Zavřít
Ondřej Slanina

Ondřej Slanina

Nejnovější články na Seznamu na téma Ondřej Slanina
  • In-lifestyle

    Jak bydlí kuchař Filip Sajler: Dokonale přizpůsobený domov zahrnuje i obrovskou a stylovou kuchyni

    Před 5 dny
    Znáte ho jako sympaťáka z pořadu Kluci v akci, kuchař Filip Sajler je ale víc než to. Dům má i plný závodních trofejí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kluci v akci slaví 20 let vysílání: Ondřej Slanina nabídl recept na šneky s perníkovým máslem a zavzpomínal na začátky

    Před 1 měsícem
    Oblíbený televizní pořad Kluci v akci slaví 20 let od svého prvního vysílání. Pojďte si s námi připomenout zajímavé milníky a dopřát si na oslavu parádní podzimní moučník – nadýchané kynuté šneky s perníkovým máslem a krémem ze žervé.
     Komentáře
  • Novinky

    Kam vyrazit na svatomartinskou husu? Několik tipů na oblíbené restaurace

    Před 1 měsícem
    Pokud si chcete letos pochutnat na dokřupava vypečené huse v restauraci, rezervujte si místo včas. O svatomartinské hodování je každým rokem větší zájem, a když zaváháte, místo v dobrém podniku už nemusí být volné.
     Komentáře
  • Vogue

    Stůl s nejlepším výhledem v Praze? Tady je pět tipů, které stojí za rezervaci

    Před 1 měsícem
    Někdy rozhoduje nejen kuchyně, ale i to, co vidíte za oknem. Praha nabízí hned několik adres, kde se spojí dokonalé jídlo s výhledem, který bere dech. Vybrali jsme pro vás pět míst, kde si vychutnáte špičkovou gastronomii a zároveň panoramata, která promění obyčejnou večeři v zážitek.
     Komentáře
  • Lifee

    Kuchař Filip Sajler o konci pořadu Kluci v akci, vážné autonehodě manželky i vaření pro Brada Pitta

    Před 2 měsíci
    Talkshow Na kafeečko navštívil známý kuchař Filip Sajler a v rozhovoru s moderátorkou Miluškou Bittnerovou zavzpomínal na natáčení populárního televizního pořadu "Kluci v akci". Svěřil se také s tím, jaké to je vařit pro největší hollywoodské hvězdy, a odhalil největší a společnou vášeň jeho rodiny, kterou je motorsport.
     Komentáře
  • Jsme kočky

    TOP 5 zážitkových restaurací v Praze: nabašti se ve středověku nebo s hlavou v oblacích

    Před 2 měsíci
    Praha je plná podniků na špičkové úrovni, které dokážou propojit vrcholnou gastronomii s nevšední atmosférou. V kuchyni stojí mistři ve svém oboru – kuchaři v bílých rondonech, jejichž úkolem je splnit i ta nejtajnější kulinářská přání. Přinášíme ti výběr 5 nejlepších zážitkových restaurací v Praze, kde se skvělé jídlo snoubí s neopakovatelným zážitkem.
     Komentáře
  • Deník

    V Safari Parku se narodilo první mládě bércouna Petersova

    Před 2 měsíci
    Safari Park Dvůr Králové hlásí další mimořádný úspěch. V expozici afrického městečka Tiébélé se poprvé podařilo odchovat mládě bércouna Petersova – drobného, ale neobyčejného tvora, který patří do stejného řádu jako sloni, hrabáči nebo sirény.
     Komentáře
  • BetterLife

    Ondřej Slanina se vloni podruhé oženil. Čtyřicetiny oslavil tajnou svatbou, hosté do poslední chvíle nic netušili

    Před 3 měsíci
    Ondřej Slanina z Kluků v akci, který oslavil 41, se v loňském roce znovu oženil. I profesně je úspěšný, vede kurzy vaření a má několik restaurací.
     Komentáře
  • ReadZone

    „Byl jsem vyčerpaný,“ říká Filip Sajler. Po 17 letech v Klucích v akci skončil, dnes má ale ještě více práce

    Před 3 měsíci
    Filip Sajler se na televizních obrazovkách objevoval pravidelně 15 let v pořadu Kluci v akci. V současnosti se věnuje automobilovým závodům a svému podnikání.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Co stálo za rozdělením Kluků v akci: Sajler chtěl podnikat, Slanina chtěl zůstat u vaření

    Před 3 měsíci
    Po letech společného vaření v pořadu Kluci v akci se Filip Sajler a Ondřej Slanina vydali každý jinudy. Jeden podniká, druhý dál vaří.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Prázdniny u babičky: Štěpánská omeleta v rychlejší verzi na pánvi chutná výborně a zvládne ji i začátečník

    Před 4 měsíci
    Piškotová nadýchaná omeleta patřívala kdysi k základním moučníkům v mnoha restauracích. Zároveň byla oblíbenou stálicí v kuchyni našich babiček. Z trochy mouky, pár vajíček a zavařeniny se dal totiž vmžiku vytvořit parádní dezert, který jsme jako děti milovali. Pojďte si ji dnes s námi připravit podle vyzkoušeného receptu.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

    Před 4 měsíci
    Jemně vařená chobotnice krásně vyniká v kombinaci s čerstvou rukolou, marinovanou okurkou a cherry rajčaty. Dochucená vinným octem, kapkou oleje a posypaná ovčím sýrem pecorino vytváří svěží, vyvážený předkrm inspirovaný středomořskou kuchyní.
     Komentáře
  • Tiscali

    Podražený Pavel Trávníček konečně vypátral zloděje: Našel ho v Bohnicích

    Před 5 měsíci
    Zloděj, po kterém se slehla zem, byl nalezen. Jenže s ním není úplně snadné mluvit.
     Komentáře
  • Deník

    Jeřabinka nabídne koncert Noida i kluka v akci Slaninu. Kraj slaví 25 let

    Před 5 měsíci
    Plzeňský kraj letos slaví čtvrt století od svého vzniku. Výročí připomene sérií pěti akcí ve všech okresech kraje. Zázemí pro oslavu v rokycanském okrese poskytla ve středu 11. června SŠ Jeřabinová.
     Komentáře
  • Klatovský deník

    Plzeňskému kraji je 25 let. Oslavovat začne v pondělí v Klatovech

    Před 5 měsíci
    Plzeňský kraj letos slaví čtvrt století od svého vzniku. Výročí připomene sérií pěti akcí ve všech okresech kraje. První z nich se koná v pondělí v Klatovech.
     Komentáře
  • Čtidoma

    „Aby lidi líp jedli a nekupovali blafy.“ Rozhovor s televizní hvězdou, kuchařem Ondřejem Slaninou

    Před 8 měsíci
    Už je to více než dvacet let, co dva kluci ukázali, že s poctivostí a talentem se dá dobýt svět gastronomie. Jeden z nich, Ondřej Slanina, učí vařit z kvalitních surovin a nebojí se experimentovat. V rozhovoru nám prozradil, jak vidí současné kulinářství a jaké má plány do budoucna.
     Komentáře
  • Cooky

    Staročeský karlovarský knedlík podle Kluků v akci: Svíčkovou si bez nich člověk dokáže jen těžko představit

    Před 8 měsíci
    Knedlíky jsou v české kuchyni perlou, za níž k nám jezdí turisté z celého světa. Mimochodem, věděli jste, že někteří považují knedlíky za typ chleba a jedí je rukama?
     Komentáře
  • Žena-in

    České celebrity letos nešetřily na svatbách, své ano si řekly v Chorvatsku, v Itálii i na zámku

    Před 11 měsíci
    Uplynulý rok se nesl ve znamení romantiky a oslav lásky. Mnoho známých osobností se rozhodlo učinit krok ke společnému životu a uspořádalo nezapomenutelné svatební obřady. Ať už šlo o romantiku na pláži, luxusní zámecké prostředí, nebo uvolněné zahradní slavnosti, hvězdy si své „ano“ řekly originálním a jedinečným způsobem.
     Komentáře
  • Berounský deník

    Kam o víkendu? Berounsko láká na dýňový workshop i dožínkovou slavnost

    Před 1 rokem
    Kam vyrazit během nastávajících dnů volna za zábavou na Berounsku a ve středních Čechách? Máme pro vás pár tipů. Krásný víkend!
     Komentáře
  • TTG

    Chutě a vůně Dalmácie v Chateau st. Havel

    Před 1 rokem
    V překrásné atmosféře Chateau st. Havel v Praze představilo 3. října Turistické sdružení Splitsko-dalmatské župy nabídku svého regionu společně s Dalmatskou marendou, jedinečným projektem, který oslavuje bohaté kulinářské i vinařské dědictví Dalmácie. Při této výjimečné příležitosti měli společně s hostiteli, ředitelkou Turistického sdružení Splitsko-dalmatské župy Ivanou Vladović a ředitelem zastoupení Chorvatského turistického sdružení pro Českou …
  • TVguru

    Jak si bydlí televizní kuchař Filip Sajler: Vybudoval luxusní kuchyň snů a domov je pro něj vším

    Před 1 rokem
    Filip Sajler, jeden z nejuznávanějších českých kuchařů a někdejší hvězda pořadu Kluci v akci, si vytvořil domov, který je odrazem jeho profesionálního života a osobních preferencí. Jeho bydlení kombinuje moderní design, funkčnost a přátelskou atmosféru.
     Komentáře
  • Super

    Kluk v akci Ondřej Slanina se oženil, vzal si krásnou stylistku. Party byla plná hvězdných hostů

    Před 1 rokem
    Šéfkuchař Ondřej Slanina se oženil. Za manželku si vzal stylistku Veroniku Saic. Svatba se konala v luxusním pražském hotelu, kde ženich vede zámeckou restauraci.
     Komentáře
  • Lifee

    Kluk v akci Ondřej Slanina slaví 40: Během oslavy kulatin se znovu oženil a doma si vychovává svého nástupce

    Před 1 rokem
    Kuchař Ondřej Slanina oslaví 16. srpna 40. narozeniny. Od dob, kdy začínal vařit na televizní obrazovce po boku Filipa Sajlera (45) v pořadu Kluci v akci letos uběhlo devatenáct let, Ondřejovi přibylo jen několik málo vrásek na čele a zůstává jeho široký úsměv. Dnes provozuje luxusní restauraci na pražském zámečku, kde se také během oslavy svých kulatin podruhé šťastně oženil. Má být na co hrdý - jeho pětiletý syn Honzík začal po vzoru táty vařit.
     Komentáře
  • Českobudějovický deník

    Hobby mělo rekordní návštěvnost. Na výstaviště přišlo 42 tisíc lidí

    Před 1 rokem
    Výstava Hobby a potravinářský veletrh Czech Food Expo, na kterých se představilo přes 400 vystavovatelů, hlásí rekordní návštěvnost. Přišlo sem 41 777 návštěvníků, což bylo o 3500 víc než loni.
     Komentáře
  • Budějcká Drbna

    Výstava HOBBY hlásí rekordní návštěvnost, na akci dorazilo téměř 42 tisíc návštěvníků

    Před 1 rokem
    Návštěvnost letošních ročníků výstavy HOBY a veletrhu CZECH FOOD EXPO byla rekordní. Na Výstaviště přišlo bezmála 42 tisíc. Na výstavě a veletrhu se představilo celkem přes 400 vystavovatelů. Doprovodný program nabídli závody RC modelů a kuchařskou show.
     Komentáře
  • Budějcká Drbna

    Hobby představí nový rozměr cestování. Czech food expo láká na kulinářské show

    Před 1 rokem
    Už příští týden, od 9. do 12. května, se na českobudějovické výstavišti koná jedenatřicátý ročník výstavy Hobby, kterou i v letošním roce doprovodí národní potravinářský veletrh Czech food expo. Hobby slibuje představit nový rozměr cestování, potravinářský veletrh nabídne Českou hospůdku a řadu kulinářských show.
     Komentáře
  • Apetit

    Hospodský guláš podle Kluka v akci: Zkontrolujte, jestli ho vaříte správně, klíčem k úspěchu je správný cibulový základ, říká Ondřej Slanina

    Před 1 rokem
    Guláš jako z hospody patří mezi jídla oblíbená davy. Co všechno do něj patří, kolik majoránky přidat a použít rajčatový protlak? Otázek kolem guláše se vždy najde spoustu, připravit nejlepší guláš vám pomůže šéfkuchař Ondřej Slanina. Má v rukávu jednu skvělou vychytávku: nastrouhanou bramboru!
     Komentáře
  • KdyJet

    TOP 8: Krásné hotely s výhledem na Prahu (Karlův most, Pražský hrad)

    Před 1 rokem
    Vychutnejte si pobyt v Praze se skvostným výhledem na nejznámější pražské památky. V tomto článku najdete tipy na krásné hotely s výhledem na Prahu, které jsou jako stvořené pro víkendové úniky z reality i delší dovolené. Inspirujte se a najděte si mezi jednotlivými hotely svého favorita. 1. SKY SUITE HOTEL v Žižkovské televizní věži 📌 […] <p>The post TOP 8: Krásné hotely s výhledem na Prahu (Karlův most, Pražský hrad) first appeared on Kdy a kam na dovolenou?.</p>
  • Kondice

    Hospodská retro klasika, která má říz! Proč pořád milujeme katův šleh

    Před 1 rokem
    Katův šleh – jídlo, které už samo o sobě zní trochu děsivě. Pravda ale je, že Češi, a zvláště zástupci mužského pohlaví, tuhle klasiku milují. Svědčí o tom i nabídka „kaťáku“ v hospodách napříč českými regiony. I v době veganů a hipsterských bister s avokádovými toasty je katův šleh oblíbeným pokrmem, který z jídelníčků jen tak nevymizí.
     Komentáře
  • Ekolist

    Šnečí farma na Přerovsku ročně vyrábí tuny šnečích pochoutek

    Před 1 rokem
    Až deset tun hotových produktů ze šnečího masa a kaviáru může ročně vyrobit šnečí farma v Nahošovicích na Přerovsku, která se tak řadí mezi největší tuzemské producenty těchto delikates. Farma má vnitřní a venkovní chov severoafrických šneků Helix aspersa Maxima i zpracovatelkou část. Šnečím masem a pochoutkami z této svaloviny zásobuje vyhlášené restaurace a některé velkoplošné prodejny. Část produkce exportuje do Francie, řekl ČTK jednatel farmy Vlastimil Čevela.
     Komentáře
  • České noviny

    Šnečí farma na Přerovsku ročně vyrábí tuny šnečích pochoutek

    Před 1 rokem
    Přerov - Až deset tun hotových produktů ze šnečího masa a kaviáru může ročně vyrobit šnečí farma v Nahošovicích na Přerovsku, která se tak řadí mezi největší tuzemské producenty těchto delikates. Farma má vnitřní a venkovní chov severoafrických šneků Helix aspersa Maxima i zpracovatelkou část. Šnečím masem a pochoutkami z této svaloviny zásobuje vyhlášené restaurace a některé velkoplošné prodejny. Část produkce exportuje do Francie. ČTK to řekl jednatel farmy Vlastimil Čevela.
     Komentáře
  • Extra

    Jiří Babica vrací úder všem českých šéfkuchařům: Nechte mě bejt a bude klid, říká nenáviděný kuchař

    Před 1 rokem
    Známý český kuchař, jehož hlášky během přípravy jídla za dobu jeho působení na televizních obrazovkách doslova zlidověly, má ze všeho nejraději legraci. Řada průpovídek navíc údajně na jeho smyslu pro humor zakládala. Bohužel se ale sám stal terčem posměchu jiných českých šéfkuchařů, o čemž promluvil v rozhovoru pro eXtra.cz.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Silvestr u Pohlreicha: Vstup pouze s nejnaducanější peněženkou

    Před 1 rokem
    PrahaIN.cz zmapovala známé pražské podniky a jejich silvestrovská menu. Ta se značně liší jak cenou, tak obsahem. Obecně ale platí, že konec roku je v české metropoli velmi drahý. Pokud bychom brali čtyřčlennou rodinu, která by chtěla strávit poslední den roku 2023 ve společnosti, budeme hovořit o sumách kolem patnácti tisíc. Mluvíme pouze o jídle a pití, nikoli o ubytování.
     Komentáře
  • Proženy

    Ondra Slanina se podruhé oženil, Forejt i Pohlreich slaví výročí aneb Říjen, měsíc kuchařských lásek

    Před 2 roky
    Říjen přeje lásce, a jak je vidět, hlavně té z kuchyně! Hned tři známí čeští šéfkuchaři si s partnerkami řekli své ano v tomto měsíci. Nejčerstvější novinkou je Ondra Slanina s Veronikou, kteří se vzali teď o víkendu. Zdeněk se Zdeňkou Pohlreichovi oslaví krásných 12 let od svatby a Přemek Forejt si přiťukl na tři roky vztahu s Evou Burešovou. Jak to mají další české kuchařské hvězdy?
    Přemek Forejt s Evou Burešovou spolu vychovávají tři děti
    Manželé Pohlreichovi oslaví v neděli 22 let od svatby
    Radek Kašpárek s manželkou Andreou
    Jan Punčochář „odtajnil“ svou manželku Veroniku, když se před třemi lety pochlubil na instagramu fotografií z jejich svatby
    Besky s Adamem Vaculou brzy oslaví první výročí vztahu
    Besky s Adamem Vaculou brzy oslaví první výročí vztahu
     Komentáře
  • Jímeto

    Kluk v akci se ženil. Ondřej Slanina do toho praštil podruhé

    Před 2 roky
    Kluk v akci, jak se přezdívá kuchaři Ondřeji Slaninovi, do toho podruhé praštil. Vzal si tanečnici Veroniku Saic, která byla dříve spojována s jeho kolegou Filipem Sajlerem. Oba už svou premiéru, co se svateb týče, mají za sebou. Dohromady bude jejich nová rodina čítat pět členů, protože Veronika má z předchozího vztahu dva syny a Ondřej jednoho.
     Komentáře
  • Budějcká Drbna

    Hobby slaví 30 let. K výstavě se přidá potravinářský veletrh Czech food expo

    Před 2 roky
    Tradiční výstava pro zahrádkáře, kutily a pěstitele HOBBY letos slaví výročí. Kromě tradičního programu a nabídky se mohou návštěvníci těšit na sekci karavanů a dřevostaveb. Souběžně s HOBBY se bude letos poprvé konat také potravinářský veletrh Czech food expo. Obě akce se konají už 11. května na českobudějovickém výstavišti.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Před luxusním hotelem Chateau St. Havel vykopali obrovskou díru

    Před 2 roky
    PrahaIN.cz byla upozorněna dvěma návštěvníky hotelu na obří jámu, která v místech těsně před hlavním vstupem vznikla. Tam, kdy bylo dřív dětské hřiště, je nyní rozsáhlejší staveniště. Původní informace zněla tak, že se má přímo u krčského zámečku, jak je stavba evidovaná taky v mapových podkladech, vzniknout prostor pro metro.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Boháči vyráží na valentýnské večeře. Ceny jsou srovnatelné s dovolenou u moře

    Před 2 roky
    Den svatého Valentýna se prosadil také v České republice. Už roky lidé kupují růže, cukrovinky, plánují romantické večery. K těm nezbytně patří i večeře. Restaurace v metropoli se pravidelně předhánějí v nabídce pokrmů a vín.
     Komentáře
  • Host Frekvence 1

    12 min

    Podcast
    Pavel Kožíšek: Některá kouzla jsou drahá, je to zboží. Jedno kouzlo stálo i dva miliony korun

    Před 3 roky

    ·

    12 minut

    Ráno za moderátory Lubkou Ponížilovou a Mírou Michálkem do studia na kávu dorazil kouzelník Pavel Kožíšek. Má raději zimu nebo léto? Přemýšlel někdy nad tím, že by měl umělecký pseudonym? Jaký je rozdíl mezi čarodějem a kouzelníkem? Jaký bylo nejkurióznější publikum, které měl? Co ho aktuálně nejvíce zaměstnává a baví? Jaký vztah má k sociálním sítím? A stalo se mu někdy, že se kouzlo nepovedlo? Poslechněte si celý rozhovor.
     Komentáře
  • Host Frekvence 1

    8 min

    Podcast
    Marek Adamczyk: Na první dobrou mě Eva zaujala svou bezprostředností. Předtím jsem ji vůbec neznal

    Před 3 roky

    ·

    8 minut

    Ráno za moderátory Lubkou Ponížilovou a Mírou Michálkem do studia na kávu dorazil herec Marek Adamczyk. Jaké bude pokračování seriálu Kukačky a kdy je uvidíme na obrazovkách? Je to měsíc, co si za manželku vzal snowboardistku Evu Samkovou, napadlo by ho někdy, že si vezme sportovkyni? Čím ho zaujala na první pohled? Jak vzpomíná na natáčení filmu Poslední závod, opravdu se točilo na téměř stejných místech? Co ho v následujících měsících čeká? Poslechněte si rozhovor.
     Komentáře
  • Apetit

    11 otázek pro ‚kluka v akci‘ Filipa Sajlera: Za 15 Kč na porci bych uvařit zvládl

    Před 3 roky
    Filipa Sajlera si všichni pamatují z pořadu Kluci v akci, ve kterém spolu s Ondřejem Slaninou vařili pochoutky z celého světa. Začínal v hotelu Intercontinental, dnes se věnuje firemnímu stravování a čerstvým baleným hotovkám značky Cibule. Jeho kantýny působí pod značkou Perfect Canteen ve 20 velkých firmách.
     Komentáře
  • Host Frekvence 1

    11 min

    Podcast
    Jan Kanyza: Při tvorbě obrazů vyznávám spontánnost a gesto

    Před 3 roky

    ·

    11 minut

    Hostem na Frekvenci 1 byl herec Jan Kanyza. Platí pořád jeho definitivní odchod z herecké branže? Co nejbizarnějšího o něm média napsala? Kde můžeme vidět v Praze jeho obrazy? Co se mu líbí na Francii? Poslechněte si rozhovor.
     Komentáře
  • Host Frekvence 1

    14 min

    Podcast
    Ondřej Slanina: Kuchaře jsem dělat nechtěl. Chtěl jsem být architekt, aby ze mě na světě něco zůstalo

    Před 3 roky

    ·

    14 minut

    Ráno na Frekvenci 1 se neslo v kulinářském duchu. Do studia za námi dorazil známý šéfkuchař z pořadu Kluci v akci Ondřej Slanina. Snídá poctivě? Jak velkou roli sehrálo jeho příjmení, když si vybíral obor? Čím chtěl být? Jaké dělají Češi nejčastěji chyby ve vaření? Poslechněte si rozhovor.
     Komentáře
  • Jímeto

    Hermelínový salát podle Kluků v akci: K československé klasice si upečeme i jednoduché housky

    Před 3 roky
    Již několik let učí Filip Sajler a Ondřej Slanina prostřednictvím gastronomického pořadu diváky vařit a připravovat nejrůznější pochoutky. Dnes to bude recept na český hermelínový salát s banketkami jako od mistra pekaře.
     Komentáře
  • Žatecký a lounský deník

    V Žatci začala Dočesná. Je opět dvoudenní, nabídne 44 pivovarů

    Před 3 roky
    Stánky 44 velkých i malých pivovarů, program na šesti místech, festival jídla a hudby, doprovodné akce, pouťové atrakce. To nabízí 65. ročník Dočesné v Žatci, který začal v centru města dnes, v pátek 2. září.
     Komentáře
  • Kafe

    Zamotala hlavu Klukům v akci: Hříšná tanečnice sváděla Sajlera, žije se Slaninou

    Před 3 roky
    Známý šéfkuchař Ondřej Slanina randí s tanečnicí Veronikou už dva roky. Dlouhonohá brunetka přitom před lety tančila v televizní soutěži StarDance s kolegou Slaniny, Filipem Sajlerem, z pořadu Kluci v akci. Tehdy se šuškalo, že má půvabná Veronika něco právě s Filipem.
     Komentáře
  • Jímeto

    Kluk v akci Filip Sajler občas jí jen jedno jídlo denně. Postačí mu i jablko

    Před 3 roky
    Sympatického kuchaře Filipa Sajlera zná celá země především zásluhou jeho působení v oblíbeném kuchařském pořadu, kde spolu s Ondřejem Slaninou přes 15 let předváděli divákům, že vaření není žádná věda.
     Komentáře
  • Super

    Kuchař, který nejí? Bývalý Kluk v akci Filip Sajler popsal zvláštní stravovací návyky

    Před 3 roky
    Bývalého Kluka v akci sice už nevídáme na televizních obrazovkách, kde s Ondřejem Slaninou figuroval dlouhých sedmnáct let, nicméně vaří pořád. Setkali jsme se v jedné z firemních kantýn, které obhospodařuje. O konci Filipa Sajlera v pořadu už bylo řečeno dost, tentokrát jsme se bavili na téma, co sám jako kuchař rád jí a jak je možné, že je stále štíhlý.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Grilování levou zadní: Jak na šťavnaté hovězí steaky poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci

    Před 3 roky
    Grilujete a někdy to nedopadne dobře? Jak na šťavnaté steaky vám dnes poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci! Na grilu sice můžete připravit téměř cokoliv, nic ale nepřekoná pořádný hovězí steak. Jaké maso na něj vybrat a jak nejlépe je upravit nám prozradil slavný šéfkuchař.
     Komentáře
  • iReceptář

    Míša řez od Kluků v akci na celý plech: Vynikající snadná tvarohová pochoutka

    Před 3 roky
    Pokud chcete dát dětem pořádnou dávku tvarohu, pak upečte Míša řezy. Ty jsou pojmenované podle oblíbeného tvarohového nanuku Míša, který chutná v podstatě stejně. Nejde o žádnou složitou záležitost a recept od Ondřeje Slaniny a Filipa Sajlera zvládnete raz dva.
     Komentáře
  • Nečum na mě show - Prima Pauza

    Ondřej Slanin vydražil obraz Adolfeena! Kolik tisíc zaplatil přímo při natáčení?

    Před 3 roky
    Užijte si s Prima Pauzou to nejšílenější a nejvtipnější z talkshow která ironizuje vše, včetně sebe sama. Plyšový maňásek Adolfeen, který je moderátorem pořadu a novou hvězdou české internetové scény, si zve známé osobnosti českého showbyznysu, a na nikom nenechá nit suchou. Všechny díly bláznivé show najdete na iprima.cz.
     Komentáře
  • Nečum na mě show - Prima Pauza

    Adolfeen málem zničí kuchyni slavného kuchaře! A jak dopadlo jeho vaření?

    Před 3 roky
    Užijte si s Prima Pauzou to nejšílenější a nejvtipnější z talkshow která ironizuje vše, včetně sebe sama. Plyšový maňásek Adolfeen, který je moderátorem pořadu a novou hvězdou české internetové scény, si zve známé osobnosti českého showbyznysu, a na nikom nenechá nit suchou. Všechny díly bláznivé show najdete na iprima.cz.
     Komentáře
  • Reportér Magazín

    Co změnil virus? Lidi chtějí normální jídlo, žádné želé s dusíkem

    Před 4 roky
    Za poslední více než rok a půl během nejrůznějších lockdownů jste byl jedním z těch, který místo stěžování si na vzniklou situaci rychle zareagoval, začal vařit jídlo do krabiček a podnikat další podobné věci. Jak se to tenkrát všechno seběhlo?
     Komentáře
  • Forum 24

    Oceňované pivo dostalo název podle Miloše Zemana. Jmenuje se Hulvát

    Před 4 roky
    Když se v roce 2018 bratři Záhorkové rozhodli založit malý pivovar, už věděli, jak se jejich výrobek bude jmenovat. Vyhrál název „Hulvát“, který vymysleli již v minulosti a v současnosti ho znají fanoušci piva po celé zemi. Není divu, jedenáctistupňová verze zlatavého moku totiž získala již mnoho ocenění, včetně označení „regionální potravina“. Jak vzniklo zvláštní pojmenování, se však bratři svěřili až nyní.
     Komentáře
  • Extra

    Otevření zahrádek? Slavní kuchaři mají jasno. Rok na samotce byl šílený, říká Pohlreich

    Před 4 roky
    Výdejová okénka se změnila na "výčepní", odborníci a i restauratéři doporučují otevřít zahrádky. Dle odborníků se jedná o schůdnější řešení. Prezident Hospodářské komory Dlouhý: "Nevidím důvod, proč by si člověk, který je očkovaný nebo se ráno otestuje v práci, nemohl večer zajít na pivo." Zahrádky by se mohly otevřít kolem 17. května.
     Komentáře
  • iReceptář

    Chytré triky šéfkuchařů, jak snadno loupat a krájet zeleninu

    Před 4 roky
    Při sledování kuchařských pořadů amatér často žasne, jak rychle dokáží profesionální kuchaři připravovat suroviny. Nakrájet cibuli, mrkev či okurku je pro ně hračka na pár vteřin. Lze něčeho podobného dosáhnout i doma? Samozřejmě, jen to chce trochu cviku a naučit se několik užitečných triků. Tady jsou některé z nich.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Slanina: Číšníci mi odešli k policii. V dotacích pro gastronomii se nevyzná ani vláda

    Před 4 roky
    Rozhovor s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou o gastronomii v lockdownu, rozpadu dua Kluci v akci i úpadku disciplíny mezi studenty hotelovek.
     Komentáře
  • Kinotip2

    Kluci v akci po 15 letech přijdou o jednu ze svých tváří: Proč dal Filip Sajler pořadu vale a kdo jej nahradí

    Před 4 roky
    Pořad Kluci v akci patří od roku 2005 ke stálicím televizní obrazovky. Nyní se však jeho podoba zásadně změní. O jednoho „kluka v akci“ totiž diváci přijdou. Proč?
  • Super

    Známý kuchař Filip Sajler po odchodu z pořadu Kluci v akci: Nevylučuje návrat na obrazovku

    Před 4 roky
    Kuchař Filip Sajler se rozhodl po 15 letech opustit televizní obrazovky. Svůj odchod z pořadu Kluci v akci, který uváděl s kolegou Ondřejem Slaninou, oznámil před několika dny před kamerou. Důvodem bylo začít se víc věnovat podnikání a také své rodině. Kdyby ale přišla nabídka na jiný televizní formát, Filip neříká ne.
     Komentáře
  • Kafe

    Kluci v akci před patnácti lety: Slanina i Sajler vypadají dnes už úplně jinak

    Před 4 roky
    Oblíbený kulinářský pořad Kluci v akci po dlouhých patnácti letech opouští Filip Sajler, a tak se duo, které Sajler tvořil společně s Ondřejem Slaninou, rozpadlo. Kluci spolu doslova stárli před očima diváků a při srovnání jejich zevnějšku v začátcích jejich kariéry a dnes je to dechberoucí změna!
     Komentáře
Reklama