Zavřít
Restaurace

Restaurace

Nejnovější články na Seznamu na téma Restaurace
  • Magazín Patriot

    Popeyes je v Ostravě! Mladý pár čekal na otevření pobočky 17 hodin

    Před 4 hodinami
    Expanze řetězce Popeyes do českých regionů pokračuje. Další zastávkou se stala metropole Moravskoslezského kraje - Ostrava!
     Komentáře
  • Moravskoslezský deník

    Popeyes poprvé v Ostravě: studenti čekali na sendvič zdarma 17 hodin

    Před 7 hodinami
    První pobočka řetězce Popeyes v Ostravě se dnes v úterý 9. prosince v 10 hodin otevřela veřejnosti a hned od rána přilákala desítky lidí. Restaurace v OC Forum Nová Karolina navázala na podobný zájem, jaký provázel otevření poboček v Praze a Brně, kde se na ikonický kuřecí sendvič čekalo dlouhé hodiny. Zákazníky lákala především možnost získat Chicken Sandwich zdarma a odměna pro tři nejrychlejší příchozí, kteří získali poukaz na sendvič třikrát týdně po celý rok.
     Komentáře
  • Fotr na tripu

    Deset nejlepších restaurací v Česku, kam vyrazit nejen na vánoční večírek

    Před 10 hodinami
    Restaurací je v Česku spousta. A hodně je i těch kvalitních. Kam vyrazit?
     Komentáře
  • Plzeňská Drbna

    Kolony a kolaps. Nový fastfood změnil Skleněné peklo v dopravní peklo a lidé zuří

    Před 11 hodinami
    Dopravní kolaps, dlouhé kolony vozidel, zpoždění vozidel MHD a naštvaní lidé. Tak to vypadalo od konce minulého týdne v Jateční ulici u vjezdu do nově otevřeného plzeňského obchodního centra Úslavská. Lidé brali doslova útokem fastfood Popeyes, který měl ve městě premiéru. Výsledkem byla totální dopravní zácpa. O novém problému se teď v Plzni bouřlivě diskutuje na sociálních sítích. Na místě zbouraného nechvalně proslulého Skleněného pekla teď lidé zažívají dopravní peklo.
     Komentáře
  • Deník

    Big Mac i McRoyal. McDonald´s v Přerově do Vánoc otevře

    Před 12 hodinami
    Nová restaurace světoznámého fastfoodu McDonald’s, která vzniká v přízemí obchodního centra Galerie Přerov, je těsně před dokončením. Otevřít by se podle manažerky nákupní galerie Renaty Ratajské měla ještě před Vánocemi, přesný termín se ale teprve ladí. Jedná se o sedmou provozovnu v Olomouckém kraji - v květnu se otevřela restaurace také v Mořicích u dálnice D1.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová směs s hranolky: Recept na luxusní, rychlý a šťavnatý oběd, který chutná jako z restaurace

    Před 13 hodinami
    Tento recept na vepřovou směs je rychlý, snadno připravitelný a nabídne vám výraznou chuť díky koření a sojové omáčce. Společně s hranolkami z trouby tvoří skvělou rychlovku, která uspokojí chuťové pohárky všech milovníků čínské kuchyně a nabídne výbornou kombinaci chutí. Vyzkoušejte tento jednoduchý a lahodný recept a dopřejte si exotický zážitek v pohodlí vašeho domova. […] The post Vepřová směs s hranolky: Recept na luxusní, rychlý a šťavnatý oběd, který chutná jako z restaurace appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Řádění recidivisty v Hradci: Ničil vánoční výzdobu a vyhrožoval policistům. U soudu hajloval

    Před 21 hodinami
    Královéhradecká policejní hlídka vyjížděla k nezvyklému případu. Někdo totiž u jedné z místních restaurací ničil vánoční výzdobu. Výtržníka nakonec policisté dopadli, obvinili z několika trestných činů a poslali do vazby.
     Komentáře
  • Forbes Life

    Gastro hit na Moravě. Jsem nervózní, doufám, že Michelin klapne, říká Vašák

    Před 23 hodinami
    Ve čtvrtek se dozvíme, kdo v Česku získal michelinské hvězdy. Bude mezi nimi i podnik Essens z moravského Hlohovce?
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Fast food Five Guys otevřel první pobočku v Česku. Poručili jsme si tam nejdražší menu

    Před 1 dnem
    V pondělí dopoledne otevřela v Praze první pobočka restauračního řetězce Five Guys. Oproti ostatním fastfoodům se chlubí čerstvými surovinami a poctivými americkými burgery. Oproti dalším americkým franšízám má ale znatelně vyšší ceny. Redakce CNN Prima News nemohla na slavnostním otevření chybět a nabídku Five Guys otestovat.
     Komentáře
  • Zdopravy

    Jednou týdně přímo mezi Olomoucí a Bratislavou. ČD na spoj nasadí restauraci z Knödel Expressu

    Před 1 dnem
    Spoje podle Českých drah cílí například na studenty ze Slovenska.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Menu od 300 korun, ale žádné polotovary. Řetězec Five Guys v Česku otevírá první pobočku

    Před 1 dnem
    Už v pondělí se v Praze otevře první pobočka světoznámého fastfoodového řetězce Five Guys. Ten zákazníky neláká na nízké ceny, ale na kvalitní a čerstvé suroviny. Jaký bude rozdíl oproti konkurenci, se budou moci čeští strávníci přesvědčit už v pondělí, a na otevíračce nebude chybět ani redakce CNN Prima NEWS.
     Komentáře
  • iRozhlas

    Analýza 11 milionů poledních menu: feferonky na Valentýna, kopřivy v dubnu a na konci roku tatarák

    Před 1 dnem
    Rok se v českých restauracích dělí zhruba na dvě poloviny. Od dubna do října se na lístcích střídají sezonní plodiny jako medvědí česnek, chřest nebo dýně. Od listopadu do března pak akce víc souvisejí s tradicemi, a to starými i novými. Vyplývá to z analýzy datového týmu webu iROZHLAS.cz a Radiožurnálu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová směs s hranolky: Recept na luxusní, rychlý a šťavnatý oběd, který chutná jako z restaurace

    Před 1 dnem
    Tento recept na vepřovou směs je rychlý, snadno připravitelný a nabídne vám výraznou chuť díky koření a sojové omáčce. Společně s hranolkami z trouby tvoří skvělou rychlovku, která uspokojí chuťové pohárky všech milovníků čínské kuchyně a nabídne výbornou kombinaci chutí. Vyzkoušejte tento jednoduchý a lahodný recept a dopřejte si exotický zážitek v pohodlí vašeho domova. […] The post Vepřová směs s hranolky: Recept na luxusní, rychlý a šťavnatý oběd, který chutná jako z restaurace appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Kam se vydat - Kam se vydat se psem - cestování, dovolená a ubytování. Foto z cest

    Vánoční trhy - Staroměstské náměstí | Kam se vydat.cz

    Před 1 dnem
    I tady to voní vánocema.  Dojdeme až na Malostranské náměstí  plné zážitků  z naší stověžaté a tady ukončíme dnešní vánoční výlet.
     Komentáře
  • ČT24

    Klasickým restauracím přebírají zákazníky fastfoody. A přibývá jich

    Před 1 dnem
    Restauracím rychlého občerstvení se v tuzemsku daří a podle provozovatelů pokladních systémů přebírají část zákazníků tradičním podnikům. Zavedené řetězce rozšiřují síť svých poboček a přicházejí i nové značky, které jsou zaměřené i na zdravější stravování. Provozovatelé i analytici očekávají další růst fastfoodového sektoru. Lidé podle nich stále častěji vyhledávají rychlost, jednoduchost a moderní prostředí.
     Komentáře
  • Newstream

    REPORTÁŽ: V Hidden Wine Bistru se michelinská preciznost potkává s uvolněným bistro stylem

    Před 2 dny
    Hidden Wine Bistro v chorvatské Rijece je nenápadné místo s atmosférou moderního bistra, ale s ambicí fine diningu. Za konceptem stojí Deni Srdoč, šéfkuchař spojený s restaurací Nebo v hotelu Hilton Costabella nedaleko Opatije, pro níž získal Srdoč michelinskou hvězdu a zařadil se tak mezi nejvýraznější tváře současné chorvatské gastronomie.
     Komentáře
  • VisitChef

    Velká michelinská anketa: Hlasujte, kdo podle vás získá prestižní hvězdu

    Před 2 dny
    První oficiální Michelin Guide pro Českou republiku je za dveřmi a s ním i otázka, která restaurace letos usedne na český kulinární Olymp. V naší velké anketě můžete dát hlas favoritům jako Salabka, Field, Papilio, Zlatá Praha, La Degustation Bohême Bourgeoise, Štangl, Essens či Taro — nebo do seznamu přidat vlastní tip, pokud vám tam nějaký podnik chybí.
     Komentáře
  • Hradecká Drbna

    Před pár měsíci vylezl z vězení a hned úřadoval. Demoloval restauraci a vyhrožoval policistům

    Před 2 dny
    Hradečtí kriminalisté zahájili trestní stíhání 42letého muže, který má na svědomí několik trestných činů během jediného podvečera. Události se odehrály 1. prosince v okolí jedné z restaurací v Hradci Králové a vyústily v zadržení muže a následné podání návrhu na jeho vzetí do vazby.
     Komentáře
  • NADHLED
    naMédium

    Vtip
    Pokusný host v restauraci

    Před 2 dny
    Pokusný host v restauraci
    Zlá účtenka
    Pravidla ve vztahu
    Počasí na nervy každého nebezpečného blázna
    Na pohovoru u personalisty
    Uklízečka na terapii
    U psychologa: Přehnaná sebekritika
    Skvělá výmluva: Petr opět nemá domácí úkol
    Nervózní manželka a manžel pohodář
    Zbytečná návštěva u lékaře
    Domácí práce a rozzlobená manželka
    Křupavé toustíky
    Brzký budíček
    Finanční poradenství
    U psychologa: Problémy s realitou
    Dneska jen na jedno
    Policajt a jeho sebevědomí
    Nadaný žák autoškoly
    Na rande: Muž, který opravdu ví, co chce
    Finanční gramotnost
    Ranní budíček se hlásí
    Ranní budíček se hlásí
    +
  • Aktuálně

    Stolování budoucnosti. V Dubaji vede restauraci první AI šéfkuchař na světě

    Před 2 dny
    Skutečnou hvězdou podniku je šéfkuchař Aiman - AI génius, který sestavuje excentrické a nečekané menu, jaké jinde neuvidíte.
     Komentáře
  • Fotr na tripu

    Žďárské vrchy na kole: Čtyři dny, čtyři výlety a několik zapadlých, ale zato příjemných míst

    Před 2 dny
    Pro naše poznávání Vysočiny na kole jsme si vybrali oblast Žďárské vrchy.
     Komentáře
  • Feminela

    Dětská porce s dospělou cenou: Kde se ztrácí logika restaurací?

    Před 2 dny
    “Některé restaurace chcete účtovat i za vzduch!“ zní od hostů, kteří mají pocit, že žijí mimo civilizovanou společnost.
     Komentáře
  • Novinky

    Do novozélandského baru se zatoulalo lachtaní mládě, obsluha mu nabídla lososa

    Před 2 dny
    V baru na severu novozélandského Jižního ostrova se v neděli 30. listopadu objevil nezvyklý host. Lachtaní mládě prohopsalo podnikem a uvelebilo se pod myčkou na nádobí. Nakonec se nechalo nalákat na lososa a ochranáři jej poté odvezli do bezpečí na nedaleký menší ostrov.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Rozvod skončil v Rychnově vraždou: Muž popravil manželku přímo před očima hostů restaurace

    Před 2 dny
    Jednání o rozvodu v rychnovské restauraci mělo rozhodnout o dalším osudu rodiny. Místo toho skončilo tragédií, která zasáhla celé město. Bývalý regionální novinář Miloslav Dostálek vytáhl legálně drženou pistoli a zastřelil jednou ranou do hlavy svou manželku. Za vraždu, která podle jeho dětí nebyla zkratem, si nakonec vyslechl čtrnáctiletý trest. Příběh vám redakce CNN Prima NEWS přináší v seriálu ZVLÁŠŤ ZÁVAŽNÉ ZLOČINY, který pojednává o největších kriminálních případech od začátku tisíciletí.
     Komentáře
  • Super

    Influencerka šokuje: Chce zákaz dětí v restauracích o Vánocích, přestože sama čtyři má. Matky se bouří

    Před 2 dny
    Vánoce jsou pro většinu rodin obdobím radosti, společných večeří a sváteční atmosféry. Pro Carlu Belucci (44) ale představují něco jiného. Chaos v restauracích, rozjívené děti a rodiče, kteří podle ní naprosto nezvládají kontrolu. A právě proto chce, aby během svátků děti do restaurací vůbec nesměly.
     Komentáře
  • Týdeník Policie

    Agresivní podnapilý muž řádil v Hradci Králové. Nacistická hesla vykřikoval i v průběhu policejního zákroku

    Před 2 dny
    Hradečtí kriminalisté zahájili trestní stíhání 42letého muže. Tomu kladou za vinu, že prvního prosincového dne, v podvečer v Hradci Králové, před jednou z restaurací nejprve poškodil plastové ...
     Komentáře
  • Newstream

    OBRAZEM: Vánoční brunch v Marriottu láká pestrou nabídku, živou hudbu i rodinnou atmosféru

    Před 3 dny
    Silná vánoční výzdoba, živá hudba a bufet s tématem krocaní pečeně. Tak vypadal první adventní brunch v pražském Marriottu, který vsadil na klidnou atmosféru a rodinné předvánoční setkání.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Kdo získá Michelina? Šéfkuchaři prozrazují, co může rozhodnout a tipují vítěze

    Před 3 dny
    Už ve čtvrtek se v Česku udělují michelinské hvězdy. Komu by ji dali čeští šéfkuchaři a jak zaujmout inspektory Michelinu?
     Komentáře
  • Deník

    Horor v pařížské restauraci: Skupina mladíků znásilnila třináctiletou dívku

    Před 3 dny
    Pařížská policie vyšetřuje sexuální útok skupiny mladých mužů proti nezletilé dívce v nákupním centru Forum Les Halles v historickém jádru francouzské metropole. Podezřelé na místě zadržela.
     Komentáře
  • iRozhlas

    Nastupuje další morová rána pro restaurace?

    Před 3 dny
    Tentokrát bude moje gastroglosa částečně postavená na hlavu. Nebudeme se bavit o tom, co a jak dobře jíst a o trendech v gastronomii, ale o tom, jak nejíst. Respektive jak se nechat přinutit nejíst, pokud k tomu máte důvody, o kterých rozhodují lékaři. Na druhou stranu je však pro mě tato představa poněkud krutá a připomíná mi časy, kdy se do restaurací z nejrůznějších důvodů nechodilo.
     Komentáře
  • Magazín Patriot

    Vítejte v Delphi II. V centru Ostravy otevřela nová řecká restaurace

    Před 3 dny
    V Ostravě před časem zavřela známá restaurace Nha Cretcheu. Už má ale svého nástupce - svou druhou pobočku ve městě zde otevřelo řecké Delphi.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Minutková čína z kuřecího masa: Rychlý a chutný recept na čínu jako z restaurace, hotovou za 15 minut

    Před 3 dny
    Připravte si minutkovou čínu z kuřecího masa a zeleniny jako z restaurace. Rychlá a chutná kombinace šťavnatého masa, křupavé zeleniny a koření potěší každého. The post Minutková čína z kuřecího masa: Rychlý a chutný recept na čínu jako z restaurace, hotovou za 15 minut appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Refresher

    Inspekce našla v KFC na Karlovarsku další problém. Nabízeli plesnivé muffiny

    Před 4 dny
    Státní zemědělská a potravinářská inspekce provedla kontroly v restauracích sítě KFC. V jedné našla něco, co požadavkům rozhodně nevyhovovalo.
     Komentáře
  • Kafe

    Trapné divadlo Sebastiana: Nejprve oznámil rozchod s Bezděkovou, pak se s ní cukroval v restauraci

    Před 4 dny
    Vztah krásné modelky Andrey Bezděkové a zpěváka Sebastiana byl vždycky tak trochu jako na houpačce. Nikdo ale nepochyboval o tom, že se ti dva mají rádi. Nedávno se ale na sociálních sítích objevilo něco, co naznačuje, že je velké lásce konec.
     Komentáře
  • Náš region

    Znalci už ví, co způsobilo ničivý požár oblíbené restaurace u Máchova jezera

    Před 4 dny
    Požár restaurace Bílý Kámen u Máchova jezera v Doksech na Českolipsku způsobila letos v létě technická závada na mrazicím zařízení. Potvrdil to znalecký posudek Technického ústavu požární ochrany. Na webu policie o tom informovala její regionální mluvčí Ivana Baláková. Policie požár se škodu zhruba 20 milionů korun šetřila pro možné podezření z poškození cizí věci.
     Komentáře
  • Reflex

    Barometr, který ukazuje, jak se Češi stravují. Jak, co a kdy jíme a co nám chybí nejvíc?

    Před 4 dny
    V rámci programu FOOD, kterého se účastní 19 institucí a univerzit v Evropě, se každoročně uskuteční i průzkum tzv. Barometr FOOD. Cílem celé iniciativy je zlepšit stravovací návyky zaměstnanců zvýšením jejich povědomí o nutričně vyvážené stravě a zároveň zlepšit výživovou kvalitu jídel nabízených v restauracích v rámci pracovního dne. Společnost Edenred a její partneři se i letos podělili o výsledky tohoto rozsáhlého šetření založeného na odpovědích 52 016 zaměstnanců a 1 136 provozovatelů restaurací ve 21 zemích světa. Jaká jsou hlavní zjištění průzkumu v Čechách?
  • Novinky

    Za požár oblíbené restaurace Bílý Kámen v Doksech mohla technická závada

    Před 4 dny
    Policisté uzavřeli vyšetřování požáru restaurace a diskotéky Bílý Kámen v Doksech u Máchova jezera, ke kterému došlo letos v polovině července. Ukázalo se, že příčinou byla technická závada. Ohni tehdy budova zcela podlehla a zřítila se.
     Komentáře
  • Deník

    Slavný hotel v centru Vrchlabí po letech otevírá. Galleria Central je hotová

    Před 4 dny
    /VIDEO/ Zkolaudováno. Bývalý hotel Labuť v centru Vrchlabí po letech chátrání znovu ožívá. Dnes je z něj Galleria Central. V sobotu 6. prosince přivítá první hosty restaurace, v pátek 12. prosince hotelová část. Ve videu se můžete podívat, jak to vypadá uvnitř.
     Komentáře
  • VisitChef

    Michelinská hvězda v Karlíně? Restaurace Štangl je skrytý poklad českého fine diningu

    Před 4 dny
    Večer v Štanglu je přesně promyšlený zážitek, kde každý chod dává prostor jedné zásadní surovině a odhaluje její chuť v plné komplexitě. Od jemně zakouřeného prvního chodu přes precizně připravené Wagyu až po elegantní lesní tóny jelena a sofistikovaný závěr dezertu - všechno je propojeno texturami, aromaty a pečlivě zvolenými párováními. Host je vedený krok za krokem, servis je nenucený a profesionální, a každý moment večera potvrzuje řemeslnou preciznost a kreativitu kuchyně.
     Komentáře
  • Magazín Patriot

    Terra povstala z popela. Třinecká restaurace pár dní po požáru opět otevřela

    Před 4 dny
    Jakoby už toho neměli dost, třineckou restauraci Terra zasáhla během roku a půl další pohroma. Oblíbený podnik se ale nevzdává a pár dní po požáru opět otevřel.
     Komentáře
  • Apetit

    Ochutnali jsme burgery ve Five Guys v Praze. Začíná se na 295 korunách a do milkshaku vám dají klidně i slaninu. A je skvělý!

    Před 4 dny
    Řetězec, který vznikl jako rodinná firma v roce 1986 ve Virginii, má mezi rychlým občerstvením doslova statusový symbol. Za Five guys se ještě donedávna jezdilo do Berlína nebo do Vídně. Nyní konečně, po několika odkladech, přibyla pobočka v Praze, první v zemích bývalého sovětského bloku. Veřejnosti se otevírá v pondělí, my jsme dostali možnost ochutnat v předstihu.
     Komentáře
  • Události247

    Řetězec Five Guys bude konečně v Česku. Lidé se ho dočkají ještě před Vánoci

    Před 4 dny
    Máte rádi fastfoodové řetězce? Pak se již brzy dočkáte nového, který svým zákazníkům nabídne burgery z čerstvých surovin, ale také hranolky a koktejly.
     Komentáře
  • Vogue

    Vánoce bez stresu. Kam jít v Praze na brunch, který obstará všechno za vás

    Před 4 dny
    Vánoce zdaleka nemusí vonět jen po vanilkových rohlíčcích a smaženém kaprovi. Stále více lidí letos vyměňuje tradiční štědrovečerní shon za klidný sváteční brunch v kulisách těch nejkrásnějších pražských interiérů. Luxusní hotely i vyhlášené restaurace lákají na sezonní menu, šampaňské i atmosféru, která dává svátkům nový rozměr. Vybrali jsme místa, kde si letos v Praze beze spěchu užijete brunch s těmi, které máte rádi.
     Komentáře
  • CzechCrunch

    Dostal do Česka své oblíbené Five Guys, byl to ale boj. Firma má v Česku otevřít i druhou pobočku

    Před 4 dny
    Byl to prý jeho velký sen, který se mu teď plní. Martin Klán, syn majitele developerské společnosti Amadeus Real Estate Václava Klána, má ze všech fast foodů nejraději americký Five Guys. Ten ovšem v Česku dosud chyběl. Měl sem přitom dorazit už loni, jenže problémy s předchozím franšízantem posunuly premiéru až na letošní prosinec. Američané nyní svou první českou pobočku otevírají v pražském obchodním domě Máj, který rodině Klánů patří.
  • Extra

    Další rána pro Lelu Ceterovou. Zatímco ona doma marodí se synem, Karlos si užívá

    Před 5 dny
    Zatímco se Lela Ceterová (36) doma stará o nemocného syna Arnieho, její manžel Karlos Vémola (40) vymetá restaurace. Zdá se, že se čím dál víc potvrzují slova od zdroje pro eXtra.cz, který nedávno tvrdil, že Karlos se o pomoc v domácnosti a rodině vůbec nezajímá. Lela je tak na všechno sama, jak se dá poznat i z jejího posledního příspěvku na sociálních sítích.
     Komentáře
  • Macchiato

    Brasileiro Slovanský dům: O rekonstrukci restaurace, zaoblených tvarech a mase z grilu

    Před 5 dny
    Brasileiro Slovanský dům prošlo rekonstrukcí, která odráží lehkost, čistotu a umělecký rozměr. Chuť Brazílie mu ale zůstala.
     Komentáře
  • BurzovníSvět

    JPMorgan vidí příležitost v akciích Toast – po slabém roce může přijít růst

    Před 5 dny
    Fintechová společnost Toast, která poskytuje restauracím moderní technologie pro prodejní místa, má za sebou náročný rok 2025.
     Komentáře
  • Žatecký a lounský deník

    Nájemce největší žatecké restaurace končí. Chrám chmele a piva hledá nového

    Před 5 dny
    Společnost Sedmý schod, nájemce největší žatecké restaurace U Orloje, s jejím provozem končí. Hospodu s minipivovarem opustí. Příspěvková organizace města Chrám chmele a piva, jehož součástí restaurace je, hledá nového nájemce. Zájemci mohou podávat přihlášky do poloviny prosince.
     Komentáře
  • Top-Fight

    Hrajeme Ligu mistrů, na flákání zapomeňte. Novotný posílá vzkaz zaměstnancům

    Před 5 dny
    Když chcete dobýt Evropu, na city není čas. Promotér Ondřej Novotný v otevřené zpovědi přiznal, že práce v Oktagonu připomíná spíše peklo v kuchyni michelinské restaurace než pohodovou kancelář, a vysvětlil, proč musí někdy vyhodit i lidi, které má lidsky rád, aby nebrzdili rozjetý vlak.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní vepřové nudličky: Rychlé, šťavnaté, kořeněné jídlo, které si drží místo v českých domácnostech a restauracích

    Před 5 dny
    Pikantní vepřové nudličky chutnají skvěle s rýží, nudlemi ale i s čerstvým chlebem, zkrátka s čímkoliv, co dokáže nasát tu voňavou pikantní šťávu.
     Komentáře
  • Litoměřický deník

    Zloděj se vydal třikrát do stejné restaurace v Roudnici, vykradl i food truck

    Před 5 dny
    Policisté z Roudnice nad Labem dopadli podezřelého, který má mít na svědomí opakovaná vloupání do restaurace a přívěsu s občerstvením. Jeho nenechavé prsty řádily také v hotelu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kam a za kolik v Praze na nejlepší řízek: Víme, kde si pochutnáte už za 120 Kč a kde dáte 800 Kč za řízek s přílohou

    Před 5 dny
    Řízek je stálicí českých hospod, restaurací i jídelen. Tento pro nás už legendární pokrm se objevuje na jídelních lístcích v mnoha podobách, kombinujících jak druhy masa, které je použito, tak způsoby přípravy. Redakce webu Toprecepty.cz vyrazila do terénu, abychom mohli zodpovědně říct, kam si v Praze můžete zajít na poctivý a chutný řízek.
     Komentáře
  • Náš region

    KFC má na krku další skandál: Plesnivé muffiny!

    Před 5 dny
    V restauraci řetězce rychlého občerstvení KFC v Jenišově na Karlovarsku našli inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) plesnivé muffiny umístěné na pultu pro…
     Komentáře
  • Apetit

    Restaurace, kde hlavní roli hrají brambory, skromná surovina tady překonává maso

    Před 5 dny
    Restaurace zaměřená výhradně na brambory? Realita překonává očekávání. Podnik s lakonickým názvem Brambory, který najdete přímo naproti pražskému obchodnímu centru Arkády Pankrác, dokazuje, že i ta nejskromnější surovina se může stát hvězdou fine-diningu. A to doslova na všech úrovních – od hranolek až po dezerty.
     Komentáře
  • Fotr na tripu

    Nejen Zetor, svou restauraci má teď také slavná Zastava. Oficiálně byla otevřena včera

    Před 5 dny
    Restaurace se jmenuje 101 Burger House a odkazuje na Zastavu 101, kterou z minulosti dobře známe.
     Komentáře
  • Forbes Life

    Sakury, street art a autentická Asie. Brno má nový bar s unikátní atmosférou

    Před 5 dny
    O tomhle podniku ještě uslyšíte. V Brně otevřel originální bar s výrazným interiérem a veterány z gastra v pozadí.
     Komentáře
  • Libuška
    naMédium

    Barrandovské terasy: ráj prvorepublikové smetánky, který později pohltily válka a zmar

    Před 5 dny
    Barrandovské terasy byly symbolem prvorepublikového snu: jazz, lampiony, hvězdy filmového plátna a bazén, který patřil k nejmodernějším v Evropě. Z rodinného výletního místa se stalo zákulisí velké politiky i filmových večírků.
     Komentáře
  • ByznysDeník

    Právník radí: Kdy musíte platit za jídlo v restauraci a co dělat, pokud vám jednoduše nechutná

    Před 5 dny
    Pan Vlastimil vzal rodinu na oběd do dražší restaurace a těšil se, že si všichni pochutnají. Místo nezapomenutelného gastronomického zážitku ale přišlo zklamání. Na stole mu přistálo nedovařené jídlo. Obsluze za nekvalitní pokrm odmítl zaplatit. A měl na to právo. I s restauratérem totiž uzavíráte kupní smlouvu, a pokud servírované jídlo a nápoje nesplňují vaše očekávání, můžete je reklamovat.
     Komentáře
  • Magazín Patriot

    FOTO: Gastro událost roku! Galavečer PATRIOT GURMÁN ovládl Divadlo Mír

    Před 5 dny
    Ve čtvrtek 27. listopadu proběhl v ostravském Divadle Mír galavečer PATRIOT GURMÁN 2025. Na akci dorazilo okolo 350 hostů.
     Komentáře
  • CzechCrunch

    KFC prolomilo mlčení. Klesla mu návštěvnost a posiluje kontroly restaurací, pobočky inspekce nezavírá

    Před 6 dny
    Byla to aféra, kterou trh s rychlým občerstvením v Česku nepamatuje. Poté, co Jan Tuna zveřejnil na internetu materiály o údajných praktikách KFC při nakládání s masem, se řetězec stáhl do ústraní a od té doby prakticky nekomunikoval. To dalo prostor ke spekulacím. České KFC ale mlčení prolomilo a jeho šéfka pro CzechCrunch vysvětluje, co se v souvislosti s kauzou změnilo, jak to bylo s „libereckým masem“ a jak ve firmě reagují na zvýšený počet kontrol, které podle oficiální zprávy Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) dopadly pro KFC dobře.
Reklama