Zavřít
Guláš

Guláš

Nejnovější články na Seznamu na téma Guláš
  • ČasProBydlení

    Zdravější verze české klasiky: Jak uvařit svíčkovou nebo guláš s polovičním množstvím kalorií, ale plnou chutí

    Před 1 dnem
    Česká kuchyně si nese pověst poctivé, ale těžší gastronomie. Když se však tradiční recepty připraví s trochu větší pozorností, dají se udělat tak, aby si člověk skutečně pochutnal a zároveň neměl pocit, že snědl celé nedělní menu najednou. Nejde o žádné nové vynálezy – spíš o techniky, které se dřív braly jako samozřejmost, a proto […]
     Komentáře
  • Ostravský Gastrošéf Heřman Gazda

    Nejlepší hospodský guláš jaký jsi ochutnal

    Před 3 dny
    Tohle není guláš. To je láska v hrnci! Ukážu vám tajný trik, proč je můj hospodský guláš vždycky tak neuvěřitelně dobrý! Potřebuješ správně restovanou cibuli a multifunkční hrnec (Nemusí být, ale je to pomalejší) Zapomeňte na zahušťování moukou. Recept, který z vás udělá krále české kuchyně! Seznam do samošky: Sádlo 4 lžíce Hovězí kližka nebo krk 800 g Cibule 450 g Sůl a pepř Rajský protlak 1 lžička Mletá paprika 1 Lžíce Drcený kmín 1 lžička Hovězí vývar 800 ml Česnek 5 stroužků Majoránka 1 Lžíce
     Komentáře
  • Jeroným Ervín Vlažný
    naMédium

    Kočka hraje na saxofon a vaří guláš. Také vás napálila AI zvířata?

    Před 8 dny
    Pokud vám někdo v poslední době poslal AI video s roztomilými zvířátky, které se chovají tak nějak neobvykle, zpozorněte.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Dotyk

    Tradiční segedínský guláš s vyváženou chutí masa a zelí. Recept pro poctivou domácí kuchyni

    Před 10 dny
    Jsou jídla, která se vaří podle nálady. A pak jsou jídla, která se vaří podle těla. A segedínský guláš patří neomylně do té druhé kategorie. Když dostanete chuť na něco poctivého, kyselého a tak akorát pikantního, žádná salátová miska vás nezachrání. V tu chvíli nastupuje segedín.
     Komentáře
  • Apetit

    Královsky si pochutnáte ať už mu říkáte buřtguláš nebo bramborový guláš

    Před 10 dny
    Rozdílů mezi buřt gulášem a bramborovým gulášem příliš nenajdete. Někdo by dal ruku do ohně za to, že buřtguláš je jen z buřtů, kdežto do bramborového guláše patří buřty i brambory. Jenže žádné takové pravidlo neexistuje a každý si pod pojmem buřtguláš představí něco trochu jiného. Zda tedy tomuto receptu budete říkat buřtguláš nebo bramborový guláš je jen na vás, jedno je ale jisté – královsky si pochutnáte.
     Komentáře
  • Aktuálně

    „Jsme jediná socialistická restaurace v kraji.“ V Humpolci frčí dršťková a karboše

    Před 10 dny
    U Jirmáska v Humpolci se zastavil čas. Nostalgie, poctivá česká kuchyně a výhodné ceny lákají místní i návštěvníky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česká kuchyně: Uvařte si hovězí guláš podle poctivého receptu, který nic nepřekoná

    Před 13 dny
    Poctivý hovězí guláš patří mezi velmi oblíbené tradiční pokrmy. Základní příprava se může zdát zdlouhavá, avšak správně připravený guláš potřebuje trochu času a péče, aby získal báječnou chuť a tmavou barvu.
     Komentáře
  • Cooky

    Kvíz pro milovníky zabíjačkového guláše: Dostatečné znalosti o jeho přípravě má jen málokdo

    Před 13 dny
    Máte rádi zabíjačkový guláš? Doma si jej můžete udělat, aniž byste museli sami zabíjet vepříka. Poradíme vám, jak na to!
     Komentáře
  • Totalfilm

    Recenze: Švábi jsou příjemná kusovka o frustrovaném urologovi, kterému se život sype na hlavu

    Před 14 dny
    Na filmovou novinku Švábi režiséra a scenáristy Luboše Kučery po městě moc billboardů neuvidíte. Jedná se o nezávislou produkci, která stála pár korun, jež spolkly především zásoby guláše coby jedné z hlavních rekvizit. Stojí za to dát komedii o frustraci …
  • Novinky

    Filmové premiéry: Má to cenu!?, Neporazitelní, Švábi, Čarodějka: Druhá část nebo Řepka: Hříšník

    Před 15 dny
    Dvě novinky inspirované sportem, očekávaní Neporazitelní o parahokeji a dokument o fotbalistovi Řepka: Hříšník, míří za diváky ve čtvrtek v premiérách do českých kin. Ten, kdo není uvyklý hvizdu píšťalky, může vyrazit na horory Švábi, Keeper, případně na (skoro)pohádku Čarodějka: Druhá část.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová

    Před 16 dny
    Hledáte nějaký jednoduchý recept na knedlíky, u něhož budete mít jistotu, že se povedou? Tak zkuste ten z prvorepublikové osvědčené kuchařky Marie Janků-Sandtnerové. Tyto krupicové houskové knedlíky zvládnete levou zadní – a výsledek je famózní. A třeba ke guláši jsou vynikající.
     Komentáře
  • Aktuálně

    "Pěkný koncert, žádné hovadiny." Fico nabídl legendu a guláš, opozice protestovala

    Před 16 dny
    Slovensko si připomnělo 36. výročí sametové revoluce protesty proti vládě, lidi neodradil ani silný déšť a vítr. Fico naopak uspořádal akci v Nitře.
     Komentáře
  • Karvinský a havířovský deník

    Kančí guláš a prdelačka. V Dolních Marklovicích slavili svátek zabijačkou

    Před 18 dny
    Zatímco většina země si 17. listopadu připomíná sametovou revoluci pietami či lampionovými průvody, v Dolních Marklovicích na Karvinsku oslavili svátek ryze po domácku. Závan svobody tam vystřídala vůně kančího guláše, zabijačkové polévky i čerstvých ryb.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Hospodský guláš podle ČSN je skvěle ochucený a maso je měkké a šťavnaté

    Před 18 dny
    Jednotnému vaření v restauracích, hospodách a jídelnách se nevyhnul ani populární guláš. Podle státní normy ČSN se na jeho přípravu používalo hovězí, vepřové nebo skopové maso. My jsme pro vás vybrali tradiční hospodský guláš z hovězí kližky a věříme, že vám bude chutnat.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Poctivý guláš z hovězího krku: Nejlepší recept na hustou omáčku

    Před 18 dny
    Guláš z hovězího krku patří mezi nejspolehlivější verze tohoto klasického pokrmu. Díky velkému množství cibule, pomalému dušení a postupnému vrstvení chutí vznikne hustý, tmavý a voňavý guláš, jak má být. Recept vychází z tradičních domácích postupů a funguje vždy, když chcete připravit sytý oběd pro rodinu. Co budeme potřebovat Na guláš Hovězí krk Cibule (větší […] The post Poctivý guláš z hovězího krku: Nejlepší recept na hustou omáčku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Návštěva u Jiřinky s Alenkou

    7 min

    Podcast
    Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

    Před 19 dny

    ·

    7 minut

    Zahálka, řích, remoska a Mezinárodní den mužů. Jiřinka s Alenkou řeší, kdy se z kluka stává muž, vaří guláš, popíjejí pivo a dokazují, že listopad umí být veselý.
     Komentáře
  • Novinky

    Zvěřina v hlavní roli: Od klasiky po gurmánské variace

    Před 21 dny
    Maso zvěře ulovené v divoké přírodě patří k tomu nejlepšímu, které si můžete dopřát – má plnou a bohatou chuť, minimum tuku a vysoký obsah živin. Právě teď vrcholí jeho sezona!
     Komentáře
  • Toprecepty

    Hospodský guláš podle ČSN: Uvařte si doma českou klasiku, která zasytí i zahřeje

    Před 21 dny
    Guláše patří mezi klasické obědy, které připravujeme, když je potřeba strávníky pořádně zasytit, ale také zahřát. Jejich obliba je znát i v restauracích, ve kterých tvoří s pár dalšími pokrmy základ jídelníčku.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česká klasika: V poctivém guláši musí být prorostlé maso a hodně cibule, v papiňáku je hotový raz dva

    Před 21 dny
    Guláš se šesti a půllitrem piva, to je ta pravá hospodská klasika. Podávaný s knedlíkem může být i vynikajícím nedělním obědem, s chlebem zase menším jídlem k večeři. I když má spoustu různých variant, největší klasika je ten hovězí s pořádnou dávkou papriky a cibule. Přesně takový si připravíte podle našeho osvědčeného receptu.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

    Před 23 dny
    Stifado by se dalo označit za řeckou verzi guláše, v řadě ohledů se ale liší. Podlévá se dobrým červeným vínem, namísto papriky se přidávají rajčata a třešničkou na dortu je voňavé koření v podobě skořice. Uvidíte, že si toto hřejivé jídlo zamilujete, jako by bylo stvořené pro českou zimu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Výborný guláš z hlívy: Alternativu k masovému guláši připravíte rychle a snadno

    Před 24 dny
    Ještě jste guláš z hlívy ústřičné nezkoušeli? Neváhejte, připravte si ho a pochutnejte si! Hlíva je surovina dostupná po celý rok. Stačí ji osmahnout na cibulovém základu, přidat pár dalších ingrediencí a guláš je hotový.
     Komentáře
  • Zdravě živená

    Hlívový guláš s cizrnou - Zdravě živená

    Před 25 dny
    Hlívový guláš je to jídlo, na které se cestou po mokrých cestičkách těšíte domů - až obejmete misku a zaboříte do ní lžíci a ono začne hřát po těle.
     Komentáře
  • Aktuálně

    "Pohlreich by se oběsil." Retro bufet vaří podle starých norem a dělá kuře s broskví

    Před 28 dny
    V Retro bufetu 1982 v Novém Boru se zastavil čas. David Konrád uchovává chuť minulosti a servíruje českou klasiku. Dohlíží na to Novotný a Husák.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Guláš na tři různé způsoby

    Před 28 dny
    Hovězí guláš je nesmrtelná klasika české kuchyně, která si získává srdce milovníků dobrého jídla svou sytou chutí a vůní. Základem každého dobrého guláše je výběr kvalitního masa. Ideálním druhem hovězího masa pro tento pokrm je kližka nebo líčko. Díky obsahu želatiny zůstává maso po dlouhém vaření šťavnaté a křehké, což je přesně to, co od ideálního guláše očekáváme. Hovězí kližka má navíc výraznou chuť, která se během vaření dokonale propojí s ostatními ingrediencemi. Tyto kusy masa jsou ideální k pomalému dušení, což je metoda vaření, kterou guláš vyžaduje.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody

    Před 29 dny
    Guláš patří mezi jídla, která se v české kuchyni usadila velmi pevně. I když původem pochází z Maďarska, během let se u nás vyvinulo tolik variant, že se stal samostatnou kapitolou naší gastronomie. Každý region, každá rodina i každý kuchař má svůj recept, který považuje za ten pravý. Dokonce i státní normy věděly, jak se má guláš připravovat nejlépe.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Gulášová polévka z hovězího krku – poctivá, hustá a plná chuti

    Před 1 měsícem
    Máte chuť na poctivou polévku, která vás zasytí a zahřeje? Vyzkoušejte tradiční gulášovou polévku z hovězího masa. Je krásně hustá, voňavá a s kousky brambor tvoří dokonalé jídlo do chladnějších dnů. Doba přípravy: 25 minut. Doba vaření: 1,5 hodiny. Porce: 4–6. Náročnost: střední Tento recept spojuje vše, co má mít pravá česká gulášová polévka – […] The post Gulášová polévka z hovězího krku – poctivá, hustá a plná chuti appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Poctivý jelení guláš na červeném víně s brusinkami. Pomalu dušené maso, které se rozpadá na vidličce

    Před 1 měsícem
    Recept, který má všechno, co od podzimního jídla čekáte. Jemné maso, hutnou omáčku a vůni, která naplní celý byt. Jelení guláš na víně patří mezi klasiky, které se dělají pomalu, s respektem a trochu s láskou, tedy pokud si na ně nechcete zajít do nějaké restaurace, ostatně zvěřinová sezona právě vrcholí nejen v gastru, ale i supermarketech.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Výborný záhorácký guláš se sušenými houbami – ideální rychlovka pro líné hospodyňky, která se vaří téměř sama

    Před 1 měsícem
    Záhorácký guláš se sušenými houbami má bohatou chuť a neobsahuje žádnou mouku. Pokrm se skvěle hodí k rodinnému obědu.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Rychlý houbový guláš podle mého dědy z Vysočiny – bez masa, ale s chutí, kterou žádné maso nenahradí

    Před 1 měsícem
    Houbový guláš s česnekem a majoránkou vás na chvíli přenese do útulné horské chaloupky. Jeho příprava je velmi jednoduchá a chuť ohromující.
     Komentáře
  • Blanenský deník

    Výlov Olšovce lákal davy lidí. Stáli fronty na sumčí guláš i hranolky z kapra

    Před 1 měsícem
    Největší rybník na Blanensku. Nejvíc ryb, stánků i návštěvníků. Olšovec v Jedovnicích má dvaačtyřicet hektarů a od sobotního dopoledne byla obležený davy lidí i trhovců. Tradiční dvoudenní výlov s jarmarkem si každý rok nenechají ujít lidé ze širokého okolí. Fronta návštěvníků se líně pohybovala stovky metrů od centrálního parkoviště mezi špalírem stánků se všemožným zbožím.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zvěřinový guláš s karamelem a citronovou šťávou – poctivý recept jako od myslivce

    Před 1 měsícem
    Máte rádi zvěřinové pokrmy s hlubokou a výraznou chutí? Vyzkoušejte poctivý zvěřinový guláš podle receptu inspirovaného klasickým hovězím gulášem na divoko. Spojení karamelu, červeného vína a citronové šťávy vytváří dokonale vyváženou chuť, která je jemně nasládlá i lehce pikantní. Skvěle se hodí k houskovému knedlíku a voní po koření, lesním mase a tradici české kuchyně. […] The post Zvěřinový guláš s karamelem a citronovou šťávou – poctivý recept jako od myslivce appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Arecenze

    Nejlepší z testu 5 hotových gulášů: Cibule Bistro opět potvrdilo formu, oblíbený guláš propadl

    Před 1 měsícem
    Po svíčkové a řízcích přidává značka Cibule Bistro třetí vítězství v řadě v rámci našich testů hotových jídel.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pikantní hovězí guláš s bramboráčky: Tradiční recept na poctivý víkendový oběd

    Před 1 měsícem
    Dnes Vám představíme neodolatelný recept na pikantní hovězí guláš s bramboráčky. Pokud milujete chutné hovězí maso spojené s bohatou omáčkou plnou pikantních tónů, pak je tento recept právě pro vás. A co je na tom nejlepší? Žádné zahuštění, pouze klasická kombinace kvalitních surovin a tradiční příprava, která vás nadchne svou jednoduchostí i skvělou chuťovou harmonií. […] The post Pikantní hovězí guláš s bramboráčky: Tradiční recept na poctivý víkendový oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Poctivý hovězí guláš s rýží

    Před 1 měsícem
    Milujete poctivý český guláš? Tento hovězí guláš s rýží je přesně ten recept, který voní po cibuli, česneku a koření – tak, jak ho dělaly naše babičky. Pomalé dušení, křehké maso a hustá omáčka s rajčatovým protlakem tvoří dokonale vyváženou kombinaci chutí, která nikdy nezklame. Skvělý s domácím knedlíkem, ale i s rýží nebo chlebem […] The post Poctivý hovězí guláš s rýží appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Super

    Krásná Eva z Vyprávěj se vzdala rodného jazyka: Musela jsem, svěřila Andrea Růžičková. Nechtěla mluvit jako Babiš

    Před 1 měsícem
    Potkali jsme se na křtu knihy Vzal sis Slovenku autorky Alexandry Deus a podobné zkušenosti jako ona má i herečka Andrea Růžičková, kterou ještě pod rodným příjmením Kerestešová proslavila role Evy Dvořákové v seriálu Vyprávěj.
     Komentáře
  • iReceptář

    Recept na houbový guláš spojuje tradiční suroviny, jednoduchý postup a typickou chuť podzimní kuchyně

    Před 1 měsícem
    Podzim je v plném proudu, což znamená, že pokud se vypravíte na procházku po lese, určitě najdete nějaké houby. Můžete si z nich udělat například tento podzimní recept. Zvládne jej každý, podívejte se.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Komička Lucie Macháčková: Muži z Tinderu nejsou vhodní ani pro lidojedy do guláše

    Před 1 měsícem
    Lucie Macháčková, stand-up komička a autorka několika knih, s typickou ironií mluví o mateřství, cestování i nevydařených pokusech o lásku přes seznamky. Tvrdí, že Tinder přináší spíš historky než vztah a své zkušenosti proměnila v humor, kterým si získává publikum po celé republice.
     Komentáře
  • iReceptář

    Italská Trippa alla Romana i česká dršťková polévka ukazují, jak se jednoduché suroviny mění v delikatesu

    Před 1 měsícem
    Jedni je milují, druzí nesnášejí. Proč jim při troše odvahy nedat šanci? Nejste polévkoví? Nevadí. Z drštěk můžete připravit i guláš.
     Komentáře
  • Arecenze

    Vyplatí se vařit guláš? Testovali jsme hotovky, řešila se cena, chuť i kvalita

    Před 1 měsícem
    Guláš patří k nejklasičtějším jídlům české kuchyně. Jen máloco dokáže tak dobře zasytit a zároveň potěšit chuťové buňky.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Kamarádka mi poslala recept na labužnický guláš, co vaří její muž – prý nejlepší na světě. Už chápu proč

    Před 1 měsícem
    Labužnický guláš z hovězího s feferonkou je příjemně pikantní, má výraznou chuť a dokonale zasytí. Hodí se i ke slavnostnímu obědu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Zeleninový guláš s červenou čočkou: Uvařte si vydatné jídlo v lehce indickém stylu

    Před 1 měsícem
    Vyzkoušejte zeleninový guláš, který díky červené čočce získá krásnou barvu a příjemně vás zasytí. Po tomto jídle si nemusíte dávat dvacet minut na gauči, je totiž lehce stravitelné. Majoránka, uzená paprika, chilli a další koření mu dodají jemně exotický nádech.
     Komentáře
  • Apetit

    Co dělat o víkendu? Vyražte za největšími kapry, nejlepšími guláši, do čajové zahrady i za top čokoládou

    Před 1 měsícem
    Opusťte na chvíli stereotypní víkend a vydejte se za skrytými poklady podzimu. Víkend 24.–26. října 2025 odhalí staletá tajemství českých rybníků i fascinující svět české řemeslné čokolády. Chcete sledovat rybáře po pas ve studené vodě, projíst se gulášovým festivalem nebo si v meditační zahradě vychutnat vzácné čajové novinky? Jižní Čechy, Morava, Kutná Hora – odhalte, kde na vás čekají ty nejautentičtější a nejchutnější zážitky!
     Komentáře
  • Magazín osobnosti

    „Ten guláš chutná jako ze školní jídelny,“ vynadal tchán panu Markovi a pohřbil tím atmosféru u oběda

    Před 1 měsícem
    Domácí jídlo kolikrát lidi propojí, přinese radost a určitou sounáležitost. Jenže někdy i poctivě připravený oběd může zhořknout v ústech.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Co se dá udělat z cibule? 10 nejoblíbenějších receptů, a to nejen z české kuchyně

    Před 1 měsícem
    Cibule patří k nejpoužívanějším surovinám v kuchyni, protože tvoří základ téměř každého slaného jídla. I když někdy možná nenápadně. Cibule však může zazářit i v hlavní roli - od kroužků, francouzské cibulačky až po slaný koláč.
     Komentáře
  • Arecenze

    Překvapivá zjištění z testu 5 hotových gulášů: „Více masa neznamená lepší chuť“

    Před 1 měsícem
    Test pěti hotových gulášů přinesl několik zajímavých zjištění – a jedno hlavní překvapení: více masa automaticky neznamená lepší chuť.
     Komentáře
  • Marianne

    Už žádné slzy při krájení cibule. Vyzkoušejte jednoduchý fígl, který vážně funguje

    Před 1 měsícem
    Slzavé údolí pokaždé, když chystáte guláš nebo cibulovou pomazánku? Stačí drobná změna a cibule vás přestane trápit. A nejlepší na tom je, že tenhle trik funguje, nestojí ani korunu a vše máte doma po ruce.
     Komentáře
  • itvs24.cz

    Vepřový guláš chutnal víc než zvěřina

    Před 1 měsícem
    Soutěž gulášů se uskutečnila ve fotbalovém areálu v Dubňanech. Většina soutěžních pokrmů byla ze zvěřiny, lidem ale nejvíc chutnal guláš vepřový.
     Komentáře
  • Recepty od Jany

    Šťavnaté maso a hustá omáčka. Poctivý hospodský guláš perfektně zahřeje i zasytí

    Před 1 měsícem
    Hospodský guláš – poctivý recept z české kuchyně Dnes si připravíme klasiku české kuchyně – poctivý hospodský guláš. Šťavnaté maso, spousta cibule, voňavá paprika a jemně zahuštěná omáčka. Ideální recept, který chutná jako od babičky i ze staré hospody. Tradiční guláš, který voní cibulí, česnekem a paprikou. Maso se dusí, aby bylo krásně měkké, a omáčka má tu správnou hustotu i chuť. Podávat ho můžete s čerstvým chlebem nebo houskovým knedlíkem. Ingredience: 1 kg hovězí kližky (já používám cca 400 g kližky a 600 g hovězího zadního) 500 g cibule 3 lžíce oleje 2 lžíce sádla 4–6 stroužků česneku 1 menší rajčatový protlak 1–2 lžíce lahůdkové červené mleté papriky vývar (nebo voda + masox) sůl pepř majoránka Jíška: 5 lžic oleje/sádla 3–4 lžíce hladké mouky Dobrou chuť! 🍲
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Rychlý, šťavnatý a překvapivě poctivý: kuřecí guláš, který zboural předsudky

    Před 1 měsícem
    Na první pohled by se mohlo zdát, že bez hovězího to nebude ono. Jenže kuře má jednu obrovskou výhodu – nasákne chuť koření mnohem rychleji. Stačí mu trocha poctivé papriky, cibule dozlatova a pár stroužků česneku, a vznikne jídlo, které smazává rozdíl mezi „lehkou verzí“ a „poctivou klasikou“.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřový guláš s jogurtovým knedlíkem, vhodný i pro low carb dietu

    Před 1 měsícem
    Když guláš nezahustíte a knedlík uděláte bez mouky (ano, jde to), stvoříte výtečné jídlo, které si můžete dát i při low carb dietě. Na obojí tu najdete recept s postupem.
     Komentáře
  • Arecenze

    Nejlevnější vs. nejdražší hotový guláš: Rozdíl 50 Kč, ale chuťově je to jiný svět

    Před 1 měsícem
    Rozdíl mezi nejlevnějším a nejdražším gulášem v testu hotovek činil jen zhruba 50 Kč, ale chuťově šlo o úplně jiné světy.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Guláš za 62 korun? V Berouně a Hlinsku se lidé snadno nají do stovky

    Před 1 měsícem
    Redakce CNN Prima NEWS dál hledá místa, kde si lidé mohou dát oběd do stovky a slušně se přitom najíst. Tentokrát se reportéři vydali ochutnat levné a kvalitní jídlo do středočeského Berouna a do Hlinska v Pardubickém kraji.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní hovězí guláš: Cibule, paprika, protlak a pomalu dušené maso pro pořádné jedlíky

    Před 1 měsícem
    Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
     Komentáře
  • Arecenze

    Nejhorší z testu hotovek: Segedín od Košíku zklamal kyselostí i masem

    Před 1 měsícem
    Značka Hotovky by Košík skončila v testu hotových gulášů na posledním místě.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Redakční test mycích prostředků na nádobí. Vítěz zvládl všechno od guláše po sklenky od vína

    Před 1 měsícem
    Kolik nádobí denně umyjete? My v redakci Kupi jsme si to spočítali – a rovnou jsme se pustili do testu pěti přípravků na mytí nádobí. Chtěli jsme zjistit, který opravdu zvládne mastnotu, přitom šetří ruce i planetu. A výsledky vás možná překvapí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma

    Před 1 měsícem
    Nic nezahřeje tolik jako poctivý guláš. Voňavý, horký, hustý a sytý. O chuti i správné konzistenci rozhoduje množství cibule a také jíška. Víte, jakou do guláše použít?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Osm rychlých a snadných tipů, jak zahustit guláš. Takhle bude chutnat líp než v hospodě

    Před 1 měsícem
    Voňavý, silný a akorát hustý guláš potěší už na první pohled a ještě víc při prvním soustu. Jak zahustit guláš, aby byl sytý a plný chuti? Zkuste některý z těchto osvědčených způsobů a připravte vynikající pokrm, který přiláká mlsné strávníky.
     Komentáře
  • Svět Ženy

    Měla ráda "hříšně dobré" věci, guláš i pivo. Mučednici Marii Restitutu popravili nacisté. Po letech byla blahoslavena

    Před 1 měsícem
    Sestra Marie Restituta, vlastním jménem Helena Kafková, byla žena neobyčejné odvahy, která se dokázala postavit nacistickému režimu. Z obyčejné dívky z chudé brněnské rodiny se stala respektovanou zdravotní sestrou a řeholnicí. Odmítla odstranit kříže z nemocničních pokojů, otevřeně odsuzovala Hitlera a nikdy se nesklonila před bezprávím. Její neústupnost ji dovedla až k tragickému konci.
     Komentáře
  • Cooky

    Debrecínský guláš z vepřového masa a párků s hrnkovým knedlíkem: Ikona maďarské kuchyně, recept na guláš i knedlík

    Před 1 měsícem
    Kousky masa, debrecínské párky a hustá omáčka. Tradiční guláš s domácím knedlíkem. Prohlédněte si recept s postupem.
     Komentáře
Reklama