Zavřít
Pánev

Pánev

Nejnovější články na Seznamu na téma Pánev
  • Zdraví na talíři

    Co miluje každý Čech? Dozlatova vypečené vepřové výpečky se zelím

    Před 6 hodinami
    Tento klasický český recept přináší oblíbenou chuť českého pohostinství. Vepřové pečené dozlatova a doplněné tradičním zelím, je jedním z nejoblíbenějších pokrmů v České republice. Jednoduchý, chutný a plný nostalgických vzpomínek na rodinné večeře. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Novinky

    Jak jsme na Otavě rýžovali zlato

    Před 7 hodinami
    „V Otavě je zlata mraky,“ tvrdil nám v telefonu místopředseda Českého klubu zlatokopů Tom Possum. Tak jsme si s ním dohodli schůzku v jihočeských Kestřanech, abychom vyzkoušeli, jestli i nás sklátí zlatá horečka.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Šťavnaté kuřecí řízečky s okurkovým salátem - nejlepší je klasika

    Před 1 dnem
    Ještě nikdo nevymyslel nic lepšího než tyto klasické kuřecí řízky. Příprava je rychlá a jednoduchá. Suroviny: kuřecí prsa 1 kg, hladká mouka, strouhanka, vejce, smetana 12%, rostlinný olej, pepř a sůl.
     Komentáře
  • Receptovník

    Jak správně postupovat při vzplanutí pánve s olejem

    Před 1 dnem
    Možná to znáte z filmů, pravděpodobně nějakých hodně trhlých komedií. Ti méně šťastní ale něco takového zažili na vlastní oči nebo nedej bože na vlastní kůži. Pokud se v kuchyni při vaření nebo častěji smažení vznítí olej, většina z nás by instinktivně sáhla po sklenici s vodou a pokusila se hořící pánev či hrnec uhasit. Ale chyba lávky! Zalití hořícího oleje vodou způsobí explozi. A není to nic neobvyklého, hasiči k podobným výbuchům vyjíždějí častěji, než by bylo zdrávo. Co bychom tedy měli v podobné situaci udělat? A proč zalití ohně vodou nefunguje?
     Komentáře
  • Jímeto

    Mexické mole: Zkuste si připravit exotickou kachnu podle Adama z MasterChefa

    Před 3 dny
    Kuchařka Kamila Rundusová známá spíše pod přezdívkou Kamu není jediná z rodiny, kdo se tomuto oboru věnuje. Její bratr Adam šlape v jejích stopách, a stal se dokonce soutěžícím v pořadu MasterChef. A to i přesto, že má problémy s pozorností.
     Komentáře
  • Deník

    Tereza Černochová: Rozhodla jsem se, že je důležité posunout se zase někam dál

    Před 3 dny
    Po osmi letech od desky Škrábnutí se zpěvačka Tereza Černochová připomíná sólovým počinem Slečna náročná. Obsahuje devět autorských skladeb, které jsou na rozdíl od těch předešlých vyzrálejší, sebevědomější a navýsost ženské. O jejich výsledný zvuk se stejně jako v případě předešlých nahrávek postaral hudebník a producent Roman Holý.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Úžasná smažená brokolice v křupavém trojobalu

    Před 3 dny
    V dnešním videu o vaření budeme smažit brokolici a dochutíme tatarskou omáčku. 🔥Suroviny: 1 brokolice, 2 vejce, 200 ml mléka, 100 g hladké mouky, 200 g strouhanky a 200 ml rostlinného oleje.
     Komentáře
  • Jímeto

    Jak připravit houby jako profesionál: Už vám nikdy nezhnědnou a budou tak akorát propečené

    Před 4 dny
    Připravit houby na pánvi nemůže být nijak náročné. To si možná spousta z vás říkala, než jste to poprvé vyzkoušeli. Pokazit se dá i takto jednoduchý proces. Naštěstí ale existuje mnoho triků, které vám pomohou houby zpracovat ve stylu světových šéfkuchařů.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Staronovým hitem mezi burgery je smash burger: Dá se totiž snadno připravit i bez grilu jen doma na pánvi

    Před 5 dny
    Trend burgerových restaurací amerického stylu nás naučil, že pravý burger má být pořádně silný, propečený akorát tak dorůžova a uvnitř šťavnatý. Smash burger je jeho pravým opakem, je totiž tenký a dokonale propečený. Přesto si našel spoustu příznivců a hlavně jeho domácí příprava je mnohem snazší.
     Komentáře
  • Vitalweb

    Máte problémy s „esíčkem“? Co to vlastně je a jak se bolesti postupně zbavit

    Před 5 dny
    Mnoho z nás se setkalo s bolestí zad či beder a často ani netušíme, že příčinou může být narušená funkce sakroiliakálního skloubení, nazývaného také jako SI neboli hovorově "esíčko". Tento klíčový spojník mezi páteří a pánví hraje významnou roli ve správném držení těla. V tomto článku si přiblížíme, co sakroiliakální skloubení je, jaké má funkce, jak se o něj starat, a představíme cviky, které mohou pomoci zmírnit bolest spojenou s jeho narušením.
     Komentáře
  • MeziŽenami

    Historie pánve

    Před 7 dny
    Dnes je pánev běžnou součástí kuchyňského vybavení, zjistili jsme ale, odkud se vzala. Věděli jste, že ji znali už ve starověké Mezopotámii? Člověk by řekl, že jde o vymoženost moderní doby, jenže omyl. Archeologické nálezy potvrdily, že už starověcí kuchaři v Mezopotámii připravovali různá jídla v mělké nádobě na otevřeném ohni. A zjistili, že jídlo má opravdu lepší chuť.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Zářivě čistá pánev raz dva: Metody mytí se liší podle materiálu povrchu

    Před 7 dny
    Vyzkoušejte také některý z těchto způsobů, s jejichž pomocí zbavíte pánev veškeré mastnoty i dalších nečistot. Za pár minut ji snadno vyčistíte i bez chemie a namáhavého drhnutí.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Famózní vepřová panenka na zelenině

    Před 8 dny
    Panenku na zelenině opravdu miluji. Příprava je jednoduchá a hlavně rychlá. Oběd je hotov za 30 minut. A panenku na zelenině zvládne uvařit opravdu každý! Suroviny: vepřová panenka cca 0,6 kg, mrkev 200 g, petržel 200 g, olivový olej, celer 100 g, máslo 30 g, cukr 5 g, sójová omáčka, solamyl, sůl a pepř.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve bez zbytečného nádobí a složité přípravy

    Před 10 dny
    Jednoduchý a sytý oběd z jednoho pekáčku, který zvládne připravit každý a neztratí při tom ani celou hodinu času. Těstoviny s kuřecím masem a směsí zeleniny uvaříme jednoduše v jedné pánvi a podáváme posypané strouhaným sýrem.
     Komentáře
  • Eva Kiedroňová a její metodika

    Nebezpečné záklony u miminka jsou nejčastější příčinou bolesti bříška

    Před 12 dny
    Věděli jste, že záklony u miminka jsou nejčastější příčinou bolesti bříška, nespavosti a celkové nespokojenosti a pláče dítěte? V tomto kurzu se dozvíte, jak o miminko citlivě pečovat, aby se záklonů hlavičky i tělíčka přirozeně zbavilo, mohlo se rozvíjet správně a bylo spokojené.
     Komentáře
  • Ekolist

    V Rosicko-oslavanské uhelné pánvi obce zjišťují možnost využití důlních vod

    Před 13 dny
    V Rosicko-oslavanské uhelné pánvi, v níž už se přes čtvrt století netěží, kraj a obce zjišťují možnost využití důlních vod. Vzhledem ke složení vod je prakticky nemožné je využít jako pitnou vodu, ale existují možnosti energetického využití. Nebo by se důlní voda dala využívat k závlahám v obcích či na zemědělských pozemcích, řekl náměstek hejtmana Jan Zámečník (KDU-ČSL).
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Vynikající recepty z jednoho hrnce, pánve nebo pekáčku, které musíte vyzkoušet

    Před 14 dny
    Jaké jsou výhody vaření v jednom hrnci nebo třeba pánvi? Veškeré chutě a vůně se vám krásně prolnou. A co víc, nebudete muset mýt hromadu špinavého nádobí. Pročtěte si několik osvědčených receptů, kterými s radostí rozšíříte svůj (nejen) obědový repertoár.
     Komentáře
  • Adbz

    Díra v rukojeti pánve neslouží jen k pověšení. Funguje i jako držák na vařečku při vaření

    Před 14 dny
    Důvod vytvořeného otvoru v rukojeti pánve vás nejspíš překvapí. Ve skutečnosti má více funkcí, neslouží jen jako pomůcka pro zavěšení nádobí na příslušný hák.
     Komentáře
  • WN24

    Pro čerstvé maminky: Upravte si pozici kočka-kráva a pozici stolu, abyste stabilizovaly pánev po porodu

    Před 14 dny
    Máte krátce po porodu a rády byste dostaly svou pánev a páteř opět do kondice? Vyzkoušejte tyto dvě pozice na všech čtyřech s mírnými úpravami pro posílení stability.
     Komentáře
  • Receptovník

    Domácí prostředky zbaví hrnce zaschlých nečistot, využít je můžeme v celé kuchyni

    Před 15 dny
    Hrnce a pánve jsou nádobím, které by nemělo chybět v žádné domácnosti. Při vaření se bez nich přeci jen neobejdeme. Právě při jejich častém používání ale také dochází k jejich rychlému opotřebování. Největším nešvarem hrnců a pánví je připálené dno. A to ani ne od jídla, ale zkrátka opálené od ohně. Jak ale nečistoty vydrhnout tak, aby bylo nádobí jako nové? Způsobů je několik. My vám dnes představíme ty, které jsou rychlé a zároveň levné.
     Komentáře
  • OnlyU

    Radek Kašpárek si musel vybrat mezi manželkou a alkoholem. V kuchyni zase létaly pánve a na zaměstnance křičel

    Před 19 dny
    Šéfkuchař Radek Kašpárek dostal doslova nůž na krk. Tělo i rodina mu dali žlutou kartu, aby sundal nohu z plynu. I přesto je však jeho pracovní nasazení veliké. Jak pracoval předtím? A kdo mu pomohl od alkoholu? Zdroj
     Komentáře
  • Eva Kiedroňová a její metodika

    Od ležení až k lezení

    Před 19 dny
    Pomůžeme vám nastavit vývoj vašeho miminka tak, aby se přirozeně rozvíjelo správně a vytvořilo si tak zdravý základ pro své tělo, na celý život. Vysvětlíme vám nejčastější příčiny, proč některé děti nelezou a co s tím. Ukážeme si také následný vývoj dítěte, přes sed až do samostatné chůze a jak mu pomoct toho dosáhnout.
     Komentáře
  • Jímeto

    Pomerančový karamel: Vychutnáte si ho samotný i na palačinkách

    Před 20 dny
    Na přípravě klasického domácího karamelu není nic složitého. A stejně tak jeho různé ochucené verze máte hotové během chvilky. Napadlo vás někdy spojit chuť karamelu s lahodnými pomeranči? Pokud ne, tenhle recept jednoduše musíte vyzkoušet. Mít doma v lednici karamel se hodí.
     Komentáře
  • WN24

    3 postnatální jógové pozice pro zlepšení stability pánve

    Před 21 dny
    Během těhotenství a porodu prochází pánev i klouby významnými změnami. Pomocí jógy se lze nejen lépe připravit na porod, ale i následně pomoci tělu se z porodu zotavit.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Vaječná omeleta, kterou snídám třikrát týdně

    Před 22 dny
    Nadýchaná vaječná omeleta se sýrem, šunku a zeleninou. Rychlý a lehký recept na dokonalou snídaní. Příprava zabere jen 10 minut.
     Komentáře
  • Frews

    Co dělat s dětmi, když nemůžete ven? Zkuste si vyrobit domácí modelínu. Potěší malé i velké výtvarníky

    Před 22 dny
    Každý rok rodiče řeší, jak své dítě zabavit. Můžete spolu jít ven, kde najdete pokaždé jinou zábavu, co ale dělat v případě, že se venku žení všichni čerti a musíte zůstat doma? Vyrobte si skvělou modelínu, kterou ocení malí i velcí kreativci.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Křupavé tofu smažené na pánvi se sladkokyselou omáčkou v asijském stylu

    Před 22 dny
    Smažené tofu na pánvi je jednoduché domácí jídlo, oblíbené v čínských domácnostech, které obsahuje masité kousky tofu s křupavým povrchem a sladkokyselou omáčkou. Spolu s rýží je to snadný a chutný způsob, jak připravit vegetariánské jídlo, které si všichni zamilují!
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Připáleniny se na pánvi nebudou mít šanci udržet. Efektivním domácím pomocníkem je pečicí papír

    Před 22 dny
    Vyzkoušejte tento jednoduchý trik a usnadněte si práci v kuchyni. Takto pro vás bude příprava jídla mnohem snadnější a vyhnete se riziku jeho možného připálení.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Otvor v rukojeti pánve neslouží pouze k zavěšení. Na své si díky němu přijde i špinavá vařečka

    Před 24 dny
    Pánev používáme běžně na smažení, vaření a občas možná i nějaké ty experimenty. Obecně je těžké si bez ní kuchyň vůbec představit. Jen ta dírka v rukojeti nejednoho zmate.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Snadné a chutné kajenské černé kuře

    Před 25 dny
    Stále hledáte nové způsoby, jak připravit kuře? Někdy potřebujete recept na kuře, který je víc než jen obyčejné grilované kuře, ale nevyžaduje spoustu času. A na to je nejlepší recept na černé kuře.
     Komentáře
  • WN24

    Proč se po porodu zaměřit na postnatální jógu

    Před 27 dny
    Kurzy prenatální jógy jsou o přípravě těla na porod a spojení s miminkem. Ale co návrat k sobě, který je po porodu nezbytný?
     Komentáře
  • Babyweb

    Jak na bolesti zad v těhotenství

    Před 28 dny
    Těhotenské hormony uvolní vazy a tkáně, které spojují klouby. Roste váha ženy, mění se držení těla. Důsledkem mohou být bolesti zad. Ale i těm se dá předcházet. Jak?
     Komentáře
  • Apetit

    Jak na dokonalá krémová míchaná vajíčka? Není to věda, ale musíte znát tato pravidla

    Před 30 dny
    Neobejde se vaše snídaně bez míchaných vajíček? Prozradíme vám,  jak je udělat, aby byla šťavnatá, krémová, jemná a neodolatelná.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Nepřekonatelné smažené asijské nudle. Už nemusíte chodit do asijské restaurace

    Před 1 měsícem
    Smažené asijské nudle s kuřecím masem a bohatou zeleninou miluji. Jídlo je fantastické, skoro lepší než v asijské restauraci. Příprava smířených asijských nudlí je velice rychlá. Zabere přibližně 20 minut a uvařil jsem dvě poradce.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Jak ohřát smažený řízek. Aby byl křupavý jako čerstvě usmažený

    Před 1 měsícem
    Smažený řízek je oblíbeným jídlem mnoha lidí díky své křupavosti. Po usmažení je ideální zkonzumovat řízek ihned, ale co když jich uděláte k obědu víc? Dnes si proto povíme, jak ohřát smažený řízek druhý den tak, aby zůstal stejně křupavý jako po usmažení.
     Komentáře
  • Eva Kiedroňová a její metodika

    Jak využít plný potenciál peřinky k tomu, aby se vaše dítě správně rozvíjelo

    Před 1 měsícem
    Koupili jste si náš set peřinky s polštářkem nebo nad tím uvažujete a chcete se naučit vše, co vám tento zázrak nabízí? Jenom mít peřinku nestačí a v tomto videu se dozvíte, jak využít její plný potenciál k tomu, aby vaše dítě bylo zdravé, spokojené a správně se rozvíjelo. Naučte se, jak ji používat správně, kdy už miminko nebalit, ale jen „pelíškovat“, jak ji využít do kočárku, v zimě i v létě. Webinář najdete tady: https://bit.ly/Mit_perinku_neni_vsechno Sledovat nás můžete na našem Facebooku, kde najdete různá podobná výuková videa, spoustu akcí a novinek: https://www.facebook.com/evakiedronov... Také na našem Instagramu, kde pravidelně sdílíme hodnotný obsah: https://www.instagram.com/evakiedronova/ Neustále pro vás točíme a zdokonalujeme nové on line kurzy a webináře, najdete je tady: https://evakiedronova.cz/online-produkty Pomůcky, které používáme a doporučujeme, najdete na našem Kennyshopu: https://www.kennyshop.cz Veškeré informace o našich aktivitách: https://www.evakiedronova.cz
     Komentáře
  • Babicova televize

    Trhanec jedině sladký? Ale houby! Zkuste Babicův houbový trhanec a budete ohromeni

    Před 1 měsícem
    Použité ingredience: cibule, hlíva ústřičná a královská, máslo, 3 vejce, 1,5 dcl mléka, sůl, pepř, 7 lžic mouky, zelená petrželka.
     Komentáře
  • Adbz

    Čištění pánví pomocí jedlé sody: Stačí je na pár hodin ponořit a budou jako nové

    Před 1 měsícem
    Nemusíte nutně kupovat drahé čisticí přípravky plné chemikálií, abyste vyčistili zašlé nádobí. S černým povlakem na dně pánve vám pomůže trocha jedlé sody.
     Komentáře
  • Recepty krok za krokem

    Kuřecí stehna s bramborami a zeleninou v jedné pánvi. Ideální do letních veder

    Před 1 měsícem
    Jídlo které vám ušetří čas i nádobí. To je dnešní jednoduchý oběd z jedné pánve ideální do letních veder.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Se rzí na litinové pánvi pomůže trouba

    Před 1 měsícem
    Litinové pánve jsou vysoce kvalitní, relativně dostupné a multifunkční. S litinou můžete vařit na sporáku, v troubě i na grilu. Při správné údržbě je tento materiál přirozeně nepřilnavý a může vydržet po celý život, bohužel však podléhá rzi. Ale proti té se dá bojovat troubou!
     Komentáře
  • Jímeto

    Podplamenice: Dříve se pekly na kamnech pro děti a čeledíny. Dnes si je připravíte snadno na pánvi

    Před 1 měsícem
    Někde se jim říká podplamenice, jinde podplameňáky. Jejich podoba se během posledních století hodně měnila, v původní verzi jde ale o placky, které se pečou nasucho v peci nebo na kamnech. Dnes si je ale můžete udělat i na pánvi.
     Komentáře
  • Marianne

    Věděli jste, že některé úklidové prostředky nahradí obyčejná sůl?

    Před 1 měsícem
    Nechtěné skvrny, zašlé spotřebiče, připálená pánev, ale i zežloutlý proutěný nábytek. S tím vším si umí poradit obyčejná sůl, která nahradí i drahé čisticí prostředky.
     Komentáře
  • Radiožurnál

    Kvalitní pepř má především chutnat, ne jen pálit. Rozpoznat ho může i laik, říkají podnikatelé

    Před 1 měsícem
    Klára Dohnalová a David Pavel jsou fascinováni pepřem. Jejich start-up pomáhá chudým rodinám pěstitelů v rámci fair trade a jejich světově unikátní lyofilizovaný zelený pepř se solným květem získal „gastro Oscara“ – Zlatou vidličku v prestižní mezinárodní gastronomické soutěži. „Fascinovalo nás, že Kambodžané dokážou vzít stonek čerstvého pepře, vložit ho na pánev a usmažit s čerstvými krevetami,“ popisují oba zkušenost, díky které začali podnikat.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Virální hit z Tik Toku: Recept na Big Mac smash burger tacos krok za krokem

    Před 1 měsícem
    Sociální síť ovládl nový recept. Tentokrát je opravdu povedený a určitě stojí za vyzkoušení. Představte si všechny chutě oblíbeného Big Mac burgeru, ovšem s bleskovou přípravou a v podobě zábavných tacos. Tahle vtipná kompilace se nestala virální náhodou…
     Komentáře
  • Receptovník

    Recept na křupavé bramboráky, které přijdou k chuti samotné i jako příloha

    Před 1 měsícem
    Bramboráky patří mezi oblíbené pochoutky snad každého Čecha. Navíc je můžete použít i jako přílohu k masu, takže se snadno stanou multifunkčním doplňkem k jídlu. Malé verze bramboráků budou na talíři vždy vypadat skvěle.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Moje babička přidávala do míchaných vajíček speciální ingredienci

    Před 1 měsícem
    Otevřete okno do minulosti s tímto zvláštním receptem na míchaná vajíčka, který zdobí vzpomínku na mojí babičku. Její tajemná speciální ingredience dodává do každému soustu kouzlo a chuť nezapomenutelných okamžiků. Naučte se, jak přinést do své kuchyně dávno zapomenutou chuť a skloubit tradici s moderním stylem podání. V tomto receptu je láska k vaření zděděná z generace na generaci. Recept na konci pořadu
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Maličký přemožitel mastných pánví i hrnců: Aspirin si spolehlivě poradí se špínou i připáleninami

    Před 1 měsícem
    Na mastnou troubu, připálenou pánev i ucpané potrubí existuje jedno univerzální řešení. Mnoho lidí však o něm neví, takže je pro ně připálená trouba zbytečnou dřinou.
     Komentáře
  • Náš dům

    Trápí vás mastné pánve? Můžete se jich lehce zbavit

    Před 1 měsícem
    Čištění pánve je jedním z málo oblíbených úkonů v kuchyni. Možná méně oblíbený je běžný úklid, který zahrnuje čištění prostoru za policemi a sporákem. Navzdory všem pokrokovým materiálům se na pánvi běžně zformuje povlak zaschlého a přepáleného oleje, který se v podstatě jen zvětšuje. To znamená, že s ní mnohdy seškrábete teflon nebo jiný povrch pánve.
     Komentáře
  • Zacvičím si jógu

    Jógová svačinka pro lepší náladu

    Před 1 měsícem
    Někdy ráno nebo během dne, se může stát ze ikdyz je zdánlivě všechno v pořádku, tak my se tak úplně necítíme. Zacvičte si se mnou krátkou jógovou sestavou, díky které můžeme zase najít v sobě takovou tu jiskru pro svůj den. Rozbalte si podložku a jdeme na to :-)
     Komentáře
  • Forum 24

    Legendární Strážnické brambůrky: Začalo to na pánvi v JZD

    Před 1 měsícem
    V pětitisícovém jihomoravském městě Strážnice dva bratři Libor a Petr Hobžovi vyrábějí brambůrky, které zná celé Česko i část světa. Heslem „nejsme chipsy, jsme brambůrky“ zdůrazňují specifický výrobn…
     Komentáře
  • Jímeto

    Burizony: Zavzpomínejte na dětství díky domácí pufované rýži. Je to snadné

    Před 1 měsícem
    V dětství jsme možná všichni milovali burizony. Ať už sladké, nebo jen tak bez chuti, jedli jsme je ve velkém. Dnes je spíše známější rýžový chléb, kterému hodně lidí přezdívá „polystyren“.
     Komentáře
  • Jak správně jíst

    Sýrové obžerství. Vyzkoušejte tři domácí bláznivá fitness jídla

    Před 1 měsícem
    Máte rádi měkký, rozehřátý, tekoucí sýr jako hlavní složku jídla? Potom musíte vyzkoušet tyto 3 nejoblíbenější šílená sýrová jídla, která v dietě opravdu miluju.
     Komentáře
  • Jímeto

    Jak připravit steak podle Romana Pauluse? Důležité je mít vhodné maso a myslet na základní pravidla

    Před 1 měsícem
    Udělat správný steak může být někdy pěkná věda. Když ale víte, jak na to, zvládnout byste to měli. Pomoci vám může třeba i několik rad šéfkuchaře Romana Pauluse.
     Komentáře
  • Adbz

    Chyby, kvůli kterým se jídlo přichytává na pánev: Studený olej, přehřátí i vlhkost

    Před 1 měsícem
    Připalování jídla na pánvi nebo v hrnci má své fyzikální důvody. Pokud víte, jaký proces tu probíhá, pak je jednoduché se přichytávání pokrmů vyhnout.
     Komentáře
  • eKuchařka

    Steak připravíte chutně i doma. Vysoká kuchařská škola není třeba

    Před 1 měsícem
    Přípravě steaku se mnozí doma vyhýbají v obavách, že se jim nepodaří kvalitní kus masa připravit stejně, jako ve vyhlášené restauraci. Pokud si osvojíte pár pravidel, bude se vám domácí příprava steaku dařit. Poradíme vám s přípravou steaku doma i s recepty na steakové omáčky.
     Komentáře
  • OnlyU

    Míchaná vejce podle Gordona Ramsayho: Dodržujte jeho postup, aby byla vždy perfektní

    Před 1 měsícem
    Míchaná vajíčka nejspíš už někdy dělala většina z nás. Možná k snídani, možná k večeři. A pokud jste je měli třeba u kamaráda, je vám jasné, že každý je dělá malinko jinak. Pokud si chcete vychutnat míchaná vajíčka jako od profesionála, vyzkoušejte ta podle receptu Gondona Ramseyho. Zdroj
     Komentáře
  • Zacvičím si jógu

    Zapružit si v kolenou

    Před 1 měsícem
    Vyzkoušejte si pár pohybů, díky kterým můžete objevit pocit pružnosti v kolenou. To se může hodit třeba při procházce nebo na túře s batohem na zádech. Rozbalte si podložku a jdeme na to.
     Komentáře
  • Prima Fresh

    Dutch baby – nadýchaná palačinka z trouby

    Před 1 měsícem
    Ideální víkendová snídaně! Dutch baby je silnější než klasická palačinka, peče se zásadně v troubě a díky našlehanému těstu a předehřáté pánvi se nádherně nafoukne. V této verzi ji podávejte nasladko s ovocem, tvarohem či džemem, ale připravuje se i ve slané verzi, třeba k pečené zelenině.
     Komentáře
  • Nápady návody

    Smažený sýr už nikdy nevyteče. Stačí použít jednoduchý trik

    Před 2 měsíci
    Smažený sýr je bezpochyby jedním z nejpopulárnějších pokrmů na světě. Ale jak dosáhnout perfektního smaženého sýra, který je zvenčí křupavý a uvnitř krásně roztavený, aniž by během smažení vytekl na pánvi? V našem článku si ukážeme jednoduchý trik a přidáme pár dalších tipů, díky kterým vám už smažený sýr nikdy nevyteče.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Pekáč i pánev bez mastnoty je snem hospodyněk. Sodová pasta odvede úspěšnou práci v řádu hodin

    Před 2 měsíci
    Nenechte si pečení zkazit následným nepříjemným čištěním. Objevte babiččin osvědčený trik na čistý pekáč i pánev během 30 minut, je účinný a jednoduchý.
     Komentáře
Reklama