Zavřít
Grilování

Grilování

Nejnovější články na Seznamu na téma Grilování
  • Nápady návody

    Jak vyrobit gril na prase. Zvládnete to i svépomocí

    Před 1 dnem
    Grilování prasete je u nás oblíbené při různých společenských akcích, oslavách či rodinných setkáních. Tento článek vám napoví, jak vyrobit gril na prase, který vám poté umožní upéct dokonalé, křupavé a šťavnaté prase s nezapomenutelnou chutí.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Udržujte svůj gril v top kondici: Pomohou praktické tipy pro každého grilovacího nadšence

    Před 2 dny
    Blíží se období, kdy vytáhneme grily, naložíme maso a začneme si užívat grilování. Aby při první grilovačce vše proběhlo tak, jak má, je potřeba grilu věnovat určitou péči. Nejlepším výchozím bodem pro grilování je totiž čistý gril. Pravidelnou údržbou lze zároveň významně prodloužit jeho životnost.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Varování po premiéře uzavřené remízou: Porotci v grilovací show končí s milosrdenstvím

    Před 4 dny
    Je to tak. Radost některých soutěžících po premiérové grilovačce v nové reality show nebude trvat dlouho. Kdo by mohl ve druhém díle skončit? Určité indicie přineslo už jejich první grilování. Připomeňte si rozhodující okamžiky z prvního dílu a tipujte.
     Komentáře
  • TVguru

    Startuje Česko na grilu: Soutěžící předvedou, zač je toho briket

    Před 4 dny
    Sobotní večery budou patřit všem milovníkům dobrého jídla, zábavy a hlavně grilování! Již dnes večer startuje nová reality show Česko na grilu. Rozpalte grily!
     Komentáře
  • Kinotip2

    Česko na grilu: Grily už jsou nažhavené, stejně jako porota. Jak se vaří bez chuti a čichu, popíše jedna ze soutěžících

    Před 5 dny
    O čem je vlastně grilování? O pohodě, společnosti, chuti ukázat, co v kuchaři dřímá. Tato letní kratochvíle už se na českých zahradách zabydlela a je až s podivem, co všechno se dá na grilu připravit.
     Komentáře
  • Žena-in

    Milujete grilování? Nová soutěžní show Česko na grilu bude plná dobrot, ohně, ale i emocí

    Před 5 dny
    Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu, kterou můžete sledovat od této soboty 23. března na Primě. Na co vše se můžete těšit?
     Komentáře
  • Nápady návody

    Šťavnaté makrely na grilu. Jak je naložit a správně ugrilovat

    Před 6 dny
    Připravujete si rádi doma ryby? V tom případě byste určitě měli vyzkoušet recept na šťavnaté makrely na grilu. Přečtěte si náš návod od naložení makrel až po jejich dokonalé ugrilování. Doufáme, že vám budou chutnat.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Kuře pečené na ohni. Jak ho správně připravit a ugrilovat

    Před 7 dny
    Patříte mezi nadšence do grilovaní? Pak stojí za zkoušku i kuře pečené na ohni. Každý, kdo ho vyzkoušel, tak potvrdí, že se mu žádné jiné nevyrovná. Pojďte se podívat, jak si takové kuře na ohni připravit. Není to vůbec nic složitého a s trochou šikovnosti to zvládne každý.
     Komentáře
  • Kupi Magazín

    Vybíráme nejlepší gril. Plynový ušetří spoustu práce, za výslednou chuť jídla však může něco jiného

    Před 7 dny
    Grilování se v posledních letech těší obrovské oblibě. A není se čemu divit. Vlahé večery vyloženě lákají k příjemnému venkovnímu posezení, u kterého rozhodně nesmí chybět dobré jídlo. K jeho přípravě budete ovšem potřebovat vhodný gril. Jaké druhy existují a jak vybrat ten pravý?
     Komentáře
  • Extra

    Česko na grilu: O titul Grilmaster zabojují přátelé, partneři táta s dcerou i matka se synem

    Před 8 dny
    Léto, gril a pohoda. To nás čeká v nové kuchařské show Česko na grilu, kde se proti sobě postaví deset párů složených z milovníků grilování, kteří nad žhavými uhlíky zabojují o titul Grilmaster. Hodnotit ugrilovaná díla budou porotci Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek, ale také nejrůznější hosté. Pojďme se na účastníky podívat blíže. Soutěžní dvojice redakci eXtra.cz představila televize Prima.
     Komentáře
  • Celebrity živě

    Česko na grilu: Soutěžní show plnou ohně a emocí bude moderovat Zástěra s Pagáčovou

    Před 9 dny
    Letní atmosféra, parta nažhavených soutěžících, souboj s grilem i surovinami. Emoce nad talíři plnými dobrot a také porotci, kteří umí podpořit, ale i vytáhnout soutěžící z komfortní zóny. V jedinečné show Česko na grilu se opět vrací ve své nejlepší formě Zdeněk Pohlreich a doprovodí jej kolega Martin Svatek. Pořadem provází oblíbení moderátoři Tomáš Zástěra a Patricie Pagáčová. Již od 23. března ve 20.15 na Primě.
     Komentáře
  • TRAVELER
    naSeznam Médium

    Nebylo toho Pohlreicha už dost? Šéf se vrací a bude hodnotit jídla z grilu. Moderovat bude Pagáčová

    Před 10 dny
    Zdeněk Pohlreich je bezesporu jeden z našich nejslavnějších kuchařů. Už mnoho let se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách. Teď bude mít nový pořad. Ale nebylo ho už na televizních obrazovkách dost?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Nejčastější chyby při grilování podle Zdeňka Pohlreicha. Češi jsou lakomí, říká

    Před 10 dny
    Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na Primu v jedinečné grilovací show ve své nejlepší formě. Spolu s kolegou Martinem Svatkem stanou v porotě. Přečtěte si v rozhovoru, jak hodnotí současnou gastronomii nebo jaké suroviny lze grilovat.
     Komentáře
  • Extra v terénu

    Tomáš Zástěra o počínání Mikýře v Survivoru: Humor mu určitě dojde, říká bývalý trosečník

    Před 13 dny
    Moderátor Tomáš Zástěra se stal hvězdou první řady drsné reality show Survivor, které se zúčastnil roku 2022. Nyní jako ostřílený trosečník předával cenné rady do hry svému kamarádovi a letošnímu soutěžícímu, youtuberovi Martinu Mikyskovi alias Mikýřovi. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, že i slavnému vtipálkovi dojde dřív nebo později humor.
     Komentáře
  • Extra v terénu

    Krásná Pagáčová o psychických problémech: Není hanba chodit k terapeutovi, říká

    Před 14 dny
    Tvář herečky Patricie Pagáčové zdobí její charakteristický veselý úsměv, i ona má ale chvíle, kdy jí není zrovna do zpěvu. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, jak bojuje s psychickými propady, i o svém vztahu k dietám.
     Komentáře
  • fZone

    Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox v redakci: pro grilování bez námahy – První dojmy

    Před 15 dny
    Kompaktní Tefal OptiGrill 4v1 je kombinací inteligentního grilu, barbecue, trouby a pečícího plechu vhodný i pro naprosté začátečníky. Zaujme hned několika automatickými programy, senzorem tloušťky surovin i indikátorem propečení. Aktuální cena se pohybuje na hranici 6 tisíc korun.
     Komentáře
  • Apetit

    Česko na grilu pod taktovkou Pohlreicha: Češi jsou lakomí, nechtějí si koupit kvalitní suroviny, říká. Na co se můžete těšit?

    Před 17 dny
    Na TV Prima startuje 21. března nová show, ve které se bude grilovat jako o život. Deset párů složených z milovníků grilování změří své síly o titul i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání šéfkuchařů Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka.
     Komentáře
  • NašeTéma

    Česko na grilu představilo soutěžní dvojice

    Před 20 dny
    Pořady o vaření patří v českých televizích mezi nejpopulárnější. Známá tvář televizní gastronomie Zdeněk Polhreich se vrací, uvedla pro NašeTéma za TV Prima Klára Kotábová.
     Komentáře
  • Kinotip2

    V březnu se rozjede další soutěž plná vůní a chutí – Česko na grilu

    Před 1 měsícem
    Čekání na léto si můžete zkrátit se Zdeňkem Pohlreichem a Martinem Svátkem, tentokrát ale u rozpálených grilů. I nad talíři se dá zažít hromada emocí a příprava jídel na grilu patří v teplých měsících k velice oblíbené zábavě většiny Čechů. Pořadem provází Tomáš Zástěra a Patricie Pagáčová.
     Komentáře
  • Grizzly Kitchen: Wild chef

    Ohnivá výzva: Grilování dokonalého roastbeefu pod širým nebem

    Před 1 měsícem
    Zapomeňte na klasické kuchařské techniky! Přinášíme vám nevšední zážitek grilování pod širým nebem, kde se setkáváme s výzvou připravit roastbeef přímo nad ohněm. V tomto videu vám ukážeme každý krok naší odvážné cesty k dokonalému masu: od výběru správného kusu a marinády až po perfektní grilování nad žhavými uhlíky. Připojte se k nám a užijte si to, jak se masa proměňuje před vašima očima, vydávajíc lahodné aroma do vzduchu. Připravte se na chuťovou explozi a inspirujte se k vlastnímu grilovacímu dobrodružství!
     Komentáře
  • Prima Living

    Jabloně se nevyplatí pěstovat, kvalitní dřevo je na prodej za pár korun. Ideální je na uzení

    Před 1 měsícem
    Ještě mohly dávat úrodu, místo toho teď ovocné stromy končí jako palivové dřevo. Výkupní cena jablek totiž ani nepokryje náklady na pěstování, a tak se na řadě míst kácí. Mnohde sadaři nabízejí, aby si lidé dřevo ovocných stromů, především jabloní, levně odkoupili. Ovocné dřevo je ideální především na grilování a domácí uzení.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Prase na grilu. Jak ho naložit a ugrilovat, aby bylo křupavé i šťavnaté

    Před 1 měsícem
    Grilování prasete je vyhledávané konzumenty všeho druhu pro křupavou kůži. Jak ugrilovat prase na grilu, aby bylo zároveň i šťavnaté uvnitř? To si ukážeme v dnešním článku, který bude mapovat přípravu od naložení prasete až po jeho grilování.
     Komentáře
  • Prima Ženy

    Česko na grilu: Jedinečná soutěžní show plná ohně a emocí už brzy na Primě a prima+

    Před 1 měsícem
    Letní atmosféra, parta nažhavených soutěžících, souboj s grilem i surovinami. Emoce nad talíři plnými dobrot a také porotci, kteří umí podpořit, ale i vytáhnout soutěžící z komfortní zóny. V jedinečné show Česko na grilu se opět vrací ve své nejlepší formě Zdeněk Pohlreich a doprovodí jej kolega Martin Svatek. Pořadem provází oblíbení moderátoři Tomáš Zástěra a Patricie Pagáčová a uvidíte ho už od 23. března na Primě.
     Komentáře
  • Stream

    Guláš z kotlíku se může jít zahrabat. Žampiony s lahodným masem na kameni v lese

    Před 1 měsícem
    Vstupte s námi do gastronomického ráje uprostřed lesa! Dnes vám ukážeme, jak připravit úžasné lahůdky přímo na kameni nad ohněm. Maso a žampiony se stanou našimi hrdiny, pečenými s láskou a precizností, aby každý sousto bylo nezapomenutelné. K tomu jsme připravili vlastní balsamico redukci, která tyto skvostné chutě ještě zdůrazní. Připojte se k nám na tomto kulinářském dobrodružství v srdci lesa, kde se spojuje tradice, příroda a chuťové exploze!
     Komentáře
  • Kutilové

    Jak postavit vlastní grilovací krb nebo ohniště v zahradě: návody, tipy a postup

    Před 1 měsícem
    Grilování a posezení kolem ohně jsou základními rituály léta a zahrady nabízejí ideální prostor pro jejich užívání. Pokud se chystáte vylepšit svůj venkovní prostor vlastním grilovacím krbem nebo ohništěm, tento článek vám poskytne návody, tipy a postup, jak to udělat.
     Komentáře
  • Nastartu

    Klíčový týden v Red Bullu. Zvládne do čtvrtka vyřešit Hornerovo obvinění?

    Před 1 měsícem
    Ani páteční osmihodinové grilování právním týmem nepřineslo žádný závěr. Obtěžoval, nebo neobtěžoval šéf týmu Red Bull jednu ze svých kolegyň? Vše se má vyjasnit do čtvrtka, kdy nejúspěšnější stáj Formule 1 posledních tří sezon představí svůj nový monopost.
     Komentáře
  • Gardening

    Základem dobrého grilování je především dostatečná příprava a čisté vybavení

    Před 1 měsícem
    Grilování patří mezi činnosti, které jsou oblíbené hlavně v letním období. Když se řekne grilování, představíme si přátele, dobré pití a jídlo a také krásné počasí.
     Komentáře
  • Žádný špeky

    RECENZE: kontaktní gril Sage BGR 820 nás skutečně překvapil

    Před 1 měsícem
    Jednou z věcí, které potřebuji ke svému každodennímu životu je i kontaktní gril. Připravuji si na něm snídani, oběd i večeři. Ráno toast či volské oko, k obědu steak a večer třeba zeleninu. Doposud jsem ale měl celkem drahý kontaktní gril, který měl údajně teflonovou úpravu povrchu, která měla být nepřilnavá.
     Komentáře
  • Novinky

    CES 2024: Tohle monstrum je nejrychlejší gril na světě. Cena nepotěší

    Před 2 měsíci
    Není čas ztrácet čas. V Americe – zemi fastfoodů – to platí dvojnásob. Vědoma si je toho i společnost Seergrills, která na veletrhu CES 2024 ukázala nejrychlejší gril na světě. Dokáže se rozpálit na více než 1000 stupňů a tlusté steaky či kotlety připravuje za méně než tři minuty. Novinka zvaná Perfecta se chlubí i podporou umělé inteligence (AI).
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Zimní grilování má své kouzlo: Stačí se řídit osvědčenými tipy ohledně místa a způsobu grilování

    Před 2 měsíci
    Leden a vůbec zimní měsíce nejsou dobou, kdy by jedna grilovačka střídala druhou, jako tomu bývá v letním období. Proč se vzdát něčeho, co máte rádi. A právě grilování v zimě má své kouzlo. Stačí, když se budete řídit praktickými a osvědčenými tipy. Jak si užít grilování, když je venku zima a sněží?
     Komentáře
  • Recepty prima nápadů

    Rýmovník pomůže nejen s ucpaným nosem. Překvapí využitím v kuchyni

    Před 2 měsíci
    Rýmovníku se často říká také kubánské oregano nebo řecký eukalyptus. Protože se u nás pěstuje celoročně jako pokojová rostlina, budete ho mít pěkně po ruce i v zimě, kdy vás bude trápit rýma a nachlazení.
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Putin chce nechat Ukrajince umrznout, míní Just. Na Radě OSN by Čechy čekalo „grilování“

    Před 2 měsíci
    Vzdušné útoky ruské armády na ukrajinské území budou podle spolupracovníka CNN Prima NEWS v Moskvě Jiřího Justa nabírat na síle. Prezident Vladimir Putin se podle něj snaží o to, aby Ukrajinci „doslova umrzli“. Výzvu českému velvyslanectví po údajném zapojení zbraní naší výroby při prosincovém útoku na Bělgorod vnímá publicista jako tradiční krok propagandy. Případná účast na Radě bezpečnosti by přinesla pouze „grilování českých diplomatů“.
     Komentáře
  • České stavby

    Za možný zákaz jednorázových grilů může lidská hloupost, mírněji řečeno lehkomyslnost

    Před 2 měsíci
    Grilování se poslední dobou rozmáhá i v zimě. A vlastně proč ne. Neexistuje jediný racionální důvod, proč by nás zima měla zahnat jen do vyhřátých kuchyní a obýváků našich bytů. Na čem ale bezpečně grilovat? A proč se smráká právě nad grily jednorázovými?
     Komentáře
  • Novinky

    Malé spotřebiče pro veselou oslavu konce roku

    Před 3 měsíci
    Kávovar, fritéza, kráječ, toustovač i všestranné spotřebiče pro rychlé a zdravé vaření, grilování či pečení. Při přípravě pohoštění na silvestrovskou party se bude hodit všechno.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Pivní preclíky jako pohodové silvestrovské zobání

    Před 3 měsíci
    Existují různé způsoby, jak lidé mohou slavit Silvestra, od velkých veřejných akcí s živou hudbou a rautem, přes menší domácí sešlosti s jednohubkami a domácím likérem, až po grilování a uzení masa venku s následným ohňostrojem.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Grilování v zimě: Zábava, nebo výzva? Tohle určitě musíte vyzkoušet!

    Před 3 měsíci
    Grilování není jen letní aktivita. Přestože je grilování tradičně spojováno s teplým počasím, zimní grilování získává na popularitě. Tento článek vám poskytne užitečné rady, jak si užít grilování i v chladnějších měsících.
     Komentáře
  • Security Magazín

    Barbar Conan mezi kuchyňskými noži - review nože Vosteed Minibarbar

    Před 3 měsíci
    Když mě kontaktoval kamarád a chtěl, abych udělal recenzi kuchyňského nože, trochu jsem se vyděsil. Moje kuchařské umění se totiž omezuje pouze na letní sezónu grilování a kdekoliv mimo gril jsem jako kuchař nepoužitelný. Co proboha budu recenzovat? Nakonec jsem ale nadšen.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Pomocníci do kuchyně, kteří zvládnou pečení, zapékání a grilování. Podívejte se

    Před 4 měsíci
    Moderní spotřebiče výrazně šetří čas i práci, protože díky chytrým funkcím zvládnou ohlídat přípravu jídla samy. Tady jsou dvě novinky, s nimiž bude pečení a grilování opravdu hračka.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Podzimní grilování musíte vyzkoušet. Tyhle rady se vám budou hodit

    Před 4 měsíci
    Podzim neznamená konec grilovací sezóny, naopak! Je čas zabalit si svetry a užít si kouzlo podzimního grilování, které přináší nejen nové chutě, ale i nezapomenutelné chvíle s přáteli a rodinou pod barevnou střechou opadavého listí.
     Komentáře
  • Proženy

    Umíte správně používat alobal? Každá jeho strana má jiné vlastnosti!

    Před 4 měsíci
    Alobal najdete asi v každé kuchyni a jeho použití je opravdu široké: Při grilování a pečení, hodí se na balení a skladování potravin, dokonce vám pomůže se sušením prádla. Jste si ale jistí, že ho umíte používat správně? Každá jeho strana je jiná, tudíž má jinou funkci. A na co si dát přitom pozor?
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Šikovně vybrané dřevo zajistí efektivní uzení masa i příjemnější chuť. Vhodnými druhy jsou i jasan a olše

    Před 4 měsíci
    Pokud patříte mezi milovníky uzeného masa a sami si tuto pochoutku rádi připravíte, pak byste měli vědět, jak se liší jednotlivé druhy dřeva a které je pro vás nejlepší volbou.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Naložené makrely na grilování. Jak je naložit a grilovat, aby byly šťavnaté

    Před 4 měsíci
    Makrely lidé milují pro jejich vynikající chuť. Když se totiž makrely správně připraví a ugrilují, mohou být šťavnaté a chutné. V následujícím článku se proto dozvíte, jak naložit a ugrilovat makrely, aby byly ve výsledku dokonale šťavnaté.
     Komentáře
  • SnadnoBydlet

    Před grilováním potřete rošt speciální vrstvou

    Před 5 měsíci
    Grilování patří mezi nedílnou součást mnoho českých domácností. Víkendy bez rozpáleného grilu si prostě někteří z nás neumíme představit. Klobásy, buřty, zelenina, maso a ryby, to vše prostě k dobré pohodě patří.
     Komentáře
  • Novinky

    Divotvorný hrnec. V bistru 60 let neumyli nádobu s omáčkou

    Před 5 měsíci
    Pouliční restaurace v Tokiu vzbudila značné kontroverze poté, co se objevila v televizním pořadu, kde vyšlo najevo, že přinejmenším 60 let nikdo neumyl nádobu, v níž se před grilováním namáčejí potraviny na špejlích.
     Komentáře
  • Receptovník

    Usnadněte si přípravu grilování správným rozehřátím grilu

    Před 5 měsíci
    Grilovací sezona je poměrně typická pro léto. Ne vždy se ale poštěstí, že se na zahradní slavnosti stihneme během prázdnin sejít. A vlastně neexistuje důvod, proč takovou akci nedohnat na podzim. Pokud nám tedy počasí slouží. I pokud ne, grilování pak bude jen o to větší dobrodružství. Jak se ale grily liší a jak zajistit, aby se rozhořely tak, jak mají? To a ještě více se dozvíte v dnešním článku. Pro více informací čtěte dál. Jak se různé typy grilů liší a který zvolit Pokud se ke grilování teprve dostáváte, je nutné posoudit, který typ grilu je pro vás nejlepší.
     Komentáře
  • OnlyU

    Tygří omáčka: Připravte si sos ideální ke grilování, do burgerů i k mořským plodům

    Před 5 měsíci
    Hodí se do hamburgerů, toustů, ale i ke grilovanému masu nebo do některých salátů. Řeč je o tygří omáčce, která na první pohled může připomínat majonézu. Chuťově se ale výrazně liší. Zdroj
     Komentáře
  • Receptovník

    Inspirace pro podzimní grilování a pečení na otevřeném ohni

    Před 5 měsíci
    K podzimu patří i dobré jídlo a pití, které by vás mělo zahřát a dodat energii, abyste lépe zvládali toto náročnější roční období. V minulosti se pekly na polích brambory v popelu, nyní lidé spíše využívají grilování na dřevěném uhlí. Nemáte-li doma gril, lze jídlo připravit v ohništi venkovního krbu.
     Komentáře
  • Tvůj magazín

    Perfecta: První gril na světě s umělou inteligencí, který rozpozná typ masa a připraví dokonalé jídlo

    Před 5 měsíci
    Perfecta - to je první gril poháněný umělou inteligencí, který dokáže automaticky rozpoznat typ masa, jeho tloušťku a vypočítat dobu přípravy.
     Komentáře
  • HomeInCube

    Zahradní party: Jak vytvořit magickou atmosféru během podzimních večerů

    Před 5 měsíci
    Podzimní období je ideální doba pro setkání s přáteli či rodinou na zahradě. S blížícím se koncem roku a chladnějším počasím je důležité vytvořit příjemné a útulné prostředí, které hosty zaujme a zároveň je zahřeje.
     Komentáře
  • Receptovník

    Teplé podzimní dny přejí grilování s rodinou nebo přáteli

    Před 5 měsíci
    Léto je králem grilování. S příchodem podzimu se o svou oblíbenou činnost nemusíte pověsit na hřebík. Barevné listí si můžete velmi jednoduše užít také na své zahradě. Se správnými triky budete mít dokonale připravené maso i zeleninu. Podívejme se na pár tipů, které vám pomohou k dokonalému zážitku při podzimním grilování.
     Komentáře
  • Receptovník

    S koncem léta se s grilováním loučit nemusíme

    Před 5 měsíci
    Léto je typické období pro grilování. Ani s příchodem podzimu ale od této oblíbené přípravy jídla nemusíme upouštět. Právě naopak. Teplo z grilu nás navíc ještě zahřeje za chladnějších večerů. Jakou přípravu ale můžeme ještě zvolit kromě grilování? To a ještě více se dozvíte v dnešním článku. Pro více informací čtěte dál. Co dělat, pokud nemáme zahradu ani terasu Ne každý z nás má samozřejmě takové štěstí, aby měl přístup k celé zahradě, či aspoň k terase. Ani tak ale není důvod zoufat. Divy dokáže i malý balkonek nebo třeba veřejný park. A o čemže to mluvíme?
     Komentáře
  • Receptovník

    Teplé zářijové dny jsou jako stvořené pro grilování

    Před 5 měsíci
    I když se léto rychle blíží ke konci a střídá ho podzim, neznamená to, že grilovací sezoně je konec. Právě naopak. I v září, někdy i později, si můžeme užít výborné pokrmy nejen z grilu, ale i z táboráku.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak vyudit sýr krok za krokem. Není nic jednoduššího

    Před 6 měsíci
    Domácí uzený sýr je skvělý. Krásně voní kouřem a jeho chuť je jedinečná. My jsme sýry udili a výsledek rozhodně stál za to. Ostatně přesvědčit se můžete z našich obrázků. Pokud jste sýry nikdy neudili, nemusíte zoufat, připravili jsme pro vás jakýsi návod, který se vám určitě bude hodit. Uzení sýra není nic složitého, vědu z celého procesu dělat nemusíte. Jak tedy na skvělý voňavý uzený sýr?
     Komentáře
  • Receptovník

    Nechte se inspirovat tipy pro podzimní grilování

    Před 6 měsíci
    Jak léto přechází do ostrého objetí podzimu, není třeba ještě balit gril. Září ve skutečnosti nabízí skvělou příležitost uspořádat podzimní grilování, využít chladnějšího počasí a bohaté sezónní úrody. Od uzených grilovaných mas po slané přílohy a sladké dobroty, tento článek vás provede nejlepšími volbami pro nezapomenutelné zářijové grilování. Grilované maso Podzimní grilování je o vychutnávání bohatých, kouřových chutí grilovaného masa. Zvažte tyto možnosti: Vepřová žebírka: Vepřová žebírka jsou grilovací klasikou. Marinujte je přes noc a poté je grilujte k dokonalosti, podlévejte barbecue omáčkou pro lahodnou polevu. Kuřecí stehna: Marinovaná kuřecí stehna jsou ideální pro ty, kteří preferují drůbež.
     Komentáře
  • Receptovník

    Ryby v září se hodí grilovat, péct i k přípravě hřejivé polévky

    Před 6 měsíci
    Září je skvělým obdobím pro čerstvé ryby. U nás najdete hlavně sladkovodní ryby, na které je nyní ideální čas. Navíc je venku stále ještě celkem hezky a teplo, takže si je můžete vychutnat venku na grilu s přáteli a rodinou. Poradíme vám hned několik způsobů, jak je připravit.
     Komentáře
  • Svět cestovatele

    Chytrý způsob čištění grilu: Vlhké noviny odstraní veškerou mastnotu za 60 minut – vy se vůbec nenadřete

    Před 6 měsíci
    Chytrý způsob čištění grilu: Vlhké noviny odstraní veškerou mastnotu za 60 minut – vy se vůbec nenadřete. Sezóna grilování je v plném proudu a krásné počasí vybízí k venkovním setkáním a večírkům. Radost z hodování však rychle vyvane, když přijde čas na čištění grilu. Ale nebojte se, existuje osvědčená metoda, jak dosáhnout bezchybného grilu, díky které budete po vaření vždy bez stresu.
     Komentáře
  • Plzeňská Drbna

    Obyvatelé Trojky si přejí zkrášlení kruháčů, komunitní zahrady nebo vodní prvky pro ochlazení v parných vedrech

    Před 6 měsíci
    Celkem 165 nápadů na zlepšení lokality v plzeňském centrálním obvodu zaslali lidé prostřednictvím speciální webové stránky. Mezi jejich návrhy se objevovaly například nápady na venkovní hřiště, zkrášlení okružních křižovatek, místa pro grilování nebo vodní prvky pro ochlazení v parných vedrech. Jednotlivé podněty radnice pečlivě posoudí, výběr zúží a nechá veřejnost znovu hlasovat. Na projekty vyčlenilo vedení obvodu ze svého rozpočtu šest milionů korun.
     Komentáře
  • Home

    Nový gril na podzimní rožnění? Poradíme podle čeho vybírat

    Před 6 měsíci
    Zvuk syčícího steaku, lákavá vůně grilované kukuřice, pronikavý smích a hřejivé sluneční paprsky. To je ideální grilovačka. Vše klapne na výbornou hlavně díky správnému grilu. Při jeho výběru je proto dobré zvážit všechna pro a proti u jednotlivých typů.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Jak uspořádat zahradní párty, na kterou nikdo nezapomene? Dopředu si vše naplánujte

    Před 6 měsíci
    Rádi hostíte své přátele a rodinu a trávíte čas společně u vás na zahradě? Aby vaše zahradní slavnost proběhla hladce a bez jakýchkoliv problémů, vše si pečlivě naplánujte. Menu počínaje a sezením konče. Na co byste při plánování rozhodně neměli zapomenout?
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Plněné grilované žampiony se slaninou, modrým sýrem a zeleninovým salátem s kuskusem

    Před 6 měsíci
    Jen málokterá houba se u nás těší takové oblibě jako žampiony. Mají jemnou chuť, jejich příprava je snadná a můžete s nimi v kuchyni nebo na grilu doslova kouzlit: poslouží vám jako vynikající příloha, lehký předkrm nebo jako hlavní chod. S naším receptem můžete připravit hostinu, ve které kromě žampionů budou hrát důležitou roli i kvalitní slanina a modrý sýr.
     Komentáře
Reklama