Zavřít
Fazole

Fazole

Nejnovější články na Seznamu na téma Fazole
  • Apetit

    Tradiční maďarská polévka Jókai bableves: Prostá polévka, kterou připravíte k večeři raz dva

    Před 1 dnem
    Maďarský buditelský spisovatel Jókai pocházel z Komárna a miloval tuhle polévku, nyní zvanou Jókai bableves, která dodnes patří mezi desítku nejoblíbenějších maďarských jídel. Pojďte si ji s námi připravit.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky

    Před 1 dnem
    Nejen česká kuchyně má své speciality. Šumajstr neboli šulimajz je jednoduché jídlo z obyčejných surovin, které se tradičně připravuje na Slovácku a Záhoří a je podobné šouletu.
     Komentáře
  • ZdravéStravování

    Kornatění tepen: Mezi potraviny které pomohou předcházet ateroskleróze patří například fazole a ryby

    Před 14 dny
    Správně nastavený jídelníček dokáže doslova zázraky. Některé potraviny vám dokonce pomohou předcházet kornatění tepen, a snížit tak riziko rozvoje srdečních chorob.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...

    Před 19 dny
    Strava původních obyvatel byla po staletí založena výhradně na tom, co se dalo sklidit v místě. Pak přišli bílí osadníci z Evropy. Když se postupně rozšířili po celé Americe a vytlačili původní americké kmeny, byly stravovací zvyklosti převráceny a zcela narušeny.
     Komentáře
  • Proženy

    Pozor na syrové fazole, jsou jedovaté! Jak poznat otravu, co dělat a jak je vařit

    Před 25 dny
    Fazole, stejně jako ostatní luštěniny, jsou brány jako vítaná součást jídelníčku, která má mnoho blahodárných účinků. Víte ale, za jakých okolností mohou být životu nebezpečné?
     Komentáře
  • StyleUp

    Vlněný svetr je nadčasový doplněk, který může vypadat stále jako nový. Stačí mu věnovat správnou péči

    Před 26 dny
    Vlněné svetry dostávají zabrat nejen pravidelným nošením, ale také péčí o ně. Není totiž možné takové svetry hodit do pračky a vyprat klasickým způsobem. Potřebují zvláštní ošetření, které ale hravě zvládnete pomocí domácích prostředků.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Potraviny, které mají více železa než hovězí maso

    Před 27 dny
    Jste unavení, malátní a trpíte na chlad v končetinách? Pak vám chybí železo. Pochutnejte si na fazolích i dýňových semínkách!
     Komentáře
  • Prostřeno

    Energii do těla napumpují čerstvé klíčky

    Před 1 měsícem
    Kdo by se netěšil na jaro? Příroda ožije s novou tváří, šedou barvu vystřídá nesmělá zelenkavá, začnou vykukovat první výhonky a poupata.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Výborné fazole pod peřinkou: Zapečené s rajčaty, uzeným nebo hovězím chutnají fantasticky

    Před 1 měsícem
    Fazole většinou připravujeme na plotně, ale jdou dát i do trouby a zapéct. Máme pro vás fazole s uzeným, provensálskou zapečenou variantu, ale také mexické fazole. Využijte inspirace a zpestřete si jídelníček.
     Komentáře
  • Proženy

    Masové kuličky s rajčatovou omáčkou. Přidejte fazole a nebudete mít hlad půl dne

    Před 1 měsícem
    Masové kuličky v rajské omáčce potěší zpravidla celou rodinu. Tentokrát je místo se špagetami podávejte s fazolemi – jednoduše je přimíchejte rovnou do omáčky. Díky luštěninám bude nejen výživnější, ale také sytější. A nikdo neříká, že si k nim nemůžete přidat hrstičku těstovin...
     Komentáře
  • Befity

    Černé fazole jsou ideální zimní potravinou

    Před 1 měsícem
    Důkazy podporující zdravotní přínosy rostlinné stravy, která zahrnuje luštěniny, jsou ohromující. Jestli nevíte, čím v současných dnech zpestřit svůj jídelníček, vsaďte na černé fazole. Do chladných dnů jsou jako dělané!
     Komentáře
  • DIAstyl

    Fazolky mungo: Klíčky pomáhají jako prevence civilizačních onemocnění a podporují imunitu. Vypěstujte si svoje!

    Před 1 měsícem
    Možná jste si toho všimli sami na sobě. Období na konci zimy je typické zvýšeným výskytem nejrůznějších viróz a nachlazení. V této době je třeba o sebe zvláště pečovat, podpořit imunitu a dodat tělu pořádnou dávku vitamínů a minerálů. Jak to udělat, když úroda ze sklepů je již téměř snědená a do nové je ještě daleko? Pokud nejste zrovna zastánci konzumace tropického ovoce, zkuste si vitamíny vypěstovat přímo doma na okně. Dobrým pomocníkem nám mohou být naklíčené fazolky mungo.
     Komentáře
  • Skromná kuchyně

    Rychlovka z fazolí, při které si zamilujete brokolici

    Před 1 měsícem
    Kaše nemusí být jen hrachová a tahle z bílých fazolí je i super rychlá. Na videu jsou fazole sterilované z plechovky, ale samozřejmě bude fungovat i z vařených. Brokolici dělám podobně jako kapustičky na zádíčkách a tady je to fakt pecka. Musíte zkusit!
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Se správnou přípravou zachutnají fazole i dětem. Budou jemné, lahodné a příjemně křupavé

    Před 1 měsícem
    Fazole jsou hlavní ingrediencí mnoha pokrmů. Spousta z nás čeká celý rok na to, až se fazole objeví v obchodech a na trzích.
     Komentáře
  • eKuchařka

    Skryté nebezpečí: Zelenina a ovoce, které se nesmí jít syrové

    Před 1 měsícem
    Zelenina a ovoce jsou vynikajícím zdrojem vlákniny a celé řady důležitých mikroživin. Dopřávat bychom si je proto měli pravidelně. Některé druhy se ale nesmí jít syrové. Může jít dokonce o zdraví. Které z nich patří na talíř až po tepelné úpravě?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Bretaňské fazole se slaninou a česnekem: Vydatná večeře pro každého

    Před 1 měsícem
    Chcete se zahřát a uvařit si vydatné jídlo? Bez fazolí a slaniny se v tomto receptu neobejdete. Bretaňské fazole jsou malá kulinářská záhada, protože sice mají v názvu francouzský region, ale jsou součástí tradiční polské kuchyně. Španělský ptáček ale také není ze Španělska, a jak skvěle chutná! Tak zkuste i ty fazole!
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Nejjednodušší fazolová polévka s opečenou klobáskou, po které se jen zapráší

    Před 1 měsícem
    Fazolová polévka je ideální v těchto sychravých dnech. I když existuje mnoho složitých receptů, vymysleli jsme pro vás lahodný a při tom velice jednoduchý recept. Fazolačka je hutná a příjemně zahřeje. Milovníci pálivých jídel si ji mohou vylepšit chilli. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Fazole potřebují správnou tepelnou přípravu. V syrovém stavu způsobí těžkou otravu

    Před 2 měsíci
    Luštěniny by nám rozhodně neměly chybět v běžném jídelníčku. Jsou bohaté na bílkoviny, minerály a na dlouho zasytí. Mnohé z nich jsou však za syrova nepoživatelné a je u nich velmi důležitá správná tepelná příprava. Fazole obsahují jedovaté lektiny, které představují pro lidský organismus velké riziko. Proto je u nich a některých dalších luštěnin důležitá správná příprava.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Královské chutě: Manželka britského krále Camilla miluje mražený koláč a k večeři si dává tyhle pečené fazole na toastu

    Před 2 měsíci
    Dalo by se předpokládat, že s armádou osobních kuchařů po ruce si královna Camilla užívá bezstarostné stolování těch nejvybranějších a nejluxusnějších pokrmů. Skutečnost je však úplně jiná.
     Komentáře
  • Befity

    Fazole jsou multifunkční potravinou ve všech směrech

    Před 2 měsíci
    Můžete je upéct nebo ugrilovat, přidat jako přílohu k masu nebo zamíchat do polévky. Už jste někdy přemýšleli o fazolích coby o ideální potravině? Pokud ne, rozhodně jim dejte zelenou!
     Komentáře
  • Proženy

    Česnečka jinak: Přidejte fazole a získáte levnou večeři, která zasytí

    Před 2 měsíci
    K zajímavé a syté variaci na česnečku mě inspirovala Tejal Rao, americká food kritička, která připravuje recepty pro The New York Times. V její verzi se česnekový chléb zalévá vývarem z fazolí obohaceným o kůrky parmazánu a miso pastu: skvělé jídlo, příprava je ale trochu zdlouhavá. Moje rychlá varianta se hodí pro všední dny a uvaříte ji za dvacet minut.
     Komentáře
  • Apetit

    5 rychlých večeří s fazolemi do 30 minut aneb rodinná jídla po náročném dni

    Před 2 měsíci
    Máme pro vás inspiraci pro hektický pracovní týden, kdy není čas ztrácet čas. Ani s vařením! Fazole jsou univerzální, můžete s nimi připravit polévku, těstoviny, burger, pomazánku nebo je jen tak na pánvi smíchat se zeleninou. Jejich sytivost zaručí, že se nebudete později v noci plížit do lednice... možná!
     Komentáře
  • TopRecepty

    Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky

    Před 2 měsíci
    Chladné počasí vybízí spíše k prohřívacímu jídlu. Vynikající volbou je i přesnídávková polévka fabada asturiana, která je hlavně plná fazolí a různých druhů uzenin. Vychutnejte si španělský pokrm.
     Komentáře
  • Apetit

    Týdenní úsporná kuchařka aneb levné recepty na každý den 7. díl: Vařte skromně, ale přesto chutně a výživně

    Před 2 měsíci
    Růst cen nenahrává nákupům drahých surovin, a tak jsme se rozhodli, že vám každý týden připravíme sedm skromných receptů, podle kterých můžete každý den uvařit nebo se alespoň inspirovat. Pojďte s námi vařit za pár korun, ale přesto chutně a výživně!
     Komentáře
  • Jímeto

    Ribollita: Italská polévka z fazolí a kapusty, která vás v zimě zahřeje

    Před 2 měsíci
    V Itálii se jedná o jakési tradiční jídlo zimních měsíců.
     Komentáře
  • Proženy

    Jídlo z jednoho hrnce zasytí i zahřeje: Dušené vepřové s fazolemi, kořenovou zeleninou a pikantním kořením

    Před 2 měsíci
    Jídla z jednoho hrnce jsou obvykle sytá a hřejivá, proto se dobře hodí do chladnějšího období. Navíc je můžete připravit den dva dopředu a uchovat v lednici, rozležení jim prospěje a vy budete mít pojistku pro dny, kdy nestíháte nebo se vám nechce vařit.
     Komentáře
  • Špetka Slovácka

    „Pokud není kyselica, sílu dodá slivovica!“ Recept na tradiční slováckou kyselici

    Před 2 měsíci
    Recept na tradiční kyselicu ze Slovácka.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle

    Před 2 měsíci
    Luštěniny je potřeba pravidelně zařazovat do jídelníčku, ale ne každému chutnají. Možná je čas na změnu strategie. Připravte strávníkům luštěniny v podobě dezertu. Uvidíte, že změní názor.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Dokonalý brunch podle Australanů

    Před 2 měsíci
    Víkendy jsou na spaní a lenošení - a vychutnávání si požitkářských snídaní a brunchů s blízkými.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Mexické chilli con carne: Texaské jídlo s masem a fazolemi skvěle zasytí, zahřeje a potěší milovníky ostrých chutí

    Před 2 měsíci
    Chilli con carne je výborné prohřívací jídlo, na zimu se tedy hodí skvěle. Základem jsou chilli papričky, které spolu s mletým masem a fazolemi krásně zasytí. Roli hraje použité koření.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Dobu vaření fazolí snížíme na polovinu. Fenomenální praktika navíc zařídí, že se nebudou rozpadat

    Před 2 měsíci
    Pravidelná konzumace je tělu velmi prospěšná, a pokud si osvojíte šikovné triky při jejich přípravě, nebudete muset v kuchyni trávit celý den.
     Komentáře
  • Pěstujme

    3 důvody, proč zařadit fazole do jídelníčku ještě dnes: smlsnou si na nich nejen vegetariáni

    Před 2 měsíci
    Fazole se již léta konzumují v různých částech světa. Nejen že chutnají skvěle, snadno se připravují a zasytí na dlouhou dobu, obsahují také mnoho živin.
     Komentáře
  • Jímeto

    Fasolada: Vyzkoušejte tradiční řeckou polévku z fazolí a rajčat. Hezky vás nakopne

    Před 2 měsíci
    Fasolada je jedno z nejoblíbenějších zimních jídel v Řecku. Je to hustá a krémová polévka z bílých fazolí a rajčat. Lahodná a výživná fasolada, připravená od základu z čerstvých surovin, se snad brzy stane součástí i vašeho jídelníčku.
     Komentáře
  • WN24

    Zkažené svátky Britů: Slavnostní krocan letěl do koše, museli jíst toust s fazolemi

    Před 2 měsíci
    Angličané zuří kvůli krocanům, které si nakoupili v supermarketech na tradiční vánoční večeři. Před servírováním zjistili, že je maso zkažené. Sociální sítě se hemžily stížnostmi.
     Komentáře
  • Receptovník

    Lahodné a křupavé fazole zachutnají i dětem. Proces jejich přípravy začíná už v obchodě

    Před 3 měsíci
    Fazole by se na našem jídelníčku měly objevovat co nejčastěji. Během léta klasicky zaplavují jarmarky a zelinářství v té nejvyšší kvalitě, a tak by byla škoda zkazit jejich potenciál nedostatky v jejich přípravě. Jak uvařit fazole, aby chutnaly skvěle a uspokojily i nejnáročnější kulinářské kritiky? Záleží na přesném čase tepelného zpracování. Základy správného nákupu První čerstvé fazole se objevují již koncem června a jejich přítomnost si můžeme na talířích užívat až do konce srpna.
     Komentáře
  • Jímeto

    Černé fazole patří mezi nejoblíbenější luštěniny na světě. Jsou zdravé, syté a chutné

    Před 3 měsíci
    Z nutričního a zdravotního hlediska jsou černé fazole velice ceněné pro vysoký obsah bílkovin a vlákniny a obsahují i celou řadu vitamínů a minerálů. Jsou však velice tvrdé, a tak řada lidí upřednostňuje pro vaření raději ...
     Komentáře
  • Prostřeno

    Zelené fazolky předcházejí problémům na toaletě

    Před 3 měsíci
    Jsou oblíbenou přílohou spíše dospělých než dětí, ale to nic nemění na tom, že by se nejen v zimě měly stát běžnou součástí jídelníčku. Zelené fazolky totiž potřebuje každý, kdo momentálně trpí únavou nebo se trápí na toaletě!
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Chcete žít dlouho? Nepodceňujte luštěniny, radí odbornice na výživu

    Před 3 měsíci
    Hledáte zdravé a levné bílkoviny, které mohou posílit váš imunitní systém a pomoci vám žít déle? Až příště půjdete do obchodu, vezměte si luštěniny.
     Komentáře
  • ČasProŽeny

    Štědrovečerní večeře, jaké neznáte: Vyzkoušíte tyto recepty?

    Před 3 měsíci
    Že u nás je na Štědrý den k večeři salát a kapr, to víme všichni. Znáte ale štedrovečerní chody jiných národů? A vyzkoušíte je?
     Komentáře
  • Apetit

    15 receptů z fazolí: Z levné suroviny připravíte guláše, polévky, saláty i burgery!

    Před 3 měsíci
    Fazole patří mezi oblíbené suroviny v kuchyních a jídelnách. Nestojí mnoho, pro peněženku tedy nepředstavují velkou zátež. Hodí se do celé řady pokrmů – do pomazánek, polévek, placek a burgerů, chili con carne i dalších dušených pokrmů, jako jsou mexické kotlíky nebo indický dal až po guláše.  Pokud koupíte fazole konzervované, je vaření s nimi superrychlé!
     Komentáře
  • Fit s rozumem

    Proč dát šanci fazolím borlotti

    Před 3 měsíci
    Nemáte dnes chuť na něco neobvyklého, lahodného a nesmírně zdravého? Zkuste fazole, které svou chutí připomínají ořechy. Vylepší vám trávení, ochrání před anémií a ještě prospějí srdci i mozku.
     Komentáře
  • Vitalia

    Zapomeňte na vanilku, letos do cukroví nastrouhejte fazoli tonka

    Před 3 měsíci
    Fazole tonka je zvláštně vypadající a velmi zajímavě a intenzivně vonící semeno tropického stromu. Odkud se vzala a kde všude, krom kuchyně, najde uplatnění? Ptali jsme se kořenáře, který o ní ví kde co. Nazývají se fazole, ale mezi luštěniny nepatří. Fermentovaná semena tropického stromu, která vypadají jako černé fazole s vrásčitou slupkou. Strouhají se jako muškátový oříšek, skvěle dokážou nahradit vanilku a rozhodně by neměla ujít vaší pozornosti. Pojďte se seznámit s tonkou.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku

    Před 3 měsíci
    Znáte fazole tonka? Poznáte je podle velmi specifické chutě. Vlastně se vůbec nejedná o luštěniny. Tato surovina patří k velmi lahodným přísadám pokrmů v luxusních restauracích. Odkud se fazole tonka vzaly a jak se dají využít?
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Fígle šéfkuchařů na bleskové vaření fazolí: Dlouhému postávání u plotny je konec, jejich přípravu lze zkrátit na polovic

    Před 3 měsíci
    Fazole představují velmi dobrý zdroj nutričně hodnotných látek. A jejich vaření nemusí zabrat dlouhé hodiny, stačí použít trik.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky

    Před 4 měsíci
    Je vydatná, hustá, plná zeleniny, ovšem uspokojí i milovníky masa, navíc výborně zahřeje v sychravých dnech. Fazolová polévka Jókai bableves je ideální na večeři, ale s chlebem vám klidně nahradí i oběd, když se vám zrovna nechce vyvářet. A zachutná určitě i těm, kteří jinak zeleninovým polévkám moc nefandí.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Rosický v kleci, žrout fazolí Rooney i fotbalitida. Předčí je housle Messimu?

    Před 4 měsíci
    Rooney s rendlíkem fazolí, Ronaldo na letišti i islandská pohádka. Podívejte se na nejlepší fotbalové reklamy, které se vážou k mistrovství světa.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Pravda o nutnosti namáčet fazole

    Před 4 měsíci
    Fazole jsou nutriční elektrárnou, která by ve vaší spíži rozhodně neměla chybět. Dáváte je před tepelnou úpravou do vody? A víte, proč je to tak lepší?
     Komentáře
  • Refresher

    Sportovci si vaří pytlíky s fazolemi, ti nejlepší si vydělají až 250 tisíc dolarů. Podvody se netýkají jen tradičních sportů

    Před 4 měsíci
    Kauza z mistrovství světa zamávala celým profesionálním světem neobvyklého sportu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Texaská specialita s fazolemi skvěle zasytí a chilli jí dodá grády

    Před 4 měsíci
    Ostře kořeněnou sytou směs fazolí, mletého hovězího masa a rajčat dochutíme oreganem a kouskem hořké čokolády. K chilli con carne se hodí podat chléb, tortillu, tousty nebo rýži či polentu.
     Komentáře
  • Jímeto

    Připravte si kovbojské fazole Terence Hilla a Buda Spencera ze slavné westernové scény

    Před 4 měsíci
    Bud Spencer a Terence Hill ztělesňují jeden z kultovních televizních párů, které nás nejvíce bavily a rozesmávaly.
     Komentáře
  • Život v Česku

    Z modrookého blonďáka Terence Hilla je stařík, který už by dnes nikoho nepřepral. Šarm ale stále neztratil

    Před 4 měsíci
    Populární italský herec Terence Hill (83), vlastním jménem Mario Girotti, se proslavil nejen jako herec, ale také jako režisér, scenárista a filmový producent. Velkou část kariéry strávil ve dvojici s Budem Spencerem (†86), s nímž se objevil v 18 filmech. Zatímco o celoživotního parťáka před pár lety přišel, modrooký sympaťák se stále těší pevnému zdraví, a i když je na něm pokročilý věk znát, charisma z něj stále vyzařuje.
     Komentáře
  • Life24

    Ušetřit při nakupování kvalitních potravin se dá snadno. Klidně i několik stokorun

    Před 4 měsíci
    Při nakupování potravin lze ušetřit velkou částku peněz. Někdy dokonce i stokoruny. A rozhodně tím nemyslíme začít nakupovat méně kvalitní potraviny. Spíše naopak.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Správně zamrazit úrodu ze zahrady není jednoduché

    Před 4 měsíci
    Máte hromadu úrody a chystáte se ji zamrazit? Pak zpozorněte. Není to tak jednoduché, jak se může zdát. Špatným zamrazením způsobíte to, že plody nevydrží a brzy se zkazí. Pojďme se podívat na správný postup.
     Komentáře
  • Befity

    Do podzimního jídelníčku zařaďte výživné asijské fazole mungo

    Před 5 měsíci
    Máte rádi luštěniny? Pak určitě vyzkoušejte malé zelené fazolky mungo. Oživí váš jídelníček, a navíc jsou plné vitaminů, živin a bílkovin. Pomohou vám při hubnutí a zároveň patří ke skvělým výživovým doplňkům těhotných žen. V chladných dnech si proto připravte výbornou polévku z mungo fazolek.
     Komentáře
  • Adbz

    Pro ty, kteří věčně zapomínají namočit luštěniny před jejich přípravou –⁠ chytrý fígl, který znatelně ulehčí vaření

    Před 5 měsíci
    Příprava luštěnin bývá často zdlouhavá, neboť je důležité vložit je před vařením do vody a nechat nabobtnat. Díky tomuto triku budou chutnější.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Potraviny podporující správnou funkci štítné žlázy

    Před 5 měsíci
    Na štítné žláze stojí a padá vaše celkové zdraví. Nechcete jí udělat radost tím, že si častěji dáte mořské řasy, para ořechy nebo fazole?
     Komentáře
  • Žena-in

    Návyky, které neprospívají zdraví: Jízda na kole nebo používání ústní vody

    Před 5 měsíci
    Mezi známé návyky, které lidem škodí, patří například kouření, nedostatek spánku nebo konzumace velkého množství cukru, to asi nikoho nepřekvapí. Ale lidé si stále častěji osvojují návyky, o kterých mají dojem, že jim prospívají nebo minimálně nijak neškodí. Mohou být na omylu.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Tonka fazole: Jak využít tuto netradiční surovinu?

    Před 5 měsíci
    Malé scvrklé fazolky s výraznou vůní plnou exotických podtónů – to jsou fazole tonka, nenápadná semena z Jižní Ameriky, která dokážou vyzdvihnout vaše pokrmy na zcela novou úroveň. Ať už toužíte po netradičně okořeněném pečivu, originálním zmrzlinovém poháru nebo třeba tajemně vonícím kuřeti, jsou fazole tonka tou správnou volbou.
     Komentáře
  • Prima Nápady

    Fazolová paštika není jen pro vegetariány

    Před 6 měsíci
    Fazolová paštika může být skvělou náhražkou paštiky masové a rozhodně nebude určena jen vegetariánům. Ulevit svému žaludku občas od masa a zejména masných výrobků, ve kterých nalezneme bohužel i celou řadu různých "šmakulád", je prospěšné a naše zdraví nám poděkuje. Luštěniny navíc jsou plnohodnotné a díky vláknině nám pomohou se zpracováním potravin v žaludku a trávicím ústrojí.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Bizarní trend na TikToku. Běžící uživatelé nesou záchod, kozu nebo plný hrnec

    Před 6 měsíci
    TikTokem se šíří bizarní trend. Lidé natáčí videa, jak běhají s nahodilými objekty na píseň Ring of Fire od zpěváka Johnnyho Cashe.
     Komentáře
Reklama