Zavřít
Kuchyně

Kuchyně

Nejnovější články na Seznamu na téma Kuchyně
  • LepšíJá

    Jednorázový mlýnek po spotřebování není nutné kupovat nový. Lze jej jednoduše otevřít a znovu doplnit

    Před 14 hodinami
    Mnoho lidí si klade otázku, jak otevřít jednorázový mlýnek na pepř nebo sůl. Zpravidla jsou vyrobené tak, že po vyprázdnění obsahu je můžete zahodit, proto také název „jednorázový“, ale není to přece jen škoda?
     Komentáře
  • Jímeto

    Proč byste nikdy neměli používat kovový nůž na krájení avokáda

    Před 16 hodinami
    Málokterá potravina rozděluje lidi na dva tábory tolik, jako právě avokádo. Zatímco někdo ho miluje a mohl by ho jíst tzv. na kila, jiný mu nemůže přijít na chuť, ba dokonce ani na jméno. Chuť ...
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Živé dřevěnice ve Valašských Kloboukách lákají na řemesla, folklor i kuchyni

    Před 17 hodinami
    Lidová řemesla, folklor i valašskou kuchyni představí o poslední srpnové sobotě čtvrtý ročník akce Živé dřevěnice ve Valašských Kloboukách na Zlínsku.
     Komentáře
  • i60

    Óda na rajče a chléb aneb Tak se vaří v Toskánsku

    Před 18 hodinami
    Když se doma nesní chléb a ztvrdne, nikdo ho tady nevyhodí. Je nakrájen na kousky, lehce opečen, pak chvíli namočen do vody a nasypán do mísy k rajčatům, okurkám, bazalce a cibuli. Vítejte v Toskánsku, v oblasti „kuchyně chudých“, do které se snadno zamilujete.
     Komentáře
  • Novinky

    Díky zásadnější změně dispozice získal panelákový byt komfortní wellness zónu

    Před 20 hodinami
    V osmém patře panelového domu nedaleko centra Ostravy byla v roce 2021 dokončena rozsáhlejší rekonstrukce bytu, která proměnila dispozici 3+1 na velkorysejší 2+1. Pomyslnou třešničkou je pak lodžie s krásným výhledem na město.
     Komentáře
  • Apetit

    Kmín je tradičním kořením české kuchyně i všelék. Uvařte si kmínový čaj proti migréně nebo voňavou polévku

    Před 21 hodinami
    Kmín se v kuchyni i v přírodní medicíně používá od nepaměti. Aby ne, jde o všelék! U nás jde o jedno z nejpoužívanějších koření. Ať už pečete chléb, maso, vaříte polévku či nakládáte zelí, bez kmínu se prostě neobejdete. Připravíte z něj polévku, nesmí chybět v chlebu, vařené brambory si o něj samy říkají. Používá se hlavně v evropských kuchyních a s tím římským nemá jeho chuť nic společného.
     Komentáře
  • OnlyU

    Sandra Nováková má luxusní kuchyň na zahradě. S manželem si tam postavili také postel

    Před 22 hodinami
    Herečku Sandru Novákovou na veřejnosti moc nevídáme. O svém soukromí také nemluví, ale svým fanouškům na instagramu se pochlubila krásnou zahradní kuchyní, kterou by brala každá žena.
     Komentáře
  • Radiožurnál

    Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Vaří na samotě a rezervace má na týdny dopředu

    Před 1 dnem
    Daleko od velkého města, ve vesničce Horní Dubenky na Vysočině, vaří francouzský kuchař Remi Decroix a umí to tak dobře, že má rezervace na týdny dopředu. Podnik se jmenuje Bistrot de Papa, tedy Tatínkovo bistro, otevřeno má jen od čtvrtka do neděle a připravuje pouze čtyři hlavní jídla, pár předkrmů a sadu zákusků. To všechno proto, že vaří a peče sám, personál se stará hosty. Jeho kuchyně je navíc zákazníkům na očích, aby viděli, co pro ně chystá.
     Komentáře
  • Dřevostavitel

    Nejkrásnější kuchyně různých stylů – moderní, rustikální, retro i mini

    Před 1 dnem
    Jak zařídit kuchyni moderně, rustikálně či úplně v jiném stylu? Načerpejte inspiraci z naší fotogalerie.
     Komentáře
  • Jímeto

    Při krájení a zpracování cibule se často chybuje. Ovládněte základ každého jídla jako mistr

    Před 1 dnem
    Cibule je základem kuchyně. Říkejte si, co chcete, ale právě tahle na první pohled obyčejná zelenina je nedílnou součástí mnoha chutných pokrmů – těch českých tedy rozhodně. Pracujeme s ní v kuchyni dnes a denně.
     Komentáře
  • ČasProBydlení

    Můžete dát mýdlo do myčky nádobí?

    Před 1 dnem
    I když se může zdát, že prostředek do myčky nádobí je jako běžné mýdlo, nefunguje podobně jako jiné druhy mýdla. Můžete však obyčejné mýdlo na nádobí dát do myčky?
     Komentáře
  • Ženy sro

    10 snadných a rychlých způsobů, jak si uspořádat spíž

    Před 1 dnem
    Pokud rádi vaříte, je pravděpodobné, že jste zažili ten okamžik, kdy prostě nemůžete najít to, co hledáte. Přijde to přesně ve chvíli, kdy budete vařit podle nějakého receptu, narazíte na klíčovou přísadu a pomyslíte si: „No jasně, tohle tady někdy mám… myslím.“ A pak po dalších 45 minutách máme chuť hodit kuchařku do koše a bezmocně se koukáte na totálně rozhrabané regály ve vaší spíži nebo kuchyňských skříňkách.
     Komentáře
  • Zítřek

    Fiala: Topení do kuchyně lidem nikdo chodit kontrolovat nebude. Premiér krotí Síkelovy výroky o omezování energií domácnostem

    Před 2 dny
    Vláda má za sebou dvoudenní neformální pracovní setkání v Liblicích. Na něm mimo jiné hledala cesty, jak Česko provést těžkým obdobím, ve kterém se nachází. Podzim a zimu společně zvládneme, zopakoval premiér Petr Fiala. Ten musel také hasit předchozí výroky ministra průmyslu Jozefa Síkely, který takovým optimismem zrovna neoplýval.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Jak beze zbytku zpracovat lilek?

    Před 2 dny
    Lilek čili baklažán je zelenina, která ještě donedávna měla spíše více odpůrců než obdivovatelů. Je to ale přitom zelenina, která vyniká nejen výbornou chutí a pestrým použitím v kuchyni, ale má i pozitivní účinky na naše zdraví. Kromě spousty použití v teplé kuchyni nebo při grilování vám lilek může pomoci při redukční dietě.
     Komentáře
  • Fajntip

    Jakých nejčastějších chyb se podle šéfkuchaře Jana Punčocháře můžete dopustit?

    Před 2 dny
    Šéfkuchař Jan Punčochář, kterého můžete znát ze soutěže MasterChef Česko, miluje jídlo. Vaří od svých šesti let a už tehdy věděl, že se z něj stane kuchař. Ve své restauraci U Matěje vaří převážně česká jídla a pak mořské plody. Jakých nejčastějších chyb se lze podle něj v kuchyni dopustit?
     Komentáře
  • Dotyk

    Co a jak jedli Češi ve středověku? Cizinci z toho zůstávali v šoku

    Před 2 dny
    Středověká kuchyně zahrnuje mnoho jídel i stravovacích návyků všech evropských kultur. Co skutečně jedli Češi v této době? Cizinci z toho zůstávali v šoku, protože i hlad byl součástí tohoto menu.
     Komentáře
  • Marianne

    Áčková chatka s fascinujícím interiérem

    Před 2 dny
    Zapomeňte na zatuchlou chatičku, stísněné prostory, studenou koupelnu a provizorní kuchyň. Díky šikovným designérům dostává pobyt v přírodě zcela nový rozměr. A my našli další povedený interiér!
     Komentáře
  • Living

    Útulný interiér? Inspirujte se francouzskou Provence

    Před 2 dny
    Odvezli jste si z malebné Provence nejenom závislost na levanduli, ale navíc jste propadli místnímu kouzlu? Nechejte jím prostoupit váš domov. Máme pro vás inspiraci na vlně spanilého jihu Francie. Návštěvy nebudou šetřit chválou a vy se ve svém budete konečně cítit jako doma!
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Jak správně skladovat potraviny a šetřit energii v kuchyni: Kam co dát aneb Jak neplýtvat

    Před 3 dny
    Jídlo ztrácí nesprávným skladováním až 90 % živin a minerálů. Také se rychleji kazí, prochází mu trvanlivost, plesniví. Z větší míry můžete takovým zbytečným ztrátám zabránit, když budete vědět, kde jaká potravina vydrží déle čerstvá.
     Komentáře
  • iRozhlas

    Láska z pouště pokračuje v Břeclavi. Guatemalsko-český pár učí místní milovat mexickou kuchyni

    Před 3 dny
    Jiskra mezi Guatemalcem Fredym a Češkou Monikou vzplanula v chladicím boxu v restauraci v americkém Santa Fé. Po společných letech života v poušti se jim narodila dcera. Vrátili se do Moničiny rodné Břeclavi, kde otevřeli bistro Fredy‘s. Vaří, pečou a smaží latinsko-americké lahůdky, od taco přes burrito až po quesadillu, v kuchyni mluví třemi jazyky a zaměstnávají i deset lidí. V malém okresním městě je takové latino bistro dost neobvyklá věc.
     Komentáře
  • eKuchařka

    4 báječné tipy, jak zpracovat borůvky v kuchyni

    Před 4 dny
    Borůvková sezóna je relativně krátká, a proto je třeba si toto lahodné a zdravé lesní ovoce náležitě vychutnat. A pokud si toužíte tmavomodré plody dosyta užít nejenom v létě, můžete vyzkoušet některý z následujících tipů, jak borůvky šikovně zpracovat, aby vydržely po celý rok.
     Komentáře
  • Receptovník

    Skladování potravin v lednici má svá pravidla. Jejich dodržení ušetří peníze i přírodu

    Před 4 dny
    Každý z nás ukládá potravinové výrobky do chladničky, ale málo lidí ví, že to dělá špatně. Správné umístění jednotlivých potravin na vhodné místo v chladničce bývá často klíčové při správném uchování produktů. Důležitost správného skladování Způsob, jakým uspořádáme výrobky skladované v chladničce, ovlivňuje nejen zachování čerstvosti, ale také výdrž samotné lednice. Správně fungující chladnička déle vydrží, díky čemuž ušetříme za nákup nového zařízení.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Bojovníci z kuchyně proti nepříjemnému zápachu z podpaží

    Před 4 dny
    Štiplavý zápach v podpaží snižuje sebevědomí a obtěžuje nejen svého „nositele“, ale i okolí. Víte, co proti němu zabírá?
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Co je pomalý hrnec a proč v něm vařit? Vyzkoušejte tři recepty, které uvaří za vás!

    Před 4 dny
    Vaření v jediném hrnci, které pomalu, ale jistě vede k výsledku – lahodnému pokrmu, na němž si pochutná celá rodina. Využít můžete moderní pomalý hrnec, přístroj, který šetří čas i peníze. Co však nešetří, jsou vaše chuťové buňky. Přinášíme hned několik receptů na sladké a slané pochoutky z pomalého hrnce, díky kterým si tohoto pomocníka do kuchyně zaručeně zamilujete!
     Komentáře
  • Radiožurnál

    Láska z americké pouště pokračuje v Břeclavi. Guatemalsko-český pár tam učí místní milovat mexickou kuchyni

    Před 4 dny
    Jiskra mezi Guatemalcem Fredym a Češkou Monikou vzplanula v chladicím boxu v restauraci v americkém Santa Fé. Po pár společných letech života v rozpálené poušti se jim narodila dcera. Společně se vrátili do Moničiny rodné Břeclavi, kde otevřeli bistro Fredy‘s. Vaří, pečou a smaží latinsko-americké lahůdky, od taco přes burrito až po quesadillu, v kuchyni mluví třemi jazyky a zaměstnávají i deset lidí. V malém okresním městě je takové latino bistro dost neobvyklá věc.
     Komentáře
  • Žena-in

    Když u vás doma začne hořet: Rady, čím hasit, abyste nenapáchali ještě větší škody

    Před 4 dny
    Hasiči považují požáry v domácnostech za ty suverénně nejtragičtější. Každý rok při nich zemřou desítky lidí a škody na majetku jdou do stamilionů. Proto není na škodu zopakovat si, co s ohněm, který je ještě ve stadiu, kdy na něj stačíme sami.
     Komentáře
  • Proženy

    Tady je zlato vkusné aneb Pojďte na návštěvu bytu s terasou a dřevěnou „krabicí“ v předsíni

    Před 4 dny
    Byt s velkou terasou, s jednoduchým základem a zlatými detaily. Zaujme dřevěný box v předsíni, televize jako obraz i ostrůvek v kuchyni, který je skutečným šperkem. Pojďte nakouknout!
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Andalusie je plná autentických pokrmů. Ochutnejte španělské salmorejo

    Před 4 dny
    Jih Španělska má silnou kulturu, která se promítá v každém jeho koutu. Města jsou plná tradičních kaváren a podniků s výběrem senzačních jídel. Vychutnat si můžete pokrmy jako churros, paellu, ale také salmorejo. Pokrm ze zeleniny a španělského chleba je takové jiné gazpacho. Perfektně se hodí na oběd v horkém letním dnu.
     Komentáře
  • Adbz

    Málo známý trik hospodyněk na důkladné vyčištění matrace: Potřebujete jen 1 přísadu z kuchyně a obyčejný vysavač

    Před 5 dny
    Když přijde na domácí úklid, nepatří matrace zrovna k věcem, které vás napadnou jako první. S nějakou pravidelností převlékáte ložní prádlo, ale matrace tam stále sedí.
     Komentáře
  • Home

    Barevný byt s mentolovou kuchyní ve starém činžovním domě v Brně

    Před 5 dny
    Mladá rodina si přála bydlet tak, aby byli její členové co nejvíce spolu, když jsou doma. Přání jim splnila Ing. arch. Iva Zezulová z brněnského architektonického studia IAK. Ta kromě úpravy dispozic bytu navrhla interiér barevný, veselý a vzdušný.
     Komentáře
  • Babinet

    Švestky, slivky, modré zlato - univerzální ovoce pozdního léta. Co z nich připravit a jak je zpracovat?

    Před 5 dny
    Švestky, slivky či modré zlato, říkáme jim různě a vyjma typické slivovice si je spojujeme hlavně se sladkou kuchyní, zejména pak s dezerty v období pozdního a posléze i babího léta. Kdo by si také ihned nevzpomněl na klasické švestkové knedlíky?
     Komentáře
  • Feminela

    Špinavý dřez je nejlepší celý zamazat olejem. Paradoxně pak bude zářit čistotou

    Před 5 dny
    Olej je produkt, který nejčastěji využíváme na smažení. Dnes už můžete koupit mnoho druhů oleje, které se hodí nejen na teplou, ale také pro studenou kuchyni.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Kokosová mouka: Naučte se ji používat v kuchyni místo té obyčejné

    Před 5 dny
    Možná je to překvapivé, ale kokosová mouka se hodí nejen do sladkých nebo asijských jídel. Má pouze jemné kokosové aroma, a proto ji využijete i ve slané kuchyni. Díky vysokému obsahu vlákniny a absenci lepku vyhovuje také celiakům a vyznavačům zdravého životního stylu. Zahustíte s ní jak polévku, tak smoothie a upečete nadýchané koláče, vafle i lívance.
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    1 min

    Podcast
    Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti

    Před 5 dny

    ·

    1 minuta

    Letní období je časem, kdy sklízíme na polích a hlavně na zahrádkách nejrůznější zeleninu a taky ovoce. Pokud chceme v kuchyni experimentovat a jedná se nám nejenom o chuť, ale i o konzistenci, o texturu a chceme korpusy extra vláčné a šťavnaté, tak se fantazii meze nekladou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?

    Před 5 dny
    Kulajda, česnečka nebo kyselo? To jsou oblíbené regionální české polévky. Ale do žebříčku 50 nejoblíbenějších polévek na světě se prosadila jen česnečka.
     Komentáře
  • Tecs

    Najít nejlepší místo pro router může být oříšek. Signál ruší i zdánlivé maličkosti

    Před 6 dny
    Pravděpodobně i vy máte doma Wi-Fi router a lámali jste si hlavu nad tím, jaké je nejlepší místo, kam jej umístit. Umístěním sice nedocílíte větší rychlosti, ale můžete dosáhnout mnohem lepší stability a spolehlivosti. A to oceníte obzvlášť, když streamujete nebo patříte mezi hráče online her. Řiďte se těmito kroky a máte vystaráno. Rozhodně neumísťujte router do kuchyně Vy, kteří se maličko v routerech vyznáte, rozhodně víte, že k fungování používají rádiové signály.
     Komentáře
  • Jímeto

    Způsoby, jak efektivně vyčistit rychlovarnou konvici. Bude opět jako nová

    Před 6 dny
    Rychlovarná konvice patří mezi stálice každé kuchyně. Málokterá domácnost by se bez tohoto spotřebiče dokázala obejít – i když výjimky se samozřejmě najdou. Většina z nás ale bere rychlovarnou konvici jako samozřejmost.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Chilli papričky Chipotle chutnají zcela jedinečně. Na zahradě si je ale nikdy nevypěstujete

    Před 6 dny
    Vzhledem a tmavou barvou připomínají sušené švestky, chutí zase omamně aromatické uzené lahůdky. Papričky Chipotle patří k těm, které buďto milujete, nebo nemusíte. Jejich semínka byste ale v obchodech hledali marně. Jak toto chilli s nakouřenou chutí a vůní vzniká, v jakých podobách se dá koupit a jak se s ním čaruje v kuchyni?
     Komentáře
  • Marianne

    Koktejl starého i moderního ve čtyřicetimetrovém bytě

    Před 6 dny
    S výhledem do korun stromů a na okolní střechy má tento malý byt jedinečnou atmosféru. Elegantnímu interiéru vládne dřevo a tradiční švédské tapety.
     Komentáře
  • Jímeto

    Jaké potraviny nikdy nedávat do lednice. Pozor dejte hlavně na zeleninu

    Před 7 dny
    Mnohdy v lednici skladujeme i takové potraviny, které tam nemají co dělat. V dobré víře mnoho surovin naskládáme do lednice, protože jsme přesvědčeni, že pobyt v chladném prostředí prodlouží jejich trvanlivost. Jsou ale potraviny, které do lednice nepatří ...
     Komentáře
  • TopRecepty

    10 zásad, které by se malí kuchtíci měli naučit: pomozte jim nálepkami na dózy a slušivou zástěrkou

    Před 7 dny
    Děti se rády učí napodobováním činností dospělých a pomáhání v kuchyni patří mezi ty pro ně nejzajímavější. Už od mala by si však malí pomocníci měli osvojit hygienické a bezpečnostní zásady, které je třeba dodržovat. Jak jim je jednoduše vysvětlit?
     Komentáře
  • TopRecepty

    10 tipů, jak neobvykle využít v domácnosti alobal: Nabrousí nože, zažene škůdce a pomůže vyčistit plech

    Před 7 dny
    Když potřebujete zabalit potraviny, nejspíš často saháte právě po alobalu. Bez něj se v kuchyni téměř neobejdeme. Kromě tohoto obvyklého způsobu existují ale i další varianty, jak naložit s tímto pomocníkem do domácnosti.
     Komentáře
  • Libovky Pepy Libického

    Luxus letní kuchyně zvýší dřevěný obklad

    Před 7 dny
    Minisérie věnovaná přestavbě letní kuchyně. Letní kuchyně je takové malé království, které můžeme využívat celoročně pro návštěvy. Proto bude ideální, pokud bude letní kuchyně praktická a hezká na pohled. Dáme si tedy záležet nejen s vybavením interiéru, ale i s obložením venkovních stěn. A budeme i zateplovat.
     Komentáře
  • České stavby

    Kuchyně pro radost, na velikosti rozhodně vždy záleží

    Před 8 dny
    Čeká nás učiněná lavina čísel a záplava parametrů. Nebojte, vyznat se v nich ale není zase tak těžké: jen prostě do svých snů o ideální nové kuchyni musíte pustit nějaká srozumitelná měřítka, která vašim představám dodají ten správný rozměr.
     Komentáře
  • Jímeto

    Ivan Lupták se umí v kuchyni otáčet. Peče buchty a chodí na borůvky

    Před 8 dny
    Hvězda populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě je v reálném životě stejně sympatická a přátelská jako její seriálová postava Vojta. Ten patří v kamenické nemocnici k těm nejoblíbenějším stálicím už několik sérií.
     Komentáře
  • HomeInCube

    Chytré nápady, jak vyvážit osvětlení v kuchyni: Pracovní, nebo náladové?

    Před 8 dny
    Správnému osvětlení nepřipisuje řada lidí velký význam. Přitom zejména v kuchyni je nesmírně důležité naplánovat ho tak, aby fungovalo, bylo příjemné a všude světla dostatek. Lampy musí také dobře zapadnout do sestavy, která častokrát navazuje na obývací pokoj.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Kalábrie na talíři: Jihu Itálie vládne feferonka a tento fantastický mřížkový koláč crostata

    Před 8 dny
    „Špička“ italské boty patří k nejchudším oblastech Itálie. Turisté tu ale oceňují nedotčenou přírodu, srdečnost a pohostinnost místních obyvatel a hlavně úžasnou kuchyni. Jednoduchou, ale přitom nesmírně chutnou.
     Komentáře
  • Proženy

    Rychloúklid bytu: Začněte kuchyní, koupelna na konec a držte jeden směr

    Před 8 dny
    Venku je krásně, tak proč být doma a uklízet? Jestli je to i váš názor, ale přitom nechcete slevit z dokonale čistého bytu, jistě oceníte pár rad, které vám pomohou uvést ho do pořádku ani ne za hodinku!
     Komentáře
  • Receptovník

    Kardamom vnese do kuchyně vůni orientu. Blahodárně působí na trávení i proti rakovině

    Před 9 dny
    Kardamom je jedním z koření, které najdeme v každém větším supermarketu. O jeho léčivých vlastnostech však není moc slyšet. Je znám jako přemožitel rakovinových buněk ve střevech, a proto stojí za to jej implementovat do každodenní stravy. Ale s jeho množstvím je lepší to nepřehánět.
     Komentáře
  • Marianne

    Parkety, kachlová kamna, štuky a moderní design. Jak si rozumí?

    Před 9 dny
    Zrenovovat starý byt tak, aby byla přiznaná jeho historie, zároveň aby ladil se současným designem a nebyl problém zařídit ho moderním nábytkem. S touto představou si pořídili šedesátimetrový byt a popustili uzdu své fantazii.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Mlsní šneci si rádi pochutnají na zelenině v záhonech. Úrodu ochrání zbytky z kuchyně

    Před 10 dny
    Šneci vstupují do našich zahrad a dokážou se skrýt v různých koutech. Nejraději obývají vlhká a stinná zákoutí. Ničí naše plodiny, ale také okrasné květiny.
     Komentáře
  • EgoMan

    Nové koření nechybí v žádné kuchyni, jeho skutečný potenciál ale využívá málokdo

    Před 10 dny
    Bez nového koření se neobejde žádná kuchyně a je naprostou povinností v českých pokrmech. Nesmí chybět ve vývaru ani guláši.
     Komentáře
  • Náš region

    Na Pelhřimovsku hořela kuchyň, hasiči museli evakuovat děti

    Před 10 dny
    Kvůli požáru, který v pondělí vznikl v kuchyni víceúčelové budovy v obci Bratřice na Pelhřimovsku, evakuovali hasiči pět lidí. Tři lidé se nadýchali zplodin…
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Mastná digestoř bude opět jako nová. Zbavit se usazenin je možné i bez drahých čisticích prostředků

    Před 10 dny
    Pokud patříte k těm, kteří odsavač par důkladně čistí pouze v rámci předvánočního úklidu, pak víte, že poradit si s usazenou mastnotou není žádná legrace.
     Komentáře
  • SnadnoBydlet

    O myčku nádobí je třeba pečovat. Jinak vám brzy odejde

    Před 10 dny
    Myčky nádobí jsou v současné době standardní součástí naší výbavy a jen málokdo, zejména rodiny s malými dětmi, by se rád vrátil ke starému mytí nádobí ve dřezu. Jako každý přístroj má i myčka určitá pravidla, jak ji správně používat, aby vám dobře a dlouho sloužila. Jak o ni pečovat? Které nádobí v ní má své místo a které by se do ní nikdy nemělo dávat?
     Komentáře
  • Jihlavská Drbna

    Hasiči vyjížděli k požáru kuchyně. Pět lidí bylo evakuováno, z toho šlo o čtyři děti

    Před 10 dny
    Tři hasičské jednotky vyjižděly v pondělí 8. srpna kolem 15. hodiny k požáru, který vznikl v kuchyni víceúčelové budovy v obci Bratřice na Pelhřimovsku. Z místa bylo evakuováno pět lidí, z toho šlo o čtyři děti do 15 let.
     Komentáře
  • Marianne

    Tento Tiny House zvládnete postavit ve dvou lidech

    Před 10 dny
    Jsou levné, ekologické a hlavně pohodlné! Jednoduchá dřevěná chatka má za cíl poskytnout svému obyvateli nezapomenutelný zážitek z pobytu v přírodě a to v maximálním pohodlí.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak využít slupky od brambor? Přestaňte je vyhazovat! Poslouží v kuchyni i jinde

    Před 11 dny
    Ne nadarmo se říká, že se pod slupkou ukrývá nejvíce vitamínů. V případě slupek od brambor to platí dvojnásob – dovedou být totiž více zdraví prospěšné než celá brambora. Pokud je tedy při loupání vyhazujete rovnou do koše, děláte velkou chybu. Inspirujte se našimi tipy, jak je zužitkovat pro zdraví i krásu.
     Komentáře
  • Apetit

    Není jen blitva a pljeskavica. Jak se vaří v Chorvatsku? Možná některé pokrmy z dovolené znáte!

    Před 11 dny
    Chorvatsko je země s nádhernou přírodou, průzračně čistým mořem a skvělým jídlem! Překvapí vás její různorodost, každá oblast je specifická jinými pokrmy. Liší se zejména vnitrozemská od přímořské kuchyně.
     Komentáře
  • eKuchařka

    Jak připravit vlastní kořenící směs

    Před 12 dny
    Bez soli se v kuchyni neobejdeme. A na paty jí pomyslně šlape i koření, která dokáže vykouzlit lahodnou chuť, příjemnou vůni a krásnou barvu. Není přitom třeba spoléhat pouze na kupované kořenící směsi, snadno a rychle si můžete připravit domácí koření. To bude chutnat skvěle i bez glutamátu či přemíry soli.
     Komentáře
Reklama