Zavřít
Pavel Berky

Pavel Berky

Nejnovější články na Seznamu na téma Pavel Berky
  • Prima Fresh

    Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

    Před 5 dny
    Originální americké cookies mají příjemnou žvýkavou strukturu. Pavel Berky tentokrát spojil klasický recept na americké sušenky s chutí a vůní českých perníčků a především je naplnil krémem, který sušenkám dodává svěžest a šťavnatost. Tohle je báječný dezert, který si vychutnáte po dobrém obědě.
     Komentáře
  • Apetit

    Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea

    Před 15 dny
    Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea!
     Komentáře
  • Novinky

    Jak být šik po šedesátce? Inspirujte se Evou Pavlovou, která dokazuje, že elegance nestárne

    Před 1 měsícem
    První dáma České republiky Eva Pavlová slaví 5. listopadu 61. narozeniny. Svým šarmem a autentickým módním stylem inspiruje nejen ženy ve zralém věku, ale i mladší generaci, která se v záplavě módních trendů často ztrácí.
    Eva Pavlová v úřadu první dámy skvěle reprezentuje. Střídá šaty s dámskými kostýmky.
    Eva Pavlová vynesla spoustu krásných outfitů při návštěvě nizozemské královny Máximy včetně žlutých maxišatů se širokým páskem.
    Eva Pavlová ráda podporuje různé charitativní projekty a přátelí se s Chantal Poullain, se kterou sdílí společná témata i elegantní vkus.
    Pudrové odstíny často kombinuje s bílou.
    Manželka prezidenta republiky Eva Pavlová 17. května 2025 podpořila Mezinárodní den proti homofobii a transfobii. Zvolila formální sako s jemným proužkem v bílé barvě.
    Při návštěvě Litevské republiky oblékla Pavlová béžové košilové šaty, které jsou nadčasové a velmi lichotí každé ženské postavě.
    Při setkání s manželem prezidentky Slovinska na Pražském hradě vsadila opět na svou oblíbenou bledě modrou.
    Eva Pavlová v černém elegantním kostýmku s béžovými doplňky navštívila Ústecký kraj.
    Bleděmodrý kostým nosí velmi ráda.
    Na návštěvu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě zvolila pohodlný ležérní outfit s hnědou vestou, který doplnila oblíbeným šátkem.
    Na sněm Svazu průmyslu na začátku října oblékla první dáma originální pruhované šaty ve stylu kabátu.
    Eva Pavlová jezdí ráda na motorce jako její muž Petr Pavel.
    Eva Pavlová jezdí ráda na motorce jako její muž Petr Pavel.
    +
     Komentáře
  • Lifee

    Pavel Berky z MasterChefa ukázal provizorní kuchyni, ve které vaří na statku: Místo linky má jen stolky

    Před 1 měsícem
    Pavel Berky a jeho partner Matěj Pardus si s magazínem Lifee.cz v pořadu Vítejte popovídali o tom, jak se stalo, že se ocitli ve vesnici s 27 obyvateli - a pak nás pozvali i do své kuchyně. Ačkoli je zatím provizorní, vaří se v ní ostošest. A rozhodně v ní nechybí exotické ingredience ani sbírka pořádně ostrých nožů.
     Komentáře
  • Marianne

    Dokonalá chuťová harmonie s vůní orientu: Butter chicken podle Pavla Berkyho

    Před 2 měsíci
    Tento pokrm z kořeněného kuřete v krémové rajčatové omáčce si získal popularitu v 50. letech 20. století v nově nezávislé Indii. Nyní je nedílnou součástí jídelních lístků indických restaurací po celém světě. Řeč je o butter chicken neboli máslovém kuřeti.
     Komentáře
  • Poznat svět

    Návrhář Pavel Berky už nechtěl malý byt. Pořídil statek u Benešova a s partnerem objevují kouzlo venkova

    Před 2 měsíci
    Kuchař a módní návrhář Pavel Berky ještě donedávna bydlel v malém bytě v Praze, kde měl i svůj ateliér. Dnes už s partnerem žije na statku u Benešova a objevuje kouzlo venkova.
     Komentáře
  • Lifee

    Pavel Berky nám ukázal svou krejčovskou dílnu: Navrhoval i kolekci šatů pro první dámu Evu Pavlovou

    Před 3 měsíci
    Na statku kuchaře Pavla Berkyho, který jsme s pořadem Vítejte magazínu Lifee.cz navštívili, jsme objevili i jeho šicí kout. Pavel je totiž také módním návrhářem a ukázal nám zvláštní šicí stroj i několik návrhů na šaty. Svěřil se nám se svými zkušenostmi v módním průmyslu a pohovořil o tom, jak budou v budoucnu oblékat, spolu s partnerem Matějem Pardusem, svůj nový domov.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česnekové párance podle Pavla Berkyho: Populární kuchař ukázal nové bydlení a nabídl recept na své zamilované těstoviny

    Před 4 měsíci
    Známý influencer a kuchař Pavel Berky se společně se svým partnerem Matějem odstěhoval z Prahy na venkovský statek. Místo rušného města je teď čeká klid a prostor pro nové kulinářské i životní zážitky. Redakce Toprecepty.cz měla jedinečnou možnost navštívit jejich nové zázemí a nahlédnout, jak vypadá Pavlův kuchařský svět mimo kamery a navíc získat i recept na skvělé párance.
     Komentáře
  • Lifee

    Plodná zahrada u statku Pavla Berkyho a jeho muže: Pěstují plno bylinek a stromy mají obtěžkané švestkami

    Před 4 měsíci
    S pořadem Vítejte magazínu Lifee.cz jsme navštívili dva skvělé muže, partnery Pavla Berkyho a Matěje Parduse. Oba se rozhodli pro život na vesnici, který jim kromě ticha a pohody přinesl i povinnosti - rekonstrukci statku a především starost o rozlehnou zahradu, po které nás ochotně provedli.
     Komentáře
  • Naše krásná zahrada

    Zahrada Pavla Berkyho vás překvapí: Tuhle „plevelnou“ rostlinu byste v bylinkovém záhonu nečekali

    Před 4 měsíci
    Známý módní návrhář a kuchař Pavel Berky otevřel dveře své voňavé zahrady a ukázal, jaké bylinky pěstuje pro své kulinářské výtvory. Některé mu rostou samy, jiné si vyžadují péči — a některé u něj zkrátka nerostou. Nahlédněte s námi do záhonu, kde se mísí rozmarýn, oregano i překvapivě vítaná kopřiva.
     Komentáře
  • Kinotip2

    Nový život na statku: Pavel Berky vyměnil Prahu za vesnici s 29 obyvateli

    Před 4 měsíci
    Z ruchu hlavního města se přestěhovali do úplně jiného světa. Kuchař a módní návrhář Pavel Berky spolu se svým partnerem Matějem opustili pražský byt. Našli pro sebe nový domov v malé středočeské vesnici. Místo přelidněných ulic je teď obklopují louky, stromy a ticho.
     Komentáře
  • Vítejte!

    Na statku u Pavla Berkyho: Ve 200 let starém domě našel spoustu pokladů a plánuje rekonstrukci

    Před 4 měsíci
    Pavel s Matějem odešli z Prahy na vesnici, kde se rozhodli začít nový život, a my jsme s pořadem Vítejte magazínu Lifee.cz rádi přijali jejich pozvání. Společnost dvěma sympatickým mužům dělají zatím jen dvě kočky, možná ale přibude pes a slepičky. Ačkoli mají s rekonstrukcí starého domu práce dost, skvěle nás pohostili, všechno ukázali a Pavel přidal i skvělý recept na osvěžení v horkých letních dnech.
     Komentáře
  • Lifee

    Vítejte na statku u kuchaře Pavla Berkyho: Ve 200 let starém domě našel spoustu pokladů a s přítelem plánuje velkou rekonstrukci

    Před 4 měsíci
    Pavel s Matějem odešli z Prahy na vesnici, kde se rozhodli začít nový život, a my jsme s pořadem Vítejte magazínu Lifee.cz rádi přijali jejich pozvání. Společnost dvěma sympatickým mužům dělají zatím jen dvě kočky, možná ale přibude pes a slepičky. Ačkoli mají s rekonstrukcí starého domu práce dost, skvěle nás pohostili, všechno ukázali a Pavel přidal i skvělý recept na osvěžení v horkých letních dnech.
     Komentáře
  • Extra

    Vysmátý Adam Mišík králem Varů či Bernáškové dámská jízda: Kolonáda žila až do rána

    Před 4 měsíci
    V dějišti mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary to žije i v noci. Hvězdy si užívají procházky, chodí na koncerty či na skleničku s kolegy anebo se vrací zrovna z nějaké akce. Ačkoliv je zpěvák Adam Mišík letos ve Varech sám, i tak si atmosféru užívá plnými doušky, jak zachytili fotografové eXtra.cz.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu

    Před 5 měsíci
    Brynzové halušky patří k nejvýraznějším symbolům tradiční slovenské kuchyně. Tento sytý pokrm, tvořený jemnými bramborovými noky a výraznou ovčí brynzou, je hluboce zakořeněn v kulturním i kulinárním dědictví našich sousedů. Přestože jsou chuťově výjimečné, jejich příprava není nic složitého, což dokazuje i recept Pavla Berkyho.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Burger bulky podle Pavla Berkyho – navrch křupavé, uvnitř krásně vláčné

    Před 5 měsíci
    Grilovací sezóna je v plném proudu a jednou z neodmyslitelných položek, které házíme s láskou na rozpálený gril, jsou i burgery. A co by to bylo za burger, kdyby k němu chyběla dokonalá bulka... O svůj vychytaný recept na jednu takovou se s námi podělil Pavel Berky.
     Komentáře
  • Apetit

    Apetit piknik už je tu: sejdeme se v Grébovce a oslavíme začátek léta ve velkém stylu

    Před 5 měsíci
    Dlouho očekávaný 14. červen je tu a s ním v pražské Grébovce i letošní Letní Apetit piknik! Už za chvíli se všichni – redakce, šéfkuchaři a cukráři, prodejci a kulináři i celý realizační tým – sejdeme, abychom si společně s vámi užili krásný letní den a oslavili dobré jídlo a pití, kterého bude i letos dost.
     Komentáře
  • Apetit

    Letní Apetit piknik je opět tu: Čeká na vás dobré jídlo a pití od nejlepších šéfkuchařů a bohatý doprovodný program

    Před 5 měsíci
    Už v sobotu 14. května se v pražském parku Grébovka uskuteční další ročník Apetit pikniku. Začátek léta vám zpříjemní profesionálové z těch nejvyhlášenějších pražských podniků, kteří si pro vás přichystali lahodné alko i nealko nápoje a chutné pokrmy. Krom jídla a pití je pro vás nachystaný bohatý program, tak neváhejte a doražte s přáteli, rodinou nebo sami.
     Komentáře
  • Apetit

    „Jednou se odstěhuji k moři, miluji vysoké teploty,“ říká Miluše Makó, jedna z hvězd Apetit pikniku. Zkusíte její jáhlový tabbouleh salát?

    Před 6 měsíci
    O Miluši Makó se mluví jako o jednom ze zázraků moderní české gastroscény a my jí velmi fandíme na její odvážné cestě, kdy se snaží ukázat, že vařit „bez masa“ neznamená vařit „nudně“. Miluška bude jednou z kulinářských hvězd, které přivítáme na Apetit pikniku (v sobotu 14. června v parku Grébovka) a už se nemůžeme dočkat.
     Komentáře
  • Vlasta

    Nepečený jahodový dort z tvarohu jako ideální letní dezert. Je lehký, osvěžující a hotový za chvíli

    Před 6 měsíci
    Jsou výtečné čerstvé, ale když z nich připravíte dezert, vychutnáte si je ještě víc. Tento nepečený jahodový dort je na přípravu tak snadný, že ho zvládnou i školáci. Pokud máte opravdu sladké a zralé jahody, bude mít neodolatelnou chuť.
     Komentáře
  • Naše krásná zahrada

    Jarní Apetit piknik je opět tu: Čeká na vás dobré jídlo a pití od nejlepších šéfkuchařů a bohatý doprovodný program

    Před 6 měsíci
    Už v sobotu 14. května se v pražském parku Grébovka uskuteční další ročník jarního Apetit pikniku. Začátek jara vám zpříjemní profesionálové těch nejvyhlášenějších pražských podniků, kteří si pro vás přichystali lahodné alko i nealko nápoje a chutné pokrmy. Krom jídla a pití je pro vás nachystaný bohatý program, tak neváhejte a doražte s přáteli, rodinou nebo sami.
     Komentáře
  • Apetit

    Pavel Berky: „Moje léto jsou okurka, meloun, pivo a burger.“ Hvězda Apetit pikniku se rozpovídala o životě na venkově i lásce ke grilování

    Před 6 měsíci
    Na MasterChef Česko v roce 2020 skončil až třetí, dodnes je ale jednou z nejvýraznějších osobností, které tato soutěž české gastronomii dala. Pavel Berky je vystudovaný módní návrhář, který navrhoval modely i pro první dámu Evu Pavlovou. Jeho nejoblíbenější surovina je cibule, nejčastěji vaří indické kari, a když pracuje na novém receptu, nikdo za ním do kuchyně nesmí. Je také jednou z hvězd letošního Apetit pikniku (14. června v parku Grébovka) a my jsme mu položili pár zvídavých otázek.
     Komentáře
  • iReceptář

    Takto chutný kuřecí vývar jste nikdy neměli: Stačí do něj na konci vaření přidat koriandr

    Před 6 měsíci
    Dobrý kuřecí vývar je základem domácí kuchyně. Jeho chuť může být jemná i intenzivní, podle toho, jaké suroviny a koření použijete. Pokud ale chcete vývar posunout na úplně jinou úroveň, stačí do něj na závěr přidat jednu jedinou bylinku – koriandr. Právě ten mu totiž dodá nečekanou svěžest.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin

    Před 7 měsíci
    Lučina patři mezi nejoblíbenější sýry, které v českých domácnostech najdete. Jemná chuť, krémovost, to jsou základní trumfy, kterými lučina útočí. Co kdybychom ovšem přidali i výjimečnost medvědího česneku a vytvořili tak pomazánku, která má nejen zajímavou barvu, ale především skvělou chuť? Jak na to, prozradil Pavel Berky.
     Komentáře
  • Hranický deník

    Hranice se promění v ráj hudby a jídla. Slavnosti lákají na bohatý program

    Před 7 měsíci
    Letní víkend ve znamení skvělé muziky, a také zábavný program pro celou rodinu. To i mnoho dalšího slibují Hranické slavnosti, které se uskuteční v pátek 20. a v sobotu 21. června v areálu u letního kina.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Velikonoční nádivka podle Pavla Berkyho: Voní kopřivami i česnekem, navíc je nadýchaná a vláčná

    Před 8 měsíci
    Nádivka je tradiční pokrm, který neodmyslitelně patří k oslavám Velikonoc. Už při samotné zmínce o ní se mnohým vybaví vůně čerstvých bylinek, uzeného masa a jemného pečiva, které spolu tvoří dokonalou chuť. Jak ukázal Pavel Berky, semifinalista MasterChef Česko 2020, když přidáte i kopřivy a pivo, získáte dokonalé jídlo.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť

    Před 8 měsíci
    Langoše jsou jednou z nejoblíbenějších pochoutek nejen u nás, ale také v Maďarsku, odkud pocházejí. Milovníci smažených dobrot nedají na langoš s česnekem a strouhaným sýrem dopustit. Jaké by to však bylo, kdybyste právě sýr použili už do těsta, stejně jako to dělá semifinalista MasterChef Česko 2020 Pavel Berky?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Škvarkové pagáčky podle Pavla Berkyho – uvnitř nadýchané a na povrchu křupavé

    Před 8 měsíci
    Škvarkové pagáče jsou tak trochu dekadentní pečivo, kterému je ovšem těžké odolat. Pokud vám ještě z období zabijaček zbyly škvarky, musíte vyzkoušet parádní recept od Pavla Berkyho. Do těsta přidává řecký jogurt, který těsto krásně zjemní. A škvarky přijdou nejen přímo do těsta, ale i navrch na ozdobu.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Těsto kataifi (kadayif): Jemná a křupavá vlákna orientální kuchyně si razí cestu do světa

    Před 8 měsíci
    Těsto kataifi (také kadayif) je tradiční surovina pocházející z Blízkého východu a Středomoří, kde se používá k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Toto specifické těsto je tvořeno jemnými, tenkými vlákny připomínajícími tenké nudličky nebo strouhané filo těsto. Má široké využití v turecké, řecké, arabské a balkánské kuchyni, kde je ceněno pro svou křupavou strukturu a schopnost absorbovat různé sirupy a náplně.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Masopustní koblihy plněné marmeládou podle Pavla Berkyho

    Před 9 měsíci
    Nadýchané a dozlatova usmažené koblihy patří k masopustnímu období. Vyzkoušejte perfektní recept podle Pavla Berkyho, díky kterému se vám povedou dokonalé koblihy na první pokus.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Pomalu pečený a předem marinovaný bůček podle Pavla Berkyho

    Před 9 měsíci
    Ještě než skončí masopust a započne předvelikonoční půst, můžete si připravit dokonale upečený bůček podle Pavla Berkyho. Ten maso nejprve marinuje v láku, poté ho dlouho peče na nízkou teplotu a nakonec vytvoří neuvěřitelně křupavou kůrčičku trochu nezvyklým způsobem. Výsledkem je dokonalá lahůdka!
     Komentáře
  • Toprecepty

    Škvarkové pagáče podle Pavla Berkyho jsou nadýchané a křupavé: Recept na slané masopustní pečivo zvládne každý

    Před 9 měsíci
    Pagáče, malé a nadýchané kousky pečiva plné chuti, jsou tradiční masopustní pochoutkou, která si po staletí drží své místo na stolech Slováků, ale také obyvatel dalších středoevropských zemí. Pokud jste je ještě neochutnali, věřte, že je to něco, co byste rozhodně měli napravit. Připravit si je můžete třeba podle receptu Pavla Berkyho, semifinalisty MasterChef Česko 2020.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejkřehčí štrúdl, který jste ochutnali: Tajemství se ukrývá v domácím těstě

    Před 9 měsíci
    Klasický jablečný štrúdl zná každý. Většina lidí sáhne po koupeném listovém těstě, protože je to nejrychlejší cesta k voňavé pochoutce. Kdo ale vyzkouší tento recept s domácím těstem, pochopí, že stojí za tu chvilku práce navíc. Je totiž neuvěřitelně křehké, jemné a přitom se nerozpadá.
     Komentáře
  • Lifee

    Tajemství dubajské čokolády: Pavel Berky prozradil, co dělá to neskutečné nebe v puse, a přidal recept na pralinky

    Před 9 měsíci
    Dubajská čokoláda pobláznila během pár měsíců celý svět. Kdo ji neochutnal, jako by nebyl. Čokoládový zázrak s pistáciovou náplní je poměrně drahou záležitostí, ale připravit si ho můžete i doma. O recept na originální dubajské čokoládové pralinky se s magazínem Lifee.cz podělil kuchař a finalista show MasterChef Pavel Berky. A pojmenoval také, co stojí za tím neskutečným potěšením v puse.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Dubajská čokoláda uchvátila svět. Podívejte se, jak si ji můžete snadno připravit doma

    Před 9 měsíci
    Dubajská čokoláda pobláznila celý svět. Lze ji samozřejmě koupit, jenže cena je vždy vyšší, a na trhu se navíc objevuje různá kvalita. Žádanou pochoutku si ale můžete připravit i doma. Jak na to, poradí foodblogger a módní návrhář Pavel Berky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Luxusní pralinky z domácí dubajské čokolády podle Pavla Berkyho

    Před 9 měsíci
    Dubajská čokoláda pobláznila svět, výrobci se předhánějí, kdo nejlépe napodobí originální recepturu, a zákazníci neváhají zaplatit za tuto originální lahůdku značné částky. V obchodech se ale objevují i nepovedené verze z levných ingrediencí, na kterých si moc nepochutnáte. Nejlepší bude, když si zkusíte připravit vlastní domácí verzi, u které si pohlídáte kvalitu vstupních surovin. Nechte se vést návodem od Pavla Berkyho, s kterým si vyrobíte efektní pralinky. Perfektní nejen na Valentýna...
     Komentáře
  • Toprecepty

    Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská

    Před 9 měsíci
    Existují sladkosti, které dokážou okouzlit pár fajnšmekrů, a pak jsou takové, které očarují celý svět. Dubajská čokoláda rozhodně patří mezi ty druhé. Tato jedinečná cukrovinka si získala bezpočet fanoušků díky své chuti a trochu i virálním videím na sociálních sítích. Doba, kdy byla dubajská čokoláda „podpultovým“ zbožím je pryč a dnes si ji můžeme připravit i doma. Třeba ve formě pralinek, jak to umí Pavel Berky.
     Komentáře
  • Radiožurnál

    Vzdělání mělo u nás doma vždy velkou váhu, říká mladý student VŠE Ondrej Radič

    Před 10 měsíci
    Ondrej Radič, student 3. ročníku Vysoké školy ekonomické a managementu, má přes mladý věk bohaté zkušenosti z praxe. Absolvoval půlroční stáž na Velvyslanectví Kanady v Praze, kde se podílel na politických a ekonomických projektech. V loňském roce se podílem na iniciativě Sdružení mladých Romů, jejichž členové připravili kampaň Buď slyšet. Ondrej Radič byl odjakživa přesvědčen o důležitosti vzdělání. I proto pro něj bylo snadnější opustit rodné střední Slovensko.
     Komentáře
  • Apetit

    Umíte upéct dokonalou žemlovku? Podělte se o recept a vyhrajte kuchařku!

    Před 10 měsíci
    Rádi pečete a chcete mít fotku svého dezertu v tištěném Apetitu? Ukažte svou kreativitu a podělte se o recept! Zapojte se do Výzvy Sladké trojky a vyhrajte kuchařku Vojty Vrtišky, vítěze soutěže Peče celá země.
     Komentáře
  • Extra

    Triumf Sierry v Hell’s Kitchen rozdělil diváky na dva tábory: Lidé se dohadují o tom, kdo měl vyhrát

    Před 11 měsíci
    Vítězkou první řady kulinářské show Hell’s Kitchen se stala Sierra. Do finále se dostala spolu s Emou, kterou nakonec porazila, a stane se šéfkuchařkou v michelinské restauraci Radka Kašpárka. Lidé v komentářích na sociálních sítích přejí Sieřře vítězství, ovšem našli se i tací, kteří výhru přáli Emě či Danielovi, jenž skončil na třetím místě.
     Komentáře
  • Extra

    Vanilkové rohlíčky podle Berkyho: Účastník MasterChefa se podělil o své tajemství

    Před 11 měsíci
    Období Vánoc je nejen o rodinných setkáních, ale také o jídle. Na štědrovečerní tabuli stoprocentně nesmí chybět cukroví. Asi nejznámějším druhem jsou vanilkové rohlíčky, které se rozplynou, jen co je dáte do úst. O svůj recept se podělil i účastník MasterChefa Pavel Berky. Na celý postup se můžete podívat níže v článku.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Vaječný likér čtyřikrát jinak. Ověřené recepty podle kuchařů a blogerů

    Před 11 měsíci
    Vánoce se nezadržitelně blíží. Kromě cukroví k nim patří i vaječný koňak. Podívejte se na čtyři recepty kuchařských expertů, ze kterých si určitě vyberete. Ať už chcete rychlovku s tuzemákem nebo uleželý s kvalitním alkoholem.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Zpěvačka Kamila Nývltová peče cukroví po tunách. Nám prozradila recept na linecké babičky Litkové

    Před 11 měsíci
    Oblíbená česká zpěvačka, Kamila Nývltová, se umí otáčet nejen na jevišti, ale i v kuchyni. Nedávno totiž vydala svoji již druhou kuchařskou knihu s názvem Vánoční pečení. Kuchařka plná rodinných receptů nabízí předpisy nejen na cukroví, ale na různé příležitosti od svatého Martina až po masopust. Zkuste si podle Kamily upéct třeba její linecké!
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Skořicová vánočka z tvarohového těsta podle Pavla Berkyho

    Před 1 rokem
    Nadýchaná vánočka je tradičním vánočním moučníkem, na který se každý těší. Zkuste letos kromě klasiky i voňavou verzi se skořicí. Těsto s tvarohem a máslem je nádherně vláčné a díky koření připomíná oblíbené skořicové šneky.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Tajemství vánoční tabule. Jaký příběh skrývá smažený kapr, rybí polévka či bramborový salát?

    Před 1 rokem
    Vánoční jídla nejsou jen chutné pokrmy, ale jsou také důležitou součástí českých tradic a symboliky. Jaký příběh skrývají vánočka, rybí polévka či bramborový salát? Objevte, jak tato jídla propojovala generace a stala se neodmyslitelnou součástí sváteční tabule.
     Komentáře
  • Nová Večerní Praha

    Zpěvačka Kamila Nývltová pokřtila svoji novou kuchařku Vánoční pečení

    Před 1 rokem
    Oblíbená česká zpěvačka Kamila Nývltová vládne nejen silným hlasem, ale je také talentovanou pekařkou. V těchto dnech jí vychází
     Komentáře
  • Deník magazín

    Zamilovaná Kamila Nývltová už svou lásku z instagramu neskrývá. Je šťastná

    Před 1 rokem
    Muzikálová zpěvačka a výborná cukrářka Kamila Nývltová opět září štěstím. Že je zamilovaná, prozradila už v létě, do koho si ale nechávala pro sebe. Nyní už se s partnerem, podnikatelem Eiadem Ramadanem, který žije v Česku, objevuje i ve společnosti. Ruku v ruce přišli také na křest její nové kuchařky Vánoční pečení.
     Komentáře
  • iReceptář

    Pečeme s dýněmi: Dýňový cheesecake s máslovými sušenkami a rumem

    Před 1 rokem
    Cheesecake je dnes klasikou, kterou můžeme připravit na mnoho způsobů. Od tradičního čistého po variantu s jemnou levandulí. Ale máme podzim, a dýní je teď všude plno. Tak proč ji nevyužít i do tohoto oblíbeného dezertu?
     Komentáře
  • Novinky

    Recept na zdravý bezlepkový dezert s quinoou

    Před 1 rokem
    Quinou možná znáte jako přílohu ke slaným pokrmům. Finalista MasterChefa Pavel Berky z quinoy připravil sladký pokrm, který uspokojí chuťové pohárky, stejně tak doplní bílkoviny. Na quinoe si pochutnají i lidé s celiakií, je totiž bezlepková.
     Komentáře
  • Móda

    Duši nesvážeš: krása romské kultury pohledem značky Romade

    Před 1 rokem
    Andrej Kiska, bývalý slovenský prezident, a návrhářka romského původu Monika Vontszemuová uvedli na trh společný projekt Romade. Ten přináší moderní hedvábné šátky inspirované temperamentním půvabem romské kultury.
     Komentáře
  • Romea

    Romade, značka šátků, za kterou stojí prezident Andrej Kiska, propojuje romskou kulturu a moderní módu

    Před 1 rokem
    V Praze byla minulý týden představena nová česko-slovenská módní značka Romade, která přináší na trh hedvábné šátky inspirované bohatou a pestrou romskou kulturou. Tento projekt si klade za cíl nejen prezentovat krásu a tradice Romů, ale také podporovat romské umělce a tvůrce, kteří se na návrzích podílejí.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Pusťte dýně do kuchyně. Máme pro vás 7 sladkých i slaných receptů na pochoutky pro celou rodinu

    Před 1 rokem
    Užijte si sezonu oranžových královen podzimu, dokud je čas. Máme pro vás tipy na 7 osvědčených receptů na sladká a slaná jídla pro malé i velké strávníky. Vyzkoušíte je?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Gombolce aneb švestkové knedlíky z bramborového těsta s křupavou strouhankou podle Pavla Berkyho

    Před 1 rokem
    Ovocné knedlíky nejsou pouze českou doménou. Obdobná jídla najdete i v dalších středoevropských kuchyních a maďarská není výjimkou. Pavel Berky se s námi podělil o recept od své maminky a vy tak můžete vyzkoušet výtečné knedlíky se švestkami a máslovou strouhankou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Švestkové bramborové knedlíky podle Pavla Berkyho: Příprava je snadná, strouhanková posypka dodává luxusní chuť

    Před 1 rokem
    Příprava plněných ovocných knedlíků nemusí být vůbec složitá. Jak dokazuje Pavel Berky, třeba bramborové knedlíky plněné švestkami zvládne podle jeho receptu i kuchařský amatér. Díky strouhankovému posypu navíc oblíbená lahůdka získává křupavost a perfektní chuť.
     Komentáře
  • Apetit

    Když vaří redakce Apetitu: Jablečné knedlíčky a k nim trocha adrenalinu

    Před 1 rokem
    Redakce časopisu Apetit předvedla kuchařskou show v rámci Dnů Marianne. Uprostřed obchodního centra na Černém mostě v Praze jsme uvařili jablečné knedlíčky z naší nové kuchařky Jablka a hrušky. Mizely nám pod rukama, tolik lidem chutnaly!
     Komentáře
  • TN

    Návrhář, kuchař, Rom a gay Pavel Berky: Předsudků se nezbavíme, jen se to ututlá

    Před 1 rokem
    Soutěžící z MasterChefa a úspěšný návrhář Pavel Berky byl hostem středečního pořadu TALK! Mluvil o své vášni pro módu a cestě, kterou absolvoval k úspěchu. Rozebral ale i překážky, se kterými se musí jako Rom a homosexuál potýkat.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Na holešovickou chuťovku Pavla Berkyho nezapomeneme. Ceně navzdory

    Před 1 rokem
    REPORTÁŽ: Holešovickou tržnici obsadil pop-up plný italského jídla, zmrzliny, pití i hudby. Návštěvníci měli možnost ochutnat jak tradiční italské recepty, tak i poněkud nevšední chuťové kombinace. Kromě řady zajímavých nejen pražských podniků své umění servíroval také finalista soutěže Masterchef Česko 2020 Pavel Berky.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Hovězí burger s cibulí na víně v domácí bulce podle Pavla Berkyho

    Před 1 rokem
    Není burger jako burger. Můžete si samozřejmě dát nějaký výtvor z fastfoodového řetězce, ale gurmánský zážitek vás určitě nepotká. Nebo to vezměte hezky od podlahy a připravte si doma poctivou a chuťově dotaženou verzi. Začněte domácí křupavou bulkou, pokračujte kvalitním, vlastnoručně namletým masem a vše dolaďte výtečnou karamelizovanou cibulí na víně.
     Komentáře
  • Extra

    Prague Pride OBRAZEM: Duhové vlajky, kontroverzní kostýmy, celebrity i politici

    Před 1 rokem
    Prague Pride tradičně vyvrcholila sobotním průvodem centrem Prahy a následným festivalem na Letné. Barevnou událost si nenechaly ujít desítky tisíc lidí, mezi nimiž jsou i celebrity jako rapperka Sharlota či módní návrhář Pavel Berky. Slavnostní průvod prošel po poledni od Václavského náměstí přes Staromák až na letenskou pláň, kde celý kulturní program pokračuje. Na místě je i redakce eXtra.cz.
     Komentáře
  • Apetit

    Jahodové koblihy podle Pavla Berkyho: Krásně nadýchané a plněné lehoučkým tvarohovým krémem. Jsem v nebi, říká Pavel

    Před 1 rokem
    Koblihy jsou jedním z nejpopulárnějších českých dezertů. Když se spojí s tvarohem a jahodami, nemají ostatní sladké dobroty šanci. Pavel Berky si každý měsíc vybere z časopisu Apetit recept, který otestuje, a natočí k němu video.
     Komentáře
Reklama