Zavřít
Cibule

Cibule

Nejnovější články na Seznamu na téma Cibule
  • Cooky

    Krémová polévka z pečených kaštanů s řapíkatým celerem a zázvorem: Obejme a zahřeje vás jako teplá deka u krbu

    Před 4 hodinami
    Lahodná krémová polévka se dá uvařit úplně ze všeho a z jedlých kaštanů je naprosto delikátní. Ideální jídlo na podzim.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Obrácené řízky: Recept na vláčné maso ve šťavnaté omáčce

    Před 13 hodinami
    Zkuste naši originální variantu české klasiky s tímto jedinečným receptem na obrácené řízky. Plné chuti, šťavnaté a s křupavou slaninou - ideální kombinace pro každou příležitost. The post Obrácené řízky: Recept na vláčné maso ve šťavnaté omáčce appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Krkovička na bramborách z jednoho pekáče: Recept na vláčné maso a kompletní večeři bez starostí

    Před 16 hodinami
    Připravte si šťavnatou krkovičku s bramborami z jednoho pekáče – perfektní jídlo, které se postará samo o sebe a zaručuje, že maso zůstane krásně vláčné! The post Krkovička na bramborách z jednoho pekáče: Recept na vláčné maso a kompletní večeři bez starostí appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí drožďová pomazánka: Vynikající a nenápadná pomazánková hvězda slavnostního stolu

    Před 22 hodinami
    Na tuto pomazánku budete potřebovat pořádnou dávku droždí – klidně deset kostek. Pak už stačí jen pár dalších ingrediencí a vznikne jednoduchá, ale výtečná klasika.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní vepřové nudličky: Rychlé, šťavnaté, kořeněné jídlo, které si drží místo v českých domácnostech a restauracích

    Před 1 dnem
    Pikantní vepřové nudličky chutnají skvěle s rýží, nudlemi ale i s čerstvým chlebem, zkrátka s čímkoliv, co dokáže nasát tu voňavou pikantní šťávu.
     Komentáře
  • Cooky

    Šumajstr: Jednoduché jídlo se staročeskými kořeny, které vás překvapí tím, jak je chutné

    Před 2 dny
    Ochutnejte staročeské jídlo zvané šumajstr. Jedná se o pokrm, který je velmi jednoduchý na přípravu, a přitom náramně zasytí.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybičková pomazánka: Výtečné kanapky z uzené makrely, které se hodí na oslavy i na Silvestra

    Před 2 dny
    Plánujete oslavu, ale nevíte, co na ní podávat? Pak vsaďte na tyto kanapky s pomazánkou z uzené makrely, jsou výborné!
     Komentáře
  • Neuvěřitelná kuchyně Slanýho Toma

    Tak jsem zkusil virální kebab. Jak to dopadlo

    Před 2 dny
    A jo, není to vůbec špatný! Chápu ten hype a musím říct, že mě to docela překvapilo.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Krkovice pečená na pivu s cibulí a kapií: Recept na šťavnaté plátky z trouby

    Před 2 dny
    Marinované plátky z krkovice představují vynikající volbu pro všechny milovníky měkkého a šťavnatého masa s bohatou chutí. Příprava tohoto pokrmu spočívá v marinování masa s výraznými kořením a jeho následné pečení s cibulí, pivem a paprikou, což masu dodá nezapomenutelnou chuť. Tento recept je skvělý pro rodinné obědy nebo večeře, kdy chcete svým blízkým nabídnout […] The post Krkovice pečená na pivu s cibulí a kapií: Recept na šťavnaté plátky z trouby appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavá dršťková polévka, která nakopne i po nejtěžším dnu: Dodá člověku sílu i živiny

    Před 2 dny
    Máte rádi klasickou „hospodskou“ dršťkovou polévku? S naším receptem si ji doma uvaříte velice snadno a rychle!
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na slanině

    Před 2 dny
    Lahodný recept na vepřovou kýtu na slanině s bohatou omáčkou z cibule a tymiánu. Šťavnaté maso a intenzivní chutě tohoto pokrmu jsou ideální pro rodinnou večeři nebo speciální příležitosti. The post Vepřová kýta na slanině appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Jemnoučká vepřová krkovička na cibuli a okurkách, která se vám bude rozplývat na jazyku

    Před 2 dny
    Představujeme vám recept na jemnoučkou vepřovou krkovičku na cibuli a okurkách, která se doslova rozplývá na jazyku 🤍. Ideální volba pro nedělní oběd, návštěvu nebo kdykoliv, když chcete něco opravdu dobrého. Vepřová krkovička na cibuli a okurkách 800 g vepřového masa (krkovice) 160 g nakládaných okurek 350 g cibule Sůl a pepř 2 lžíce vepřového […] The post Jemnoučká vepřová krkovička na cibuli a okurkách, která se vám bude rozplývat na jazyku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí směs s paprikou a domácí bramboráčky

    Před 3 dny
    Hledáte jednoduchý a přitom výrazný recept, který připravíte za půl hodiny? Tato kuřecí směs s paprikou, česnekem a cibulkou je ideální volbou pro rychlý oběd nebo večeři. Skvěle se hodí k rýži, salátu nebo třeba k domácím bramborákům. Výrazná chuť, jednoduchá příprava a možnost obměny surovin z ní dělají všestranný hit pro každodenní vaření. Pojďte […] The post Kuřecí směs s paprikou a domácí bramboráčky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík

    Před 3 dny
    Plátky vepřové kýty obalené v mouce a potřené hořčicí, zatažené na tmavé cibuli a podušené ve vývaru. Jednoduchá česká klasika, která voní domovem a nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem. Proč si ji zamilujete Skvělá chuť z mála: cibule do tmava, plnotučná hořčice a vývar udělají všechnu práci. Jistý výsledek: obalení v mouce + krátké zatažení […] The post Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí cibulový chléb, který si snadno a levně připravíte

    Před 3 dny
    Milujete vůni čerstvě upečeného chleba? Tento domácí cibulový chléb je přesně ten typ bochníku, který provoní celý dům a chutná ještě lépe, než vypadá. Je krásně měkký uvnitř, na povrchu jemně křupavý a díky smažené cibulce má nezaměnitelnou chuť. Hodí se ke snídani, k polévce, k večeři i jako základ sendvičů. Domácí cibulový chléb Ingredience […] The post Domácí cibulový chléb, který si snadno a levně připravíte appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept

    Před 3 dny
    Šťavnatá vepřová pečeně na cibuli a česneku 🧅🧄 je klasika, která nikdy nezklame. Pomalu dušené maso je měkké, voňavé a díky cibuli získá krásně sladkou chuť. Jednoduchý, domácí a spolehlivý recept, který zvládne každý. Vepřová pečeně na cibuli a česneku Ingredience 🛒 Vepřové maso (dle počtu porcí) Sůl a pepř Olej na smažení 2 cibule […] The post Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept

    Před 3 dny
    Šťavnatá vepřová pečeně na cibuli a česneku 🧅🧄 je klasika, která nikdy nezklame. Pomalu dušené maso je měkké, voňavé a díky cibuli získá krásně sladkou chuť. Jednoduchý, domácí a spolehlivý recept, který zvládne každý. Vepřová pečeně na cibuli a česneku Ingredience 🛒 Vepřové maso (dle počtu porcí) Sůl a pepř Olej na smažení 2 cibule […] The post Vepřová pečeně na cibuli a česneku – šťavnatý domácí recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pečené buřty z remosky: Nahradí grilované špekáčky a buřty opečené na ohni

    Před 3 dny
    Remoska je elektrický kuchyňský spotřebič, který má od roku 1957 stálé místo ve většině domácností. Stala se nejužitečnějším pomocníkem našich babiček a v současnosti je její velká oblíbenost opět na vzestupu.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak na dokonalé domácí utopence: Sázka na zelí je jistota

    Před 4 dny
    Dát si skvělého utopence k pivu nebo jen tak rozhodně stojí za to. Tradiční sladkokyselý pokrm je v mnohých restauracích jakousi stálicí. Příprava doma ale není nijak náročná a mnohdy můžete mít mnohem lepší utopence než právě někde v hospodě. Důvod je vcelku jasný. Doma přece víme, jaké ingredience při přípravě používáme. My jsme utopence připravovali nedávno a prostřednictvím textu a obrázků vám vše zprostředkujeme mnohem podrobněji. Skutečně se povedly, což je patrné již ze samotných fotografií.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vyzkoušejte karamelizované cibulové tartaletky s Brie. Jednoduchý předkrm, který chutná jako z luxusní restaurace

    Před 4 dny
    Karamelizované cibulové tartaletky s Brie a tymiánem jsou elegantní předkrm, který spojuje jemnost listového těsta, sladkou chuť dlouze restované cibule a krémovou výraznost sýra Brie. Během několika minut pečení se jednotlivé suroviny promění v malé gurmánské kousky s vůní tymiánu a zlatavým povrchem. Recept je rychlý, nenáročný a ideální pro chvíle, kdy chcete hostům nabídnout něco výrazného a zároveň překvapivě snadného.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí utopenec v pikantním nálevu: Hospodská klasika, která v domácí variantě chutná ještě lépe

    Před 4 dny
    Pro utopence už nemusíte běhat do hospody, můžete si je připravit doma. Tyhle v pikantním nálevu jsou prostě luxusní.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Cibuloviny pro zimní rychlení

    Před 5 dny
    Rychlení cibulovin je osvědčený způsob, jak si vypěstovat kvetoucí rostliny uprostřed zimy. Ať už použijeme cibule zakoupené, nebo vlastní výpěstky, při dodržení správného postupu můžeme mít rozkvetlé narcisy, modřence či amarylky už v…
     Komentáře
  • Cooky

    Smetanové kuře na paprice: Tohle kuře v paprikové omáčce uvaříš jednou a pak ho bude chtít celá rodina pořád

    Před 5 dny
    Kuře na paprice je výborný pokrm. Ne vždy ale máme čas se s ním mazlit a vařit ho dlouhé hodiny. Proto si připravte tuhle rychlovku podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Minestrone s mozzarellou: Polévka, která není recept, ale styl života v naší česko-italské verzi s mozzarellou

    Před 6 dny
    Minestrone není o dokonalosti, je o lžících, které voní po domově a o lidech, kteří se k vám připojí, když jí začnete míchat. Hustá, barevná a voňavá polévka podle našeho receptu s postupem plná zeleniny, kde se rozteklé kousky mozzarelly krásně táhnou mezi lžícemi.
     Komentáře
  • Cooky

    Lidová nastavovaná kaše, která zahřeje a zasytí v chladných dnech: Brambory, kroupy, cibulka a zelí podle staročeské tradice

    Před 6 dny
    Nastavovaná kaše je krémový pokrm z krup, brambor a zelí, doplněný opečenou cibulkou – klasika české kuchyně podle receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Barevné ražniči z masa, klobásky a papriky, které udělá parádu v zimě i v létě: Chutná skvěle z trouby i z grilu

    Před 7 dny
    Ražniči podle tohoto receptu je vynikající, ať ho děláte na grilu nebo v troubě. Zkuste ho například s bramborovou kaší nebo rajčatovým salátem.
     Komentáře
  • FitŽivot

    Francouzská cibulačka je poctivá polévka pro sychravé dny, skvěle zasytí

    Před 7 dny
    Víte, jak chutná pravá francouzská cibulačka? V sychravých podzimních dnech je možná ten pravý čas to zkusit. Její příprava zabere trochu delší dobu, za odměnu ale zasytí a krásně prohřeje.
     Komentáře
  • Cooky

    Hrachová kaše s opečeným buřtem a kyselou okurkou: Připomeňte si školní léta nestárnoucí klasikou k obědu i večeři

    Před 7 dny
    Jemnou hrachovou kaši podle tohoto receptu uvaříte do hodiny a s párkem nebo buřtem si na ní skvostně pochutná celá rodina.
     Komentáře
  • Houbička v kuchyni

    Klasika asijských restaurací: ostrokyselá polévka s jidášovým uchem

    Před 7 dny
    Jednoduchý recept, jak si doma uvařit polévku s jidášovým uchem.
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí játra s omáčkou podávané s rýží: Jídlo inspirované asijskou minutkovou kuchyní, ale s českým rukopisem

    Před 7 dny
    Tento rychlý a chutný obídek připravíte kdykoliv, když máte v lednici k dispozici balíček jater, protože je to rychlé a jednoduché jídlo, které voní celým domem.
     Komentáře
  • Cooky

    Smažené cibulové kroužky obalené v těstíčku, malý gastronomický zázrak

    Před 8 dny
    Na těstíčko lze použít místo vody minerálku a pivo. Minerálka kroužkům přidá lehkost, pivo barvu a chuť. Pánev na smažení nepřeplňujte, jinak nasáknou hodně tuku.
     Komentáře
  • iReceptář

    Využijte staré silonky jako univerzální pomůcku pro skladování zeleniny, úklid i drobné opravy

    Před 8 dny
    Najít díru na silonkách není zrovna velké štěstí. Obvzlášť, pokud je máte na sobě… Nicméně, jak tento „vyřazený“ model můžete ještě zúročit?
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční česká sváteční pečeně: Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím

    Před 8 dny
    Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím patří k nejoblíbenějším svátečním pokrmům. Poctivá klasika, která voní domovem a nikdy nezklame
     Komentáře
  • iReceptář

    Nálev s hořčičnými semínky a bobkovým listem pomáhá udržet nakládané cukety křupavé i po pár měsících

    Před 9 dny
    Máte každý rok zahradu plnou cuket a přemýšlíte, jak je uchovat co nejdéle? Zapomeňte na staré rady: existuje jednoduchý trik, který používají i profesionální kuchaři. S tímto postupem si cukety uchováte až tři měsíce a navíc si připravíte lahodnou nakládanou dobrotu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Krkovice na pivu a cibuli: Recept na marinované plátky pečené v troubě

    Před 9 dny
    Marinované plátky z krkovice představují vynikající volbu pro všechny milovníky měkkého a šťavnatého masa s bohatou chutí. Příprava tohoto pokrmu spočívá v marinování masa s výraznými kořením a jeho následné pečení s cibulí, pivem a paprikou, což masu dodá nezapomenutelnou chuť. Tento recept je skvělý pro rodinné obědy nebo večeře, kdy chcete svým blízkým nabídnout […] The post Krkovice na pivu a cibuli: Recept na marinované plátky pečené v troubě appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Při přípravě této polévky vypláčete moře slz, ale lahodná sytá cibulačka vám to vynahradí

    Před 9 dny
    Nádherně sytá cibulačka, která se hodí na všední den i při slavnostnějších příležitostech. Nejnáročnější při její přípravě bude krájení cibule, ale zbytek už je hračka. Rychlá příprava, lahodná chuť cibule a křehké toustíky plavající na povrchu vás dostanou.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

    Před 10 dny
    Špecle s vajíčkem jsou rychlejší variací na stejné téma s knedlíkem. Ušetříte totiž čas na krájení kostiček :). Ovšem ten ušetřený čas věnujete krájení doplňkové zeleniny, která z této rychlovky vytvoří delikátní pokrm, který ani náhodou nenazvete nouzovkou. Tohle je parádní recept z nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová plec na cibuli a česneku: Recept na šťavnaté maso s rýží

    Před 10 dny
    Hledáte něco nového, chutného a delikátního, co by potěšilo vaše chuťové pohárky? Představujeme vám jednoduchý recept na vynikající vepřovou plec na cibuli, která je podávaná s lahodnou rýži. Připravte se na bohatou chuť, která vám rozvíří smysly! Vynikající vepřová plec na cibuli s rýží Co budeme potřebovat: Ingredience: sádlo – na smažení 600 g vepřové […] The post Vepřová plec na cibuli a česneku: Recept na šťavnaté maso s rýží appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové nudličky na cibuli a česneku: Rychlý recept na šťavnatou večeři

    Před 10 dny
    Máte chuť na klasiku, která nikdy nezklame? Vepřové nudličky na cibuli a česneku jsou přesně ten typ receptu, který potěší každého. Je to jednoduché, rychlé a výsledek je zaručeně fantastický. V kombinaci s křupavými bramborovými dukátky vytvoříte pokrm, který se stane stálicí ve vaší kuchyni. Ingredience na vepřové nudličky na cibuli a česneku 500 g […] The post Vepřové nudličky na cibuli a česneku: Rychlý recept na šťavnatou večeři appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Vydatná a pikantní zelnice s paprikovou klobásou. Křimické zelí zahřeje i v mrazivých dnech

    Před 10 dny
    Zelnice neboli zelňačka je skvělým pokrmem, který zasytí a navíc dodá potřebné živiny, protože kysané zelí je blahodárné.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Rumcajs salát – jednoduchý domácí recept s okurkou, salámem a cibulí

    Před 10 dny
    Domácí rumcajs salát je rychlý, pikantní a sytý salát, který skvěle funguje jako příloha, studená večeře nebo jednoduchý oběd. Kombinace nakrájeného salámu, křupavých okurek, výrazné cibule a pikantního svařitu s majonézou vytváří výraznou a lahodnou chuť, která se krásně propojí po odležení. Rumcajs salát s okurkou, salámem a cibulí Ingredience: 200 g měkkého salámu 4 […] The post Rumcajs salát – jednoduchý domácí recept s okurkou, salámem a cibulí appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Vymazlené francouzské brambory pro hladové krky: Vydatné zapečené jídlo s uzeným masem a smetanou

    Před 11 dny
    I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou

    Před 11 dny
    Recept na šťavnaté cikánské řízky z kuřecího masa. Marinované v kořeněné směsi s cibulí, vajíčky a sójovou omáčkou, pak smažené dozlatova. Rychlé, chutné a ideální na oběd i večeři! The post Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Brambory pečené se slaninou a cibulí: rychlá dobrota, která nikdy nezklame

    Před 11 dny
    Pečené brambory nikdy nezklamou, ale když je doplníte voňavým česnekem, sladkou červenou cibulí a křupavou anglickou slaninou, povýší se na úplně jinou úroveň. Tento jednoduchý recept je ideální jako příloha k masu nebo samostatný rychlý oběd či večeře. Chuťově bohaté, křupavé zvenku a měkké uvnitř – prostě lahůdka. Ingredience 1 kg brambor 2 červené cibule […] The post Brambory pečené se slaninou a cibulí: rychlá dobrota, která nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Masové placičky z vepřové krkovice se šťouchanými bramborami: jednoduchý a skvělý oběd

    Před 11 dny
    Hledáte něco nového a chutného, co by potěšilo vaše chuťové pohárky? Představujeme vám recept na masové placičky z vepřové krkovice, doplněné lahodnými šťouchanými brambory s osmaženou cibulkou. Připravte se na autentickou chuť, která vám rozvíří smysly! Ingredience: Masové placičky: Vepřová krkovice na nudličky 3 cibule na proužky 3 vajíčka 1 dl oleje 5 lžic solamylu […] The post Masové placičky z vepřové krkovice se šťouchanými bramborami: jednoduchý a skvělý oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    České karbanátky s česnekem a voňavými bylinkami: Vyzkoušejte recept na smaženou klasiku s libečkem a majoránkou

    Před 12 dny
    Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
     Komentáře
  • Cooky

    Slepice na paprice s Karlovarským knedlíkem a jemnou smetanovou omáčkou: Tip na poctivý oběd (nejen) na neděli

    Před 12 dny
    Slepice na paprice s karlovarskými knedlíky podle receptu s postupem. Jemná omáčka, měkké maso a nedělní klasika, která zahřeje.
     Komentáře
  • Cooky

    Fazolový eintopf z jednoho hrnce: Hustá fazolová polévka s klobásou a houbami, která zahřeje po návratu z venku

    Před 12 dny
    Fazolový eintopf podle receptu s postupem je rychlé a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které chutná skvěle i druhý den. A navíc krásně voní po lese díky houbám.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněná uzená roláda s bramborovou kaší: poctivý oběd, který potěší každého

    Před 12 dny
    Pokud hledáte lahodný a bohatý pokrm, který bude zářit na stolu při slavnostním obědu či večeři, plněná uzená roláda je tou správnou volbou. Inspirace tradičními českými chutěmi, kombinovaná s trochou moderního twistu, tato roláda je skvělým způsobem, jak oslovit chuťové pohárky vašich hostů. Co budeme potřebovat: Náplň do rolády: 400 g vepřového boku Sádlo 1 […] The post Plněná uzená roláda s bramborovou kaší: poctivý oběd, který potěší každého appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Zapomenuté vnitřnosti: Jan Punčochář proměnil kachní žaludky v luxusní ragú! Recept z jeho svátečního menu

    Před 12 dny
    Třetím receptem oblíbeného videoseriálu s Janem Punčochářem je ragú z kachních žaludků. Lákavě voní slaninou, česnekem, majoránkou a libečkem. Porce na talíři se podává posypaná směsí dokřupava orestované slaniny a natrhaného chleba. Vše se zakápne citronovou šťávou. „Vnitřnosti obecně nejsou moc oblíbené, ale já je strašně rád připravuju a zvolil jsem další netradiční věc, která je opomíjená, a to jsou kachní žaludky,“ říká Jan Punčochář.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

    Před 12 dny
    Tahle krkovička je ztělesněním české kuchyně: šťavnaté vepřové maso, cibule, česnek a vůně piva. Černé pivo maso krásně zjemní, dodá mu zlatavou barvu a lehce karamelovou chuť. Ideální pokrm pro víkendový oběd, kdy se chcete vrátit ke klasice, která nikdy nezklame.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česká kuchyně: Uvařte si hovězí guláš podle poctivého receptu, který nic nepřekoná

    Před 12 dny
    Poctivý hovězí guláš patří mezi velmi oblíbené tradiční pokrmy. Základní příprava se může zdát zdlouhavá, avšak správně připravený guláš potřebuje trochu času a péče, aby získal báječnou chuť a tmavou barvu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame

    Před 12 dny
    Plněné papriky s rajskou omáčkou jsou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Tento tradiční recept v sobě snoubí bohatost chutí a aromat díky pečlivě vybraným surovinám a postupu přípravy. Přestože se může zdát, že je příprava tohoto jídla časově náročnější, výsledek stojí za to. Plněné papriky nejen krásně vypadají na talíři, ale jsou také neodolatelně […] The post Plněné papriky s rajskou omáčkou: poctivý oběd, který nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Náš dům

    Skladování cibule: Pozor na chybu, které se dopouští téměř každý

    Před 13 dny
    Máte radost z vlastní bohaté úrody brambor a cibule? Pak pozor na to, že tyto dva oblíbené druhy zeleniny nelze skladovat společně. Proč tomu tak je?
     Komentáře
  • Květy

    Teplé polévky 6. díl: Cibulačku znali už ve starém Římě, ale dnešní typickou chuť jí dali až Francouzi

    Před 13 dny
    Tato zelenina je nedílnou součástí celé řady světových kuchyní. Neobejde se bez ní pořádný guláš. I když většina z nás pláče, když ji připravuje, její lahodná chuť rozhodně k pláči není. Už možná tušíte, o jaké zelenině je řeč. Ano, je to cibule.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem: Šťavnatý oběd, který vám zachrání půl dne v kuchyni

    Před 13 dny
    Občas potřebujeme jídlo, které neunaví, ale zároveň působí dojmem, že jsme mu věnovali celé dopoledne. Tyhle zapečené přírodní řízky jsou přesně ten případ. Maso zůstane krásně šťavnaté, cibule se promění ve sladký základ a sýr vytvoří zlatavou vrstvu, která jemně praskne pod vidličkou.
     Komentáře
  • Apetit

    Naučíme vás hovězí po burgundsku, které patří mezi francouzskou klasiku

    Před 13 dny
    „Hovězí po burgundsku je francouzská klasika všech klasik. Pokud ho ještě někdo z vás neumí, je nejvyšší čas to napravit,“ říká nekompromisně Roman Paulus, michelinský šéfkuchař hotelu Alcron. Hovězí maso se pomalu dusí s kořenovou zeleninou, bylinkami, česnekem, kořením a červeným vínem, až vznikne chuťově silná omáčka a v ústech se rozpadající maso.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu

    Před 13 dny
    Vepřová kotleta dušená na houbách s rýží je vynikající pokrm, který spojuje šťavnatost vepřového masa s bohatou chutí čerstvých hub. Tento recept je ideální volbou pro nedělní oběd či slavnostní večeři. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to. Co budeme potřebovat 4 ks vepřových kotlet s kostí 2 stroužky česneku Sůl, dle chuti 1 […] The post Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Žena-in

    Podzimní houbové zelí a pikantní vepřový bůček

    Před 14 dny
    Každý z vás už určitě ochutnal asijský bůček. Je to něco úplně jiného než naše vepřo, knedlo, zelo. Chuť je pikantní, nasládlá, karamelová a dokonalá. Jako přílohu můžete dát nudle, ale také naše podzimní zelí.
     Komentáře
Reklama