Český bramborový salát je těžký omyl. Norimberský ho totálně převálcoval
Před 2 hodinamiČeský bramborový salát je sice tradice, ale většinou spíš těžká majonézová zátěž. Norimberská verze je úplně jiný svět. Je lehká, svěží a konečně nechá vyniknout chuť samotných brambor. Jakmile ji jednou ochutnáš, pochopíš, proč ta naše klasika vedle ní působí jako přežitek. Tohle je prostě lepší cesta. Recept na konci pořadu.6 chyb při přípravě bramborového salátu: Poradíme, na co se zaměřit a čemu předejít
Před 7 hodinamiBramborový salát představuje neodmyslitelnou přílohu ke smaženému kaprovi na štědrovečerní večeři. Často si na něm však pochutnáváme i během roku, a to při větších událostech. Jak ho však bezchybně připravit?Štědrovečerní menu jako z restaurace: Připravte filé se salátem podle tohoto osvědčeného receptu a rodina si bude mlaskat blahem
Před 13 hodinamiSmažené filé s bramborovým salátem je perfektní variantou tradičního štědrovečerního jídla. Pokrm je šťavnatý a má bohatou chuť.Jaké brambory se hodí na bramborový salát? Typ A, B nebo C? Nepodceňte to nejdůležitější.
Před 18 hodinamiVánoční bramborový salát je pro mnoho lidí absolutní srdcovka. Jeho základem jsou brambory, které ho ale při nesprávném vaření dokážou velmi snadno pokazit. Největším problémem bývají rozvařené, vodnaté nebo naopak příliš tvrdé kousky, které se nedokážou správně propojit s ostatními surovinami. Dobrou zprávou je, že stačí dodržet několik jednoduchých pravidel, díky kterým budou brambory krásně pevné a salát bude chutnat jako od babičky.Můj bramborový salát s lákem od okurek je tak dobrý, že ho dělám každou neděli. Stejný recept používá i prezidentova manželka
Před 1 dnemBramborový salát jsem dlouho považovala za nudnou vánoční povinnost. Pak jsem ale objevila jeden tip, který ho vylepšil natolik, že si jej teď ráda připravím i v průběhu roku. Tajemstvím je jedna ingredience, kterou používá i bývalá manželka prezidenta.Klasický i odlehčený bramborový salát
Před 1 dnemBramborový salát je stálicí českých stolů, obzvláště během svátečních období, jako jsou Vánoce či Velikonoce. Tento oblíbený pokrm má nespočet variant, které se liší region od regionu, rodina od rodiny. V následujícím článku se podíváme na to, jak připravit klasický bramborový salát i jeho odlehčenou alternativu. Klíčovými tématy bude výběr brambor a způsoby, jakými lze salát obměnit tak, aby byl vhodný i pro ty, kteří si hlídají příjem kalorií.Jak připravit vlašský salát? Tato retro pochoutka je milovaná po generace
Před 2 dnyNa chlebíčky nebo jen tak s čerstvým pečivem k svačině, přesně takto si nejčastěji vychutnáváme klasický vlašský salát. Tato retro dobrota nesmí chybět v žádném lahůdkářství a je nepřekonatelně výtečná. Provedeme vás jednoduchou přípravou.Vídeňský bramborový salát – bez majonézy a bez výčitek!
Před 2 dnyAhoj všichni! Dneska si ukážeme, že bramborový salát nemusí být jen o tuně majonézy a těžkosti po Vánocích. Připravíme si vídeňskou variantu – lehkou, svěží a nečekaně návykovou. Rakouská klasika, která se skvěle hodí nejen k řízku, ale i k lehkému letnímu obědu. Ukážu vám jednoduchý recept, který zvládne každý – a možná si pak řeknete, že český salát má vážnou konkurenci. Tak pojďme na to – vídeňský bramborový salát bez majonézy a bez výčitek!Salát Olivier: předchůdce našeho bramborového salátu kdysi obsahoval kaviár a lanýže
Před 2 dnyExistují pokrmy, bez kterých si svátky neumíme představit. Rozhodně k nim patří bramborový salát. Věděla jsi ale, že má svého vznešeného a mnohem staršího bratra? Seznam se s legendou ruské sváteční kuchyně: se salátem Olivier!Jak připravit a dochutit majonézu z tofu. Zkuste i další alternativy klasické majonézy
Před 2 dnyMajonéza je oblíbená omáčka, která skvěle chuťově doladí saláty a pomazánky, po ochucení se uplatní jako dip a výborná je také do sendvičů a burgerů. Využití je ale mnohem širší. Skvělou alternativou klasické majonézy je tofu majonéza, která se připravuje bez vajec.Ševcovský mls s vejci – tradiční salát
Před 4 dnyŠevcovský mls je tradiční, lahodný a pořádně sytý salát, který potěší každého milovníka klasických chutí. Přidání vařených vajec mu dodává jemnost a novou vrstvu chuti. Hodí se jako rychlá večeře, svačina nebo pohoštění pro návštěvu. Perfektní volba, když chcete něco jednoduchého, ale výborného! Ševcovský mls s vejci – tradiční salát Ingredience: 500 g salámu gothaj […] The post Ševcovský mls s vejci – tradiční salát appeared first on Prima Inspirace.Rajčata či salát v zimě bez zahrady? Hydroponické pěstování mění domácnosti v minipěstírny
Před 4 dnyHydroponie je způsob pěstování rostlin bez půdy, pouze ve vodě obohacené o živiny. Rostliny tedy „žijí“ jen z toho, co jim dodáte v živném roztoku, což umožňuje přesně řídit jejich výživu. Díky tomu často rostou ... více Příspěvek Rajčata či salát v zimě bez zahrady? Hydroponické pěstování mění domácnosti v minipěstírny pochází z Pestrá ZahradaRychlý a chutný těstovinový salát: hotový za pár minut
Před 5 dnyTěstovinový salát je ideální volba, když potřebujete rychlé, lehké a přitom výborné jídlo. Skvěle se hodí na oběd, večeři, grilování, oslavy nebo jako krabičkový pokrm do práce. Díky čerstvé zelenině je krásně svěží a majonéza se zakysanou smetanou mu dodají jemnou, lahodnou chuť. Budeme potřebovat těstoviny (dle chuti – vrtule, penne, kolínka…) rajčata papriky okurku […] The post Rychlý a chutný těstovinový salát: hotový za pár minut appeared first on Prima Inspirace.Bezchybný pařížský salát podle ČSN: Lahůdku z dob minulých připravíte snadno a rychle, chutí vás úplně dostane
Před 5 dnyPařížský salát je stálicí české studené kuchyně. Běžně ho najdeme na chlebíčcích, ve studených pultech, slouží i jako rychlá svačina. Spojení šunky, sterilovaných okurek, cibule a majonézy dává vzniknout chuti, kterou máme rádi už dlouhá léta. „Pařížák“ zkrátka zůstává pevnou součástí nabídky lahůdkářství a lidé po něm stále rádi sáhnou. Připravit si ho ale můžete snadno i doma, podle receptu z norem.Tyhle rybí saláty zpestří tvůj jídelníček. Zkus tuňáka, pstruha i tresku!
Před 5 dnyRyby by neměly být jen součástí štědrovečerní večeře, jejich pravidelná konzumace je totiž jednou z nejlepších věcí, kterou můžeš pro své tělo udělat. Proto pro tebe máme tipy na rychlé a lehké rybí saláty, které si zamiluješ!Domácí salát Coleslaw: Rychlý recept na krémový a křupavý salát
Před 5 dnyKdyž se vrátíte domů pozdě večer, máte hlad, ale to poslední, co se vám chce, je stát hodiny u sporáku, hodí se recept na rychlou, snadnou a chutnou večeři. Určitě vyzkoušejte tento dnešní recept na domácí salát Coleslaw. Recept na domácí salát Coleslaw: 1 lžíci soli 1 cibuli, půlku celeru, 2 mrkve, 1 menší hlávkové […] The post Domácí salát Coleslaw: Rychlý recept na krémový a křupavý salát appeared first on Prima Inspirace.Tak jsem zkusil virální kebab. Jak to dopadlo
Před 6 dnyA jo, není to vůbec špatný! Chápu ten hype a musím říct, že mě to docela překvapilo.Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých svátků?
Před 7 dnyKaždý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně...Domácí pařížský salát – jednoduchá a krémová česká klasika
Před 8 dnyDomácí pařížský salát 🥗 je klasika, která nikdy nezklame. Rychlý, krémový, skvěle vyvážený a dokonale se hodí k čerstvé bagetě či toastu. Křupavé okurky, šunka, cibulka a hrášek tvoří kombinaci, která chutná dětem i dospělým. Domácí pařížský salát Ingredience 🛒 200 g šunky (nakrájené na kostičky) 1 malá cibulka (nadrobno nakrájená) Jarní cibulka (nakrájená na […] The post Domácí pařížský salát – jednoduchá a krémová česká klasika appeared first on Prima Inspirace.Nutriční specialistka radí: 10 tipů, jak zhubnout při práci z domova (home office)
Před 8 dnyPráce z domova může být pohodlná, ale mnohdy vede k nezdravým návykům. Objevte 10 jednoduchých a účinných tipů, jak při home office zhubnout, zůstat aktivní a zlepšit své celkové zdraví. Práce z domova má své výhody, ale i úskalí Práce z domova má své kouzlo – žádné ranní dojíždění, větší pohodlí, flexibilita, klid na práci […]Zelný salát podle ČSN: Obloha pokrmů z dřívějších dob je na přípravu velmi snadná
Před 8 dnyPamatujete na zeleninovou oblohu (nejen) hotovek v restauracích? Často jí býval plátek rajčete, okurky a zelný salát, který chutnal v každé restauraci a hospodě téměř identicky. Jak je to možné? Díky dodržovaným normám.KVÍZ: Víte, jak správně uvařit brambory do štědrovečerního salátu? Otestujte se, zda solíte ve správný čas či používáte vhodný typ
Před 9 dnyPříprava bramborového salátu je jednoduchá, pokud se držíte jasného postupu. Přesto i zde hrají roli detaily, které mohou ovlivnit celkový výsledek. První krok je rozhodnout se, kdy začít pracovat, jak si práci rozvrhnout a jak zajistit, aby všechny části ladily dohromady. Pokud si chcete ověřit, jak dobře postup znáte, můžete si vyzkoušet náš kvíz.Neuvěříte, co dokáže obyčejný lněný olej v domácnosti. Jeho sílu využijte na maximum
Před 9 dnyLněný olej je levný, ale především chutný doplněk různých zeleninových salátů. V domácnosti ho však můžeme využít i jiným způsobem, jakým přesně? .Vypěstujte si zeleninu z odřezků: nejjednodušší druhy pro úplné začátečníky
Před 9 dnyVšímat si, co všechno bez užitku mizí v koši, začalo být v posledních letech celkem běžné. Mnoho lidí tak zkouší dát zeleninovým zbytkům ještě jednu šanci – a to nejen kvůli úspoře, ale i proto, že mít doma trochu čerstvé zeleniny po ruce se jednoduše hodí. A překvapivě to jde i bez zahrady a složitého […]Jak na dokonalý bramborový salát: Začněte u brambor, nezapomeňte na správné krájení i zálivku
Před 10 dnyZapomeňte na složité hledání a nekonečné debaty o tom, který recept na bramborový salát je ten jediný pravý. Pravda je taková, že každá rodina má ten svůj, léty prověřený. Přesto existuje několik základních pravidel a tipů, díky kterým bude váš salát vždycky skvělý, ať už se držíte babiččiny klasiky, nebo rádi experimentujete. Pojďme se podívat, jak připravit salát, na který budete opravdu a právem pyšní.Zelný salát v hlavní roli: Zapomeňte na nudné zelí. 4 recepty na Coleslaw, křenovou pikantnost a hanáckou klasiku
Před 11 dnyZelí je možná ta nejnenápadnější surovina, kterou doma máte, ale právě teď je ideální čas mu dát šanci zazářit. Je levné, křupavé, obsahuje víc vitaminu C než citrusy, pomáhá trávení a zrychluje metabolismus. Když se k tomu přidá fakt, že vydrží celé týdny, stojí pár korun a pochází většinou od českých pěstitelů, je jasné, že máme před sebou ideální surovinu na podzim a zimu.Tuňákový salát s těstovinami: Nejlepší recept na rychlý, sytý a zdravý oběd
Před 11 dnyPatříte mezi milovníky salátů a hledáte recept, který zasytí, potěší chuťové pohárky a je zároveň snadný na přípravu? Pak si rozhodně nenechte ujít tento tuňákový salát s těstovinami, barevnou zeleninou a lahodnou domácí zálivkou. Hotový je během chvilky a skvěle se hodí nejen jako oběd do práce, ale i jako lehká večeře. Navíc si ho […] The post Tuňákový salát s těstovinami: Nejlepší recept na rychlý, sytý a zdravý oběd appeared first on Prima Inspirace.Vlašský salát: Vyzkoušejte přípravu klasiky české studené kuchyně a pochutnejte si
Před 11 dnyPojďte si dát malou rozcvičku před chystáním vánoční tabule. Vlašský salát na rozdíl od bramborového obsahuje především měkký salám, zatímco brambory ho jen doplňují. Je také střídmější v množství surovin a díky většímu podílu majonézy má krémovější konzistenci.Vlašský salát, který vrací atmosféru starých lahůdek – ale chutná mnohem líp
Před 13 dnyVlašský salát vznikl jako noblesní delikatesa a postupně se změnil v klasiku českých lahůdek. Dnešní lehčí verze ukazuje, že tenhle salát nemusí být těžký. Stačí pár drobných úprav a rázem v něm ožije původní chuť i poctivost.5 věcí, které mě při testu pařížských salátů překvapily: „Ceny se moc neliší, se složením to je úplně jinak“
Před 13 dnyPařížský salát je klasika českých lahůdek – pro někoho retro svačina, pro jiného nutnost k rohlíku v pátek odpoledne. Jenže pod stejným názvem se v supermarketech skrývají velmi rozdílné výrobky.Kuřecí salát: Recept na luxusní, lehkou a svěží večeři
Před 14 dnyHledáte rychlý, lehký a plný chutí salát, který si zamilují i děti? Tento kuřecí salát je ideální volbou! Kombinuje šťavnatá kuřecí prsa s voňavými sušenými rajčaty, čerstvou zeleninou, sladkými fíky a krémovou mozzarellou. Je tak plný chuti, že nepotřebujete ani zálivku. Perfektní pro letní oběd, lehkou večeři nebo jako svačina do krabičky. Co budete potřebovat? […] The post Kuřecí salát: Recept na luxusní, lehkou a svěží večeři appeared first on Prima Inspirace.Nejlevnější vs. nejdražší pařížský salát (Test): Rozdíl není jen v chuti, liší se i složení
Před 14 dnyV redakčním testu šesti pařížských salátů z českých supermarketů se cenové rozdíly na první pohled nezdají velké – většina výrobků stojí okolo 15–16 Kč za 100 g.Rumcajs salát – jednoduchý domácí recept s okurkou, salámem a cibulí
Před 15 dnyDomácí rumcajs salát je rychlý, pikantní a sytý salát, který skvěle funguje jako příloha, studená večeře nebo jednoduchý oběd. Kombinace nakrájeného salámu, křupavých okurek, výrazné cibule a pikantního svařitu s majonézou vytváří výraznou a lahodnou chuť, která se krásně propojí po odležení. Rumcajs salát s okurkou, salámem a cibulí Ingredience: 200 g měkkého salámu 4 […] The post Rumcajs salát – jednoduchý domácí recept s okurkou, salámem a cibulí appeared first on Prima Inspirace.Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Před 15 dnyŽe saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného vitaminů nemusíte vzdát ani na podzim a v zimě. Stačí jen lehce obměnit ingredience, přidat výbornou zálivku a máte teplé zdravé jídlo, které si můžete dát k obědu nebo večeři.Nechce se vám vařit? Tento salát máte hotový za 15 minut a chutná fantasticky!
Před 16 dnyPřipravte si tento osvěžující těstovinový salát, který je ideální pro letní dny, grilovačky nebo jako lehký oběd do práce. The post Nechce se vám vařit? Tento salát máte hotový za 15 minut a chutná fantasticky! appeared first on Prima Inspirace.Test znalostí o bramborovém salátu: Připravují ho všichni, ale zdaleka ne každý v rychlém kvízu uspěje
Před 16 dnyBramborový salát, to je sváteční chlouba českých kuchyní. Znáte jej ale dokonale? Víte, co je pro něj stěžejní?Jak udělat pařížský salát? Skvěle chutná s čerstvým pečivem i namazaný na chlebíčku
Před 17 dnyPařížský salát je po mnohé generace milovaný svačinový salát, který mizí z pultu každého lahůdkářství rychlostí blesku. Tento retro salát v sobě skrývá jemný salám společně se sterilovanou zeleninou a jemnou majonézou.Francouzský slaný koláč neboli lotrinská quiche stačí doplnit jednoduchým zeleninovým salátem
Před 17 dnyFrancouzský ideál mezi koláči. Slaný koláč - lotrinská quiche je skvělý recept, který stačí doplnit jednoduchým zeleninovým salátem. Vychutnáte si ho horký, ale i za studena.Barevný středomořský salát z křupavé papriky, jemného lilku a česneku: Jíme jej čerstvý ke chlebu i zavařený k řízku nebo masu
Před 18 dnyPaprikovo-lilkový salát podle receptu s postupem. Barevný, svěží a plný chutí – skvělý jako příloha i jako lehké jídlo s chlebem.Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni
Před 18 dnyPoctivý vepřový prejt je srdcem každé zabijačky. Křupavý na povrchu, vláčný uvnitř a krásně voňavý po majoránce a česneku. Skvěle chutná s kysaným zelím a čerstvým chlebem nebo vařenými brambory. Nebo se svěžím zelným salátem s křenem. Tento recept vám umožní připravit si autentickou chuť české tradice v pohodlí vlastní kuchyně i bez zabijačky.Bramborový salát s majonézou podle ČSN: Dokážete si představit Vánoce bez salátu?
Před 18 dnyV rámci štědrovečerní večeře si pochutnáváme zpravidla na smaženém kaprovi nebo řízcích s bramborovým salátem. Podoba salátu se však v každé rodině méně či více liší. Zkuste si ho letos připravit podle norem.Salát Jennifer Aniston: Díky němu se herečka udržovala fit i při natáčení Přátel
Před 18 dnySaláty rozhodně nemusejí být nudné a bez chuti. Před časem se na sociálních sítích stal naprosto virální salát, který herečka Jennifer Aniston jedla každý den při natáčení Přátel. A podle mnohých chutná naprosto fantasticky.Nádherná kolmice přímo do úst! Jak asi vypadá večeře s komentátorem
Před 19 dnyVelká porce chytrého, absurdního, i úplně hloupého humoru. Skeče z vašeho i sousedova života, humor z vyšinuté současnosti, budoucnosti i minulosti. Udělejte si legraci ze všeho a všech kolem nás, ale hlavně ze sebe! Mezi COOLky-přímý zásah do humoru!Jak nechat dozrát kaki: V sáčku se správným ovocem zesládne a změkne za pár dní
Před 19 dnySytě oranžové kaki láká barvou a sladkostí, ale občas přineseme domů plod, který je tvrdý a svíravý. Nezoufejte, i v domácích podmínkách může kaki dozrát a krásně změknout a zesládnout. Vychutnáte si ho pak samotné, na kaši, v palačinkách, lívancích nebo v salátu. Poradíme vám, jak na to.Zelný salát podle ČSN: Barevný, křupavý a příjemně sladkokyselý býval součástí oblohy. Skvěle chutná samotný i k masu
Před 19 dnyZelný salát je jednoduchá studená příloha i zeleninová obloha, která se opírá o kvalitní suroviny a přesný postup, obzvláště, pokud chcete, aby chutnal jako podle dřívějších norem. Správně připravené zelí zůstává křupavé, nálev vyvážený a chuť přesně taková, jakou si ji pamatujeme z dob minulých.Domácí zavařená zelenina – nejen na bramborový salát
Před 20 dnyZavařte si domácí zeleninu, kterou využijete po celý rok! V tomto videu vám ukážu jednoduchý recept na zavařenou zeleninu, která se skvěle hodí nejen na bramborový salát, ale i jako příloha k masu nebo do pomazánek. Podle tohoto receptu zůstane zelenina krásně křupavá, chutná a trvanlivá. Dozvíte se, jak připravit nálev, jaké množství surovin použít a jak dlouho zeleninu sterilovat podle velikosti sklenic. Tento tradiční domácí recept na zavařování zeleniny zvládne opravdu každý – i začátečníci! Pokud máte rádi domácí nakládanou zeleninu a další recepty na zavařování na zimu, dejte 👍, napište komentář a přihlaste se k odběru. ❤️Německý bramborový salát: Svěží alternativa bez majonézy našla své místo i na českých stolech. Máme pro vás recept, který vás nadchne
Před 20 dnyZatímco český štědrovečerní stůl se neobejde bez bramborového salátu s majonézou, v Německu mají vlastní, o poznání lehčí variantu. Německý bramborový salát, nebo také „Kartoffelsalat“, je skromnější, osvěžující, ale přesto plný chuti. V posledních letech si získává stále více fanoušků i u nás. V čem tkví jeho kouzlo a proč byste mu měli dát šanci nejen o Vánocích?Tenhle vlašák tě přenese do doby, kdy bylo pivo za tři padesát
Před 21 dnyTenhle vlašský salát má přesně to, co od něj čekáš – jemnou chuť, krémovou konzistenci a vyvážený poměr všeho, co k téhle české klasice patří. Žádné těžké omáčky ani přehnané experimenty, jen čistá chuť, která funguje. Lehký, svěží a ideální na rychlý oběd nebo večerní chuťovku. Vlašák, který konečně působí moderně – a přitom neztratil nic z toho, proč ho máme rádi. Recept na konci pořadu.Pařížský salát v testu: 6 značek ze supermarketu ochutnáno, vítěze by nikdo netipl
Před 21 dnyPařížský salát je pro mnohé Čechy synonymem rychlé svačiny a nostalgie. Původní recept z 70. let 20.Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Před 21 dnyMůžete si ho dát syrový jako lahodnou svačinku, případně ho přidat do salátů nebo smoothie, dá se ale i tepelně upravovat. Řeč je o řapíkatém celeru, který nejenom, že skvěle chutná, ale je i velmi zdravý. Co o něm všechno (ne)víte?Svěží a poctivý těstovinový salát s kuřecím, ideální na večeři i do krabičky
Před 21 dnyPřipravte si luxusní studený těstovinový salát s kuřecím masem, paprikami a dresinkem z majonézy. Osvěžující a sytý pokrm ideální pro letní dny! The post Svěží a poctivý těstovinový salát s kuřecím, ideální na večeři i do krabičky appeared first on Prima Inspirace.Líné sváteční vaření: Rozpadlý ptáček s opékanými bramborami
Před 22 dnyUvažujete u nějaké dobrotě a nechce se vám stát dlouho u plotny? Pak vsaďte na velmi jednoduchý a rychlý recept. My jsme připravovali různé druhy masa s opékanými bramborami a žádné dlouho chvíle jsme v kuchyni určitě nestrávili. Recept vám samozřejmě prozradíme a ukážeme také některé fotografie z průběhu přípravy tohoto jídla.Gastro agent: Maya’s
Před 22 dnyFast-food je hlavně o rychlosti. Ale v době, kdy se jídlo mění v logistiku, hledáme podniky, kde se dá najíst nejen svižně — ale i s nápadem. Nečekáme stříbrné příbory, ale chceme chuť, čistotu, férovou cenu a prostředí, kde se člověk necítí jako v čekárně. Hodnotíme tradičně na škále do deseti bodů. Sledujeme nejen to, jak rychle se najíme, ale i za kolik, jestli po jídle musíme ještě pro rohlík vedle do potravin, a jestli podnik nabízí něco navíc než jen papírovou krabičku. Ať už si jídlo vezmete s sebou, nebo se posadíte, jde o to, jestli vám někdo nabídne víc než jen kalorii. Navštívili jsme. Ochutnali. Vy se rozhodnete, jestli tam půjdete taky.Vynikající celerový salát je hitem oslav: Nadchne vás chuť ananasu a kukuřice, nesmíte však přípravu uspěchat
Před 22 dnyCelerový salát je jednoduchý pokrm, který spojuje výraznou chuť celeru s jemnějšími a sladšími přísadami. Díky snadné přípravě, dostupným surovinám a vyvážené chuti se hodí do běžného jídelníčku i na rodinné oslavy.Nejlepší pařížské saláty z testu (Podzim 2025): Salát z Lidlu a Varmuža chutnají skoro jako poctivý originál
Před 22 dnyPařížský salát patří mezi klasiky české studené kuchyně.Babicův tajný recept na geniální rybí salát odhalen! To musíte vidět
Před 23 dnyTajný recept na geniální rybí salát odhalen ve světové premiéře na Streamu.Ázerbajdžánská verze salátu Mimosa kombinuje kuře s kurkumou, brambory a mrkev ve vrstvách
Před 23 dnyKdyž jsem poprvé ochutnal azerbajdžánskou verzi známého ruského salátu Mimoza, netušil jsem, že se stane mojí nejoblíbenější pochoutkou. Je lehčí než klasická verze s rybou, voní po kurkumě a kuřecím mase a na stole vypadá naprosto fantasticky.Nejhorší pařížské saláty z testu: Separát, ocet a chemie místo masa a chuti
Před 24 dnyPařížský salát má být poctivá lahůdka s lyonským salámem, okurkami a majonézou s vaječným žloutkem. Jenže dnešní průmyslové verze mají s původní recepturou společné už jen jméno.Jedli jste už někdy krysí ocásek? Tato pikantní ředkev vás okouzlí vzhledem i chutí
Před 24 dnyŘedkev hadí zaujme na první pohled svými dlouhými zelenými lusky a po ochutnání jemně pikantní chutí. Tato netradiční zelenina přináší na zahradu exotický prvek a v kuchyni zase příjemné překvapení v podobě křupavých, svěžích lusků.Tohle čevabčiči má víc charakteru než tvoje třídní z devítky
Před 26 dnyTohle čevabčiči má všechno, co jsi miloval na obědech ze školní jídelny – jen bez hliníkového tácu a pachuti po kantýně. Je šťavnaté, voňavé, s pořádnou dávkou cibule a chutí, která tě vrátí do časů, kdy ti bylo jedno, kolik máš cholesterolu. Je to ta stará dobrá klasika, která má styl a charakter. Když ji ochutnáš, pochopíš, proč se o tomhle čevabčiči mluví víc než o třídním srazu po dvaceti letech. Recept na konci pořadu.













































































