Zavřít
Marináda

Marináda

Nejnovější články na Seznamu na téma Marináda
  • Prima inspirace

    Šťavnaté nakládané kuřecí řízečky v jogurtu: osvědčený recept

    Před 14 hodinami
    Hledáte recept na absolutně šťavnaté a měkké kuřecí řízečky? Pak vyzkoušejte tuto jogurtovou variantu! Jogurt maso krásně zkřehčí, udrží jeho šťavnatost a dodá jemnou chuť. Tohle je recept, který si zamiluje celá rodina. Nakládané kuřecí řízečky v jogurtu Co budeme potřebovat: 500 g kuřecích prs 1 kelímek bílého jogurtu 1 vejce 1 stroužek česneku Grilovací […] The post Šťavnaté nakládané kuřecí řízečky v jogurtu: osvědčený recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak udělat kuřecí rošťáky? Marinované maso připravené na pánvi je krásně šťavnaté

    Před 19 hodinami
    Pod názvem rošťáky nebo také rarášky rozumíme šťavnaté plátky masa, nejprve namarinované a poté usmažené na pánvi. Pro rošťáky je typická jednoduchou přípravy, rychlost a také výrazná chuť. Základem rošťáků je obvykle buď vepřové nebo také kuřecí maso.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Rošťáci neboli vepřová kotleta naložená i smažená v marinádě vás překvapí svou jednoduchostí

    Před 2 dny
    Smažení rošťáci bývali dříve obrovský hit. Zavzpomínejme na ně i dnes. Základem je skvěle ochucená marináda a kvalitní vepřové maso. Maso jen naklepete, naložíte ho do marinády a na pár dní uložíte do lednice. Pak už stačí jen minutková úprava na pánvi, a rošťáci jsou hotoví.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí kuřecí řízky v luxusní hořčičné marinádě připravené na pánvi za pár minut

    Před 2 dny
    Existuje nepřeberné množství marinád. Každý z nás má svůj oblíbený. Někdy se však stane, že ať marinujeme sebevíc, veškerá šťavnatost a křehkost masa je pryč. Dnes si ukážeme marinádu z hořčice. Vyzkoušejte tyto domácí kuřecí řízky v luxusní hořčičné marinádě. Celá vaše rodina si bude olizovat prsty ještě dlouho po obědě. Recept na domácí kuřecí […] The post Domácí kuřecí řízky v luxusní hořčičné marinádě připravené na pánvi za pár minut appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Rychlá čína z vepřového masa: Recept na vynikající oběd s rýží hotový za pár minut

    Před 3 dny
    Recept na čínu z vepřového masa s rýží. Rychlé a snadné jídlo ideální pro týdenní večeři. Maso je marinované v lahodné směsi koření a poté restované se zeleninou. Podává se s rýží. The post Rychlá čína z vepřového masa: Recept na vynikající oběd s rýží hotový za pár minut appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí jerky: Domácí sušené marinované maso jako silvestrovská pochoutka nebo skvělá masová svačina

    Před 3 dny
    Jerky je hovězí sušené maso. Tentokrát ho podle tohoto receptu usušíme potom, co se předtím bude hezky dlouho nakládat v marinádě. Perfektní pochoutka pro vaši oslavu.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Marinované kuřecí špízy: Recept na šťavnaté špízy s bylinkami na gril i do trouby

    Před 6 dny
    Recept na šťavnaté kuřecí špízy v bylinkové marinádě. Ideální na gril, do trouby nebo na pánev. Jednoduchý a rychlý recept, který potěší celou rodinu. The post Marinované kuřecí špízy: Recept na šťavnaté špízy s bylinkami na gril i do trouby appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Moravský vepřový plátek na pivu: Recept na šťavnatý oběd s česnekem, hořčicí a bramborami

    Před 7 dny
    Vepřové kotlety na pivě s česnekem a hořčicí jsou dokonalou volbou pro milovníky pikantních masových jídel. Tento jednoduchý a rychlý recept vám přinese výtečný pokrm s neotřelou chutí a stane se vaším oblíbeným. Pivo dodává kotletám jedinečnou chuť a aroma, zatímco česnek s hořčicí přidává potřebnou šťávu a pikantnost. Moravský vepřový plátek na pivu s […] The post Moravský vepřový plátek na pivu: Recept na šťavnatý oběd s česnekem, hořčicí a bramborami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Barevné ražniči z masa, klobásky a papriky, které udělá parádu v zimě i v létě: Chutná skvěle z trouby i z grilu

    Před 7 dny
    Ražniči podle tohoto receptu je vynikající, ať ho děláte na grilu nebo v troubě. Zkuste ho například s bramborovou kaší nebo rajčatovým salátem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí kuřecí kebab

    Před 8 dny
    Domácí kuřecí kebab je skvělou alternativou ke klasickému fast foodu – chutná autenticky, ale máte jistotu kvalitního masa i čerstvých surovin. Marinované kuřecí stehýnka v jogurtu, česneku a směsi orientálního koření vytvoří nádherně šťavnaté a voňavé maso, které se po upečení rozpadá na jemné plátky. Díky jednoduchému postupu a mražení získáte efekt podobný pravému döneru, […] The post Domácí kuřecí kebab appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Náš dům

    Lák z okurek už nevylejete. Vyčistí měď a vyživí rostliny

    Před 10 dny
    Kyselé okurky jsou lahodnou pochoutkou k nejrůznějším teplým i studeným pokrmům. Lák většinou vylejeme do dřezu, ale jsou i tací, kteří ho s chutí vypijí na jeden zátah. Tato tekutina má pro naše zdraví prospěšné účinky a využijete ji i v kuchyni. Rozhodně lák už nikdy nevylévejte.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Střapaté kuřecí řízky: Jednoduchý a rychlý recept na šťavnatý oběd

    Před 11 dny
    Kuřecí maso je velmi oblíbenou surovinou v mnoha kuchyních. Překvapte strávníky novým receptem s oblíbenými surovinami. The post Střapaté kuřecí řízky: Jednoduchý a rychlý recept na šťavnatý oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou

    Před 11 dny
    Recept na šťavnaté cikánské řízky z kuřecího masa. Marinované v kořeněné směsi s cibulí, vajíčky a sójovou omáčkou, pak smažené dozlatova. Rychlé, chutné a ideální na oběd i večeři! The post Cikánské kuřecí řízky: Recept na křupavé a šťavnaté řízky s lahodnou omáčkou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Objevte kouzlo domácího gyrosu s jogurtovou marinádou a přeneste se do řecké taverny

    Před 14 dny
    Domácí gyros není žádná věda. Šťavnaté kuřecí maso naložené v jogurtové marinádě s bylinkami vás přenese rovnou na středomořskou dovolenou. Podávejte ho s domácím tzatziki a hranolkami – zamilujete si ho po prvním soustu.
     Komentáře
  • Žena-in

    Podzimní houbové zelí a pikantní vepřový bůček

    Před 14 dny
    Každý z vás už určitě ochutnal asijský bůček. Je to něco úplně jiného než naše vepřo, knedlo, zelo. Chuť je pikantní, nasládlá, karamelová a dokonalá. Jako přílohu můžete dát nudle, ale také naše podzimní zelí.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Rarášci v pivním těstíčku: chutný oběd s bramborovou kaší a česnekovým dipem

    Před 14 dny
    Kuřecí pivní rarášci jsou skvělou volbou pro lahodný oběd nebo večeři. Kombinace chutné marinády, šťavnatého kuřecího masa a pikantního česnekového dipu tvoří vynikající harmonii chutí. Servírované s hladkou bramborovou kaší, je to jídlo, které si zamilujete na první ochutnání. Co budeme potřebovat: Pro rarášky: 1/2 kg kuřecích prsou 2 vejce 2 lžíce solamylu 3 lžíce […] The post Rarášci v pivním těstíčku: chutný oběd s bramborovou kaší a česnekovým dipem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pečená marinovaná kuřecí stehna s pomerančem a medem

    Před 16 dny
    Pečená kuřecí stehna marinovaná v kombinaci pomerančové šťávy, medu, česneku a koření jsou skvělou volbou pro chutný a šťavnatý oběd či večeři. Marináda dodává masu jemnou sladko-kyselou chuť a koření ho krásně zvýrazní. Recept je jednoduchý a výsledkem jsou zlatavá, voňavá a měkká stehna, která potěší celou rodinu. Pečená marinovaná kuřecí stehna s pomerančem a […] The post Pečená marinovaná kuřecí stehna s pomerančem a medem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Zapomeňte na tuhé řízky. Namočte je a budou měkké, šťavnaté a doslova se rozpadnou na jazyku

    Před 20 dny
    Řízky miluje snad každý Čech, ať už jsou z vepřového, kuřecího, nebo telecího masa. Jenže někdy se stane, že jsou po usmažení trochu tužší, než bychom si přáli. Věděli jste ale, že stačí jeden jednoduchý trik před smažením a řízky budou krásně měkké a šťavnaté? Poradíme vám, jak na to, aby se vám příště na talíři doslova rozpadaly pod vidličkou.
     Komentáře
  • Cooky

    Chilli krkovička s batáty: Pálivé a šťavnaté maso s výživnou přílohou. Při pečení provoní celý dům

    Před 22 dny
    Když se krkovička umí udělat, jde o naprostou dokonalost. Pochutnejte si na této chilli verzi s batáty jako příloha.
     Komentáře
  • Neuvěřitelná kuchyně Slanýho Toma

    Asijské knedlíčky s křupavým bůčkem, bylinkami a lahodnou omáčkou

    Před 23 dny
    Objevte lahodné asijské knedlíčky Char Siu plněné křupavým bůčkem, doplněné čerstvými bylinkami a lahodnou omáčkou. Jednoduchý recept, který vás zaručeně nadchne!
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Naprosto dokonalé vepřové plátky s cibulovou omáčkou a máslovými bramborami

    Před 24 dny
    Zkuste recept na vepřové plátky s cibulovou omáčkou a brambory. Marinované maso s bohatou omáčkou a jednoduchou přílohou potěší vaše chuťové buňky. The post Naprosto dokonalé vepřové plátky s cibulovou omáčkou a máslovými bramborami appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Dnešní oběd voní až na dvorek. Řízečky v těstíčku, kaše s cibulkou a okurka jako třešnička na talíři

    Před 25 dny
    Tohle maso voní ještě dřív, než se dotkne pánve. Pikantní marináda obejme každý kousek tak důkladně, že při smažení provoní celý dům.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kyselá marináda z octa nebo citrónu pomáhá zjemnit svalová vlákna a zvýrazňuje chuť grilovaného masa

    Před 27 dny
    Víte, že marináda by měla být i kyselá? Ocet nebo další kyselé ingredience hrají důležitou roli v chuti, ale i textuře a vzhledu grilovaného masa.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zapečené kuře s brambory a omáčkou na jednom plechu

    Před 29 dny
    Zapečené kuřátko s brambory a omáčkou na jednom plechu je skvělým řešením pro vynikající oběd bez zbytečného mytí nádobí. Rychlá a jednoduchá příprava zaručuje lahodný výsledek, který si zamiluje celá rodina. Co budeme potřebovat: Kuře rozporcované (nebo stehýnka, křídla) 700 g očištěných brambor, nakrájených na kostičky 2-3 lžíce rajčatového protlaku 1 rajče (volitelně oloupané) 4 […] The post Zapečené kuře s brambory a omáčkou na jednom plechu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Utopené řízky: Neuvěřitelně šťavnaté maso díky jogurtové marinádě

    Před 29 dny
    Tradiční řízky dostávají nový rozměr! Tato varianta se nejprve marinuje v jogurtu, poté obaluje a nakonec dusí v bujónu, díky čemuž jsou řízky dokonale měkké, voňavé a šťavnaté. Skvělý recept pro každého, kdo chce vyzkoušet něco jiného než klasické smažení – s jistotou, že maso zůstane křehké a plné chuti. 🍗✨ Utopené řízky v jogurtu […] The post Utopené řízky: Neuvěřitelně šťavnaté maso díky jogurtové marinádě appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Marinované vepřové kotlety v pikantním těstíčku

    Před 1 měsícem
    Hledáte něco, co posune vaše kulinářské dovednosti na vyšší úroveň? Zkuste vepřové kotlety marinované v pikantním těstíčku – voňavé, křehké a šťavnaté na každé sousto. Spolu s domácími hranolkami nebo lehkým salátem vytvoříte perfektní jídlo pro rodinný oběd i víkendovou hostinu. Doba přípravy: 15 minut. Doba marinování: 12 hodin (nejlépe přes noc). Tepelná úprava: 20–25 […] The post Marinované vepřové kotlety v pikantním těstíčku appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Trhané vepřové maso v jemné BBQ omáčce, které voní po paprice, rajčatech a česneku: Pečte pěkně pomalu a nechte se unést vůní

    Před 1 měsícem
    Pomalu pečené trhané maso z vepřové plece v jemně pikantní BBQ omáčce. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a vyzkoušejte maso, které se rozpadá pod vidličkou.
     Komentáře
  • Cooky

    Křehká kuřecí stehna s hlávkovým zelím a „tureckou“ kořeněnou marinádou: Recept podle mého dědečka

    Před 1 měsícem
    Kuřecí stehna s tureckou marinádou spojují šťavnaté maso, voňavé koření a pečené zelí v jednom pekáči. Recept podle dědy, který voní domovem a poctivým vařením.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pečená krkovice se špenátem a bramborovým knedlíkem: Tradiční recept na nedělní oběd

    Před 1 měsícem
    Tento recept na pečenou krkovici s špenátem a bramborovým knedlíkem vám zajistí chutné a syté jídlo, které ocení celá rodina. Pečená krkovice bude měkká a šťavnatá, špenát dodá jídlu čerstvou a zdravou chuť a bramborový knedlík bude dokonalou přílohou. Buďte si jisti, že tento pokrm se stane oblíbenou volbou pro různé příležitosti a jeho příprava […] The post Pečená krkovice se špenátem a bramborovým knedlíkem: Tradiční recept na nedělní oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Naložené křehké kuřecí kousky v marinádě z domácí směsi koření, česneku, majolky a mozzarelly

    Před 1 měsícem
    Zbyly vám menší kuřecí kousky či odřezky a nevíte co s nimi? Nálože si je do majolkové marinády s kořením a česnekem a máte oběd či večeři na druhý den - stačí si je jen usmažit.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Minutkové kuřecí nudličky s pórkem: Chutnou rychlovku zvládne úplně každý

    Před 1 měsícem
    Máte málo času na přípravu oběda? Vyzkoušejte rychlé kuřecí nudličky s pórkem, které jsou šťavnaté a skvěle dochucené díky marinádě. Na marinádu potřebujete ingredience, které máte pravděpodobně vždy po ruce.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Jogurtová marináda vás naučí, jak mít kuře křehké a plné chuti bez námahy

    Před 1 měsícem
    Dusíte se nad tím, proč vám kuře vždycky vyjde suché jak podrážka? Možná jste jen netrefili správnou marinádu. Jogurt obsahuje kyselinu mléčnou a enzymy, které rozkládají proteiny v mase a dělají z něj měkouše jako máslo. A to nejlepší? Funguje to i za 30 minut.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vyzkoušejte tento skvělý recept na pikantní kuřecí maso na čínský způsob

    Před 1 měsícem
    Připravte si rychlé a chutné pikantní kuřecí maso na čínský způsob. Tento jednoduchý recept kombinuje kuřecí maso, sójovou omáčku, česnek, zázvor a chilli vločky pro dokonalou rovnováhu chutí! The post Vyzkoušejte tento skvělý recept na pikantní kuřecí maso na čínský způsob appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Recept na luxusní rošťáky z vepřové kýty

    Před 1 měsícem
    Extra křehké „řízky bez trojobalu“. Plátky vepřové kýty naložíte do směsi vajec, oleje, solamylu a koření, necháte proležet (ideálně 2–3 dny) a pak je jen rychle usmažíte. Výsledek je šťavnatý, jemný a krásně kořeněný. Skvělé s bramborovým salátem. Parametry receptu: Marinování min. přes noc (ideálně 2–3 dny) • Smažení na středně silném žáru • Porce: […] The post Recept na luxusní rošťáky z vepřové kýty appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Kuřecí řízky v jogurtové česnekové marinádě – recept, který zahanbí i babiččinu klasiku

    Před 1 měsícem
    Tenhle recept dokazuje, že i klasika se dá udělat líp. Kuřecí řízky v jogurtové česnekové marinádě jsou nečekaně křehké, voňavé a lehké. Jogurt maso zjemní, česnek mu dodá šmrnc – a výsledek? Chuť, která snadno zahanbí i babiččinu osvědčenou verzi.
     Komentáře
  • Cooky

    Řízky předem marinované v jogurtové marinádě s hráškovým bramborovým salátem

    Před 1 měsícem
    Luxusní obědová záležitost v dnešním podání - řízky naložené v jogurtové marinádě, obalené ve strouhance a bramborový salát s hráškem. Takhle mám řízky nejraději.
     Komentáře
  • Vaření.cz

    Proč nakládat maso? Správná marináda dělá s masem divy

    Před 1 měsícem
    Díky marinádě se i z kousku libového suššího masa stane šťavnatá lahůdka. Proč se maso marinuje, jaké typy marinád existují, co do nich patří a na co si dát pozor? A nakonec přidáme jednoduchý základní recept na domácí marinádu, kterou zvládneme připravit během pár minut. Přidáváme i výběr osvědčených marinád z webu Vaření.cz.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak připravit krkovici na grilu? Pochutnejte si na šťavnatém masu v marinádě

    Před 1 měsícem
    Vepřová krkovice je stálicí každého dobrého grilování. Její příprava není složitá, avšak někdy nás může potrápit tuhé nebo vysušené maso. Přinášíme několik tipů, díky kterým bude maso šťavnaté a rozplývající se na jazyku.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Řezník od nás ze vsi mi poradil, jak připravit žebra, aby zůstala perfektně šťavnatá – i manžel uznal, že lepší nikdy nejedl

    Před 1 měsícem
    Žebra s bramborami jsou plná vůní a chutí. Pokrm je šťavnatý, obsahuje křehké maso a perfektně se hodí k posezení s blízkými.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Nakládané kuřecí řízky v jogurtové marinádě: Nejlepší recept

    Před 1 měsícem
    Nakládané kuřecí řízky v jogurtu jsou vynikajícím způsobem, jak připravit šťavnaté a křehké maso plné chuti. Marinování masa v jogurtu zajišťuje, že kuřecí řízečky zůstanou měkké a šťavnaté i po usmažení. Tento jednoduchý recept je skvělý pro rodinnou večeři nebo jako hlavní chod na párty. Nakládané kuřecí řízky v jogurtové marinádě: 500 g kuřecího masa […] The post Nakládané kuřecí řízky v jogurtové marinádě: Nejlepší recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak připravit jogurtové řízky? Skvělý nedělní oběd budete mít téměř bez práce

    Před 1 měsícem
    Smažené řízky jsou zkrátka evergeen, který bude milovaný po generace a nikdy z našich kuchyní nezmizí. Výhodou řízků je, že jsou během pár minut připravené a potěší chuťové buňky každého strávníka.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Pečené koleno podle hospodského receptu – tento snadný fígl zaručí, že maso zůstane dokonale šťavnaté

    Před 1 měsícem
    Pečené koleno ve sladkokyselé marinádě je šťavnaté, křupavé a rozpadá se v ústech. Perfektně se hodí k vychlazenému pivu a čerstvému chlebu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak grilovat houby? Poradíme s přípravou v 5 krocích i s výbornou marinádou

    Před 1 měsícem
    Grilované houby mají intenzivní a jedinečnou chuť, navíc si zachovávají příjemně masitou texturu. Jsou dokonalým hlavním jídlem pro vegetariány nebo skvělou přílohou třeba ke steaku. Než je dáte na rošt, vyhněte se nejčastějším chybám.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Moravský vepřový plátek na pivu s česnekem a hořčicí: Dokonalý oběd s bramborem

    Před 1 měsícem
    Vepřové kotlety na pivě s česnekem a hořčicí jsou dokonalou volbou pro milovníky pikantních masových jídel. Tento jednoduchý a rychlý recept vám přinese výtečný pokrm s neotřelou chutí a stane se vaším oblíbeným. Pivo dodává kotletám jedinečnou chuť a aroma, zatímco česnek s hořčicí přidává potřebnou šťávu a pikantnost. Inspirujte se dalšími jedinečnými recepty s […] The post Moravský vepřový plátek na pivu s česnekem a hořčicí: Dokonalý oběd s bramborem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Hořčičné kuřecí řízky v chrumkavém trojobalu – oběd, který si zamilujete

    Před 1 měsícem
    Tento recept na kuřecí prsa v hořčičné marinádě je skvělou volbou pro milovníky šťavnatého a chutného masa. Marináda z hořčice dodává masu výraznou chuť, kterou doplňuje křupavý obal z vajíčka a strouhanky. Příprava je jednoduchá a výsledkem je jemné a chutné jídlo, které potěší každého milovníka masa. Kuřecí řízky v hořčičné marinádě 2 velká kuřecí […] The post Hořčičné kuřecí řízky v chrumkavém trojobalu – oběd, který si zamilujete appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Seitan: Rostlinné maso pro vegetariány a vegany je zajímavou alternativou

    Před 1 měsícem
    Seitan je označován jako "pšeničné maso". Pro svůj rostlinný původ, texturu masových vláken a schopnost nasát do sebe jakoukoliv marinádu, ho řadíme mezi potraviny pro vegany, vegetariány a strávníky, kteří nejí maso.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřová kotleta v pivní hořčičné omáčce – rychlá a šťavnatá večeře z jednoho pekáče

    Před 1 měsícem
    Nemáte čas stát dlouho u sporáku, ale přesto chcete chutnou a teplou večeři? Vyzkoušejte vepřovou kotletu v pivní hořčičné omáčce – jídlo, které voní po pivu, cibuli a koření. Tento jednoduchý recept zvládne úplně každý, a výsledek vás překvapí svou šťavnatostí i výraznou chutí. Skvělá volba na rychlou večeři po dlouhém dni! Vepřová kotleta v […] The post Vepřová kotleta v pivní hořčičné omáčce – rychlá a šťavnatá večeře z jednoho pekáče appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pivní rarášci z kuřecího masa s bramborovou kaší a česnekovým dipem ze zakysané smetany

    Před 2 měsíci
    Kuřecí pivní rarášci jsou skvělou volbou pro lahodný oběd nebo večeři. Kombinace chutné marinády, šťavnatého kuřecího masa a pikantního česnekového dipu tvoří vynikající harmonii chutí. Servírované s hladkou bramborovou kaší, je to jídlo, které si zamilujete na první ochutnání. Co budeme potřebovat: Pro rarášky: 1/2 kg kuřecích prsou 2 vejce 2 lžíce solamylu 3 lžíce […] The post Pivní rarášci z kuřecího masa s bramborovou kaší a česnekovým dipem ze zakysané smetany appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak udělat kuřecí maso, aby bylo šťavnaté? Přinášíme 5 osvědčených tipů

    Před 2 měsíci
    Kuřecí maso je velmi oblíbené kvůli své všestrannosti, cenové dostupnosti a rychlé přípravě. Je to libové maso s malým množstvím tuku, čímž je během tepelné úpravy náchylnější k vysušení - tomu však můžeme snadno předejít.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Kuřecí řízky v jogurtové česnekové marinádě – recept, který zahanbí i babiččinu klasiku

    Před 2 měsíci
    Suché a tvrdé řízky už nikdy neuvidíte. Jogurt s česnekem dokáže z masa vytáhnout šťavnatost a křehkost, jakou byste od obyčejných řízků vůbec nečekali. Tahle úprava je rychlá, jednoduchá a přitom chutná tak, že se o poslední kousek budete hádat. Zjistěte, proč je tahle marináda malým kuchařským zázrakem. Uvidíte trik, který z řízků udělá nejoblíbenější jídlo u stolu.
     Komentáře
  • Proženy

    Jak správně okořenit kuřecí maso? Nebojte se experimentovat a vyrobte si vlastní marinády!

    Před 2 měsíci
    Kuřecí je v českých domácnostech jedním z nejoblíbenějších druhů masa. Důvodů je několik – rychlá příprava, ale také možnost upravit ho na mnoho způsobů, a to třeba i díky tomu, jaké koření na něj použijete. Na které je nejlepší vsadit?
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Čertovské plátky: pikantní kotlety v kořeněné marinádě + šťouchané brambory se slaninou

    Před 2 měsíci
    Maso naložené přes noc do voňavé směsi vajec, česneku, kmínu, kari, majoránky a pálivé papriky. Rychlé osmažení do křupava a na talíři parťák – poctivé šťouchané brambory se slaninou a jarní cibulkou. Pokud tě baví ostré a šťavnaté, tohle je ono. Ještě než začneš: pro víkendovou inspiraci mrkni i na pečené vepřové se špenátem a […] The post Čertovské plátky: pikantní kotlety v kořeněné marinádě + šťouchané brambory se slaninou appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Cikánské řízečky v pikantní marinádě: křehké, šťavnaté a plné chuti

    Před 2 měsíci
    Kuřecí řízečky naložené do voňavé cibulovo–vaječné marinády se solamylem, paprikou, kari a sójovou omáčkou. Po odležení stačí jen rychle osmažit dozlatova – výsledek je neuvěřitelně šťavnatý a křehký. Parametry: Marinování alespoň 4 hodiny (ideálně přes noc) • Tepelná úprava: rychlé smažení dozlatova • Vhodné na pánev, gril i do trouby Ingredience 500 g kuřecího masa […] The post Cikánské řízečky v pikantní marinádě: křehké, šťavnaté a plné chuti appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Utopené řízky

    Před 2 měsíci
    Tradiční metoda smažení řízků dostává nový nádech s touto variantou, kde se řízky marinují v jogurtu, obalí a poté se dusí v bujónu. Výsledkem je šťavnaté, měkké maso s bohatou chutí. DOPORUČUJEME: Vyzkoušejte tento recept na dokonalé kuřecí placičky, které si ihned oblíbíte a budou Vám nesmírně chutnat Utopené řízky 8 řízků (kuřecí prsa) Bílý […] The post Utopené řízky appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Žena-in

    Asijský bůček s nudlemi z horkovzdušné fritézy

    Před 2 měsíci
    Máte doma horkovzdušnou fritézu? Vyzkoušeli jsme v ní připravit křupavý asijský bůček s opečenými nudlemi a zeleninou. Jak se nám to povedlo? Mrkněte a vyzkoušejte u vás doma.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Utopené řízky: jogurtová marináda, zlatavý obal a šťavnaté dušení ve vývaru

    Před 2 měsíci
    Řízky naložené přes noc v bílém jogurtu, obalené a zapečené dozlatova. Nakonec se „utopí“ v horkém vývaru s kouskem másla – výsledek je neuvěřitelně měkký a šťavnatý. Co budeme potřebovat 8 řízků (kuřecí prsa) bílý jogurt sůl pepř 1 vejce strouhanka olej nebo sádlo na smažení/pečení 1 kostka bujonu 1/2 litru vody máslo Jak budeme […] The post Utopené řízky: jogurtová marináda, zlatavý obal a šťavnaté dušení ve vývaru appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Marinovaná pikantní krkovice po domácku: Krkovice z trouby v pikantní marinádě

    Před 2 měsíci
    Dokonale přes noc marinovaná krkovička, kterou pečeme v troubě na pekáči. Marináda je pikantní a lehce nasládlá a při pečení voní tak, že se to skoro nedá vydržet. Hodí se k ní šťouchačky nebo rýže.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Chutnější kuřecí kousky neexistují: tajemství je v téhle jednoduché marinádě

    Před 2 měsíci
    Šťavnaté kuřecí kousky, které se rozplývají v ústech. Základem je rychlá marináda z vajec, škrobu, hořčice, kurkumy a špetky koření. Minimum práce, maximální chuť. Co budeme potřebovat Kuřecí prsa: 500 g Vejce: 2 ks Škrob: 1 lžíce Hořčice: 1 lžíce Kurkuma, pepř na kuřecí maso: 1/2 lžičky Rostlinný olej: 2 lžíce Feferonka: dle chuti Černý […] Článek Chutnější kuřecí kousky neexistují: tajemství je v téhle jednoduché marinádě se nejdříve objevil na Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Rychlovky z kuřecích jater: Připravte si s námi játra v bramboráku nebo marinádě

    Před 2 měsíci
    Kuřecí játra jsou skvělou volbou, jestliže spěcháte, ale chcete se plnohodnotně najíst. Ovšem ani játrová paštika nezabere příliš mnoho času. Přinášíme inspiraci na pochoutky z kuřecích jater - stačí si jen vybrat.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    S kuřecím masem dělá tato česneková marináda hotové zázraky – i manžel uznal, že lepší řízečky nikdy nejedl

    Před 2 měsíci
    Kuřecí plátek v česnekové marinádě se skvěle hodí ke všednímu i slavnostnímu obědu. Maso má intenzivní chuť a je hotové za pár minut.
     Komentáře
Reklama