Zavřít
Sklenice

Sklenice

Nejnovější články na Seznamu na téma Sklenice
  • Adbz

    Domácí voňavý repelent, který funguje na principech přírody: Ochraňte se venku i v obýváku, výroba nic nestojí

    Před 3 dny
    Stačí jediný recept na domácí repelent a nejen otravné mouchy k vám domu již nikdy nezabloudí. Stačí vybrat takový, který vám nejlépe vyhovuje.
     Komentáře
  • Adbz

    Zavařovací sklenice je nejlepší sterilizovat v mikrovlnce. Tím zajistíte, že kompoty, džemy a nakládačky vydrží roky

    Před 4 dny
    Sterilizace sklenic už pro vás nebude žádný problém. Stačí, když budete znát tyto základní a jednoduché způsoby.
     Komentáře
  • Proti Proudu

    Jak být kreativnější? Zjednodušuje to život, říká Michelle Losekoot

    Před 5 dny
    Jak se naučit být kreativnější? S Michelle jsme to detailně rozebrali. Mrkněte na BEST OF rozhovoru 🙂
     Komentáře
  • Adbz

    Skladujte maso bez lednice či mrazáku – vydrží i 6 měsíců: 4 způsoby, které jsou pro zachování chuti mnohem lepší

    Před 6 dny
    Díky těmto jednoduchým způsobům skladování masa bez lednice nebo mrazáku budete mít doma stále velkou zásobu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí kečup zvládne vyrobit každý: Takto vám vydrží až do příští sklizně

    Před 8 dny
    Sezóna rajčat je v plném proudu, tak proč si nevyrobit chutný domácí kečup. Máme pro vás hned 3 jednoduché recepty.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jediný správný postup, jak zavařovat v troubě: Většina lidí ho nezná

    Před 9 dny
    Nemáte zrovna po ruce zavařovací hrnec a chcete si dát úrodu, kterou nestíháte spotřebovat, jak se říká „do sklenic"? Využijte běžný kuchyňský spotřebič! Máme pro vás skvělý tip, jak zavařovat v troubě bez jakýchkoliv ztrát a bezpečně.
     Komentáře
  • iReceptář

    Chyby při zavařování, které zničí všechnu vaši snahu. Neděláte je taky?

    Před 17 dny
    Hitem každého léta je zavařování. Byla by škoda nezpracovat všechno ovoce a zeleninu, které jsou celou pěstitelskou sezónu k dispozici, na nejrůznější lahůdky. Jestliže chcete mít plody pod víčkem hezky v bezpečí, neměli byste při této činnosti dělat zbytečné chyby, proto se vyvarujte zásadních přešlapů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak na křupavé nakládané okurky jako od maminky: Fígl je v láku i postupu

    Před 19 dny
    Nakládané okurky by měly být tak akorát kyselé, plné chuti a hlavně krásně křupavé. Zatímco ovšem kyselost a chuť se mnohým daří dokonale vychytat, s křupavostí je to poněkud složitější. I když totiž pracujete s dokonale zdravými a pevnými okurkami, může se stát, že po pár měsících budou nakládačky zcela měkké a případně také gumové. Tomu lze ale předejít s pomocí jednoho méně známého fígle.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak si zjednodušit zavařování: Jde to skvěle i v troubě nebo mikrovlnce

    Před 22 dny
    Máte velkou úrodu ovoce a zeleniny? Našli jste v lese spoustu hub? Všechno dejte do skla a zavařte. Nedá to moc práce a radost bude veliká.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zavařit jahody, aby z nich nebylo bláto bez chuti

    Před 24 dny
    Připravit jahodový kompot se na první pohled může zdát jako hračka, přesto se spousta lidí setkává s tím, že jsou jahody po zavaření až příliš měkké, nedrží svůj tvar a v některých případech je kvůli tomu dokonce těžké kompot rozeznat od marmelády. Navzdory tomu, že je výroba jahodového kompotu skutečně dost snadná, je třeba držet se několika rad, aby byl výsledek co možná nejlepší.
     Komentáře
  • Prostřeno!

    Podivné intriky v Prostřeno. Všechny soupeřky kritizovaly, co mohly

    Před 27 dny
    Prima pro vás připravila to nejlepší z legendárního pořadu Prostřeno! Pořádná dávka emocí, neskutečné hlášky soutěžících i šokující recepty. To a mnohem více si vychutnejte během pár minut. Další zkrácené díly této unikátní kulinářské show na vás čekají na iprima.cz
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč naše babičky nakládaly kopřivu do oleje a proč byste to měli udělat taky

    Před 27 dny
    Říkáte, že kopřivu „moc nemusíte“? Není divu, tahle žáhavka není moc oblíbená, ale jen do té doby, než ukáže své léčivé účinky. Jaké?
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane, když česnek zalijete octem: Super rychlá a zdravá delikatesa

    Před 1 měsícem
    Bez česneku to v kuchyni není ono. A nemusí se jednat jen o kuchyň a vaření, protože svými obsahovými látkami česnek pomůže i při nachlazení. Máme pro vás nachystanou exkluzivní delikatesu, po které se rozhodně budete olizovat.
     Komentáře
  • Vaříme světově

    Trifle: Jednoduchá příprava neodolatelného poháru plného úžasných chutí

    Před 1 měsícem
    Recept na Trifle - vrstvený anglický dezert ve formě krásně vypadajícho poháru. Je variabilní a přidat do něj můžeme prakticky cokoli nám chutná.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zavařit meruňky v mikrovlnce: Zvládne to i nešika

    Před 1 měsícem
    Zavařujete? Pokud ne, tak s tím určitě začněte. Kompoty jsou fajn a v zimě vás domácí ovoce z kompotu postaví na nohy.
     Komentáře
  • Němčina s Perfect World

    „Na zdraví,“ aneb co se říká v Německu během přípitku

    Před 1 měsícem
    Jdete s kamarády v Německu do hospody či restaurace a rádi byste si s nimi připili u sklenky něčeho dobrého a nejste si jistí, jak správně přeložit české „Na zdraví“? Mrkněte na tento krátký tip a naučte se užitečnou frázi do života.
     Komentáře
  • iReceptář

    Lipový květ: Proč si ho právě teď nasušit obří zásobu

    Před 1 měsícem
    Lípa je pro nás Čechy srdeční záležitostí. Nejenom, že symbolizuje naší domovinu, ale i krásně vypadá, voní a léčí…
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zavařit jahody: Zkuste to letos bez cukru, nasucho, v mikrovlnce nebo troubě

    Před 1 měsícem
    Jahodová sezóna zdaleka nekončí. Už jste se dosyta najedli čerstvých plodů, připravili desítky dezertů a moučníků, pyšníte se sklenicemi marmelád a jahod máte plný mrazák? V tom případě je čas na zavařování.
     Komentáře
  • Karolína, domácí kuchařka

    Marinovaný kapr jako pochoutka

    Před 1 měsícem
    Tradiční i cizokrajné recepty vás Karolína naučí vždy s úsměvem a díky zkrácené verzi to stihne za pár minut. Od polévek až po dezerty – bohaté škály výtečných receptů si vybere každý mlsný jazýček. Nezkrácené verze a více pohodového času s Karolínou si můžete užít na iprima.cz.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak saláty a rajčata pěstovat jen ve sklenici vody na parapetu

    Před 2 měsíci
    Víte, že hydroponicky lze vypěstovat skoro všechno? I saláty nebo rajčata lze tímto způsobem úspěšně pěstovat, ale je to trochu věda. V čem spočívá hydroponické pěstování zeleniny či ovoce?
     Komentáře
  • Aktuálně

    Trik, jak udržet avokáda čerstvá, pobláznil internet. Je to nebezpečné, varuje úřad

    Před 2 měsíci
    Milovníci avokáda si na TikToku oblíbili virální trik, který radí, jak oblíbenou potravinu udržet co nejdéle čerstvou.
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč naše babičky nakládaly bezové květy do octa: Je to lék na 5 neduhů

    Před 2 měsíci
    Už jste někdy slyšeli o bezinkovém octu? Tuhle voňavou specialitu oceníte v kuchyni, ale i jako přírodní lék na spousty neduhů.
     Komentáře
  • Olomoucká Drbna

    V hospodě na Přerovsku létaly sklenice a židle. Muž vyhrožoval majiteli a železnou tyčí ničil zařízení

    Před 2 měsíci
    Z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování je podezřelý sedmatřicetiletý muž, který vyhrožoval majiteli vesnické hospody na Přerovsku, železnou tyčí rozbil okno, židle, pivní sklenice nebo barový pult. Nakonec popadl židli a hodil ji po synovi majitele, který se ho snažil uklidnit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Pampeliškové kapary: Nejvyšší čas na přípravu, jinak už to nestihnete

    Před 2 měsíci
    Slyšíte tento výraz poprvé v životě? Nevadí, v zápětí zjistíte, jaká dobrota se pod ním skrývá. Pokud tedy máte rádi nakládané kapary! Nadešel nejvyšší čas vyrazit s košíkem na lov pampeliškových poupat a pustit se do práce, která vás bude bavit a její výsledky vám později budou hlavně chutnat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Správný postup na výrobu pampeliškového medu: Takto ho dělali naši předci

    Před 2 měsíci
    Pampeliškového medu se dříve každoročně v rodinách připravovaly hektolitry. Není se čemu divit! Je to lahodné sladidlo s mnoha pozitivními účinky na náš organismus. Nachystáte si ho letos do zásoby také?
     Komentáře
  • Pikant

    Rozbité sklo už vás nemusí trápit. Všech střepů se snadno zbavíte i bez vysavače. Stačí mokrý hadřík nebo plátek chleba

    Před 2 měsíci
    Když vám nedopatřením spadne sklenička a rozpadne se na tisíc kousků, co uděláte? Pokleknete, posbíráte největší kusy a zbytek vyluxujete ve snaze zbavit se i těch nejmenších střípků, které by se mohly vám nebo vašim dětem či čtyřnohým mazlíčkům zapíchnout do bosých nohou. Záleží ale na typu vysavače.
     Komentáře
  • iReceptář

    Staré pečivo namočte do vody a pohnojte jím muškáty. Pokvetou ostošest

    Před 2 měsíci
    Nevyhazujte staré pečivo! Byla by to velká škoda. Raději z něj připravte báječné hnojivo. Je to jednoduchý fígl s mnoha výhodami. Naučte se zpracovat staré pečivo na tekuté hnojivo, vaše rostliny jej jistě ocení.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak vyrobit zázračnou domácí bylinkovou tinkturu podle našich babiček?

    Před 2 měsíci
    Naše babičky si za dřívějších časů, když byl někdo z rodiny nemocný, musely umět poradit s tím, co měly doma a co jim nabídla příroda. Podívejte se, jaký bylinný elixír je vždy postavil na nohy.
     Komentáře
  • iReceptář

    Seznam bylinek, které můžete snadno pěstovat doma jen v PET lahvi s vodou

    Před 3 měsíci
    Chcete mít celý rok po ruce čerstvé bylinky? Vrhněte se na pěstování ve vodě. Jde o naprosto jednoduchou záležitost, a navíc bude vaše kuchyně permanentně nádherně provoněná.
     Komentáře
  • iReceptář

    Chytré triky, jak zavařovací sklenici otevřít rychle a úplně bez námahy

    Před 3 měsíci
    Takové otevírání zavařovačky dokáže pěkně potrápit! Sílu na to mnohdy nemá ani chlap. Znáte nějaký trik, jak zavařovací sklenici otevřít? My jich pro vás máme rovnou několik!
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč naše babičky trhaly smrkové výhonky: Připravovaly z nich lék na 5 neduhů

    Před 3 měsíci
    Víte, který zelený poklad si nosily domů naše babičky z lesa v květnu a červnu? Smrkové výhonky. Jsou to jasně zelené nové přírůstky stromů plné léčivé síly. Víte, jak připravit ze smrkových výhonků sirup a co pak s ním?
     Komentáře
  • iReceptář

    Hoďte do vody semena vojtěšky: Alfalfa je zdravotní zázrak

    Před 3 měsíci
    Možná vám uniklo, že se v této době vojtěška označuje jako superpotravina. Proč tomu vlastně tak je? Je vojtěška opravdu tak zázračná a zaslouží si tolik chvály a slávy?
     Komentáře
  • iReceptář

    Co udělá s tělem, když každé ráno vypijete sklenici vody s jednou lžičkou soli?

    Před 4 měsíci
    Slaná voda má zajisté mnoho pozitivních účinků na náš „exteriér“, ale je přínosná a bezpečná i co se konzumace týká? V čem je pití slané vody pro člověka vlastně přínosné?
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane, když do kávy nalijete pomerančový džus. Vřele doporučujeme!

    Před 4 měsíci
    Nejste milovníky nových chutí a na vaši kávu vám nikdo nesmí sáhnout? Nenechte se zmýlit neobvyklou kombinací! Káva a pomerančový džus jdou totiž opravdu výborně k sobě a výsledek je překvapivě dobrý. Zkuste tuhle novinky, ale na horké kafíčko a vymačkaný pomeranč zapomeňte. Káva a pomeranč patří na led!
     Komentáře
  • iReceptář

    Recept na nevařený jednoduchý jitrocelový sirup. Je to zdravotní zázrak

    Před 4 měsíci
    Jitrocelový sirup patří k tradičním léčivým prostředkům hlavně na nemoci z nachlazení, suchý a dráždivý kašel. Jeho léčivé účinky využívali už ve starém Řecku a jako prověřený medikament jej ctily i naše babičky. A jeho další výhoda? Vyrábí se za studena.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Když hrubá síla nestačí: Zavařovačky snadno otevřete pomocí fíglů našich babiček

    Před 4 měsíci
    Občas se může každému stát, že si v obchodě zakoupí jídlo ve sklenici, která mu poté doma nejde otevřít. Takové případy se stávají velice často, a proto je dobré vědět, jak sklenice otevírat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Podběl je zázrak: Co udělá s tělem když z něj budete pít čaj každý den

    Před 4 měsíci
    V probouzející se jarní přírodě můžete už nyní objevit blahodárnou bylinku, podběl lékařský. Jeho žluté hlavičky poznáte v rašící trávě snadno. Určitě si ho nasbírejte a usušte.
     Komentáře
  • TGM: Talkshow Geni a Míši - Prima Pauza

    Miss mokré tričko Iva Pazderková: Make up skončil na šatech!

    Před 4 měsíci
    Geňa a Míša si se svými hosty v talkshow TGM nejen povídali, ale i pořádně dováděli. Na Prima Pauze koukněte na jednotlivé rozhovory i rozverné hry. Nezkrácené povídání i dovádění najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • iReceptář

    Jakou vodu a kolik množství vypít, abyste podpořili hubnutí

    Před 4 měsíci
    Víte, kolik vody vypít nejen pro ideální hydrataci organizmu, ale také pro úspěšné hubnutí? Možná vás překvapí že to nejsou hektolitry navíc. Hubnutí podpoří i pár sklenic vody. Kolik vody a kdy vypít, abyste podpořili hubnutí?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak zachránit starou pizzu, aby byla zase křupavá, jako byste ji vytáhli z pece?

    Před 4 měsíci
    Téměř každý člověk miluje pizzu. Teplá, vláčná a křehká pizza je ovšem jen pár momentů po připravení. Pokud si na ni chcete pochutnat i další den vyzkoušejte osvědčený trik. Potřebujete k tomu jen mikrovlnku a sklenici vody.
     Komentáře
  • iReceptář

    S těmito jednoduchými triky vejce oloupete vždy snadno a naprosto dokonale

    Před 5 měsíci
    Umíte oloupat dobře vajíčka, anebo vám často zůstanou bílky přilepené k rozbité skořápce? Na čerstvých vejcích si rozhodně pochutnáte, ale s oloupáním skořápky už to bývá horší. Právě skořápka čerstvých vajec se loupe nejhůř. Jaké triky používají hospodyně a šéfkuchaři?
     Komentáře
  • iReceptář

    Chytré triky, jak úplně jednoduše povolit víčko od zavařovací sklenice

    Před 5 měsíci
    Holdujete zavařovaným výrobkům jako jsou kyselé okurky, kompoty, kysané zelí, či marmelády a vždy bojujete s otevřením sklenice? Máme pro vás pár jednoduchých triků, jak se bez použití síly snadno dostanete k obsahu, aniž by jste si způsobili vážná zranění.
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane, když každé ráno vypijete sklenici pomerančového džusu?

    Před 5 měsíci
    Lidé, kteří nepijí po ránu kávu, často sahají po pomerančovém džusu, což známe i z filmů. Jaké jsou výhody denní konzumace tohoto lahodného nápoje? A má to i svá rizika?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak udělat fantastické červené zelí: Klasický způsob našich babiček je nejlepší

    Před 5 měsíci
    Kachnu bez zelí si umí představit málokdo. Máte raději bílé nebo červené zelí? Obě? My se v dnešním článku soustředíme na to červené. Zkuste si ho s námi připravit podle známé kuchařské kouzelnice Florentýny.
     Komentáře
  • Němčina s Perfect World

    Množné číslo v němčině - jak na něj a nenachytat se

    Před 5 měsíci
    Množné číslo může být v němčině trochu komplikované, ale s pár triky se to dá zvládnout. Mrkněte na náš videotip a zjistěte, jak se v množných číslech neztratit.
     Komentáře
  • Na baru

    Between The Sheets, recept inspirovaný klasickým koktejlem Sidecar!

    Před 5 měsíci
    Příjemně kyselý, osvěžující a snadno pitelný drink. Drink byl vytvořen na počátku 30. let během prohibice, a to Harrym MacElhoneem z Harry's New York Baru v Paříži. Byl odvozen od koktejlu Side Car. Existují další konkurenční teorie o vzniku tohoto nápoje které tvrdí, že byl koktejl vytvořen v Berkeley přibližně v roce 1921 ve francouzských nevěstincích, jako aperitiv pro konzumaci s prostitutkami.
     Komentáře
  • Bydlení snů

    Ze sklenic lze snadno vytvořit netradiční dekorace. A dají se použít také praktickým způsobem

    Před 5 měsíci
    Sklenice můžete použít jako obaly na téměř všechno. Pokud si koupíte mouku, těstoviny nebo jiné potraviny v obalech, můžete si je přesypat právě do skleněných nádob, které jsou mnohem lepší na skladování sypkých potravin.
     Komentáře
  • Na baru

    Recept na osvěžující whisky koktejl New York Sour

    Před 5 měsíci
    Twist na nejznámější klasický koktejl s použití vaječného bílku Whisky Sour. Sladko-kyselá chuť zjemněná vaječným bílkem s velkou porcí whiskey. Koktejl je na závěr doplněn o červené víno. Poprvé byl vyroben okolo roku 1880 barmanem v Chicagu. Původně byl tento nápoj pojmenován „Continental Sour”, následně „Southern Whiskey Sour”, také znám jako „Brunswick Sour”. Ten je však bez bílku.
     Komentáře
  • iReceptář

    Návod, jak vyrobit úplně jednoduché, krásné a praktické krmítko

    Před 5 měsíci
    Vybudováním krmítka uděláte nejen něco pro ptáčky, ale taky hodně pro sebe. Sledování nebo dokonce focení sýkorek, červenek nebo vrabců při krmení je totiž parádní zábava.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nakládaný hermelín podle Pohlreicha: Genialita tkví ve správném koření

    Před 6 měsíci
    Nakládaný hermelín je úžasnou pochoutkou k pivu nebo k vínu a mezi lidmi se těší velké oblibě. Je k dostání jak v hospodách a restauracích, tak také v obchodech. Nejlépe ale pochopitelně chutná ten doma připravený. Tedy alespoň v případě, je-li správně naložený. Víte, jak udělat ten nejlepší nakládaný hermelín a jakých chyb se při nakládání vyvarovat?
     Komentáře
  • Adbz

    Oplachování nádobí před vložením do myčky může mít za následek škaredý bílý filtr na skle

    Před 6 měsíci
    Naučte se jak správně zacházet s myčkou na nádobí tak, abyste předešli tvoření bílých filtrů na skleněném nádobí. Může vám to usnadnit mnoho práce v kuchyni.
     Komentáře
  • Tvoření s Rooyou

    Vyrobte si krásný stojánek na tužky na stůl do kanceláře

    Před 6 měsíci
    Nic nepotěší víc než pohled na vlastnoručně vytvořenou věc. Tak si na svůj pracovní stůl postavte vlastnoručně vyrobený stojánek na tužky neboli tužkovník. Ve videu se dozvíte jak jednoduše na to.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rozpusťte skořápky v jablečném octu a užívejte denně. Mnoho problémů zmizí

    Před 6 měsíci
    Skořápky od vajec mnozí z nás vyhazují, což je velká chyba. Mohou totiž v naší domácnosti poměrně všestranně posloužit. Jejich velkým přínosem jsou chemické látky, jež obsahují, díky nimž si poradíme s nečistotou, ale můžeme si vylepšit i kvalitu pokožky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Co se stane s tělem, když budete pít černé pivo každý den?

    Před 6 měsíci
    Pivo obecně je jedním z nejoblíbenějších českých nápojů, dalo by se dokonce říci, že je synonymem češství. U černého to není tak zcela pravda, i když i tmavé a černé pivo má mnoho fanoušků, zejména ženy jej mají rády. Co by se ale s naším tělem stalo, kdybychom pili černé pivo každý den?
     Komentáře
  • iReceptář

    Rozpusťte ve sklenici vody jedlou sodu a citron. Získáte zázračný nápoj!

    Před 6 měsíci
    Jedlá soda s citronem představuje řešení mnoha problémů. Jak na naše tělo tato směska působí? Co všechno můžeme od citronu se sodou očekávat? Přečtěte si to, možná vás některé tipy a informace překvapí.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nabrousit nůžky: Zkuste trik s lahví, špendlíkem a alobalem

    Před 6 měsíci
    „Nůžky, nože, brousím…“, znáte tu hlášku z legendárního dětského filmu Páni kluci? Dnes už nepotřebujete čekat, až se ve vašem okolí bude vyskytovat osoba, která vám pomůže s vašimi tupými domácími předměty na krájení a stříhání. Můžete si pomoci sami doma. Jen musíte vědět, jak a čím nabrousit, aby byl výsledek perfektní.
     Komentáře
  • Adbz

    Staré zavařovačky nevyhazujte. Mají užitečnou i dekorační funkci, takové nevšední využití bude obdivovat každá návštěva

    Před 6 měsíci
    Pokud nevíte, co se starými sklenicemi od okurek, medu či zavařenin, můžete se inspirovat těmito vychytávkami. Vyrobíte je snadno a zkrášlí každý pokoj v domě.
     Komentáře
  • Deník

    Má po byznysu. Žena, která prodávala své prdy, skončila v nemocnici s nadýmáním

    Před 7 měsíci
    Opravdu kuriózně se donedávna živila americká hvězdička z reality show Stephanie Mattová. Žena s českými kořeny prodávala své prdy ve sklenicích. Nyní má ale po podnikání. Kvůli problémům s nadýmáním skončila v nemocnici a na svůj byznys tak musí zapomenout. Nevzdala se ale, už má další bizarní plány.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak vybělit spáry mezi obklady v koupelně. Nejlepší je jedlá soda

    Před 7 měsíci
    Když září koupelna čistotou, je to slastný pocit. Jenže když naruší celkovou pohodu zašlé spáry mezi dlaždičkami, projede hlavou myšlenka, že je potřeba s tím něco udělat. Víte, jak účinně vybělit spáry v koupelně?
     Komentáře
  • iReceptář

    Rozmíchejte ve sklenici vody lžíci medu a každé ráno vypijte. Dělejte to měsíc

    Před 7 měsíci
    Dávné kultury ve včelách viděly strážkyně moudrosti, jež učí lidstvo základním hodnotám žití. Ztělesňovaly propojení s nebesy, byly symbolem plodnosti, statečnosti a sounáležitosti. Ale hlavně produkovaly med. Zlatavou a lepkavou kapalinu, která léčí. Jaké dopady na zdraví má voda s medem?
     Komentáře
Reklama