Zavřít
Petržel

Petržel

Nejnovější články na Seznamu na téma Petržel
  • Cooky

    Rychlé krémové špagety s dýní hokaido, osmaženou slaninkou a vůní tymiánu: Recept na chvíle, kdy se vám nechtějí vymýšlet žádné složitosti

    Před 1 dnem
    Udělejte si trochu jiné špagety, než jen se sýrem a kečupem. Tyhle jsou s dýní hokaido, opečenou slaninou a sýrem na závěr.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak na alergie v kuchyni: Česnek nahradí šalvěj, vyzrát lze i na bazalku

    Před 3 dny
    Jak na alergie v kuchyni: Česnek nahradí šalvěj, vyzrát lze i na bazalku. Bazalku, petržel nebo mátu určitě používáte v kuchyni zcela běžně. A díky našim jednoduchým trikům je budete mít ještě raději. A co jsme si pro vás na dnešek připravili?
     Komentáře
  • iReceptář

    Šéfkuchař David Šlapák doporučuje při přípravě adventní polévky kombinovat tymián, rozmarýn a petržel

    Před 8 dny
    Advent je čas, kdy se den pomalu krátí a večery lákají k teplu domova, vůni svíček a lahodným pokrmům. Právě teď se hodí sáhnout po něčem, co zahřeje tělo i duši a zároveň podpoří zdraví v chladných dnech. Tajným tipem je bylinková adventní polévka!
     Komentáře
  • Cooky

    Italská rychlovka s českou duší: Špagety se slaninou, čerstvou zeleninou, jarní cibulkou, česnekem a taveným sýrem

    Před 10 dny
    Musím říct, že tohle jídlo je můj tajný trik! Vždycky, když se vrátím domů pozdě, jsem hladová a chci něco, co chutná jako z prvotřídní restaurace, ale je hotové do 20 minut, sáhnu po tomto.
     Komentáře
  • Cooky

    Fazolový eintopf z jednoho hrnce: Hustá fazolová polévka s klobásou a houbami, která zahřeje po návratu z venku

    Před 13 dny
    Fazolový eintopf podle receptu s postupem je rychlé a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které chutná skvěle i druhý den. A navíc krásně voní po lese díky houbám.
     Komentáře
  • Proženy

    Omáčky z kořenové zeleniny: stálice české kuchyně. A není to jen svíčková! Recepty na pořádný oběd

    Před 15 dny
    Mrkev, celer a petržel – trojice, bez které se neobejde žádná pořádná svíčková, jakou si pamatujete třeba z nedělních obědů u babičky. Kořenová zelenina dodává omáčkám specifickou chuť, vůni i barvu, a navíc ji krásně zahustí. A protože je k dispozici i v chladných částech roku, patří mezi oblíbené podzimní a zimní suroviny. Pojďte si připravit poctivou omáčku.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Smažený stočený sýr se šunkou a zeleninovými hranolkami

    Před 16 dny
    Křehký stočený sýr plněný šunkou, obalený a usmažený dozlatova, tvoří dokonalou kombinaci jemného sýra a křupavé strouhanky. Spolu s barevnými zeleninovými hranolkami pečenými v troubě, sladkou dýní hokkaido s medem a skořicí a čerstvým zeleninovým salátem vznikne pestrý a chuťově vyvážený pokrm. Skvělý jako slavnostní oběd nebo lehčí večeře. Smažený stočený sýr se šunkou a […] The post Smažený stočený sýr se šunkou a zeleninovými hranolkami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Domácí zavařená zelenina – nejen na bramborový salát

    Před 17 dny
    Zavařte si domácí zeleninu, kterou využijete po celý rok! V tomto videu vám ukážu jednoduchý recept na zavařenou zeleninu, která se skvěle hodí nejen na bramborový salát, ale i jako příloha k masu nebo do pomazánek. Podle tohoto receptu zůstane zelenina krásně křupavá, chutná a trvanlivá. Dozvíte se, jak připravit nálev, jaké množství surovin použít a jak dlouho zeleninu sterilovat podle velikosti sklenic. Tento tradiční domácí recept na zavařování zeleniny zvládne opravdu každý – i začátečníci! Pokud máte rádi domácí nakládanou zeleninu a další recepty na zavařování na zimu, dejte 👍, napište komentář a přihlaste se k odběru. ❤️
     Komentáře
  • Houbička v kuchyni

    Žampiony po burgundsku: hutné a hřejivé podzimní jídlo do sychravých dní

    Před 23 dny
    Jednoduchý recept, jak si připravit žampiony po burgundsku.
     Komentáře
  • iReceptář

    Pečené hranolky z petržele získávají při dvou stech stupních během půlhodiny zlatavou kůrku

    Před 23 dny
    Hranolky: kdo by tuto pochoutku nemiloval? Napadlo vás ale někdy, že brambory rozhodně nejsou jedinou zeleninou, z níž je možné takovou přílohu k masu připravit? Například petržel je nejen pro takové účely vhodná, ale dokonce ještě mnohem lepší.
     Komentáře
  • Cooky

    Lasagne s poctivým hovězím ragú a krémovým bešamelem. Italská klasika po našem, kterou milujeme

    Před 1 měsícem
    Italové vědí, co je dobré a tyhle skvostné lazaně jsou typickým italským pokrmem, který u nás doma nesmí chybět. Zkuste i vy!
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí vývar z pečených kostí s domácími nudlemi: Pomalu tažený vývar, který voní po celém domě a nepotřebuje žádná dochucovadla

    Před 1 měsícem
    Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
     Komentáře
  • Cooky

    Naložené křehké kuřecí kousky v marinádě z domácí směsi koření, česneku, majolky a mozzarelly

    Před 1 měsícem
    Zbyly vám menší kuřecí kousky či odřezky a nevíte co s nimi? Nálože si je do majolkové marinády s kořením a česnekem a máte oběd či večeři na druhý den - stačí si je jen usmažit.
     Komentáře
  • Cooky

    Zeleninová polévka “co dům dal” pro líné kuchaře: Nemáte náladu vařit? Hoďte do hrnce zeleninu, trochu soli a máte večeři raz dva.

    Před 1 měsícem
    Super rychlá večeře nebo výživné jídlo při dietě či nemoci. Ideální recept pro vegany s jednoduchým postupem.
     Komentáře
  • Abeceda zahrady a bydlení

    Mrkev a petržel: Jak na podzimní výsev, díky kterému budete sklízet dřív

    Před 1 měsícem
    Chcete se příští rok brzy dočkat úrody? Nezapomeňte na podzimní výsev petržele a mrkve! Česká kuchyně se bez nich neobejde a při teplém podzimu si petrželovou natí možná ozdobíte pokrmy ještě letos.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Nepropásněte ideální čas: Mrkev a petržel zasaďte ještě letos, úroda vás na jaře odmění

    Před 1 měsícem
    Podzim je ideální čas na výsev mrkve a petržele. Výsev semen kořenové zeleniny je dobrý způsob, jak sklidit úrodu brzy na jaře. Klíčovým faktorem je výběr správných odrůd této zeleniny, aby rostliny přežily zimu a na jaře rychle vyklíčily. Jak a kdy mrkev a petržel na podzim sít a jaké odrůdy zvolit, aby přežily mrazíky, poradí zkušená zahradnice.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Hlavně nemíchat. Díky jednoduchému triku se zelenina ani maso v tomhle ragú nerozpadne

    Před 1 měsícem
    Hovězí maso v zelenině: hovězí maso přední 600 g, cibule 100 g, olej 40 g, mrkev 200 g, řapíkatý celer 150 g, petržel 100 g, brambory oloupané 250 g, oloupaná rajčata 150 g, mouka hladká 10 g, tymián, rozmarýn, hladkolistá petržel, bobkový list vývar z kostí a pepř mletý.
     Komentáře
  • iReceptář

    Sklizeň a uskladnění kořenové zeleniny v říjnu: Mezi osvědčené způsoby patří ukládání do písku

    Před 1 měsícem
    S říjnem přichází čas na sklizeň kořenové zeleniny. Zároveň s tím ale nastává otázka, jak co nejlépe uskladnit. Dobře uskladněná mrkev, celer i petržel vám vydrží čerstvé až do jara, a s nimi i pořádná dávka vitamínů.
     Komentáře
  • Apetit

    Celerové hranolky, polévka i pečená zelenina: Vše, co musíte vědět o kořenové zelenině

    Před 1 měsícem
    Kořenová zelenina má v kuchyni spoustu výhod – dá se zpracovat téměř celá, dlouho vydrží a skvěle zastoupí přílohu, někdy dokonce i maso. Navíc je dostupná po celý rok a patří k nejpříznivějším surovinám, co se ceny týče. Víte, jak s ní pracovat a jak z obyčejných kořenů vykouzlit jídla plná chuti a vůně?
     Komentáře
  • Gardening

    Zákeřná dvojnice petržele: Jak přežít setkání s jedovatou tetluchou?

    Před 1 měsícem
    Tetlucha kozí pysk – tento nenápadný vrah se tváří jako nevinná petržel, ale může vám způsobit více než jen zmatek. Až 85% lidí by ji nerozeznalo a riskovali by své zdraví. Zdroj
     Komentáře
  • Cooky

    Poctivá dršťková polévka bez mouky, ale s plnou chutí

    Před 1 měsícem
    Možná vás dršťky děsí, ale nemusí, jsou výborné. Připravte si dršťkovou polévku bez mouky, vhodnou pro bezlepkáře.
     Komentáře
  • Inspirmag

    Zbavte se otoků snadno: Znáte tento zázračný zeleninový trik?

    Před 1 měsícem
    Otoky nohou po celém dni mohou být velmi nepříjemným a bolestivým příznakem nemoci.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zeleninová pomazánka ze 3 druhů zeleniny – jednoduchá, zdravá a plná svěží chuti

    Před 1 měsícem
    Tato zeleninová pomazánka je rychlá, zdravá a mimořádně chutná. Připravíte ji z pouhých tří základních surovin: mrkve, petržele a celeru – tedy z kořenové zeleniny, která je běžně dostupná a výživově bohatá. Díky jednoduchému složení vynikne čistá chuť zeleniny, kterou doplní jemné krémové dochucení. Skvěle se hodí na pečivo, do sendvičů nebo jako lehká svačina. […] The post Zeleninová pomazánka ze 3 druhů zeleniny – jednoduchá, zdravá a plná svěží chuti appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Zahrádkářský trik roku: Vysvětlíme vám, proč se vyplatí zasít mrkev a petržel právě na podzim

    Před 1 měsícem
    Mrkev a petržel většina lidí na podzim tahá ze země, ne do ní sází. Jenže právě teď je ten správný čas myslet na příští jaro. Podzimní výsev má několik výhod, které vám mohou přinést silnější rostliny, bohatší úrodu a méně práce.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Domácí lék na vysokou hladinu cholesterolu

    Před 1 měsícem
    Se zvýšeným cholesterolem se potýká stále vyšší a vyšší procento lidí. Drtivá většina pak denně užívá speciální léky. Ty však mají nežádoucí vedlejší účinky, proto lidoví léčitelé doporučují domácí směs, která se skládá z citronů, petržele a jedlé sody.
     Komentáře
  • Naše krásná zahrada

    Zelenina jako ze sklepa našich babiček: Tajemstvím, díky kterému vám mrkev vydrží svěží až do jara, je správné místo a teplota

    Před 1 měsícem
    Skladování zeleniny je v tomto období klíčové – obzvlášť pokud chcete, aby vám mrkev, petržel a další kořenová zelenina vydržely až do jara. Mnoho lidí ale dělá při uskladnění stále stejné chyby, kvůli nimž úroda začne hnít nebo se scvrkává. Zjistěte, jaké podmínky musí být při skladování dodrženy, jak správně vrstvit písek a proč by zelenina nikdy neměla ležet u ovoce.
     Komentáře
  • Bylinkopedie

    Poklad uprostřed zimy: jak pěstovat petržel doma, její účinky a využití v kuchyni

    Před 2 měsíci
    Petržel (Petroselinum crispum) patří mezi nejtradičnější bylinky české kuchyně a zároveň je jednou z těch, které se dají bez větší námahy pěstovat doma i během zimy. V době, kdy je zahrada pod sněhem a venkovní teploty nepřejí, lze mít čerstvou nať i kořen přímo na parapetu. Pěstování petržele v interiéru je nejen praktické, ale také […] Příspěvek Poklad uprostřed zimy: jak pěstovat petržel doma, její účinky a využití v kuchyni pochází z Bylinkopedie.cz
  • Cooky

    Domácí rybí prsty s bramborovou kaší a domácí tatarskou omáčkou: Křupavé, šťavnaté a bez éček

    Před 2 měsíci
    Domácí rybí prsty z kvalitní ryby, bez škrobů a stabilizátorů. Zdravá verze oblíbeného jídla našich dětí podle osvědčeného receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Svíčková omáčka s pomalu pečeným hovězím masem a kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a podávaná s brusinkami

    Před 2 měsíci
    Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Studený čočkový salát s volským okem: Lehká alternativa k čočce na kyselo pro zdravou večeři

    Před 2 měsíci
    Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Pastinák nebo petržel? Jak je odlišit a správně používat

    Před 2 měsíci
    Na první pohled si je lidé snadno spletou – pastinák a kořenová petržel totiž vypadají velmi podobně. Obě mají bílé kónické kořeny a často leží vedle sebe na pultech obchodů i stánků. Jenže jakmile je ... více Příspěvek Pastinák nebo petržel? Jak je odlišit a správně používat pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Bramboračka, jak se dělávala u nás na venkově. Cibulka, sádlo, hříbky, klouzci, kořenová zelenina a silný vývar

    Před 2 měsíci
    Bramboračka mojí babičky voněla už od rána. Začínala sušenými houbami, které se namáčely, aby ožily a uvolnily vůni lesa. Postupně přidávala kořenovou zeleninu ze zahrádky, mrkev, petržel. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramboračku, jak jí znám z dětství.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Rychlá a zdravá zeleninová pomazánka

    Před 2 měsíci
    Rychlá zdravá zeleninová pomazánka je výbornou volbou pro lehké snídaně nebo svačiny. Svěží a křupavá zelenina ve spojení s krémovým pomazánkovým máslem a šlehačkou vytváří lahodnou a zároveň zdravou pochoutku, která bude chutnat na čerstvém pečivu nebo jako dip. Co budeme potřebovat: Mrkev Celer Petržel Pomazánkové máslo Sůl Pepř 1 stroužek česneku Trochu šlehačky (pro […] The post Rychlá a zdravá zeleninová pomazánka appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Čočková polévka pro sychravé dny: Sytá, voňavá, ideální, když venku mrholí

    Před 2 měsíci
    Čočkovka, která zahřeje a zasytí. Oblíbené české comfort food v podobě syté polévky bohaté na cenné živiny vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Strakonický štrúdl se sádlem. To je božská mana

    Před 2 měsíci
    Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí langoše z jogurtového těsta bez přebytečného oleje: Maďarská letní klasika ve zdravější variantě

    Před 2 měsíci
    Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
     Komentáře
  • Cooky

    Milionová polévka: Tradiční polévka s máslem, cibulkou a krupicí

    Před 2 měsíci
    Uvařte si netradiční/tradiční polévku, která vám zahřeje žaludek. Milionová polévka je výtečná a pochutná si na ní celá rodina.
     Komentáře
  • Cooky

    Nakládané okurky bez nálevu aneb rychlé zavařování bez vaření nálevu

    Před 2 měsíci
    Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
     Komentáře
  • Gardening

    Otoky: Znáte zázrak ze zahrádky, který vás zbaví bolesti za pár minut?

    Před 2 měsíci
    Otoky nohou po dlouhém dni mohou být nepříjemným a bolestivým onemocněním. V mezibuněčných prostorech se totiž hromadí přebytečná voda, která není z dolních končetin správně odváděna. Nohy, kotníky a lýtka mohou být oteklé, těžké a bolavé. Zdroj
     Komentáře
  • Cooky

    Minestrone: Recept na tradiční italskou polévku plnou zeleniny, fazolí a těstovin

    Před 3 měsíci
    Minestrone je barevná italská polévka, která se vaří podle sezóny a toho, co máte doma. S fazolemi, zeleninou a těstovinami skvěle zasytí a podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
     Komentáře
  • Brána do světa
    naMédium

    Smrtelně jedovatou tetluchu si s petrželí snadno splete i zkušený zahradník. U nás je přitom hojná

    Před 3 měsíci
    Ačkoliv není naše příroda tak plná jedovatých rostlin, jako je tomu například v tropech, i u nás se najdou značně nebezpečné exempláře. Příkladem je například tetlucha kozí pysk. Co je zač?
     Komentáře
  • Abeceda zahrady a bydlení

    Pastinák: Sladší příbuzný petržele, který stojí za vyzkoušení

    Před 3 měsíci
    Vypadá jako petržel, ale není to petržel. Chutná jako mrkev, ale mrkev to není – je to pastinák! Tato sladká kořenová zelenina je plná vitaminů a minerálů a nabízí spoustu možností přípravy. Můžete ji péct v troubě, připravit z ní pyré, krém nebo křupavé chipsy. V polévce skvěle nahradí petržel a obohatí chuť vašich jídel.
     Komentáře
  • ReadZone

    Hell’s Kitchen Česko čeká pekelný večer s řízky. Punčochář nasadil vlastní děti, soutěžící pod tlakem hořeli

    Před 3 měsíci
    Druhý díl Hell’s Kitchen přinesl hektický servis řízků, děti šéfa a souboj o to, komu zůstane Černý petržel.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová tlačenka z plece a kolene: Poctivý recept na tláču

    Před 3 měsíci
    Postup přípravy vepřové tlačenky z kolene a plece. Tlačenka je pokrm pro skutečné gurmány. Vyzkoušejte si ji připravit doma, uvidíte, že to není nic složitého.
     Komentáře
  • Cooky

    Opravdu zdravé a chutné menu existuje: Kuřecí prso s chřestem, petrželovým pyré a omáčkou z cibulky

    Před 3 měsíci
    Dostali jste chuť na něco lehkého, luxusního a sytého zároveň? Přesně takový je tento recept na jarní kuřecí prso s fantastickým petrželovým pyré a bílým chřestem. Pusťte se do toho s naším receptem s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavá zeleninová polévka s drožďovými nočky: Zapomenutý klenot české kuchyně

    Před 3 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
     Komentáře
  • Matky v nesnázích

    Konec uvadlým bylinkám. Triky, jak je udržet při životě. Nezdolná máta, problémová petržel

    Před 3 měsíci
    Čerstvé bylinky dodají jídlu nezaměnitelnou chuť. Často je ale koupíme, dlouho nám nevydrží a uvadnou. Naučte se o ně správně pečovat.
     Komentáře
  • Cooky

    Čočka na kyselo s klobásou a špeclemi či těstovinami: Tradiční česká klasika v novém podání

    Před 3 měsíci
    Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
     Komentáře
  • Cooky

    Krémové pohankové rizoto: Zdravý a lehký recept se zeleninou, houbami a vývarem

    Před 3 měsíci
    Dopřejte si něco zdravého, na čem si pochutnají chuťové buňky a celé tělo bude mít radost. Pohankové rizoto je to pravé, zvládnete jej snadno s naším receptem s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Letní rajská omáčka s hovězím masem bez velkého zahušťování

    Před 3 měsíci
    Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Samosběry v Jihomoravském kraji lákají na nízké ceny i kvalitu. Po čem je největší sháňka?

    Před 3 měsíci
    Na polích pokračují oblíbené samosběry. Lidé si teď jezdí hlavně pro zeleninu, někde vede mrkev a petržel, jinde třeba zase melouny. U všeho ale platí, že si sběrači odvezou čerstvé výpěstky za ceny lepší než v obchodech.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí po burgundsku nebo Boeuf Bourguignon: klasika francouzské kuchyně s vínem a žampiony

    Před 3 měsíci
    Užijte si opravdu slavnostní pokrm. Hovězí po burgundsku je symbolem francouzské kuchyně – a je vynikající!
     Komentáře
  • Cooky

    Polévka s vybraným rodokmenem: Boršč zapsaný v seznamu UNESCO podle tradičního receptu

    Před 3 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výjimečnou polévku, která je polévkou s rodokmenem a uvařte si svůj Boršč. Přidejte kousek dobrého chleba a oběd máte hotový.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí vývar s domácím drobením a zeleninou: Náš oblíbený začátek oběda

    Před 3 měsíci
    Pořádný hovězí vývar je lékem na všechny neduhy. Připravte si ho i vy s domácí zavářkou, která chutná výborně.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí pizza z kynutého těsta: Chuť lepší než z pizzerie

    Před 3 měsíci
    Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
     Komentáře
  • Cooky

    Uzená polévka s kroupami: Sytá klasika ze selské kuchyně

    Před 3 měsíci
    Polévka je grunt, vyzkoušejte tuto uzenou. Je jedinečná, výborná, a přitom tak jednoduchá. Přejeme dobrou chuť!
     Komentáře
  • Naše krásná zahrada

    Výsev petržele v srpnu: Zahradní trik, díky kterému sklidíte i v zimě

    Před 3 měsíci
    Srpen je ideálním měsícem pro druhý výsev naťové petržele. Stačí pár jednoduchých kroků a už na podzim budete sklízet čerstvou, voňavou zelenou na talíř. Ať už zvolíte výraznou hladkolistou nebo dekorativní kudrnku, poradíme vám, jak dosáhnout bohaté úrody, která vydrží až do zimy.
     Komentáře
  • Cooky

    Moravský bramborový salát s jablky a osmahnutou slaninou: Bohatší verze klasického bramborového salátu nejen na Vánoce

    Před 3 měsíci
    Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Babiččina hřibačka s tmavou jíškou: Polévka plná vzpomínek a lásky

    Před 4 měsíci
    Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
     Komentáře
  • Cooky

    Houbové kyselo s vejcem a křupavým bramborovým fondánem

    Před 4 měsíci
    Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
     Komentáře
Reklama