Zavřít
Tuk

Tuk

Nejnovější články na Seznamu na téma Tuk
  • Knihy

    Věda za hubnutím

    Před 1 dnem
    Proč jíst méně nepomáhá: Tajemství efektivního hubnutí
     Komentáře
  • Proženy

    Zelený čaj s pepřem může podpořit hubnutí, spásu v něm ale nehledejte

    Před 6 dny
    Můžete se o něm dočíst, že umí doslova zázraky. Zelený čaj má hodně benefitů, dokáže zrychlit metabolismus a snižuje tlak i hladinu cholesterolu a zlepšuje imunitu. Spolu s pepřem je prý účinek při spalování tuků ještě větší. V čem je ale háček?
     Komentáře
  • Jak správně cvičit

    Zrychlete metabolismus a spalte podkožní tuk. Fitness trenér radí, jak na to

    Před 6 dny
    Jak vlastně spalujeme podkožní tuk? Věděli jste, že je to jednoduše „dýchání“, které spaluje tuk? Pokud zvýšíme konzumaci kyslíku náročným výkonem, zrychlíme metabolismus na delší dobu a spálíme tak více energie i po výkonu.
     Komentáře
  • Plné zdraví

    Místo krémů raději využívejte zeleninu

    Před 7 dny
    Jídelníček hraje v blahobytu člověka zásadní roli. Dá se říci, že výživa ve vaší ledničce může být odrazem vašeho zdraví. Výživa může zhoršovat nemoci, ale také je může zásadně ovlivnit k lepšímu. Rozhodující je jíst upravenou vyváženou stravu a každý den pozřít několik porcí zeleniny, kterou lze doplnit různými druhy klíčků. Jaké další ingredience zařadit k zeleninovým porcím míchané zeleniny, aby tělo fungovalo zevnitř, a i zvenčí zářilo pevnou a zářivou pletí?
     Komentáře
  • Jak správně jíst

    Správný cukr pro zdraví: Fitness trenér testuje svoje reakce na snídaně pomocí glukometru

    Před 8 dny
    Zdraví je přímo závislé na naší schopnosti regulace glukózy v krvi. Měli bychom si tuto hodnotu hlídat pro optimální hubnutí, budování svalové hmoty a dobrou energii přes den. Celý měsíc jsem testoval svůj krevní cukr po různých snídaních, abych našel tu ideální. Ve videu vám představím výsledky.
     Komentáře
  • Befity

    Zbavte se madel lásky

    Před 8 dny
    Boky a tzv. „madla lásky“ jsou nejběžnějších místem pro ukládání tuku díky primitivnímu mechanismu určenému k ochraně vnitřních a reprodukčních orgánů. Právě díky tomuto mechanismu se tak jedná o nejproblémovější partii, která trápí každého, kdo se snaží o úbytek váhy a tvarování postavy.
     Komentáře
  • Svět Ženy

    Jak se zbavit tuku na břiše po 50: Je důležité vyhovět novým požadavkům těla

    Před 8 dny
    Většinou se po dosažení padesátky stává hubnutí náročným procesem, který si lze však značně usnadnit, pokud se člověk přizpůsobí novým požadavkům těla. S několika pozitivními změnami životního stylu se můžete zbavit tuku na břiše, zlepšit svoji kondici a předcházet tak vážným zdravotním problémům, jako jsou srdeční choroby, mrtvice atp. Nenechte se odradit a pusťte se do hubnutí ještě dnes!
     Komentáře
  • CNN Prima News

    Náhražky másla jdou na dračku. Lidé si produkty často pletou, výrobci si chybu nepřipouští

    Před 9 dny
    Rostlinná náhražka másla dotahuje cenu, kterou ještě nedávno drželo máslo klasické. Za poslední rok rostlinný tuk zdražil o 56 procent. Některé takové výrobky se přitom obalem nápadně podobají pravému máslu z živočišného tuku a lze si je tak snadno splést. Sdružení obrany spotřebitelů tvrdí, že takové jednání není v pořádku a mělo by se kontrolovat. Výrobci však v označení produktu nechybují.
     Komentáře
  • Dnes vaří děda

    Pořádné špekové knedlíky se zelím, jako výborná odměna za úspěšně odvedenou práci

    Před 12 dny
    Suroviny - 4 porce Špekové knedlíky se zelím: veka 300g slanina 50g uzený bok (anglická slanina) 200g cibule 80g sádlo 30g vejce 2ks mouka hrubá 60g mléko 200g sůl, pepř, muškátový květ Zelí kysané: zelí kysané 500g cibule 50g sádlo 30g mouka hladká 10g cukr 50g ocet 10g sůl kmín
     Komentáře
  • Deník

    Stát zpřísní pravidla pro smažáky, hranolky i řízky. Kvůli zdraví Čechů

    Před 22 dny
    Kuchaři v restauracích budou nově moci připravovat pokrmy ve fritézách s maximální teplotou 180 stupňů. Předpisem chtějí úředníci chránit zdraví strávníků.
     Komentáře
  • TopRecepty

    Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku

    Před 22 dny
    Jíška, záklechtka, zásmažka nebo zápražka… několik názvů a téměř stejný výsledek v podobě pořádně husté omáčky, polévky nebo šťávy k masu. Je ale mezi těmito zahušťovacími vychytávkami české kuchyně nějaký rozdíl? A umíte je vůbec správně připravit a použít?
     Komentáře
  • TopRecepty

    Pravda o sádle: Výživová specialistka vysvětluje, proč se tuků nemáme bát a jak je to s neslavným cholesterolem

    Před 24 dny
    Sádlo se na několik let ocitlo v nemilosti výživových specialistů, ale to je minulost. V některých případech je sádlo dokonce vhodnější než čistě rostlinné tuky, ostatně dříve se bez něj česká kuchyně neobešla a v posledních letech se na výsluní stále vrací. Sádlo používáme na vaření, pečení, smažení, ale lze s ním i potraviny konzervovat a využití najde i v kosmetice a farmacii.
     Komentáře
  • Befity

    Jednoduchý průvodce zdravými a nezdravými tuky

    Před 27 dny
    Tuky jsou velkým strašákem, ale pravda je, že se bez nich organismus neobejde. Které jsou zdravé, protože podporují činnost srdce? A jaké naopak výrazně omezit, protože kardiovaskulárnímu systému škodí?
     Komentáře
  • Jak správně cvičit

    Tréninkové mýty a nesmysly, které neberte vážně a rovnou na ně zapomeňte

    Před 27 dny
    25 Tréninkových mýtů, nesmyslů, hovadin, omylů a chyb, které neustále slýchám dodnes. Prosím, tyhle hovadiny si povinně vymazat z hlavy!
     Komentáře
  • Přehledně 24

    Ceny másla klesají. Před časem stoupl zájem o rostlinné tuky, lidé si ale opět všímají nízkých cen

    Před 1 měsícem
    Máslo zlevňuje. Situace na trhu s mlékem, a tedy právě i s máslem se v posledních několika týdnech zlepšila. Díky tomu klesají i ceny výrobků. Jedním z hlavních důvodů je vyšší mléčná produkce, propad spotřebitelské poptávky a dovoz skladových zásob ze zahraničí, uvádí iDNES.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    Přichází svátek obžerství. Hospody zvětšují porce a přidávají jídlo zdarma

    Před 1 měsícem
    Kdysi zapomenutá tradice se znovu hlásí o slovo. Klouzavý svátek zvaný Tučný čtvrtek, dnes mnohde s nadsázkou přezdívaný tučňák, býval dnem, kdy si naši předci užívali do sytosti jídlo i pití.
     Komentáře
  • Vitalia

    Kostka másla už nemá vždycky 250 g. Jak nenaletět na zdánlivě nízkou cenu?

    Před 1 měsícem
    Máslo jsme si řadu let kupovali jen jako čtvrtkilovku nebo tzv. osminku, nově jsou ke koupi balení másla o váze 170 g. Jak zjistit, zda se nákup takového másla vyplatí, či nikoliv? V obchodech už řadu let neseženete jen balené máslo o váze 250 gramů, jak bývalo v Česku řadu let tradicí. Koupit si můžete máslo vážené, jež nabízí farmářské obchody či prodejna sýrů La Forrmageria; v tržní síti je pak poměrně běžně k mání balené máslo o váze 300 g, relativně nově o váze 200 g, často je k vidění i tzv. osminka. Aktuálně se k nám dováží i máslo z Polska, které váží netradičních 170 g.
     Komentáře
  • Náš region

    Konec smažených řízků. Jejich příprava nám ničí kanalizaci, stěžuje si město

    Před 1 měsícem
    Krásně křupavým řízečkům smaženým na sádle ve Vyškově u Brna odzvonilo.
     Komentáře
  • Podnikatel

    Máslo jako luxus? Češi více sahají po rostlinném tuku

    Před 1 měsícem
    O cenách másla se hodně mluvilo, jednu dobu byla zmiňována i máslová krize a zdálo se, že se tento základní produkt stane luxusní potravinou. Jaká je situace dnes? Jedná se o citlivé téma, které se týká celé Evropy. Máslo se vozí i ze zahraničí, jde o komoditu, která se může dlouho skladovat a zásoby se pak prodávají za levnější ceny. Toho navíc využívají i zákazníci mající máslo v mrazácích.
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    První týden v Indii: Je tady i Jirka Paroubek se svojí kozou

    Před 1 měsícem
    Sestříhat a dát tento díl na internet mi dalo zabrat. Farář mě totiž zamknul v kostele (snad omylem) a internet je tu stejně rychlý a spolehlivý jako České dráhy. Po dvou dnech se ale zadařilo video nahrát! Tentokrát jsem trošku hrubší, tak se omlouvám, ale vzhledem k okolnostem jsem to při natáčení moc neřešil. Ale myslím, že se tento díl celkem povedl. Kdybych v něm sám nehrál, dal bych mu Oscara za režii, scénář a krutopřísnost. Tak se bavte a napište mi, jak se video líbilo nebo co byste si přáli vidět příště. Anebo mi pošlete sýr, protože ani tady není!
     Komentáře
  • Techsvět

    Konec obezity. Průlomový lék přirozeně mění špatný tuk na dobrý

    Před 1 měsícem
    Metabolismus je popisován jako chemické změny v těle, které vytvářejí látky potřebné pro růst a celkové zdraví. Metabolity jsou látky, které vznikají a jsou využívány při těchto metabolických procesech. Nový objev společnosti Scripps Research však naznačuje, že se může jednat o účinné molekuly pro léčbu závažných onemocnění, jak uvádí server Brighter.
     Komentáře
  • Proženy

    Cukrům se nevyhýbejte ani při hubnutí! Kolik jich potřebujete a kde najít ty pravé

    Před 1 měsícem
    Sacharidy jsou palivo. Jejich omezování, nebo dokonce vyřazení vede k chutím na sladké a hladu. Zaháníte hlad tučnými potravinami, abyste se vyhnuli zlým sacharidům? Nebo vynecháváte přílohy, protože jste se dočetli, že za kila navíc mohou jen a jen sacharidy? Naučte se vybírat si je systematicky a zhubnout i s nimi.
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    19. díl s Tuktukem až do Indie!

    Před 1 měsícem
    Tento díl se mi líbí. Řekl bych, že je tam vše, co taková cesta má mít a nejlepší na tom je, že to píše sám život! Je to 19. díl ale tuším už 21. týden na cestě. Přes všechny překážky jsem ale dorazil do Indie a jedu dál na západ domů! Čeká mě ale ještě pár měsíců v Indii! Knížku z cesty si ale můžete pořídit už teď na mém webu.
     Komentáře
  • Proženy

    Jak často a co jíst, abyste hubli a přitom se netrápili hlady. Držte se základních pravidel

    Před 1 měsícem
    Je to právě vaše tělo, které by vám mělo dát najevo, jestli jste toho snědli málo, nebo moc. Opravdu byste měli jíst každé tři hodiny? Jsou jen dvě jídla za den dostačující, abyste měli dostatek energie i živin a netoužili vyjíst cukrárnu? A když chcete hubnout, musíte mít hlad?
     Komentáře
  • TopRecepty

    Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník

    Před 1 měsícem
    Přemýšlíte, jak využít odřezky tuku a kůží z kuřete po jeho naporcování? Nastřádejte si jich do mrazáku zásobu a vyzkoušejte výborné křupavé kuřecí škvarky. Jako vedlejší produkt získáte také kuřecí sádlo vhodné třeba na přípravu omáček nebo rizota.
     Komentáře
  • Jímeto

    Maso wagyu je hodně drahé. Přesto jde o produkt, za který si lidé rádi připlatí

    Před 2 měsíci
    Wagyu je japonské masné plemeno skotu, které pochází z původního asijského skotu. Přitom původně šlo o tažná zvířata, která se vyznačovala vysokou odolností.
     Komentáře
  • Proženy

    Přerušovaný půst: Skutečně funguje, nebo jde o další senzaci?

    Před 2 měsíci
    Přerušovaný půst nejen jako moderní dieta, ale i životní styl? Co se při něm děje v těle a je vhodný při shazování kil? Řada lidí ho kombinuje s dalšími dietami a dokázali díky němu zkrotit přejídání a pohnout ručičkou na váze směrem dolů. Jak to skutečně je?
     Komentáře
  • Super

    Tenhle Krysař by stál za hřích: Zpěvák odhalil vymakané tělo

    Před 2 měsíci
    Vystupuje v rolích, které mu předepisují odhalovat tělo. A tak na něm musí soustavně pracovat. Aktuálně do toho představitel muzikálového Krysaře, který na slavnostním 2000. představení zaujal i tím, že hledal kouzelnou píšťalu v rokroku svého kolegy , zamakal ještě víc, takže diváci a hlavně divačky mají zážitek nejen z jeho vystoupení, ale i pohledu na svaly Přemysla Pálka.
     Komentáře
  • Befity

    Cesta tuku z těla ven při cvičení

    Před 2 měsíci
    Když cvičíte a hubnete, kam všechen ten tuk jde? Ukázalo se, že většiny množství se tělo zbavuje vydýcháváním!
     Komentáře
  • Žena-in

    Liposukce vás nezbaví přebytečných kil ani „pivního břicha“, vysvětluje chirurg

    Před 2 měsíci
    Liposukce patří k velmi běžným zákrokům v estetické medicíně. Ale i tak patří k procedurám, o kterých „koluje“ mnoho mýtů a otázek. Jako je například: Shodím liposukcí přebytečná kila? Je výsledek hned vidět? Zmizí mi celulitida… apod. MUDr. Jakub Miletín prozradil to, co je důležité k tomuto zákroku vědět.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Jak se skutečně zbavit tuku v dolní části břicha

    Před 2 měsíci
    I když vás to možná překvapí, tuková tkáň na břiše je životně důležitá. Chrání vnitřní orgány a je důležitým zdrojem energie pro tělo. Ale břišní tuk, tedy nadbytek tzv. viscerálního tuku pod břišní stěnou, nejen že nevypadá dobře, tlačí vás díky němu džíny – ale škodit může i vašemu zdraví.
     Komentáře
  • Na Kafeečko

    Nutriční terapeutka: Budete-li chodit 4x týdně do fitka a zakazovat si jíst, nezhubnete

    Před 2 měsíci
    Pozvání do novoročního dílu talk show Miluše Bittnerové Na kafeečko přijala výživová poradkyně slavných Lada Nosková. Pod její taktovkou úspěšně zhubly Veronika Freimanová, Kamila Špráchalová nebo Jitka Asterová. Proč bychom si jídlo měli nosit do práce v krabičkách? A jak ona sama dokázala zhubnout po porodu 15 kilo?
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    17. díl - Setkání s Čechy v Thajsku

    Před 2 měsíci
    Dostal jsem skvělou podporu od krajanů. Díky moc borci! Bylo mi po dlouhé době opravdu dobře. Šlo vyloženě o dovolenou a nabitím před odjezdem z Thajska! Koukněte na to. Lajkujte a sdílejte, napište mi jak se vám tento díl líbil. Děkuji za podporu! Sledujte mou cestu také na Facebooku, Instagramu Tomík na cestách a webu tomiknacestach.cz
     Komentáře
  • TopRecepty

    Recept na jednoduchý domácí margarín bez „éček“: Zdravější než z obchodu a připravený do půl hodinky

    Před 2 měsíci
    Mezi konzumenty existují zarytí odpůrci máslové náhražky stejně jako ti, kteří na ni nedají dopustit. Třeba proto, že se lépe maže na chleba. Odborníci se dodnes neshodnou, jestli je margarín zdravější než máslo. Ani my se nebudeme pouštět do věčných máslovo-margarínových polemik a vypravíme se po stopách margarínové historie.
     Komentáře
  • Proženy

    Keto dieta: Zázrak, nebo hazard se zdravím? Názory odborníků, které byste měli předem znát

    Před 2 měsíci
    Je tu opět leden a s ním fyzický i psychický restart. Možná jste při hledání zaručeně pravé diety narazili na keto dietu. Drží se totiž vysoko v žebříčku popularity. Slibuje rychlou ztrátu kil. Je to ale dlouhodobě udržitelný způsob fungování? Než s ní začnete, ověřte si, jaké má plusy a minusy.
     Komentáře
  • Cvičení doma

    Životní forma během pár měsíců. Stačí se držet základních pravidel

    Před 2 měsíci
    Tak a je to tady! Jestli chcete své předsevzetí konečně dotáhnout do konce, tohle video je právě pro vás. Jsou tři základní věci, které když budete dodržovat, můžete mít za 5 měsíců formu, o jaké se vám nesnilo. Zjistěte, jak se dá efektivně cvičit doma, jak se stravovat a co potřebujete k tomu, abyste své tělo dostali do životní kondice.
     Komentáře
  • Proženy

    Jak sestavit jídelníček, aby byl vyvážený, chutný, neměli jste hlad a kilogramy šly dolů

    Před 2 měsíci
    Už jste zkoušeli všechno možné a jste přesvědčeni, že nic nefunguje? Jestli se trápíte hlady, cvičíte, a když něco porušíte, tak se bičujete, nedivte se, že to nejde. Hubnutí totiž není o trýznění. Zkuste si sestavit jídelníček tak, abyste neměli hlad, zhubli a váhu udrželi. Máme pro vás návod v deseti krocích.
     Komentáře
  • Novinky

    Nový trend v plastické chirurgii – odstranění tuku z tváří

    Před 2 měsíci
    Sociální sítě udávají trendy nejen v módě, ale i například v plastické chirurgii. Hitem na sociálních sítích je dnes i zeštíhlení obličeje a vyrýsování lícních kostí pomocí tzv. bukální lipektomie, při které je odstraněn přebytečný tuk z tváří. Ani tento zákrok ale není vhodný pro všechny a při špatném provedení může i ublížit.
     Komentáře
  • Proženy

    Jak začít hubnout: Na co se zaměřit, aby šla kila dolů, nehonila vás mlsná a nehrozil jojo efekt

    Před 2 měsíci
    S novým rokem na dveře klepe i každoroční předsevzetí zhubnout. My pro vás máme plán, jak to letos zvládnout natrvalo a bez diet. A začít můžete už dnes. Nemusíte dělat nic jiného, než si zapisovat, co sníte, kolik a kdy. Protože pokud se chcete vydat na cestu ke svému zdravému a štíhlému já, musíte nejdřív zjistit, jak jste na tom teď. Proč je to důležité?
     Komentáře
  • Salámista

    Paštikář Tomáš Babinec alias Čongrády vyrobí paštiku jakou svět neviděl

    Před 2 měsíci
    Zdar a sílu! Toto je poslední díl zimní série. Tentokrát jsme se vzdálili od tradičního souboje a dali prostor Tomášovi Babincovi, který pro nás vyrobil paprikový lalok z mangalice a hrubozrnnou játrovou paštiku. Vše dle tradičních slovenských receptur. Směle klikejte na play a díky za váš čas u sledování pořadu Salámista.
     Komentáře
  • Proženy

    Čísla, která vám pomohou zhubnout. Jak si spočítat, kolik toho sníst, aby nepřišel jojo efekt

    Před 2 měsíci
    Víte, jaké množství energie vaše tělo potřebuje, aby přežilo? Vyjděte z hodnot takzvaného bazálního metabolismu. Ať už plánujete zhubnout, přibrat nebo si váhu udržet, může být tato hodnota vaším odrazovým můstkem.
     Komentáře
  • JakZdravě

    Mnozí ho milují, lékaři o jeho zdravotních přínosech debatují dodnes. Sádlo je zdravé, avšak za určitých okolností

    Před 2 měsíci
    Mnoho lidí považuje živočišné tuky za nezdravé. Takové tvrzení je však už dávno vyvráceno. Například sádlo je naopak při přiměřené konzumaci velmi prospěšné.
     Komentáře
  • Vitalweb

    Majonéza – kolik při hubnutí a co s načatou skleničkou po svátcích?

    Před 3 měsíci
    Mezi položky, které si alespoň jednou za rok vložíte do nákupního košíku, patří určitě majonéza. Štědrovečerní večeře bez klasického bramborového salátu by totiž leckde nebyla úplná. I tak ale můžete mít pocit, že přidáním majonézy do své oblíbené vánoční přílohy škodíte svému zdraví nebo riskujete nějaké to kilo navíc.
     Komentáře
  • Vitalia

    Bílý povlak na čokoládě není plíseň. Ale je bezpečné ho sníst?

    Před 3 měsíci
    Určitě se vám už někdy stalo, že jste si s chutí rozbalili svou oblíbenou čokoládou nebo třeba bonboniéru a zjistili jste, že na sobě má nevábný bílý povlak. Nejspíš vás ihned přešla chuť a čokoláda putovala do koše. Je však opravdu nutné ji v takovém případě vyhodit nebo ji můžete bez obav sníst? Pokud se na čokoládě objeví bílý povlak, automaticky to neznamená, že je stará nebo nepoživatelná. To, co vidíte, je výsledkem přirozených chemických procesů, ke kterým v čokoládě dochází a jde o vysrážený cukr nebo tuk. Oba vypadají stejně nehezky, ale mají rozdílný mechanismus vzniku.
     Komentáře
  • Salámista

    Voňavý špek a bok z udírny vs. pomalu pečený bůček

    Před 3 měsíci
    Tentokrát jsme se soustředili na vepřový bok a hřbetní sádlo z mangalice. Posuďte sami, která z pochoutek je lákavější...
     Komentáře
  • Proženy

    Záněty v těle, které mohou vést k infarktu: Jak se jich zbavit a proč hlídat tuky

    Před 3 měsíci
    Jeden čas se mluvilo o překyselení a říkalo se, že pokud chtějí být lidé zdraví a štíhlí, musejí se detoxikovat. Teď se zase stále častěji mluví o zánětech v těle, přičemž ty na rozdíl od mytického překyselení skutečně existují. Ale ani tady nevěřte zázračným dietám.
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    Na hranicích si ze mě dělají blázny. 13. díl Vítejte v Malajsii

    Před 3 měsíci
    Třináctý díl této nekonečné cesty je tady! Jsme v Malajsii, Žihadlo nemám a na hranicích si ze mě dělají blázny! Našel jsem ale řešení, jak se dostat s tuktukem z Thajska! Jednoduché to ale nebude! Koukněte, napište mi jak se vám tento díl líbil. Sdílejte a lajkujte a děkuji všem co drží palce. Věřím, že to společně zvládneme a pak si dáme všichni sýr 😃 Podpořte mé cestování nákupem knížky! Vánoce s blíží a když se do knihy začtete, tak slzy v očích smíchy zaručuji! :D www.tomiknacestach.cz
     Komentáře
  • Proženy

    Když cukr, tak pořádný! Podle čeho vybírat sacharidy nejen při dietě, ale i v běžném stravování

    Před 3 měsíci
    Zatímco bílkoviny vám doporučí snad každý návod na hubnutí, tuky a cukry se ocitají střídavě na indexu. Platí přitom, že úplně vynechávat byste neměli ani jedno, ale je důležité se právě v tucích a cukrech vyznat.
     Komentáře
  • Jak správně jíst

    Test na vlastní kůži: Vysoký příjem sacharidů vs. tuků. Kulturista sděluje pro a proti

    Před 3 měsíci
    Vyzkoušel jsem sám na sobě, co se mnou udělá celý týden na vysokých tucích, nebo vysokých sacharidech. Ukážu vám velmi obsáhlou tabulku všech možných výsledků, pocitů a zjistíme výhody i zápory obou dvou stylů.
     Komentáře
  • Techsvět

    Tohle by mohla být revoluce v hubnutí: Vědci objevili nanomateriály, které mohou ničit tuk kdekoli v těle

    Před 3 měsíci
    Výzkumníci z Columbia Engineering a Columbia University Irving Medical Center (CUIMC) zjistili, že kladně nabité nanomateriály lze použít k cílenému zásahu do specifických ložisek tukových buněk kdekoli v těle, píší na webu Science Daily.
     Komentáře
  • ZdravéStravování

    Typy obezity, které se běžně vyskytují mezi lidmi a nejlepší způsoby, jak se zbavit nechtěných špeků

    Před 3 měsíci
    Hubnutí nikdy není snadný úkol a pro mnoho lidí se někdy stává téměř nemožným. Nezáleží na tom, jestli počítáte kalorie, zkoušíte zázračné diety nebo cvičíte až do vyčerpání.
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    Pracuji v Malajsii na farmě. 14. díl Čecha na cestách

    Před 3 měsíci
    Dobře, máme tady už 14. díl s názvem Dobrovolník Tomík. Pořád jsem v Malajsii, hledám způsob jak z Thajska vypadnout se Žihadlem a ve volnu uklízím hajzlíky. Prostě cesta jak má být. Video je kratší než obvykle, ale ještě bude asi milion dílů, a tak vám to ještě vynahradím 😉 . Lajkujte a sdílejte, napište mi něco hezkého, třeba básničku o sýru a fajn se mějte. Děkuji za podporu! www.tomiknacestach.cz
     Komentáře
  • TechFocus

    Zbytky z kapra do koše? Podle vědců ani náhodou

    Před 3 měsíci
    Vědci z Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v čele s profesorem Pavlem Mokrejšem, se zaměřili na zkoumání potenciálního využití zbytků z kapra obecného, který je nejpopulárnější a nejvíce konzumovanou rybou v České republice..
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    ,,Vydal jsem se do Malajsie." 12. díl odvážného Čecha na cestách

    Před 3 měsíci
    Musel jsem opustit tuktuk a i Thajsko. Odjel jsem do Malajsie a cesta nejspíš končí. Zkrátka opustit Thajsko s tuktukem není jednoduché a údajně to ani nejde. Co budu ale dělat v Malajsii? Tričko, knížka nebo hrníček z cesty pod stromeček? Najdete níže www.tomiknacestach.cz
     Komentáře
  • Tuktukem z Bangkoku domů

    Absurdní... Nepustí mě přes hranice, 11. díl

    Před 4 měsíci
    Na státních hranicích do Myanmaru mě celníci nepustili dál. Nemůžu opustit Thajsko s vozidlem. Je konec cesty. Můžu to jedině rozebrat a po dílech poslat do Indie poštou a nebo nevím. Musím to vyřešit! Tohle je největší překážka cesty, které jsem se bál!
     Komentáře
  • Malý záchranář

    Jak se zachovat při požáru v domácnosti

    Před 4 měsíci
    Na co si dát pozor a jak se zachovat v případě požáru v domácnosti?
     Komentáře
  • Náš dům

    Nelijte použitý olej do dřezu – zničí vás to!

    Před 4 měsíci
    Použitý kuchyňský olej je sice potravinový odpad, ale nemá místo v kompostu ani v rodinném odpadu. Je to jeden z oříšků, které musí četné rodiny vyřešit poté, co si usmaží steak, sýr nebo rybu. Se stejným problémem se potýkají i milovníci hranolek. Co bychom s tím tedy měli dělat?
     Komentáře
  • Rozum v troubě

    Kokosový olej je velkým hitem, dobrý není skoro v ničem

    Před 4 měsíci
    Kokosový olej na zdravé vaření, redukci váhy, vláčnou pokožku, krásné rty, bílé zuby, hebké vlasy, bronzové opálení... údajně má nespočet využití, odborníci se ohledně jeho účinků ale rozdělili na dva nesmiřitelné tábory. Co na to Roman Vaněk a Petr Havlíček?
     Komentáře
  • Befity

    Těchto chyb se při hubnutí nedopouštějte

    Před 4 měsíci
    Nemáte celiakii, přesto vám lepek nesmí přes práh? Děláte velkou dietní chybu. A pokud se jako čert kříži vyhýbáte i tukům, platí to zrovna tak! Klacky pod nohy vám ale hodí i špatně stanovený fitness cíl.
     Komentáře
  • ZdravéStravování

    Zbavit se tuku je možné i z nejkomplikovanějších oblastí na těle. Každá z nich vyžaduje jiný přístup

    Před 4 měsíci
    Každý, kdo se snaží zhubnout, bojuje s jinými oblastmi na těle. Pro úspěšné odstranění tuku je dobré poradit se s odborníkem a zvolit konkrétní stravu a pohyb.
     Komentáře
Reklama