Zavřít
Hřebíček

Hřebíček

Nejnovější články na Seznamu na téma Hřebíček
  • Žena-in

    Druhý advent - Voňavé perníčky, klasika co nezklame

    Před 1 dnem
    Jakmile se rozvoní po domě vůně skořice, hřebíčku a medu, ví každý, že Vánoce jsou za dveřmi. Perníčky patří k těm nejoblíbenějším vánočním dobrotám – křehké, voňavé.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavý hruškový koláč se zakysanou smetanou a kokosovou krustou. Sametové potěšení na výborném křehkém těstě

    Před 2 dny
    Koláč s hruškami - to je lahoda, vyzkoušejte tento chutný hruškový koláč se smetanovou vrstvou a křehkým korpusem.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vánoční koření od A do Z: Anýz, badyán, kardamom… Kvůli hřebíčku se vedly války a šafrán byl dražší než zlato

    Před 4 dny
    Když přivřete oči a představíte si Vánoce, pravděpodobně se vám vybaví teplo domova, světlo svíček… a nezaměnitelná vůně koření. Právě tyto malé aromatické poklady dodávají svátečnímu období chuť, historii i atmosféru. Možná je kupujeme běžně a bez přemýšlení, ale každý druh koření má za sebou fascinující příběh – od dávných obchodních stezek až po dnešní kuchyňské trendy. Přinášíme vám vánoční koření od A do Z, včetně tipů na to, jak ho nakupovat, skladovat, kde se vyplatí připlatit si za kvalitu a do kterých zimních receptů se skutečně hodí.
     Komentáře
  • NašeTéma

    Recept na vánoční perníčky jako od babičky, které jsou měkké hned po upečení

    Před 5 dny
    Vůně skořice, hřebíčku, badyánu a medu k Vánocům neodmyslitelně patří. Připravte si lahodné perníčky podle rodinného receptu Hanky Smětákové, které se rozplývají na jazyku a jsou měkké hned po upečení.
     Komentáře
  • Proženy

    Skořice, hřebíček, badyán a další vánoční koření. Neslouží jen jako dekorace, prospívá také zdraví

    Před 6 dny
    S Vánocemi je neodmyslitelně spjata opojná vůně skořice, vanilky, hřebíčku nebo badyánu. Nehodí se ovšem jen do svařeného vína nebo jako efektní dekorace na adventní věnec či svícen. Víte, že „vánoční“ aromatické koření dokáže doslova zázraky se zdravím?
     Komentáře
  • Cooky

    Pečený čaj: Koncentrovaná směs ovoce, koření a cukru zapečená v troubě. Vytvořte si zásobu vitamínů a vůně do přicházející zimy

    Před 7 dny
    Voňavý domácí pečený čaj připravený podle receptu s postupem je směs ovoce, cukru a koření upečená do zimního elixíru, který provoní celý domov a po zalití horkou vodou krásně zahřeje.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Páchne vám skříň? Tento domácí trik je nejrychlejší a nejlevnější řešení, jak ji provonět

    Před 8 dny
    Máte pocit, že vám oblečení ve skříni ztrácí svěžest? Vlhkost, zatuchlý pach, případně i plísně – to vše dokáže znepříjemnit každodenní výběr outfitu. Ale zkus něco, co nezabere víc než pár minut a nezahlcuje domácnost chemikáliemi. Silná dvojka: kávová sedlina + hřebíček Kávová sedlina je skvělý přírodní absorbent vlhkosti a zápachů. Spolu s voňavým hřebíčkem, […] The post Páchne vám skříň? Tento domácí trik je nejrychlejší a nejlevnější řešení, jak ji provonět appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • ČasProBydlení

    Sušený pomeranč, skořice a hřebíček: Přírodní dekorace, která provoní byt na celý advent

    Před 8 dny
    Vůně pomerančové kůry se skořicí a hřebíčkem se v Česku během adventu objevuje prakticky všude – v kuchyních, na trzích i ve školách. Ačkoli lidé ještě donedávna sáhli spíše po aromatických svíčkách, v posledních letech se vracejí k jednodušším věcem. Podle Asociace českých aromaterapeutů roste obliba přírodních materiálů, které nepůsobí tak výrazně a v interiéru […]
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Vánoční koření: Naučíme vás správně využívat skořici, hřebíček a badyán doma i na zahradě

    Před 11 dny
    Vánoční koření není jen pro perníčky. Skořice, hřebíček i badyán dokážou doma i na zahradě doslova zázraky – odpuzují škůdce, provoní interiér, ochrání rostliny a poradí si i s nepříjemnými pachy.
     Komentáře
  • Vaření.cz

    Perníčky jako žádné jiné? Vlastní perníkové koření udělá z vašeho cukroví jedinečný požitek

    Před 12 dny
    Co všechno do kořenící směsi na perníky vlastně správně patří? Odpověď je jednoduchá: Přesně to, co si do ní sami dáte a máte rádi. Skořice, hřebíček nebo badyán nesmí chybět!
     Komentáře
  • Cooky

    Hruškovo-jablečná přesnídávka pro vnoučata: Čistá chuť ovoce bez přidané chemie pro děti i dospělé

    Před 13 dny
    Pokud máte nadbytek ovoce ze zahrádky, tak ho zpracujte podle našeho receptu na tuto hruškovo-jablečnou přesnídávku bez chemie.
     Komentáře
  • Cooky

    Pečená švestková povidla se skořicí a rumem: V troubě švestky samy zkaramelizují a nemusíte je míchat

    Před 14 dny
    Každý má ten svůj recept na domácí povidla, já si ale troufám říct, že tenhle recept s postupem na pečená povidla v troubě je nejrychlejší a opravdu velmi chutný.
     Komentáře
  • Vlasta

    Recept na medové perníčky ihned měkké: Pozor na správné míchání surovin a hlídejte čas pečení

    Před 15 dny
    Milujete vůni skořice, hřebíčku a anýzu? Nemusíte čekat týdny, aby byly perníčky měkké a vláčné. Tyhle medové kousky jsou měkké hned po vyndání z trouby. Ideální recept pro opozdilce, kteří si ale nechtějí nechat o Vánocích perníčky ujít.
     Komentáře
  • Náš dům

    Zapíchněte koření do tuhého mýdla. Moli nebudou mít šanci

    Před 16 dny
    Pokud se v domácnosti objeví otravní moli, je velmi těžké se jich zbavit. Tento otravný hmyz naleze do potravin i šatních skříní. V takovém případě saháme po speciálních lepicích páskách a sprejích. Přitom jistě máte doma dvě ingredience, díky nimž moli ve vaší domácnosti nebudou mít šanci.
     Komentáře
  • Cooky

    Ořechové pracny, neboli medvědí tlapky – retro cukroví našich babiček, na které se pomalu zapomíná. Nejlépe chutná, když se upeče tři týdny před Vánoci

    Před 16 dny
    Máte-li v úmyslu tyto Vánoce upéct tyto skvělé medvědí tlapičky, sežeňte si včas formičky na jejich pečení a upečte jej jako první cukroví tak 3 týdny před Vánoci.
     Komentáře
  • Cooky

    Měkký rolovaný perník s griliášovou náplní na způsob pardubického perníku. Vůně medu, skořice a povidel na plechu

    Před 17 dny
    Víte, že největší perník na světě byl upečen právě v Pardubicích a vážil přes 2 tuny? A že Pardubice mají i muzeum perníku a každoročně se tam konají slavnosti?
     Komentáře
  • Květy

    Vánoční koření 2. díl: Hřebíček do svařáku, jako součást přírodního svícnu, ale i na bolavé zuby

    Před 19 dny
    Vánoce jsou svátky, které máme všichni spojené s nějakou tradicí, vzpomínkou, příběhem, ale také s vůní. I ty totiž k těmto nádherným zimním dnům bezpochyby patří. Ostatně co by to bylo za vánoční atmosféru bez svařáku, jehož výraznou součástí je také hřebíček.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pečený čaj se zázvorem krásně prohřeje a příjemně naladí. Skvěle chutná s citrusy

    Před 20 dny
    Pečený zázvorový čaj je plný vitaminů a doporučuje se při každém zimním nachlazení. Krásně prohřeje a pokud je správně zavařený a dobře skladovaný, vydrží bez problémů i několik měsíců. Nezapomeňte přidat voňavé koření.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak připravit perníkové koření? Prozradíme vám jeho obsah i snadnou domácí výrobu

    Před 23 dny
    Perníkové koření je k dostání v každém větším obchůdku, pokud ale plánujete péct perníčky ve velkém množství, určitě se vám bude hodit recept na domácí koření do perníku, které vyjde o poznání levněji.
     Komentáře
  • Moje zdraví

    Vše o horečce u dětí: Proč je důležitá, kdy ji snižovat a jak vybrat vhodný lék

    Před 23 dny
    Horký dech, „skleněné“ oči, hořící tvářičky, únava, nechutenství. Vaše dítě právě bojuje s horečkou. Proč je důležitá? Jakou plní v těle misi a kdy je žádoucí srazit ji na kolena?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Už žádný zápach ve skříni: vyřešíte to za pár minut tímhle domácím fíglem

    Před 28 dny
    Máte pocit, že vám oblečení ve skříni ztrácí svěžest? Vlhkost, zatuchlý pach, případně i plísně – to vše dokáže znepříjemnit každodenní výběr outfitu. Ale zkus něco, co nezabere víc než pár minut a nezahlcuje domácnost chemikáliemi. Silná dvojka: kávová sedlina + hřebíček Kávová sedlina je skvělý přírodní absorbent vlhkosti a zápachů. Spolu s voňavým hřebíčkem, […] The post Už žádný zápach ve skříni: vyřešíte to za pár minut tímhle domácím fíglem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Proč žvýkat hřebíček? Pro vonný dech, lepší trávení a méně zánětů v ústech

    Před 29 dny
    Hřebíček je koření, které používáme celkem často. Teď na podzim a v zimě do svařeného vína, ale také do perníku, kompotů, speciálně hruškový kompot si bez něj nelze představit. Víte, že toto koření také léčí a že ho stačí během dne požvykovat?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Už žádné drhnutí! Zapomeňte na chemii: S octem a sodou oživíte připálenou pánev za 10 minut

    Před 1 měsícem
    Máte pocit, že vám oblečení ve skříni ztrácí svěžest? Vlhkost, zatuchlý pach, případně i plísně – to vše dokáže znepříjemnit každodenní výběr outfitu. Ale zkus něco, co nezabere víc než pár minut a nezahlcuje domácnost chemikáliemi. Silná dvojka: kávová sedlina + hřebíček Kávová sedlina je skvělý přírodní absorbent vlhkosti a zápachů. Spolu s voňavým hřebíčkem, […] The post Už žádné drhnutí! Zapomeňte na chemii: S octem a sodou oživíte připálenou pánev za 10 minut appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Dáma

    Nakoukněte do světa starých řemesel: Jak perník provoněl středověk

    Před 1 měsícem
    Perník, voňavý symbol Vánoc i tradičních poutí, má v Česku překvapivě dlouhou historii. První zmínky o perníkářství pocházejí už ze 14. století, kdy se objevují první cechy perníkářů a tajné recepty plné koření a medu. Jak se perník kdysi vyráběl, proč byl považován za luxusní zboží a co zbylo z dávného řemesla dodnes?.
     Komentáře
  • GymBeam

    Fitness recept: Pečené jablečné donuty se skořicí

    Před 1 měsícem
    Hledáte vláčný a voňavý dezert? Tyto pečené jablečné donuty se skořicí jsou skvělou volbou, protože oproti klasickým smaženým donutům obsahují výrazně méně tuku. Chuťově jsou ovšem dokonalé. The post Fitness recept: Pečené jablečné donuty se skořicí appeared first on GymBeam Blog.
  • Cooky

    Kozí rohy v nálevu s česnekem a hořčičným semínkem: Pikantní domácí zavařenina, která nám nesmí chybět ve špajzu

    Před 1 měsícem
    Nakládané kozí rohy jsou klasika pro milovníky pikantních chutí. Křehké a lehce kyselé papriky skvěle doplní grilování, uzeniny i domácí chleba.
     Komentáře
  • Apetit

    Tajemství babiček pro provoněné pokrmy i úlevu od bolesti: Jediný hřebíček dokáže zázraky

    Před 1 měsícem
    Hřebíček je ve světě koření malým, ale nepostradatelným pokladem. Jeho vůni poznáte na první dobrou a v kuchyni dokáže doslova divy. Využití této sušené hvězdičky je přitom nečekaně široké – od tradičních receptů našich babiček až po exotická asijská nebo blízkovýchodní jídla. Pojďte se inspirovat a objevit, kam všude se hřebíček hodí, jak jej správně používat a proč jeho léčivá pověst není jen pouhou pověrou.
     Komentáře
  • Cooky

    Božský obláčkový perník s mandlovými lupínky a čokoládovou ganache

    Před 1 měsícem
    Nadýchaný perník podle tohoto receptu s postupem se vždy povede. Ozdobte ho podle své chuti a máte skvostný dezert na víkend.
     Komentáře
  • Apetit

    Voňavé a nadýchané chai muffiny s dýňovým pyré budete péct zas a znova

    Před 1 měsícem
    Dýňové pyré není skvělé jenom v polévce a těstovinách, zazáří i při sladkém pečení. Třeba dýňové muffiny jsou dokonale vláčné a neodolatelně voňavé. Budete je péct zas a znova!
     Komentáře
  • Jsme kočky

    Hřebíček je přírodní záchrana na bolavé zuby. Vyrob si z něj třeba olej za pár korun!

    Před 1 měsícem
    Jeho vůni známe z perníčků, svařáku i podzimního lattéčka. Pro své léčivé účinky se kdysi cenil zlatem. Řeč je o hřebíčku, na jehož superschopnosti se teď podíváme pěkně zblízka.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Bleskový trik! Zatočte s pachem ve skříni navždy: Řešení máte doma a stojí pár korun

    Před 1 měsícem
    Máte pocit, že vám oblečení ve skříni ztrácí svěžest? Vlhkost, zatuchlý pach, případně i plísně – to vše dokáže znepříjemnit každodenní výběr outfitu. Ale zkus něco, co nezabere víc než pár minut a nezahlcuje domácnost chemikáliemi. Silná dvojka: kávová sedlina + hřebíček Kávová sedlina je skvělý přírodní absorbent vlhkosti a zápachů. Spolu s voňavým hřebíčkem, […] The post Bleskový trik! Zatočte s pachem ve skříni navždy: Řešení máte doma a stojí pár korun appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Dýňové želé bonbony se skořicí a hřebíčkem: Zdravé mlsání pro děti i dospělé

    Před 1 měsícem
    Sladké, voňavé a dokonale podzimní – dýňové bonbony se skořicí a hřebíčkem. Tento jednoduchý recept s podrobným postupem vám ukáže, jak z dýně připravit netradiční domácí sladkost, která ozdobí každou mísu dobrot.
     Komentáře
  • Cooky

    Dýňový koláč z dýně Hokkaidó s tvarohovým krémem: Česká verze tradičního amerického dezertu

    Před 1 měsícem
    Různé dýňové recepty na nás útočí každý podzim ze všech stran. Tento není vůbec halloweensky strašidelný, ale zato je nebesky dobrý. Upečte dýňový koláč podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • BetterLife

    Horký podzim v kelímku. Dýni v dýňovém latté nehledejte, jen speciální směs koření

    Před 1 měsícem
    Dýňové latté je již několik let ikonou podzimu, ale dýni v něm nehledejte. Zjistěte, co doopravdy obsahuje a odkud tahle vůně pochází.
     Komentáře
  • Cooky

    Dýňový kompot s vůní vanilky a skořice

    Před 1 měsícem
    Dýně je univerzální plodina, která se hodí do sladkých i slaných pokrmů. Dokonce i do kompotů. Dýňový kompot je výborná varianta zpracování dýní a pochutnáte si.
     Komentáře
  • iReceptář

    Výroba podzimních vonných svíček z přírodních materiálů v domácím prostředí

    Před 2 měsíci
    Vůně pomeranče, hřebíčku nebo skořice rozzáří nejen vaše smysly, ale i chladné podzimní večery. Domácí svíčky jsou krásným dárkem i způsobem, jak si u vás doma vytvořit tu pravou podzimní atmosféru.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Už nikdy nepříjemný pach ve skříni – bojujte s ním za 5 minut tímhle domácím trikem!

    Před 2 měsíci
    Máte pocit, že vám oblečení ve skříni ztrácí svěžest? Vlhkost, zatuchlý pach, případně i plísně – to vše dokáže znepříjemnit každodenní výběr outfitu. Ale zkus něco, co nezabere víc než pár minut a nezahlcuje domácnost chemikáliemi. Silná dvojka: kávová sedlina + hřebíček Kávová sedlina je skvělý přírodní absorbent vlhkosti a zápachů. Spolu s voňavým hřebíčkem, […] The post Už nikdy nepříjemný pach ve skříni – bojujte s ním za 5 minut tímhle domácím trikem! appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Víme, kde rostou. O houbách, mykologických radách a proč nebrat bedlu zahradní

    Před 2 měsíci
    Houby teď rostou ve velkém. Mapa ukazuje, kde je největší pravděpodobnost výskytu.
     Komentáře
  • Cooky

    Co s nedozrálými zelenými rajčaty: Dokonalým řešením je zavařený salát, který vydrží čerstvý až do zimy

    Před 2 měsíci
    Rajčata jsou oblíbenou letní zeleninou. Každoročně ale bojujeme s tím, že všechna nestihnou dozrát. Proto si připravíme zimní salát právě z takových rajčat.
     Komentáře
  • Inspirmag

    Bojujete s páchnoucí lednicí? Skořice a jablko vás zachrání!

    Před 2 měsíci
    Může se stát, že otevřete lednici a ucítíte velmi nepříjemný zápach.
     Komentáře
  • Receptovník

    Prozradíme tajemství: Jak vdechnout čaji nový život?

    Před 2 měsíci
    Voda je základ a podle odborníků patří mezi nejčastější nápoje pitného režimu celosvětové populace.
     Komentáře
  • Cooky

    Máslové pracny s kakaem: Spousta lidí zná pracny jako vánoční cukroví, ale hodí se na každou příležitost

    Před 2 měsíci
    Tradiční křehké pracny voňavé kořením obalené v cukru na vánočním stole nesmí chybět. Upečte je podle tohoto postupu krok po kroku.
     Komentáře
  • Inspirmag

    Hřebíček: Zázračná síla v boji proti vráskám i zápachu!

    Před 2 měsíci
    I když ho máme spojený většinou s vánočními svátky, hřebíček můžeme využívat během celého roku. Má totiž spoustu vlastností, které se budou hodit.
     Komentáře
  • Abeceda zahrady a bydlení

    Podzimní kouzlo jménem aronie: Tip na pečený čaj a zdravotní benefity

    Před 2 měsíci
    Plody aronie dozrávají na konci léta, ale na keři vydrží až do prvních mrazů. Kromě toho, že z nich připravíte kdejakou dobrotu, nabízí i řadu zdravotních benefitů: podporují imunitu, snižují cholesterol a pomáhají chránit srdce. Naučte se, jak si z nich a dalšího ovoce připravit základ na pečený čaj.
     Komentáře
  • Cooky

    Rajská omáčka s hovězím a houskovým knedlíkem: Tradiční recept na českou klasiku snadno a chutně

    Před 3 měsíci
    Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
     Komentáře
  • Cooky

    Legendární hovězí vývar Pho Bo: Tajemství vietnamské kuchyně tažené 11 hodin

    Před 3 měsíci
    Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
     Komentáře
  • EnergoZrouti

    Jak na hmyz bez chemie: Citron s hřebíčkem, ocet, bylinky i káva jako přírodní odpuzovače

    Před 3 měsíci
    Tipů a triků, jak odradit mouchy a vosy od venkovního jídelního stolu či relaxačního koutku, existuje velká řada. Vedle chemických prostředků, které ve většině případů nejsou pro přírodu vůbec vhodné, se však dá proti nezvaným hmyzím návštěvníkům bránit přírodní cestou.
     Komentáře
  • Abeceda zahrady a bydlení

    10 nejlepších receptů z bezinek: Víno, likér i sladké dobroty

    Před 3 měsíci
    Sbíráte bezinky? Tyto tmavě fialové drobné kuličky v sobě skrývají spoustu chuti i vitaminů. Připravíte z nich víno, likér, kompot, povidla, džem, šťávu nebo dokonce domácí nutellu. Přinášíme vám 10 zajímavých receptů, které se osvědčily přímo u vás, našich čtenářů.
     Komentáře
  • Cooky

    Paprika plněná po zahradnicku: Pečená v kastrůlku v pečence

    Před 3 měsíci
    Prohlédněte si originální recept s postupem na plněnou papriku po zahradnicku pečenou v kastrůlku v pečence! Jídlo se silným zeleninovým základem. Spousta masa i zeleniny a ta neodolatelná chuť.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Hřebíčková voda na vlasy: lék na padání vlasů, svědění pokožky hlavy a další

    Před 3 měsíci
    Hřebíčková voda totiž není jen aromatická záležitost do kuchyně – tento kořeněný zázrak si totiž poradí s problémy vlasů. Připravíte si ji za pár okamžiků: hřebíček prostě zalijete horkou vodou a necháte krátce odstát. To postačí k tomu, aby hřebíček předal své cenné látky vodě a ta pak vašim vlasům a pokožce hlavy. Tajemstvím hřebíčkové vody? Eugenol! Tato přírodní sloučenina má silné antibakteriální a protizánětlivé účinky. K tomu si připočtěte fenolové kyseliny a flavonoidy, které fungují jako antioxidanty. Výsledek? Ochrana, výživa a podpora růstu vlasů.
     Komentáře
  • Inspirmag

    Tajemství našich babiček: Bylinky místo léků!

    Před 3 měsíci
    Trpíte často bolestmi hlavy a nevíte, jak se jich zbavit? Klasické léky už nezabírají a vy přemýšlíte, že sáhnete po domácích prostředcích, které používaly naše babičky?
     Komentáře
  • Cooky

    Křehký perník z cukety: Sladký, vláčný a s polevou

    Před 3 měsíci
    Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
     Komentáře
  • Cooky

    Sezóna švestek zahájena! Upečte si tyto luxusní nekynuté švestkové koláče

    Před 3 měsíci
    Švestkové koláče patří k posvícení. Upečte si je i při jiných příležitostech podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Tajemství chutného vývaru: Zapomenutý hřebíček je koření, které by vám v hrnci nemělo chybět

    Před 3 měsíci
    Vývar bez hřebíčku je jako svíčková bez smetany. Přesto na toto voňavé koření dnes mnoho lidí zapomíná. Přidáte-li do polévky dva nebo tři kousky, získáte chuť, kterou instantní kostky ani moderní kořenicí směsi nikdy nenahradí.
     Komentáře
  • Cooky

    Řecké stifado: Aromatické dušené maso s cibulkami

    Před 3 měsíci
    Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka - Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.
     Komentáře
  • Cooky

    Hrušky v troubě: Voňavá hrušková povidla do buchet, cukroví nebo na chleba. Připravíte velmi snadno se základním postupem

    Před 3 měsíci
    Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
     Komentáře
  • Trendista

    Levandule vs. hřebíček. Jak vůně ovlivňují tělo i mysl

    Před 3 měsíci
    Levandule zklidňuje mozek, hřebíček ho umí rozladit.
     Komentáře
  • Cooky

    Poctivá vymazlená rajská omáčka – voní skořicí a chutná jako od babičky

    Před 4 měsíci
    Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
     Komentáře
  • Cooky

    Nepečený jablečný dort alias „mokrý pes“

    Před 4 měsíci
    Hledáte jednoduchý dezert, který nejen chutná, ale také dobře vypadá? Vyzkoušejte náš nepečený jablečný dort. Mňam!
     Komentáře
  • Květy

    Domácí repelenty proti komárům: Esenciální oleje z levandule nebo eukalyptu, jablečný ocet s hřebíčkem

    Před 4 měsíci
    Komáři dokážou pěkně znepříjemnit letní večery na zahradě i klidný spánek v ložnici. Pokud nechcete hned sahat po chemických sprejích, vyzkoušejte domácí repelenty proti komárům. Některé fungují překvapivě dobře.
     Komentáře
Reklama