Zavřít
Jan Punčochář

Jan Punčochář

Nejnovější články na Seznamu na téma Jan Punčochář
  • Toprecepty

    Kam a za kolik v Praze na nejlepší řízek: Víme, kde si pochutnáte už za 120 Kč a kde dáte 800 Kč za řízek s přílohou

    Před 1 dnem
    Řízek je stálicí českých hospod, restaurací i jídelen. Tento pro nás už legendární pokrm se objevuje na jídelních lístcích v mnoha podobách, kombinujících jak druhy masa, které je použito, tak způsoby přípravy. Redakce webu Toprecepty.cz vyrazila do terénu, abychom mohli zodpovědně říct, kam si v Praze můžete zajít na poctivý a chutný řízek.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Patnáctý díl Hell’s Kitchen Česko přinesl varování od zdravotníka, nové tváře, které znáte, a večer splněných přání

    Před 2 dny
    Do Hell’s Kitchen Česko zavítali v 15. díle nové tváře i slavný hokejový brankář a večerní servis splněných přání zamotal soutěžícím pořádně hlavu. […]
     Komentáře
  • Deník magazín

    Finále Hell’s Kitchen se blíží. Jan Punčochář tvrdí: Lidé ze mě byli překvapení

    Před 3 dny
    Převzít moderování show Hell’s Kitchen Česko po kolegovi Radku Kašpárkovi pro něj zpočátku nebylo vůbec jednoduché. Šéfkuchař Jan Punčochář se toho ale zhostil s grácií. Už v úterý 2. prosince na Oneplay a ve středu 3. prosince na TV Nova se diváci dozví, kdo se stane vítězem a obdrží pohádkovou výhru a šanci pracovat v jeho nově otevřené restauraci.
     Komentáře
  • Apetit

    Sladká tečka od Punčocháře: Ricottové knedlíčky s jahodami a rumovým karamelem. Recept, který zvládnete snadno

    Před 6 dny
    Co by to bylo za slavnostní menu bez desertu, který vás pohladí po duši? Jan Punčochář zakončuje své menu něčím, co vypadá luxusně, ale je až překvapivě jednoduché. Jemné ricottové knedlíčky v rumovém karamelu, čerstvé jahody, natrhaný tvaroh a vůně meduňky – tohle je dezert, po kterém budou hosté mluvit ještě dlouho po večeři.
     Komentáře
  • Novinky

    Jan Punčochář: Když máte plnou hospodu, v kuchyni musí všechno klapat na vteřiny

    Před 6 dny
    Než si šéfkuchař Jan Punčochář otevřel v Praze svůj první podnik, měl za sebou zkušenosti z michelinských restaurací v zahraničí i z vedení vyhledávaných restaurací v Praze. Letos je novou tváří televizní reality show Hell’s Kitchen, kde vystřídal svého kuchařského kolegu Radka Kašpárka. Vítěz vyhraje i příležitost pracovat v jeho třetí restauraci Šnycl, kterou právě otevřel.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař

    Před 6 dny
    Polévky mají v české kuchyni nezastupitelné místo. Šéfkuchař Jan Punčochář to říká jasně: „O polévkách se zcela správně praví, že jsou grunt a já osobně je absolutně miluju.“ Pro čtenáře webu Toprecepty.cz nabídl recept na uzenou polévku s drožďovými knedlíčky, které mu vždy připomenou dětství, protože je doma dostával každou neděli.
     Komentáře
  • Apetit

    Jan Punčochář: Křepelka není drůbež, ale klenot! Trik, jak ji připravit na slavnostní stůl, aby se rozplývala

    Před 7 dny
    Šestý recept z videoseriálu s Janem Punčochářem je tu: plněná křepelka s tymiánovou omáčkou, karamelizovanou karotkou a šalotkou. Dokonalý slavnostní oběd, na který pozvete klidně i tchyni. Toto je pokrm, kterým se můžete pochlubit a který vám zaručí obdiv a přezdívku chef.
     Komentáře
  • Apetit

    Jaké jídlo patří k Vánocům? Maršálek miluje vánočku, Punčochář má každý rok jiný bramborový salát

    Před 7 dny
    Na chvilku se zastavte a soustřeďte se, máme na vás otázku: Jaké jídlo se vám vybaví, když se řekne Vánoce? Stejnou otázku jsme položili hvězdným hostům na zimním Apetit pikniku a odpovědi nás velmi bavily.
     Komentáře
  • Apetit

    Jan Punčochář ví, jak na to! Podceňované kroupy proměnil v krémové rizoto (krupoto) s liškami a špekem

    Před 8 dny
    Kroupy znáte z babiččiných polévek? Zapomeňte na všechno, co jste o nich věděli. Jan Punčochář z nich tentokrát připravil něco, co na talíři vypadá jako z italské restaurace, ale chutná jako pohádka z českého lesa. Krémové krupoto se zlatými liškami, křupavými škvarky a vůní tymiánu – tohle je jídlo, které přesvědčí i ty nejváhavější
     Komentáře
  • GrapesMag

    Čtrnáctý díl Hell’s Kitchen Česko nabídnul atraktivní spolupráci, moderní vysokou gastronomii, náročný večerní servis a odchod dalšího soutěžícího

    Před 9 dny
    Po smutném loučení s Paťem pokračovala kuchařská soutěž Hell’s Kitchen Česko na vlně dokonalých jednohubek, atraktivní spolupráce s českým výrobcem nádobí a katastrofálním […]
     Komentáře
  • Hospodářské noviny

    Dobré jídlo se dá poznat i očima

    Před 9 dny
    Vařit, nebo bavit? Šéfkuchař Jan Punčochář je přesvědčen, že v dobré restauraci je potřeba obojí.
     Komentáře
  • Apetit

    Mrzlo, až praštělo, ale Letná žila jídlem! Reportáž z Apetit pikniku: Je sen mít mámu cukrářku, nebo vám bude počítat kalorie?

    Před 11 dny
    15. ročník Apetit pikniku je za námi a my stále zpracováváme zážitky a tu skvělou atmosféru. Děkujeme vám, kteří za námi do Národního zemědělského muzea dorazili, protože díky vám to bylo opět jedinečné. A dovolte nám ještě malé ohlédnutí, na památku i jako lákadlo na letní piknik 2026 pro ty z vás, komu to letos nevyšlo.
     Komentáře
  • Apetit

    Tajemství jemné chuti topinamburů: video recept na jemný krém se smetanou. Ideální k večeři i jako úvod sváteční hostiny

    Před 12 dny
    Každé slavnostní menu potřebuje polévku. Jemnou, krémovou, s vůní bylinek a podzimními tóny, které hřejí, i když za oknem mrzne. Jan Punčochář tentokrát připravil krém z topinamburů a jedlých kaštanů – surovin, které možná doma běžně nemáte, ale po tomhle receptu se to nejspíš změní.
     Komentáře
  • Super

    Obrovská radost hvězdy Hell’s Kitchen! Jakub se dočkal: Po 7 letech bolesti i naděje čeká s manželkou vytoužené miminko

    Před 12 dny
    Jakub Reichmann patří mezi divácky nejoblíbenější účastníky Hell’s Kitchen a také sklízí jednu pochvalu za druhou od šéfa Jana Punčocháře.
     Komentáře
  • Apetit

    Zapomenuté vnitřnosti: Jan Punčochář proměnil kachní žaludky v luxusní ragú! Recept z jeho svátečního menu

    Před 13 dny
    Třetím receptem oblíbeného videoseriálu s Janem Punčochářem je ragú z kachních žaludků. Lákavě voní slaninou, česnekem, majoránkou a libečkem. Porce na talíři se podává posypaná směsí dokřupava orestované slaniny a natrhaného chleba. Vše se zakápne citronovou šťávou. „Vnitřnosti obecně nejsou moc oblíbené, ale já je strašně rád připravuju a zvolil jsem další netradiční věc, která je opomíjená, a to jsou kachní žaludky,“ říká Jan Punčochář.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař

    Před 13 dny
    Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím jsou oblíbeným jídlem, které si rádi dáme nejen v restauraci, ale i doma. Podle receptu šéfkuchaře Jana Punčocháře docílíte dokonalého výsledku, který se nebudete bát naservírovat nejen rodině, ale komukoliv, kdo k vám třeba zavítá na sváteční oběd.
     Komentáře
  • Apetit

    Jan Punčochář zbořil mýty o řízku: Jak správně dělat šnycl na kosti a Tafelspitz. Zítra ho uvidíte na Apetit pikniku!

    Před 14 dny
    Má dvě stě padesát gramů, křupavou nadýchanou strouhanku a velký je asi jako dětská hlava. Kromě masa chutná jemně také po másle, česneku, citronové kůře a pažitce. Takový je vepřový řízek na kosti, signature jídlo z nové restaurace Jana Punčocháře nazvané Šnycl.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Oblíbený Paťo opustil Hell's Kitchen: Show mi dala strašně moc. V budoucnu chci své bistro, třeba s někým ze soutěže, říká

    Před 14 dny
    Patrik „Paťo“ Kolár vstoupil do pekelné kuchyně Hell’s Kitchen Česko jako amatér, ale s velkým snem. Ten si částečně naplnil, ale hlavně, ujasnil si, kam povedou jeho profesní kroky. V rozhovoru pro Toprecepty.cz prozradil sympatický Slovák své plány do budoucna a zavzpomínal na účast v kuchařské show.
     Komentáře
  • Frews

    Reakce diváků na finálovou pětku pořadu Hell’s Kitchen Česko

    Před 15 dny
    Od úterý 18. listopadu 2025 znají diváci finálovou pětku Pekelné kuchyně, kterou tvoří Kuba, Ave, Roman, Kateřina a Samantha. Právě poslední jmenovaná vyvolává na sociálních sítích nejsilnější reakce. Ovšem v závěsu za ní je další soutěžící, s kterou si Samantha nesedla. A jak si u diváků vedou zbylí tři soutěžící?
     Komentáře
  • Apetit

    Slavnostní menu pokračuje: Hříbkové carpaccio podle Jana Punčocháře připravíte za pár minut, ale ohromí i opravdové gurmány

    Před 15 dny
    Dalším receptem oblíbeného videoseriálu s Janem Punčochářem je hříbkové carpaccio. Máslem a kmínem vonící delikatesu připravenou ze zdravých, pevných hříbků můžete servírovat jako předkrm nebo netradiční hlavní chod. „Jediná chyba na tomhle jídle je, že ty hříbky musíte najít,“ směje se Jan Punčochář.
     Komentáře
  • Apetit

    Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea

    Před 15 dny
    Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea!
     Komentáře
  • GrapesMag

    Třináctý díl Hell’s Kitchen Česko přinesl černé rondony, náročné výzvy, dojemné loučení i finálovou pětku

    Před 16 dny
    Dostane Ave od Jana Punčocháře další šanci, nebo skončí těsně před kolem, v němž by mohla obléci černý rondon? Odpověď na tuto i […]
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře

    Před 16 dny
    Ve skvělém Extrakurzu, který čtenářům webu Toprecepty.cz nabízíme, vás šéfkuchař Jan Punčochář naučí připravit pokrmy, které potěší každého milovníka české kuchyně. Pod jeho vedením zvládnete lahodný tatarský biftek s lojovými škvarky, nadýchané bramborové placky se škvarky, šťavnatou hovězí roštěnou po znojemsku a další české skvosty.
     Komentáře
  • Extra v terénu

    Strašpytel Roman Staša: Přiznal strach z Kašpárka. Punčochář ho prý neděsí

    Před 17 dny
    Romana Stašu mohou diváci pravidelně vídat v reality show Hell's Kitchen, kterou letos provází Jan Punčochář. Ačkoli tuhle dvojici pojí letité přátelství, přesto dostává pořádně zabrat a šéf pekelné kuchyně ho nešetří. V rozhovoru pro eXtra.cz vítěz čtvrté řady kulinářské soutěže MasterChef Česko zhodnotil jeho porotcování a také prozradil, proč by zvažoval své působení v soutěži, kdyby ji moderoval Radek Kašpárek.
     Komentáře
  • Apetit

    Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí

    Před 18 dny
    První recept z videoseriálu s Janem Punčochářem je tu: tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou. Vyzkoušejte jej nejen jako fancy předkrm ke svátečnímu obědu, ale klidně i jako lehkou večeři v týdnu. Řepu si totiž klidně můžete upéct předem a zbytek přípravy je hračka.
     Komentáře
  • Apetit

    Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý

    Před 19 dny
    Vánoce se blíží a s nimi i čas setkávání s rodinou a různých oslav. Pusťte se s námi do svátečního menu podle Jana Punčocháře, nového video kurzu, v němž známý šéfkuchař představuje svoje oblíbené pokrmy. Šéfkuchař do něj vybral ingredience, které má rád pro jejich chuť, tradici i jednoduché zpracování – od červené řepy přes topinambury až po křepelku, houby či kaštany.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu

    Před 20 dny
    Vytvořit tři tradiční české knedlíky z jednoho základu? Šéfkuchař Jan Punčochář, šéf Hell’s Kitchen Česko a majitel dvou pražských restaurací, ukázal ve videoreceptu na Extrakurzech, že to jde. Z jednoduché směsi housky, mléka a vajec připravil tři odlišné varianty – karlovarský, pajfálský a hrnkový knedlík. Každý z nich má jinou chuť, strukturu i způsob přípravy, ale všechny spojuje perfektní provedení.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak na dokonalý smažák podle Paťa z Hell's Kitchen: S domácí tatarkou a hranolky chutná božsky!

    Před 20 dny
    Zvenku křupavý, uvnitř krásně se roztékající sýr, k tomu hranolky a domácí tatarka. Také se vám sbíhají sliny? Připravte si ten nejlepší smažák podle receptu Patrika, známého jako Paťo z kulinární soutěže Hell’s Kitchen Česko.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Aktuální foto Jana Punčocháře. Vypadá lépe než v televizi

    Před 21 dny
    Známý šéfkuchař Jan Punčochář za poslední rok výrazně zhubl a svou novou váhu si úspěšně drží. Redaktor ŽivotvČesku.cz ho zachytil v jeho proslulé restauraci U Matěje a podle aktuální fotografie je zřejmé, že Punčochář vypadá skvěle, dokonce lépe než v současné televizní show Hell’s Kitchen, kde celý podzim vystupuje jako nekompromisní šéf Pekelné kuchyně.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vyzkoušeli jsme Punčochářův řízek přes celý talíř: Restaurace Šnycl má tahák za necelých 300 Kč, na který se budete vracet

    Před 21 dny
    Řízek je zřejmě neohrozitelnou jedničkou české kuchyně, ať už té domácí, tak restaurační. Dobře si to uvědomuje i Jan Punčochář, který po tomto jídle nejen pojmenoval svou novou restauraci, ale na řízek vsadil i jako na hlavní trumf. Po naší návštěvě musíme uznat, že udělal velmi dobře.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Dvanáctý díl Hell’s Kitchen Česko přinesl emotikonovou výzvu, fúzi i popáleniny

    Před 23 dny
    Co si pro soutěžící připravil Jan Punčochář tentokrát? Dvanáctý díl Hells’s Kitchen Česko začal zábavnou obrázkovou výzvou a pokračoval asijsko-českou fúzí, která vedla […]
     Komentáře
  • ReadZone

    Češi při pečení svatomartinské husy často chybují. Šéfkuchaři radí, jak to udělat správně, zásadní je čas

    Před 25 dny
    Svatomartinská husa podle šéfkuchařů Jana Punčocháře a Václava Kouby. Jak ji upéct do křehka, čemu se vyhnout a proč je čas nejdůležitější ingrediencí.
     Komentáře
  • Forbes

    Bydlení po Maxu Brodovi za 200 milionů. Tohle je aktuálně nejdražší byt na trhu

    Před 25 dny
    Prohlédněte si vůbec nejdražší byt, jaký je aktuálně k mání na domácím realitním trhu. Stojí dvě stě milionů korun a bydlel v něm slavný spisovatel Max Brod.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý

    Před 27 dny
    Bramborové placky jsou nezapomenutelnou klasikou české kuchyně. Jídlo, které se perfektně hodí jako hlavní chod i příloha, je velmi jednoduché na přípravu a báječně chutná. Jak si je připravit, to ukázal pro Toprecepty.cz oblíbený šéfkuchař Jan Punčochář.
     Komentáře
  • Extra

    Strašpytel Roman Staša: Přiznal strach z Kašpárka. Punčochář ho prý neděsí

    Před 28 dny
    Romana Stašu mohou diváci pravidelně vídat v reality show Hell's Kitchen, kterou letos provází Jan Punčochář. Ačkoli tuhle dvojici pojí letité přátelství, přesto dostává pořádně zabrat a šéf pekelné kuchyně ho nešetří. V rozhovoru pro eXtra.cz vítěz čtvrté řady kulinářské soutěže MasterChef Česko zhodnotil jeho porotcování a také prozradil, proč by zvažoval své působení v soutěži, kdyby ji moderoval Radek Kašpárek.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Husí hody 2025: Z cen svatomartinského menu u Pohlreicha, Punčocháře a dalších hvězd se vám zatočí hlava

    Před 29 dny
    Listopad je pro gurmány svátkem – přichází totiž období husích hodů. A kde jinde si dopřát dokonale křupavou husí kůžičku než v podnicích těch nejznámějších českých šéfkuchařů? Jenže pozor – ve chvíli, kdy na jídelním lístku stojí jméno Pohlreich, Kašpárek nebo Punčochář, připravte se na zážitek, který potěší chuťové buňky, ale prověří peněženku.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Jedenáctý díl Hell’s Kitchen Česko začal vařením pro nejpřísnější strávníky, pokračoval kuřetem s broskví a skončil nejlepší šestkou

    Před 1 měsícem
    Další díl Hell’s Kitchen Česko začal hravou výzvou, během které čekal na soutěžící nelehký úkol, který ale nakonec hravě zvládli. Zato retro pokrmy […]
     Komentáře
  • Traveler
    naMédium

    Procházka Podbabou až k Punčochářově restauraci U Matěje a ke zřícenině Baba s vyhlídkou

    Před 1 měsícem
    Je to sice trochu mimo centrum města, přesto stojí za to si sem dojet. Odmění vás nádherné vyhlídky, netradiční podniky i zajímavá prohlídka čističky. Takové je okolí stanice Praha-Podbaba.
     Komentáře
  • Extra

    Tajnosti Samanthy Prachařové z Hell's Kitchen. Přiznala, kdo ji sbalil na ulici

    Před 1 měsícem
    Samantha Prachařová to v Hell's Kitchen nemá vůbec lehké. Nejenže ji nesnášeli kvůli Survivoru, ale teď přiznává i drsné spory v kuchyni. Zvykání si na život v Praze, kde se denně ztrácí, jí ale osladil tajemný muž. Jak řekla v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz, sbalil ji na ulici a není to Čech.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Desátý díl Hell’s Kitchen Česko: Francouzská kuchyně pro VIP tváře, hovory s blízkými a odchod dalšího soutěžícího

    Před 1 měsícem
    Kdo se stal novým kapitánem červeného týmu, v čem spočívala duelová výzva a co dalšího si pro soutěžící připravil Jan Punčochář? Desátý díl […]
     Komentáře
  • Extra

    Samantha ze Survivoru rozvrací další reality show. Diváci Hell´s Kitchen už jí mají plné zuby

    Před 1 měsícem
    Samantha Prachařová vlétla jako uragán do další reality show a opět rozdmýchává emoce. Tentokrát se jedná o Hell´s Kitchen a o vypjaté momenty není nouze. Samantha má podle všeho z konfliktů radost, jak naznačila ve svých vyjádřeních. Diváci už by ji ale nejraději vyřadili a na sociálních sítích na ní nenechají nit suchou.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Lití oleje na studenou pánvičku je častá chyba, kvůli které akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch

    Před 1 měsícem
    Lejete olej na studenou pánev? Tuhle chybu dělá spousta z nás, ale šéfkuchaři kroutí hlavou. Nejenže tím kazíte chuť svého jídla, ale také nenápadně ničíte povrch pánve. Jednoduchý trik s načasováním může úplně změnit výsledek vašeho vaření. Stačí prohodit dva kroky a rázem budete vařit jako profík – s lepší chutí, zdravěji a s méně připáleninami.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Devátý díl Hell’s Kitchen Česko přivítal v kuchyni účastníka Masterchefa a jedno zásadní rozhodnutí rozdělilo soutěžící na dva tábory

    Před 1 měsícem
    Co přinesl další díl Hell’s Kitchen Česko? Soutěžící se mohli blýsknout v individuální výzvě, jedna soutěžící udělala překvapivé rozhodnutí, které ji dohnalo k […]
     Komentáře
  • V telce

    Pekelná zásnubní hostina v Hell’s Kitchen: Adam Rundus a Dorota zůstali bez večeře

    Před 1 měsícem
    Zásnubní večeře pro Adama Runduse a Dorotu Dostálovou se v Hell’s Kitchen Česko promění v chaos. Jan Punčochář opět přitvrdí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář

    Před 1 měsícem
    Osmá epizoda pořadu Hell's Kitchen Česko přinesla „bagetového vítěze,“ kterým se minulý týden stal Jakub. V souboji se ale utkal s Paťou, jehož bageta šéfkuchaře Jana Punčocháře taky zaujala. A my vám dnes právě na tuhle bagetu přinášíme recept.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává

    Před 1 měsícem
    Vítězná bageta z pořadu Hell's Kitchen Česko se dostala do nabídky Bageterie Boulevard. Pokrm, který soutěžící Jakub připravil podle chutí své manželky, jsme se rozhodli ochutnat a našim čtenářům tak „začerstva” poreferovat, zda stojí za 169 Kč, které za ni utratíte.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Emoce v Hell's Kitchen: Bageta pro milovanou manželku přinesla Kubovi vítězství ve výzvě, slávu a vlastní billboardy

    Před 1 měsícem
    Další díl Hell’s Kitchen opět přinesl velmi silné emotivní chvíle. Výzvu o nejlepší bagetu, která se objeví v nabídce Bageterie Boulevard, totiž vyhrál Jakub. Ten od začátku pojal vymýšlení bagety velmi netradičně.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Osmý díl Hell’s Kitchen Česko přinesl nejen nejoblíbenější a nejnáročnější výzvu napříč českými kuchařskými soutěžemi

    Před 1 měsícem
    Po odchodu silného hráče čekají na soutěžící v Hell’s Kitchen Česko další výzvy. V osmém díle se nejprve utkali v boji o místo […]
     Komentáře
  • Refresher

    Čtyři nové podniky, o kterých mluví celá Praha. Čekají tě ultimátní řízky i ryzí buchty

    Před 1 měsícem
    Řízky, buchtičky, korea i nadýchaný japonský chléb shokupan. Nové pražské podniky, které stojí za to.
     Komentáře
  • Dotyk

    Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zakládá si na správném druhu sýra i teplotě smažení

    Před 1 měsícem
    Asi nemusíme říkat, že smažený sýr se u českých strávníků řadí k velice populárním a chutově oblíbeným pokrmům. Jak ho ale vyrobit tak, aby byl skutečně nejlepší? Můžete vyzkoušet recept šéfkuchaře Jana Punčocháře. Ten radí, že zásadní je nejen výběr sýru, ale i teplota smažení.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Toto je nejdražší bydlení v Česku. Podívejte se na byt za 200 milionů

    Před 1 měsícem
    Byty s výtahem až do obýváku, vila s bazénem pod okny nebo dokonce vlastní panic room. Jak vypadají nejdražší nemovitosti na českém trhu?
    Podkrovní byt „U Maxe Broda“ v centru Prahy má 443 m² a výhled na Betlémskou kapli i Pražský hrad. Cena činí 200 milionů korun.
    Luxusní rezidence kombinuje atmosféru historického centra Prahy s moderním komfortem. Kuchyň navrhl šéfkuchař Jan Punčochář.
    Byt nabízí soukromý výtah, spa, posilovnu i „panic room“ s pancéřovými dveřmi.
    Penthouse v rezidenci Palác Dlouhá nabízí 413 m² obytné plochy, pět ložnic a saunu. Cena činí 140 milionů korun.
    Luxusní byt v nejvyšším patře Paláce Dlouhá má vlastní výtah, prostorný obývací pokoj s jídelnou a pět ložnic.
    Penthouse má vlastní výtah a také terasu o velikosti 46 m², odkud je výhled na Pražský hrad.
    Byt na Janáčkově nábřeží o rozloze 280 m² nabízí výhled přímo na Vltavu, obývací pokoj s krbem, pracovnu i dvě ložnice. Cena činí 110 milionů korun.
    Luxusní byt ve třetím patře domu na Janáčkově nábřeží kombinuje historickou atmosféru s moderním vybavením. Z lodžie lze pozorovat panorama řeky i pražské mosty.
    Rezidence na Janáčkově nábřeží patří mezi nejdražší byty v zemi. Na ploše 280 metrů čtverečních má velkou šatnu, jídelnu i pracovnu s výhledem na Vltavu.
    Nejdražší dům letošního žebříčku Forbesu, vila Pod Kaštany v pražské Bubenči, se prodává za 480 milionů korun. Rezidence má šest podlaží a užitnou plochu 1 200 m².
    Rezidence Pod Kaštany vznikla v letech 1907–1908 podle návrhu architekta Josefa Bertla. Dům v eklektickém stylu se secesními prvky prošel řadou proměn a dnes patří k nejluxusnějším v Praze.
    Druhá nejdražší nemovitost žebříčku Forbesu se nachází ve Středočeském kraji. Vila má čtyři ložnice, tři koupelny, vířivku, saunu i vinotéku.
    Moderní vila v Pyšelích s cenovkou 450 milionů korun nabízí 600 m² obytné plochy a rozlehlou zahradu se stoletými stromy, bazénem a relaxačním pavilonem.
    Rezidence v Pyšelích kombinuje luxusní interiér o rozloze 430 m² s chytrým řízením domácnosti a rozsáhlým venkovním zázemím v četně pavilonu s výhledem na jezírko.
    Zámek v Klecanech z 16. století prošel kompletní rekonstrukcí a dnes nabízí 5 000 m² obytné plochy, dvanáct ložnic, wellness i palmový dvůr pod skleněnou kopulí. Cena činí 354 milionů korun.
    Historický Chateau Klecany na okraji Prahy spojuje zámeckou architekturu s moderním komfortem. Nechybí bazén, fitness ani park s jezírkem a stájemi.
    Historický Chateau Klecany na okraji Prahy spojuje zámeckou architekturu s moderním komfortem. Nechybí bazén, fitness ani park s jezírkem a stájemi.
    +
     Komentáře
  • iGlanc

    Video: Jan Punčochář: Rozvoz jídla je nesmysl. Kdo chce jíst jídlo z plastu, ne zrovna v ideální kondici?

    Před 1 měsícem
    Znáte ho jako porotce z kulinářské show MasterChef a Hell's Kitchen. Šéfkuchař Jan Punčochář, který už několikrát obsadil třetí místo v prestižní anketě Zlatý kuchař roku, se nyní pouští do nové výzvy. Otevřel totiž vlastní restauraci zaměřenou na to, co Češi milují – na poctivý řízek.
     Komentáře
  • BetterLife

    Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje

    Před 1 měsícem
    Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Dojemný díl Hell's Kitchen: Soutěž opustil Petja a zanechal tam lásku Twí. Nemohli jsme se ani rozloučit, svěřila se nám

    Před 1 měsícem
    Poslední epizoda Hell's Kitchen Česko nezanechala jedno oko suché. Soutěž opustil Petja, ale ještě předtím vyšlo najevo, že na místě nezanechal jen kamarády a kamarádky, ale také novou lásku...
     Komentáře
  • GrapesMag

    Sedmý díl Hell’s Kitchen Česko: Nový pár, neznalost ryb i nejdojemnější loučení druhé řady

    Před 1 měsícem
    Po odchodu Andreje dostali zbylí soutěžící Hell’s Kitchen Česko konečně více prostoru a diváci se při sledování sedmého dílu nestačili divit. Pořad odstartoval […]
     Komentáře
  • Učíme vás řídit

    Jak správně vařit párky. Jan Punčochář vám poradí

    Před 1 měsícem
    Kdyby si měl vybrat mezi kvedláním vařečkou a řadicí pákou, určitě zvolí dřevěnou tyčku. Šéfkuchař Jan Punčochář už roky řídí automat, tudíž sednout do klasické Fabie s manuální převodovkou pro něj bylo hodně náročné. „Sakra! Jak se to bude řídit tohle?“ zděsil se po nasednutí. Tento díl je delší než obvykle, jelikož učitel Pavel Greiner projevil přání vařit v Punčochářově restauraci U Matěje. A to mu host splnil. To ale ještě netušil, že Greiner vlítne do restaurace jak uragán a v podpaží si ponese Podravku.
     Komentáře
  • Extra

    Turbulentní rok Radka Kašpárka. Kuchař promluvil o návratu na obrazovku a rozpadlém partnerství

    Před 1 měsícem
    Radkovi Kašpárkovi (44) se zastesklo po televizi. Známému šéfkuchaři tento rok tvrdě naložil. Jednak rozvázal spolupráci s TV Novou, když odešel ze show Hell´s Kitchen, a také se bouřlivě rozešli s manželkou Andreou (38). Ačkoli na sobě pravidelně pracuje, v rozhovoru pro Blesk se svěřil s tím, že neměl jednoduché období a rád by po delší pauze se opět vrátil na televizní obrazovky.
     Komentáře
  • Lifee

    Třináctiletý syn Jana Punčocháře chystá večeře celé rodině: Připravil famózní vepřovou kotletu na hříbkách

    Před 2 měsíci
    Šéfkuchař Jan Punčochář nedávno pozval do restaurace Hell's Kitchen své děti, Matěje a Rozárku, aby posoudily kvalitu servírovaných řízků. V rozhovoru pro magazín Lifee.cz teď obávaný televizní šéf vysvětluje, jaký vztah mají jeho děti k vaření a v čem se takzvaně potatil syn Matěj. Z fotografií je totiž zřejmé, že na pohled jsou obě jeho děti ukázkovou kopií.
     Komentáře
  • Extra

    Vypadnutí Andreje z Hell’s Kitchen rozdělilo diváky na dva tábory. Jedni tleskají, druzí jsou zklamaní

    Před 2 měsíci
    Reality show Hell’s Kitchen opustil kontroverzní obchodní ředitel Andrej Kudimov. Šéfkuchař Jan Punčochář rozhodl o jeho osudu a poslal ho domů. A zatímco někteří lidé na sociálních sítích tleskají, že konečně vypadl, druzí jsou z jeho odchodu smutní.
     Komentáře
  • GrapesMag

    Šestý díl Hell’s Kitchen přinesl nového soutěžícího, zbytečné drama a odchod nejkontroverznějšího hráče

    Před 2 měsíci
    Zatímco v pátém díle Hell’s Kitchen Česko se o své setrvání v soutěži kuchaři prali jako o život, v šestém jeden z nich […]
     Komentáře
Reklama