Zavřít
Okurky

Okurky

Nejnovější články na Seznamu na téma Okurky
  • Runwayonline

    Babiččiny nakládané okurky. Ten nejlepší recept ze všech

    Před 5 dny
    Okurky právě teď ve velkém dozrávají a pokud jste se letos rozhodli vsadit na domácí „nakládačky“, rozhodně jste udělali dobře. Nakládání okurek je jednoduché a levné, zejména, když máte skvělý a léty prověřený recept. Okurky mají nízkou energetickou hodnotu a obsahují až 96 % vody. 
     Komentáře
  • inStory

    Nemůžete se dočkat nakládaček? V igelitovém sáčku budou kyselé okurky hotové už za hodinu

    Před 9 dny
    Domácí kyselé okurky se s kupovanými často nedají srovnávat. Každý máme svůj osvědčený recept, ale hádáme, že tento jste ještě nezkoušeli.
     Komentáře
  • Zítřek

    Instatýden: Bubílková se vysmála Krampolovi i Vémolovi, Laura z Love Islandu skončila v nemocnici a Vondráčková se vyfotila s naloženými okurkami

    Před 9 dny
    Komička Zuzana Bubílková si vzala na paškál svatbu století Karlose a Lely. Nezapomněla si rýpnout ani do bývalého kamaráda Jiřího Krampola, který zaujal roli oddávajícího, i když na to neměl oprávnění. Vítězka Love Islandu Laura Chrebetová musela podstoupit operaci. Zpěvačka Helena Vondráčková si v nabitém programu našla čas, aby s kamarádkou mohla zavařovat okurky. Co dalšího jsme v posledních dnech zaznamenali na Instagramu?
     Komentáře
  • Runwayonline

    Okurkovo-melounové gaspacho podle Pavla Berkyho

    Před 12 dny
    Prázdniny jsou v plném proudu. A to znamená, že je tu čas nejen na dobrodružství a cestování, ale i na sklizeň. Aktuálně jsou na zahrádkách číslem jedna okurky. Právě pro jejich typickou vůni i chuť si je většina lidí spojuje s létem. Jak z nich připravit to nejlepší gaspacho prozradil kuchař známý se soutěže MasterChef Pavel Berky.
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Jak se zbavit plísně na okurkách? Nejlépe funguje ošetření peroxidem vodíku

    Před 19 dny
    Okurková plíseň je jistě postrachem každého zahrádkáře. Vyznačuje se zpočátku žlutozelenými skvrnami, jež jsou u některých druhů ostře ohraničené listovými žilkami, u jiných zase rozptýlené.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Chřadnou vám okurky? Dejte jim napít piva

    Před 26 dny
    Taková orosená desítka, jedenáctka nebo dvanáctka v létě bezesporu zažene žízeň nejlépe. O tom ví své spousta našinců. Ač se to zdá neuvěřitelné, pivo by mělo pomoct v růstu také některým tradičním plodinám. Typické jsou v tomto ohledu okurky. Právě jim postupně usychají listy, chřadnou a mnohdy neplodí v několika cyklech. Jak může takové pivo pomoct a jak vyrobit ideální hnojivo pro vaše okurky? To vám prozradíme v následujících řádcích.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Prostříhávání okurek pro dosažení maximální úrody

    Před 27 dny
    Růst některých rostlin je třeba kontrolovat, abychom dostali co nejvíce. Platí to u nejrůznějších rostlin, ať už kvetoucích nebo ovoce a zeleniny. Tím, že z rostliny odstřihneme přebytečnou část, jí vlastně pomáháme. Rostlina nemusí posílat energii tam, kde jí není potřeba, ale ponechá si ji pro ty části, které my chceme. Takové prostříhávání rostlina ale má svá pravidla. A zde si je v rychlosti shrneme.
     Komentáře
  • Jímeto

    Vyvarujte se chyb při zavařování okurek. Pak to pro vás bude hračka

    Před 28 dny
    Pokud je v rodině vyzkoušený recept, pak je zpracování okurek hračkou. S cenami, které jsou dnes v obchodech, se k vlastnímu zpracování zeleniny vrací stále více lidí. Velkou roli hraje i pocit, že si člověk něco udělá sám.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Prořezávání listů okurek: maximalizujte svou úrodu

    Před 30 dny
    Abyste maximalizovali svou letošní odrůdu okurek, bude zapotřebí se o rostliny řádně starat. Nestačí pouze pravidelně zalévat, přihnojovat a sklízet.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Prodlužte plodnost vašich okurek až do prvních mrazíků. Sklízet je tak můžete ještě v říjnu

    Před 1 měsícem
    Okurky jsou oblíbenou zeleninou na našich záhonech. S těmito postupy můžete okurky sklízet ještě do prvních mrazů.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Jak na kvašáky? Stačí voda a sůl. O zbytek se postará příroda

    Před 1 měsícem
    Naložte si s námi kvašáky! Okurky kysané v solném nálevu, které jsou nejen chutné, ale také velice zdravé. Máme pro vás jednoduchý návod jak na to.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Potraviny ulevující podrážděným očím

    Před 1 měsícem
    Jakmile jsou oči vystaveny silnému ultrafialovému světlu, například přímo při pohledu na zatmění slunce, může je to podráždit a poškodit. Jak situaci napravit? Pro pomoc se vydejte do spíže!
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak zabránit žloutnutí listů okurek? Řešení je překvapivě snadné

    Před 1 měsícem
    Milujete okurky ve všech podobách a nejraději máte ty z vlastní zahrádky? Aby ne, jsou jednoznačně nejlepší. Důležité je ovšem vypěstovat takové, které uchvátí jak svou velikostí, tak i chutí. Do cesty se vám může postavit hned několik problémů. Tím nejznámějším a nejčastějším je žloutnutí listů okurek. Vzniká z několika příčin. Řešit lze poměrně jednoduše.
     Komentáře
  • Pikant

    Sklidili jste hořké okurky? Třete je o sebe. Hořkost z nich zmizí v podobě pěny

    Před 1 měsícem
    Na sklizeň okurek se těšíte celý rok a když je to konečně tady, je vám do breku. Okurky jsou hořké.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Snáší sucho lépe cibule, nebo česnek? Udrží hnůj vláhu?

    Před 1 měsícem
    Na zahrádce máme chybějící vláhu zpravidla vyřešenu stálým či občasným zdrojem vody. Ale jak snáší sucho plodiny, které zavlažují jen srážky?
     Komentáře
  • Pikant

    Hořké nakládačky nemusí být letos váš problém. Stačí je nesázet blízko sebe

    Před 1 měsícem
    Asi už znáte ten pocit. Připravíte si zeminu, zasadíte semínko nebo sazeničku a když sklidíte první okurku, jásáte.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Sklízíte hrách, mrkev, kedlubny? Skliďte i první okurky, cukety

    Před 1 měsícem
    V červnu nabízí zahrádka různé druhy zeleniny ke sklizni. Záleží na tom, kdy a co jsme vyseli nebo vysadili. Ochutnáme i první okurky.
     Komentáře
  • HomeInCube

    Proč zaštipovat okurky? A jak na to?

    Před 1 měsícem
    Zaštipování okurek je u zahrádkářů poměrně velké téma, protože každý má jiný názor stejně jako třeba u řezu stromů. Proč tedy okurky zaštipovat a jaké jsou metody?
     Komentáře
  • Pikant

    Zahradničení na okenním parapetu. Vypěstujte si vlastní ovoce a zeleninu i v malém bytě

    Před 2 měsíci
    Chcete pěstovat zeleninu, ale nemáte víc než okenní parapet? Nevadí. Zeleninový záhon totiž můžete založit kdekoliv, ať už bydlíte v domě se zahradou, v bytě s terasou, anebo nemáte ani malý balkón.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Pěstujte okurky jako zkušení zahradníci a užijte si rekordní úrodu z 1 m². Celý postup je banální

    Před 2 měsíci
    Okurka je tykvovitý typ zeleniny, má příjemnou chuť a hodí se jako příloha ke spoustě jídlům. A domácí okurky jsou ještě lepší, pokud si je umíte dobře vypěstovat.
     Komentáře
  • Náš dům

    Návod na pěstování okurek na balkoně s maximální úrodou

    Před 2 měsíci
    Chuť kupovaných okurek se s těmi vypěstovanými nedá srovnat. Navíc si můžete okurky i poměrně snadno vypěstovat na balkoně. Co k tomu budete potřebovat a na co si dát při pěstování pozor? To se dozvíte v tomto článku.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Hnojení okurek chlebem: Využijte staré pečivo pro správný růst rostlin a bohatou sklizeň

    Před 2 měsíci
    Chlebová zálivka je hnojivo, které se snadno připravuje a používá. Okurky si z ní berou, co potřebují, a odvděčí se pěstitelům dobrou úrodou.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Zeleninu máte už vysazenu? Dál můžete vysévat okurky

    Před 2 měsíci
    Vysévat okurky pro bohatší sklizeň lze až do června. Rovněž  cukety a dýně Hokkaido. Budou sice později, ale vydrží víc sucha i výkyvy počasí.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Libanonský salát fattoush: Lehký salát s vůní exotiky a bylinek  je ideální lehkou letní večeří

    Před 2 měsíci
    Podobá se řeckému nebo šopskému salátu, do fattoushe se ale nedává sýr, zeleninu v něm ovšem doplňují aromatické bylinky jako máta nebo petrželka. Navíc je sytější díky opečeným lupínkům chleba pita, který se do něj přidává. A pokud máte rádi nakyslé chutě, o ně se postará koření sumah.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Pěstování okurek podle našich babiček: Několik cenných rad

    Před 3 měsíci
    Milujete okurky na mnoho způsobů? Jestliže si navíc dáte ty, jež si vypěstujete na zahrádce, můžete si opravdu dokonale pochutnat. Vynikající jsou hlavně syrové. Pěstování okurek není nijak složité a rozhodně se vyplatí nějaké na zahrádce mít. Důležité je řídit se několika důležitými pravidly. Naše babičky jich znaly spoustu. My se na některé tradiční zásady pěstování okurek podíváme podrobněji. Měly by vám pomoct ke skvělé úrodě. Konkrétně se zaměříme na řez a hnojivo.
     Komentáře
  • JenŽeny

    Tipy, jak kombinovat zeleninu na zahradě: Jaká zelenina se k sobě hodí a která se vedle sebe nesnese

    Před 3 měsíci
    Plánujete, že budete letos na zahradě pěstovat hned několik druhů zeleniny? Abyste byli ve svém zahrádkářském úsilí úspěšní, už nyní si dobře promyslete, co s čím budete sázet a sít. Ne všechny druhy zeleniny se totiž k sobě hodí a vedle sebe prospívají. Jak tedy kombinovat zeleninu na zahradě, abyste si zajistili bohatou úrodu?
     Komentáře
  • Prostřeno

    Ovoce a zelenina pro každý den

    Před 4 měsíci
    Proč je dobré pravidelně konzumovat jablka, rajčata, banány a okurky? Odpověď je jasná. Tyto dary přírody prospějí vašemu srdci, poskytnou prevenci před rakovinou a zaručí lepší náladu. V jejich souvislosti se hovoří i o zpomaleném stárnutí!
     Komentáře
  • Jímeto

    Jak nejlépe uchovávat okurky? Důležitou roli hraje i umístění v ledničce

    Před 5 měsíci
    Jako každá sezónní potravina s sebou i okurky přináší dilema, jak je uskladnit, abyste je mohli využít i v jiném ročním období. Naštěstí však lze okurky jednoduše uchovat v dobrém stavu až několik měsíců.
     Komentáře
  • Adbz

    Pěstování okurek v igelitových pytlících na balkoně — krok za krokem. Zahradu netřeba, bude se jim skvěle dařit i tak

    Před 5 měsíci
    Pěstování okurek bez zahrady nikdy nebylo snazší. Tuto plodovou zeleninu si totiž můžete vysadit i na vašem balkoně. Stačit vám bude pytel a trocha trpělivosti.
     Komentáře
  • inStory

    Kdy dát přednost skleníku, fóliovníku a kdy pařeništi

    Před 5 měsíci
    Pozdní jarní mrazíky často trápí ještě v květnu a v září už jsou noci studené. Díky skleníku, fóliovníku či pařeništi můžeme zajistit optimální teplotu rostlinám od brzkého jara do pozdního podzimu.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Kvůli těmto nejčastějším chybám při předpěstování okurek můžete letos přijít o celou úrodu

    Před 5 měsíci
    Předpěstování okurek je skvělá metoda, která vám zaručí dřívější sklizeň. Ne vždy je ovšem bohatá, což může být následkem těchto několika chyb. Zkuste se jim vyhnout. Kvůli těmto nejčastějším chybám při předpěstování okurek můžete letos přijít o celou úrodu.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Dokonalá okurková polévka je harmonie chutí, která osvěží. Časté chyby ji ale zbytečně kazí

    Před 6 měsíci
    Okurková polévka je výrazný pokrm, který nás především v létě osvěží. V některých zemí se jedná o národní jídlo. Navíc nakládané okurky máme každý ve své domácnosti, ať domácí, nebo kupované. Někdy se ale při přípravě polévky udělají chyby, které vás pak mohou stát drahocenný čas, navíc mohou změnit chuť nebo konzistenci polévky. Jak má chutnat pravá okurková polévka? Okurkovou polévku asi nemusíme představovat, v některých kulturách se tato polévka objevuje velmi často.
     Komentáře
  • inStory

    Hydratační potraviny, které vás v zimě dokáží ochránit od vysušené pokožky a rtů

    Před 7 měsíci
    Dietoložka Amy Gorin sestavila sedmičku takových potravin, které byste měli na svůj jídelníček zařazovat v zimě co nejvíce. Citrusové plody "Pokud si koupíte 100% pomerančový džus, tak vězte, že obsahuje asi 89 % vody!" říká Gorin.
     Komentáře
  • Prostřeno

    V zimních měsících se nevyplatí vzdát se okurky

    Před 7 měsíci
    Na plátky, kostičky, jako šťáva. Okurky se v zimních měsících nevzdávejte, prospívá zdraví a působí proti oxidačnímu stresu! Je moudré ji loupat?
     Komentáře
  • inStory

    Nálev od okurek je superpotravina za pár korun. Je nabitý antioxidanty a tělu nesmírně prospívá

    Před 7 měsíci
    Voda, ocet, koření, trocha cukru. Takové je složení láku, do něhož se nakládají okurky.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Nejlepší nakládané okurky jako od babičky: S tímhle receptem zůstanou pěkně barevné a křupavé

    Před 8 měsíci
    Recept na nakládané okurky se v rodinách dědí z generace na generaci. Pokud jste ten „svůj“ ztratili nebo si k vám zatím nenašel cestu, máme pro vás náhradní řešení! Díky následujícímu receptu, radám a tipům, budou vaše „nákladačky“ dokonalé!
     Komentáře
  • Pěstujme

    Nakládané okurky najdeme v každé kuchyni. Málokdo ale tuší, jaký poklad pro lidské tělo vlastně jsou

    Před 9 měsíci
    Nakládané okurky patří mezi velmi oblíbenou zeleninu. Jsou vítaným doplňkem k masům, ale i bramborám. Dokonce i k některým omáčkám a oblíbeným hamburgerům. Jsou nízkokalorické, takže pokud držíte dietu, rozhodně se nebojte si jich několik dopřát. Nakládané okurky jsou ovšem skvělé i z jiných důvodů. Proč byste je doma měli mít? Kalorie v okurkách Mnoho z nás jistě ví, že takové chlazené okurky mohou být dokonce skvělým osvěžením v letních dnech. Proto jistě není divu, že mnoho lidí si okurky oblíbilo.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Nevíte, které odrůdy okurek zavařit? S těmito vám to půjde jedna báseň

    Před 10 měsíci
    Pokud chcete mít zavařené okurky, které vám bude každý závidět, vyzkoušejte tyto odrůdy. Jsou nenáročné na péči a mají výbornou chuť.
     Komentáře
  • Pravda24

    Proč se kočky bojí okurek? Jejich reakce vás rozesměje

    Před 10 měsíci
    Položte před svou kočku okurku a sledujte, co se stane. Lidé po celém světe podlehli výzvě a natočili své domácí mazlíčky, jak reagují, když spatří okurku. Většina z nich okamžitě vyskočí do vzduchu
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Lák z okurek má celou řadu využití. Pomůže například proti nachlazení nebo zklidní rozbouřený žaludek

    Před 10 měsíci
    Sladkokyselá tekutina pomáhá při nachlazení, dodává tělu potřebné elektrolyty po fyzickém výkonu nebo zmírňuje příznaky kocoviny. Mnohem zdravější je nálev z poctivých kvašáků, ale postačí vám i ten z běžných sterilovaných okurek.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    A je to tady: podzim ve skleníku a s ním i podzimní splín

    Před 10 měsíci
    Nedávno jsem sel a připravoval sadby zeleniny a už zase likviduji porosty rajčat a papriky. Tyhle podzimní chvíle opravdu nemám rád. Ani ve skleníku ne.
     Komentáře
  • ZdravéRady

    Proč mají nastávající maminky chuť na okurky aneb tajemství těhotenských chutí

    Před 10 měsíci
    O těhotných ženách a jejich chutích koluje mnoho vtipů. Pravdou je, že je zažije většina nastávajících maminek.
     Komentáře
  • Feminela

    Dýňový kečup nebo okurková sůl: neotřelé chutě, které dovedou pokrmy k dokonalosti

    Před 10 měsíci
    Nejen majonéza, i jiné potravinové doplňky obohatí vaše jídlo k dokonalosti. Tyto méně známé přísady zvýrazní chuť masa, ale i mnoha jiných jídel. Zjistěte, jaké doplňky můžete připravit k jídlu. Klidně i k těstovinám, bramborám nebo rýži.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Proč nikdy nevylévat nálev z okurek? 8 nevšedních důvodů by měl znát úplně každý

    Před 11 měsíci
    Nálev z okurek by byla opravdová škoda vylévat. Koneckonců – může se uplatnit v mnoha receptech nebo kulinářských tricích.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Šťáva z okurek podpoří detoxikaci a zdraví střev. Dopřejte si skleničku denně

    Před 11 měsíci
    Okurková šťáva má plno cenných vlastností, které přijdou vhod při léčbě různých problémů. Stojí za to zeptat se na recept, abyste si okurky mohli naložit také vy sami a mít klidně několik sklenic k dispozici ve sklepě. Okurková šťáva je prospěšná nejen při nemocech, ale také podpoří imunitu. Nesprávnou stravou se můžete dostat do velkých zdravotních problémů Zdravý životní styl by si měl osvojit každý z nás.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Pohnojte okurky hned nyní v září. Odvděčí se chutnou a šťavnatou úrodou ještě po několik týdnů

    Před 11 měsíci
    Pohnojte okurky ještě v září, budete mít bohatou sklizeň po několik týdnů. Víme, co byste měli určitě použít.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Vysejte si okurky právě teď znovu, velkou sklizeň budete mít až do pozdního podzimu. Nezapomeňte na 1 důležitou věc

    Před 11 měsíci
    Sklizeň okurek nemusí skončit s koncem srpna. Naopak. Mohou vám plodit i hluboko na podzim, pokud jim to dovolíte.
     Komentáře
  • Vitalia

    Okurky označují laserem, nepotřebují nálepky ani plastové obaly

    Před 11 měsíci
    Salátové okurky z Čerstvě utrženo jsou nově značeny ekologicky – pomocí laseru. Mimo jiné se tak chtějí odlišit od konkurence ze zahraničí.
     Komentáře
  • Dobrá kondice

    Zavařujeme s Dobrou kondicí – díl druhý: Okurky

    Před 11 měsíci
    I když se nám teď nechce trávit čas v kuchyni, věřte, že právě zavařování se vám vyplatí. V zimě jako když najdete. Třeba takové křupavé kyselé okurky, které se hodí nejen na chlebíčky, ale i k zahnání mlsné.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Obyčejná okurka je top zeleninou léta

    Před 1 rokem
    Okurka může udělat zázraky pro vaše střeva, pleť, trávení a hubnutí. Proč je vhodné mít ji u sebe i během horkých dní? Máte jí plný skleník nebo záhonek? Z těchto důvodů byste jí měli skliditi co nejvíce!
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    6 onemocnění, které trápí okurky a jak je udržet zdravé

    Před 1 rokem
    Navzdory tomu, že pěstování okurek je poměrně jednoduché, tato plodina patří z hlediska chorob a škůdců k opravdu choulostivým.
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Netrapte se letos se zavařováním okurek, s naší rychlou vychytávkou vám vydrží i několik sezon

    Před 1 rokem
    Pokud je to i váš případ a hledáte ideální způsob, jak budete v letošním roce zpracovávat okurky, máme pro vás skvělý tip.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Pěstujte okurky! Jsou dietní, v létě vás osvěží a vyrobíte z nich klidně i zmrzlinu

    Před 1 rokem
    Okurky se k nám dostaly až z daleké Indie a Číny. U nás nejčastěji pěstujeme okurku polní a salátovou. Ať už se rozhodnete vypěstovat si první, nebo druhou zmíněnou variantu, poradíme jak na to! Zároveň přidáme pár tipů, jak s úrodou naložit.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Pálivou žáhu zchladí salátové okurky

    Před 1 rokem
    Venku je konečně teplo, za nedlouho tak propukne sezona okurek. V obchodech jich jsou hromady za pár korun, tak proč tuto zeleninu nevyužít na maximum. Okurky jsou velmi oblíbené při redukci hmotnosti, jsou plné vody, vlákniny a mají minimum kalorií. To ale není zdaleka všechno. Dejte okurkám zelenou!
     Komentáře
  • inStory

    Z hnojiva z cibulových slupek budou vaše květiny i zelenina šílet. Navíc zlepší i chuť zeleniny

    Před 1 rokem
    Pokud používáte při vaření cibuli, její slupky obvykle vyhazujete do koše. Přitom je to škoda.
     Komentáře
  • inStory

    Díky správně zvolené smíšené výsadbě můžete zvýšit letošní úrodu

    Před 1 rokem
    Ať děláte, co děláte, urodí se vám některé druhy zeleniny málo, jiné naopak moc? Dost možná je to tím, že vedle sebe sadíte druhy, které si nerozumí.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Naložte si porci zdraví s nakládanou okurkou

    Před 1 rokem
    Máte trable se zažíváním či slabou imunitou? Dejte si kyselé okurky. Ty zároveň fungují jako spolehlivé antidepresivum, zatímco regulují krevní tlak, urychlují spalování kalorií a zlepšují zrak. Ovšem pozor, blahodárný vliv mají také na kosti a zuby!
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Jak urychlit sklizeň nejchutnějších okurek. Za měsíc od vysetí jsou sazeničky a za 14 dní první šťavnatá úroda

    Před 1 rokem
    Okurky jsou oblíbená plodina, která nesmí chybět na žádné zahrádce. Zkušení zahradníci s nimi nemají nejmenší problém. Za měsíc od vysetí jsou připravené sazeničky a za další dva nebo tři týdny první sklizeň.
     Komentáře
  • inStory

    Konec ledna je ideální čas pro předpěstování některé zeleniny

    Před 1 rokem
    Pokud jste milovníky salátů připravených z čerstvé zeleniny a hodláte si je v letošním roce vypěstovat sami, měli byste právě v tomto období zpozornět. Konec ledna je totiž ideální dobou, kdy by se mělo začít s předpěstováním některých druhů zeleniny.
     Komentáře
  • inStory

    Kvašené potraviny mají výtečný vliv na naše zdraví. Sníží hladinu cukru v krvi a výrazně posílí imunitní systém

    Před 1 rokem
    Fermentace je proces známý po staletí, ovšem dnešní způsob života mu moc nepřeje. Naše babičky věděly moc dobře, jak naložit zelí nebo okurky, ale dnešní třicátníci dají jen stěží dohromady konkrétní recept.
     Komentáře
Reklama