Zavřít
Karbanátek

Karbanátek

Nejnovější články na Seznamu na téma Karbanátek
  • Cooky

    Křupavé květákové karbanátky se sýrem a k tomu brambory. Karboše sice bez masa, ale potěší i masožravce

    Před 14 dny
    Maso by se nemělo jíst pořád. Proto existují květákové karbanátky, které jsou naprosto výtečné a maso hravě nahradí.
     Komentáře
  • Cooky

    České karbanátky s česnekem a voňavými bylinkami: Vyzkoušejte recept na smaženou klasiku s libečkem a majoránkou

    Před 15 dny
    Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
     Komentáře
  • Magazín Recepty

    Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější

    Před 19 dny
    Karbanátky jsou klasika, která patří mezi zlaté grály našich kuchyní. Možná také proto, že se karbanátky dají konzumovat teplé i studené. Pokud je naservírujete čerstvě usmažené s bramborovou kaší, máte vynikající oběd. Studené s chlebem zase poslouží jako chutná svačina nebo rychlá večeře. Poradíme vám, jak připravit ty nejlepší karbanátky z hovězího masa nebo vegetariánské, které budou nadýchané a šťavnaté.
     Komentáře
  • iReceptář

    Šéfkuchař David Šlapák doporučuje cizrnové karbanátky s oreganem a citrónem jako lehké podzimní jídlo

    Před 29 dny
    Podzim si žádá jídla, která zahřejí, voní po bylinkách a dokážou zasytit bez výčitek. A právě takové jsou řecké karbanátky z cizrny – lehké, voňavé a přitom poctivé.
     Komentáře
  • V telce

    Nebe a dudy: Marvanovo zhroucení, změna jména, karbanátky a popálené nohy

    Před 1 měsícem
    Film Nebe a dudy měl premiéru před 84 lety v pražských kinech Blaník a Lucerna. Přestože vznikl v nelehkém období protektorátu, dodnes patří k nejoblíbenějším.
     Komentáře
  • Cooky

    Květákové karbanátky s bramborovou kaší a okurkou se zakysankou: Lehká úprava, na které si pochutnají i zarytí masožravci

    Před 1 měsícem
    Někdy je lepší bezmasá varianta a u těchto karbanátků je to na sto procent. Užijte si květákové karbanátky s bramborovou kaší.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí čevabčiči s bramborami: Recept na šťavnaté karbanátky a jednoduchou omáčku

    Před 1 měsícem
    Máte chuť na něco opravdu poctivého a zároveň chcete zkusit něco nového? Domácí čevabčiči jsou skvělou volbou! Tyto balkánské masové speciality si zamilujete nejen pro jejich neodolatelnou chuť, ale i pro jednoduchou přípravu. A když je podáte s bramborami nebo čerstvým chlebem, máte hotový skvělý oběd či večeři pro celou rodinu. Pojďme se podívat, jak […] The post Domácí čevabčiči s bramborami: Recept na šťavnaté karbanátky a jednoduchou omáčku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Holandský řízek se dvěma druhy sýra a bramborovo-mrkvovou kaší: Milovaný sýrový karbanátek z jídelen

    Před 1 měsícem
    Jídlo, které stojí za hřích podle tohoto receptu si zamilují všichni masožrouti. Zkuste také nevšední bramborovou kaši jako přílohu.
     Komentáře
  • Tipio

    Karbanátky z červené čočky pečené v troubě

    Před 1 měsícem
    Připravte si karbanátky v troubě. Je to zdravější verze, pokud je nechcete […] Příspěvek Karbanátky z červené čočky pečené v troubě zobrazený nejdříve.
     Komentáře
  • Cooky

    Karbanátky z mletého masa a zdravé kapusty s bramborovou kaší a rajčatovým salátem

    Před 1 měsícem
    Karbanátky podle tohoto receptu s postupem změní váš pohled na kapustu. Za mě ideální s bramborovou kaší, ale možná vás zaujme i jiná příloha.
     Komentáře
  • Apetit

    Kapustové karbanátky: Chutnají i těm, kdo kapustu nemusí – stačí pár triků a správné dochucení

    Před 2 měsíci
    Kapustové karbanátky patří mezi klasiku české tradiční kuchyně. Křehké, dozlatova osmažené placičky z kapusty, vajec a housky spojují jednoduchost s překvapivě plnou chutí. Díky uzenému masu, česneku a máslu získávají výraznou, lehce nasládlou chuť, která si rozumí jak s bramborovou kaší, tak s čerstvým pečivem.
     Komentáře
  • Chebský deník

    Mykologové předvedli v Mariánských Lázních veřejnosti 250 druhů hub

    Před 2 měsíci
    Na 250 druhů hub z celé republiky mohly o víkendu obdivovat stovky návštěvníků tradiční výstavy hub v Mariánských Lázních. Pokochat se mohli nejen očima, ale i jazykem, vyzkoušet mohli několik chutných výrobků z hub.
     Komentáře
  • Feminela

    Vylepšená klasika: Jak proměnit tradiční karbanátky v chuťový požitek?

    Před 2 měsíci
    Tajemství drtivě delikátních karbanátků? Stačí kapka koření a špetka hořčice! Mleté na všechny způsoby?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem jako chutný a nenáročný letní oběd

    Před 2 měsíci
    Cuketová sezona je tu a s ní i recepty na cuketu na všechny způsoby. Vyzkoušejte cuketové karbanátky se sýrem a salámem. Na povrchu jsou krásně křupavé a uvnitř vláčné a lahodné. Připravte k nim třeba bramborovou kaši a zeleninový salát.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Proměňte obyčejné karbanátky v chuťovou senzaci: Stačí jedna tajná přísada!

    Před 2 měsíci
    Máte pocit, že domácí karbanátky už vaši rodinu příliš nenadchnou? Přitom mleté maso je tak dostupné a chutné!
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Komentář
    Dan Brown a mystika? Nejezte literárně ezoterické karbanátky

    Před 2 měsíci
    Dan Brown napsal knihu, čerpající z pražského genia loci a pražských legend. Při návštěvě hlavního města byl přijat prezidentem republiky, který se tak stal součástí jeho reklamy. Proč je to špatně?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Pivní karbanátky nakládané na kyselo – tradiční chuťovka podle plzeňské Hospody Na Spilce

    Před 2 měsíci
    Tahle česká hospodská klasika v moderním provedení potěší všechny milovníky české kuchyně. Karbanátky ochucené plzeňským pivem získají výraznou chuť, kterou ještě umocní jedinečný pikantní nálev. Po pár dnech odležení se chutě krásně propojí a vznikne delikatesa, která se skvěle hodí k čerstvému chlebu a vychlazenému pivu.
     Komentáře
  • Zdravotnictví a medicína

    Brokolice recept: skvěle chutná zapečená či v karbanátcích. Navíc obsahuje hodně živin

    Před 2 měsíci
    Brokolice představuje jeden z nejzdravějších druhů zeleniny. Najdete v ní opravdu hodně vitamínu C, hořčíku, vlákniny a minimum kalorií. Její nutriční vlastnosti z ní dělají skvělý doplněk zdravého jídelníčku. Navíc si s ní můžete v kuchyni opravdu vyhrát a připravit ji na různé způsoby – zapéct v troubě, rozmixovat na polévku nebo si ji dát vařenou jako přílohu. Brokolice je kultivar brukve zelné, takže je příbuzná například s květákem. Dá se konzumovat vařená či syrová. Oblíbená je mezi milovníky masa, ale také vegetariány, protože se dá konzumovat jako příloha i hlavní chod. Navíc nemá nijak výraznou chuť, takže nepřebije ostatní suroviny. Inspirovat se můžete třeba níže uvedenými recepty na rychlé karbanátky či zapečenou brokolici v troubě.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak připravit karbanátky? Česká klasika chutná s bramborami i chlebem

    Před 2 měsíci
    Smažené karbanátky z mletého masa patří mezi tradiční české recepty a na přípravu jsou opravdu snadné. Pravý karbanátek báječně voní česnekem i majoránkou, na povrchu je vždy křupavý a uvnitř dokonale šťavnatý.
     Komentáře
  • Vaření.cz

    Český fenomén nese název karbanátek. Co do něj opravdu patří?

    Před 2 měsíci
    Přestože může karbanátek působit na první pohled jako obyčejné jídlo, patří mezi oblíbené položky jídelních lístků už po generace. Jeho recepturu můžete upravovat podle svých možností a vždycky budete mít úspěch. Jaké karbanátky jste ještě možná nevyzkoušeli?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Cuketové karbanátky se smetanovou kaší a salátem: Poctivý oběd, co potěší!

    Před 2 měsíci
    Připravte si šťavnaté cuketové karbanátky, které jsou plné chuti díky slanině, sýru a bylinkám. Podávejte je s jemnou smetanovou bramborovou kaší a svěžím rajčatovým salátkem. Toto jídlo je perfektní volbou pro víkendový oběd, který je sice jednoduchý, ale chutí vás naprosto dostane. Co budete potřebovat? Na cuketové karbanátky: Cuketa: 1 ks (nastrouhaná) Slanina a cibule: […] Článek Cuketové karbanátky se smetanovou kaší a salátem: Poctivý oběd, co potěší! se nejdříve objevil na Prima Inspirace.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Do mísy dám mleté maso, přidám nakrájené zelí + vejce a během 15 minut mám perfektní oběd pro celou rodinu

    Před 2 měsíci
    Zapečené karbanátky se sýrem jsou šťavnaté, křehké a perfektně se hodí k rychlému obědu i večeři. Pokrm ocení milovníci poctivé kuchyně.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Znáte ruskou verzi karbanátku? Se zelím je lepší než normální

    Před 2 měsíci
    Ruský karbanátek se zelím: vepřová plec 350g, hovězí přední 250g, zelí čerstvé 250g, mléko 300g, strouhanka 50g, vejce 1 kus, cibule 40g, česnek 15g, sůl, mletý pepř, kopr, majoránka, sádlo na opékání a jogurt nebo zakysanou smetanu
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

    Před 2 měsíci
    Pokud hledáte rychlý tip na chutný oběd, zkuste tyto krůtí karbanátky s voňavou petrželkou. Jsou lehčí a jemnější alternativou k vepřovým nebo hovězím a v kombinaci se šťouchaným bramborem vytvářejí plnohodnotné jídlo.
     Komentáře
  • Receptovník

    Tvaroh v hlavní roli: Změní vaše jídla na zdravou symfonii!

    Před 3 měsíci
    V horkém počasí, které ještě nekončí, potřebujeme trochu lehčí, zdravější a zároveň chutná jídla.
     Komentáře
  • Poznat svět

    Tradiční turecké karbanátky köfte bývaly jídlem kočovných pastevců. Dnes se pečou po celém Turecku

    Před 3 měsíci
    Šťavnaté maso, voňavé koření a jednoduchá příprava – to jsou turecké karbanátky köfte. Patří k jídlům, která si kdysi dělali pastevci na cestách a dnes voní z domácností i restaurací po celém Turecku. Jsou hotové za pár minut a rozplývají se na jazyku. Troufnete si je vyzkoušet?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Pečené karbanátky s rajčatovou omáčkou a opečenými bramborami à la hovězí burgery bez housky

    Před 3 měsíci
    Ne každý má doma gril, někdy zase není počasí na rozdělávání ohně a někdy nechceme jíst pečivo na noc… Pokud přes všechny překážky máte chuť na burgery, upečte je v troubě! S trochou zeleniny, lahodnou omáčkou a křupavými bramborovými chipsy místo housky.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Do karbanátků jsem přidala TUTO jednu surovinu navíc a neskutečně jsme si pochutnali – byly křehoučké a perfektně šťavnaté

    Před 3 měsíci
    Kuřecí karbanátky s cuketou a brambory jsou šťavnaté, křehké a plné aromatické chuti. Přijdou vhod ve dnech, kdy nebude čas na dlouhé vaření.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Poradíme, jak na šťavnaté karbanátky v horkovzdušné fritéze

    Před 3 měsíci
    Horkovzdušná fritéza je šikovný pomocník, který je čím dál oblíbenější. Stačí trocha oleje a z karbanátků v trojobalu i bez něj je krásné, dozlatova opečené masové potěšení chuťových pohárků.
     Komentáře
  • Receptovník

    Klíč ke skvělým mletým kotletkám? Kvalitní maso!

    Před 4 měsíci
    Mleté kotletky, známé také jako karbanátky, jsou oblíbeným pokrmem v mnoha domácnostech. Přestože jejich příprava vypadá jednoduše, na chutný výsledek působí více faktorů.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí karbanátky s pečenými bramborami a marinovanou rukolou

    Před 4 měsíci
    Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
     Komentáře
  • Toprecepty

    Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina

    Před 4 měsíci
    Opravdu lze upéct karbanátky a nezacákat si celou kuchyň tukem při smažení? S tímto postupem připravíte pečené karbanátky jedna báseň – voňavé, šťavnaté, měkké a dochucené tak, že žádné nezbydou.
     Komentáře
  • Vlasta

    Tip šéfkuchaře: Do karbanátků stačí přidat kousek másla. Budou šťavnaté, křehké a krásně voňavé

    Před 4 měsíci
    Stačí to slovo jen vyslovit. Karbanátek. Vlastně je to obyčejná osmažená masová placka, tak proč se vám už teď sbíhají sliny? Karbanátek je specialita, kterou v jiných kuchyních nenajdete. Všude jsou to kuličky, frikadelky, kofty. Jak na to, aby byly karbanátky plné šťávy a chuti?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Cuketové karbanátky: S hermelínem, cibulkou a provoněné majoránkou zmizí v cukuletu

    Před 4 měsíci
    Léto přeje cuketám. Připravte si šťavnaté cuketové karbanátky, které drží pohromadě a chutnají skvěle díky hermelínu a majoránce. Prozradíme vám, z čeho je udělat a jak je připravit tak, aby se vždy povedly.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Perfektně šťavnatý holandský karbanátek – hotový během pár minut a nebudete na něj potřebovat ani kapku oleje

    Před 4 měsíci
    Holandský karbanátek pečený v troubě je zdravější alternativou smaženého masového pokrmu. Připravíte ho jednoduše a za pár minut.
     Komentáře
  • Cooky

    Karbanátky na jehle: Grilované špízy z mletého maso s bramborami a zeleninou

    Před 4 měsíci
    Karbanátky a špízy jistě znáte. Už jste ale jedli karbanátky na jehle? Pokud ne, vyzkoušejte náš jednoduchý recept.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Delikátní cuketové karbanátky – zdravé, rychlé a perfektně šťavnaté. Skvěle chutnají dokonce i zastudena

    Před 4 měsíci
    Cuketové karbanátky s kuřecím masem jsou zdravější alternativou tradičního oblíbeného pokrmu. Jsou vláčné, šťavnaté a snadné na přípravu.
     Komentáře
  • Kondice

    Zbyl vám kousek cukety? Zkuste z něj skvělé karbanátky, které si zamilujete

    Před 4 měsíci
    Na zahrádkách dozrávají cukety, ze kterých lze připravit celou řadu báječných jídel. Máme pro vás recept, který vás dostane. Cuketové karbanátky, které jsou tak šťavnaté, že po nich zůstane jen prázdný talíř. Jsou zdravé, rychlé a zvládne je i úplný začátečník.
     Komentáře
  • Věděli jste, že

    Mleté maso už nikdy nebude suché. Stačí přidat tuhle běžnou surovinu a tvoje karbanátky budou šťavnaté jako nikdy předtím

    Před 5 měsíci
    Pokud je tvoje mleté maso po uvaření tvrdé nebo suché, existuje jednoduchý trik, jak ho připravit šťavnaté a jemné. Stačí přidat jednu běžnou ingredienci, kterou určitě máš doma.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketové pokušení s hermelínovým srdcem: Karbanátky s bramborami vařenými ve slupce a čerstvou oblohou

    Před 5 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na cuketové pokušení s hermelínovým srdcem a uvařte tento krásný a chutný letní obídek pro svoji rodinu.
     Komentáře
  • Cooky

    Výborné karbanátky s cuketou: Chytrý recept na oběd, díky cuketě jsou krásně vláčné

    Před 5 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cuketové karbanátky s masem a zjistěte, jak dobrá pomocnice v kuchyni je nenápadná cuketa.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Stačí vzít cuketu, nastrouhat ji, přidat těchto pár surovin a vše smíchat – líný oběd připravený do 15 minut a téměř bez práce

    Před 5 měsíci
    Pečené cuketové karbanátky se 3 druhy sýru je zdravější a lehčí variantou tradičního pokrmu z masa. Zamilují si ho nejen vegetariáni.
     Komentáře
  • MAKOVÁ PANENKA

    Bramborový prívarok s karbanátky plus tajemství slovenské záhady zvané „prívarok“

    Před 5 měsíci
    Prívarok, význam slova, recepty. • Prívarok je oficiální a spisovný název na Slovensku oblíbeného pokrmu. • Ten pokrm se pod jinými názvy vaří v celém světě. • Recepty: Bramborový prívarok s fašírkami. • Fazolový prívarok s uzeným masem. • Okurkový prívarok. • Kapustový (kelový) prívarok. • Kopřivový prívarok. • Netradiční slovenské prívarky: S batáty, s
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Líné cuketové karbanátky – za pár minut hotové, téměř bez práce a navíc nejsou vůbec mastné

    Před 5 měsíci
    Cuketové karbanátky z trouby s česnekem jsou bezmasou a méně tučnou alternativou oblíbené pochoutky. Jsou snadné a vhodné i pro dietáře.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Kebabčata podle normovaného receptu: Takhle chutnal "socík". A ještě lepší budou z grilu!

    Před 5 měsíci
    Milujete mleté maso, ale karbanátky vás už tak trochu nudí? Co takhle zavzpomínat na doby dávno minulé a připomenout si jeden z normovaných receptů socialistické kuchyně?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křupavé sýrové karbanátky ocení nejen milovníci smažáku

    Před 6 měsíci
    Pokud máte rádi smažený sýr, pak vám jistě zachutnají i tyto sýrové karbanátky. Přípravu zvládne i začátečník, protože je vskutku jednoduchá. Sýr můžete vybrat podle vlastní chuti nebo který máte zrovna po ruce v lednici.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla

    Před 6 měsíci
    Karbanátky nemusí být jen o mase. Pokud hledáte něco lehčího, svěžejšího, a přitom plného chuti, brokolicové karbanátky jsou přesně to pravé. Jemně křupavé na povrchu, vláčné uvnitř a nabité zeleninou – tohle jídlo si rychle zamilují nejen vegetariáni. Že se dají připravit jednoduše, třeba v horkovzdušné fritéze, dokazuje 13letý kuchař David Vagenknecht.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Vezmu mleté maso, brambory a cibuli – vynikající a LEVNÝ oběd z minima surovin, který budete mít do 25 minut na stole

    Před 6 měsíci
    Masové karbanátky s jemnou omáčkou jsou šťavnatým rychlým pokrmem, vhodným pro perné dny, kdy není čas na vaření. Chutnají skvěle.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Rybí karbanátky s česnekovou omáčkou se stanou vaší novou závislostí. Nebraňte se

    Před 6 měsíci
    Rybí karbanátky: rybí filety 500g, vejce 1 kus, sůl, mouka hladká 10g strouhanka 30g nasekaná petrželka, koření na ryby, česnek 10g na obalení: mouka hladká, vejce, strouhanka na omáčku: zakysaná smetana 250g, česnek 25g, citronová šťáva 10g a sůl
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Pekelně dobré karbanátky – díky TOMUTO způsobu přípravy nejsou vůbec mastné a celá příprava vám zabere jen 10 minut

    Před 6 měsíci
    Pikantní karbanátky pečené v troubě jsou aromatické, šťavnaté a úžasně křehké. Hodí se k obědu i ke svačince, zastudena.
     Komentáře
  • Dáma

    Recepty z brokolice mají zelenou: Zkuste brokolicové placky, kari, salát i karbanátky

    Před 6 měsíci
    O tom, že brokolice svědčí našemu tělu, nemůže být pochyb, proto byste si ji měli dopřávat pravidelně. Pokud jste doposud znali jen brokolicovou polévku, je načase to změnit. Z této vitaminy nabité zeleniny se toho dá vykouzlit daleko víc! Za vyzkoušení stojí zapečená brokolice, brokolicové placky, brokolicový salát s kuřecím masem, karbanátky i brokolice s kari a smetanou.
     Komentáře
  • MeziŽenami

    Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem

    Před 6 měsíci
    Základem těchto karbanátků je celer, oblíbená kořenová zelenina známá pro své protizánětlivé účinky a obsah řady vitaminů (B, C, A) a minerálů (draslík, vápník, hořčík, železo).
     Komentáře
  • Žena-in

    Rybí karbanátky s medvědím česnekem a bramborami

    Před 7 měsíci
    Rychlý oběd nebo večeře z horkovzdušné fritézy. Uvařeno raz dva a ještě zdravě, bez smažení. Skvělou chuť dnešnímu receptu dodá medvědí česnek - ať už zvolíte čerstvý nebo pesto.
     Komentáře
  • Adbz

    Jak dosáhnout šťavnatých karbanátků: Stačí použít kus pečicího papíru

    Před 7 měsíci
    Karbanátky u nás dělá snad každý, ale všichni se shodnou na jednom: když jsou dobře udělané, je to pecka!
     Komentáře
  • iReceptář

    Karbanátky na grilu: Nejde o žádné hamburgery, ale českou klasiku v originálním pojetí

    Před 7 měsíci
    Když se řekne karbanátek, většině z nás se vybaví nedělní oběd u babičky. Ale co takhle zkusit tuto českou klasiku na grilu? Možná to zní neobvykle, ale právě tímto způsobem přípravy získají karbanátky úplně nový rozměr. Jemně kouřová vůně, křupavá kůrka a šťavnatý střed – to je kombinace, která překvapí i milovníky steaků.
     Komentáře
  • Cooky

    Návrat ke kořenům české kuchyně: Retro recept na poctivou rajskou omáčku s karbanátky

    Před 7 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Červený sen s karbanátkem a uvařte pro svojí rodinu skvělý oběd s vůní domova s libovolnou přílohou, kterou máte všichni rádi.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Nejlepší karbanátky široko daleko: Šťavnaté, křehké a hotové raz dva. Navíc díky TOMUTO fíglu připravíte i přílohu extra snadno

    Před 7 měsíci
    Jednoduché karbanátky s bramborovými plátky jsou šťavnaté, křehké a mají bohatou chuť. Výhodou je rychlá a jednoduchá příprava.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Bleskurychlé ZELÁČKY bez masa podle mé tety z Valašska – levné jídlo ze základkách surovin, které budete nosit na stůl do 25 minut

    Před 7 měsíci
    Zelné karbanátky s česnekem a bylinkami jsou šťavnaté a mají bohatou chuť. Připravte si snadný bezmasý pokrm, který je hotový za pár minut.
     Komentáře
  • Vitalia

    Pokud nevíte, co s vykoledovanými vejci, zkuste vajíčkovou tlačenku nebo vajíčkové karbanátky

    Před 7 měsíci
    Po Velikonocích bývá lednice plná natvrdo vařených vajec, která už nikdo nechce ani vidět, natož jíst. Nenechte je zbytečně zkazit, zkuste z nich připravit tradiční českou pochoutku, kterou je vajíčková tlačenka. Tento pokrm můžete uchovávat v lednici s klidným svědomím několik dní a lze jej podávat jako předkrm, lehkou večeři nebo svačinu do práce.
     Komentáře
  • iReceptář

    Tvarohové karbanátky: Levné jídlo, co zasytí na dlouhou dobu

    Před 7 měsíci
    Když se řekne karbanátek, většině z nás se vybaví klasika z mletého masa. Jenže existují i jiné varianty, které dokážou nejen příjemně překvapit chutí, ale také perfektně zasytit a nabídnout vyváženou porci živin. Jednou z nich jsou tvarohové karbanátky. Nenápadné, ale výživné jídlo, které skvěle funguje jako lehký oběd či večeře.
     Komentáře
Reklama