Zavřít
Gril

Gril

Nejnovější články na Seznamu na téma Gril
  • Náš region

    „Češi umí výborně grilovat,“ říká šéfkuchař a radí (nejen) jak vybrat správný gril

    Před 1 dnem
    „Recepty se čtou vždycky odzadu,“ říká mistr grilu, šéfkuchař David Izák. Prozradil nám, jak maso a zeleninu grilovat zdravě, ale i jaká jídla nemá…
     Komentáře
  • Babinet

    Ostré nůžky i nepomačkané prádlo. Jak doma využít alobal

    Před 1 dnem
    Alobal máme neodmyslitelně spojený se zabalenými řízky na cestu. Maximálně po něm sáhneme ještě v momentě, když potřebujeme zafixovat dezert v plechu, nebo dortové formě. To ale není všechno, co alobal umí. Jeho škála využití je mnohem širší, než zatím tušíte.
     Komentáře
  • Fajntip

    Jak nejlépe grilovat podle gurmána Davida Kubrichta, jehož videa mají 12 milionů zhlédnutí

    Před 2 dny
    Podle Davida není grilování žádná věda. Chce to jen dobrý gril, kvalitní suroviny, teploměr a pár triků, které si lze osvojit v praxi. Ani on se nevyhnul experimentování, než našel ty správné postupy.
     Komentáře
  • Náš dům

    Přílišný zápach z grilování: Sousedské spory mnohdy nemají limity

    Před 4 dny
    Grilování v létě patří snad mezi nejznámější a nejoblíbenější kratochvíle mnohých z nás. Divit se tomu určitě nelze, vždyť připravit si skvělé maso, grilovanou zeleninu, sýr nebo cokoli jiného určitě stojí za to. Ne vždy ale musí být tato příprava jídla zrovna ideální. Pokud si soused rozdělá gril hned vedle vás u plotu nebo na sousedním balkónu, příjemné to být nemusí. Jaké jsou vlastně hranice mezi příjemnou vůni grilovaného masa a obtěžováním?
     Komentáře
  • Prostřeno

    Chuťově výrazná pikantní kuřecí křidýlka z grilu

    Před 5 dny
    Chicken Wings – kuřecí křidýlka – jsou pro mnohé z nás perfektní fingerfood. Ale nejenom steak chutná z grilu lépe než z pánve, i kuřecí křidýlka dostanou z roštu pořádnou porci chuti navíc.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Jak připravit gril, abychom si perfektně pochutnali na voňavých laskominách: Grilovací sezóna

    Před 5 dny
    Léto je ten nejbáječnější čas, který skýtá člověku řadu potěšení. Mezi jednu z nejoblíbenějších kratochvílí dlouhých teplých večerů patří společenské a kulinářské vyžití při grilování. Ovšem i při grilování se dá leccos zkazit, dokonce si člověk může nenávratně zničit zdraví. Jak připravit gril? Správnými postupy při grilování vás provede gurmán a odborník na grilování Jiří Rašovský.
     Komentáře
  • Vím, co jím

    Čas grilování je tu! Vyzkoušejte naši marinádu, salsu i dip

    Před 6 dny
    Příjemné letní podvečery na zahradě či terase přímo vybízí ke grilování s přáteli či rodinou. Co všechno se dá grilovat a jaký dip či dresink si vybrat? Přečtěte si naše tipy a zpestřete si své příští letní posezení. Už se vám sbíhají sliny?
     Komentáře
  • Nápady návody

    Jak na šťavnaté čínské řízečky? Použijte kontaktní gril

    Před 7 dny
    Originální čínské řízečky uděláte na kontaktním grilu doslova během pár minut a vaši strávníci budou nadšení. Přitom k tomu využijte minimum surovin a výsledek i tak bude perfektní. Jak tedy připravit čínské řízečky, aby byly dokonale šťavnaté?
     Komentáře
  • Hrdina kuchyně

    Hovězí steak s dipem z pečeného česneku

    Před 9 dny
    Marie Doležalová a Martin Škoda vám předvedou, že opravdový hrdina kuchyně je sama ingredience. My vám zase předvedeme, že i recepty můžou být rychlé a jít rovnou k věci. Nezkrácené recepty a více zajímavých informací najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • Vitalia

    Jak se naučit míchat vlastní koření? Základem je paprika, chilli a kvalitní pepř, říká pražský kořenář

    Před 9 dny
    Nebojte se experimentovat a namíchejte si svoji směs grilovacího koření, radí kořenář Jan Schneedorfer z Království chuti. Jenže jak se v koření vyznat a jak s mícháním směsí začít? Když se podíváte v obchodech do sekce s kořením, bude vás přecházet zrak. Jednodruhové střídá směs na kuře, čínu či rybu a na grilovanou zeleninu. Směs sušených bylinek doplňuje koření v bio kvalitě nebo to bez soli. V baleních malých, středních i v mlýnku, v celku i namleté. Vybrat si musí každý. A kdo si nevybere, ten je vítán u Jana Schneedorfera z Království chuti v pražských Nuslích, který dokáže poradit s kdejakou směsí koření. I s takovou, která nám připomene dovolenou v Řecku nebo v Jižní Americe.
     Komentáře
  • eKuchařka

    Děláte to celý život a možná špatně. Jak správně opéct špekáček?

    Před 9 dny
    Zvenčí dramaticky černý a zevnitř téměř syrový. Je zřejmé, že tady nastalo při přípravě špekáčku hned několik chyb. Jak upéct špekáček správně a jaké další dobroty jsou vhodné připravovat na ohni?
     Komentáře
  • Feminela

    Aby grilování bylo bez starostí: vyčistit celý gril zvládnete během chvíle

    Před 11 dny
    Grilovací sezóna je v plném proudu. Před samotným začátkem grilování s přáteli a rodinou byste ale neměli zapomínat na jednu důležitou věc. Řeč je pochopitelně o hygieně.
     Komentáře
  • OnlyU

    Alice Bendová si ve Španělsku s partnerem dopřává steaky. Sotva se jim vejdou na gril

    Před 13 dny
    Každý se v létě těší na něco jiného. Někdo se nemůže dočkat volna v práci, jiný sluníčka a opalování, další zase ochlazení v příjemné vodě v bazénu či u moře. Alice Bendová si v současné době užívá sluníčka na Tenerife ve Španělsku, odkud posílá do Čech pozdravy přes sociální sítě.
     Komentáře
  • Feminela

    Grilování k létu patří. Staňte se hvězdou každé letní party a připravte opravdové lahůdky

    Před 14 dny
    Češi milují grilování. Pro mnoho lidí jde o činnost, na kterou se těší během celé zimy.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Asgard není jen sídlo bohů, ale také vikingská sauna na Zvíkově

    Před 15 dny
    Skandinávský dřevěný styl se saunami a grily, ale i severská mytologie se promítají do jednoho z moderních kempů v Česku. Zvíkov Village Kemp má podle oficiálních standardů pět hvězdiček. Za co jsou dnes k mání?
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    Jak připravit portobello a hamburger na grilu + 6 tipů na grilování na uhlících

    Před 16 dny
    Grilovací sezona je v plném proudu. Uhlíky jsou rozžhavené a vůně grilovaných lahůdek stoupá do nosu a dráždí smysly. Grilovat lze téměř všechno, možná jste však ještě nezkusili některé recepty.
     Komentáře
  • Rozmarýna

    Pochoutky z grilu

    Před 17 dny
    Grilovací sezóna už je v plném proudu, a tak vám jistě přijde k chuti pár receptů ze světové kuchyně. Co takhle losos s avokádovým guacamole, kuřecí tacos nebo vepřové ražniči?
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Nejen maso, zkuste na grilu třeba tropickou bombu

    Před 19 dny
    V případě, že jste na svůj mistrovský gril právě využili k přípravě různých druhů masa… no, řekněme, že je to promarněná příležitost ke kulinářské kreativitě. Rozšiřte své hranice a zvažte, zda byste neměli ovoci dopřát trochu času v rozpáleném ohni. Také zelenina získá po pár minutách na roštu zvláštní chuť. A přemýšleli jste někdy o využití grilu k vytvoření zelného salátu nebo pizzy? Jak se zdá z těchto receptů, je to všechno určitě možné.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Co v létě na gril? Klobásu a hambáč

    Před 19 dny
    Grilovací sezóna je v plném proudu, a pokud grilujete častěji, je dobré vnášet do výběru mas a produktů na gril trochu pestrosti. Není sice nad šťavnatý český hovězí steak, ale grilovanou klobásu Češi prostě milují. Burgery už také dávno nejsou jen doménou rychlého občerstvení a nalezneme je v téměř každé modernější restauraci. Během posledních let si ale hamburgery vydláždily cestu také do českých domácností.
     Komentáře
  • Vlasta

    Asie pro vegetariány. Zapomeňte na maso, dejte na gril exotiku

    Před 20 dny
    Sečuánský lilek, bezmasé špízy nebo grilovaný ananas... Rozpalte gril a pochutnejte si na trochu jiných, exotických chutích bezmasých pokrmů. Odlehčené a zdravé večeře k létu patří.
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    30 min

    Podcast
    Michal Krulich: Češi grilují cokoliv a na čemkoliv. Všichni se těšíme až vytáhneme gril na balkon či pod pergolu

    Před 24 dny

    ·

    30 minut

    Hostem Pátečního pokecu s Ondrou Kubalou byl šéfkuchař a šéf kulinářského studia Michal Krulich, díky kterému jste mohli slyšet grilovací speciál. Dají se Češi označit za grilovací národ? Co všechno Češi grilují? Co nejradši griluje Michal? Na čem je nejlepší grilovat? Čím doladit vůni masa? Jak se dá ugrilovat celé kuře? Patří cuketa na gril? Jak ji ideálně připravit? Jak dlouho marinovat maso? Co je naprostým základem? Poslechněte si celý rozhovor.
     Komentáře
  • Bety

    Zářivě čistý gril

    Před 25 dny
    Grilování milujeme – jen kdyby druhý den ráno nebyl na zahradě stále špinavý gril. S tímto domácím prostředkem ho ale zvládnete vyčistit do zářivé čistoty.
     Komentáře
  • MeziŽenami

    Jak grilovat zdravě

    Před 27 dny
    Dodržovat při grilování „technologický“ postup a „správnou výrobní praxi“ se vyplatí nejen proto, aby vám strávníci na závěr „grilovačky“ zatleskali, ale i pro jejich zdraví.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Grilování levou zadní: Jak na šťavnatý hamburger podle Zdeňka Pohlreicha? Pomůže malý trik s důlkem

    Před 28 dny
    Burger na grilu je skvělou možností, jak si užít mleté maso. Stačí ho smíchat s vhodným kořením a správně připravit. Přečtěte si, co radí známý kuchař Zdeněk Pohlreich.
     Komentáře
  • Novinky

    Recepty na letní grilovačku: Uzená žebírka, medové kuře, drůbeží špízy a bramborové placky

    Před 29 dny
    Co by to bylo za stavitele kamenných kuchyní, grilů, pecí a udíren, kdyby svou práci neprověřil v praxi. Kameník Tomáš Hrdina je vášnivým amatérským kuchařem a jeho recepty zrozené v živém ohni hrají chutěmi i barvami.
     Komentáře
  • #chálujlíp

    Buřty na černém pivu z grilu. Nezapomeňte zapnout plyn...

    Před 29 dny
    Buřty na černém pivu připravené na venkovním grilu mají o kouzlo navíc oproti přípravě v troubě. Opečeš si špekáčky a pokračuješ s omáčkou. Nesmíš si tedy zapomenout pustit plyn jako já 🤣.
     Komentáře
  • Levou zadní

    Letní grilování je v plném proudu, grill a správný výběr masa je základ

    Před 30 dny
    Jak na domácí grilovačku a na co nezapomínat když vybíráme gril a když vybíráme maso na grilování. A samozřejmě nezapomínat na správnou údržbu grilu.
     Komentáře
  • Příbram

    Letní grilování: Vyzkoušejte netradiční pochoutky

    Před 1 měsícem
    Na téma grilování existuje mnoho rad od amatérů i excelentních kuchařů. A protože rad není nikdy dost, přinášíme netradiční recepty.
     Komentáře
  • Náš dům

    Čištění grilu cibulí je jednoduché a účinné

    Před 1 měsícem
    Obejít se v kuchyni bez cibule fakticky nelze. Jedná se no základní kuchyňskou surovinu vhodnou pro přípravu spousty pokrmů. Cibule je ale vynikající i v mnoha jiných ohledech. Pomůže třeba s mytím oken, hodí se na skvrny od potu, případně po štípnutí hmyzem nebo je výborná pro čištění grilu. Právě na tuto devízu cibule se podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Možná, že tento trik vůbec neznáte.
     Komentáře
  • iReceptář

    4 největší chyby při grilování kuřecího masa: Neděláte je taky?

    Před 1 měsícem
    Grilování kuřecího masa může být poměrně ošemetné a spousta lidí se často setkává s tím, že je maso po sundání z grilu suché, má nevýraznou chuť, anebo je uprostřed ještě syrové. Příprava kuřecího na grilu přitom není nikterak složitá. Možná se ale i vy dopouštíte jedné z nejčastějších chyb a nevědomky se tak připravujete o skvělý chuťový zážitek.
     Komentáře
  • Hobbykuk

    Od masa po sýr. Co všechno hodit na gril

    Před 1 měsícem
    Burgery, nakládaná krkovice, hermelín anebo grilovaná řepa. Vyzkoušejte neobvyklé recepty, po kterých se jen zapráší. Při přípravě ale dbejte na kvalitu potravin, která váš gurmánský výtvor ovlivní více, než si myslíte. Poradíme při výběru produktů a také představíme recepty na trhané hovězí maso a grilovaný kozí sýr.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Víte, jak správně vyčistit gril po každém grilování?

    Před 1 měsícem
    Grilovací sezóna pozvolna začíná, proto je ideální čas připomenout si několik pravidel v péči o gril. Víte, jak jej správně čistit, aby vám připáleniny nebo tuky nezkazily chuť grilovaných pokrmů? Tady jsou kroky, které je dobré dodržovat. A váš gril bude stále jako nový – připravený k použití!
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    30 min

    Podcast
    Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney

    Před 1 měsícem

    ·

    30 minut

    Šéfkuchař pardubické restaurace Hogo Fogo Jan Brandejs nás naučil burgr z hovězího krku s cibulovým chutney, cuketovými hranolky a hořčicovým dresingem. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přizvali ke stolu i moderátora a milovníka dobrého vína Martina Severu.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Nejlepší triky pro dochucení grilovaného masa přímo na talíři: Hrozí exploze chutí

    Před 1 měsícem
    Udělejte z grilování výjimečnou událost. K pečlivě naloženému masu s láskou připravenému na grilu totiž rozhodně nepatří jen tak nějaká kupovaná zálivka nebo dresink. Naopak – vyhraďte si trochu času navíc a udělejte si vlastní, po nichž se hosté opravdu jen olíznou! Dochucení grilovaného masa přímo na talíři stojí za to.
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    3 min

    Podcast
    Agastache anýzová vám na zahradu přivábí čmeláky a motýly, kvete až do zámrazu

    Před 1 měsícem

    ·

    3 minuty

    Využití agastache anýzové je široké. Na zahradě je okrasnou rostlinou, v kuchyni kořením a v domácí lékárničce léčivou bylinkou.
     Komentáře
  • Novinky

    Největší chyby při grilování

    Před 1 měsícem
    Grilování patří mezi oblíbené činnosti spojené s létem. Ačkoliv se jedná na první pohled o jednoduchou přípravu jídla, hrátky s ohněm nelze podceňovat. Jak na to, aby jídlo z grilu chutnalo co nejlépe?
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    3 neotřelé přílohy z grilu. Vyzkoušejte paprikové lodičky nebo grilovaný květák s chilli

    Před 1 měsícem
    Milujete letní grilování, ale nebaví vás neustále vymýšlet nové a nové recepty? Vyzkoušejte naše neotřelé nápady na chutné grilované přílohy nejen k masu, na kterých si pochutnáte s rodinou či přáteli. Dejte si paprikové lodičky, hříšně dobrý grilovaný květák nebo batáty.
     Komentáře
  • Náš dům

    Nejčastější chyby při grilování, možná se jich dopouštíte také

    Před 1 měsícem
    Léto a grilování k sobě zkrátka patří. Co by to bylo za léto bez času příjemně stráveného s rodinou či přáteli při přípravě grilovaných dobrot? Při grilování je ale třeba dávat velký pozor na to, abychom se nedopouštěli některých typických chyb, které mohou nejen pokazit zážitek, ale především ohrozit naše zdraví a bezpečnost našeho majetku.
     Komentáře
  • Kempiči

    Kemp s výhledem na Sněžku a žralokem v rybníce! Inspektoři kempů opět na trati

    Před 1 měsícem
    Buongiorno! Vystřelte konfety – kempičí komando je znovu na scéně! Tentokrát jsme se vydali do podhůří Krkonoš, kde se nachází populární kemp Dolce. Narazit tu můžete na mega paddleboard, ruské kuželky a tobogán, co ti poškádlí žaludek. A to hlavní? Z předsíňky svého stanu jsi za 4 hodinky nepřetržitého šlapání přímo na Sněžce. To se vyplatí! Letní kempovací jízda začíná! Arrivederci!
     Komentáře
  • Hobbykuk

    Na grilu můžete i udit nebo připravovat sladkosti

    Před 1 měsícem
    Milujete grilování, ale chtěli byste ho letos pozdvihnout o level výš? Nebojte se experimentovat a vyzkoušet něco nového či netradičního anebo zapojit do procesu moderní technologie! Přinášíme vám nápady, jak zpestřit grilovací sezónu!
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší bylinkové čaje pro dobré zažívání: Skvělé obzvlášť po grilovačce!

    Před 1 měsícem
    Málokdo odolá dobrotám z grilu, proto konzumace většinou dopadá tak, že se sotva dovalíte domů, jak jste se přejedli. Jak se zbavit tíživého pocitu v žaludku a co z bylinek vám udělá dobře?
     Komentáře
  • Náš dům

    Grilovat můžete i ovoce. Jaké se k tomu hodí nejvíce

    Před 1 měsícem
    K období léta patří kromě koupání a cestování neodmyslitelně také grilování. Ne vždy však musíte grilovat pouze maso. Mezi oblíbené pochoutky z grilu patří i ovoce. Obecně platí, že mezi nejvhodnější ovoce na gril patří ty plody, které obsahují málo vody. Meloun tedy negrilujte, vezměte si na gril raději banán anebo ananas, nebudete litovat.
     Komentáře
  • Svět Kreativity

    Jak získat leskle čistý grilovací rošt: Spojení těchto 2 surovin funguje na čištění stokrát lépe než kupovaná chemie

    Před 1 měsícem
    Letní sezóna přímo volá po vytažení grilu a zahájení společných setkání s rodinou a přáteli. A na to je třeba připravit i gril, aby jídlo z něj chutnalo opravdu dobře.
     Komentáře
  • iReceptář

    Mnoho lidí při grilování dělá zásadní chyby a riskuje zdraví: Neděláte je taky?

    Před 1 měsícem
    Zábava, dobré jídlo a pití, rodina a přátelé… Grilování patří mezi oblíbené činnosti ve volných chvílích. Může být však mnohdy i nebezpečné. Vyvarujte se zbytečných chyb a užijte si grilovačku ve zdraví.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak správně grilovat zeleninu: Je to lepší s marinádou, anebo bez ní?

    Před 1 měsícem
    Zahradní párty stůl nemusí oplývat jen skvěle připraveným masem a zajímavými dipy. Grilovat můžete i dostupnou zeleninu, která dodá pokrmům další rozměr. Obzvlášť, když víte, jak na to!
     Komentáře
  • Víš co, Stašo? Hoď to na gril!

    Grilované ovoce? Překvapivě skvostný dezert

    Před 1 měsícem
    Na gril nemusíte házet jen maso a zeleninu. Zkuste tentokrát hosty překvapit grilovaným ovocem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Caesar salát na grilu: Úplně jednoduchý recept na dietní trhák tohoto léta

    Před 1 měsícem
    Salát Caesar je nejznámějším a nejoblíbenějším salátem na světě. Víte, jak se dá udělat grilovaný? Překvapte své strávníky jako hostitel zajímavou a chuťově výraznou variantou.
     Komentáře
  • Čtidoma

    Jak na výborný steak z tuňáka?

    Před 1 měsícem
    Kvalitní mořská ryba je opravdová lahůdka a v sezoně grilování bychom se neměli bát dát jí šanci. Vyzkoušejte například tuňáka. A co je třeba vědět, než tuto lahůdku položíte na gril?
     Komentáře
  • Vlasta

    Čištění grilu nepodceňujte, riskujete zdraví i požár! Poradíme, jak na to

    Před 1 měsícem
    Na zahradě, na terase, na dovolené a klidně i na malém balkoně. Všude tam se v létě každý večer rozvoní vůně grilovaného masa, sýrů a nejrůznější zeleniny. Aby však jídlo opékané na roštu nejen vonělo, ale i dobře chutnalo, je potřeba se o gril starat a pravidelně ho čistit. Poradíme, jak na to snadno a efektivně!
     Komentáře
  • Deník

    Jak na kvalitní hamburger z grilu? Vše začíná u dobře zvoleného masa

    Před 1 měsícem
    Na burgery se často díváme svrchu jako na importovanou záležitost. Když se ale udělají dobře, na vaší grilovačce se po nich jen zapráší. Základem úspěchu je kvalitní a správně zpracované maso, dobrá kombinace ingrediencí a pečlivost. Jak na to?
     Komentáře
  • Befity

    Lahodné fitness špízy na gril

    Před 1 měsícem
    Grilování je prostě součástí léta. Ať už na gril dáte zeleninu, sýr nebo maso. Ale grilované jídlo je často mastné, a ne vždy zdravé. Proto vyzkoušejte tyto špízy, které skvěle zapadnou do každého fitness výživového plánu.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Čistěte gril: Připáleniny vytvářejí rakovinotvorné látky, které se vsakují do masa

    Před 1 měsícem
    K létu neodmyslitelně patří grilovací párty se spoustou dobrého jídla a přátel. Bohužel po skončení těchto akcí zůstává na hostiteli kromě mytí špinavého nádobí také očištění připečeného grilu. S plným žaludkem se do této práce jistě nikomu nechce, ale není radno tuto činnost zanedbávat.
     Komentáře
  • Podcasty Seznam

    34 min

    Podcast
    Léto na grilu: Roastbeef s domácí tatarkou. Griloval Radek David

    Před 1 měsícem

    ·

    34 minut

    Šéfkuchař Radek David se svým týmem z restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích nás naučil grilování roastbeefu a přípravu domácí tatarské omáčky. Hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byl moderátor České televize Vladimír Kořen.
     Komentáře
  • iFaster

    Marináda na kuřecí maso: Které marinády se hodí na gril?

    Před 1 měsícem
    Marináda na kuřecí maso dokáže dodat správnou chuť každému jídlu. Pokud jste se marinádám vyhýbali, na začátek vyzkoušejte medovou či bylinkovou marinádu. Výborně se hodí na gril. Jsme národ, který začne grilovat s prvními jarními teplými dny a vydrží dlouho do podzimu. Na grilu si připravujeme spoustu dobrot.
     Komentáře
  • Novinky

    Američan za grilem na poslední chvíli uskočil před padajícím stromem

    Před 1 měsícem
    Obrovské štěstí měl minulý pátek Američan známý pouze jako Jake, na kterého se během grilování na dvorku rodinného domu ve městě Raleigh v Severní Karolíně málem zřítil obrovský strom. Muž před ním na poslední chvíli dokázal uskočit a z incidentu vyváznout bez zranění.
     Komentáře
  • Pražská Drbna

    Plíseň a špína. Pražští hygienici rozdali v květnu pokuty za téměř devadesát tisíc

    Před 1 měsícem
    Během měsíce května provedli hygienici v Praze přes dvě stovky kontrol, po kterých udělili pokuty za 87 tisíc korun. Prohřešky našli třeba v plesnivé zdi jednoho z podniků, znečištěných grilech a fritézách nebo v mastné špíně po celém stánku.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Balkánská kuchyně: Jak na oblíbené ražniči na grilu? Masu prospěje odležení, otáčení i alobal

    Před 1 měsícem
    Máte rádi maso? Pak vsaďte na tuhle balkánskou specialitu. Je šťavnatá, na talíři krásně vypadá a zvládnete ji snadno. Připomeňte si s námi dovolenkovou dobrotu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Kořen čekanky se hodí i na gril

    Před 1 měsícem
    Kořen čekanky. Tato oblíbená kávová náhražka (ano, čtete to správně), může být použita i ve zmrzlinách, dresincích, a dokonce i margarínu. Zkrátka a dobře, jakmile se seznámíte s chutí a výhodami tohoto kořene, zahrnete jej do své stravy! Co třeba hodit ho na gril?
     Komentáře
  • Proženy

    Geniální příloha ke grilovanému masu: Salát z pečených paprik se sýrem si ale můžete dát i jako lehkou večeři

    Před 1 měsícem
    Když je rozpálený gril, téměř vždy na něj položím pár paprik. Grilovaná paprika je totiž ohromná surovina! Je jemná, má okouzlující kouřovou vůni a poslouží jako základ různých dipů, omáček i polévek. A výborná je i jako základ salátu.
     Komentáře
  • Babinet

    Stačí dodržovat pár triků a během letních grilovaček nepřiberete

    Před 1 měsícem
    V poslední době stále slýcháme, jak je grilované jídlo škodlivé. Pokud však dodržíme určité postupy, grilovat můžeme i zdravě a bez negativních důsledků na náš zdravotní stav.
     Komentáře
Reklama