Zavřít
Sůl

Sůl

Nejnovější články na Seznamu na téma Sůl
  • Cooky

    Křupavé sýrové lupínky: Zapomeňte na domácí brambůrky a upečte si sýr v troubě s kořením či bez

    Před 40 minutami
    Sýrové chipsy místo bramborových ocení nejen příznivci low-carb stravy. O dietě se ale nedá mluvit, sýrové chipsy jsou pěkně kalorická pochoutka. Zkuste je upéct podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Vychytávky Ládi Hrušky

    Recept na šťavnaté kuřecí řízečky přímo z trouby

    Před 1 hodinou
    Servírujeme jednotlivé recepty a vychytávky Ládi Hrušky i nápady jeho zapálených fanoušků. Plnou nálož vychytávek, najdete na primaplus.cz
     Komentáře
  • Cooky

    Rychlé krémové špagety s dýní hokaido, osmaženou slaninkou a vůní tymiánu: Recept na chvíle, kdy se vám nechtějí vymýšlet žádné složitosti

    Před 1 hodinou
    Udělejte si trochu jiné špagety, než jen se sýrem a kečupem. Tyhle jsou s dýní hokaido, opečenou slaninou a sýrem na závěr.
     Komentáře
  • Cooky

    Krémová polévka z pečených kaštanů s řapíkatým celerem a zázvorem: Obejme a zahřeje vás jako teplá deka u krbu

    Před 4 hodinami
    Lahodná krémová polévka se dá uvařit úplně ze všeho a z jedlých kaštanů je naprosto delikátní. Ideální jídlo na podzim.
     Komentáře
  • Cooky

    Tvarohové knedlíky s lesními borůvkami a domácím žahourem: Dopřejte si chuť léta z mražených i čerstvých borůvek v průběhu celého roku

    Před 5 hodinami
    Borůvky jsou zdravé a výtečné. Nacpěte je do těch nejlepších knedlíků s omáčkou žahour podle receptu s postupem, budete se olizovat až za ušima.
     Komentáře
  • Houbička v kuchyni

    Domácí houbová pizza: snadný postup na lahodnou žampionovou dobrotu

    Před 16 hodinami
    Jednoduchý recept na domácí houbovou pizzu se žampiony, špenátem a třemi druhy sýra. Rychlý postup krok za krokem pro skvělý výsledek.
     Komentáře
  • Wish4u
    naMédium

    Největší zrcadlo světa? Jedinečný úkaz uvidíte jen pár týdnů v roce a ubytování vás také překvapí

    Před 1 dnem
    Po největším zrcadle světa se můžete klidně procházet a celé hodiny pořizovat panoramatické snímky. Jde to ale pouze jednou za čas. Co za tímto úkazem vůbec vězí a kde ho najdeme?
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Recept na sladkokyselou čočkovku, kterou si doma oblíbí každý

    Před 1 dnem
    Tahle čočková polévka má chuť, která překvapí hned po prvním soustu. Je lehká, svěží a přitom pořád pořádně sytá, takže ji člověk sní bez pocitu, že právě dojedl celou mísu. Klasická čočkovka vedle ní působí nudně. Tohle je jednoduchá úprava, která dává polévce úplně jiný charakter a stojí za to ji vyzkoušet. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Techzprávy

    Jak začal život? Asteroid Bennu nabízí odpovědi na největší otázku lidstva

    Před 1 dnem
    Vzorky z asteroidu Bennu přinesené sondou OSIRIS-REx odhalily překvapivě bohatý soubor organických látek – včetně aminokyselin, nukleobází i solí – které tvoří chemický základ života. Tento objev přibližuje vědce k pochopení, zda život na Zemi mohl začít díky stavebním kamenům z vesmíru.
     Komentáře
  • Cooky

    Nadýchaný a vláčný domácí houskový knedlík z kynutého těsta. A s kousky rohlíku nebo housky

    Před 1 dnem
    Domácí houskový knedlík může být věda, i když se skládá z tak málo ingrediencí. Vsaďte na náš recept a uvařte si nádherně nadýchaný knedlík.
     Komentáře
  • Apetit

    „Drobotino, nepečte ve stresu!“ Josef Maršálek o nejlepší cmundě jeho tchyně i kouzelné ingredienci jménem sůl

    Před 2 dny
    Potkat se s cukrářem Josefem Maršálkem se na první pohled může dát jako fajn záležitost. Ale pozor, má to i svá rizika. Mimo jiné sklouzne řeč vždy směrem k jídlu, k dobrému jídlu, k dobrému sladkému jídlu. A vás začne zákonitě honit mlsná. A přesně tak to bylo i na zimním Apetit pikniku.
     Komentáře
  • Cooky

    Šumajstr: Jednoduché jídlo se staročeskými kořeny, které vás překvapí tím, jak je chutné

    Před 2 dny
    Ochutnejte staročeské jídlo zvané šumajstr. Jedná se o pokrm, který je velmi jednoduchý na přípravu, a přitom náramně zasytí.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybičková pomazánka: Výtečné kanapky z uzené makrely, které se hodí na oslavy i na Silvestra

    Před 2 dny
    Plánujete oslavu, ale nevíte, co na ní podávat? Pak vsaďte na tyto kanapky s pomazánkou z uzené makrely, jsou výborné!
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Křupavé bramborové spirály jako z vánočních trhů. Snadno si je vyrobíte doma a chutnají ještě lépe

    Před 2 dny
    Bramborové rolky smažené do křupavých spirál patří mezi moderní snacky, které zvládnete z pouhých dvou brambor. Tenké plátky se stočí do pevné ruličky, nakrájí na spirálky a po osmažení získají dokonale zlatou barvu i návykovou strukturu. Tento recept je ideální, když chcete rychle vytvořit efektní pochoutku, která vypadá jako ze street food festivalu, ale vzniká z úplně obyčejných surovin. Kombinace škrobu, soli a vašeho oblíbeného koření vytvoří chutný základ, který se hodí k filmu, návštěvě i jako rychlá domácí odměna.
     Komentáře
  • Cooky

    Vánočka ze sedmi: Vánoce se blíží a je potřeba umět správně zaplést vánočky. S námi to zvládnete i ze sedmi pramenů

    Před 2 dny
    Vánoce se blíží a s ním pečení cukroví a vánoček. Bojíte se těch velkých? Teď už nemusíte – my pro vás máme recept ze sedmi pramenů.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavá dršťková polévka, která nakopne i po nejtěžším dnu: Dodá člověku sílu i živiny

    Před 2 dny
    Máte rádi klasickou „hospodskou“ dršťkovou polévku? S naším receptem si ji doma uvaříte velice snadno a rychle!
     Komentáře
  • Cooky

    Povidloň neboli „povidlový větrník“: Vznešený dezert z odpalovaného těsta s povidlovo‑tvarohovou náplní, který stojí za vyzkoušení

    Před 2 dny
    Povidloň je zajímavý a velmi elegantní dezert. Jeho příprava nepatří mezi nejjednodušší, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.
     Komentáře
  • Cooky

    Cukroví, bez kterého to nejsou ty pravé Vánoce: Křehké kokosové pracny s máslem, obalované v moučkovém cukru

    Před 2 dny
    Cukroví, bez kterého nejsou Vánoce. No přece pracny. Upečte si je s námi i vy, tentokrát v kokosové verzi. Dobrou chuť!
     Komentáře
  • Cooky

    Hit mezi vánočním pečením: Pečený vánoční stromeček s čokoládovým krémem, který potěší oko i chuťové buňky

    Před 3 dny
    Jedinečná pochoutka, která se skvěle chodí na vánoční svátky. Každý si na tomto pečeném vánočním stromečku pochutná.
     Komentáře
  • Cooky

    Nadýchané kynuté koláče s jahodami, tvarohem a mandličkami

    Před 3 dny
    Není nad domácí koláče. Upečte si je i vy, náplň je jednoduchá, jen tvaroh pár jahod a mandličky nebo zkuste i jiný posyp.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík

    Před 3 dny
    Plátky vepřové kýty obalené v mouce a potřené hořčicí, zatažené na tmavé cibuli a podušené ve vývaru. Jednoduchá česká klasika, která voní domovem a nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem. Proč si ji zamilujete Skvělá chuť z mála: cibule do tmava, plnotučná hořčice a vývar udělají všechnu práci. Jistý výsledek: obalení v mouce + krátké zatažení […] The post Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Chatař & Chalupář

    Čím v zimě sypat cesty a neublížit přírodě?

    Před 3 dny
    Ekologický posyp je účinnou alternativou kamenné soli. Šetrný je jak k zeleni, tak ke zvířecím tlapkám, jejichž kůži agresivní sůl rozleptává.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketové bramboráky z trouby: Křupavá dobrota v podobě chutného oběda i večeře

    Před 3 dny
    Kdo by nemiloval bramboráky. U nás doma jsou hitem tyto cuketové, které mají zajímavý šmrnc. A navíc nejsou smažené v tlusté vrstvě oleje.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Jak jednoduše odstranit pařez, aby po něm brzy na zahradě nezůstala ani stopa

    Před 3 dny
    Nevzhledný pařez uprostřed zahrady dokáže potrápit. V překážejícím kusu dřeva se zadrhává sekačka, narušuje vzhled trávníku a někdy dokonce znovu obrůstá. Profesionální frézování je sice efektivní, ale drahé. A chemické přípravky mohou poškodit půdu nebo ... více Příspěvek Jak jednoduše odstranit pařez, aby po něm brzy na zahradě nezůstala ani stopa pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Nadýchané koblížky s rumem, plněné čokoládovým krémem a marmeládou. Obzvláště vhodné ke kávě, ale i ke snídani

    Před 3 dny
    Koblížky u nás milujeme. Babička dělala ty nejlepší, teď jsem se je konečně naučila i já. Vyzkoušejte je také.
     Komentáře
  • Cooky

    Sametová koprovka s hovězím vývarem, podávaná s nadýchaným houskovým knedlíkem

    Před 4 dny
    Někdo má koprovku rád, někdo ji nesnáší. A to je škoda, protože jde o českou klasiku, která má stálé místo v našich srdcích.
     Komentáře
  • Cooky

    Housky se slaninou na způsob angličáků. Domácí verze pro malé i velké gurmány

    Před 4 dny
    Zajímavé na houskách se slaninou je to, že každá vypadá trochu jinak a je vidět, že byly pleteny s láskou.
     Komentáře
  • Autozin

    „Tajemství za pár korun: Odmrazovač na skla, který změní každé ráno!“

    Před 4 dny
    Namrzlá skla aut jsou nepříjemným problémem každého motoristy. Kdo nemá elektromobil, auto s nezávislým topením nebo funkci výhřevu čelního skla, musí námrazu odstranit. Klasicky škrabkou, v případě nouze platební kartou nebo pomocí chemického odmrazovače. Kupovat ho ale je poměrně drahé. Stejně dobře zafunguje i domácí výrobek.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí utopenec v pikantním nálevu: Hospodská klasika, která v domácí variantě chutná ještě lépe

    Před 4 dny
    Pro utopence už nemusíte běhat do hospody, můžete si je připravit doma. Tyhle v pikantním nálevu jsou prostě luxusní.
     Komentáře
  • Cooky

    Minifrgály: Moravský poklad v malém provedení aneb nadýchaná špaldová verze oblíbené pochoutky

    Před 4 dny
    Máte chuť na frgál, ale nechce se vám dělat s velkou verzí? Tak si přichystejte menší. Minifrgály jsou také pracné, ale lépe se tvarují.
     Komentáře
  • Marianne

    Čím sypat chodníky na zahradě a u chalupy: Zapomeňte na sůl, známe řešení zdravější pro přírodu

    Před 4 dny
    Zledovatělý chodník u chalupy je otrava. Ale sůl? Ta dokáže nadělat víc škody než užitku. Naštěstí existují možnosti, které neublíží půdě, psům ani rostlinám. A přitom vás udrží na nohou.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Větvičky a proutí stačí natřít lepidlem a posypat solí: Překrásné zimní kytice

    Před 4 dny
    V dnešním článku Vám přinášíme úžasný nápady na zimní kytice, které Vám vydrží několik měsíců. Nasbírejte si větvičky nebo proutí, které následně natřete lepidlem. Můžete použít i lepidlo ve spreji a následně je obalte v soli. Hrubozrnná sůl vytvoří fantastický efekt zamrznutých krystalů. Tyto dekorace vypadají úžasně. Nechte se inspirovat níže uvedenými fotografiemi a pusťte […] The post Větvičky a proutí stačí natřít lepidlem a posypat solí: Překrásné zimní kytice appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Znáte tento super triky se šiškami? Stačí potřít lepidlem a ponořit do soli

    Před 4 dny
    Nasbírat si v lese přírodniny na ozdobení bytu i domu, není žádná těžká práce. Zkuste si nasbírat šišky. Dobře je vysušte a potom naaranžujte jak vás napadne. Šišky jsou ke zdobení jedny z nejkrásnějších. My Vám v dnešním článku ukážeme několik triků a tipů, jak docílit úžasných dekorací ze šišek. 1) Šišky v soli – […] The post Znáte tento super triky se šiškami? Stačí potřít lepidlem a ponořit do soli appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Tereza Pšeničková
    naMédium

    Pověry a zvyky v cizích zemích

    Před 4 dny
    Nejen černá kočka, ale s lidským osudem a štěstím může mít co do činění i taková straka. A běda vám, když zboříte vílí dům!
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí brambůrky z trouby s rozmarýnem a grilovacím kořením: Hodí se jako chroupání úplně ke všemu, zkuste přidat i chilli

    Před 5 dny
    Nekupujte chipsy v obchodě, připravte si podle našeho receptu poctivé domácí brambůrky z pravých brambor, které si dokořeníte dle vlastní chuti.
     Komentáře
  • Náš dům

    Domácí koupelová sůl: Nejlepší a nejúčinnější ingredience pro vaši pokožku najdete doma

    Před 5 dny
    Dopřejte si domácí wellness. Zejména nyní v chladném počasí je užití si horké vany balzámem pro duši i tělo. Vyrobte si domácí sůl do koupele a vychutnejte si domácí lázeň na maximum.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová polévka s brambory a zeleninou: Hutná zimní polévka, kterou vařily naše babičky z toho, co bylo doma zrovna k mání

    Před 5 dny
    Poctivá zimní vepřová polévka připravená podle receptu s postupem je plná masa, brambor a zeleniny, krásně zahřeje a zasytí i v těch nejchladnějších dnech, kdy dokáže spolehlivě nahradit celý oběd.
     Komentáře
  • Cooky

    Smetanové kuře na paprice: Tohle kuře v paprikové omáčce uvaříš jednou a pak ho bude chtít celá rodina pořád

    Před 5 dny
    Kuře na paprice je výborný pokrm. Ne vždy ale máme čas se s ním mazlit a vařit ho dlouhé hodiny. Proto si připravte tuhle rychlovku podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční vánočka s mandlemi a rumovými rozinkami: Buďte trpěliví při dlouhém kynutí těsta, získáte pak nádherně nadýchanou vánočku

    Před 5 dny
    Někdy je nejlepší klasika. A proto pro vás máme recept na tradiční českou vánočku s rozinkami a zdobenou sekanými mandlemi.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Bezpečná zima? Poradíme vám, jak připravit chodníky, schody a vjezd na zimní sezónu

    Před 5 dny
    Zima zkouší povrchy i naši trpělivost. Správná volba posypu, včasná údržba a prevence rozhodují o bezpečí i stavu dlažby na jaře. Poradíme, kdy stačí lopata a štěrk, kdy zvažovat sůl a jak ochránit venkovní prvky před mrazem a chemií.
     Komentáře
  • Cooky

    Slané tyčinky z másla a sádla se sýrem a česnekem: Chutnají mnohem lépe než jakékoliv kupované

    Před 6 dny
    Domácí sýrovo-česnekové tyčinky připravené podle receptu s postupem provoní celý dům, jejich uzený sýr a česneková vůně láká k dalšímu soustu a poctivé těsto dělá z téhle klasiky nezaměnitelné slané mlsání.
     Komentáře
  • Cooky

    Rychlý štrúdl s mákem a švestkami z jogurtového těsta, které se skvěle zpracovává a vždy se povede

    Před 6 dny
    Komu by nechutnal štrúdl? Jde o jednoduchý dezert, který jde ale připravit na spoustu způsobů – jako tento makový se švestkami podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí maso s jemně pikantní omáčkou a rýží: Plnohodnotné jídlo, které voní po paprice a česneku, doladěné čerstvým koprem

    Před 6 dny
    Kuřecí maso v jemně pikantní omáčce připravené podle receptu s postupem kombinuje šťavnatá marinovaná prsa, paprikový základ s cibulí a svěží kopr, který zjemňuje pikantní tón omáčky a krásně ladí s rajčatovým pyré.
     Komentáře
  • Cooky

    Pomazánka z vajec a mrkve dochucená majonézou a smetanou: Ideální na jednohubky a k čerstvému chlebu

    Před 6 dny
    Pomazánky jsou vděčné: můžete je udělat snad ze všeho a dochutit je přesně, jak chcete. Stejně jako tuhle mrkvovovaječnou pomazánku podle postupu krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Vánočka ze sedmi pramenů: Vsaďte na tradiční recept a upečte dvě krásné vánočky, které díky sádlu a máslu vydrží měkké celé svátky

    Před 6 dny
    Vánočka není žádná žádná sranda. A co teprve, když ji máte uplést ze sedmi pramenů. Náš podrobný návod vám pomůže.
     Komentáře
  • Svět potravin

    Jak poznat dobré maso: Proč „co nejčerstvější“ nemusí být vždy to nejlepší a kdy stačí jen sůl?

    Před 6 dny
    Maso patří v Česku dlouhodobě k základním potravinám, přesto se o něm často uvažuje spíš v kategoriích ceny a rychlé úpravy než kvality. Kvalitní maso nevzniká až na grilu anebo při jeho úpravě, ale už ve chvíli, kdy se rozhoduje o životě a porážce zvířete a o délce zrání jednotlivých svalů.
     Komentáře
  • Svět potravin

    Proč si udělat domácí paštiku a na co při její přípravě sází Jamie Oliver?

    Před 6 dny
    Popularita domácích paštik roste. Souvisí to nejen s chuťovou kvalitou, ale také s obsahem aditiv, solí, konzervantů a technologických úprav, které jsou běžné v průmyslově vyráběných produktech. Odborné zdroje upozorňují, že domácí příprava umožňuje kontrolovat tuk, množství soli i původ jater. Navíc se vyhnete chemickým stabilizátorům, které výroba často vyžaduje.
     Komentáře
  • Cooky

    Lidová nastavovaná kaše, která zahřeje a zasytí v chladných dnech: Brambory, kroupy, cibulka a zelí podle staročeské tradice

    Před 6 dny
    Nastavovaná kaše je krémový pokrm z krup, brambor a zelí, doplněný opečenou cibulkou – klasika české kuchyně podle receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Recept na tradiční trdelník: Vytvořte si doma skořicovou dobrotu z kynutého těsta, která uchvátila nejen turisty z cizích zemí

    Před 7 dny
    Trdelník známe ze stánků, ale domácí úplně ne. Pojďme to společně napravit. Upečte si domácí trdelník podle našeho receptu.
     Komentáře
  • Cooky

    Barevné ražniči z masa, klobásky a papriky, které udělá parádu v zimě i v létě: Chutná skvěle z trouby i z grilu

    Před 7 dny
    Ražniči podle tohoto receptu je vynikající, ať ho děláte na grilu nebo v troubě. Zkuste ho například s bramborovou kaší nebo rajčatovým salátem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Přidání špetky soli a medu dodává domácímu ořechovému máslu jemnou sladkost a vyváženou chuť

    Před 7 dny
    Advent má zvláštní schopnost zpomalit čas a připomenout nám, že nejhezčí dárky nemusí stát hodně peněz. Všude voní koření, v hrncích bublají zimní čaje a kuchyň se pomalu mění v malou domácí dílničku. Právě v tu chvíli přijde chuť vyrobit něco, co potěší pod stromečkem více než kupované věci.
     Komentáře
  • Auto

    Suchá a čistá garáž i v zimě? Máme pro vás 6 zaručených tipů

    Před 7 dny
    Zima umí proměnit garáž v mokré skladiště, kde se sůl lepí na boty, břečka se valí pod regály a beton tiše trpí. Pokud nechcete každé ráno řešit louže pod autem a špínu všude kolem, vyplatí se mít jasný, jednoduchý systém.
     Komentáře
  • Cooky

    Jemné kokosovo-citronové crinkles: Sladké kuličky s popraskaným povrchem, křupavé na povrchu, vláčné uvnitř

    Před 7 dny
    Kokosovo-citronové crinkles – svěží, nadýchané sušenky s popraskaným povrchem. Lehká variace na americké tradiční čokoládové crinkles.
     Komentáře
  • V jednom hrnci

    Domácí housky bez kynutí jsou hotové za 13 minut

    Před 7 dny
    Potřebujete rychle pečivo? Upečte si extra rychlé domácí housky ze špaldové mouky. V tomto receptu nečekáte na kynutí. S přípravou těsta i pečením jsou na stole hotové do 20 minut. Stačí vám k tomu horkovzdušná fritéza. Pokud máte rádi slanější pečivo, přidejte do těsta špetku soli. Navrch můžou být posypané kromě hrubozrnné soli, sezamu a kmínu také mákem.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí škvarky pečené v troubě – jsou křupavé jako kdysi škvařené v kotli

    Před 7 dny
    Domácí škvarky lze připravit i v domácí pekárně. Pokud jí vlastníte, můžete to vyzkoušet, ale nikdy nedávejte sádla více než do poloviny mísy, protože pustí tuk a zvětší tím svůj objem.
     Komentáře
  • Cooky

    Marinované opilé kuře pečené na plechovce od piva a k tomu křupavé brambůrky s bylinkami

    Před 7 dny
    Opilé kuře je sice vtipný název, ale pokrm je to naprosto božský, Vyzkoušejte i vy grilování s plechovkou piva.
     Komentáře
  • Cooky

    Smažené cibulové kroužky obalené v těstíčku, malý gastronomický zázrak

    Před 8 dny
    Na těstíčko lze použít místo vody minerálku a pivo. Minerálka kroužkům přidá lehkost, pivo barvu a chuť. Pánev na smažení nepřeplňujte, jinak nasáknou hodně tuku.
     Komentáře
  • EnergoZrouti

    Písek místo soli: Nejlevnější způsob, jak mít chodník bezpečný bez chemie

    Před 8 dny
    Na konci minulého týdne se teploty v České republice výrazně propadly, jak předpokládali meteorologové. O slovo se přihlásily rovněž sněhové přeháňky. Ty by se nyní měly na zdejším území vyskytovat poměrně frekventovaně, na což by se měli všichni Češi důkladně připravit.
     Komentáře
  • Tomáš František Přibyl
    naMédium

    Soumaři vozili po Zlaté stezce sůl nejméně sedm století

    Před 8 dny
    Šumavou letos v létě putovala karavana vezoucí sůl. Prošla po jedné z větví středověké obchodní cesty, které se pro její výnosnost začalo říkat Zlatá stezka.
     Komentáře
  • Jihlavská Drbna

    Méně soli i cukru, více zeleniny. Školní stravování v Jihlavě se výrazně mění

    Před 8 dny
    Školní stravování napříč republikou čekají velké změny. Povinnost méně solit i sladit a zároveň nabídnout více zeleniny nebo luštěnin sice přijde až prvního září, školní kuchyně ve městě však na nic nečekají, jak zjišťovala Jihlavská Drbna.
     Komentáře
Reklama