Zavřít
Gril

Gril

Nejnovější články na Seznamu na téma Gril
  • Receptovník

    Teplé zářijové dny jsou jako stvořené pro grilování

    Před 1 dnem
    I když se léto rychle blíží ke konci a střídá ho podzim, neznamená to, že grilovací sezoně je konec. Právě naopak. I v září, někdy i později, si můžeme užít výborné pokrmy nejen z grilu, ale i z táboráku.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Staronovým hitem mezi burgery je smash burger: Dá se totiž snadno připravit i bez grilu jen doma na pánvi

    Před 6 dny
    Trend burgerových restaurací amerického stylu nás naučil, že pravý burger má být pořádně silný, propečený akorát tak dorůžova a uvnitř šťavnatý. Smash burger je jeho pravým opakem, je totiž tenký a dokonale propečený. Přesto si našel spoustu příznivců a hlavně jeho domácí příprava je mnohem snazší.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Chytrý způsob čištění grilu: Vlhké noviny odstraní veškerou mastnotu za 60 minut – vy se vůbec nenadřete

    Před 10 dny
    Chytrý způsob čištění grilu: Vlhké noviny odstraní veškerou mastnotu za 60 minut – vy se vůbec nenadřete. Sezóna grilování je v plném proudu a krásné počasí vybízí k venkovním setkáním a večírkům. Radost z hodování však rychle vyvane, když přijde čas na čištění grilu. Ale nebojte se, existuje osvědčená metoda, jak dosáhnout bezchybného grilu, díky které budete po vaření vždy bez stresu.
     Komentáře
  • Home

    Nový gril na podzimní rožnění? Poradíme podle čeho vybírat

    Před 12 dny
    Zvuk syčícího steaku, lákavá vůně grilované kukuřice, pronikavý smích a hřejivé sluneční paprsky. To je ideální grilovačka. Vše klapne na výbornou hlavně díky správnému grilu. Při jeho výběru je proto dobré zvážit všechna pro a proti u jednotlivých typů.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Gril můžete vyčistit zeleninou

    Před 18 dny
    Nikdo dobrovolně nezvedne ruku, nevezme kartáč a nezačne bojovat s připečeným jídlem a nečistotami na svém grilovacím roštu. Chcete si usnadnit práci? Použijte ocet a cibuli!
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Jak připravit na grilu naprosto dokonalý steak

    Před 18 dny
    Příprava steaku je velice jednoduchá. Chcete jen si osvojit pár základních principů. Ve videu poradím jak na to.
     Komentáře
  • Novinky

    Grilovaný led je v Číně hit

    Před 21 dny
    Na čínských sociálních sítích vzbudily značnou pozornost záběry, na nichž se na grilu připravuje led. Po jídle připravovaném z kamení tak jde v krátké době o další čínskou kulinářskou specialitu.
     Komentáře
  • HomeInCube

    Soused grilující na balkoně: Kdy nezmůžete nic a kdy se můžete bránit?

    Před 28 dny
    Češi jsou milovníci grilování – a to nejen v létě, ale klidně i v zimě. A protože jídlo připravené na grilu chutná tak nějak líp, není divu, že se začalo grilovat i na balkonech u bytů. Víte ale, jaké má grilování na balkonu pravidla? A kdy máte právo si na bezohledné sousedy stěžovat?
     Komentáře
  • Český kutil

    Pojďme si společně vyrobit přenosné ohniště

    Před 1 měsícem
    Typická letní večeře v podobě opékaných buřtů vyžaduje jisté úpravy a přípravu vhodného místa. Výroba ohniště je pro tuto zábavu naprosto zásadní. Někteří z nás preferují pevné místo k tomu určené, zabudované v zemi, jiní zase upřednostňují ohniště, které můžeme hravě přenést, kam chceme. Možnost volby místa pro opékání lahodných špekáčků je lákavá. Pojďme si tedy přenosné ohniště vyrobit.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    All American Fest představí mistry grilu v čele se Zdeňkem Pohlreichem

    Před 1 měsícem
    Poslední prázdninový víkend 1. – 3. září bude v Praze patřit jedinečné akci All American Festu, který se stane oslavou nejen svobody, volnosti, motocyklů Harley-Davidson, adrenalinu nebo zábavy, ale i typické americké gastronomie. A k ní už nedomyslitelně patří grilování a burgery na všechny možné i nemožné způsoby.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Těchto 6 potravin nikdy negrilujte! Jsou mezi nimi i mořské plody, oblíbená zelenina nebo slanina

    Před 1 měsícem
    Grilování, národní sport Čechů, je v létě v plném proudu. Na roštu se ocitá vše od masa, zeleniny, mořských plodů nebo sýrů. Ne vše je ale dobrou volbou. S některými potravinami na grilu hrozí nejen zkažená hostina, ale také zbytečné zaneřádění grilu, požár, nebo dokonce ohrožení zdraví. Na kterých 6 potravin si dát při grilování pozor a připravit je jinak?
     Komentáře
  • Kreativní dům

    Prase na grilu. Jak ho naložit a ugrilovat, aby bylo křupavé i šťavnaté

    Před 1 měsícem
    Prase rádi grilujeme pro jeho křupavou kůži. Jak ugrilovat prase na grilu, aby bylo zároveň i šťavnaté uvnitř? To si ukážeme v dnešním článku, který bude mapovat přípravu od naložení prasete až po jeho grilování.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Originální chuťovka: Uzené guacamole z grilovaného avokáda

    Před 1 měsícem
    Vyberte si zralá avokáda, rozpulte je a opečte na grilu. Kouř ze dřeva jim dodá chytlavé tóny umami, které můžete posílit chilli papričkami jalapeño nebo chipotle. Podávejte s tortillovými chipsy.
     Komentáře
  • OnlyU

    Argentinské asado: Uspořádejte grilovačku, kde žádný kus masa nepřijde nazmar

    Před 1 měsícem
    Léto je časem grilování. Ještě nějaký ten čas bude počasí vybízet k tomu, abychom připravovali maso venku. Výraz asado označuje pravou argentinskou grilovačku, která má svá jasná pravidla. Když je budete dodržovat, užijete si zážitek, který jste doposud nezažili. Zdroj
     Komentáře
  • Magazín Doma

    3 recepty na dokonalé marinády, které udělají z grilovaného masa nezapomenutelný požitek

    Před 1 měsícem
    Už se těšíte na víkend, až si s rodinou ugrilujete křehký kus masa? A už máte vybráno, do čeho maso naložíte, aby chutnalo přímo výtečně? Máme pro vás tři tipy na skvělé marinády, které budou chutnat.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Naprosto úžasná grilovaná vepřová panenka s brambory na grilu

    Před 1 měsícem
    K obědu jsem připravil vepřovou panenku na grilu. Panenka je ten nejlepší kousek vepřového masa. Je jemná, křehká, šťavnatá a má delikátní chuť. Grilování panenky nezabere moc času. A perfektně se k ní hodí grilované brambory, nakládaná zelenina případně čerstvá rajčata.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Jak připravit krkovici na grilu, aby byla chuťově dokonalá a křehká: Vyhněte se soli a naklepání

    Před 1 měsícem
    Chystáte se o víkendu grilovat? Máme pro vás několik tipů, jak ugrilovat tu nejlepší a křehkou krkovici, kterou si zamiluje každý. Stačí jen dodržet několik zásad.
     Komentáře
  • Tvůj magazín

    Čím se Rusko snažilo překvapit na výstavě Army-2023: Království „grilů“ a „Šíleného Maxe“

    Před 1 měsícem
    Letos bylo premiér tak málo, že se rusové rozhodli překvapit celým královstvím "grilů" pro každý vkus a přežvýkání sovětského dědictví.
     Komentáře
  • iGlanc

    Netradiční houbové tipy. Od růžovek na grilu po smrže na šafránu, hřiby k rybám. Zapomeňte na klasiku!

    Před 1 měsícem
    Každé léto nejprve několik týdnů řešíme zásadní houbařskou otázku: Kdy už konečně začnou růst? A pak to přijde. Během pár dnů se české lesy rozzáří nekonečnou plejádou barev a tvarů. Do kapsy nůž, do ruky košík a jdeme na to.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Bizarnosti na grilu: Ochutnejte grilovaný meloun, bábovku z grilu nebo vnitřnosti

    Před 1 měsícem
    Grilovací sezóna je v plném proudu. Pokud vás už ale unavují nekonečné zástupy grilovaných krkovic a kuřecích křídel, zkuste při další příležitosti ogrilovat meloun nebo ananas. Máme pro vás seznam dalších „bizarností“!
     Komentáře
  • Bety

    Čištění grilu na dřevěné uhlí je nutností

    Před 1 měsícem
    Grilovací sezona je v plném proudu, na rošty se pokládají šťavnaté steaky, cukety, rajčata i lilky. Věděli jste ale, že gril je špinavější než záchodové prkénko? Proto ho pravidelně čistěte!
     Komentáře
  • Nápady návody

    Kuře pečené na ohni. Jak ho správně připravit a ugrilovat

    Před 1 měsícem
    Patříte mezi nadšence do letního grilovaní? Poté stojí za zkoušku i kuře pečené na ohni. Každý, kdo ho vyzkoušel, tak potvrdí, že se mu žádné jiné nevyrovná. Pojďte se podívat, jak si takové kuře na ohni připravit. Není to vůbec nic složitého a s trochou šikovnosti to zvládne každý.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Šťavnaté makrely na grilu. Jak je naložit a správně ugrilovat

    Před 1 měsícem
    Připravujete si doma rádi ryby? Poté byste určitě měli vyzkoušet recept na šťavnaté makrely na grilu. Přečtěte si náš návod od naložení makrel až po jejich dokonalé ugrilování. Doufáme, že vám budou chutnat.
     Komentáře
  • Knihobaze

    Markus Kaufer: Udíme a grilujeme

    Před 1 měsícem
    V přitažlivě vypravené knize nabízí populární německý autor Markus Kaufer (nar. 1978) sedmdesát receptů vonících kouřem. Již deset let je slavným „grilovacím youtouberem“ @0815BBQ, jehož videorecepty si oblíbily milióny diváků. Jejich zájem pravidelně stoupá v létě, a to i díky milovníkům grilování.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak nejlépe připravit kukuřici? Mimo gril a troubu báječně poslouží i mikrovlnka

    Před 1 měsícem
    V obchodech začíná období kukuřice a to znamená, že je nejlepší čas si tuto žlutou sladkou zeleninu vychutnávat na nejrůznější způsoby. Máme pro vás tip na šest různých postupů přípravy a na závěr i jeden pro univerzální dochucení. Oblíbíte si kukuřici z mikrovlnky, trouby, nebo grilovanou ve slupce, oleji či alobalu?
     Komentáře
  • Zahrádkářská poradna

    Originální malý patinovaný stolek na gril krok za krokem

    Před 1 měsícem
    Léto je čas grilování a vyrobit si malý stolek pod gril není nijak těžké. Pokud máme gril větší, třeba na dřevěné uhlí nebo plyn, poslouží nám stolek na přípravu a odkládání grilovacích pomůcek, koření, omáček apod.
     Komentáře
  • Jímeto

    Zálesácký chléb je na přípravu velmi snadný. Udělejte si ho třeba na grilu

    Před 1 měsícem
    Zálesácký chléb je snadné pečivo, který zvládne připravit úplně každý. Jednou z jeho výhod je, že se dá snadno udělat třeba i na grilu. Chutná tedy zcela jinak, než kdybyste ho vytáhli z trouby. A my vám poradíme, jak na jeho přípravu. Příprava zálesáckého chleba je velmi jednoduchá.
     Komentáře
  • Kondice

    Nástrahy grilování. Pozor si dejte na bakterie a vyšší teploty

    Před 1 měsícem
    Léto si bez grilování neumíme představit. Podle společnosti STOB řada z nás postupně na grilu vyměňuje špekáčky a klobásy za libová masa, ryby a zeleninu, což je určitě dobře. Ve dvou dílech si řekneme, jak podle STOBu grilovat bezpečně, tak abychom si zdravě pochutnali, a přitom se vyhnuli rizikům s grilováním spojeným.
     Komentáře
  • iGlanc

    Jak připravit nejlepší steak: Tipy, se kterými to zvládnete. Na solení se šéfkuchaři neshodnou

    Před 1 měsícem
    Pokud patříte k milovníkům steaků a zatím na ně chodíte radši jen do restaurací, protože doma při přípravě nedokážete odhadnout dobu na grilu nebo přípravu dobré marinády, vězte, že připravit si je doma není zas až taková alchymie. Stačí mít jen správné tipy, jak na to.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Na grilu: Lilkový kaviár ze zeleniny pečené nad ohněm

    Před 1 měsícem
    Výrazná lilková chuť s nádechem kouře, křupavá a zároveň měkká konzistence a téměř univerzální použití – na ozdobení chlebíčků a jednohubek, jako dip k zelenině, jako pomazánka do sendvičů nebo jen tak, dělá z lilkového kaviáru hvězdu nejen grilovacích večírků.
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    Tipy, jak si bezpečně užít letní večery u ohně bez volání hasičů

    Před 1 měsícem
    Od prvních teplejších dnů až do podzimu je v Česku oblíbená sezóna grilovaček a táboráků. To ale neznamená, že můžeme pálit vše a rozdělávat oheň čímkoliv, třeba pomocí benzínu. Proto vám poradíme, jak si chvíle u ohně užít bezpečně a s ohledem na přírodu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička

    Před 1 měsícem
    Počasí opět láká k vytažení grilu a uspořádání nějaké pořádné kulinářské akce. Před začátkem je ovšem vhodné si připomenout několik věcí, které jsou velmi důležité a mnoho lidí si je přesto vůbec neuvědomuje.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Chcete dokonale čistý gril? Levně a ekologicky to zvládnete s bramborou, jedlou sodou nebo kávou!

    Před 1 měsícem
    Čistý a nablýskaný gril je základem úspěchu každého grilování. Jídlo díky němu bude chutnat lépe a vy nebudete riskovat zdravotní problémy. V obchodech se dají pořídit speciální prostředky, gril se ovšem dá vyčistit i běžnými surovinami, které má každý doma. Levněji, ekologičtěji a stejně účinně.
     Komentáře
  • Náš region

    Želifest naplnil malou vesnici rodinami z místa i okolí

    Před 1 měsícem
    Vůně masa a sýrů na grilu, vrčení motorky, bublinky poletující ve vzduchu a majáky hasičů znějící malebnou vesničkou Želivec u Zruče nad Sázavou…
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Obtěžuje vás kouř z grilu? Právník radí, jak řešit sousedské spory

    Před 1 měsícem
    Obtěžující zápach z grilu nebo nadměrně hlasitá hudba. Důvodů pro sousedské spory může během letních měsíců přibývat. Jak v takových případech postupovat a kdy se obrátit na soud, radí právník Štěpán Ciprýn.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    PharmDr. Ivana Lánová: Grilování má svá pravidla, trávicí potíže mohou přijít velmi rychle

    Před 2 měsíci
    Jak často v létě grilujete? Poměrně jednoduchá otázka, na kterou by mnozí odpověděli, že takřka každý den. Vždyť jde o poměrně jednoduchou, rychlou a zábavnou úpravu jídla. Přesto se nejedná o aktivitu, která by se obešla bez nějakých těch rizik.
     Komentáře
  • Feminela

    Rozkrojená cibule usnadní čištění grilu

    Před 2 měsíci
    Sezóna grilování je v plném proudu. Hezké chvíle s přáteli na čerstvém vzduchu a při dobrém jídle končí v okamžiku, kdy dojde na čištění grilu od připálených zbytků. Existuje naprosto jednoduchý a rychlý způsob, jak problém čištění vyřešit.
     Komentáře
  • Vlasta

    Sezona tuňáka vrcholí! Připravte si z něj ty nejlepší recepty

    Před 2 měsíci
    Maso tuňáka je zdravé, ale nemá výrazně rybí chuť, proto je oblíbené i u lidí, kteří jinak ryby moc nemusejí. Rozpalte grily, zapalte ohně a užijte si tuňáka s vůní kouře.
     Komentáře
  • Jímeto

    Halloumi: Chutná náhražka masa a perfektní sýr na gril. Má i zdravotní benefity

    Před 2 měsíci
    Pokud vegetariáni hledají náhražku za maso, hned po tofu je sýr halloumi tou nejtradičnější volbou. Jedná se doslova o poklad z Řecka. Bezlepkový výrobek se totiž dá použít v mnoha receptech, a navíc má i mnoho pozitivních vlivů na zdraví.
     Komentáře
  • Pod hladinou

    Honza tuší zradu. Přítelkyně a nejlepší kamarád tutlají vzájemné sblížení

    Před 2 měsíci
    Jan Zach se po návratu na Slapy snaží zlepšit nejen vztah s Alicí, ale také obnovovat stará přátelství. Netuší, že přítelkyně se v době jeho nepřítomnosti sblížila právě s potápěčovým dobrým kamarádem Zdeňkem. Jak dlouho to budou tajit? Oba jsou z nastalé situace nešťastní a Honza cítí, že něco není v pořádku. Seriál Pod hladinou sledujte už brzy na Primě nebo exkluzivně již nyní na prima+.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    RECENZE: Meva Dual Compact je kříženec vařiče a grilu napájený malou kartuší

    Před 2 měsíci
    V této recenzi se podíváme na vařič a gril v jednom nazvaný Meva Dual Compact. Tento vařič nás překvapil na první pohled hned tím, že je dvouplotýnkový. Dále pak možností přidat účinnou a efektivní grilovací desku a přeměnit ho na gril. Poslední výraznou věcí je možnost napájet ho z obyčejné malé plynové kartuše. Uvidíme, jak si povede v redakčním testování. Na konci testování si na něm zkusíme udělat i něco k jídlu.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jak vybrat a udržovat grilovací příslušenství

    Před 2 měsíci
    Grilování je letní aktivita, která přináší radost a společenskou atmosféru. Abychom si však mohli vychutnat dokonalé grilování, je důležité správně vybrat a udržovat grilovací příslušenství. V našem článku vám přinášíme cenné tipy na výběr kvalitních grilovacích nástrojů a příslušenství, které vám pomohou připravit skvělé pokrmy. Užijte si letní sezónu u grilu.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Při správné údržbě vydrží gril roky v perfektním stavu

    Před 2 měsíci
    Potřebujete umýt gril pokrytý spáleným tukem? Naštěstí existuje rychlý a jednoduchý způsob, jak to udělat. Správná údržba grilu je klíčová pro jeho dlouhověkost a kvalitu přípravy pokrmů.
     Komentáře
  • Flóra na zahradě

    Řiďte domácnost přímo ze zahrady!

    Před 2 měsíci
    Léto už začalo a vy byste nejraději trávili celé dny na čerstvém vzduchu? Pokud se váš pozemek nenachází v pomyslné „offline“ zóně, kde se nepřipojíte k internetu, ani kdybyste chtěli, máte jedinečnou šanci vyřizovat ze zahrady širokou škálu činností. Třeba otevřít vrata hostům, aniž byste odešli od grilu, nebo vyluxovat a vytřít podlahu v kuchyni, zatímco si čtete časopisy v zahradní houpačce.
     Komentáře
  • Receptovník

    Základem dobře ugrilovaného jídla je čistý gril

    Před 2 měsíci
    Letní období je časem odpočinku a dovolených. Teplé večery svádí ke grilování, které je příležitostí k tomu, pozvat své přátele a rodinu. U dobrého jídla a pití čas rychle ubíhá. Grilování je ve své podstatě jednoduchá příprava masa či zeleniny. Je ale třeba dodržovat určité zásady a vyhnout se některým možným problémům.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Jaké sýry jsou opravdu vhodné ke grilování? Zapomeňte na mozzarellu nebo fetu na grilu

    Před 2 měsíci
    Pokud vás už maso na grilu omrzelo nebo jste v grilování začátečníci, sýry jsou pro vás ideální volbou. Při nákupu sýrů na grilování pečlivě vybírejte vhodný typ. Nejvhodnější jsou sýry s kůrkou na povrchu. Naprosto nevhodné jsou měkké tavené a čerstvé sýry. Nedoporučujeme experimentovat ani s druhy jako feta či mozzarella. Vedle nešlápnete se sýry, které se jen málo roztékají, například halloumi, oštěpek a parenica.
     Komentáře
  • Tajemství domova

    Zdravé grilování: Lososové karbanátky se šalvějí a dipem. Rozšiřte své grilovací menu

    Před 2 měsíci
    Zaměříme se na zdravé grilování a diváky naučíme recept na karbanátky z lososa dochucené typickou jarní bylinkou - šalvějí, k tomu dip z creme fraiche s citronovou kůrou a grilovaná zelenina - paprika, cuketka, předvařené brambory, případně i hrachové lusky. Grilovat nemusíme vždy jen maso nebo uzeniny. Zkuste netradiční druhy zeleniny, houby nebo sýr tofu v marinádě. grilovat můžeme také ovoce a dokonce i zmrzlinu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu

    Před 2 měsíci
    Kuřátko na povrchu se zlatavou a křupavou kůrkou, uvnitř dokonale propečené a šťavnaté, to je grilovací majstrštyk. Když se to podle našich rad naučíte, stanete se králem či královnou každé grilovačky.
     Komentáře
  • StyleUp

    Čištění grilu je se správnými prostředky otázkou chvíle

    Před 2 měsíci
    Grilovací sezóna je v plném proudu. Před samotným začátkem grilování s přáteli a rodinou byste ale neměli zapomínat na jednu důležitou věc. Řeč je pochopitelně o hygieně. Hodně lidí si myslí, že důkladné čištění grilu není nutné, protože se všechny bakterie a nečistoty spálí. Není to ale pravda a můžete skončit s velmi nepříjemnou otravou jídlem. Jak gril důkladně vyčistit, aby byl připravený do akce?
     Komentáře
  • TN

    České dráhy se zbavují starých vlaků. Lidé si z nich dělají chaty či gril

    Před 2 měsíci
    Pořídit si takzvaný motoráček může každý, kdo je ochoten vytáhnou z peněženky pár set tisíc korun. České dráhy totiž prodávají desítky ikonických motorových vozů řady 810.
     Komentáře
  • Asenior

    Markus Kaufer: Udíme a grilujeme

    Před 2 měsíci
    V přitažlivě vypravené knize nabízí populární německý autor Markus Kaufer (nar. 1978) sedmdesát receptů vonících kouřem. Již deset let je slavným „grilovacím youtouberem“ @0815BBQ, jehož videorecepty si oblíbily milióny diváků. Jejich zájem pravidelně stoupá v létě, a to i díky milovníkům grilování.
     Komentáře
  • Proženy

    Nejlepší maso na gril? Rychlé kuře, vepřové jako klasika nebo hovězí pro zkušené

    Před 2 měsíci
    Nezáleží na tom, jestli grilujete jednou za čas nebo je to v době dovolených váš nejoblíbenější letní sport. Pokud má mít grilovačka dobrý výsledek, záleží hlavně na tom, jaké suroviny použijete. Poradíme, jak si vybrat to nejlepší maso.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé

    Před 2 měsíci
    Grilovaný sýr nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce, obzvláště účastní-li se jí i vegetariáni. Ne všechny sýry jsou však vhodné pro tuto úpravu. Po kterých sáhnout, jak s nimi pracovat a s čím kombinovat?
     Komentáře
  • Tipy pro lepší domov

    Skvělé a rychlé menu na gril: Zaujmete a všichni si určitě pochutnají

    Před 2 měsíci
    Taky už nevíte, co byste hodili na gril? S šéfkuchařem Milošem jsme připravili skvělé menu, na kterém si určitě všichni pochutnají a co víc - je jednoduché a rychlé. To přece chceme všichni. Těšte se na výtečný předkrm, dokonalé maso a nechybí sladká tečka na závěr! Věnujte pár minutek svého času a inspirujte se s námi, těmito dobrotami určitě překvapíte i ohromíte jakoukoliv návštěvu.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit

    Před 2 měsíci
    Na maso si moc nepotrpíte a hledáte nějaké varianty, co si v létě dát na gril? Plátky celeru chutnají překvapivě dobře a jsou výborným oživením klasických vegetariánských a veganských alternativ, jako jsou sýry, tofu na gril nebo jiné druhy zeleniny. Navíc se dají udělat na mnoho způsobů.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem

    Před 2 měsíci
    Uvnitř měkký a šťavnatý, na povrchu křupavý – ugrilovat perfektní hovězí steak není složité, je však třeba dodržet základní pravidla práce s tímto zlatým hřebem grilovačky. Zásadní chybu totiž můžete udělat už samotným výběrem masa.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Grilované makrely. Jak je naložit na gril a ugrilovat, aby byly šťavnaté

    Před 2 měsíci
    Grilované makrely jsou skvělou volbou pro letní grilovací párty nebo rodinné večeře. Příprava makrel na grilu je navíc velmi snadná, abyste však dosáhli toho, že budou vaše grilované makrely dokonale šťavnaté, je potřeba vědět, jak makrely naložit a správně ugrilovat.
     Komentáře
  • Příbram

    Letní grilování: Vyzkoušejte netradiční pochoutky

    Před 2 měsíci
    Na téma grilování existuje mnoho rad od amatérů i excelentních kuchařů. A protože rad není nikdy dost, přinášíme netradiční recepty.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Pro zážitek z grilování je nejdůležitější čistota samotného grilu

    Před 2 měsíci
    Grilování je oblíbenou volnočasovou aktivitou, která zejména v poslední době získává na velké popularitě. Je to dáno i tím, že je k dostání velký výběr různých grilů.
     Komentáře
  • OnlyU

    Hermelín už je nuda. Vyzkoušejte na grilu následující druhy sýrů

    Před 2 měsíci
    Někteří lidé milují na grilu maso, jiní ale dávají přednost sýrům. Nejtradičnějším sýrem používaným při grilování je hermelín. Pokud jste ho už ale přejedení a přemýšlíte o tom, že vyzkoušíte něco nového, máme pro vás několik tipů.
     Komentáře
Reklama