni jsme nasbírali tolik bedel, že jsem už nevěděla, co z nich a vymýšlela nové recepty. Jak všechny houby tak i bedly máme doma rádi na všechny způsoby a proto jsem tentokrát vyzkoušela uvařit jídlo v jednom hrnci neboli pořádnou houbovou polévku. Poctivou bramboračku z bedly vysoké.
     Komentáře
  • Cooky

    Známí utopenci, připravovaní trochu jinak: Tentokrát zalití v aspiku

    Před 1 měsícem
    Aspik s utopenci podle tohoto receptu oceníte jako chuťovku k pivu, na oslavy nebo třeba na Silvestra. Zaručeně ale poslouží i jako chuťovka k večeři.
     Komentáře
  • Cooky

    Valašská kyselica aneb zelňačka valašského typu

    Před 1 měsícem
    Chutí, složením i přípravu mně valašská kyselica připomíná slovenskou kapustnici Tak pro ty, kteří znáte tu nebo onu, zkuste uvařit dnes podle našeho receptu a uvidíme, zda je stejná nebo podobná.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí Moravanka: Křupavá směs zeleniny ve sladkokyselém nálevu podle klasického českého receptu

    Před 1 měsícem
    Křupavá zelenina, sladkokyselý nálev a chuť domova. Domácí nakládaná zelenina Moravanka, která potěší v létě i v zimě. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Feminela

    Bobkové listy: tajný strážce vašeho houbového pokladu před vlhkostí a moly!

    Před 1 měsícem
    Letos byla houbařská sezóna dechberoucí! Sklizně se hrnuly do našich domovů a sušily se jedna radost. Ale jak uchovat tyto lesní klenoty bezpečně?
     Komentáře
  • Cooky

    Debrecínský guláš z vepřového masa a párků s hrnkovým knedlíkem: Ikona maďarské kuchyně, recept na guláš i knedlík

    Před 1 měsícem
    Kousky masa, debrecínské párky a hustá omáčka. Tradiční guláš s domácím knedlíkem. Prohlédněte si recept s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Utopenci podle našeho dědy: Svařený pivní nálev, chilli a hořčice

    Před 1 měsícem
    Náš děda utopencům rozumí. Sdílím s vámi tento speciální recept na utopence v pivním svařeném nálevu. Věřím, že si náramně pochutnáte.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Podzimní elixír z jablek a bobkového listu pro zdravé srdce

    Před 1 měsícem
    Jednoduchý přírodní způsob, jak posílit imunitu S příchodem chladného počasí hledáme způsoby, jak si přirozeně posílit obranyschopnost. Kolísavé teploty, déšť i vítr dávají tělu zabrat, a proto je ideální doba začít s podzimní očistou a ... více Příspěvek Podzimní elixír z jablek a bobkového listu pro zdravé srdce pochází z Pestrá Zahrada
  • Prima inspirace

    Tinktura z bobkového listu – domácí elixír pro zdraví a pohodu

    Před 1 měsícem
    Objevte sílu bobkového listu v tekuté podobě! Tato domácí tinktura podporuje trávení, posiluje imunitu a přináší příjemnou, jemně kořenitou chuť. Připravíte ji snadno z několika běžných ingrediencí a může se stát součástí vašeho večerního rituálu. Tinktura z bobkového listu 8 sušených bobkových listů 300 ml vody 150 ml vody na každodenní dávku 3 polévkové lžíce […] The post Tinktura z bobkového listu – domácí elixír pro zdraví a pohodu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Inspirmag

    Ničení kuchyně zastaveno: Tajemství spočívá v běžném koření!

    Před 2 měsíci
    Bobkové listy jsou velmi známé koření, které má doma snad každý z nás. Používáme je do polévek, vývarů, omáček a mnoha dalších pokrmů.
     Komentáře
  • Cooky

    Svíčková omáčka s pomalu pečeným hovězím masem a kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a podávaná s brusinkami

    Před 2 měsíci
    Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Konečně dokonalá vepřová omáčka! Zkuste náš trik s hříbky, nezklame vás

    Před 2 měsíci
    Recept na vepřové plátky na hříbkách ve smetanové omáčce. Tradiční české jídlo s křehkým masem a krémovou omáčkou. Snadné na přípravu a ideální pro rodinnou večeři. The post Konečně dokonalá vepřová omáčka! Zkuste náš trik s hříbky, nezklame vás appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Tento krémový zázrak zvládnete do 30 minut! Kuřecí na hříbkách, kterému neodoláte

    Před 2 měsíci
    Recept na vepřové plátky na hříbkách ve smetanové omáčce. Tradiční české jídlo s křehkým masem a krémovou omáčkou. Snadné na přípravu a ideální pro rodinnou večeři. The post Tento krémový zázrak zvládnete do 30 minut! Kuřecí na hříbkách, kterému neodoláte appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketová polévka zahuštěná bramborami s opečenými krutonky a zakysanou smetanou

    Před 2 měsíci
    Lehká cuketová polévka z brambor a zeleniny, doplněná krutony. Jemná chuť a rychlá příprava podle našeho receptu krok za krokem
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřové maso v cikánské omáčce s jasmínovou rýží: Pikantní, šťavnaté a výrazné jídlo, které krásně ladí s jemně voňavou rýží

    Před 2 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pikantní, šťavnaté a výrazné jídlo - Vepřové maso v cikánské omáčce s jasmínovou rýží.
     Komentáře
  • Cooky

    Zlatavá síla domácí polévečky ve lžíci: 8 hodin tažený hovězí vývar s drobením

    Před 2 měsíci
    Zahřeje, zasytí a dodá sílu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na 8 hodin tažený hovězí vývar s domácím drobením.
     Komentáře
  • Cooky

    Francouzská cibulačka se zapečeným sýrovým toustem: Hřejivá polévka do podzimních dnů

    Před 2 měsíci
    Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí krk dušený na špeku, cibuli a okurkách: Tradiční jídlo se šťavnatým masem a silnou omáčkou

    Před 2 měsíci
    Hovězí krk dušený na cibulce a špeku je luxusní záležitost. Následně přidáme okurky a máme výborné jídlo se silnou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Víme, kde rostou. O houbách, mykologických radách a proč nebrat bedlu zahradní

    Před 2 měsíci
    Houby teď rostou ve velkém. Mapa ukazuje, kde je největší pravděpodobnost výskytu.
     Komentáře
  • Cooky

    Bramboračka, jak se dělávala u nás na venkově. Cibulka, sádlo, hříbky, klouzci, kořenová zelenina a silný vývar

    Před 2 měsíci
    Bramboračka mojí babičky voněla už od rána. Začínala sušenými houbami, které se namáčely, aby ožily a uvolnily vůni lesa. Postupně přidávala kořenovou zeleninu ze zahrádky, mrkev, petržel. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramboračku, jak jí znám z dětství.
     Komentáře
  • Gardening

    Bobkové listy: Vaše nečekaná tajná obrana proti domácím vetřelcům

    Před 2 měsíci
    Bobkové listy – nepostradatelné v polévkách i omáčkách – nejen že obohatí chuť, ale navíc chrání vaše kuchyňské zásoby. Objevte zdravotní benefity tohoto koření a vyzbrojte svou domácí lékárničku. Jak na to? Zdroj
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Vyrobte si domácí přírodní osvěžovač z citronu a bobkového listu. Pohltí pachy a vyžene hmyz

    Před 2 měsíci
    Na tento levný a ekologický osvěžovač budete potřebovat jen citron a sušené bobkové listy. Jejich směs krásně provoní byt a navíc odežene moly i komáry.
     Komentáře
Reklama