Zavřít
Hořčice

Hořčice

Nejnovější články na Seznamu na téma Hořčice
  • VařímeDobroty.cz

    Recept na tuhle retro pomazánku z tvrdého salámu jsem kdysi našla v časopisu a dělám ji už skoro 50 let – na jednohubky nemám lepší

    Před 7 hodinami
    Pomazánka z tvrdého salámu má výraznou chuť a perfektně se hodí k vánočnímu posezení s blízkými. Výhodou je rychlá a snadná příprava.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí jerky: Domácí sušené marinované maso jako silvestrovská pochoutka nebo skvělá masová svačina

    Před 3 dny
    Jerky je hovězí sušené maso. Tentokrát ho podle tohoto receptu usušíme potom, co se předtím bude hezky dlouho nakládat v marinádě. Perfektní pochoutka pro vaši oslavu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík

    Před 3 dny
    Plátky vepřové kýty obalené v mouce a potřené hořčicí, zatažené na tmavé cibuli a podušené ve vývaru. Jednoduchá česká klasika, která voní domovem a nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem. Proč si ji zamilujete Skvělá chuť z mála: cibule do tmava, plnotučná hořčice a vývar udělají všechnu práci. Jistý výsledek: obalení v mouce + krátké zatažení […] The post Vepřová kýta na hořčici s cibulí: Recept na poctivou omáčku a bramborový knedlík appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Jak připravit lahodné domácí ruské vejce: Základem je kvalitní salát a majonéza s trochou hořčice

    Před 3 dny
    Lahůdka ruské vejce, kdo by ji neznal. Svačinka minulých let je dostupná v obchodech i dnes, ovšem za podstatně jinou cenu. Domácí příprava je však velmi jednoduchá.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Domácí strouhaný křen – chutnější než kupovaný!

    Před 4 dny
    Udělejte si doma poctivý strouhaný křen, který má opravdu říz a skvělou chuť. Stačí křen nastrouhat, dochutit, a pak uložit do mrazáku – díky tomu si zachová svou svěžest i vůni. Domácí křen je perfektní k uzenému masu, do omáček nebo třeba na chlebíčky. Navíc přesně víte, co v něm je – žádné konzervanty ani zbytečné přísady. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept a už nikdy nebudete chtít kupovaný! 💪🌶️
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Moravský vepřový plátek na pivu: Recept na šťavnatý oběd s česnekem, hořčicí a bramborami

    Před 6 dny
    Vepřové kotlety na pivě s česnekem a hořčicí jsou dokonalou volbou pro milovníky pikantních masových jídel. Tento jednoduchý a rychlý recept vám přinese výtečný pokrm s neotřelou chutí a stane se vaším oblíbeným. Pivo dodává kotletám jedinečnou chuť a aroma, zatímco česnek s hořčicí přidává potřebnou šťávu a pikantnost. Moravský vepřový plátek na pivu s […] The post Moravský vepřový plátek na pivu: Recept na šťavnatý oběd s česnekem, hořčicí a bramborami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Marinované opilé kuře pečené na plechovce od piva a k tomu křupavé brambůrky s bylinkami

    Před 7 dny
    Opilé kuře je sice vtipný název, ale pokrm je to naprosto božský, Vyzkoušejte i vy grilování s plechovkou piva.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Češi se urazí, ale tahle skotská hermelínová pomazánka je fakt lepší

    Před 9 dny
    Zapomeň na klasickou hermelínovou pomazánku, kterou znáš z každé hospody. Tahle verze má šmrnc a nečekaný kontrast brusinek, který dokáže překvapit i ty, co si bez piva nedají ani chleba. Sladkost a slanost tu hrají dokonalý duet. Na chlebu chutná skvěle, na chlebíčku přímo září. Z pár obyčejných surovin vznikla pomazánka, která má nápad, svěžest a chuť, co se nezapomíná. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Zahrádkář

    Domácí pochoutky k masu: hořčice a čalamády z vaší zahrady

    Před 12 dny
    Přinášíme ty nejlepší domácí recepty od čtenářů časopisu Zahrádkář, které povýší každý talíř masa, uzenin i zapečených jídel. Od mraženého křenu, který máte po ruce po celý rok, přes pikantní paprikovou hořčici a voňavou…
     Komentáře
  • Cooky

    Slaný snídaňový koláč: Smíchej, upeč a za chvíli vstane každý člen rodiny, protože koláč provoní celý dům

    Před 13 dny
    Nevíte už, co by jste připravili k snídani, aby to bylo trochu jiné, zajímavé a odlišné od běžného pečiva? Zkuste náš skvělý nápad pro vaše rána a upečte pro svojí rodinku tento Slaný snídaňový koláč, který si můžete přizpůsobit dle toho, co právě ve vaši ledničce zbylo či přebývá.
     Komentáře
  • Cooky

    Cikánské řízky z kuřecího masa: Placičky z kousků masa, pórku, vejce a Solamylu

    Před 14 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Řízky z kuřecích prsou, které jsou nakládané na noc ve směsi koření, pórku, vajec a Solamylu a smažené druhý den na oleji formou placek.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Koupel nohou v hořčici sníží zvýšenou teplotu

    Před 14 dny
    Zvýšená teplota je důsledkem probíhajícího zánětu v těle nebo doprovodným příznakem chřipky či nachlazení. Je to přirozená reakce organismu na nežádoucí viry a bakterie. Dalšími příznaky toho, že s vaším tělem není něco v pořádku je zimnice, nebo nadměrné pocení a bolest hlavy. Než sáhnete po pilulce z lékárny, zkuste vyzkoušet osvědčené triky našich babiček.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Hořčice ze supermarketů: Velké srovnání složení, kalorií i toho, jestli je lepší sklo, nebo plast

    Před 15 dny
    Hořčice je v Česku odvěkým rivalem kečupu, takže jsme se po průzkumu mezi kečupy museli podívat i na ni. Jestlipak víte, že když kupujete kelímek, skleničku nebo lahev hořčice, tak ve složení najdete i další látky? Která hořčice byla v našem testu paradoxně nejkaloričtější?
     Komentáře
  • Neuvěřitelná kuchyně Slanýho Toma

    Můj tajný recept na vepřové maso s dijonskou hořčicí dušené v kysaném zelí

    Před 16 dny
    Tohle je taková podzimní klasika, která krásně zahřeje a provoní celý dům. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a dijonské hořčice je prostě dokonalá.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Tenhle vlašák tě přenese do doby, kdy bylo pivo za tři padesát

    Před 16 dny
    Tenhle vlašský salát má přesně to, co od něj čekáš – jemnou chuť, krémovou konzistenci a vyvážený poměr všeho, co k téhle české klasice patří. Žádné těžké omáčky ani přehnané experimenty, jen čistá chuť, která funguje. Lehký, svěží a ideální na rychlý oběd nebo večerní chuťovku. Vlašák, který konečně působí moderně – a přitom neztratil nic z toho, proč ho máme rádi. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Nespěchej

    Sklenice od hořčice: Z nouze cenný poklad, dnes sběratelská klasika

    Před 18 dny
    Některé věci v domácnostech udržují své místo i přes měnící se módní vlny. Ať už jde o nádobí, sklenice nebo nábytek, kvalitní kousky jsou dnes stále vzácnější.
     Komentáře
  • Maminka

    Dala bych sušenky s hořčicí... Aneb 10 nejbizarnějších těhotenských chutí nastávajících maminek

    Před 20 dny
    Deset maminek prozradilo, s jakými roztodivnými chutěmi zápasily v těhotenství a jak se na to tvářili i někteří z nastávajících tatínků. Pokud vás právě teď láká dát si něco dobrého, raději s tím ještě chvilku počkejte..
     Komentáře
  • iReceptář

    Šéfkuchař David Šlapák doporučuje přidat do gulášovky lžičku hořčice pro zvýraznění chuti masa

    Před 20 dny
    Gulášová polévka je sytá, voňavá a pořád stejně oblíbená. Patřila k nepsaným stálicím každé školní jídelny i nedělního oběda na chalupě. V dobách, kdy se vařilo úsporně, bývala symbolem poctivého jídla, které zasytí a zahřeje.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Šťavnatá krkovice na špeku a hořčici: Jednoduchý recept na dokonale měkké maso

    Před 21 dny
    Hledáte jednoduchý, poctivý a opravdu výrazně chutný oběd? Tato šťavnatá krkovice na špeku a hořčici je skvělou volbou, když chcete minimum práce a maximum chuti. Kombinace opečené cibulky, špeku a jemné hořčice vytvoří omáčku, která pozvedne obyčejnou krkovici na výtečné domácí jídlo. Pojďme si společně připravit tento jednoduchý recept, který se hodí pro rodinný oběd […] The post Šťavnatá krkovice na špeku a hořčici: Jednoduchý recept na dokonale měkké maso appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Improvizace po „Znojemsku“: Hovězí s česnekem, cibulí a okurkami bez zbytečných debat

    Před 21 dny
    Znojemská to není, ale okurky tam jsou. Hovězí na česneku s cibulí, hořčicí a pořádnou dávkou domácí improvizace.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Tohle čevabčiči má víc charakteru než tvoje třídní z devítky

    Před 22 dny
    Tohle čevabčiči má všechno, co jsi miloval na obědech ze školní jídelny – jen bez hliníkového tácu a pachuti po kantýně. Je šťavnaté, voňavé, s pořádnou dávkou cibule a chutí, která tě vrátí do časů, kdy ti bylo jedno, kolik máš cholesterolu. Je to ta stará dobrá klasika, která má styl a charakter. Když ji ochutnáš, pochopíš, proč se o tomhle čevabčiči mluví víc než o třídním srazu po dvaceti letech. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové plátky na hořčici: tradiční český oběd od čtenářky

    Před 22 dny
    Milujete poctivá česká jídla, která voní domovem? Pak si zamilujete tento recept na vepřové plátky na hořčici s bramborovým knedlíkem. Jemné maso se dusí v lahodné omáčce z cibule, hořčice a vývaru, která je krásně hladká a plná chuti. Tento oblíbený recept připravila Darine Carne a my garantujeme – po prvním soustu si budete chtít […] The post Vepřové plátky na hořčici: tradiční český oběd od čtenářky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Není hořčice jako hořčice. Dětská je paradoxně kalorickou bombou, ale i mezi plnotučnými jsou rozdíly

    Před 24 dny
    Hořčice je v Česku odvěkým rivalem kečupu, takže jsme se po průzkumu mezi kečupy museli podívat i na ni. Jestlipak víte, že když kupujete kelímek, skleničku nebo lahev hořčice, tak ve složení najdete i další látky? Která hořčice byla v našem testu paradoxně nejkaloričtější?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

    Před 26 dny
    Když hledáte recept, který vaši kuchyni nezahltí špinavým nádobím a přitom vykouzlí bohatou chuť, sáhněte po tomto kuřecím mase z jednoho hrnce. Jemné maso se dusí spolu se zeleninou, medem a hořčicí, takže se všechny chutě krásně propojí. Výsledek? Syté, voňavé jídlo, které zvládnete připravit i v rušném dni.
     Komentáře
  • Cooky

    Smažený celer v trojobalu s bramborovou kaší a domácí tatarkou: Obměna klasického řízku, kterou někdo miluje a jinému nesmí na stůl

    Před 28 dny
    Řízky pro vegetariány nebo pro ty, kdo jednoduše milují celer. Zkuste je podle tohoto jednoduchého receptu.
     Komentáře
  • Apetit

    Kde v Praze dostanete nejlepší tatarák? Robin Nguyen už ví, kam na něj vyrazit i kam se nevracet

    Před 29 dny
    Tatarák je stálicí českých jídelních lístků, ale kvalitní kousek není samozřejmost. Měl by být dokonale ochucený, jemný nebo naopak rustikální podle gusta, a doprovázený dobrou topinkou. MasterChef Robin Nguyen ochutnal čtyři vyhlášené verze v Praze – a zrodil se vítěz. Který podnik ho zaujal nejvíc a kde ho zklamali?
     Komentáře
  • Topi Pigula
    naMédium

    Fotka, za kterou se nestydím: Reklama na hořčici v Arles

    Před 29 dny
    Stará reklama na dijonskou hořčici v historickém Arles. Fotka zdi mě přivedla k úvahám nejen o hořčici.
     Komentáře
  • Cooky

    Lehký berlínský bramborový salát bez majonézy a pořádný berlínský řízek

    Před 29 dny
    Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
     Komentáře
  • Jidlo.cz

    Klasická česká znojemská omáčka s vepřovým masem a nakládanými okurkami ve voňavém provedení s vejcem a hořčicí

    Před 1 měsícem
    Znojemská omáčka je stálicí české kuchyně a její jemná chuť s kyselým nádechem okurek se skvěle hodí k vepřovému masu. Ta
     Komentáře
  • Toprecepty

    Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla

    Před 1 měsícem
    Zájezdní hostinec U Jiskrů v Kbelnici u Strakonic patří mezi podniky, které dokazují, že tradiční česká kuchyně může vypadat velmi moderně. Majitel a šéfkuchař Martin Jiskra převzal historické místo a dal mu nový směr. Z bývalé zastávky pro pocestné se stal podnik, kam se jezdí cíleně.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Plátky kuřecího masa jsem potřela hořčicí, přidala tuto náplň, srolovala a dala zapéct – pár surovin a super oběd byl na světě

    Před 1 měsícem
    Kuřecí závitky se sýrem a hořčicí poslouží jako jednoduchý a lahodný oběd s bohatou chutí. Tento pokrm nadchne i náročné strávníky.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pochoutkový salát – klasika, která nikdy nezklame

    Před 1 měsícem
    Poctivý pochoutkový salát patří mezi stálice české kuchyně, které se nikdy neomrzí. Jemný šunkový salám, křupavé okurky, sterilovaný hrášek a cibule v dokonale vyvážené majonézové omáčce s hořčicí a worcestrem – to je chuť, kterou si pamatujeme z dětství. Výborně se hodí na chlebíčky, do rohlíku, nebo jen tak s krajícem čerstvého chleba. A nejlépe […] The post Pochoutkový salát – klasika, která nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Janayrin Sramicik
    naMédium

    Studentské jídlo za socialismu: Lančmít, Italova noční můra i luštěniny v kostkách. Ale ty chutě!

    Před 1 měsícem
    Dnes chci zavzpomínat na ty časy, kdy lančmít voněl po mase a oběd stál necelé tři koruny (i když v hipsterské se prodával i za osm). Každý si holt poradil, jak uměl.
     Komentáře
  • Cooky

    Řízky předem marinované v jogurtové marinádě s hráškovým bramborovým salátem

    Před 1 měsícem
    Luxusní obědová záležitost v dnešním podání - řízky naložené v jogurtové marinádě, obalené ve strouhance a bramborový salát s hráškem. Takhle mám řízky nejraději.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Smaženky na chleba: Rychlá večeře a chutná svačina (Snadný recept)

    Před 1 měsícem
    Smaženky na chleba jsou jednoduchým, ale velmi oblíbeným jídlem, které se skvěle hodí jako rychlá večeře nebo sytá svačina. The post Smaženky na chleba: Rychlá večeře a chutná svačina (Snadný recept) appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Milujete uzeného lososa? Zkuste gravlax: Skandinávskou specialitu z lososa a červené řepy

    Před 1 měsícem
    Gravlax – marinovaný losos připomíná chutí a strukturou uzeného lososa. Červená řepa dodá výjimečnou chuť a barvu. Postup je velmi snadný a rychlý a zvládnete ho s přehledem podle tohoto receptu.
     Komentáře
  • Cooky

    Tlačenkový salát – studená klasika, která se hodí téměř ke všemu

    Před 1 měsícem
    Potřebujete připravit chuťovku na posezení u piva anebo jen tak studenou večeři pro rodinu? Nakrájejte tlačenku, přidejte k ní pár ingrediencí a talčenkový salát bude to pravé.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí sekaná jako od babičky – šťavnatá, voňavá a dokonale zlatavá

    Před 1 měsícem
    Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečené sekané? Tento recept je klasika, kterou známe z dětství – poctivá domácí sekaná z mletého masa, cibulky, hořčice a rohlíků. Na povrchu krásně křupavá, uvnitř dokonale šťavnatá – ideální s bramborovou kaší a kyselou okurkou. Stačí pár základních surovin a výsledek vás nadchne svou jednoduchostí i chutí. ⏱️ Příprava: […] The post Domácí sekaná jako od babičky – šťavnatá, voňavá a dokonale zlatavá appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Připravte si domácí kuřecí nugetky s česnekovým dipem a bramborem

    Před 1 měsícem
    Kdo by odolal domácím kuřecím nugetkám? Přidáme k nim ještě česnekový dip a máme skvělý recept, který vás i vaše návštěvu nadchne. Recept je snadný a rychlý, takže se pustíme do vaření! Recept na domácí kuřecí nugetky s česnekovým dipem: Pro nugetky: 500 g mletého kuřecího masa 1 vejce Ovesná mouka Sůl, pepř, sladká i […] The post Připravte si domácí kuřecí nugetky s česnekovým dipem a bramborem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Moravský vepřový plátek na pivu s česnekem a hořčicí: Dokonalý oběd s bramborem

    Před 1 měsícem
    Vepřové kotlety na pivě s česnekem a hořčicí jsou dokonalou volbou pro milovníky pikantních masových jídel. Tento jednoduchý a rychlý recept vám přinese výtečný pokrm s neotřelou chutí a stane se vaším oblíbeným. Pivo dodává kotletám jedinečnou chuť a aroma, zatímco česnek s hořčicí přidává potřebnou šťávu a pikantnost. Inspirujte se dalšími jedinečnými recepty s […] The post Moravský vepřový plátek na pivu s česnekem a hořčicí: Dokonalý oběd s bramborem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Podzimní recept z darů českých lesů: Vepřové plátky na liškách

    Před 1 měsícem
    Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové plátky s tarhoňou – voňavý domácí oběd jako od babičky

    Před 1 měsícem
    Vepřové plátky s tarhoňou jsou klasika, která nikdy nezklame. Voňavé maso na cibulce, doplněné kyselou okurkou a jemně pikantní omáčkou, se dokonale hodí k jednoduché, ale výborné příloze – tarhoni. Tento pokrm je ideální pro nedělní oběd nebo vydatnou večeři, když chcete potěšit rodinu poctivým domácím jídlem. Vepřové plátky s tarhoňou Na tarhoňu: 2 hrnky […] The post Vepřové plátky s tarhoňou – voňavý domácí oběd jako od babičky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kotleta v pivní hořčičné omáčce – rychlá a šťavnatá večeře z jednoho pekáče

    Před 1 měsícem
    Nemáte čas stát dlouho u sporáku, ale přesto chcete chutnou a teplou večeři? Vyzkoušejte vepřovou kotletu v pivní hořčičné omáčce – jídlo, které voní po pivu, cibuli a koření. Tento jednoduchý recept zvládne úplně každý, a výsledek vás překvapí svou šťavnatostí i výraznou chutí. Skvělá volba na rychlou večeři po dlouhém dni! Vepřová kotleta v […] The post Vepřová kotleta v pivní hořčičné omáčce – rychlá a šťavnatá večeře z jednoho pekáče appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Hustá zeleninová polévka ze zelí a fenyklu, která je skvělá pro detox organismu i přísnou dietu

    Před 1 měsícem
    Dejte si pořádnou dávku vitamínů ve skvělé výživné polévce ze zelí, brambor a fenyklu podle tohoto receptu s postupem. Hotová je za pár chvil a chutná skvěle.
     Komentáře
  • Cooky

    Utopenci podle našeho dědy: Svařený pivní nálev, chilli a hořčice

    Před 1 měsícem
    Náš děda utopencům rozumí. Sdílím s vámi tento speciální recept na utopence v pivním svařeném nálevu. Věřím, že si náramně pochutnáte.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vykouzlete křupavé kuře v těstíčku z kečupu a hořčice. Tak dobré, že zapomenete na fastfood

    Před 1 měsícem
    Někdy není čas na složité vaření, ale přesto toužíte po jídle, které vypadá i chutná, jako byste mu věnovali celé odpoledne. Kuře v těstíčku z kečupu a hořčice je přesně ten recept, který kombinuje rychlost s perfektní chutí. Sladkost medu, pikantnost koření a vůně česneku se spojí v křupavý obal, který promění obyčejné kuřecí maso v zážitek.
     Komentáře
  • Cooky

    Salát s vídeňským šmrncem: Teplý bramborový salát z Rakouska s cibulí, hořčicí a vývarem

    Před 1 měsícem
    Šmrncovní salát vypůjčený od sousedů. Teplé brambory nakrájené na kolečka, lehce nasáklé vývarem - přesně takto se vytvoří základ bramborového salátu, který drží chuť pohromadě. Cibule svařená s hořčicí, cukrem a octem dodá salátu správný říz
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Nikdy se mi nepovedla tak dokonalá panenka na houbách, dokud mi manžel neprozradil svůj tajný trik s 1 surovinou navíc

    Před 1 měsícem
    Vepřová panenka na houbách s hořčicí je hlavním jídlem, s kterým nešlápnete vedle, až budete čekat návštěvu. Příprava trvá pár minut.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřenky: šťavnaté smažené placičky z vepřového

    Před 1 měsícem
    Vepřenky aneb „jen“ smažené placičky z vepřového masa, ale připravené tak, aby byly maximálně křehké a šťavnaté. Tajemství je v mléčném odležení, poctivém promíchání a smažení na sádle. Na talíři nejlépe s chlebem, cibulí, kyselou okurkou a hořčicí – klasika, která nikdy nezklame. Parametry receptu: Odležení přes noc • Smažení na sádle • Výnos dle […] The post Vepřenky: šťavnaté smažené placičky z vepřového appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Hovězí roštěná na cibuli s hořčicí a kmínem podávaná s rýží

    Před 1 měsícem
    Klasika, která nikdy nezklame: plátky hovězí roštěné (nebo zadního) lehce naklepané, rychle orestované, pak dotažené na cibulovém základu s hořčicí a troškou drceného kmínu. Nakonec krátké zahuštění a podává se s rýží. Suroviny hovězí roštěná nebo zadní (na plátky) sůl pepř cibule hořčice drcený kmín (příloha) rýže Postup 1) Maso připrav: Hovězí nakrájej na plátky, […] The post Hovězí roštěná na cibuli s hořčicí a kmínem podávaná s rýží appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Těstovinový salát s dresinkem ze sušených rajčat, bazalky a marinovanými sójovými nudličkami

    Před 1 měsícem
    Odlehčený těstovinový salát, který se skládá ze samých zajímavých komponent. Dresink ze sušených rajčat, dále pak bazalka a marinované sójové nudličky.
     Komentáře
  • Cooky

    Šťavnaté obrácené kuřecí a vepřové řízky: Usmažené řízky dopékáme v plechu s anglickou slaninou a cibulí

    Před 1 měsícem
    Ochutnejte řízky, které jsou tak trochu jiné. Obrácené řízky jsou jednoduché na přípravu, za to stejně chutné jako ty klasické.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zapomeňte na klasický řízek! Tento hořčičný zázrak se slaninou je neuvěřitelně šťavnatý

    Před 2 měsíci
    Recept na vepřový hořčičný řízek zapékaný s anglickou slaninou, skvělý způsob, jak připravit vepřové maso s výraznou chutí a šťavnatým výsledkem. The post Zapomeňte na klasický řízek! Tento hořčičný zázrak se slaninou je neuvěřitelně šťavnatý appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Svíčková omáčka s pomalu pečeným hovězím masem a kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a podávaná s brusinkami

    Před 2 měsíci
    Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Studený čočkový salát s volským okem: Lehká alternativa k čočce na kyselo pro zdravou večeři

    Před 2 měsíci
    Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Kuřecí minutka s hořčicí a zakysanou smetanou: Vynikající chuť a maso zůstává šťavnaté

    Před 2 měsíci
    Objevte jednoduchý a rychlý recept na kuřecí minutku s hořčicí a zakysanou smetanou. Tento vynikající oběd si zamiluje celá rodina díky bohaté chuti a šťavnatému masu. The post Kuřecí minutka s hořčicí a zakysanou smetanou: Vynikající chuť a maso zůstává šťavnaté appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Plněná vajíčka s majonézou a hořčicí – klasika, která nikdy nezklame

    Před 2 měsíci
    Plněná vajíčka jsou klasikou, která nikdy nezklame. Jsou jednoduchá na přípravu, ale přitom velmi efektní – krásně vypadají na slavnostním stole a chutnají snad úplně každému. Jemná krémová náplň z majonézy, hořčice a žloutků je doplněna svěží petrželkou a špetkou čerstvě namletého pepře. Ideální na oslavy, svatby, vánoční i velikonoční stůl nebo jen tak jako […] The post Plněná vajíčka s majonézou a hořčicí – klasika, která nikdy nezklame appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak uvařit kuřecí prsa s omáčkou? O pestré dochucení se postará hořčičná omáčka

    Před 2 měsíci
    Kuřecí prsa jsou univerzální surovinou a připravit je můžete na nespočet způsobů. Díky rychlé tepelné úpravě máte rychle na stole báječný oběd či večeři. Kombinace hořčice, smetany a worcesteru vám doslova vyrazí dech.
     Komentáře
  • Feminela

    Vylepšená klasika: Jak proměnit tradiční karbanátky v chuťový požitek?

    Před 2 měsíci
    Tajemství drtivě delikátních karbanátků? Stačí kapka koření a špetka hořčice! Mleté na všechny způsoby?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Sýrové smaženky: Retro pochoutce na vece neodoláte vy, vaše děti ani vnoučata

    Před 2 měsíci
    Kde jsou ty časy, kdy jsme si mohli v bufetech koupit sýrové smaženky - křupavé placičky ze směsi sýra, mléka, vejce a strouhanky, hovící si na plátku veky potřené hořčicí. To vše navíc ozdobené kapií a čerstvou cibulí.
     Komentáře
Reklama