Zavřít
Rybíz

Rybíz

Nejnovější články na Seznamu na téma Rybíz
  • Prima inspirace

    Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou

    Před 10 dny
    Tyto jemné, nadýchané noky připravované z jablek a dětské krupice jsou jednoduchým, ale velmi chutným sladkým jídlem. V kombinaci se svěží, lehce kyselou rybízovou omáčkou vzniká krásně vyvážený dezert, který na talíři i skvěle vypadá. Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou Na noky: 3–4 jablka (nebo podle chuti) 6-10 lžic dětské krupice (nebo podle potřeby) špetku […] The post Jablkovo-krupicové noky s rybízovou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • iReceptář

    Suchá skvrnitost listů peckovin způsobuje předčasný opad švestek a vyžaduje na jaře pravidelné ošetření

    Před 11 dny
    Rádi byste věděli, co trápí vaše rostliny? Náš odborník vám poradí.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí koláče s tvarohem, rybízem a malinami: Recept na vláčné koláče s ovocem

    Před 12 dny
    Připravte si domácí kynuté koláče s bohatou tvarohovou náplní a čerstvým ovocem ze zahrádky. Díky jemnému těstu, aromatické vanilce a citronové kůře se koláče stávají naprosto neodolatelnou pochoutkou. Co budete potřebovat? Na kynuté těsto: Hladká mouka: 500 g Vlažné mléko: 250 ml Čerstvé droždí: 20 g Žloutky: 4 ks Cukr: 100 g Vanilkový cukr: 1 […] The post Domácí koláče s tvarohem, rybízem a malinami: Recept na vláčné koláče s ovocem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Nadýchané piškotové řezy s rybízovou vrstvou a smetanovým krémem na vrchu. A to všechno zasypané karamelovými lotuskami

    Před 12 dny
    Máte chuť na něco lehkého ke kávičce? Pak vyzkoušejte tyto řezy s piškotovým základem, ovocem a smetanou zasypanou nadrcenými sušenkami.
     Komentáře
  • Cooky

    Omrzely vás klasické zákusky a chcete něco moderního a elegantního na oslavu? Zkuste limetkové tartaletky s ovocem

    Před 23 dny
    Svěží a působivý moučník v podobě limetkových tartaletek podle tohoto receptu s postupem je pýchou každí oslavy
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Jak připravit rybíz na zimu, aby příští rok bohatě plodil

    Před 26 dny
    Rybíz je nenáročný keř, který se odmění každoroční úrodou, pokud mu dopřejete trochu péče na podzim. Po sklizni je vhodné věnovat mu pozornost, protože právě v této době se rozhoduje o tom, jak bude rostlina ... více Příspěvek Jak připravit rybíz na zimu, aby příští rok bohatě plodil pochází z Pestrá Zahrada
  • Rady ze zahrady

    Podzimní péče o rybíz a angrešt: kdy, jak a proč se keřům věnovat právě teď

    Před 28 dny
    Když se léto chýlí ke konci a poslední bobule rybízu nebo angreštu zmizí v koláči, málokdo si uvědomí, že tyto keře mají před sebou ještě důležité období. Podzimní péče je klíčem k bohaté sklizni příštího roku – právě teď můžeme napravit, co léto zanedbalo, a pomoci rostlinám načerpat sílu na zimu.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Rybíz: odeberte řízky pro novou rostlinu nyní!

    Před 29 dny
    Rybíz je skvělou plodinou, která by měla být i na vaší zahradě. Co s jeho šťavnatými plody? Upečte si koláče, uvařte si džem nebo sirup nebo je zmrazte. A to nejlepší? Nové keříky můžete získat od někoho, kdo má již zavedenou rostlinu. Proč to tedy nezkusit, když to může být zadarmo?
     Komentáře
  • iReceptář

    Podzimní hnojení kompostem nebo rozleželým hnojem posiluje keře rybízu a angreštu před zimním obdobím

    Před 1 měsícem
    S příchodem podzimu práce na zahradě nekončí. Právě teď totiž můžete udělat to nejdůležitější pro to, aby vám příští rok keře rybízu a angreštu přinesly plné misky šťavnatých bobulí. Správná péče, řez a výživa rostlin jsou klíčem k úspěchu. A zvládne to opravdu každý zahrádkář.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybízové koláčky s tvarohem a drobenkou: Když na zahradě dozrál rybíz, pekly se u nás tyto kynuté tvarožníčky z kuliček všech barev

    Před 1 měsícem
    Pokud jste měli letos úrodu rybízu, upečete si kynuté koláčky s tvarohovou náplní a černým rybízem, posypané máslovou drobenkou. Můžete použít i jiné ovoce, které zrovna máte, neuděláte chybu.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Jaké bobulové keře můžete vysadit na podzim a proč je to výhodné

    Před 1 měsícem
    I když se zahrada na první pohled ukládá k zimnímu spánku, podzim je ideální doba pro výsadbu keřů s bobulemi. Chladnější počasí a vlhká půda pomáhají keřům lépe zakořenit, což se pozitivně projeví na jejich ... více Příspěvek Jaké bobulové keře můžete vysadit na podzim a proč je to výhodné pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Hrnkový koláč na plech s ovocem, tvarohem a čokoládou, který se rozplývá na jazyku

    Před 1 měsícem
    Hledáte recept na jednoduchý koláč? Jednodušší nenajdete! Pusťte se do tohoto koláče na plech s tvarohem, ovocem a čokoládou.
     Komentáře
  • Cooky

    Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou: Když nevím, co upéct, sáhnu po kynutém těstě, trvá to sice déle, ale výsledek stojí za to

    Před 1 měsícem
    Kynuté těsto je klasika, která nezestárne. Můžete na něj dát jakékoli ovoce a upéct koláč podle tohoto receptu, který provoní váš domov a skvěle chutná k nedělní kávě.
     Komentáře
  • Zahrada a Příroda

    Pěstujeme červený a bílý rybíz

    Před 1 měsícem
    Pěstujeme červený a bílý rybíz, neboť je velkou lahůdkou, plnou vitamínů. Pár keřů těchto keříků se vejde i na tu nejmenší zahrádku. Většinou rybíz přináší pravidelné sklizně, protože se dobře přizpůsobuje půdě i klimatu. Červený rybíz je společné označení pro rybízy bílé i červené. Jeho pěstování je snadné, hybridní odrůdy jsou již zcela odolné proti … Pokračovat ve čtení "Pěstujeme červený a bílý rybíz" The post Pěstujeme červený a bílý rybíz appeared first on Zahrada a Příroda.
  • Pestrá Zahrada

    Jak připravit rybíz na zimu, aby příští rok hojně plodil

    Před 2 měsíci
    Správná péče o rybíz po sklizni je základem úspěchu Jakmile sklidíte poslední červené, černé nebo bílé kuličky rybízu, přichází ten pravý čas připravit keře na nadcházející zimní období. Podzimní údržba je zásadní pro zdraví rostlin ... více Příspěvek Jak připravit rybíz na zimu, aby příští rok hojně plodil pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Míchaný ovocný kompot z třešní, jahod, borůvek, rybízu i angreštu: Zavařenina z toho, co právě dozrálo

    Před 2 měsíci
    Třešně, rybíz, jahody i borůvky. Každý míchaný kompot chutná trochu jinak, ale vždycky voní létem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Čokoládová roláda bez mouky: Moderní kakaový dezert plný šlehačky

    Před 2 měsíci
    Moderní dezert bez mouky, na kterém si pochutnáte, i když se vyhýbáte lepku. Roládu snadno upečete podle tohoto snadného receptu s postupem.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Jak se v září postarat o rybíz, aby příští rok bohatě plodil

    Před 2 měsíci
    Září jako klíčové období pro budoucí úrodu rybízu Ačkoliv rybíz už v září dávno neplodí, právě toto období je rozhodující pro zdraví keřů a úrodu v příštím roce. Správná péče po sklizni zajistí, že rostlina ... více Příspěvek Jak se v září postarat o rybíz, aby příští rok bohatě plodil pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Šťavnaté ovocné řezy s pudinkovým krémem a želatinou, které vypadají a chutnají jako z cukrárny

    Před 2 měsíci
    Hravé a šťavnaté řezy s pudinkem, ovocem a želatinou potěší účastníky dětské oslavy, stejně jako vaše sváteční hosty. Upečte je podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

    Před 2 měsíci
    Kombinace voňavého kynutého těsta, šťavnatých jablek a rybízu na ozdobu dává vzniknout moučníku, který si zamilujete hned na první kousnutí. Nadýchané briošky krásně ozdobí stůl a potěší i mlsné jazýčky.
     Komentáře
  • Babské rady

    1 min

    Podcast
    Kyselý poklad plný vitamínů. Jak využít rybíz? Na marmelády, pečené čaje i pěnu

    Před 2 měsíci

    ·

    1 minuta

    Rybíz nabízí široké možnosti využití v kuchyni. Díky své jemně nakyslé chuti se s oblibou přidává do moučníků, kde pomáhá vyvážit jejich sladkost.
     Komentáře
  • Cooky

    Nejsnadnější ovocný koláč pro začátečníky: Lžícový rybízový koláč s drobenkou

    Před 3 měsíci
    Potřebujete něco rychle upéct a máte po ruce rybíz nebo jiné ovoce? Tento koláč je super snadný a nepotřebujete na něj ani váhu. Upečte ho podle tohoto postupu krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketové řezy s čokoládovo-kakaovou polevou: Jemné, vláčné a skoro dietní

    Před 3 měsíci
    Cuketa kam se podíváš. Zvládněte cuketovou sezónu s grácií i díky tomuto snadnému receptu krok po kroku. Výborná buchta s čokoládovou polevou.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybízový kynutý koláč s mákem a drobenkou jako od babičky

    Před 3 měsíci
    Upečte si tradiční koláč s rybízem, který kouzlí celou rodinu. S naším receptem ho zvládnou i ti méně zkušení kuchtíci
     Komentáře
  • Receptovník

    Vidlička na sběr rybízu? Osvědčený trik na džem!

    Před 3 měsíci
    Sezona rybízu začíná v červnu a vrcholí právě v těchto dnech. Keře s červeným, bílým nebo černým rybízem jsou plné šťavnatých plodů.
     Komentáře
  • Pěstujme

    Rybízový zázrak: Klenot letní úrody pro vaši kuchyni

    Před 3 měsíci
    Rybíz dozrává na českých i moravských zahradách od začátku června až do konce prázdnin. Zdroj
     Komentáře
  • Naše krásná zahrada

    Otestujte své znalosti v kvízu: Jak správně vysadit bobuloviny a drobné ovoce

    Před 3 měsíci
    Podzim je ideální čas pro výsadbu bobulovin a drobného ovoce. Připravte se s naším kvízem a tipy, aby vaše zahrada poskytla bohatou úrodu – od rybízu po maliny a borůvky. Klíčové rady pro výsadbu bobulovin a drobného ovoce už čekají na vás.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Josta spojuje to nejlepší z angreštu a černého rybízu

    Před 3 měsíci
    Pokud máte rádi angrešt i černý rybíz, josta si vás určitě získá. Tento kříženec dvou oblíbených bobulovin nabízí velké, tmavé plody sladkokyselé chuti s vysokým obsahem vitamínu C a antioxidantů. Díky tomu je nejen chutná, ... více Příspěvek Josta spojuje to nejlepší z angreštu a černého rybízu pochází z Pestrá Zahrada
  • Pestrá Zahrada

    Zastřihávání rybízů po sklizni přinese další rok větší úrodu

    Před 3 měsíci
    Rybíz je jedním z nejoblíbenějších keřů českých zahrad. Ať už pěstujete červený, černý nebo bílý rybíz, správná péče po sklizni je klíčem k bohaté úrodě v příští sezóně. Jedním z nejdůležitějších kroků je právě letní ... více Příspěvek Zastřihávání rybízů po sklizni přinese další rok větší úrodu pochází z Pestrá Zahrada
  • Recepty krok za krokem

    Pěna sesbíraná z džemu nemusí skončit v koši. Můžou z ní být tyhle skvělé nanuky

    Před 3 měsíci
    Od teď už vám nezbyde po zavařování ovoce žádný odpad. Dá se využít opravdu vše, i sesbíraná pěna. Co s ní udělat a jak na to uvidíte v dnešním receptu.
     Komentáře
  • Abeceda zahrady a bydlení

    Kdy sklízet maliny a ostružiny: Rady pro bohatou úrodu

    Před 3 měsíci
    Maliny a ostružiny dozrávají. Víte, v kterou dobu je nejvhodnější je otrhat, jak je poté uchovávat a nač je využít? A jak po jejich sklizni ošetřit keře nebo co dělat s rostlinami, které neplodí?.
     Komentáře
  • Cooky

    Dozrává vám rybíz? Vyzkoušejte tento chutný kynutý koláč s tvarohem, rybízem a drobenkou

    Před 3 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající a přitom tak prostý kynutý tvarohový koláč s rybízem a drobenkou a upečte si jej hned, jak dozraje rybíz.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Množení rybízu: Jak postupovat správně, aby byl výsledek efektivní

    Před 3 měsíci
    Červený, bílý i červený rybíz je k vidění v mnoha zahradách. Věděli jste, že si ho můžete dokonce i sami namnožit? Zvládne to opravdu každý. Aby byl výsledek efektivní, je potřeba správně postupovat.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Rybíz po sklizni: Jak o něj pečovat, aby příští rok více plodil a odolal škůdcům

    Před 3 měsíci
    Sklizeň rybízu je již za námi, proto je zásadní, abychom keřům i stromkům poskytli správnou péči. Díky jednoduchým krokům získáte bohatou úrodu i zdravé keře.
     Komentáře
  • Náš dům

    Americké padlí: Přírodní recepty proti houbové hrozbě

    Před 4 měsíci
    Plíseň a mšice jsou bezpochyby jedny z nejčastějších obtíží v zahradě. Tedy pokud nepočítáme plevel a slimáky. Na každé zahradě se nachází nežádoucí host. Každý zahrádkář musí svádět bitvu o úrodu! V tomto případě se podíváme na padlí. Používají se na něj chemické prostředky, ale lze to i jinak.
     Komentáře
  • Nespěchej

    Rybíz potřebuje zejména dostatek slunce, aby byla úroda na keřích bohatá

    Před 4 měsíci
    Drobné bobule červeného, černého nebo bílého rybízu patří mezi vděčné plody většiny zahrádek v tuzemsku. Jedná se o zdravé a nenáročné ovoce, aby však sklízené plody byly opravdu sladké, je potřeba zajistit keříkům správné podmínky.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Rychlý nepečený letní dezert do skleničky s rybízem, mascarpone a smetanou

    Před 4 měsíci
    Tento letní dezert, který bude krásně vypadat, úžasně chutnat a připravíte ho bez pečení, je ideální na zahradní oslavu, víkend s rodinou nebo jako sladká tečka po grilování. Připravte si rybízový krém s mascarpone a šlehačkou ve skleničce. Sladkokyselý, svěží, lehký a hotový raz dva.
     Komentáře
  • Cooky

    Nedělní hrníčková bublanina s tvarohem a rybízem: Nejoblíbenější česká buchta a sezonním ovocem

    Před 4 měsíci
    Bublanina s tvarohem a rybízem je jednoduchý dezert, který je u nás jeden z nejoblíbenějších. A upéct ji zvládnete i bez váhy a můžete použít každé ovoce ze zahrádky. Mňam!
     Komentáře
  • Deník magazín

    Nezapomeňte na letní řez rybízu: černý se prořezává jinak než bílý a červený

    Před 4 měsíci
    Rybíz je keř nenáročný na údržbu, ale musíte vědět, jak se o něj správně postarat. Rybíz potřebuje letní řez, hnojení a v případě horkých letních dní také dostatek vláhy.
     Komentáře
  • Hobby magazín

    2 min

    Podcast
    Výhony dvou až tříletých jahodníků nevyhazujte, namnožte si z nich nové rostliny

    Před 4 měsíci

    ·

    2 minuty

    V srpnu zažívají zahrádkáři žně. Dozrávají zahradní borůvky, maliny, rybíz, ze zeleniny cukety, okurky, rajčata, papriky. Takže krom práce v zahradě nám začíná druhá směna v kuchyni, kde je potřeba vše zpracovat. Nezapomínejte ale ani na rostliny, které odplodily a hlavní sezónu už mají zdánlivě za sebou. Třeba jahody.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybízová slavnost: Piškot s krémem, rybízem a pudinkovým želé

    Před 4 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rybízovou slavnost s piškotovým korpusem, sametovým krémem, třpytivým rybízem a pudinkovým želé.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

    Před 4 měsíci
    Jemné mramorování z dvoubarevného těsta a kyselkavý rybíz – kombinace, která k létu neodmyslitelně patří. Tenhle koláč vám možná připomene dětství u babičky a prázdninovou pohodu, na kterou se hezky vzpomíná. K přípravě potřebujete jen pár základních surovin – a za chvíli máte na stole sladkou odměnu, která potěší nejen chuťové pohárky.
     Komentáře
  • Marianne

    Recepty podle Marianne: Domácí marmeláda z červeného rybízu je zdravý poklad na zimu

    Před 4 měsíci
    Plody rybízu jsou cenným zdrojem vitaminů a antioxidantů, navíc mají široké využití v kuchyni. Jedním z tradičních způsobů zpracování je marmeláda z červeného rybízu, například podle našeho receptu. V zimě jako když ji najdete, a to nejen při mazání lineckého cukroví!
     Komentáře
  • Vlasta

    Recept na rybízový koláč se sněhovou krustou podle Haliny Pawlowské. Rychlý a lepší než bublanina

    Před 4 měsíci
    Léto bez rybízu? To je jako zima bez sněhu. Jde to, ale není to ono. Rybíz má totiž kouzlo, a nejen jedno. Tohle drobné a trochu kyselé ovoce možná nevypadá jako královna zahrady, ale v koláči je neodolatelné. Zkuste koláč Haliny Pawlowské, zvládne ho každý.
     Komentáře
  • Cooky

    Babiččin koláč se sněhovou čepicí, který se rozplývá na jazyku: Dezert putující z generace na generaci

    Před 4 měsíci
    Některé dezerty nemají složitá jména, za to jejich chuť je tak jedinečná, že se předávají z generace na generaci. Vyzkoušejte babiččin koláč.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Tak drahý angrešt v Praze ještě nikdy nebyl

    Před 4 měsíci
    REPORTÁŽ: Na Uhelném trhu v centru Prahy se vytrvale objevují zvláštnosti a kuriozity. Nejinak je tomu i nyní. Miniaturní vanička zeleného angreštu tu byla minulý týden k dostání za rovných 200 korun. Za stejnou cenu byl v nabídce i červený rybíz.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Domácí smetanové nanuky s malinami, rybízem a jahodami – letní osvěžení z mrazáku

    Před 4 měsíci
    Hledáte ideální letní osvěžení, které potěší chutí, ale i tím, jak vypadá? Vyzkoušejte domácí smetanové nanuky se šťávou z malin, rybízu a jahod – jsou krásně krémové, ale zároveň mají tu lehce ovocnou svěžest. A navíc je zvládnete připravit opravdu snadno!
     Komentáře
  • Recepty krok za krokem

    Domácí marmeláda z černého rybízu jednoduše

    Před 4 měsíci
    Jednoduchý návod na to, jak si doma uvařit výbornou rybízovou marmeládu.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Sousedka mi poradila geniální FÍGL, jak uchovat rybíz jako čerstvý – škoda, že jsem o tomto receptu nevěděla už dřív

    Před 4 měsíci
    Mražený rybíz se skvěle hodí na pečivo, do dezertů i k přípravě sladkých jídel, jako jsou palačinky. Vytvoříte ho snadno a jen ze 2 surovin.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Dámy, recept na TOTO dokonale nadýchané a vláčné těsto si rozhodně zapište – lepší buchtu jsem nikdy neupekla

    Před 4 měsíci
    Buchta s rybízem a drobenkou je nadýchaná a má příjemně sladko-kyselou chuť. Pochoutka poslouží jako dezert i sladká snídaně.
     Komentáře
  • Proženy

    Víkend ve znamení rybízu. Jednoduché buchty na plech jsou nejlepší a vždycky se povedou

    Před 4 měsíci
    Na zahrádkách, kde se pěstuje rybíz, se to aktuálně hezky červená a nastává tak doba, kdy se hodí dobré recepty na zpracování tohoto oblíbeného ovoce. Klasický drobenkový koláč je výborný a nemusíte zůstávat jen u něj. Upečte si skvělý rybízový moučník, jehož příprava vám nezabere moc času!
     Komentáře
  • Dáma

    Pečení na víkend: Rybízový mřížkový koláč

    Před 4 měsíci
    Sladká vůně skořice, máslové těsto, krémová tvarohová náplň a nahoře kyselkavý rybíz. Tento koláč je přesně tím, co si představíte pod pojmem letní klasika. Ať už ho upečete ke kávě na terasu, nebo ho zabalíte na piknik, určitě potěší každého milovníka domácích dobrot.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Geniální lehce pikantní omáčka z červeného rybízu – manžel ji miluje k masu, já k sýrům. Super recept, který musíme 100 % vyzkoušet

    Před 4 měsíci
    Pikantní omáčka z červeného rybízu se skvěle hodí k masům a sýrovým pokrmům. Je jemná, má sladko-kyselou chuť a připravíte ji snadno.
     Komentáře
  • Apetit

    Rybíz à la brusinky: Zavařte si geniální přílohu k masu i sýrům, díky které budete (nejen) v zimě za hvězdu

    Před 4 měsíci
    Rybíz. Klasika, kterou zná každý, ale málokdo jej úplně miluje. Je kyselý, dozrává najednou a bez varování vám naplní celý košík. Co s ním, když bublanin už bylo dost a na další marmeládu není nikdo zvědavý? Dejte mu nový směr: zkuste rybíz à la brusinky!
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Místo nudné marmelády už z rybízu připravuji jen toto ŽELÉ ze 2 surovin – do lineckého cukroví neznám nic lepšího

    Před 4 měsíci
    Želé z červeného rybízu je jemnou pomazánkou na pečivo i osvěžujícím doplňkem dezertů a sladkých jídel. Připravíte ho jen ze 2 surovin.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky

    Před 4 měsíci
    Tradiční šišky se připravují z těsta z vařených brambor a sypou se mákem nebo opraženou strouhankou a zalévají rozpuštěným máslem. V létě tuto klasickou kombinaci zkuste odlehčit a přidejte svěží tvaroh a nakyslý rybíz.
     Komentáře
  • TN

    Rybíz je v Česku luxusním ovocem. Jediný koláč může vyjít na stovky korun

    Před 4 měsíci
    Červený rybíz se stává v Česku luxusním ovocem. Přestože ho má na zahrádce téměř každý, v obchodě zaplatíte za pár kuliček 80 korun. A podobně je to i s dalším sezónním ovocem. Na tom, kdo je za vysoké ceny zodpovědný, se ale odborníci neshodnou.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Natrhejte rybíz a zavařte ho! Je na to totiž lepší, než kterékoliv jiné ovoce. Zkuste i kyprou bublaninu

    Před 4 měsíci
    Rybíz patří mezi nejoblíbenější druhy bobulovitého ovoce. Vedle nejoblíbenějšího červeného známe také černý a bílý rybíz, které nejsou o nic méně chutné. Rybízovým keřům se v našich podmínkách obzvlášť daří, i proto je dobré mít po ruce několik zaručených receptů na jeho zpracování. Natrpklé kuličky můžete samozřejmě zobat samotné těsně po utržení, kromě toho je můžete využít k výrobě domácího džemu, sirupu či při pečení.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Domácí rybízová marmeláda bez chemie

    Před 4 měsíci
    Pokud se vám letos urodilo víc rybízu, než stihnete sníst, máme pro vás skvělý tip, jak s ním naložit. Rybízová marmeláda je klasika, která nikdy nezklame – a dobrou zprávou je, že k jejímu přípravě ... více Příspěvek Domácí rybízová marmeláda bez chemie pochází z Pestrá Zahrada
  • Pestrá Zahrada

    Nejlepší nápady na zpracování rybízu ze zahrady

    Před 4 měsíci
    Rybíz patří mezi oblíbené keřové ovoce v českých zahradách. Poctivá letní sklizeň může přinést plné koše červených, bílých i černých kuliček. Ale co s rybízem dělat, když ho je najednou až příliš? V tomto článku ... více Příspěvek Nejlepší nápady na zpracování rybízu ze zahrady pochází z Pestrá Zahrada
Reklama