Zavřít
Stravování

Stravování

Nejnovější články na Seznamu na téma Stravování
  • ČT24

    Klasickým restauracím přebírají zákazníky fastfoody. A přibývá jich

    Před 4 hodinami
    Restauracím rychlého občerstvení se v tuzemsku daří a podle provozovatelů pokladních systémů přebírají část zákazníků tradičním podnikům. Zavedené řetězce rozšiřují síť svých poboček a přicházejí i nové značky, které jsou zaměřené i na zdravější stravování. Provozovatelé i analytici očekávají další růst fastfoodového sektoru. Lidé podle nich stále častěji vyhledávají rychlost, jednoduchost a moderní prostředí.
     Komentáře
  • StyleUp

    Jíte zdravě, ale kila neubývají? Problém je možná v čase

    Před 15 hodinami
    Mnoho lidí se drží celkem zdravé stravy a pravidelně si dopřává pohyb. Přebytečné kilogramy ale na těle stále zůstávají a nechtějí zmizet. Možná to vůbec není jídlem, které si dáváte. Důležitý je totiž také čas, ve kterém se najíte. Naše tělo má nastavený harmonogram pro trávení, který byste měli následovat.
     Komentáře
  • ČT24

    Paleodieta je pohádka, člověk se jen masem nikdy neživil, tvrdí výzkum

    Před 2 dny
    Rozsáhlá analýza zbytků lidské potravy z období pravěku přinesla silné argumenty pro vyvrácení hypotéz o tom, že se v době kamenné konzumovalo hlavně maso.
     Komentáře
  • TVguru

    Jak chutnaly obědy před rokem 1989. To, co tehdy vznikalo v kuchyni, by dnešní děti nejedly ani omylem

    Před 7 dny
    S novým politickým a ekonomickým systémem se u nás po sametové revoluci změnilo – kromě jiného – i stravování. Lidé měli najednou možnost vycestovat do světa a přesvědčit se na vlastní oči, co se konzumuje v jiných částech planety. Viděli, ochutnali a mnoho prospěšných potravin převzali. Odlehčili svůj jídelníček a rozšířili ho o velkou dávku zeleniny.
     Komentáře
  • Receptovník

    Zdravější vaření: Které metody šetří vaše tělo?

    Před 7 dny
    Málokterou potravinu můžeme konzumovat syrovou. Obvykle to jde jenom u ovoce a zeleniny, popřípadě u některých druhů masa a ryb.
     Komentáře
  • StyleUp

    Kopřivová síla: Zázrak pro trávení, pleť i vlasy!

    Před 8 dny
    Kopřiva je nám všem dobře známá, pravděpodobně každý s ní měl bolestivý kontakt. Navzdory takovým nepříjemným vzpomínkám stojí za to podívat se na ni laskavějším okem, zvláště když chceme podpořit zdraví svého těla. Z kopřivy si můžete připravit šťávu, která dokonale čistí krev, pomáhá udržovat pokožku a vlasy mladé a také pomáhá při anémii.
     Komentáře
  • RaptorX
    naMédium

    Automaty na „rakovinu“ na školách. Ultra zpracované pochutiny mají děti vždy na dosah

    Před 9 dny
    Před pár dny vzbudila rozruch rozsáhlá studie v časopisu The Lancet, která znovu usvědčuje ultra zpracované potraviny z mimořádné škodlivosti. Nejde o nový objev. Dětem jsou přitom nadále nabízeny i ve školách.
     Komentáře
  • Receptovník

    Hubnutí: „Zdraví na prvním místě!“

    Před 9 dny
    Zhubnout, mít ideální váhu, chce dnes každý. Někdo na to jde pohybem, jiný úpravou stravy. Obojí je dobrý směr, pokud u něho trochu přemýšlíme.
     Komentáře
  • Receptovník

    Těhotné ženy a ryby: Jak jedním jídlem podpořit dva životy?

    Před 10 dny
    Ryby by měly být základem každého zdravého jídelníčku. Jak je to ale v případě těhotných žen? Mohou si rybu dopřát, jak často?
     Komentáře
  • Jihlavská Drbna

    Méně soli i cukru, více zeleniny. Školní stravování v Jihlavě se výrazně mění

    Před 10 dny
    Školní stravování napříč republikou čekají velké změny. Povinnost méně solit i sladit a zároveň nabídnout více zeleniny nebo luštěnin sice přijde až prvního září, školní kuchyně ve městě však na nic nečekají, jak zjišťovala Jihlavská Drbna.
     Komentáře
  • Vladimír Hrabek
    naMédium

    Zase dieta? Kterou si vybereš tentokrát?

    Před 11 dny
    Každý den slyšíme nové rady, zákazy a sliby, které prý dokážou změnit náš život. A přesto jsme v otázkách jídla ztraceni víc než kdy dřív. Možná je čas podívat se na to úplně jinak.
     Komentáře
  • Jana Vatrs
    naMédium

    Děti už se ve školách nemají šanci najíst. Třicetileté čekání na spotřební koš se mění v grotesku

    Před 15 dny
    Dlouho očekávaná změna spotřebního koše je vskutku pozoruhodná.
     Komentáře
  • ReadZone

    Rakovina často začíná na talíři. Onkologická dietoložka varuje před potravinami, které máme běžně v lednici

    Před 16 dny
    Onkologická dietoložka Nichole Andrews vysvětluje, proč zpracované maso a alkohol patří mezi nejrizikovější potraviny spojené s rakovinou a co jíst místo nich.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Zdravé stravování s omezeným rozpočtem

    Před 16 dny
    Vzhledem k tomu, že ceny potravin jsou vyšší než kdy dříve, chápeme, že výše vašeho účtu v supermarketu může být větším problémem než to, zda jsou zdravé. Je však možné se postarat o obojí.
     Komentáře
  • Receptovník

    Mikrovlnka: Zachrání vaše čas, ale co živiny?

    Před 19 dny
    Vaření v mikrovlnné troubě je výhodné pro svou jednoduchost a rychlost, avšak existují obavy ohledně toho, jak ovlivňuje nutriční hodnoty potravin.
     Komentáře
  • Jelizaveta Jelen
    naMédium

    Putin není žádný gurmán: Pije syrová vejce a potrpí si na prostá jídla. Na trávení si dopřeje vodku

    Před 20 dny
    Jídelníček státníků si většina lidí představuje jako zhýralý luxus. Putina ale na žádné hody neužije. Jeho rutina je velmi jednoduchá a potrpí si spíše na zdravé pokrmy. Kromě toho o sobě tvrdí, že je téměř abstinent.
     Komentáře
  • Faei

    Češi odmítají platit za obědy stále víc

    Před 20 dny
    Zdražování obědů v restauracích bylo dlouhé měsíce běžnou realitou prakticky ve všech městech. Teď ale tento trend výrazně zpomalil a někde dokonce polední menu mírně zlevnilo. Jedním z pravděpodobných důvodů je to, že ochota strávníků připlácet si za běžné jídlo narazila na svůj strop.
     Komentáře
  • Receptovník

    Polotovary: Tichý zabiják našeho zdraví a planety?

    Před 23 dny
    Etika a odpovědnost v oblasti potravin jsou stále důležitějšími tématy. Výroba a konzumace polotovarů má značný dopad na životní prostředí a odráží naši společenskou odpovědnost.
     Komentáře
  • Novinář v domácnosti
    naMédium

    Vzbudil jsem se v osmdesátkách, vraťte se tam se mnou a zažijte nefalšované retro

    Před 23 dny
    Stylový návrat do minulosti, vzbudíte se a čeká vás nejedno překvapení, jako byste zaspali 40 let. Ale na mnohé věci si s nostalgií vzpomenete. Třeba na legendární smažák a radio Tesla Spirituál.
     Komentáře
  • ČT24

    Vyhláška o školním stravování má podle zástupce ombudsmana mezery

    Před 24 dny
    Zástupce dětského ombudsmana Vít Alexander Schorm vyzývá k dopracování vyhlášky o školním stravování. Podle něj ani po novele nezajišťuje dětem s dietními omezeními dostatečnou podporu – specifické jídelníčky zůstávají dobrovolné a předpisy neřeší například skladování či ohřev jídel přinesených z domova.
     Komentáře
  • StyleUp

    Rebarborová tinktura: Lahodně kyselá cesta ke zdraví?

    Před 25 dny
    Rebarbora je rostlina, kterou můžeme využít nejen do dezertů, ale také jako pomocníka při léčbě různých nemocí. Její sezona sice trvá pouze do poloviny června, ale vyplatí se ji nasbírat. Zkuste mimo dezertů nebo oblíbených kompotů rostlinu využít i jako tinkturu. Zbavíte se díky ní nejen zdravotních problémů, ale také posílíte svůj imunitní systém.
     Komentáře
  • TVguru

    Česká polévka, která chutná jako dětství, zima a trochu smutek. Zelňačka je tradice i výživa v jednom talíři

    Před 26 dny
    V době, která balancovala mezi doznívajícím socialismem a rozbíhajícím se kapitalismem, se polévka stala jakýmsi symbolem kontinuity. Zatímco se měnily názvy podniků a loga na obalech, hluboký talíř s horkou českou polévkou zůstával stejný: s vůní majoránky, česneku nebo uzeného. Dodnes se vaří v restauracích a oslovuje i cizince, kteří občas prosí o recept.
     Komentáře
  • Receptovník

    Pomalé vaření: Klíč k opravdovému požitku z jídla!

    Před 26 dny
    V dnešním rychlém světě se stále více lidí obrací k filozofii „Slow Food“ jako ke způsobu, jak zlepšit své stravovací návyky a užít si jídlo
     Komentáře
  • StyleUp

    Majonéza ve vajíčkách? Obohaťte chutě nekonvenčním trikem!

    Před 27 dny
    Míchaná vejce jsou jedním z nejčastějších pokrmů, které si z vajec doma připravujeme. Pokrm je to velmi jednoduchý a zabere vám jen pár minut času. Ukázalo se, že když do vajíček přidáte jednu lžíci zajímavé suroviny, užijete si jejich chuť mnohem více. K vejcím stačí přidat lžíci majonézy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Tajemství skvělé postavy Jany Paulové: Herečka nejí omáčky a knedlíky, na jednu „prasárničku“ ovšem nedá dopustit

    Před 27 dny
    Jana Paulová patří mezi populární české herečky, které se celý život mohou chlubit perfektní postavou. Podle vlastních slov našla vlastní recept, který funguje. V rozhovoru pro Toprecepty.cz hvězda Kameňáku prozradila, jaká jídla připravuje pro svou rodinu, proč doma nevaří podle Prostřeno! i jakou „nezdravost“ si ráda sama dopřeje.
     Komentáře
  • Žena-in

    Pozor na ně! Průmyslově zpracované potraviny s ADHD souvisí

    Před 1 měsícem
    ADHD, tedy porucha pozornosti s hyperaktivitou, patří mezi nejčastější neurovývojové poruchy u dětí. Typickými projevy jsou nepozornost, impulzivita a hyperaktivita, které mohou zásadně ovlivnit školní výkon, vztahy s vrstevníky i celkovou pohodu dítěte. Standardní léčba ADHD zahrnuje behaviorální terapii a v mnoha případech i medikaci, nicméně stále více rodičů i odborníků se zajímá o to, zda může i strava hrát roli při zvládání symptomů.
     Komentáře
  • StyleUp

    Rajčatový protlak z vaší kuchyně: Ochraňte své zdraví a ušetřete peníze!

    Před 1 měsícem
    Zapomeňte na kupované protlaky plné cukru a chemie. Vyrobte si vlastní a užijte si lepší chuť domácí pizzy a špaget s čistým svědomím. Přirozená chuť a zdraví si zaslouží vaši pozornost! Rajčata jsou bohatá na draslík, který snižuje krevní tlak a podporuje zdraví srdce. Jak si protlak vyrobit doma? Na co můžete používat rajčatové pyré?
     Komentáře
  • StyleUp

    Křupavé okurky? Jen dvě tajné ingredience a máte je!

    Před 1 měsícem
    Nakládané okurky jsou v Čechách neodmyslitelným produktem, který nesmí chybět v žádné domácnosti. A většinou také nechybí. Z tohoto důvodu si je hodně lidí připravuje doma. Přidání pár třešňových nebo dubových listů do sklenice potěší všechny členy rodiny. Okurky díky tomu totiž budou vždy nádherně křupavé.
     Komentáře
  • StyleUp

    Třešňová bomba zdraví: Nostalgie s chutí léta!

    Před 1 měsícem
    Domácí třešňová šťáva vrací do dětství, kdy se popíjela na lavičce před babiččiným domkem. Dodnes jistě mnozí cítí výtečnou a sladkou chuť na jazyku. Třešně jsou nadmíru zdravé, vyrobená šťáva navíc vydrží po celou zimu a poradí si s leckterými zdravotními neduhy. Jak připravit třešňovou šťávu jako od babičky?
     Komentáře
  • Matěj Kačaba
    naMédium

    Nevíte, co uvařit? Zkuste dědečkovu ovocnou polévku

    Před 1 měsícem
    Při řešení otázky, co uvařit, a otázky, co s nadbytkem ovoce, se nabízí jako společné řešení ovocná polévka.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Stravování: každá malá změna se počítá! Vykročte za lepší postavou!

    Před 1 měsícem
    Chcete-li žít zdravěji nebo zhubnout, pro začátek postačí jen malé změny. Nemusíte se pouštět do náhlé proměny, implementujte změny pěkně postupně, ať si na ně lépe zvyknete.
     Komentáře
  • StyleUp

    Zázrak z lněných semínek: Zimní elixír pro imunitu i vlasy!

    Před 1 měsícem
    Lněná semínka jsou ideálním doplňkem například do jogurtů nebo do tvarohu, pokud chcete tělu dodat dostatek vlákniny. Obsahují ale spoustu dalších látek, které jsou pro naše tělo prospěšné. Při pravidelné konzumaci se můžete zbavit zažívacích problémů a také usnadní boj proti některým nemocem. Jak můžete lněné semínko využít?
     Komentáře
  • StyleUp

    Blossoming Secrets: Staří Germáni a černý bez – jed i lék!

    Před 1 měsícem
    Už staří Germáni nazývali černý bez zázrakem. V minulosti totiž věřili, že tato rostlina má magické vlastnosti a poskytuje ochranu před špatnými silami. V lidovém léčitelství to byla jedna z nejpoužívanějších složek do infuzí nebo sirupů. Šťáva z černého bezu posílí imunitu a pomůže při různých chorobách.
     Komentáře
  • StyleUp

    3 kouzelné koktejly: Zdraví a krása na jeden doušek!

    Před 1 měsícem
    Očišťující smoothie z ovoce a zeleniny jsou neuvěřitelnou vitamínovou bombou a zdrojem vlákniny. Podle některých odborníků díky těmto koktejlům můžete prodloužit své zdraví. Podle jiných podpoří proces hubnutí. V každém případě jsou recepty velmi levné, jednoduché a chutné. Jestli si chcete pochutnat a zároveň posílit své zdraví, vyzkoušejte je.
     Komentáře
  • Wizard Michal
    naMédium

    Ondřej Petr: Rozhodující není talent, ale disciplína a pokora

    Před 1 měsícem
    Úspěšný marketér, který pomáhá růst značkám i jedincům. S Ondřejem jsme si povídali o výzvách, limitech, sebevědomí i o tom, proč píše knihu o rostlinách, které pomáhají zvládat stres.
     Komentáře
  • In-lifestyle

    Z čeho se skládá jídelníček Andreje Babiše: Předseda hnutí ANO neodmítne ani míchaná vejce a trhanec

    Před 1 měsícem
    Každý máme svá oblíbená jídla a zrovna tak jsou jídla, která nemůžeme ani cítit. Andrej Babiš má mezi svými oblíbenými pokrmy doslova perličky. Některá jídla bychom na stole politika vážně nehledali.
     Komentáře
  • Peníze

    Základní potraviny a osekaný oběd. Jíst zdravě je stále náročnější, míní Češi

    Před 1 měsícem
    Češi jsou při nakupování potravin stále více pod tlakem rostoucích cen. Tvrdí to nový průzkum Barometr FOOD mezi 3540 lidmi. Sedm z deseti respondentů podle něj nakupuje alespoň polovinu svého košíku ve slevách, přičemž každý pátý nakupuje v akci prakticky všechny potraviny.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    10 Nejlepších rad na zhubnutí: Cesta ke zdravému životnímu stylu

    Před 1 měsícem
    Hledáte efektivní a dlouhodobé způsoby, jak zhubnout a udržet si zdravou váhu? V tomto článku vám přinášíme deset osvědčených tipů, které vám pomohou nejen shodit přebytečná kila, ale také si udržet zdravý životní styl. The post 10 Nejlepších rad na zhubnutí: Cesta ke zdravému životnímu stylu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • StyleUp

    Stopky třešní: Skrytý poklad, který nadchne každou ženu!

    Před 1 měsícem
    Na sezónu třešní se každoročně těší obrovské množství z nás. Bohužel ceny za třešně jsou rok od roku vyšší. Jakmile si je zakoupíte, musíte je vytěžit naplno. Většina lidí konzumuje pouze sladké plody a vyhazuje jejich stopky do koše. To je ovšem velká chyba.
     Komentáře
  • Novinky

    Pobyt v nemocnici zkrátí „kulinářská bible“. Pacientům odlehčuje ramen curry i knedlíky

    Před 1 měsícem
    Lidé jedí očima. Při hospitalizaci to platí dvojnásob a uvědomuje si to stále více nemocnic. Letité stravovací postupy proto mění. Svačiny si mohou pacienti vybírat z bufetu, obědy nejsou nevábnou mdlou hmotou a dietní menu se nasazuje střídměji. Resort zdravotnictví chce rozšířit nové standardy a vytváří manuál i s recepturami.
     Komentáře
  • StyleUp

    Tinktury proti nemocem? Ty nejlepší vám rozzáří den!

    Před 1 měsícem
    Léčivé tinktury jsou jedinečným produktem, který můžete použít na posílení svého zdraví a vyřešení některých nemocí a potíží. Lékaři sice nedoporučují pít velké množství alkoholu, ale v podobě tinktury má velmi pozitivní účinky. Tinktury jsou vyrobeny z ovoce, takže obsahují hodně vitamínů, minerálů a antioxidantů. Podívejme se na nejzdravější tinktury, které si vyrobíte doma.
     Komentáře
  • Proženy

    Rohlík s máslem vítězí. Co mívají školáci ke svačině? Dvě děti měsíčně projedí skoro dva tisíce!

    Před 1 měsícem
    Klasika přetrvává: pečivo s máslem, sýr a jablko. To je nejběžnější svačina, kterou si děti odnášejí do školy. Za roky se příliš nezměnila, zato podražila. Rodiče přemýšlejí, jak ušetřit i jak potomkům dopřát kvalitní jídlo bez přemíry cukru. Vládkyněmi svačinových krabiček zůstávají maminky, tátové se do přípravy zapojují jen v každé čtvrté rodině.
     Komentáře
  • Vitalia

    Tři čtvrtiny rodičů by ocenily, kdyby svačiny chystala pro děti škola

    Před 1 měsícem
    Průzkum společnosti Košík.cz ukázal, kolik stojí školní svačina pro jednoho školáka, co je nejčastěji její součástí. Ukázal taky, co všichni beztak tuší, rodiče svačiny chystají neradi a většina z nich by ocenila, kdyby se kromě obědu škola postarala i o svačiny pro jejich děti.
     Komentáře
  • StyleUp

    Podzimní elixír života: Čerstvé šťávy, které vás zachrání před zimními mrazy

    Před 1 měsícem
    Podzim je ideální čas připravit tělo na nadcházející mrazivou zimu.
     Komentáře
  • Proženy

    Třetina Čechů jí u pracovního stolu! Studený „oběd z papíru“ zvyšuje stres a poškozuje zdraví

    Před 1 měsícem
    Také často v práci obědváte něco rychlého „z papíru“, protože nic jiného nestíháte? Odborníci se ale shodují, že právě teplý a vyvážený oběd snědený pěkně v klidu je jedním z klíčových faktorů, které ovlivňují vaše zdraví, výkonnost i psychickou pohodu.
     Komentáře
  • ČT24

    Současné stravování je neudržitelné, varuje zpráva a navrhuje velké změny

    Před 2 měsíci
    Jak nakrmíme rostoucí populaci, která se blíží deseti miliardám? A jak spojit zdravou výživu s tím, aby získávání této potravy neškodilo přírodě? To jsou klíčové otázky pro budoucnost všech. Odpovědi na ně se pokusila najít rozsáhlá zpráva EAT-Lancet, která navázala na vlivnou studii z roku 2019.
     Komentáře
  • StyleUp

    „Co je v té polévce, lásko?“ a následoval výbuch emocí!

    Před 2 měsíci
    Moc jsem se těšila na domácí polévku od mé dcery. Ale s prvním soustem jsem v ústech ucítila nepříjemnou, chemickou chuť.
     Komentáře
  • Jelizaveta Jelen
    naMédium

    Marie Terezie jedla čokoládovou polévku. Do patra ji pak museli tahat kladkou

    Před 2 měsíci
    Císařovna Marie Terezie byla přes veškerou noblesu poněkud těžkopádná. Mohla za to obezita. K té přispělo nejen mnoho těhotenství, ale také jídelníček, nad kterým by dnešní lékaři zaplakali.
     Komentáře
  • StyleUp

    Zeleninové hody: Jak jsem změnila názor masožroutů!

    Před 2 měsíci
    Nejenom léto je jako stvořené pro lehká zeleninová jídla. I pokud patříte mezi zaryté masožrouty, slibuji vám, že tentokrát si rádi a s chutí necháte rozšířit své kulinářské obzory. Ostatně, potvrdí vám to všichni moji kamarádi, kteří na maso nedají dopustit, ale přesto u mě z určité solidarity jedí výhradně zeleninová jídla.
     Komentáře
  • Deucze
    naMédium

    Přeprala jsem anorexii, vy to dokážete také

    Před 2 měsíci
    Dnes se v cyklu Pohledem ženy podíváme na něco, co se může týkat každého. Poruchy příjmu potravy jsou zrádné a nebezpečné. Buďme pozorní a reagujme na signály, které napovídají, že něco není v pořádku. Naše pomoc může být zásadní.
     Komentáře
  • Sport deník

    Sportovci potřebují pravidelný příjem kvalitních bílkovin. Krůtí prsa jsou jedním z nejlepších zdrojů

    Před 2 měsíci
    Dát si k obědu nebo po fyzickém výkonu pořádný kus masa je pro tělo přínosné. Maso je totiž nejen chutné, ale i nutričně velmi hodnotné. Je jedním z nejdůležitějších zdrojů bílkovin, vitamínů, minerálů i kreatinu, které poskytují energii svalům a zvyšují jejich objem. Jenže není maso jako maso.
     Komentáře
  • MUDrování s...

    30 min

    Podcast
    Jako byste do střeva hodili napalm, říká odborník o dnešním stravování. Založil banku stolice

    Před 2 měsíci

    ·

    30 minut

    Říká se, že zdraví začíná ve střevech – a věda to potvrzuje. Jak svoje mikroby co nejlépe podpořit a čím je naopak zabíjíme? A proč v Česku vznikla banka na ukládání vlastní stolice?
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Proč se ve školních jídelnách hromadí nedojedené porce?

    Před 2 měsíci
    Denně se v českých školních jídelnách uvaří stovky tisíc jídel. Přesto velká část z nich končí zpátky v kuchyni nebo rovnou v odpadu. Jak je možné, že i přes přísně nastavené výživové normy děti často o oběd nemají zájem?
     Komentáře
  • StyleUp

    Zapněte konvici: Tajemství nadýchaných palačinek odhaleno!

    Před 2 měsíci
    Jídelní stůl v mnoha domácnostech několikrát do týdne zdobí výborné palačinky. Jejich příprava je jednoduchá a pro některé i zábavná. Otočení palačinky pohybem pánve a její obrat ve vzduchu je efektní, a pro mnohé mnohé je vrcholem kulinářského umění. Ale pozor, ne vždy je to taková zábava, jak se zdá.
     Komentáře
  • ČT24

    Indonéský prezident prosadil obědy zdarma. Otrávily se tisíce dětí

    Před 2 měsíci
    V Indonésii se tento týden otrávilo více než tisíc dětí, které dostaly bezplatné školní obědy. Ty prosadil jako jednu ze svých priorit současný prezident Prabowo Subianto. Informoval o tom server BBC News. Místní média uvádějí, že od spuštění nákladného programu letos v lednu se otrávilo nejméně 6400 žáků po celé zemi.
     Komentáře
  • Peníze

    Zpátečka z bezmasého trendu. McDonald’s stáhl z nabídky vegetariánská jídla

    Před 2 měsíci
    McDonald's v tichosti stáhl ze své stálé nabídky klíčové vegetariánské položky. Pro české zákazníky, kteří nejedí maso, v ní zůstaly jen hranolky, dezerty a zahradní salát. Ve srovnání s předchozími roky, kdy se fastfoody předháněly s rostlinnými alternativami, jde o krok zpět.
     Komentáře
  • StyleUp

    Zázrak bez mučení: „Vypadám skvěle i bez posilovny!“

    Před 2 měsíci
    Břišní tuk je mnoha ženám trnem v oku, obzvláště během letních měsíců, kdy se blíží čas plavek. V tu chvíli začnou doslova šílet a hledat různé zázračné diety. A k tomu se přidá mučení v posilovně. I já jsem to tak měla.
     Komentáře
  • StyleUp

    Zázračné šťávy: Sbohem cholesterolu!

    Před 2 měsíci
    Čím více masa a vysoce zpracovaných potravin je v naší stravě, tím větší je riziko, že přijdou
     Komentáře
  • Novinář v domácnosti
    naMédium

    Kanárské versus Kapverdské ostrovy, dostupné ráje v Atlantiku. Který zvolit?

    Před 2 měsíci
    Také jste už řešili dilema - Kanáry nebo Kapverdy? Navštívil jsem La Palmu, Fuerteventuru a Sal, takže mám vlastní srovnání. Prozradím, který z ostrovů je v čem nejlepší, a na co se musíte zaměřit.
     Komentáře
  • Sport deník

    Vývar jako přirozený zdroj kolagenu: Sklenice teplého vývaru ráno nastartuje tělo lépe než káva

    Před 2 měsíci
    Mnozí z nás si tuto tradiční dobrotu spojují především s pomalými víkendovými rány, s rodinným stolem a vůní, která se line z kuchyně. Přitom jde o něco, co má daleko větší potenciál, než si většina lidí připouští.
     Komentáře
Reklama