Zavřít
Sklenice

Sklenice

Nejnovější články na Seznamu na téma Sklenice
  • Adbz

    Hotelová pokojská radí nikdy nepít ze skleniček, které jsou připravené na pokoji. Přednější je jejich vzhled než čistota

    Před 5 dny
    Pokud se chystáte na dovolenou nebo na služební cestu, nebylo by od věci, kdybyste si přibalili do kufru cestovní hrnek. Jeho služeb jistě využijete, i když budete bydlet v hotelu.
     Komentáře
  • Adbz

    Krabice mléka se musí otočit, aby se zamezilo jeho vylití kolem. Většina lidí to dělá obráceně

    Před 7 dny
    Když po ránu pospícháte a chcete si dopřát před odchodem do práce kávu s mlékem, může být frustrující, když nápoj z krabice začne vytékat všude možně. Existuje ale řešení.
     Komentáře
  • Na Míru

    Designový dřevěný držák na květiny, dárek k MDŽ

    Před 21 dny
    Mezinárodní den žen u nás v minulosti moc oblíbený nebyl. Ale dnes je všechno jinak. Vrací se zpět s původní myšlenkou oslavy svátku žen jako poděkování za jejich péči a lásku. Víte, jak nejlépe potěšit ženu? Vyrobte jí něco vkusný dřevěný držák na květiny! Vlastnoručně a na míru.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Proč dávat do mikrovlnky sklenici s vodou: Málo známý fígl mění chuť i šťavnatost jídla

    Před 1 měsícem
    Mikrovlnná trouba je velmi užitečný spotřebič, který má doma asi každý. Vložte do ní sklenici s vodou a užívejte si tak chutnějších pokrmů.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Díky sklenici na klice sklapne past na zloděje: Hlasitá rána zastoupí drahé poplašné zařízení

    Před 1 měsícem
    Zloději jsou čím dál drzejší a často se nezastaví ani před zamčenými dveřmi. Pokud jste doma sami a bojíte se tohoto nebezpečí, vyzkoušejte tento jednoduchý trik.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nakládaný hermelín za pár kaček: Starej fotr ví, jak na to

    Před 1 měsícem
    Nakládaný hermelín je lahodná hospodská klasika. Ne vždy ale na něj chcete do hospůdky zajít a je pravda, že málokterý podnik si nakládá hermelíny sám. Ve spoustě případů se jedná o už hotové, předpřipravené hermelíny a to není ono. Vyrobte si doma svoje vlastní, mnohem chutnější a za pár kaček. Učte se přímo od Starýho fotra.
     Komentáře
  • Náš dům

    7 tipů, proč hromadit zavařovací sklenice

    Před 1 měsícem
    Běžně se v domácnostech vyráběly zavařeniny, které se mohou konzumovat po celý rok. Kromě jiného šlo o uchování úrody. Ovšem sklenice můžete využít i jinými způsoby. Pokaždé když si koupíte džem, tatarku, majonézu nebo jiné potraviny v zavařovačce, sklenici vymyjte a uchovejte.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jablečná náplň do buchet a na štrúdl do sklenic: Budete ji mít po ruce celý rok

    Před 1 měsícem
    Pokud patříte mezi milovníky jablečných dezertů, moc dobře víte, kolik práce je s loupáním a strouháním jablek pokaždé, když se rozhodnete vykouzlit nějaký jablečný závin nebo koláč. Tomu ale můžete zcela předejít. Zavařte si jablka do zásoby a práce vám při pečení půjde snadno od ruky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí jogurt bez éček i škrobu. Tenhle je nejlepší a za babku

    Před 1 měsícem
    Na výrobu litru jogurtu vám stačí jen mléko a jeden malý kelímek poctivého bílého jogurtu. Můžete se sice setkat s názorem, že i vyrobený jogurt bude nějaká éčka obsahovat. To je sice pravda, ale škroby i éčka se významně zředí. Když pak uděláte z vlasního jogurtu další várku, jejich množství bude zcela neznatelné.
     Komentáře
  • Magazín zahrada

    Vyrobte si bylinné maceráty

    Před 2 měsíci
    Také patříte mezi nadšence, kteří v domácích podmínkách vyrobí vše od marmelád až po ekologické čistící prostředky? Pak jste jistě neopomněli, že pod vaší vlastní rukou mohou vzniknout kvalitní výrobky přírodní kosmetiky.
     Komentáře
  • Adbz

    Zápachu se zavařovacích sklenic se lze zbavit pomocí hořčice. Stačí dát jednu čajovou lžičku na dno a zalít vodou

    Před 2 měsíci
    Použité zavařovací sklenice mohou zapáchat i po důkladném umytí v myčce na nádobí. Naštěstí však existuje jednoduchý trik, díky kterému budou opět vonět.
     Komentáře
  • Adbz

    Není důležitá síla, ale technika: Jak otevřít i ty nejodolnější zavařovací sklenice

    Před 2 měsíci
    Otevřít silně utaženou sklenici nebo lahev může dát mnohdy zabrat. Pomocí těchto užitečných triků to však pro vás bude od nynějška hračka.
     Komentáře
  • Novinky

    Sklenice v teplých tónech jsou ideální volbou pro silvestrovský přípitek

    Před 2 měsíci
    K oslavám závěru roku a příchodu toho nového rozhodně patří lesk, třpyt a také přípitky výjimečným pitím. Aby byly silvestrovské oslavy opravdu stylové, vyplatí se pro ně zvolit speciální sklenice v metalických a teplých tónech a drinky servírovat ideálně na zrcadlových tácech, které jejich půvaby ještě podtrhnou.
     Komentáře
  • Menutovka

    Blesková domácí majonéza z mixéru je hotová za minutu

    Před 3 měsíci
    Domácí majonéza? Žádný problém. Stačí vám ponorný mixér, správná úzká sklenice a minutka času. Ingredience: 150 ml oleje (slunečnicový nebo řepkový) 1 celé čerstvé vejce 1 žloutek necelá lžička soli lžička dijonské hořčice čerstvě mletý pepř 2–3 lžičky bílého vinného octa Postup: Do úzké sklenice rozklepněte vajíčko a přidejte ještě jeden žloutek, necelou lžičku soli, čerstvě mletý pepř, dvě lžičky bílého vinného octa a jednu lžičku dijonské hořčice. Zalijte řepkovým nebo slunečnicovým olejem (měl by být neutrální chuti, olivový olej není příliš vhodný). Další ingredience můžete doplnit dle chuti a potřeby: wasabi prášek, uzenou mletou papriku či lanýžový olej. Opatrně ponořte mixér a vše rozmixujte na vysokou rychlost, ideálně turbo výkon. Do půl minuty je hotovo. Ochutnejte a je to. Odteď se můžete chlubit vlastní domácí majonézou!
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Zbylý vosk ze svíček můžete recyklovat: Postup je jednoduchý a výsledek úchvatný

    Před 3 měsíci
    Máme tu Vánoce, k nimž neodmyslitelně patří i pestrobarevné a vonící svíčky. Milujeme je snad všichni, a především o Vánocích, kdy si jich zapálíme nejvíce. Vždy nám ale zbyde mnoho vosku, ať už v kalíšcích či ve skle, a následně jej vyhodíme. To však dělat nemusíte. Zbylý vosk můžete recyklovat a vyrobit z něj nové svíčky. Postup je jednoduchý a výsledek vás nadchne.
     Komentáře
  • Tajemství domova

    Neplaťte draze za kupované difuzéry. Vyrobte si vlastní

    Před 3 měsíci
    Vánoční vůně v difuzéru jsou oblíbené, protože dlouho vydrží a jejich vůně je to pravé pro vánoční atmosféru. A takový difuzér si dokonce můžete připravit doma a z ingrediencí které máte rádi. Připravte si je do zásoby.
     Komentáře
  • Zahrádkářská poradna

    I na podzim můžete sklízet parádní úrodu. Musíte jí na to ale připravit

    Před 4 měsíci
    Mít na zahradě čerstvou zeleninu i během podzimu nebo dokonce začátkem zimy je snem mnoha pěstitelů. Prodloužení vegetace plodové zeleniny je možnost jak právě tohoto dosáhnout. A my víme, jak to zařídit.
     Komentáře
  • Adbz

    Manžel nechápal, proč jsem ji tam dala: Já ale vím, že obyčejná sklenice na klice ušetří desetitisíce a ochrání před nebezpečím

    Před 4 měsíci
    Pokud jste vyrazili na cesty, je bezpečnost na prvním místě. Nezřídka se ale v tuzemsku i zahraničí stává, že riziko na vás číhá i v samotném hotelovém pokoji.
     Komentáře
  • Na Míru

    Soukromé casino? Postavte si herní stůl a pozvěte přátele

    Před 5 měsíci
    Pokud vás už nebaví koukat na televizi nebo s přáteli klábosit o ničem, zkuste se vrátit do dob, kdy zábavě vládly deskové hry. Ale dnes na to můžete jít stylově a postavit si k tomu herní stůl. A jak jinak než na míru. Máme pro vás zajímavý návod, jak na to.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Milovníci zavařování, zpozorněte: Ultrarychlý způsob sterilizace sklenic, který musí znát každý. Za 5 sekund je hotovo a už se nikdy nic nezkazí

    Před 5 měsíci
    Pokud se chystáte zavařovat, musíte mít po ruce spolehlivý způsob, jak sterilizovat sklenice. Jinak vám výrobky dlouho nevydrží.
     Komentáře
  • Adbz

    Síla není zapotřebí. Moje babička zná triky, jak otevřít zavařené sklenice za pár sekund a bez námahy

    Před 5 měsíci
    Otevírání sklenice okurek bývá téměř pro každou ženu velký problém. Nyní už ale nebudete muset volat vašim drahým polovičkám.
     Komentáře
  • iReceptář

    Děti ve Švédsku každé ráno užívají tento domácí sirup. Nejsou celou zimu nemocné

    Před 6 měsíci
    Víte, jaké eso v rukávu mají švédští rodiče? Používají směs bylinného sirupu a medu, který dávají dětem jako prevenci proti nachlazení a kašli.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kompot z hroznového vína podle zapomenutého receptu našich babiček

    Před 6 měsíci
    Kompotovat, naložit či usušit se dá skoro všechno, tak proč by ne bobule hroznů. Je to tak, i z hroznů se připravoval kompot. Byl to jednoduchý způsob, jak ovoce uchovat i po zbytek roku. Vyzkoušejte hroznový kompot, šťavnaté kuličky se dají použít například i do nepečených dortů a dalších moučníků.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak rozpustit zcukernatělý med a nezničit ho? Takhle se to dělá odpradávna

    Před 6 měsíci
    Změnila se u vašeho medu ve špajzce konzistence? Poradíme vám, jak na zcukernatělý med, aby byl opět tekutý. Jednoduchou vychytávku s oblibou používaly už naše babičky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Dýně jako ananas: Skvělý retro recept našich babiček

    Před 6 měsíci
    Možná už jste od babičky slyšeli, že se dříve často připravovaly kompoty ve stylu á la ananas, ale nevíte jak na to. Poradíme vám, jak z obyčejného dýňového kompotu získat tuto exotickou pochoutku.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kuře bez lednice čerstvé po celý rok. Když dodržíte tento jednoduchý postup

    Před 6 měsíci
    Máte rádi kuřecí maso, ale do lednice se vám už nevejde? Máme pro vás tip, jak uchováte kuře i mimo lednici! Ochucené maso budete mít tak k dispozici po celý rok.
     Komentáře
  • iReceptář

    Takhle vám hrozny vydrží čerstvé až do zimy. Budete překvapení, jak je to snadné

    Před 6 měsíci
    Máte hojnou úrodu hroznů, které byste si chtěli uchovat na zimní období? Potom dodržujte následující kroky, díky kterým bude víno stále čerstvé i za několik měsíců.
     Komentáře
  • Čítanie a kázanie Svedkov Liehovových

    „Budiž světlé.“ Představení pivoslavné církve. Poznejte největší alkoholické náboženství

    Před 6 měsíci
    Pivoslavná církev je naší nejzákladnější a nejrozšířenější církví. Je tu od chvíle, kdy Liehova řekl: „Budiž světlé.“ Poslechněte kázání Archnaleja Gabrileja a poznejte dějiny a největší tajemství. Vypálen!
     Komentáře
  • Minutový manžel

    Natírání bez nepořádku. Jak správně otírat špinavý štětec o plechovku

    Před 6 měsíci
    Otírat štětec při natírání a nezašpinit se u toho je téměř nemožné. Vždycky se objeví nějaká ta kapka, která ušpiní místo okolo plechovky s barvou. Je to k zlosti. A přitom existuje jednoduchý způsob, jak tomuto problému udělat rázně konec.
     Komentáře
  • iReceptář

    Křupavé nakládané okurky: Fígl je v nálevu. Bleskové a vynikající

    Před 6 měsíci
    Vyrábíte si doma nakládané okurky, ale s výsledkem nejste moc spokojení? Možná děláte jednu zásadní chybu v nálevu! Poradíme vám, jak na lahodné nakládačky, které mají i dlouhou trvanlivost.
     Komentáře
  • Tajemství domova

    Máte rádi levanduli? Zkuste si s ní ozdobit třeba krásný svícen

    Před 6 měsíci
    Máte doma pár zavařovaček a nevíte co s nimi? Zkuste si z nich vyrobit krásnou dekoraci v podobě svícnu. A jestli máte i vy rádi levanduli, můžete ji využít jako součást této dekorace.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rajčata v zimě nekupujte. Dělejte to jako Finové a připravte se na to už teď

    Před 6 měsíci
    Máte spoustu rajčat a nevíte co s nimi? Zavařit! Tímto způsobem můžete uchovat rajčata na opravdu dlouhou dobu. Vyzkoušejte rychlý recept, který můžete obměňovat i jednoduše měnit množství zeleniny. Prostě to stojí za to!
     Komentáře
  • iReceptář

    Takto udržíte jablka čerstvá celé měsíce. Stačí vám jen dvě ingredience

    Před 6 měsíci
    Pomalu se blíží čas sklizně jednoho z nejoblíbenějšího druhu ovoce, a tím jsou jablka. Nejenže jsou zdravá a mají příznivý vliv na náš organismus, zároveň jsou velice variabilní ve svém využití a hodí se k přípravě mnoha pokrmů. Poradíme vám, jak můžete mít čerstvá jablka doma v zásobě až do příští sezóny.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší nakládané papriky: Poctivý recept našich babiček zůstane nepřekonán

    Před 6 měsíci
    Podařilo se vám vypěstovat tolik paprik jako nikdy? Nebo máte možnost koupit místní papriky levně a nechcete ji propásnout? Papriky se dají zpracovat všelijak. Mezi nejklasičtější a oblíbené nálevy patří ten sladkokyselý, který se používá v různých obměnách při nakládání zeleniny nebo hub.
     Komentáře
  • iReceptář

    Plody černého bezu jako borůvky: Zapomenutý recept našich babiček je až zázračný

    Před 6 měsíci
    Na keř černého bezu můžete narazit prakticky všude. Většině lidí ale nedochází, že nám tato bylina přináší spoustu pozitiv pro naše tělesné schránky. Zkuste si z tmavých kuliček černého bezu připravit vynikající kompot!
     Komentáře
  • iReceptář

    Nakládané okurky: Klasický čistě přírodní recept našich babiček nic nepřekoná

    Před 7 měsíci
    Nakládané okurky jsou poklad! Osvěží vás a dodají šmak různým pokrmům. Jak si je můžete připravit jednoduše a bez chemie?
     Komentáře
  • iReceptář

    Švestky ve vlastní šťávě: Bez cukru, celý rok jako čerstvé a hotové bleskem

    Před 7 měsíci
    Máme pro vás super tip! Nechte se inspirovat, jak mít doma v zásobě chutné švestky po celý rok. Poradíme vám, jak se dají zavařit, a to bez nezdravého cukru! Hodí se vám do koláčů, nákypů i ovocných knedlíků.
     Komentáře
  • iReceptář

    Základní rajčatová omáčka na těstoviny do sklenic: Zásoba na celý rok

    Před 7 měsíci
    Domácí rajčata jsou sama o sobě výtečným pokrmem. Jestliže vaše úroda rajčat byla letos nad očekávání, jistě chcete zachovat jejich skvělou chuť i na zimní období. A my vám s tím pomůžeme!
     Komentáře
  • iReceptář

    Vlastní semínka rajčat: Nestačí je usušit. Zásadní krok, bez něhož jsou k ničemu

    Před 7 měsíci
    Získat vlastní semínka rajčat ze zralých plodů je neuvěřitelně snadné, a to jak technicky, tak časově. Přesto tento proces spousta lidí provádí špatně, v důsledku čehož se nakonec setkávají s neúspěchem. Mnozí totiž získaná semena jen vysuší a mají za to, že je hotovo. Usušená semena další rok vysadí a nakonec jsou překvapeni, že se prakticky žádné úrody nedočkali. Často totiž bývá opomíjen jeden důležitý krok.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejjednodušší způsoby sterilizace sklenic: Rychlé postupy téměř bez práce

    Před 7 měsíci
    Zavařujete okurky, ovoce nebo marmelády? Pak určitě řešíte problém čistých sklenic. Vyzkoušejte naše tipy, které vám usnadní práci.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kvašená zelenina je zdravotní zázrak: Připravíte ji za pár korun a bleskem

    Před 7 měsíci
    Býváte unaveni a je vám často těžko od žaludku? Zkuste tělu odlehčit pomocí doma připravené lahůdky jménem pickles. Máme pro vás bezva tip, jak si udělat křupavou kvašenou zeleninu rychle a kvalitně.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak naše babičky uchovávaly kvašáky až do zimy: Takto plíseň nechytí

    Před 7 měsíci
    Každý si určitě rád pochutná na známých kvašákách či rychlokvaškách. Není to jen skvělý doplněk jídel, jako jsou například zapečené těstoviny, ale také vám zlepší střevní mikroflóru a trávení. Častým problémem je však uchování kvašáků tak, aby za pár dnů nechytly plíseň. Jak to dělaly naše babičky?
     Komentáře
  • iReceptář

    5 důvodů, proč jíst denně kvašáky, a recept na ty nejlepší

    Před 7 měsíci
    Milujete kvašené okurky, ale nikdy jste ještě nenašli odvahu je sami zavařit? Pak to letos změňte a připravte si na zimu pořádnou zásobu. Sami uvidíte, že nebudete litovat. Kvašáky jsou velmi zdravé, mimo jiné zlepšují trávení a střevní mikroflóru.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí bylinkový olej: Základní nejjednodušší postup krok za krokem

    Před 7 měsíci
    Každá bylina působí jinak. Některé uvolňují od bolestí, jiné hojí rány. Tyto voňavé bylinné oleje s blahodárnými účinky si dokážete vyrobit sami doma.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak naše babičky připravovaly domácí mrkvový olej a na co všechno ho používaly

    Před 7 měsíci
    Mrkev má sama o sobě mnoho zdravotních účinků a díky betakarotenu, luteinu a zeaxanthinu výrazně podporuje zdraví našeho zraku. Tím však výčet jejího vlivu na lidské zdraví zdaleka nekončí. Podívejte se, na co všechno je dobrý mrkvový olej a jak ho úplně jednoduše připravit doma.
     Komentáře
  • Adbz

    Domácí voňavý repelent, který funguje na principech přírody: Ochraňte se venku i v obýváku, výroba nic nestojí

    Před 7 měsíci
    Stačí jediný recept na domácí repelent a nejen otravné mouchy k vám domu již nikdy nezabloudí. Stačí vybrat takový, který vám nejlépe vyhovuje.
     Komentáře
  • Adbz

    Zavařovací sklenice je nejlepší sterilizovat v mikrovlnce. Tím zajistíte, že kompoty, džemy a nakládačky vydrží roky

    Před 7 měsíci
    Sterilizace sklenic už pro vás nebude žádný problém. Stačí, když budete znát tyto základní a jednoduché způsoby.
     Komentáře
  • Proti Proudu

    Jak být kreativnější? Zjednodušuje to život, říká Michelle Losekoot

    Před 7 měsíci
    Jak se naučit být kreativnější? S Michelle jsme to detailně rozebrali. Mrkněte na BEST OF rozhovoru 🙂
     Komentáře
  • Adbz

    Skladujte maso bez lednice či mrazáku – vydrží i 6 měsíců: 4 způsoby, které jsou pro zachování chuti mnohem lepší

    Před 7 měsíci
    Díky těmto jednoduchým způsobům skladování masa bez lednice nebo mrazáku budete mít doma stále velkou zásobu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí kečup zvládne vyrobit každý: Takto vám vydrží až do příští sklizně

    Před 7 měsíci
    Sezóna rajčat je v plném proudu, tak proč si nevyrobit chutný domácí kečup. Máme pro vás hned 3 jednoduché recepty.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jediný správný postup, jak zavařovat v troubě: Většina lidí ho nezná

    Před 7 měsíci
    Nemáte zrovna po ruce zavařovací hrnec a chcete si dát úrodu, kterou nestíháte spotřebovat, jak se říká „do sklenic"? Využijte běžný kuchyňský spotřebič! Máme pro vás skvělý tip, jak zavařovat v troubě bez jakýchkoliv ztrát a bezpečně.
     Komentáře
  • iReceptář

    Chyby při zavařování, které zničí všechnu vaši snahu. Neděláte je taky?

    Před 8 měsíci
    Hitem každého léta je zavařování. Byla by škoda nezpracovat všechno ovoce a zeleninu, které jsou celou pěstitelskou sezónu k dispozici, na nejrůznější lahůdky. Jestliže chcete mít plody pod víčkem hezky v bezpečí, neměli byste při této činnosti dělat zbytečné chyby, proto se vyvarujte zásadních přešlapů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak na křupavé nakládané okurky jako od maminky: Fígl je v láku i postupu

    Před 8 měsíci
    Nakládané okurky by měly být tak akorát kyselé, plné chuti a hlavně krásně křupavé. Zatímco ovšem kyselost a chuť se mnohým daří dokonale vychytat, s křupavostí je to poněkud složitější. I když totiž pracujete s dokonale zdravými a pevnými okurkami, může se stát, že po pár měsících budou nakládačky zcela měkké a případně také gumové. Tomu lze ale předejít s pomocí jednoho méně známého fígle.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak si zjednodušit zavařování: Jde to skvěle i v troubě nebo mikrovlnce

    Před 8 měsíci
    Máte velkou úrodu ovoce a zeleniny? Našli jste v lese spoustu hub? Všechno dejte do skla a zavařte. Nedá to moc práce a radost bude veliká.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zavařit jahody, aby z nich nebylo bláto bez chuti

    Před 8 měsíci
    Připravit jahodový kompot se na první pohled může zdát jako hračka, přesto se spousta lidí setkává s tím, že jsou jahody po zavaření až příliš měkké, nedrží svůj tvar a v některých případech je kvůli tomu dokonce těžké kompot rozeznat od marmelády. Navzdory tomu, že je výroba jahodového kompotu skutečně dost snadná, je třeba držet se několika rad, aby byl výsledek co možná nejlepší.
     Komentáře
  • Prostřeno!

    Podivné intriky v Prostřeno. Všechny soupeřky kritizovaly, co mohly

    Před 8 měsíci
    Prima pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na iprima.cz
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč naše babičky nakládaly kopřivu do oleje a proč byste to měli udělat taky

    Před 8 měsíci
    Říkáte, že kopřivu „moc nemusíte“? Není divu, tahle žáhavka není moc oblíbená, ale jen do té doby, než ukáže své léčivé účinky. Jaké?
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane, když česnek zalijete octem: Super rychlá a zdravá delikatesa

    Před 8 měsíci
    Bez česneku to v kuchyni není ono. A nemusí se jednat jen o kuchyň a vaření, protože svými obsahovými látkami česnek pomůže i při nachlazení. Máme pro vás nachystanou exkluzivní delikatesu, po které se rozhodně budete olizovat.
     Komentáře
  • Vaříme světově

    Trifle: Jednoduchá příprava neodolatelného poháru plného úžasných chutí

    Před 8 měsíci
    Recept na Trifle - vrstvený anglický dezert ve formě krásně vypadajícho poháru. Je variabilní a přidat do něj můžeme prakticky cokoli nám chutná.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zavařit meruňky v mikrovlnce: Zvládne to i nešika

    Před 8 měsíci
    Zavařujete? Pokud ne, tak s tím určitě začněte. Kompoty jsou fajn a v zimě vás domácí ovoce z kompotu postaví na nohy.
     Komentáře
Reklama