Zavřít
Zavařovací sklenice

Zavařovací sklenice

Nejnovější články na Seznamu na téma Zavařovací sklenice
  • inStory

    Zavařování je symbolem prázdnin. V troubě to zvládnete i bez zkušeností

    Před 25 dny
    Ať už máte přebytek meruněk, švestek, jahod, nebo se chystáte do kempu a chcete si s sebou vézt sklenice se zavařeným obědem či večeří, nezbyde vám, než se naučit zavařovat. Pokud se ale obáváte klasického zavařování ve vodní lázni a nemáte s ním zkušenosti, zkuste zavařování v troubě, o kterém píše ve své tiskové zprávě MORA.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Skleník svépomocí vyrobíte i ze zavařovacích sklenic. Jak ho postavit?

    Před 3 měsíci
    Skleník svépomocí si můžete vyrobit doma i ze zavařovacích sklenic. Nemusí se však jednat jen o zavařovací sklenice, použít můžete jakýkoliv druh sklenic. Hlavním prvkem je, že se musí jednat o čiré sklenice. Pojďme se blíže podívat, jak postavit skleník ze zavařovacích sklenic.
     Komentáře
  • Jímeto

    Sklenice a jejich opětovné používání je parketou českých hospodyněk. Takto z nich snadno odstraníte etiketu

    Před 6 měsíci
    Není žádným překvapením, že řada lidí využívá sklenice nejen pro skladování, ale často také pro kreativní účely. Jde například o skleničky od přesnídávek nebo kyselých okurek.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Sterilizace sklenic před zavařováním je důležitá. Podívejte, jak na to

    Před 7 měsíci
    Před každým zavařováním by měla proběhnout vždy sterilizace sklenic. Pokud tak neučiníte, riskujete, že se vám zavařenina začne časem kazit. Sterilizace ničí veškeré bakterie a zabraňuje tak množení bakterií v zavařeném jídle, jeho následnému zkažení a tvoření plísní.
     Komentáře
  • Interesting

    Jak uchovávat potraviny bez použití plastů? Máme řešení.

    Před 11 měsíci
    Mnohokrát, když někdo poskytne své tipy na skladování, jeho nápady přicházejí zabalené v plastu. Toho se ale snažíme zbavit.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Dejte sbohem zápachu sklenic z původního obsahu

    Před 1 rokem
    Bylinková sezona oficiálně začala. První jarní druhy léčivých rostlin už se zamrazují, suší a konzumují. Leckdo zase dává přednost tinkturám a sirupům, které se uskladňují ve sklenicích. Také ty vaše přijaly pachy původního obsahu? Zbavte se jich s pomocí jednoduchého tipu, povolejte do akce hořčici!
     Komentáře
  • inStory

    Jak odstranit zbytky lepidla ze sklenic, lahví či z lidské kůže

    Před 1 rokem
    Také vás občas trápí, když nemůžete z nových zavařovacích sklenic nebo lahví od nápojů sundat etikety, anebo když po sobě zanechají lepidlo, které nejde umýt? Máme pro vás vyzkoušené triky, které se v praxi osvědčily. .
     Komentáře
  • inStory

    Na balicím papíře můžete ušetřit. Dárky lze krásně zabalit pouze tím, co najdete doma

    Před 1 rokem
    Většina domácností si nevystačí s jednou rolí balicího papíru, takže jich musí koupit hned několik, což se už docela prodraží. Letos ušetříte, protože si ho nemusíte kupovat vůbec.
     Komentáře
  • inStory

    Zahrádka ve sklenici nevyžaduje pravidelnou péči a svou krásou vás nadchne

    Před 1 rokem
    Miniaturní ekosystém neboli zahrada v láhvi je ideální variantou pro líné botaniky. Vyrobíte si ji snadno sami a nemusíte se o ni skoro vůbec starat.
     Komentáře
  • inStory

    Odstraňte ze zavařovacích sklenic nálepky i s lepidlem. Bez zbytečné námahy

    Před 2 roky
    Skladujete doma sklenice, které plánujete použít třeba na zavařování? Vždy jsou na nich nalepené nějaké etikety, které nejdou jednoduše odlepit. Když už se vám je podaří něčím seškrábat, zbude po nich lepidlo. Poradíme vám, jak nálepky i s lepidlem hravě odstranit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Elektrický zavařovací hrnec zvládne i sýry nebo sirupy

    Před 2 roky
    Úroda z vlastní zahrádky potěší, ale někdy přidělá i starosti. Co s přebytky, které jste v potu tváře vypěstovali? Stará, ale osvědčená technika zavařování zajistí dostatečné zásoby domácích pochutin na zimu. Moderní zavařovací hrnce přitom práci co nejvíce usnadní a kromě konzervace potravin toho zvládnou daleko více.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí masové konzervy musíte zavařit dvakrát

    Před 2 roky
    Běžně zavařujete ovoce, zeleninu i houby? Zkuste konzervované maso ve vlastní šťávě a rychlá večeře nebo jídlo na cesty bude vždy po ruce. Zavařené maso je lahodné a šťavnaté, příprava je snadná, ale má přísná pravidla.
     Komentáře
  • inStory

    Tipy, jak originálně zabalit vánoční dárky

    Před 2 roky
    Balení dárků je pro někoho příjemná a radostná činnost. Pokud i pro vás, dejte si na balení dárků záležet a své blízké tím mile překvapíte.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Za dózy na potraviny není nutné utrácet velké sumy peněz, stačí použít to, co již máte doma

    Před 2 roky
    Dózy na potraviny vypadají moc hezky, ať už je máte viditelně na poličce nebo ukryté ve skřínce. Mimo jiné ty průhledné umožňují lepší kontrolu potravin a přehlednost. K uskladňování potravin lze použít v podstatě cokoliv. Zavařovací sklenice, plastové PET láhve a mnoho dalšího. Stačí jen odlepit původní nálepky, nádobky pečlivě umýt, usušit a klidně si je můžete i ozdobit.
     Komentáře
Reklama