Zavřít
Hamburger

Hamburger

Nejnovější články na Seznamu na téma Hamburger
  • Apetit

    Five Guys otevírá první pobočku v Praze: Čerstvé suroviny, vysoké standardy i široká nabídka

    Před 1 dnem
    Po dvou letech netrpělivého čekání, odkládání a spekulací, kdy už to konečně vypukne, je to tady. Americký řetězec Five Guys, proslulý svými šťavnatými burgery a čerstvými hranolky, otevře svou první pobočku v srdci Prahy. Fanoušci, kteří dosud za tímto chuťovým zážitkem museli cestovat do zahraničí, se tak dočkají vytouženého cíle.
     Komentáře
  • Novinky

    V Česku se otevírá první fastfood Five Guys

    Před 8 dny
    V obchodním centru Máj na Národní třídě v Praze otevře za dva týdny první provozovna řetězce s hamburgery Five Guys. Stane se tak dalším řetězcem rychlého občerstvení, který vstoupí na český trh. V roce 2023 přibyl Popeyes, otevřít se chystá i síť Wendy’s.
     Komentáře
  • Deník magazín

    Buráky zdarma, smysl pro hudbu. V čem je fastfood Five Guys jiný než ostatní

    Před 10 dny
    Už jen necelé dva týdny zbývají do otevření pobočky fastfoodového řetězce Five Guys. Stane se tak v Praze v obchodním domě Máj na Národní třídě. Minimálně ze startu lze očekávat velký zájem. Five Guys je totiž velmi populární mezi mladými lidmi.
     Komentáře
  • Apetit

    Konec spekulací! Five Guys oficiálně v Praze. Otevírají na začátku prosince – a za obří porce si připlatíte

    Před 11 dny
    Burgery, hranolky, shakes – a pořádné porce. Americká legenda Five Guys míří do Prahy. Již brzy otevře svou první pobočku v centru města a chystá se pořádně zamíchat kartami na zdejší fastfoodové scéně. Připravte se na poctivé suroviny, ale i na ceny, které nechávají zavedené řetězce jako McDonald’s nebo KFC daleko za sebou. Co dělá Five Guys takovým fenoménem a kdy přesně to vypukne?
     Komentáře
  • Zdravotnictví a medicína

    Hamburger recept: základem jsou domácí bulky a kvalitní maso. Tučnější hovězí můžete vyměnit za kuřecí

    Před 11 dny
    Období, kdy byly hamburgery vnímány jako nezdravé jídlo z fastfoodu, už je dávno pryč. Vychutnat si dnes můžete opravdu lahodné hamburgery s kvalitním masem, čerstvou zeleninou a domácí majonézou.
     Komentáře
  • Svět Formule

    Proklely hamburgery Oscara Piastriho? Restaurace stojící za promo akcí se brání

    Před 22 dny
    Na úspěchy Oscara Piastriho v první polovině roku navázala australská restaurace speciální promo akcí na hamburger zdarma pokaždé, když Oscar Piastri skončí na pódiu. Od té doby ale Piastri žádné pódium nezískal a fanoušci začali hovořit o kletbě.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak vytvarovat dokonalé bulky? Podle našeho návodu budete tvarovat bulky jako mistr pekař

    Před 29 dny
    Pokud jste se rozhodli vyzkoušet domácí pečivo, začněte nejprve jednoduchým základním tvarem, a tím jsou bulky. Upečené bulky se hodí na domácí hamburgery, které jsou dnes velice populární. Můžete je také použít místo klasického pečiva k snídani nebo svačině.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Domácí hamburger: Připravte si nejlepší fast foodové občerstvení v pohodlí domova

    Před 1 měsícem
    Víte, že původní hamburger vznikl v Německém Hamburku? Odtud se díky námořníkům dostal do Ameriky, kde získal finální podobu masových placek v bulce. Přinášíme tipy k přípravě této oblíbené fast foodové pochoutky.
     Komentáře
  • Nedělní káva

    2 min

    Podcast
    Dagmar Ruščáková: Služby s důvěrou

    Před 1 měsícem

    ·

    2 minuty

    Hm, tak tenhle experiment se tedy nepovedl. Přitom to na začátku vypadalo tak skvěle! Aby toho nebylo málo, s voláním o pomoc jsem musela počkat - nemohu rušit dovolenou. Dva týdny jsem trpěla, než jsem odeslala následující zprávu: „Ta nová barva se vymyla do příšerné oranžové! Nesnáším oranžovou! Mám pocit, že bych měla prodávat hamburgery ve velkém! Uděláš s tím něco?“
     Komentáře
  • Super

    Z vaření Anety Vignerové má legraci i Zdeněk Pohlreich: Když to Kolečkovi chutná, smál se jako kůň

    Před 1 měsícem
    Sice představoval svoji novou kuchařku, ale se Zdeňkem Pohlreichem jsem se zapovídali i na další témata týkající se vaření. Nad některými recepty mu zůstává rozum stát, dalším už se jenom směje.
     Komentáře
  • Události247

    Ve Španělsku nabízí hamburger za 219 000 Kč. Po hostech navíc požadují podepsat smlouvu o mlčenlivosti

    Před 1 měsícem
    Slavný španělský šéfkuchař začal nabízet ve své restauraci hamburger za 219 000 Kč. Nikdo ale neví, z čeho se skládá a ani jak vypadá.
     Komentáře
  • Vitalia

    Už žádné burgery a párky z rostlin. Nově budou jen z masa

    Před 1 měsícem
    Tak jako je mléko jen produktem z krávy, kozy či třeba ovce, nikoli z mandlí či ovsa, tak hamburger, hot dog nebo řízek bude nejspíš od nového roku jen z masa. Tahle novinka by měla platit od nového roku.
     Komentáře
  • Deník

    Pomůže svatý Vavřinec? Zdeněk Pohlreich se pomodlí za hospodu U Třech kytar

    Před 1 měsícem
    Košice u Tábora. Stačí devadesát minut jízdy z Prahy a ocitnete se v restauraci, která v 80. letech minulého století vznikla svépomocí. Jmenuje se U Třech kytar, provozuje ji Michal Šimík s manželkou Zuzanou a šéf si myslí, že to nebude žádná hitparáda. Co objeví na místě? Mastnotu, plíseň, podmáčený sklep a k tomu nesmyslný hamburger s kilem masa. Pohlreichova záchranná mise nebude ani tentokrát snadná.
     Komentáře
  • Epeníze

    Na nejdražší hamburger světa nesmíte napsat recenzi

    Před 1 měsícem
    Kolik jste ochotni dát za hamburger? I když byste patřili mezi skutečné milovníky tohoto proslulého pokrmu (Češi se mezi ně počítají), ten, který nabízí jedna restaurace ve Španělsku, byste si asi koupili stěží.
     Komentáře
  • Ekonomický deník

    „Klobása je klobása. Tečka.“ Poslanci odhlasovali zákaz vegetariánských párků či burgerů

    Před 1 měsícem
    Vegetariánským burgerům, steakům či párkům bude možná brzy konec. Europoslanci odhlasovali návrh, který by v případě finálního schválení zakázal producentům bezmasých alternativ používat název odkazující k původnímu produktu. Tedy k masu. Kritici tento krok označují za rozdmýchávání kulturních válek.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Chce to pořádný Saigon, hlásí Pohlreich. Suchá houska ho ve FlammBeef Burger rozdráždila

    Před 1 měsícem
    FlammBeef Burger & Steak v Ostrově nad Ohří měl být rájem pro milovníky burgerů a steaků. Realita? Studené hranolky, houska suchá jako troud a kukuřičky z pixly. Šéfa o avizované přehlídce chuťových vjemů nepřesvědčily.
     Komentáře
  • Květy

    Nad hamburger není. S oblibou na něj zajdeme do restaurace, ale ještě raději si je připravíme sami doma

    Před 1 měsícem
    Grilování už u nás dávno vytěsnilo opékání buřtů u táboráku. Kdo má dům, chatu, chalupu, zahrádku, ba i balkon, ten vytáhne gril. Poslední novinkou jsou pak kontaktní grily pro domácnosti. A ve všech těchto variantách je králem mezi takto zhotovenými lahůdkami hamburger.
     Komentáře
  • Omeletky

    26 min

    Podcast
    Záměna za buldoka. Omeletky Haliny Pawlowské o veselí

    Před 2 měsíci

    ·

    26 minut

    V Omeletkách si budeme povídat o veselí. Jednou jsem si u stánku na Václaváku koupila hamburger. Vtom za sebou slyším výhružný hlas: „Necháš to bejt, tlusťochu!" Hamburger mi vypadl z ruky na zem, prodavačky dostaly záchvat smíchu. Za mnou stál pán a tahal na vodítku buldoka, který se snažil norovat kolem odpadkového koše. Halina Pawlowská přečte svoji povídku Trapné chvilky, aneb Nezbývá než se smát. Uslyšíte i posluchačský příspěvek Karla Krenka Rodičovské schůzky.
     Komentáře
  • Vitalia

    McDonald's přestal prodávat vege­tariánské burgery, vrací se ryba

    Před 2 měsíci
    Kytku za rybu a pak zase zpět. Začátkem září proběhla v nabídce fastfoodového řetězce McDonald's škatulata. Z nabídky zmizely vegetariánské wrapy a burgery a do nabídky se vrátily ryby.
     Komentáře
  • Dotyk

    Oblíbený fastfood? Pouhé 4 dny nezdravého jídla mohou přeprogramovat váš mozek, tvrdí prestižní studie

    Před 2 měsíci
    Kdykoliv sáhnete po hamburgerech, hranolkách nebo jiných pochutinách typických pro fastfood, začne vaše šedá kůra mozková měnit svoji strukturu. Nová studie publikovaná v prestižním časopise Neuron tvrdí, že 4 dny konzumace této stravy stačí k tomu, aby se mozek začal „přeprogramovávat“.
     Komentáře
  • Pravda24

    Kdo vynalezl hamburger: Nejčastěji si ho spojujeme s německými přistěhovalci v USA, kteří přijeli z Hamburku

    Před 2 měsíci
    Hamburger je v současnosti považován za ikonický symbol rychlého jídla po celém světě. Jeho kořeny však sahají až do Německa, ale zdomácněl v Americe, kde prošel proměnou z „hamburského steaku“ v pokrm, který zná dnes každý.
     Komentáře
  • Cooky

    Nadýchané domácí housky na hamburger: Vlastní pečivo na burger je základ

    Před 2 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí nadýchané bulky na výrobu hamburgerů a překvapte svoje známé svými domácími hamburgery.
     Komentáře
  • Bety

    Polovina zaměstnanců ruší ve snaze o větší produktivitu pauzu na oběd

    Před 2 měsíci
    Obědové pauzy jsou dnes všechno, jen ne zdravé. Kdo do sebe netlačí hamburger nebo sendvič přímo nad klávesnicí počítače, ten v zájmu produktivity a volných rukou jídlo raději úplně vynechá.
     Komentáře
  • Proženy

    Burgery jsou zpátky ve hře. V čem je největší kouzlo smashe? Rozmáčknout maso na plotně je rychlá akce

    Před 2 měsíci
    Hamburgery patří na gastronomickou scénu od doby, kdy si je němečtí přistěhovalci v USA začali dělat jako rychlou svačinu. Ano, hamburger skutečně odkazuje na Hamburk a jeho tradici kvalitního hovězího masa, i když kořeny má v USA. Opečené mleté maso v housce pak do našich životů definitivně zasadil nejvýraznější hráč mezi fastfoodovými řetězci.
     Komentáře
  • Apetit

    Vegetariánské burgery: Od nudných placek k dokonalé chuti

    Před 2 měsíci
    Už dávno neplatí, že burger musí obsahovat plátek hovězího masa. Ať už nejíme maso z etických důvodů, nedělá dobře našemu zažívacímu ústrojí nebo nechceme zatěžovat planetu, můžeme dát přednost vegetariánskému burgeru. Nutno podotknout, že jeho chuť mnohdy předčí veškerá očekávání, a tak si na bezmasém burgeru leckdy smlsnou i masožrouti.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Na Palmovce zabodoval s PřívYESem. Plácek u vody provoněl díky burgerům i quesadille

    Před 3 měsíci
    Matěj - blázen a perfekcionista - na Palmovce rozjel PřívYES. Foodtruck, ze kterého se linou vůně masa, hranolek i zeleniny jako předzvěst kvality.
     Komentáře
  • Reflex

    Šílenství s názvem McDonald’s: Takhle vypadala fronta na první ruský hamburger, čekalo se hodiny

    Před 3 měsíci
    Největší restaurace McDonald’s své doby byla otevřena v Moskvě 31. ledna 1990. Na první hamburgery se stály mnohahodinové fronty, ačkoliv byl na tehdejší poměry šíleně drahý. Během prvního dne prošlo dveřmi podniku s 900 místy k sezení na 30 000 Moskvanů. Enormní zájem o symbol západního konzumerismu neopadal několik dlouhých měsíců. Lidé pro svůj první hamburger přijížděli z širokého okolí.
  • Newstream

    Češi si koupí víc než Maďaři, Poláci i Portugalci. Říká to „hamburgerový index“

    Před 3 měsíci
    Nejvíce hamburgerů Big Mac si za výplatu koupí Američané. Šestkrát více, než si pořídí obyvatel Mexika.
     Komentáře
  • Apetit

    Vyrazte do Dejvic a nechte se přenést do Francie: V Burger Bliss servírují michelinské burgery za lidové ceny

    Před 3 měsíci
    O dokonalém burgeru má každý svoji jasnou představu a málokdo je ochotný nechat si na ni „sáhnout“. Možná tedy až do doby, než navštíví dejvické bistro Burger Bliss. Zde se dělá burger po francouzsku, má české jméno, je z prémiového masa, sýr v něm je francouzský a hranolky belgické. Je dost možné, že už nikdy nebudete chtít jinak...
     Komentáře
  • BetterLife

    McDonald’s slaví 70 let: Za globálním úspěchem stojí podnikatel s českými kořeny

    Před 3 měsíci
    Z malé restaurace v Kalifornii se stal nejznámější fastfood na světě. Letos uplynulo 70 let od chvíle, kdy se McDonald’s začal šířit Amerikou.
     Komentáře
  • Zdravé Zprávy

    V USA dál vedou průmyslové potraviny, hamburgery a koblihy

    Před 3 měsíci
    Průmyslově zpracované potraviny zabírají u Američanů většinu jídelníčků. Mezi ty nejoblíbenější stále patří hamburgery, koblihy a lívance.
     Komentáře
  • Receptovník

    Nakládaná cibule: Oživení pro vaše saláty a hamburgery!

    Před 3 měsíci
    Cibuli zná snad každý člověk na planetě Je neodmyslitelnou součástí kuchyně. Hodně jídel chutná mnohem lépe, když se do nich přidá cibule.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Tečku za Prague Pride udělala „mezinárodní“ cena hamburgeru

    Před 3 měsíci
    Server PrahaIN.cz se uplynulý týden hned několikrát věnoval festivalu Prague Pride. Účastnili jsme se jak jeho zahájení v centru hlavního města, tak slavnostního průvodu. Nechyběli jsme ani na Letné, kde byl letos poprvé zpoplatněn vstup částkou 200 korun do Pride Parku.
     Komentáře
  • Kaocko

    Z Humburgera udělám hamburger, věří si soupeř, který jako malý lovil krysy

    Před 4 měsíci
    Koloseum pod širým nebem se opět otevře. Tenisová aréna se stane pro jeden večer opět MMA kolbištěm. Zde proběhne i čtvrtfinále pyramidy Tipsport Gamechanger.
     Komentáře
  • Archspace

    V Berlíně se dozvíte, proč se společnost chodí dívat na hlínu do galerie. A proč by vás to mělo zajímat

    Před 4 měsíci
    Galerie Hamburger Bahnhof zaujala expozicí kolumbijské autorky Delcy Morelos, hlavní sál proměnilo umění Kláry Hosnedlové pocházející z Česka.
     Komentáře
  • Květy

    Američané mají burger za národní jídlo, ale on vznikl v Evropě. Připravte si ho dle Pohlreicha či Olivera

    Před 4 měsíci
    Burger je pro nás spjatý se Spojenými státy. Američané ho považují za své národní jídlo. Ale „námět“ na něj jim přivezli evropští námořníci.
     Komentáře
  • Cooky

    Tajemství dokonalého burgeru? Začněte u vlastní housky s tímto snadným receptem na domácí briošku na hamburger

    Před 4 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí housky a vytvořte si ty nejlepší hamburgery ze svého vlastního pečiva.
     Komentáře
  • Receptovník

    Jak na levný burger: Otestovali jsme české bezmasé varianty, ze kterých nevyprázdníte peněženku

    Před 4 měsíci
    Hamburger je stálicí jídelníčků, skládá se z jednoho či více plátků mletého masa, většinou hovězího, sevřených mezi dvěma kousky pečiva, často v podobě hamburgerové houstičky.
     Komentáře
  • Vaření.cz

    Jak připravit nejlepší domácí housky na hamburger? Náš recept vás povede krok za krokem

    Před 4 měsíci
    Domácí hamburgerové bulky nejsou žádná věda – přitom rozdíl poznáte hned po prvním soustu. Nadýchané, měkké, s jemnou kůrkou a dokonalé nejen k masu, ale i na sladko třeba s máslem a džemem. Ukážeme vám, jak si upéct burgerové housky z kynutého těsta krok za krokem, jaké suroviny použít a čím je posypat.
     Komentáře
  • Patria Online

    Koruna je k dolaru podhodnocená o skoro 15 procent, spočetl aktuální Big Mac index od The Economist

    Před 4 měsíci
    Česká koruna byla podle indexu Big Mac v půlce července podhodnocená vůči dolaru o 14,6 procenta. V USA stál jeden hamburger Big Mac 9,01 dolaru, zatímco v Česku 109 korun.
  • FX Street

    Big Mac index: Česká koruna je k dolaru podhodnocená

    Před 4 měsíci
    Česká koruna byla podle indexu Big Mac v půlce července podhodnocená vůči dolaru o 14,6 procenta. V USA stál jeden hamburger Big Mac 9,01 dolaru, zatímco v Česku 109 korun. Teoretický směnný kurz by tak měl být kolem 18,14 koruny za dolar, aktuálně však činí zhruba 21,23 Kč za dolar. ČTK to řekl analytik Purple Trading Petr Lajsek.
  • TV Polar

    Stonavští zahrádkáři bodovali s domácími hamburgery

    Před 4 měsíci
    Stonavští zahrádkáři znovu dokázali, že jejich akce mají šmrnc. Originální nabídka domácích hamburgerů s hranolkami a sladkých dobrot přilákala desítky spokojených návštěvníků, kteří si užili příjemné odpoledne plné chutí i sousedské pohody.
     Komentáře
  • Apetit

    Kvíz: Vítáme gurmány, kteří si to umí vychutnat i ve verzi „drive-thru“. Ovládáte fast food jako profík a dáte 10 z 10?

    Před 4 měsíci
    Můžeme si tu vyjmenovávat důvody, proč to není zdravý a kvalitní způsob stravování, ale byli bychom pokrytci, kdybychom předstírali, že do našich životů nepatří. Je to guilty pleasure i mnohých chefs a foodies, tak jaké pak copak! Otestujte v našem kvízu, jaké jsou vaše fast food znalosti.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

    Před 4 měsíci
    Máte doma úrodu okurek a už nevíte, co s nimi? Zkuste něco trochu ostřejšího! Tahle pikantní varianta nakládaných okurek s chilli, koprem a lehce nasládlým nálevem je skvělá nejen k masu a sýrům, ale i jako doplněk k domácímu hamburgeru. Recept vystačí na jednu litrovou sklenici, ale raději si připravte větší zásobu. Mizí totiž rychle! Ať už je vytáhnete při grilování, nabídnete návštěvě nebo darujete, úspěch máte zaručený.
     Komentáře
  • Kaocko

    Po těžkém shazování přišla odměna. Boxerka se pustila do hamburgerů

    Před 4 měsíci
    Před necelým týdnem oslavila australská boxerka Skye Nicolson velkolepé vítězství. Někdejší světová šampionka se po ztrátě mistrovského titulu a vůbec první kariérní porážce vrátila zpět na vítěznou vlnu, na turnaji v Manchesteru nemilosrdně přejela rivalku Carlu Camilu Campos.
     Komentáře
  • National Geographic

    Od sumerského piva po incké brambory: Globální kulinářské kořeny svátku USA

    Před 4 měsíci
    Hamburgery, hot dogy a bramborový salát se staly nepostradatelnou součástí oslav 4. července po celých Spojených státech. Jejich kořeny však sahají od starověkého Říma přes německé pivnice až po peruánské Andy.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Recept: Nakládaná cibule hotová za pár minut. Hodí se ke grilovanému masu, do hamburgeru i salátu

    Před 5 měsíci
    Téhle nakládané cibuli stačí k odležení jen 30 minut, nejlépe ale chutná druhý den. Na letní grilovačku je jako stvořená.
     Komentáře
  • Nymburský deník

    Bistro Long Street zmizelo z Nymburka. Přestěhovalo se k poděbradskému nádraží

    Před 5 měsíci
    /FOTO, VIDEO/ Oblíbený podnik s hamburgery, pizzou, sendviči, kuřecími křídly a dalšími specialitami Long Street bohužel zmizel z mapy Nymburka. Tedy fyzicky jako kamenný podnik. Rozvozem jej stále pokrývá.
     Komentáře
  • Apetit

    Dokonalý domácí hamburger – šťavnatá klasika, kterou si zamilujete

    Před 5 měsíci
    Co musí obsahovat dokonalý burger? Nesmí chybět kyprá bulka, která je natolik pevná, aby udržela všechnu potřebnou oblohu, ale zároveň je nadýchaná a měkká, placka šťavnatého hovězího, roztékající se sýr, majonéza a... Víte co? Rovnou vám prozradíme celý recept!
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Nejlepší DOMÁCÍ bulky z kynutého na hamburgery – jsou tak nadýchané, že si na ty kupované z obchodu už ani nevzpomenete

    Před 5 měsíci
    Bulky na hamburger z kynutého těsta jsou nadýchané, jemné a snadné na přípravu. Až je ochutnáte, už nebudete chtít ty z obchodu.
     Komentáře
  • Břeclavský deník

    Maxijedlík Jaroslav Němec zdolal obří burger. Snědl ho na srazu v Pasohlávkách

    Před 5 měsíci
    Další z výzev pokořil v těchto dnech maxijedlík Jaroslav Němec. Na srazu amerických vozů Lucky Cruisers Weekend 2025 v Pasohlávkách na jihu Moravy spořádal obří hamburger a prokázal, že pátek třináctého nemusí znamenat kopec smůly.
     Komentáře
  • Apetit

    Kam v Praze na nejlepší hamburger, o kterém se vám bude i zdát? Kde servírují ikonickou čedarovou bombu a kam za vítězem Burgerfestu?

    Před 5 měsíci
    Kvalitní šťavnaté maso, křupavá bulka a k tomu nejrůznější saláty, sýry, slanina, omáčky a zálivky. Hamburger je pokrm, který milují asi všichni a lze ho udělat na desítky způsobů. Kam na něj v Praze vyrazit, když chcete jít na jistotu?
     Komentáře
  • Cooky

    Domací hamburgerové housky: Upečte si vlastní, které jsou pevné a nepropustí kečup

    Před 6 měsíci
    Povyšte své domácí hamburgery vláčnými houskami podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Chutnají skvěle a nerozmočí se.
     Komentáře
  • Apetit

    Průvodce letním grilováním: Od dokonalého steaku přes ikonický burger Juicy Lucy po křídla Buffalo Wings

    Před 6 měsíci
    Koupit klobásy, naložit pár plátků krkovice, nakrájet trochu zeleniny a chleba, k tomu kečup a hořčice? Tak grilování vypadat může. Ale co to tentokrát povznést o level výš? Můžete si s tím trochu vyhrát, popřemýšlet nad výběrem masa, doma si vyrobit marinádu... Máme pro vás tipy, jak na dokonalý grilovaný steak na grilu a recepty na ikonický burger Juicy Lucy nebo křídla Buffalo Wings. Staňte se mistrem grilu!
     Komentáře
  • Žena-in

    Nadýchané jogurtové bulky na domácí hamburgery

    Před 6 měsíci
    Když už si dáte práci s domácím masem na burgery, když si pozvete návštěvu a chcete se předvést u grilu, když přemýšlíte nad tím, co jíte - pak jsou domácí bulky na burger tím pravým pro vás.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Objednáte hamburger, dostanete knedlíčky. V této restauraci obsluhují lidé s demencí

    Před 6 měsíci
    Jak už napovídá název, zákazníci v "Restauraci špatných objednávek" s největší pravděpodobností nikdy nedostanou jídlo, které si objednali.
     Komentáře
  • Apetit

    Hamburgery 15x jinak, s masem i bez. A recept na domácí bulky máme jako bonus!

    Před 6 měsíci
    Hamburger – jednoduchý, ale lahodný pokrm z mletého masa mezi dvěma plátky pečiva. Stal se jedním z nejikoničtějších jídel moderní gastronomie, ale jeho cesta na talíře po celém světě je příběhem kulinářské evoluce i kulturní adaptace. Zjistěte, jak vznikl jeho název, vyzkoušejte 15 našich nejoblíbenějších receptů a připravte si domácí bulku, která vás nadchne.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

    Před 6 měsíci
    Kapří burger? Originální způsob, jak si pochutnat na tradiční vánoční rybě trochu jinak, ale hlavně jindy než v zimě! Maso z kapra v kombinaci s česnekem, jarní cibulkou a smetanou funguje perfektně a vše skvěle doplňuje bylinková omáčka a křupavá zelenina. Takový burger potěší milovníky ryb i ty, kteří hledají zajímavý tip na letní grilovačku nebo netradiční večeři.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Jak malý stánek ovládl svět. Úspěch McDonald´s přišel až se synem českých emigrantů

    Před 6 měsíci
    McDonald´s slaví 85 let. Na rozvoji sítě restaurací se podílel i syn českých emigrantů Ray Kroc. Značku však provázely i skandály.
     Komentáře
  • Můžeme jíst zdravěji

    Oslňte své přátele hamburgery z domácích bulek

    Před 1 rokem
    Léto, teplo, slunečné dny a setkávání s přáteli jdou ruku v ruce s venkovním grilováním. A pokud právě letní grilovačku plánujete, skvělou volbou jsou oblíbené hamburgery, které vaše přátele či rodinu zajisté potěší. Velkou výhodou tohoto jídla je jeho variabilita – milují ho příznivci masa, ale i vegetariáni, kteří mají možnost maso jednoduše nahradit rostlinnou variantou. O level […]
     Komentáře
Reklama