Zavřít
Panna cotta

Panna cotta

Nejnovější články na Seznamu na téma Panna cotta
  • Toprecepty

    Panna cotta s malinovou omáčkou: Smetanová a svěží chuť se spojuje v jednom soustu

    Před 3 měsíci
    Hledáte dezert, který nikdy nezklame? Panna cotta je sázka na jistotu. Jemná smetanová chuť se snoubí v dokonalé harmonii s osvěžující ovocnou omáčkou. Připravit ji zvládne opravdu každý. Přesvědčte se sami.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

    Před 5 měsíci
    Ve Vinograf Wine bar & Restaurant v Praze nabídka vždy podléhá aktuální sezóně a lokálním surovinám, které jsou v nejlepší kondici. Šéfkuchaři Radek David a Andrej Mišutka si s vybranými ingrediencemi dokáží opravdu vyhrát. Tento dezert je toho důkazem... Rebarbora ve více podobách, doplněná lahodnou smetanovou panna cottou a křupavou drobenkou, tvoří dokonalý koktejl chutí, barev i struktur.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Svěží panna cotta s broskvemi: Lehký letní dezert, který vás zchladí

    Před 5 měsíci
    Smetanový dezert s lahodnou broskvovou vrstvou patří mezi nejoblíbenější italské sladkosti. Jeho příprava je překvapivě jednoduchá a výsledek ohromí každého. Panna cotta je důkazem, že nejlepší věci v životě jsou často ty nejjednodušší. S naším podrobným návodem ji zvládnete napoprvé.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Tvarohová panna cotta ve tvaru báboviček s jahodovým želé – efektní dezert ve zdravějším provedení

    Před 6 měsíci
    Klasická panna cotta je připravená z tučné smetany, ale můžete ji částečně odlehčit přidáním tvarohu. Je to novátorské a trochu neobvyklé, ale chuťově překvapivě skvělé. V sezóně použijte zralé voňavé jahody, později v létě můžete zkusit i jiné ovoce.
     Komentáře
  • Marianne

    Tento dezert chutná opravdu všem! Jahodová panna cotta, která mizí ze stolu jako první

    Před 7 měsíci
    Panna cotta je ideální „dezert na lžičku“ pro každé roční období, a to i díky nekonečnému množství vhodných příchutí: od karamelu a čokolády až po čerstvé sezónní ovoce. A právě teď přichází ten správný čas zkusit panna cottu s jahodami.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pět nepečených dezertů z jahod: Osvěžující pohár s marcipánovým krémem, zmrzlina ze dvou ingrediencí nebo jahodové tiramisu

    Před 1 rokem
    Konečně je sezóna jahod v plném proudu a my si je můžeme vychutnávat dosyta a s nepečenými dezerty to půjde ještě snáz. Z jahod se dá připravit spousta dobrot, aniž byste zapínali troubu. Přichystejte si je.
     Komentáře
  • GymBeam

    Fitness recept: Kokosová panna cotta s malinami

    Před 1 rokem
    Panna cotta je lehký krémový dezert s jemnou konzistencí, který se dokonale rozplývá na jazyku. Spojení kokosového krému a malinové želatiny vytváří skvělou souhru. The post Fitness recept: Kokosová panna cotta s malinami appeared first on GymBeam Blog.
  • Toprecepty

    Malinová panna cotta: Italský smetanový dezert s jemnou chutí vanilky lehce zvládnete, stačí správně použít želatinu

    Před 1 rokem
    Malinová panna cotta je výborný tradiční italský dezert. Na lahodnou a osvěžující dobrotu není nutné pokaždé chodit do kavárny nebo cukrárny. Docela jednoduše si ji můžete připravit i doma.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Panna cotta z kokosového mléka podle Josefa Maršálka: Slavný cukrář poradí, co udělat, aby krásně ztuhla

    Před 1 rokem
    Patří k nejslavnějším italským dezertům, na její domácí přípravu si ale málokdo troufne. A přitom panna cotta není nijak složitá, jak dokázal Josef Maršálek v pořadu Buchty po ránu. Tento smetanový krémový zázrak navíc můžete udělat i z kokosového mléka, které jej obohatí o další chuť.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    VE VARU: Kokosová panna cotta s mangem a maracujou podle Marca Giampaoliho

    Před 1 rokem
    Panna cotta je tradiční italský dezert ze smetany. V 15. epizodě Ve varu připravil šéfkuchař Marco Giampaoli trochu nevšední verzi s exotickou chutí. Místo smetany použil kokosové mléko, chuť dodalo mangové pyré se zázvorem a svěží maracuja. A o křupavý akcent se postaral opražený kokos a nadrobené mandlové sušenky.
     Komentáře
  • Jímeto

    Panna cotta: Italský dezert, který ohromí každou návštěvu

    Před 2 roky
    Ačkoliv panna cotta může na první pohled vypadat jako pudink, jedná se o krémově bílý dezert ze smetany, který naleznete v každé italské restauraci.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Čokoládová panna cotta – sladká tečka ve skleničce

    Před 2 roky
    Panna cotta je italský dezert připravený ze smetany. Ideální volba sladké tečky po slavnostním obědě, pokud se vám nechce péct. Lahodný krém můžete servírovat ve skleničce nebo porcelánovém šálku a každému připravte vlastní porci. Verze s hořkou čokoládou uspokojí každého čokoholika.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení

    Před 2 roky
    Panna cotta je pověstný italský nepečený dezert. Ačkoli si na něm rádi pochutnáváme v restauracích nebo kavárnách, není problém připravit si osvěžující smetanový moučník doma a ochutit ho čerstvými jahodami.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Voňavá panna cotta s bezovými květy

    Před 2 roky
    Jednoduchý italský dezert, který byste měli alespoň jednou za život ochutnat. Může být krásně sezónní, právě díky bezu.Ten dodá panna cottě příjemnou květinovou vůni a chuť.
     Komentáře
  • Extra

    Samosběr jahod odstartoval: Co s nimi? Výborná jahodová zmrzlina, sorbet, panna cotta, ale i klasické řezy

    Před 2 roky
    Jahody jsou jedním z nejvíce oblíbených plodů léta. Rozplývají se na jazyku a nabízejí intenzivní chuťový zážitek. S příchodem jahodové sezóny je ten pravý čas prozkoumat nekonečné možnosti, jak využít tyto červené poklady v kulinářském umění. Vyzkoušejte panna cottu, zmrzlinu i jahodové řezy. A že nemáte zahradu, kde byste je natrhali? Je tu období samosběru, a tak je to snadné – jen se podívejte po nejbližší jahodové farmě. Pár tipů na skvělé jahodové recepty jsme pro vás připravili ve spolupráci s webem Toprecepty.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Kdepak panna cotta – staročeský dezert z krupice tu byl ještě dříve a potěší všechny mlsné jazýčky

    Před 2 roky
    Kdepak panna cotta – staročeský dezert z krupice je ještě starší, a pokud ho správně připravíte, dokáže potěšit i ty nejmlsnější jazýčky. Kdo by nikdy v životě neochutnal krupicovou kaši. Málokdo ale zná krupicové flameri, kaši, která je povýšena na úroveň honosného dezertu.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Jednoduchá, ovocná a velmi chutná panna cotta

    Před 2 roky
    Smetanová, krémová, s nádechem vanilky – přesně tak má panna cotta chutnat. Jak ji velmi snadno připravit i doma?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pohlreichův souboj restaurací finišuje: O postupujícím rozhodly chybějící příbory, studené jídlo i moravská dřina

    Před 2 roky
    Posledních šest restaurací se pustilo do boje o titul v kulinářské show šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Nová pravidla nabídla další návštěvu tajného hosta, překvapivé prostředí k vaření a závěrečný dramatický souboj, vrcholící postupem jednoho z podniků. V prvním semifinále se ukázalo, jak důležité je umět zkombinovat perfektní výkon v kuchyni s bezproblémovým servisem.
     Komentáře
  • Bydlíme kvalitně

    Panna cotta: Itálii na lžičce připravíte jen ze 3 surovin. I když neumíte vařit

    Před 2 roky
    Připravte si spolu s námi panna cottu. Velmi chutný dezert, který vás překvapí nejen svou snadnou přípravou, ale i množstvím variací.
     Komentáře
  • Proženy

    Kokosová panna cotta: Lehký dezert, který zvládne každý

    Před 2 roky
    Osvěžující panna cotta bude kvůli čerstvému kokosu ještě mnohem lahodnější než ve své klasické podobě. A díky mučence získá originální exotický nádech.
     Komentáře
  • Jímeto

    Lahodná mandarinka je oblíbeným ovocem cukrářů. Zkuste si něco z italské kuchyně

    Před 3 roky
    Mandarinka je výborné ovoce, které chutná i vybíravým dětem. V kuchyni najde celou řadu uplatnění a používají ji jak profesionální cukráři, tak domácí nadšenci sladkých dobrot. Mandarinky a klementinky Pokud budete důslední, u některých receptů narazíte ...
     Komentáře
  • Jsme kočky

    Připrav si doma lahodnou panna cottu, dobrotu s nejasnou historií

    Před 3 roky
    Milovnice všeho dobrého, sladkého, lehoučkého a na jazyku se rozplývajícího, zbystři! Pokud si panna cotta získala tvoje srdce i chuťové buňky, nemusíš čekat na další příležitost zajít do cukrárny.
     Komentáře
  • Proženy

    Nepečený dezert, který osvěží. Lehoučká panna cotta s jogurtem s malinami a čokoládovou polevou

    Před 3 roky
    Panna cotta patří k dezertům, které klamou tělem. Vypadá jako mistrovský cukrářský kousek, přitom stačí promíchat pár surovin a chvíli počkat. V létě odlehčete tučnější smetanu svěžím jogurtem a přidejte čerstvé ovoce ze zahrádky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    3 nejlepší malinové dezerty do skleničky: Jak připravit panna cottu, semifreddo či snídaňovou mističku?

    Před 3 roky
    Maliny jsou oblíbeným letním ovocem, které si nejlépe vychutnáte v syrovém stavu. Zobání šťavnatých plodů přímo z keře je požitek. Připravte si lahodný dezert s malinami do skleničky, a vaše chuťové buňky budou nadšeny.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Panna cotta s jahodami

    Před 3 roky
    Panna cotta je slavný italský dezert ze smetany a želatiny. Zkuste jej podle našeho videa připravit velmi atraktivně ještě s jahodovým želé, navrstveným do skleničky zešikma. Hosté budou nadšeni už při prvním pohledu. A co teprve, až panna cottu ochutnají!
     Komentáře
  • Toprecepty

    6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?

    Před 3 roky
    Nepečené moučníky jsou rychlé a skvělé. Sezóna jahod je úžasným obdobím, kdy můžete konzumovat spoustu tohoto lahodného ovoce. Kombinace nepečeného a jahod nabízí spoustu variant. Inspirujte se.
     Komentáře
  • iReceptář

    Květy černého bezu jsou všelék: Jak je naše babičky připravovaly v kuchyni

    Před 3 roky
    Využijte krátké období v roce, kdy hojně kvete černý bez. Můžete si ho nejen nasušit a později z něj připravovat blahodárné čaje, ale lze z něj připravit i fantastické lahůdky, a to téměř zadarmo.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace

    Před 3 roky
    V pátečním díle pořadu Prostřeno slavila úspěch se svým dezertem panna cotta soutěžící Simona Postková. Není divu, tento italský dezert je zkrátka sázkou na jistotu. Vždyť co může být lepšího než kombinace sladkého smetanového krému a lehce nakyslé ovocné omáčky?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!

    Před 3 roky
    Sledujete pořad o vaření Prostřeno? Připravili jsme pro vás přehled toho, co vás tento týden čeká. Veronika zahřeje plotnu s cibulovými kroketami, Ivana usmaží lívance a Simona vsadí na delikátní italský dezert panna cotta. Co ještě se bude vařit?
     Komentáře
  • Prostřeno! - Prima Pauza

    Střepy všude a nekonečné čekání v Prostřenu!

    Před 3 roky
    Prima Pauza pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na pauza.iprima.cz
     Komentáře
  • Prostřeno

    Jednoduchá, ovocná a chutná panna cotta

    Před 4 roky
    Smetanová, krémová, s nádechem vanilky – přesně tak má panna cotta chutnat. Jak ji velmi snadno připravit i doma?
     Komentáře
  • Deník

    Panna cotta. Smetanovou dobrotu původem z Itálie připravíte velmi snadno

    Před 4 roky
    Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava snadná, recept na přípravu vám prozradí Markéta Chovancová, autorka populárního blogu Markéta v troubě.
     Komentáře
Reklama