„Jaro volá!“ Lahodná zeleninová pomazánka, kterou budete chtít dělat stále dokola
Před 2 dnyPomazánky jsou jednoduché, levné a přitom velice chutné. Do této kategorie patří rozhodně i naše zeleninová pomazánka, která vás velice překvapí svou chutí. Díky mnžoství zeleniny vás zároveň příjemně navodí na jaro. Recept je na konci pořadu.Zase králík? S hořčicovou omáčkou na víně je lepší než svíčková
Před 4 dnyKrálík na hořčici je klasický francouzský recept. Omáčka trochu připomíná svíčkovou, díky ostré hořčici a bílému vínu je ale výrazně svěžejší a jiskrnější a do teplejšího počasí se výborně hodí.Přípravu sleďů usnadní šťáva z nakládaných okurek. Rybí maso bude křehké a bez zápachu
Před 5 dnySleď patří mezi nejoblíbenější druhy ryb. Konzumují se po celý rok a existuje mnoho druhů receptů pro jejich přípravu. Připravte si chutné sledě pomocí suroviny, která obvykle skončí ve dřezu. Dodá jídlu neobvyklou chuť, která vás určitě překvapí. Zdravé sledě Důležité je, že sleď je extrémně zdravá ryba. Chrání nás před aterosklerózou, nemocemi nervového systému, zlepšuje koncentraci, srdeční práci a mozek.Hořčice: Na bolavá kolena i pro zmírnění zánětu v těle
Před 7 dnyHořčice se běžně vyskytuje v indické kuchyni. Jistě znáte její výraznou chuť a lehce štiplavé aroma. Její účinky na zdraví mají veliký potenciál.Hrst semínek hořčice, trocha vody a vzpruha ve formě hnojiva pro rostliny je na světě
Před 7 dnyHořčice je známá jako skvělé dochucovadlo, ovšem použít ji lze i při péči o pokojové rostliny. A to hned několika způsoby.Domácí hnojiva povzbudí pokojovky k růstu. Vyzkoušet lze hořčici, želatinu nebo aloe vera
Před 7 dnySprávně zvolená poloha, ideální teplota a pravidelné zavlažování. Při pěstování pokojových rostlin většinou na tyto kroky nezapomínáme. O dost horší to ovšem bývá s hnojením, které je důležité pro správný vývoj mnoha druhů.Pečený králík s česnekem? Zapomeňte! Zkuste lehčí ragú s těstovinami
Před 11 dnyTenhle toskánský recept jsem nedávno vyzkoušela poprvé a okamžitě se zařadil mezi ty nejoblíbenější. V Itálii se obvykle připravuje z chuťově výraznějšího zajíce, ale i s běžnějším králíkem chutná výborně. Lahodnou omáčku dotáhne k dokonalosti trocha smetany a hořčice.Uhnívání a vadnutí semenáčků zeleniny se stane minulostí: Stačí obyčejná hořčice
Před 16 dnyUhnívání a vadnutí semenáčků zeleniny se stane minulostí: stačí použít hořčici. Semena hořčice jsou cenově dostupným a účinným přírodním hnojivem, které se používá pro zlepšení kvality půdy a podporu růstu rostlin. Kromě toho mohou být semena hořčice využita také k přípravě přírodních prostředků proti škůdcům a chorobám.Chutný domácí vlašský salát, který určitě potěší při odpolední svačince
Před 18 dnyVlašský salát: 1kg brambory oloupané vařené 200g salám nebo šunka 200g mrkev a celer 180g okurky sterilované 150g majonéza 200g hořčice 20g citonová šťáva 10g cukr 15g hrášek srerilovaný 30g vorčestr sůlNejkřupavější česnekový kuřecí řízek v sýrovém kabátku, který zůstává uvnitř vláčný
Před 25 dnyŘízek je jedním z nejpopulárnějších jídel u nás. Mimo klasickou variantu existuje i mnoho různých alternativ. Náš recept je nejchutnější variantou kuřecího řízku, protože nabízí křupavý sýrový povrch, ale vláčný vnitřek. Recept na konci pořadu.Kečup a hořčice: Tyto pochutiny mohou stát za vysokou hladinou krevního tlaku
Před 1 měsícemHořčice a kečup jsou jedny z nejoblíbenějších omáček vůbec. Skvěle se hodí k nespočtu druhů potravin a najdeme je téměř v každé lednici. Řada z nás si ale neuvědomuje, že nám jejich pravidelná konzumace může způsobit celou řadu zdravotních problémů.Křupavý a šťavnatý cordon bleu překoná i klasický řízek
Před 1 měsícemV minulých letech se sna v každé hospodě servíroval cordon bleu alias řízek s tajemstvím šéfkuchaře. My jsme přinesli nový a odlehčený recept, který si každý musí pro sovu křupavost zamilovat. Recept je na konci pořadu.Místo drahých krémů je lepší napatlat na sebe hořčici. Změnu pocítíte ihned
Před 2 měsíciHořčice se nejvíce pojí s použitím v kuchyni, ale tato žlutá pasta dokáže také zmírnit bolest. Bude užitečná hlavně při bolesti zad a kloubů.Je neuvěřitelné chutná. Avokádová majonéza skvěle nahradí tu klasickou
Před 2 měsíciVelmi jednoduchá majonéza pro ty, kdo chtějí vstoupit do nového roku ve zdravějším stylu. Opravdu skvěle chutná a každá návštěva si ji oblíbí.Kečup, majonéza, hořčice. Oblíbené doplňky jsou překvapivě zdravé, vždy rozhodne etiketa
Před 2 měsíciMnoho z nás si nedokáže představit život a pokrmy bez přídavků, jako je kečup, majonéza, hořčice nebo křen. Myslíte, že jsou tyto složky dobré pro vaše zdraví? Ukázalo se, že hodně záleží na složení. Měli byste se proto vždy dívat na složení produktu, které je napsané na každé etiketě. Možná zjistíte, že konzumujete nezdravé složky, i když si to neuvědomujete. A u jiné značky to může být úplně jinak.Zápachu se zavařovacích sklenic se lze zbavit pomocí hořčice. Stačí dát jednu čajovou lžičku na dno a zalít vodou
Před 2 měsíciPoužité zavařovací sklenice mohou zapáchat i po důkladném umytí v myčce na nádobí. Naštěstí však existuje jednoduchý trik, díky kterému budou opět vonět.Aby tatarák neztmavl: Šéfkuchař prozradil postup, který ho nikdy nezklamal
Před 2 měsíciHovězí tatarák patří k nejoblíbenějším předkrmům. Bohužel ho připravuje mnoho lidí špatně, kvůli čemuž syrové maso rychle zhnědne.Rychlé saláty do půl hodinky
Před 2 měsíciOd sekaného salátu s ředkvičkami po fazolový a rajčatový salát – zde najdete lahodné saláty, které jsou připraveny v rekordním čase. Na žádný salát nepotřebujete více než 30 minut!Chlebíčky podle šéfkuchaře: Má skvělé pravidlo, aby se chutě netloukly. Důležité
Před 2 měsíciChlebíčky, chuťovky a obložené sendviče přijdou k chuti nejen během silvestrovské oslavy. Když se pustíte do jejich domácí přípravy, je to ideální chvíle na vylepšení klasiky, třeba jen změnou pečiva. Inspirovat se můžete třemi recepty šéfkuchaře Michala Suchánka.Blesková domácí majonéza z mixéru je hotová za minutu
Před 2 měsíciDomácí majonéza? Žádný problém. Stačí vám ponorný mixér, správná úzká sklenice a minutka času. Ingredience: 150 ml oleje (slunečnicový nebo řepkový) 1 celé čerstvé vejce 1 žloutek necelá lžička soli lžička dijonské hořčice čerstvě mletý pepř 2–3 lžičky bílého vinného octa Postup: Do úzké sklenice rozklepněte vajíčko a přidejte ještě jeden žloutek, necelou lžičku soli, čerstvě mletý pepř, dvě lžičky bílého vinného octa a jednu lžičku dijonské hořčice. Zalijte řepkovým nebo slunečnicovým olejem (měl by být neutrální chuti, olivový olej není příliš vhodný). Další ingredience můžete doplnit dle chuti a potřeby: wasabi prášek, uzenou mletou papriku či lanýžový olej. Opatrně ponořte mixér a vše rozmixujte na vysokou rychlost, ideálně turbo výkon. Do půl minuty je hotovo. Ochutnejte a je to. Odteď se můžete chlubit vlastní domácí majonézou!Tataráček z lososa a rajčat, ochucený dijonskou hořčicí a koprem
Před 2 měsíciZnáte tatarák jen z hovězího masa? Pak určitě musíte zkusit tento lososový. Je ochucený čerstvými rajčátky, jarní cibulkou, koprem a dijonskou hořčicí, která celému jídlu dává šmrnc. Příprava je navíc velice jednoduchá a pohoštění tak máte na stole vcukuletu.Bramborový salát podle celebrit. Pohlreich, Boušková či Janda prozradili své recepty
Před 3 měsíciPři přípravě štědrovečerního bramborového salátu se řada rodin drží vlastních osvědčených postupů. Jaký recept má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, muzikant Petr Janda z Olympicu, herečky Jana Boušková, Petra Černocká nebo zpěvačka Heidi Janků?Rychlá celerovo-sýrová pomazánka se stane hvězdou každé oslavy
Před 3 měsíciNejen na Vánoce a Silvestra, ale při každé oslavě potřebujeme mít nějaké vhodné, jednoduché, levné a hlavně neokoukané pomazánky, které zachutnají všem. Přesně takto by se dala popsat naše sváteční sýrová pomazánka s celerem. Recept je na konci pořadu.Dijonská hořčice je úžasnou surovinou pro vaření
Před 3 měsíciPokud ji v obchodě uvidíte, navíc v akci, berte ji všema deseti. Dijonská hořčice zdražuje a je jí čím dál méně, což je velká škoda. Je totiž výborným pomocníkem při vaření!„S hypotékou se nemůžete rozvést, nebo ji opustit," komik Šimon Ferstl lituje svého rozhodnutí
Před 3 měsíciCo se Šimonovi podařilo získat a jak vnímá rovnoprávnost?Důmyslné využití hořčice mimo kuchyni. Levná surovina, která svými účinky vydá za drahé prostředky z obchodu
Před 3 měsíciHodí se k salátům, masovým pokrmům a sendvičům. Hořčice se však nepoužívá jen v kuchyni. V minulosti se užívala k léčbě obtížně se hojících ran.Domácí hořčice: Bleskově hotová a vždy po ruce. Výborná i jako dárek pro milovníky ostrého
Před 3 měsíciČeši jsou fanoušky hořčice a v pomyslném souboji mezi ní a kečupem jako omáčce k párku by to bylo asi pořádně zajímavé. Zatímco dělání domácího kečupu jsme si hlavně v létě osvojili, abychom zužitkovali úrodu ze zahrádky, u hořčiče už to není tak valné. Přitom její výroba v domácích podmínkách je extrémně jednoduchá a není závislá na sezóně.Svatá Lucie před Vánoci kontrolovala pořádnost hospodyněk. Pokud neměly naklizeno, tvrdě je potrestala
Před 3 měsíciV některých krajích bylo dokonce zvykem, že Lucky přepadaly muže přímo v hospodě u piva a natíraly je hořčicí, kolomazí, zasypávaly je moukou a šťouchaly je vařečkami.Domácí hořčice: K párku, do dresinků či sendvičů. V lednici vydrží až 6 měsíců
Před 3 měsíciHořčice je u nás v Česku nejvyužívanější omáčkou a dochucovadlem. Nejčastěji ji přidáváme k párku v rohlíku nebo do různých dresinků či sendvičů. Běžně využíváme plnotučnou hořčici žluté barvy. Milovníci pikantnosti a křenové chuti nedají dopustit na hořčici kremžskou, ve které tyto chutě dominují. Hořčici různých chutí můžeme koupit v každém obchodě s potravinami. Výroba lahodné hořčice v pohodlí domova ale není vůbec nic těžkého!Jak se do našich jídelníčků dostala hořčice? Původně sloužila jako lék
Před 3 měsíciHořčice patří mezi nejstarší známá koření. Hojně ji využívali Římané, ale archeologické nálezy prokázaly, že se již mnohem dříve používala v Indii a v Egyptě. Do Evropy tak nejspíš přicestovala právě z Egypta. Z hořčičných semínek pak v průběhu času vzniklo hned několik druhů hořčice.Vláčný a křupavý: Vylepšený chleba ve vajíčku, kterého se nebudete moct nabažit
Před 4 měsíciChleba ve vajíčku je klasické jídlo. Náš recept vykouzlí vláčný chléb s i křupavou kůrkou. Jedná se o dokonalou svačinku i večeři. Recept najdete na konci pořadu.Prsa své oběti snědl s hořčicí. Kanibal Hojer zabil pět žen, před svou smrtí řval hrůzou
Před 4 měsíciLadislav Hojer byl asi nejděsivějším sériovým vrahem, který řádil na našem území. Ženy vraždil kvůli sexuální deviaci a odřezané ostatky jedné z obětí dokonce uvařil a snědl. Patřil mezi několik posledních odsouzenců, kteří si v Československu vyslechli rozsudek smrti.Hořčičné listy patří do dietního jídelníčku
Před 4 měsíciHubnutí s pomocí hořčice? To jde jako po másle! Nejde však o tu, co máte v kelímku v lednici. Zkuste raději listy, které skvěle chutnají v polévkách i s masem!Delikatesní pomazánky z pečeného bůčku
Před 4 měsíciZbyl vám v lednici bůček? Svádí k tomu, aby se z něj stala výborná pomazánka... a my si ukážeme rovnou dvě! A jak připravit bůček na božský způsob, se dozvíte tady. Ingredience na světlou bůčkovou pomazánku: 200 g upečeného bůčku, 2 lžíce výpeku se sádlem (nebo pouze sádla), ¼ lžičky mletého nebo drceného kmínu, 5 okurčiček cornichons, velká jarní cibulka, 1 stroužek česneku, 1–2 lžíce plnotučné hořčice (nebo 1 lžička dijonské), 4 lžíce fermentovaného tvarohu nebo lučiny či tavený sýr dle chuti, lžíce bílého vinného octa (možno vynechat), sůl, čerstvě mletý pepř. Červená bůčková pomazánka: 200 g upečeného bůčku, 2 lžíce výpeku se sádlem (nebo pouze sádla), ¼ lžičky mletého nebo drceného kmínu, 1 lžička mleté papriky (podle chuti lahůdková, uzená nebo pálivá), 4 vrchovaté lžičky ajvaru, lžíce bílého vinného octa (možno vynechat), sůl, čerstvě mletý pepř.Recept podle Karolíny: Svěží salát z čekanky a jižního ovoce
Před 4 měsíciTradiční i cizokrajné recepty vás Karolína naučí vždy s úsměvem a díky zkrácené verzi to stihne za pár minut. Od polévek až po dezerty – z bohaté škály výtečných receptů si vybere každý mlsný jazýček. Nezkrácené verze a více pohodového času s Karolínou si můžete užít na iprima.cz.Víte, že i na podzim je důležité správně hnojit? A víte také čím?
Před 4 měsíciRychlé zelené hnojení je oblíbený způsob, jak dodat půdě živiny, zejména dusík. Pokud potřebujeme zelené hnojení mít rychle, musíme vsadit na plodiny, které také rychle rostou. Vsaďte na jetel nebo hořčici a nešlápnete vedle.Levný čisticí prostředek, který konečně účinně uklidí. Stačí použít obyčejnou hořčici
Před 4 měsíciV dnešní době je velmi populární ekologická domácnost. Mnoho lidí se snaží používat co nejméně chemických čisticích prostředků. Ty potom nahrazují domácími čističi nebo ekologičtějšími výrobky. Jedlou sodu a ocet moc dobře jako pomocníka pro čištění domácnosti známe. Věděli jste, že pro čistou domácnost můžeme použít také hořčici?Nejoblíbenější česká svačinka - tradiční rybičková pomazánka
Před 5 měsíciRybičková pomazánka je tradiční pomazánka a zároveň je jednou z nejoblíbenějších pomazánek u nás, protože ji dělá prakticky každý. My jsme se rozhodli ukázat vám lehčí variantu, na které si pochutnáte. Je levná, rychlá a extrémně chutná.A tenhle znáte? Provařený vtip o tom, jak pán přijde do restaurace
Před 5 měsíciPřipomeňte si legendární pořad To je fór. Vybíráme pro vás ty nejlepší vtipy, abyste mohli každý den začít s dobrou náladou. Další díly plné vtipu a humoru najdete na iprima.czZajímavé přednosti obyčejné hořčice
Před 5 měsíciŽe hořčice je dobrá jenom k masu a do pomazánek? Ale kuš! Vylepší nejen chuť připravovaných jídel, ale i vaše zdraví a účes. Reguluje totiž cholesterol, neutralizuje karcinogeny, tlumí bolesti a urychluje růst vlasů!Slovenská učitelka tělocviku popíjela vodku ze sklenice od hořčice, měla tři promile
Před 5 měsíciUčitelka přijela do školy autem a když přijelo i auto policejní, naměřili jí 2,81 promile v krvi. Jejího popíjení si přitom všimli i žáci školy.Hořčičné semínko umí jídlu dodat chuť i léčit nemoci, ale někteří by se mu měli obloukem vyhnout
Před 5 měsíciMáte rádi hořčici? Mnoho lidí si bez ní nedokáže představit opékání buřtů, grilování nebo i řadu masových nebo bezmasých pokrmů. Za vším je nezaměnitelný chuť hořčičných semínek, ze které se hořčice vyrábí. Tato semínka jsou velmi drobná, ale jejich intenzivní chuť dodává mnoha pokrmům ten správný šmrnc, který aktivuje naše chuťové pohárky. Měli byste vědět, že nejde jen o pouhé koření, ale také o uznávaný lék, a proto si představíme, jak můžete tato semínka využít a proč byste je měli, nebo neměli konzumovat.Holka u plotny radí: Kuře na cibulovém zelí je pikantní díky hořčici a voní po citronu a česneku. Takhle snadno se dělá
Před 5 měsíciMáte taky rádi kuře a už nevíte, jak ho upravit? Pak vás možná osloví tenhle recept. Kdysi jsem jej našla na Facebooku a zaujal mě natolik, že jsem se rozhodla jej vyzkoušet. Chuť i vůně byly úžasné, a proto nyní tuhle dobrotu předávám dál.Jednoduchý recept, jak udělat domácí hořčici
Před 5 měsíciŘadíte se mezi milovníky hořčice? Pak vás dnešním článkem opravdu potěšíme. Vyrobte si doma svoji vlastní. Je to velmi snadné.Hřibová roláda: Luxusní nedělní oběd
Před 5 měsíciHřibovou neboli houbovou roládu miluji. Tento recept je od mojí babičky. Příprava hřibové rolády zabere přibližně 80 minut. Suroviny: hovězí maso 500 g, houby cca 200 g, anglická slanina 50 g, kečup 1 lžíce, plnotučná hořčice 1 lžíce, vejce 3 ks, cibule 1 ks, mléko 1 dl, máslo 30 g, olej, petržel, pepř a sůl.I po měsících mohou rajčata chutnat stejně jako právě sklizená: Klíčem k zachování chuti je správné uskladnění podle profesionálních zahradníků
Před 5 měsíciUskladnit rajčata na zimu lze tak, aby chutnala jako čerstvá. Budete potřebovat jen několik šikovných triků.Zahradní mechanizace vám pomůže připravit pozemek na další rok
Před 5 měsíciZima se blíží a s ní i poslední nutné práce na zahradě. Zeleninové záhony je nutné v této době připravit na další rok oráním. Na větším pozemku se neobejdete bez mechanizace. Pokud si pluh správně připravíte, bude práce s ním hračka a zaslouženého odpočinku se dočkáte raz dva.Nedoceněná hořčice černá. Pověstná hořčičná placka ulevuje při bolestech kloubů nebo pomáhá při kašli
Před 6 měsíciHořčice je u nás velmi rozšířená jako koření a pikantní omáčka v kuchyni. Hořčice černá neboli Brukev černá má po usušení pikantní chuť a známe jí jakou součást dijonské nebo kremžské hořčice. Můžeme jí využít v kuchyni. Ale jako další bylinky má i příznivé účinky na naše zdraví. Pozor ale s touto rostlinou musíme opatrně! V požití většího množství může způsobit spíš problémy.Za 10 Kč lze vyrobit čisticí prostředek, který překoná kdejaké produkty z obchodu. Stačí 1 všem dobře známá surovina
Před 6 měsíciKupování chemických přípravků je sice řešení, ale dost neekologické a zdravotně nebezpečné. Stačí použít jednu přírodní přísadu, která čištění vyřeší mnohem lépe.Svěží svačinka: Chutně, rychle a jednoduše. Připravte si hanácký salát
Před 6 měsíciHanácký salát je jednoduchý a klasický salát, kterým si můžeme osvěžit každodenní nudné svačinky. Recept je přitom tak jednoduchý, že ho zvládne i každý chlap.Extra chutná pomazánka z míchaných vajíček. Doma již nic jiného chtít nebudou
Před 6 měsíciKaždý zná míchaná vajíčka, ale již málokdo ví, že se z nich dá udělat velice jednoduchá a chutná pomazánka.Zapáchající zavařovací sklenice? Žádný problém, vyzrajete na ně jednoduše
Před 6 měsíciPo některých zavařeninách zůstává ve sklenicích nepříjemný zápach. A takové zapáchající zavařovací sklenice pak je problém použít na jiné potraviny. Zdrojem zápachu jsou obvykle česnek, cibule nebo výrazné koření, které sice bylo vhodné například do okurek, nikoli však třeba do marmelády. Umýt je běžným prostředkem na nádobí bohužel nestačí. Naštěstí existuje velice jednoduchý způsob, jak se nežádoucího zápachu zbavit a využít tak své sklenice znovu a znovu.Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky
Před 6 měsíciV dobách, kdy nebyl takový výběr potravin a některé rodiny musely šetřit, vznikaly nejrůznější kombinace toho, co si lidé dávali na chleba. Zmapovali jsme, co bylo hitem před revolucí. Některé pochoutky navíc frčí dodnes!Muž v tramvaji pokydal jednu z cestujících hořčicí, rozhněvaná žena na něj poštvala policii
Před 7 měsíciPolicisté se občas musí zabývat případy, nad kterými by leckdo pozvedl obočí. Tentokrát řešili potyčku mezi dvěma cestujícími v plzeňské tramvaji. Vše začalo, když se chtěl třicetiletý muž po cestě nasnídat a upustil kelímek s hořčicí. Žlutá hmota naneštěstí zasáhla jednu z žen. Muž z vozu na následující zastávce vystoupil. Pokydaná žena to však nenechala jen tak a rozjela policejní pátrání.Ženu v tramvaji pokydal hořčicí, po Plzni ho honila policie
Před 7 měsíciNečekanou dohru měla nedělní snídaně třicetiletého muže v Plzni. K ranním hodům si vybral tramvaj na lince č. 2, jenže mu vypadl kelímek s hořčicí, která pošpinila cestující. Muž pak z tramvaje při nejbližší příležitosti utekl.Když nemáte hořčici, dejte tam kečup: Jak dopadl kontroverzní televizní kuchař Jiří Babica?
Před 7 měsíciNa televizních obrazovkách jsme ho už dlouho neviděli. Proto jsme využili příležitosti, když jsme se s kuchařem Jiřím Babicou (61) potkali na narozeninového oslavě jeho kolegy Jaroslava Sapíka, abychom ho vyzpovídali. " Televizi bych se nebránil, stačí říct," řekl nám autor již legendárních hlášek ve stylu: Když nemáte hořčici, dejte tam kečup.Semena černé hořčice jsou malý zázrak. Hořčičná placka mírní kašel a bolest kloubů
Před 7 měsíciBrukev černou znáte asi spíše pod názvem hořčice černá nebo černohořčice. Usušená semínka téhle zajímavé rostliny se využívají jako pikantní koření, které nesmí chybět v nakládané zelenině nebo domácí kremžské hořčici, tak i v lidové medicíně. Proslulá hořčičná placka ulevuje při bolestech kloubů nebo pomáhá při kašli. Hodí se na přípravu klíčků i microgreens.Francii dochází dijonská hořčice. Válka není hlavním důvodem, ten je složitější
Před 7 měsíciKdyž se v těchto dnech projdete uličkou s kořením ve francouzských obchodech, možná vás překvapí prázdné regály. Francie se od května potýká s nedostatkem dijonské hořčice. Reakce místních se různí. Zatímco někteří se dočasně spokojili s alternativou v podobě konkurenční hořčice ze zahraničí nebo rovnou majonézy, jiní se odhodlaně vydávají do nejzapadlejších obchůdků, aby našli poslední sklenice milované žluté pochutiny. Objevili se dokonce lidé, kteří na internetu v žertu prodávají sklenici dijonské hořčice za zhruba 150 tisíc korun.Báječné kuře na hořčici a rakouský bramborový salát
Před 7 měsíciSeznam ingrediencí: Rakouský salát Brambory 900 gramů Pepř Červená cibule 1 ks Cukr 1 lžíce Sůl 1 lžička Vinný ocet 3 lžíce Kvasný lihový ocet 1 lžíce Jablečná šťáva 5 lžic Hovězí vývar 150 až 200 ml Slunečnicový olej 3 lžíce Pažitka a petrželka Kuře pečené na hořčici Kuřecí stehna Sůl a pepř Hrubozrnná hořčice Cibule 2 ksJednoduché a levné. Vyzkoušejte tataráček z romaduru a piva
Před 7 měsíciPřipravili jsem pro vás luxusní verzi klasického tataráčku, který v našem podání je z piva a romaduru. Jedná se o tu nejlepší kombinaci, kterou si můžete na topinku vůbec dát, a při tom je to jednoduché a levné. Vyzkoušejte a pochutnejte si.