Zavřít
Med

Med

Nejnovější články na Seznamu na téma Med
  • Ekonomický deník

    Vánoční pečení se prodraží. Cena jedné přísady ale klesla, spor se vede o to, proč

    Před 19 hodinami
    Vánoční cukroví letos vyjde dráž než loni. Podle analýzy akčních letáků sedmi největších obchodních řetězců v Česku se zdražila většina zásadních ingrediencí, kromě jedné. V součtu jsou suroviny na pečení před letošními Vánoci téměř o desetinu dražší. Z toho nejvíc stoupla cena ořechů, a to hlavně vlašských.
     Komentáře
  • Apetit

    Nejlepší marokánky: Cukroví, které nevyžaduje přesnost a každý kousek je originál. Pečte je ideálně ještě dnes

    Před 19 hodinami
    Křupavé na okrajích, vláčné uvnitř, voňavé po medu, oříšcích a kandovaném ovoci. Pečou se zřejmě už od dob první republiky a i když jejich přesný původ zůstává trochu záhadou, jedno je jisté: z vánočních talířků zřejmě nikdy úplně nezmizely. Však řekněte sami: pamatujete si je z dětství? Lesklé, sladké a vždycky trochu lepkavé? Tak to jsou ony!
     Komentáře
  • Hrot24

    Bitva o arktické kovy se komplikuje – Norsko pozastavilo těžbu

    Před 23 hodinami
    Zatímco Norsko zkoumá dopady těžby, mocnosti od USA po Čínu posilují kontrolu nad arktickými zdroji.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Cibule neboli přírodní antibiotikum na kašel a nachlazení

    Před 1 dnem
    Bez cibule bychom se v kuchyni neobešli, protože je základem mnoha pokrmů. Jelikož je plná prospěšných vitamínů, má přímo blahodárné účinky na naše zdraví. Pomůže při chřipce i nachlazení a dokáže snížit horečku. Velkou výhodou je to, že tuto zázračnou zeleninu máme vždy doma po ruce a můžeme ji tak okamžitě použít.
     Komentáře
  • Cooky

    Fazolové brownies: Chutnají jako čokoládová buchta a nikdo vám neuvěří, že jsou z luštěnin

    Před 1 dnem
    Jakmile je jednou ochutnáte, pochopíte, že \"fazolové\" není synonymem pro dietní, ale pro vláčné ,syté a překvapivě návykové.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Sezamové kuličky s medem – rychlé 2-surovinové vánoční cukroví bez mouky a vajec

    Před 1 dnem
    Rádi byste vyzkoušeli nějaké nové cukroví? V tom případě jste na správném místě! Přinášíme vám recept na vynikající sezamové kuličky bez vajec a bez mouky, které jsou hotové doslova za pár minut. Příprava je jednoduchá, rychlá a zvládne ji úplně každý. Sezamové kuličky s medem: 200 g sezamu 170 g medu 1. Na mírném plamenu […] The post Sezamové kuličky s medem – rychlé 2-surovinové vánoční cukroví bez mouky a vajec appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé sýrové lupínky: Zapomeňte na domácí brambůrky a upečte si sýr v troubě s kořením či bez

    Před 1 dnem
    Sýrové chipsy místo bramborových ocení nejen příznivci low-carb stravy. O dietě se ale nedá mluvit, sýrové chipsy jsou pěkně kalorická pochoutka. Zkuste je upéct podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Medové kuličky – recept na vánoční cukroví

    Před 1 dnem
    Medové kuličky jsou jemný, voňavý a neuvěřitelně chutný dezert, který se připravuje z tenkých medových plátů smíchaných s karamelovým krémem. Výsledkem jsou měkké a lahodné kuličky obalené ve směsi drobenky a vlašských ořechů. Skvěle se hodí na svátky, oslavy nebo jako malá sladkost ke kávě. Medové kuličky Na těsto: 250 g hladké mouky (vyzkoušejte také […] The post Medové kuličky – recept na vánoční cukroví appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Žena-in

    Druhý advent - Voňavé perníčky, klasika co nezklame

    Před 1 dnem
    Jakmile se rozvoní po domě vůně skořice, hřebíčku a medu, ví každý, že Vánoce jsou za dveřmi. Perníčky patří k těm nejoblíbenějším vánočním dobrotám – křehké, voňavé.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

    Před 1 dnem
    Oblíbené cukroví nemusíte slepovat jen marmeládou, ale třeba i povidly! Tyto hvězdičky jsou neskutečně voňavé, křehké a spojují tradiční máslové těsto, sladkou polevu s rumem a právě švestková povidla. Krásně ozdobí sváteční talíř a potěší každého milovníka vánočních chutí.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Kombinace česneku a medu skvěle podpoří váš imunitní systém

    Před 2 dny
    Období podzimu a zimy je typické výskytem nejrůznějších viróz a chřipkových onemocnění. Lidé s oslabenou imunitou si těmito problémy za dané období projdou i několikrát. Než se vydáte do lékárny pro léky, které mají podle marketingových tahů přímo zázračné účinky, zkuste si vyrobit domácí přírodní lék, který zároveň posílí imunitu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Měkké vánoční perníčky jako od babičky – osvědčený recept na dokonalé cukroví

    Před 2 dny
    🎄Perníčky patří k Vánocům stejně neodmyslitelně jako stromeček nebo vůně skořice. Toto tradiční vánoční cukroví milují děti i dospělí – nejen pro jeho bohatou chuť, ale i pro možnost kreativního zdobení, které může být doslova malým uměleckým dílem. Vyzkoušejte tento osvědčený recept na měkké perníčky, které krásně voní, neztvrdnou a perfektně se hodí jak na […] The post Měkké vánoční perníčky jako od babičky – osvědčený recept na dokonalé cukroví appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Nádherně lesklé a měkké hned po upečení. I takové můžou být letošní perníčky

    Před 2 dny
    Co je nejlepší, že jsou perníčky měkké ihned po upečení a tak není potřeba čekat celý týden až zvláční.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní vepřové nudličky: Rychlé, šťavnaté, kořeněné jídlo, které si drží místo v českých domácnostech a restauracích

    Před 2 dny
    Pikantní vepřové nudličky chutnají skvěle s rýží, nudlemi ale i s čerstvým chlebem, zkrátka s čímkoliv, co dokáže nasát tu voňavou pikantní šťávu.
     Komentáře
  • Květy

    Vánoční sladkosti z jižní Evropy okouzlí vaše chuťové pohárky. Časté přísady jsou mandle, med a koření

    Před 3 dny
    Vánoce jsou časem radosti, pohody a tradičních chutí, které zahřejí srdce i duši. Žádná vánoční atmosféra se neobejde bez vůně vánočního cukroví, které provoní exotické přísady. Jeho pečení spojuje hned několik generací.
     Komentáře
  • Bezpečnost potravin

    Vyšla nová vyhláška o medu

    Před 3 dny
    Směrnice Evropského parlamentu a Rady (EU) 2024/1438 ze dne 14. května 2024 (tzv. „snídaňová směrnice“) změnila mimo jiné směrnici Rady 2001/110/ES o medu.Členské státy EU pak měly povinnost změny implementovat do svých obecně závazných předpisů. A tak vznikla nová vyhláška o medu zcela nahrazující dosavadní vyhlášku č. 76/2003 Sb., která stanovuje požadavky na přírodní sladidla, med, […]
  • BurzovníSvět

    Měď přepisuje cenové rekordy kvůli rostoucím obavám z narušení světových dodávek

    Před 3 dny
    Cena mědi na světových trzích vystřelila na nový historický rekord poté, co prudký nárůst objednávek na výběr kovu ze skladů Londýnské burzy kovů (LME) ještě více posílil obavy investorů, že připravovaná americká cla mohou narušit globální dodávky tohoto klíčového průmyslového kovu.
     Komentáře
  • Cooky

    Miletínské modlitbičky: Tenké tradiční medové oplatky z Podkrkonoší

    Před 3 dny
    Oplatky skládané do malých kapsiček, které tvarem připomínají staré modlitební k nížky. Odtud pochází jejich název. Miletínské podle původu z Miletína, obce v Podkrkonoší.
     Komentáře
  • Cooky

    Medové koláčky plněné švestkami a ořechy: Nádherně voňavé pečivo, které se hodí nejen na slavnostní stůl

    Před 3 dny
    Pečení koláčků může vypadat jako složitá záležitost, ale nemusí to tak být. S naším receptem to hravě zvládne i začátečník.
     Komentáře
  • Vaření.cz

    Mrkev na sladko? Dokonalé rychlé mrkvové muffiny s medem a ořechy

    Před 4 dny
    Pokud hledáte recept na opravdu vláčné muffiny, tady jsou. Z mrkve, mletých vlašských oříšků a doslazené medem a třtinovým cukrem.
     Komentáře
  • BurzovníSvět

    Zlato, stříbro a měď společně lámou rekordy poprvé po 45 letech a mohou dále růst

    Před 4 dny
    Rok 2025 se pro trh s drahými a průmyslovými kovy zapisuje jako historický milník.
     Komentáře
  • Apetit

    Originální gruzínský recept na medovník vypadá komplikovaně, ale je překvapivě snadný

    Před 4 dny
    Originální recept na medovník se po dlouhých peripetiích podařilo získat redaktorce Šárce Hamanové od Gruzínky Nanuli Dérové. Vypadá komplikovaně, ale budete překvapeni, jak je snadný. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Dopřejte si před Vánoci péči DIY maskou: Perníčková hydratuje, čokoládová je antioxidační

    Před 4 dny
    Během zimy a vánočního shonu a chaosu můžete snadno zapomenout na to, že máte pečovat nejen o druhé, ale také hlavně o sebe. Den před Štědrým dnem si udělejte chvilku jen pro sebe a vytvořte si skvělou masku ze surovin, které doma možná budete mít už kvůli cukroví. Níže najdete dva návody, jak si doma vytvořit skvělou vánoční masku na obličej.
     Komentáře
  • LuFo
    naMédium

    Cesta perníčků: Od prapůvodu u starověkých Egypťanů až po zápisy v Guinnessově knize rekordů

    Před 5 dny
    Perníčky jsou vánoční cukroví, jejichž vůně se během adventu rozline většinou domácností. Právě teď je ten nejvyšší čas oprášit rodinnou recepturu a pustit se do pečení. Znáte ale historii perníku a víte, kde stojí největší perníková chaloupka?
     Komentáře
  • NašeTéma

    Recept na vánoční perníčky jako od babičky, které jsou měkké hned po upečení

    Před 5 dny
    Vůně skořice, hřebíčku, badyánu a medu k Vánocům neodmyslitelně patří. Připravte si lahodné perníčky podle rodinného receptu Hanky Smětákové, které se rozplývají na jazyku a jsou měkké hned po upečení.
     Komentáře
  • BurzovníSvět

    Měď se drží u rekordních maxim kvůli obavám z globálního nedostatku zásob

    Před 5 dny
    Měď se v posledních dnech obchoduje poblíž historických maxim, protože investoři, těžaři i zpracovatelé začínají stále výrazněji pociťovat riziko globálního nedostatku.
     Komentáře
  • FX Street

    Ceny komodit letos na trzích převážně rostou

    Před 5 dny
    Ceny komodit se letos na světových trzích vesměs zvyšují, drahé kovy od ledna do konce listopadu zdražily o desítky procent. Výrazně stoupla i cena mědi a kávy. Naopak podstatně zlevnil zemní plyn, dále ropa, kakao a pomerančový džus. Komoditní index agentury Bloomberg od začátku roku vykazuje desetiprocentní růst, vyplývá z burzovních statistik.
  • Kupi Magazín

    Křehké ořechové rohlíčky, které v prosinci provoní celý byt a zmizí rychleji než cukroví

    Před 5 dny
    Rohlíčky plněné ořechovou náplní patří mezi ty typy pečení, které s příchodem zimy snadno nahradí sváteční atmosféru i bez slavností a zdlouhavých příprav. Máslové těsto bez kynutí se při pečení promění v jemnou a křehkou vrstvu, která ukrývá bohatou ořechovou náplň provoněnou medem a skořicí. Recept je jednoduchý, přesto působí jako domácí cukrářské mistrovství. Díky srozumitelnému postupu si je zvládnete připravit klidně i během prosincového shonu.
     Komentáře
  • Newstream

    Zlato září, ropa bledne. Komodity zažívají největší rozdíly za roky

    Před 6 dny
    Ceny komodit se letos na světových trzích vesměs zvyšují, drahé kovy od ledna do konce listopadu zdražily o desítky procent. Výrazně stoupla i cena mědi a kávy. Naopak podstatně zlevnil zemní plyn, dále ropa, kakao a pomerančový džus. Komoditní index agentury Bloomberg od začátku roku vykazuje desetiprocentní růst, vyplývá z burzovních statistik.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí směs z medu a oleje nabízí účinnou alternativu k drahým zimním krémům z obchodů

    Před 7 dny
    Zima umí být krásná, ale pro naše ruce je to období, kdy dostávají zabrat víc než kdy jindy. Pomoc nemusíme hledat v drahých přípravcích. Stačí dvě úplně obyčejné suroviny, které dokážou dodat rukám jemnost i úlevu během pár minut.
     Komentáře
  • Příbram

    Sladká tradice, která každý rok přináší radost do mateřských škol

    Před 7 dny
    Příbramští včelaři už čtyřiadvacet let potěší děti i učitelky v mateřských školách sladkým darem. Tradice předávání medu se stala milým setkáním, na které se každoročně těší malí i velcí.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Domácí superpotraviny pro posílení imunity z vlastní zahrady

    Před 7 dny
    Silný imunitní systém nepotřebuje drahé doplňky stravy z lékárny. Stačí se podívat do vlastní zahrady nebo na balkon, kde můžete pěstovat plodiny s mimořádným obsahem vitamínů, antioxidantů a dalších prospěšných látek. Fermentace, sušení bylin a ... více Příspěvek Domácí superpotraviny pro posílení imunity z vlastní zahrady pochází z Pestrá Zahrada
  • ReadZone

    Měkké perníčky bez čekání? Trik je v poměru tuku a medu, pečte klidně na Štědrý den

    Před 7 dny
    Vánoční perníčky jsou postrachem opozdilců, ale tento recept vše mění. Díky správnému poměru tuku a medu jsou měkké okamžitě. Pečení zvládnete i na Štědrý den.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Domácí ořechy v medu jsou oblíbeným dárkem. Pozor ale, ať kvůli časté chybě neskončí v koši

    Před 7 dny
    Rovnice je to jednoduchá: cokoliv spojíte s medem, výsledkem bude neodolatelné sladké mlsání plné prospěšných živin – ať už jen tak na lžičku, do snídaní a svačin, nebo pod stromeček jako vlastnoručně vyrobený dárek. Ne vždycky se ale dílo podaří. Spousta lidí podceňuje při přípravě domácích nakládaných lahůdek jednu důležitou zásadu. Na co si dát pozor? Co všechno lze do medu naložit? A jaký je recept?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Medové měsíčky: Recept na tradiční vláčné vánoční cukroví s medem

    Před 8 dny
    Medové měsíčky patří mezi nejvoňavější a nejjemnější druhy vánočního cukroví. Spojení medu, perníkového koření a jemné náplně vytváří krásně měkké a aromatické sousto, které doplní váš sváteční stůl o skutečný poklad. 🎄 Medové měsíčky 🛒 Ingredience: Těsto: 450 g hladké mouky 130 g moučkového cukru 90 g ztuženého tuku 2 lžíce medu 1 lžička skořice […] The post Medové měsíčky: Recept na tradiční vláčné vánoční cukroví s medem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Fero HRABAL-KRONDAK
    naMédium

    Jamalští upíři a mamuti západní Sibiře aneb Arktické záhady a archeologické otazníky

    Před 8 dny
    Reportáž z autorovy návštěvy Jamalu a seznámení s objevy tamních archeologů a paleontologů (výňatek z mého „literárně-politologického cestopisu“ Přes Čukotku na Fidži a zpět - 2).
     Komentáře
  • BurzovníSvět

    Měď získává podporu díky očekáváním uvolnění měnové politiky a omezeným dodávkám

    Před 8 dny
    Měď získává podporu díky kombinaci očekávání makroekonomické politiky a hmatatelného omezení nabídky.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Miluješ medovník, ale dlouhá příprava tě odrazuje? Vyzkoušej tenhle rychlý na plech, který máš za chvíli hotový

    Před 8 dny
    Medový koláč s máslovým karamelovým krémem je sladkost, která spojuje jednoduchou přípravu, jemnou strukturu a chuť domácího pečení. Základ tvoří vláčné těsto se skořicí a medem, které krásně provoní celou kuchyň. Krém ze sladkého salka dodá dezertu jemnost i lehký karamelový tón. Recept se hodí k rodinným setkáním, na víkendové pečení i jako rychlá sladká odměna.
     Komentáře
  • iReceptář

    Přidání špetky soli a medu dodává domácímu ořechovému máslu jemnou sladkost a vyváženou chuť

    Před 8 dny
    Advent má zvláštní schopnost zpomalit čas a připomenout nám, že nejhezčí dárky nemusí stát hodně peněz. Všude voní koření, v hrncích bublají zimní čaje a kuchyň se pomalu mění v malou domácí dílničku. Právě v tu chvíli přijde chuť vyrobit něco, co potěší pod stromečkem více než kupované věci.
     Komentáře
  • Magazín Recepty

    Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept budete dělat znovu a znovu

    Před 9 dny
    Krásně voní, krásně vypadají, ale jíst se moc nedají, protože jsou tvrdé jako kámen? Tak to vám s měkkými medovými perníčky rozhodně nehrozí. Tyhle jsou totiž měkké hned po upečení, takže je můžete klidně upéct až těsně před Vánoci nebo průběžně ochutnávat už během adventu.
     Komentáře
  • Cooky

    Plněné perníčky trochu jinak. Vánoční klasika s povidly, ořechy a čokoládovou polevou

    Před 9 dny
    Perníčky jsou vánoční klasika, ale ne všechny recepty jsou to pravé ořechové. Vsaďte na ten náš, osvědčený generacemi. Jsou úžasné!
     Komentáře
  • Dotyk

    Med snadno zničíme horkem. Jak s ním zacházet správně, aby si udržel své léčivé účinky

    Před 9 dny
    Zlatavý poklad ve sklenici v podobě medu milují snad všichni. Ať už je to kvůli specifické chuti medu, nebo kvůli jeho léčivým účinkům. A právě ty většina z nás nevědomky ničí nesprávným zacházením s medem. Co děláme špatně?
     Komentáře
  • Náš dům

    Jak rozpustit zcukernatělý med? Pomůže topení i trouba

    Před 10 dny
    Kvalitní med je zdravou náhražkou rafinovaného bílého cukru. Používáme ho jako sladidlo do čaje i nejrůznějších moučníků. Možná se vám někdy stalo, že med zcukernatěl. Tím se ovšem nemění jeho kvalita, a proto ho rozhodně nevyhazujte. Poradíme vám pár triků, jak mu navrátit původní konzistenci.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zlaté medové penízky. Nejlepší vánoční cukroví s bohatou chutí medu

    Před 10 dny
    Medové penízky jsou tradičním vánočním cukrovím, které oslavuje sladkost medu a jemnou texturu. Toto cukroví je oblíbené pro svou jednoduchost a možnost variace s různými náplněmi. Příprava vyžaduje čas na odpočinek těsta, ale výsledek stojí za to. Ingredience: Na medové penízky: 2 žloutky 100 g cukru moučka 150 g medu 250 g hladké mouky 1-2 […] The post Zlaté medové penízky. Nejlepší vánoční cukroví s bohatou chutí medu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Dezert z jablek, mascarpone a tvarohu: Recept na rychlý a krémový dezert ke kávě

    Před 11 dny
    Tento recept se hodí vždy, když je návštěva za rohem a vy nemáte připravený žádný dezert. Krok za krokem vám představíme skvělý recept na dezert z jablek, mascarpone a tvarohu. Pokud rádi mlsáte a zároveň jste vášnivým kuchařem či kuchařkou, budete mít z této novinky dozajista radost. Dezert z jablek, mascarpone a tvarohu 1. Vrstva […] The post Dezert z jablek, mascarpone a tvarohu: Recept na rychlý a krémový dezert ke kávě appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Češi se urazí, ale tahle skotská hermelínová pomazánka je fakt lepší

    Před 11 dny
    Zapomeň na klasickou hermelínovou pomazánku, kterou znáš z každé hospody. Tahle verze má šmrnc a nečekaný kontrast brusinek, který dokáže překvapit i ty, co si bez piva nedají ani chleba. Sladkost a slanost tu hrají dokonalý duet. Na chlebu chutná skvěle, na chlebíčku přímo září. Z pár obyčejných surovin vznikla pomazánka, která má nápad, svěžest a chuť, co se nezapomíná. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Komora Plus

    Jaderná knihovna, kde se stáčí med

    Před 11 dny
    Jak vypadá místo, kde se už sedmdesát let ukládají střípky českého jaderného výzkumu – od výzkumných zpráv přes archiv smluv až po unikátní fotodokumentaci? V nové epizodě podcastu Hospodářské komory  nahlédnete do knihovny akciové společnosti ÚJV Řež a uvidíte, jak vypadala historie českého jaderného výzkumu, ale to, co zažívá vědecká knihovna v dnešní éře digitalizace. A dozvíte se také, proč se mezi regály s výzkumnými publikacemi stáčí med.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Neodolatelné marokánky: Jakmile ochutnáte, jedna marokánka vám stačit nebude

    Před 11 dny
    Marokánky jsou cukroví, které dokáže okouzlit už prvním soustem. Spojení čokolády, ovoce, oříšků a medu jen těžko odoláte. Jakmile ochutnáte jednu, zjistíte, že ruce samy sahají po další. Připravte se na dobrotu, která zmizí z talíře jako první.
     Komentáře
  • Náš dům

    Lák z okurek už nevylejete. Vyčistí měď a vyživí rostliny

    Před 11 dny
    Kyselé okurky jsou lahodnou pochoutkou k nejrůznějším teplým i studeným pokrmům. Lák většinou vylejeme do dřezu, ale jsou i tací, kteří ho s chutí vypijí na jeden zátah. Tato tekutina má pro naše zdraví prospěšné účinky a využijete ji i v kuchyni. Rozhodně lák už nikdy nevylévejte.
     Komentáře
  • Cooky

    Pravý ruský medovník voní po medu a tradici. Není přeslazený, ale vláčný, jemný a lahodný – přesně jako tento

    Před 11 dny
    Výtečný dezert ke kávě a pro speciální příležitosti podle tohoto autentického ruského receptu s postupem
     Komentáře
  • Rady ze zahrady

    Domácí ovocné pergameny: voňavé mlsání bez cukru

    Před 11 dny
    Vyzkoušejte jednoduchý recept na ovocné pergameny – zdravou svačinku z rozmixovaného a usušeného ovoce. Kombinujte chutě, dochuťte medem a sušte do podoby pružných ovocných pásků.
     Komentáře
  • Tipio

    Přírodní sladidla: Jaká přidat do jídelníčku místo cukru?

    Před 11 dny
    Bílý cukr je obrovský strašák, na který upozorňuje každý lékař. Jde o […] Příspěvek Přírodní sladidla: Jaká přidat do jídelníčku místo cukru? zobrazený nejdříve.
     Komentáře
  • Magazín Patriot

    Heimstaden už třetím rokem chová na střechách včely

    Před 12 dny
    Sto padesát tisíc včel obývá střechy Heimstaden v šesti úlech. Nyní je čeká zimní spánek. Na panelových domech v Ostravě a Havířově nikomu nevadí, a navíc přispívají k biodiverzitě ve městě. Stočený med teď Heimstaden využije jako vánoční dárek pro partnery.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem: Recept na vláčný a krémový dezert

    Před 12 dny
    Hledáte něco sladkého, co by zaujalo jak vás, tak vaši rodinu? Tento jablečný koláč s tvarohem a pudinkem je rychlý, skvělý a jednoduchý na přípravu. Tento recept vás zaručeně dostane na kolena. Pusťte se do pečení a těšte se na sladkou odměnu! Recept na jablečný koláč s tvarohem a pudinkem: Hlavní vrstva: 2 pláty listového […] The post Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem: Recept na vláčný a krémový dezert appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Dokonalé madlenky k adventnímu pečení: Proslulé francouzské cukroví, nadýchané a jemné, které se rozplývá na jazyku

    Před 12 dny
    Madlenky k adventnímu pečení přinášejí do kuchyně vůni másla, vanilky a hřejivou sváteční náladu. Jemné francouzské cukroví, které se rozplývá na jazyku, se stane sladkou tečkou zimních večerů.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Med šílenců: neodolatelné lákadlo, které dokázalo vyřadit z boje celé armády

    Před 12 dny
    Med šílenců: neodolatelné lákadlo, které dokázalo vyřadit z boje celé armády. V lásce a válce je prý dovoleno všechno. Ale my se dnes budeme věnovat spíše té druhé záležitosti. A pokud jste doteď považovali včelky za milé a neškodné, moc ráda vás vyvedu z omylu.
     Komentáře
  • Cooky

    Hruškovo-jablečná přesnídávka pro vnoučata: Čistá chuť ovoce bez přidané chemie pro děti i dospělé

    Před 13 dny
    Pokud máte nadbytek ovoce ze zahrádky, tak ho zpracujte podle našeho receptu na tuto hruškovo-jablečnou přesnídávku bez chemie.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vánoční perníčky, které jsou hned měkké: žádné odležení, žádné čekání

    Před 13 dny
    Vánoční perníčky jsou neodmyslitelnou součástí svátečního období. S jejich přípravou si můžete užít nejen výslednou chuť, ale i kreativní proces zdobení. Tento recept nabízí klasickou chuť s moderním twistem. Inspirujte se dalšími jedinečnými recepty na CUKROVÍ! Vánoční perníčky 400 g hladké mouky na perníčky 140 g moučkového cukru 80 g másla 2 vejce 1 lžička […] The post Vánoční perníčky, které jsou hned měkké: žádné odležení, žádné čekání appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

    Před 13 dny
    Zdravější, chutnější, vláčnější. Upečte si medové cukroví letos i vy! Stačí nahradit cukr medem, stejně jako naši předkové, a držet se osvědčených rad. Zlatý dar přírody při správném zacházení dokáže divy a může si zachovat i své prospěšné látky.
     Komentáře
  • Kondice

    Med z egyptské hrobky byl stále jedlý. Podobně vydrží i další potraviny

    Před 14 dny
    V egyptské pyramidě objevili med starý tři tisíce let – a byl stále jedlý. Patří mezi potraviny, které se prakticky nikdy nezkazí. Zjistěte, které další přežijí i krizi.
     Komentáře
Reklama